Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden:"

Transkript

1 Hej Annemarie Jeg har modtaget vedhæftede høringssvar og skal herved fremsende mine kommentarer til de enkelte modtagne svar som følger, idet nedenstående er fremsendt på vegne ejeren af Bygaden 28, Gårdhave Husene A/S: Flere af emnerne går igen i de enkelte indsigelser, hvorfor jeg i efterfølgende kommentarer blot henviser til ovenstående allerede fremførte kommentar. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden: Det er korrekt, at der med forslaget kommer mere trafik i Bygaden, da der etableres yderligere boliger end de nuværende. Det er dog min vurdering, at den øgede trafikmængde vil være så lille, at det isoleret set ikke vil have nogen indflydelse på trafikmængden i Bygaden. Høringssvar fra Alma og Børge Høj: Undtagelse fra den eksisterende lokalplan: Den eksisterende lokalplan for Gl. Hasseris og området omkring Bygaden er fra 1990 og her dermed snart 30 år på bagen. Det er klart, at der i denne periode er sket en del udvikling i såvel samfundet som i Gl. Hasseris og der er derfor behov for vedtagelse af enkelte lokalplaner, der afviger fra den eksisterende plan for at sikre udviklingen af området. Der er i øvrigt ikke tale om en dispensation til den eksisterende lokalplan, men en ny lokalplan for et begrænset område. Det bemærkes, at forslaget modsat Skrænthusene på den anden side af vejen er tilpasset det eksisterende landsbymiljø både i forhold til udseende af bebyggelsen, materialer mv. Nuværende bebyggelse: Der er forståelse fra ejeren af Bygaden nr. 28 til frustrationen hos ejerne af Bygaden nr. 37 over den ændrede bebyggelse på den anden side af vejen. Det bemærkes dog, jf. også foranstående, at der i lokalplanen er taget behørigt hensyn til landsbymiljøet og den nuværende bebyggelse. Endelig bemærkes, at bebyggelsen mod stikvejen til Bygaden 30A 30C trækkes ca. 4,5 meter mod nord og dermed alt andet lige bør give en bedre udsigt for ejeren af nr. 37 til de grønne arealer mod vest. Højde på bygningerne, jf. lokalplanen: Ny bebyggelse kan jf. lokalplanens pkt. 5.3 opføres i 1½ plan og med en maksimal højde på 8,5 meter. Denne bygningshøjde fremgår tillige af den eksisterende lokalplan, pkt. 5.4 og der ændres derfor ikke herpå med det fremsendte forslag til lokalplan. Høringssvar fra Lars Stenbygaard/Landsbyforeningen:

2 Jeg læser høringssvaret fra Lars Stenbygaard som en støtte til planerne og at man fra Lars Stenbygaards side blot håber på, at der ikke skal dispenseres fra planen, når den er vedtaget. Mht. bemærkningerne omkring trafik henvises til ovenstående. Per Holm Nørgaard/Peter Poulsen: Skrænthusene: Der henvises til ovenstående omkring undtagelse fra eksisterende lokalplan. Carporte på jord udlagt til friareal: Det er korrekt, at arealet vest for hovedejendommen er udlagt til friareal i henhold til lokalplan Hvis man kigger på grænsen mod vest af den eksisterende bebyggelse langs friarealerne mod Hasseris Enge, så kan man se, at det areal, som nu ønskes inddraget til fælles friareal ligger øst for grænsen for bebyggelse mod Hasseris Enge og at der uanset inddragelsen af friareal stadig er et stykke fra den vestlige grænse af det fælles friareal i lokalplanforslaget og til den vestlige grænse af eksisterende bebyggelse mod Hasseris Enge. Ansøgning om byggetilladelse på ejendommen Tømrergyden 6, 9000 Aalborg: Dette forhold findes ikke relevant i forhold til det foreliggende lokalplanforslag og kommenteres derfor ikke yderligere. Høringssvar fra Grundejerforeningen Bygaden 24 26: Vejføring: Vejen fra pkt. a til Bygaden i lokalplanens bilag 2 vil blive udvidet med ca. 50 cm og vil derfor ikke vare af samme bredde som i dag, når projektet er færdiggjort. Mht. oversigtsforhold, så er udkørslen fra denne vej det sted ved bebyggelsen, hvor der er bedst oversigtsforhold. En udkørsel længere mod syd på Bygaden 28 vil indebære meget ringere oversigtsforhold, idet længebygningen længst mod øst på nr. 28 ligger helt ude i skel og samtidig buer vejen, så udsyn er meget begrænset. Det bemærkes, at ejendommen, Bygaden 28, allerede er medlem af Grundejerforeningen Bygaden og betaler bidrag hertil. Høringssvar fra ejerne af Bygaden 26A 26D og Bygaden 24B: Lokalplanen, der er sendt i høring, indebærer en bebyggelse, der harmonerer med den eksisterende bebyggelse og derfor bevares landsbymiljøet også efter gennemførelse af byggeriet i medfør af denne lokalplan. De grønne kiler bevares og kig til grønne arealer udvides, så der både er udsigtslinjer over den nuværende gårdsplads og nord og det eksisterende hovedhus. Skrænthuse: Sikkerhedsaspekt:

3 Se ovenfor omkring vejføring. Høringssvar fra Bjarne Jakobsen: Høringssvar fra Josephine Larsen og Bo Bai: Fortætning/Skrænthusene: Det må være uden betydning for vedtagelse af lokalplanen, at der har været byggerod i forbindelse med skrænthusene. Dette byggeri har intet med byggeriet på Bygaden 28 at gøre og må være uden indflydelse på spørgsmålet om lokalplanen skal godkendes. Mht. fortætning henvises til ovenstående. Bevaringsværdige bygninger: De nuværende bygninger mod øst og syd er ikke egnede til at bygge om til boliger og derfor er det nødvendigt at nedrive disse og genopføre ny bebyggelse til brug for boliger. Det bemærkes, at de nye bygninger indskrænkes i forhold til de eksisterende, så bebyggelsen trækkes ca. 4,5 meter fra vejen til Bygaden 30A-C og således at den vestligste længe kortes ned af hensyn til udsigtslinjen gennem gårdspladsen. Parkering: Det anføres i høringssvaret, at der alene etableres 14 parkeringspladser. Dette er ikke korrekt. Lokalplanen stiller krav om 1½ parkeringsplads pr. bolig og der etableres derfor minimum 21 parkeringspladser, dels i carporte og dels ved alm. parkeringspladser i området. Høringssvar fra Jeppe Sommer:

4 Antal boliger: Der henvises til ovenstående omkring eksisterende bebyggelse og undtagelse fra eksisterende lokalplan. Høringssvar fra Tommy og Inge Lorenzen: Fortætning: Høringssvar fra Claus Bredahl og Anna Margrethe Høstgaard: Fortætning: Kote: I medfør af lokalplanens pkt. 5.3 fastsættes koten i forhold til et niveauplan i henhold til bygningsreglementet. Koten fastsættes derfor efter de helt sædvanlige regler herfor. Tilsvarende i medfør af lokalplanens pkt. 6.7, hvor gulvkoten fastsættes. Trempel-tagkonstruktion og karnapper med glas: Det bemærkes, at forslaget modsat Skrænthusene på den anden side af vejen er tilpasset det eksisterende landsbymiljø både i forhold til udseende af bebyggelsen, materialer mv., men således at bebyggelsen er tilpasset såvel muligheden for lysindfald og udviklingen i arkitektur. Fast hegn: Der er ingen bemærkninger til, at hegn mod vejen skal laves som et fast hegn med begrønning. Hegnet bør dog stå i skel på helt sædvanlig vis. Afløb for regnvand: Dette forhold håndteres i byggefasen og giver ikke ejeren af Bygaden 28 anledning til særskilte bemærkninger. Garager: Der etableres ikke garager, men carporte. Disse har en afstand på 2,5 meter til skel og har alene en højde på 3,5 meter. Det afvises, at der skal etableres garager i staldlængen mod øst denne skal nedrives og genopbygges til boliger. Høringssvar fra Kirsten Gøtzsche-Larsen og Børge Chr. Bøjer:

5 Der henvises til ovenstående. Det bestrides, at store glaspartier i karnapperne er uforeneligt med den eksisterende bebyggelse. Tagmaterialet med tagpap var tilladt under den nugældende lokalplan og er derfor ikke noget nyt. Vejadgang: Det forventes, at der mod ejendommen Bygaden 26A etableres fast hegn, der afskærmer bebyggelsen fra den nye bebyggelse. Mht. afstanden og indblik til ejendommen Bygaden 26A bemærkes, at den kommende bebyggelse ikke ligger klods op ad vejen, men med god afstand til vejen. Det bemærkes endvidere, at f.eks. husene på Skræddergyden ligger betydelig tættere end den planlagte bebyggelse og nabohusene og disse huse er opført under den eksisterende lokalplan for området. Udkørsel til Bygaden: Det må antages, at politiet og Trafik & Veje har været hørt forinden lokalplanforslaget er sendt i høring, så der ikke er problemer med at opnå tilladelse til udkørsler, som vist på bilag 2 til lokalplanen. Det bemærkes i øvrigt, at der ikke er tale om nye udkørsler, men eksisterende udkørsler, der pt. også anvendes af ejeren af Bygaden 28. Mht. fordeling af udgifter til vejen fra udkørslen fra Bygaden 28 til Bygaden skal det gentages, at Bygaden 28 allerede i dag er medlem af den grundejerforening, der drifter denne vej og betaler bidrag hertil. Det forventes, at der indgås en aftale om ny fordeling af udgifter til vejen, når Bygaden 28 ændres til en ejendom med 20 boliger. Træer: Det bestrides, at hensynet til træerne skal gå forud for udvikling af ejendommen. Høringssvar fra Hasseris Grundejerforening: Der henvises til ovenstående, idet høringssvaret fra Hasseris Grundejerforening gentager mange af de ovenfor behandlede kommentarer. Høringssvar fra Lise Vorre Sørensen og Viggo Winther Sørensen: Der henvises til ovenstående, idet høringssvaret gentager flere af de ovenfor behandlede kommentarer. Høringssvar fra Birthe Lund: Udsigt: Det er opfattelsen, at udsigten fra Bygaden 30C ikke forringes ved opførelsen af bebyggelsen i henhold til lokalplanen.

6 Vedrørende de øvrige bemærkninger, henvises til ovenstående, idet høringssvaret gentager nogle af de ovenfor behandlede kommentarer. Høringssvar fra Preben Søndergaard: Der henvises til ovenstående, idet høringssvaret gentager nogle af de ovenfor behandlede kommentarer. *** Hvis der måtte være bemærkninger eller kommentarer til ovenstående, er du velkommen til at kontakte mig eller Claus Linde. Mvh Thomas Med venlig hilsen Thomas Schultz Advokat (L) Partner Direkte tlf.: Advokatfirmaet Børge Nielsen Hasserisvej Aalborg CVR-nr.: Tlf.: Fax: Bank:

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris. Indsigelser og bemærkninger Der er modtaget følgende henvendelser:

Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris. Indsigelser og bemærkninger Der er modtaget følgende henvendelser: Kommuneplantillæg 3.029 og Lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris Indsigelser og bemærkninger Der er modtaget følgende henvendelser: 1 Birgitta Madsen 2 Alma og Børge Høj, Bygaden 37 3 Landsbyforeningen,

Læs mere

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133 Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 19. december 2012 J.nr.: NMK-33-00697 Ref.: MJE AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen

Læs mere

Med venlig hilsen / Best Regards. Flemming Munk. Direktør. Strøm Hansen. Sundsholmen 39. DK-9400 Nørresundby

Med venlig hilsen / Best Regards. Flemming Munk. Direktør. Strøm Hansen. Sundsholmen 39. DK-9400 Nørresundby Fra: Flemming Munk Til: Stine Ruby Høgh Cc: Henrik.Birnbaum@maerskdrilling.com; Michael Morell (michael@morell-arch.dk); cnb@morell-arkitektur.dk Dato: 9. februar 2015 12:58:14 Vedhæftede filer: image784012.png

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :46:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris Dato: :46:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-3-114 Dato: 13. februar 2018 14:46:29 Vi bekræfter hermed

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse) Punkt 9. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til

Læs mere

Ombygning fra erhverv til boliger, Ny Munkegade 74

Ombygning fra erhverv til boliger, Ny Munkegade 74 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 6. juni 2014 Ny Munkegade 74 Tilladelse til at indrette 10 boliger i eksisterende erhvervsbygninger i baggården på ejendommen 1. Resume

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 27. januar 2004 J.nr. Ref.: Tlf.nr. 00.01.51.A21/6-89 ar 8940 2514 Orientering

Læs mere

Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg J. nr

Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg J. nr Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg J. nr. 02.00.00-P19-112-14 Vedrørende nabohøring Frederiksvej 1A På vegne af beboerne

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

NABOORIENTERING PARTSHØRING

NABOORIENTERING PARTSHØRING Sendes til Afsender NABOORIENTERING PARTSHØRING Der er på ejendommen Vejnavn/nr Skørpinge Mark 27, 4673 Rødvig Stevns Matrikelnr 11e Skørpinge By, Havnelev Byggesagsnr 2018-1159 Stevns Kommune Teknik &

Læs mere

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil:

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil: Fra: Kurt Larsen [mailto:kurt@ku-holding.dk] Sendt: 18. december 2014 19:53 Til: Byggeri, BLF (fællespostkasse) Emne: Nygade 29-31 Har pr. E post modtaget ansøgning om dispensation fra Lokal plan. 1. Man

Læs mere

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Jeckelsvej 11 og 20, Jens Rasmussens Vej 16, Jens Bergs

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Indstilling. Erik Bøghs Vej 12, 8230 Åbyhøj nedrivning af eksisterende bebyggelse opførelse af nye boliger. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Erik Bøghs Vej 12, 8230 Åbyhøj nedrivning af eksisterende bebyggelse opførelse af nye boliger. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Erik Bøghs Vej 12, 8230 Åbyhøj nedrivning af eksisterende bebyggelse

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender ovennævnte dispensation.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender ovennævnte dispensation. Punkt 18. Gl. Hasseris Landsby, Bygaden 27-31. Dispensation fra lokalplan 3-3-105 Offentligt formål m.v., Bygaden, Hasseris ved opførelse af 3 skrænthuse (enfamiliehuse) 2014-39619 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan AKV - Kartoffelmelsfabrikken Vendsyssel, Gravsholtvej, Langholt (2.

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan AKV - Kartoffelmelsfabrikken Vendsyssel, Gravsholtvej, Langholt (2. Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 5.023 og Lokalplan 5-9-108 AKV - Kartoffelmelsfabrikken Vendsyssel, Gravsholtvej, Langholt (2. forelæggelse) 2016-017963 By- og Landskabsudvalget indstiller, at

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Notat - Vurdering af indsigelser

Notat - Vurdering af indsigelser Notat - Vurdering af indsigelser Laulundgade 3, 7400 - Opførelse af etageboliger Adresse: Laulundgade 3, 7400 Herning Dato: 16-05-2018 Sagsnr: 02.34.02-P19-107-18 Sagsbehandler: Sussi Munch Jensen Projektet

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/30181 Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 Dato: 20-03-2018/cjb I

Læs mere

Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej Viborg Rødding d. 1. marts 2008

Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej Viborg Rødding d. 1. marts 2008 Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej 3 8800 Viborg Rødding d. 1. marts 2008 Vedr.: Lokalplanforslag nr. 310 for et boligområde i Rødding. I forlængelse af vores indsigelser mod lokalplan

Læs mere

Vedr. Forslag til lokalplan nr. 239 for bebyggelse af et område ved Søndre Mose.

Vedr. Forslag til lokalplan nr. 239 for bebyggelse af et område ved Søndre Mose. DN Viborg Afdeling Formand: Orla Thorsager Andersen Ørrisvej 11, Ørris 9500 Hobro Telefon: 9854 6196, e-mail: viborg@dn.dk Viborg, den 18. juni 2007 Viborg Kommune Rødevej 3 8800 Viborg Vedr. Forslag til

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev.

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev. Kultur, Miljø & Erhverv Kultur, Plan & Fritid Dato: 24/04/2014 Sagsnr.: 13/16702 Dokumentnr.: 74 Sagsbehandler: AJJ Indsigelsesnotat Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70

Læs mere

1 Bygningens størrelse. Der klages over bebyggelsen voluminøse karakter, at bygningen har 3 etager og parkeringskælder og elevator

1 Bygningens størrelse. Der klages over bebyggelsen voluