Lyngby Gladsaxe Volley Triologi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lyngby Gladsaxe Volley Triologi"

Transkript

1 Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Kids Kommunikation Klubmodul & Hjemmeside Teen anager Rekvisit konomiansvarlig ktivitetsansvarlig Ledelse Senior Elite Uddannelse Social

2 Triologi Ledelse (bestyrelsen) Denne triologi har til opgave at forbedre og fastholde god ledelse af vores fantastiske klub med mange dejlige og meget aktive medlemmer og ledere. God ledelse skal hjælpe os til at sikre en veldrevet klub, som til stadighed udvikler sig efter medlemmernes ønske og i takt med udviklingen i omverden omkring os. Ledelses-triologien er bl.a. ansvarlig for - t de øvrige triologier er velfungerende, og lever op til forventningerne. - t alle dele af klubbens økonomi overholder de aftalte budgetter. - t dialogen med kommunerne er velfungerende. - t sikkerheden i klubben er i top, fx ved at sikre børneattester. - t sikre gode træningsforhold i samarbejde med kommunerne og klubbens hold. - t konfliktmægle, mår vanskelige situationer med fx uenighed opstår. - t træffe beslutninger, når der er behov. - t informere medlemmer og forældre løbende om "rigets tilstand", herunder fx materiale til generalforsamling. Uden god ledelse i klubben er der stor risiko for - t klubben ikke udvikler sig i et fællesskab og fraktioner opstår. - t klubbens prioriteringer ikke følger et fælles spor. - t klubben ikke vedbliver med at være en attraktiv klub, hvor medlemmerne bliver i mange år og nye medlemmer kommer til i et flot antal. - t klubben blot bliver en klub i stil med fx diverse fitness-centre, hvor fællesskab og samvær ikke er vigtigt.

3 Der er altid en, der har ansvaret, men man kan let være flere, der deler opgaverne, og dermed også flere, der har kendskab til opgaverne. NGER Træneransvarlig edlemsansvarlig Hjælpetræneransvarlig Forældre kontakt Nyhedsbreve, hjemmeside Trænerkontrakter Børneattester Ved stævnetilmelding kan man melde sig som holdleder for et hold til stævnet. Det vigtigste som holdleder er, at man hjælper spillerne med at være på banen når de skal spille og dømme KIDS KONOINSVRLIG Kids budget Betale regninger Udbetale trænerløn Kontakt til sponsorer KTIVITETSNSVRLIG Stævne tilmelding Oprette stævner på hjemmesiden Stævneansvarlig ved hjemmekampe Stævnebod ved hjemmestævner Træningslejr Weekendstævner

4 Triologi Kids Denne triologi har til opgave at sammensætte ledelsen til de enkelte kids hold, samt styre tilmeldinger til aktiviteter på kids området. Derudover håndterer triologien selvstændigt al økonomi, som vedrører kids området. Endelig er triologien ansvarlig for, at det enkelte kids medlem spiller på det rette hold i klubben. Området sender spillere videre til Teen området. Ydermere er der et stort flow af nye medlemmer og spillere som holder op igen. Triologien har derfor en vigtig opgave med at tage imod spillere, flytte spillere rundt samt sørge for, at der er trænere og holdledere på plads for alle holdene. Triologien har følgende opgaver: - Rekruttering og pleje af trænere (herunder kontrakter, samtaler og økonomi). - Rekruttering af og support til holdledere. - Holdtilmeldinger og koordination heraf til stævner (enkeltdags-stævner og weekendstævner). - Sociale aktiviteter på tværs. - Første kontakt til nye medlemmer. - nsvarlig for indplacering af det enkelte medlem på det rette hold. - Oprettelse af stævnebod ved hjemmebanestævner. - Daglig drift af økonomien på hele Kids området. Interne Samarbejdspartnere: - Teen triologiens ansvarlige for medlemmer/hold. - Den økonomiansvarlige i Ledelses triologien. Eksterne Samarbejdspartnere: - Den ungdomsansvarlige i SVBK (Sjællands Volleyball Kreds). Kids triologien samler alle de røde tråde, så kids området bliver en samlet enhed med masser af fælles aktiviteter og et område, hvor alle lever op til klubbens idealer.

5 Triologi Teen Denne triologi har til opgave at sammensætte ledelsen til de enkelte teen hold, samt styre tilmeldinger til aktiviteter på teen området. Derudover håndterer triologien selvstændigt al økonomi, som vedrører teen området. Endelig er triologien ansvarlig for, at det enkelte teen medlem spiller på det rette hold i klubben. Teen området er et meget komplekst og dynamisk område. Området modtager spillere fra kids området og sender spillere videre til seniorområdet. Ydermere er der et stort flow af nye medlemmer og spillere som holder op igen. Triologien har derfor en vigtig opgave med at tage imod spillere, flytte spillere rundt samt sørge for, at der er trænere og holdledere på plads for alle holdene. Triologien har følgende opgaver: - Rekruttering og pleje af trænere (herunder kontrakter, samtaler og økonomi). - Rekruttering af og support til holdledere. - Holdtilmeldinger og koordination heraf til stævner (Grandprix, S kvalifikation, D og weekend). - dministration af talentcenterområdet. - Sociale aktiviteter på tværs. - Første kontakt til nye medlemmer. - nsvarlig for indplacering af det enkelte medlem på det rette hold. - Oprettelse af stævnebod ved hjemmebanestævner. - Daglig drift af økonomien på hele teen området. Interne Samarbejdspartnere: - Kids triologiens ansvarlige for medlemmer/hold. - Senior triologiens ansvarlige for medlemmer/hold. - Den økonomiansvarlige i Ledelses triologien. Eksterne Samarbejdspartnere: - Den ungdomsansvarlige i SVBK (Sjællands Volleyball Kreds). - Talentcenter stdanmark. Teen triologien samler alle de røde tråde, så teen området bliver en samlet enhed med masser af fælles aktiviteter og et område, hvor alle lever op til klubbens idealer.

6 Triologi Senior Denne triologi har til opgave at sammensætte ledelsen til de enkelte senior hold, dvs. finde trænere, hjælpetrænere og holdledere i samarbejde med det enkelte hold. Triologien er ansvarlig for at koordinere, at det enkelte seniormedlem spiller på det rette hold i klubben. Derudover håndterer triologien selvstændigt al økonomi, som vedrører teen området. Triologien tager sig ikke af Elitedelen (pt. D1) dette gør Elite triologien. Senior området modtager spillere fra Teen området og sender i mindre omfang spillere videre til Elite området. Triologien har en vigtig opgave med at tage imod nye spillere, dvs. sørge for, at der er hold til spillere, der er nye i faget. Triologien har følgende opgaver: - Rekruttering og pleje af trænere og hjælpetrænere (herunder kontrakter, samtaler og økonomi). - Rekruttering af og support til holdledere. - Tilmeldinger til turneringer. - Koordination af kampflytninger. - Sociale aktiviteter på tværs. - Første kontakt til nye medlemmer. - nsvarlig for indplacering af det enkelte medlem på det rette hold. - Daglig drift af økonomien på hele Senior området. Interne Samarbejdspartnere: - Teen triologiens ansvarlige for medlemmer/hold. - Elite triologiens ansvarlige for medlemmer/hold. - Den økonomiansvarlige i Ledelses triologien. - Koordination med den tjanse ansvarlige. - Koordination med Uddannelses triologien. Eksterne Samarbejdspartnere: - Den turneringsansvarlige i DBVF (Dansk Volleyball Forbund). - Den turneringsansvarlige i SVBK (Sjællands Volleyball Kreds). Senior triologien samler alle de røde tråde, så senior området bliver en samlet enhed med masser af fælles aktiviteter og et område, hvor alle lever op til klubbens idealer.

7 Triologi Elite Denne triologi har til opgave at varetage klubbens elite satsning. Triologien tager sig pt. af D1-holdet. Trilogien skal finde trænere, hjælpetrænere og holdledere i samarbejde med det enkelte hold. Derudover håndterer triologien selvstændigt al økonomi, som vedrører elite området. Elite området modtager spillere fra Senior og Teen området. Triologien har følgende opgaver: - Rekruttering af spillere både internt og eksternt. - Rekruttering og pleje af trænere og hjælpetrænere (herunder kontrakter, samtaler og økonomi). - Rekruttering af og support til holdledere. - Tilmeldinger til turneringer. - Koordination af kampflytninger. - Sociale aktiviteter på tværs. - TV-kampe. - Daglig drift af økonomien på hele Elite området. Interne Samarbejdspartnere: - Teen triologiens ansvarlige for medlemmer/hold. - Senior triologiens ansvarlige for medlemmer/hold. - Den økonomiansvarlige i Ledelses triologien. - Koordination med den tjanse ansvarlige. - Koordination med Uddannelses triologien. Eksterne Samarbejdspartnere: - Den turneringsansvarlige i DBVF (Dansk Volleyball Forbund).

8 nsvarsområde for den sociale triologi i Lyngby Gladsaxe Volley Formålet med den sociale triologi er at samle alle klubbens hold til fælles aktiviteter. anager o Udarbejde årshjul for sociale aktiviteter o rtikler til hjemmesiden om sociale aktiviteter ktivitetsansvarlig o Program for de enkelte sociale aktiviteter o fvikling af sociale aktiviteter konomiansvarlig o Budget for sociale aktiviteter o Bogføring

9 Triologi Social Denne triologi har til formål at samle alle klubbens hold til fælles aktiviteter. Herudover arbejder triologien generelt med at øge motivationen for alle klubbens frivillige. Eksempler på opgaver: - Opbakning til elite volleykampe. - Pokalfestival i Odense. - Generelle ideer vedrørende vores stævnebod i forbindelse med hjemmebanestævner. - Eksempler på kommunale arrangementer: o Åben hal kom og vær med se sporten. o Idrættens Dag i Gladsaxe Kommune. o Gladsaxedagen, hvor præsentation af foreninger finder sted. o Gladsaxeløbet enten som deltagere eller som afviklere (honoreres). o Gladsaxe Skole Cup i kidsvolley. Den sociale triologi skal ikke nødvendigvis afvikle de enkelte arrangementer, men opstille rammerne og finde de frivillige, der fra gang til gang kan stå for et arrangement. Triologien har sit eget budget.

10 Triologi Uddannelse Denne triologi har til opgave at støtte de andre triologier med indsatser på uddannelsesområdet. Vi vil gerne sikre, at trænere og ledere har et højt uddannelsesniveau. Dette gælder også spillere, der jo alle skal kunne dømme. Herudover arbejder triologien med generelle problemstillinger inden for rekruttering af trænere, ledere og spillere. En særskilt opgave for triologien er afholdelsen af sommerferieaktiviteter i de to kommuner. Triologien har følgende opgaver: - Koordinere dommeruddannelse for teen og seniorer. - Koordinere træneruddannelse for alle andre områder. - nsøge kommunerne om kursustilskud. - nvise rekrutteringstiltag for ledere og trænere. - nvise rekrutteringstiltag for spillere. - rrangere sommerferieaktiviteter. Interne Samarbejdspartnere: - Kids, Teen og Senior triologierne mht. træneruddannelse. - Kids, Teen og Senior triologierne mht.rekruttering af ledere, trænere og spillere. - Teen og Senior triologierne mht. dommeruddannelse. - Den økonomiansvarlige i Ledelses triologien. Eksterne Samarbejdspartnere: - Den uddannelsesansvarlige i SVBK (Sjællands Volleyball Kreds). - Den uddannelsesansvarlige i DVBF (Dansk Volleyball Forbund). - Kommunernes ansvarlige for sommerferieaktiviteter - Kommunernes ansvarlige for kursustilskud.

11 Triologi Rekvisit Denne triologi har til opgave at sørge for en masse praktiske forudsætninger er på plads for at andre kan være spillere, trænere og ledere i klubben. Overordnet handler det om at sørge for, at spillestederne (indendørs og udendørs) har det nødvendige udstyr og at dette udstyr har en fornuftig stand. Herudover skal holdene og spillerne udstyres med spillertøj til kamp og træning. Triologien står for klubbens webshop på hjemmesiden. Vores klublokale skal holdes attraktivt i samarbejde med badmintonklubben og vores stævneboder skal have de rigtige rekvisitter. Trænere og ledere skal have adgang til faciliteterne (nøgleadministration). Triologien har sit eget budget.

12 Triologi Kommunikation Denne triologi har til opgave at forbedre og fastholde en god kommunikation i hele klubben. God kommunikation skal hjælpe os til at have en klub, som føler fællesskab på tværs og samhørighed med andre hold i klubben samt omverden omkring os. God kommunikation skal hjælpe os til, at hvert enkelt medlem føler sig som en del af et fællesskab, som betyder noget, og så den enkelte??? Intern kommunikation: - på hvert hold - på tværs af hold - forældre - trænere - mellem klubbens triologier, herunder ledelsestriologien (bestyrelsen) Ekstern kommunikation: - presse, primært lokalaviserne - dvbf og svbk, relevant information om klubben - andre volleyball-klubber - andre sportsklubber i kommunerne/hallerne Triologien er ansvarlig for, at der er "liv" i den gode kommunikation ved brug af forskellige medier, fx: facebook - internt nyhedsbrev - klubblad - LGV informationsfolder - opslagstavler i hallerne - holdmøde - klubaften Triologien forventes ikke at producere mængder af information selv, men derimod at arbejde for, at alle i og omkring klubben er aktive kommunikativt. Uden god kommunikation kan medlemmer og hele hold føle sig "glemt" og ikke som en del af et fællesskab med risiko for at "man" søger andre græsgange.

13 Triologi Klubmodul og hjemmeside Denne triologi har til opgave at drive både hjemmesiden og den administrative del bag ved hjemmesiden, kaldet klubmodul. Hjemmesiden er klubbens ansigt udad til, især til kommende spillere, som søger information om klubben på hjemmesiden. Klubmodulet er på samme måde kernen i den daglige drift. Her finder lederne de informationer, som de skal bruge, de kommunikerer ofte herfra og hele holdlogistikken og økonomien styres herfra. Derudover styres kontingentindbetalinger, events og shoppen fra klubmodulet. Triologien har derfor som en af dens primære opgaver at uddanne trænere og ledere i brugen af klubmodul. Triologien skal derfor være superbrugere i alle facetter af klubmodulet, selvom triologien ikke nødvendigvis beskæftiger sig med den daglige drift af dele af klubmodulet (eksempelvis shoppen og events). Triologiens opgaver er: - Vedligehold af grundstrukturen på hjemmesiden samt design af hjemmesiden. - Opsætning af holddelen i klubmodul til hver halvsæson samt vedligeholdelse af holdene. - Kontingentopkrævning (puzzlespillet) samt vedligeholdelse af medlemsstatus. - Styring af rettigheder til klubmodulet. - Opsætning af webshop. - Uddannelse af og support til trænere og ledere når det kommer til brug af klubmodul. Opgaver som de andre triologier og holdene selv står for, men som der ydes support til: - Vedligehold af holdenes hjemmesider. - Den daglige drift af shoppen (bestilling af tøj og hævning af penge hos kunderne). - Opsætning af events. Triologien udstyrer hermed klubbens medlemmer og ledere med administrative værktøjer, så den daglige ledelse bliver så nem som mulig.

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Strategi Dansk Volleyball Forbund

Strategi Dansk Volleyball Forbund Strategi Dansk Volleyball Forbund DVBF s strategier vedtages på repræsentantskabsmødet i overensstemmelse med DVBF s loves 12. I DVBF s loves 1 er Dansk Volleyball Forbund defineret som en sammenslutning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Referat af Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Referat af Ordinær generalforsamling i 31. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30-20.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Deltagere med

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Referat af Ordinær generalforsamling i 31. oktober 2017 Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30-20.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Deltagere

Læs mere

Tranum GF. Ny struktur 2010

Tranum GF. Ny struktur 2010 Tranum GF Ny struktur 2010 Nøgleord Forpligtende fællesskab f for alle uanset sportsgren, alder og kønk Ansvar og koordinering skal ligge hos fåf personer Udførelse af opgaven skal foretages af mange personer

Læs mere

Foreningsudvikling. Foreningstesten. Et værktøj til dialog og afklaring.

Foreningsudvikling. Foreningstesten. Et værktøj til dialog og afklaring. Foreningsudvikling Foreningstesten Et værktøj til dialog og afklaring Foreningstesten Indholdsfortegnelse Testen. Ledelse og organisation. Frivillige. Medlemmer og målgrupper. Aktiviteter og tilbud 9.

Læs mere

Klubhåndbog. Erritsø GIF Rugby Venskab uden kendskab. Indhold

Klubhåndbog. Erritsø GIF Rugby Venskab uden kendskab. Indhold Klubhåndbog Indhold Vision:... 2 Mission:... 3 Værdigrundlag:... 4 Funktionsbeskrivelser:... 5 Formand... 5 Bane & Rekvisit udvalg... 6 Holdleder... 7 Klubhus udvalg... 8 Kvinde/Ungdoms formand... 9 Kvinde/Ungdomsudvalg...

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch SAMARBEJDSAFTALE KORSØR - SLAGELSE Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012 Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch Slagelse Svømmeklub Steen Wegener Side 2 af 7 Aftalen vedrører: Formål: Ledelse: Samarbejde

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR KRONBORG KNIGHTS

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR KRONBORG KNIGHTS 1. Erfaringer Hvad har klubben gjort indenfor kommunikation? Hvad har erfaringerne været? List i punktform. Nyhedsbrev Hjemmeside Facebook Helsingør Dagblad Twitter liveopdatering fra kampe ligger på hjemmesiden

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

DSQF Virksomhedsplan

DSQF Virksomhedsplan DSQF Virksomhedsplan Hvilken rolle skal DSQF spille Med de begrænsede økonomiske og menneskelige ressourcer DSQF har er det vigtigt at vi prioriterer knivskarpt, hvilke opgaver der skal fokuseres på kvalitet

Læs mere

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Banefordeling... 2 Børneattester... 2 Foreningsportalen... 2 Foreningsservice... 3 Forplejning... 3 Genbrugsbutik DSUK... 3 Holdopdeling/niveaudeling...

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

IK Hellas. Strategi og handlingsplan

IK Hellas. Strategi og handlingsplan IK Hellas Strategi og handlingsplan Vision Mission Målsætninger Målsætninger Målsætninger Indsatser (Mål, horisont, opfølgningspunkter) Indsatser Indsatser Indsatser Indsatser Indsatser Handlingsplan (Beskrivelse,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Indhold Introduktion Vores visioner Vores målsætninger Vores strategi Vores værdier LB som Fremtidens sportsklub Sponsoroplæg Sponsorkoncept Vores sponsorer Introduktion

Læs mere

Tranum GF. Struktur 2012

Tranum GF. Struktur 2012 Tranum GF Struktur 2012 Foreningens formål Foreningens formål er at skabe muligheder for at dyrke idræt for børn og voksne i alle aldre. Dette opnås ved at have engagerede og velkvalificerede trænere og

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne.

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. 0 Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. Præcis, troværdig og målrettet kommunikation er en forudsætning for at leve op til vores mål, og derfor

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Bestyrelsesmøde 06-10-2015

Bestyrelsesmøde 06-10-2015 Bestyrelsesmøde 06-10-2015 Til stede: Daniel Hvilsted, Malene Eilers, Maria Wieborg Jacobsen, Mie Lange Nonboe, Mikkel Riber Christensen, Kris Møllerhøj Andreasen og Rasmus Bjørn Referent: Rasmus Ordstyrer:

Læs mere

Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner.

Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner. TRÆNER ABC Afregning - trænere OVER 18 Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner. Metode 1 Afregning pr. træning

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD INFORMATIONS FOLDER VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Hørning Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle dig om Hørning Håndbold og give

Læs mere

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talent- og eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) List tingene i punktform. Hvad har

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Budget Resultat budget forslag

Budget Resultat budget forslag Volleyball Danmark Beachvolleyball Tour 432.000 212.953 473.000 545.000 Beachvolleyball elite -392.000-264.553-317.000-317.000 Bredde og Udvikling 719.000 335.397 559.000 57.000 Uddannelse 103.000 218.304

Læs mere

FBUs visionsplan 2015

FBUs visionsplan 2015 FBUs visionsplan 2015 1 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og FBUs værdi- og idegrundlag 2. FBUs spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen

Læs mere

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard FREMTIDENS LBK en klub med sjæl VISION, MISSION, VÆRDIER, MÅL OG STRATEGI 2017-2021 I sæsonerne 2016/2017 og 2017/2018 har et udvalg under bestyrelsen med deltagelse af ungdoms-, senior- og veteranudvalg

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR

FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR Kristrup Boldklub ungdomsfodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Ungdomskoordinator... 3 1.1 Funktionsbeskrivelse for ungdomskoordinator...

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Referat af Ordinær generalforsamling i 20. oktober 2015 Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 20. oktober kl. 20.00-21.15 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Deltagere

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Referat af Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Referat af Ordinær generalforsamling i 20. oktober 2015 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 20. oktober kl. 20.00-21.15 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Deltagere med

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2018/19. Onsdag d. 12. september 2018, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2018/19. Onsdag d. 12. september 2018, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2018/19 Onsdag d. 12. september 2018, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

FASTHOLDELSES OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR TRÆNERE, LEDERE OG SPILLERE I TFC

FASTHOLDELSES OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR TRÆNERE, LEDERE OG SPILLERE I TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor fastholdelse og rekruttering indtil nu? Indført godtgørelsesordning for alle trænere og ledere Grunduddannelse for trænere Taastrup FC tøj til trænere og ledere,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, Lyngby Volley 25 02 2009 kl.18.30

Referat af ordinær generalforsamling, Lyngby Volley 25 02 2009 kl.18.30 Referat af ordinær generalforsamling, Lyngby Volley 25 02 2009 kl.18.30 1. Valg af ordstyrer og referent. Ordstyrer: Birgitte Vilsbøll Hansen Referent: Mads Haastrup 2. Formandens beretning. Til at starte

Læs mere

Forældremøde. Onsdag den 30. september & 7. oktober

Forældremøde. Onsdag den 30. september & 7. oktober Forældremøde Onsdag den 30. september & 7. oktober Formål Formålet med arbejdet i talentcenter kan deles i 4 hovedområder: 1. Højne niveauet på dansk ungdomsvolleyball generelt 2. Styrke ungdomslandsholdsarbejdet

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele:

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele: Roskilde Elite- og Talentråd - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930349 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold 30. oktober indgået

Læs mere

Fastholdelse og rekruttering af trænere, ledere og hjælpere i RVK

Fastholdelse og rekruttering af trænere, ledere og hjælpere i RVK Fastholdelse og rekruttering af trænere, ledere og hjælpere i RVK 2007 Et klubudviklingstiltag Indholdsfortegnelse: FASTHOLDELSE... 3 Politik... 3 Nuværende midler til fastholdelse... 3 FREMTIDIGE MIDLER

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL 1 LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL Formandens beretning 2012/2013 Indledning Lyngby-Gladsaxe Volley har nu ca. 2 års fødselsdag, så tillykke til os alle med det I hverdagen mærker ingen af os noget til, at vi

Læs mere

Aaif s Træner/ledermøde

Aaif s Træner/ledermøde Referat Træner/ledermøde mandag den 31. januar 2011 Referent Bruno Hansen Deltagere: U7 Jørn Rønnow, U8 D Jimmi Rasmussen, U9 D Henrik Vilsen, U 9 P Morten Sundgaard, U10 P Morten Iversen, U11 P Bent Mygind,

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL 1 LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL Formandens beretning 2012/2013 Indledning Lyngby-Gladsaxe Volley har nu ca. 2 års fødselsdag, så tillykke til os alle med det I hverdagen mærker ingen af os noget til, at vi

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 28. juni kl på Nordre.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 28. juni kl på Nordre. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 28. juni kl. 20.00 på Nordre. Deltagere: Jørgen Donslund, Anja Kjærsgaard, Peder Dahl, Poul Kastbjerg, Erik Kreuzfeldt, Lisa Gramkow Østergaard (referent).

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Til Klubber ved Pokal Festival 2014

Til Klubber ved Pokal Festival 2014 Til Klubber ved Pokal Festival 2014 Hermed følger informationer om turneringen i de åben pokalrækker ved Pokal Festivalen, der henvises endvidere til diverse praktisk info. Haller Alle Kids og Teen Trænermøde

Læs mere

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon:

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon: Mission Sikre identifikation af svømmere KVIK i fremtiden Engang KVIK Altid KVIK International standard for talent udvikling og high performance svømning Stor talent masse i begge køn med synlige udviklings

Læs mere

Lynge-Uggeløse IF, Håndboldafdelingen

Lynge-Uggeløse IF, Håndboldafdelingen Lynge-Uggeløse IF, Håndboldafdelingen www.lyngehaandbold.dk Referat Bestyrelsesmøde torsdag, 10. april 2014 Dagsorden: 1. Konstituering opgavefordeling 2. Fastlæggelse af mødefrekvens/ datoer mv/fastlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1 RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november 2017-31. december 2018 side 1 Regnskab Regnskab Budget Note 2017-18 2016-17 2019 t. t. Indtægter Kontingenter 605.350 558 600 Offentlige tilskud 1 34.244 31 30 Andre

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Formand (STRATEGIMESTER)

Formand (STRATEGIMESTER) Formand (STRATEGIMESTER) HRØ, DGI, Gladsaxe Kommune; GIF. Modtager al post Trænere og træningstider Pige-/damer ( Drenge-/herre ( Træningstider Brikker og nøgler Interne arrangementer Styre-, MAF-, træner-,

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2991139 Ref. HAO Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk 9. november 2018 Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold indgået elitesportsaftaler med Roskilde

Læs mere

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE 2018 Aldersgruppe: 15-25 år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE EVENT- PROJEKTLEDER UDDANNELSE Vil du lære at lave events, og har du lyst til at gøre en forskel for sporten og din klub?

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby 2018 Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby www.dif.dk Aldersgruppe: 15-25 år Uddannelsen udbydes i regi af Danmarks Idrætsforbund til alle idrætsgrene under DIF. Den praktiske gennemførelse

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

HLIF Badminton. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Badminton. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Badminton Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

HEI Fodbold. Præsentation af Strategi Projektet

HEI Fodbold. Præsentation af Strategi Projektet HEI Fodbold Præsentation af Strategi Projektet Mission Fodbold.l alle, i en posi.v sportskultur med sund livss.l og godt kammeratskab Vision HEI fodbold er områdets foretrukne sportss.lbud.l alle piger

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON KLUB

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON KLUB 1. Erfaringer Hvad har klubben gjort indenfor kommunikation? Hvad har erfaringerne været? List i punktform. Mail/opslag bliver hurtigt glemt Har haft en medlemsblad blev ikke læst besluttede at bruge hjemmesiden

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Referat af Ordinær generalforsamling i 03. oktober 2014 Gladsaxe Volleyball Klub Torsdag den 2. oktober kl. 19.30-20.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Deltagere med

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Undertegnede har for DVBF udviklet det regnearksbaserede turneringssystem, som vi benytter til afvikling af kidsvolley

Læs mere

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum.

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. Beretning, januar 2019. 2019 - og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. I weekenden sad jeg og kiggede de to sidste års beretninger igennem.

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn s visionsplan 2015 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og s værdi- og idegrundlag 2. s spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen for s

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen

Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen Referat Bestyrelsesmøde OIK Dato: 2/2 Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen 1) Økonomi/Budget/handleplan økonomisk genopretning, kontingent: At få gjort klubbens

Læs mere

Hvidbog Opdateret 2. Januar 2013

Hvidbog Opdateret 2. Januar 2013 Hvidbog Opdateret 2. Januar 2013 Måned Opgaver Ansvarlig Noter JANUAR 2013 2. januar Pokalfestival 19.- 20.januar Primo januar skal alle tjekke deres holdlister vedr. kontingent Der skal ultimo januar

Læs mere

Opgavekatalog VB Ungdom

Opgavekatalog VB Ungdom Forord: Som nævnt tidligere i Nyhedsbrev 1. udgave har ungdomsudvalget arbejdet på en ny struktur for at lette arbejdsbyrden for udvalgsmedlemmerne, styrke klubben og gøre den mere parat til at udføre

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for BPI Skydning Klubudvikling Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram) Husk: Navn + funktionsbeskrivelse

Læs mere

Kommissorium Gladsaxe Ishockeys ungdomsudvalg September 2003

Kommissorium Gladsaxe Ishockeys ungdomsudvalg September 2003 Kommissorium Gladsaxe Ishockeys ungdomsudvalg September 2003 Indledning Gladsaxe Ishockeys (GI) ungdomsudvalg (UU) blev dannet på GIs første ordinære generalforsamling i marts 2003. Ved generalforsamlingen

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere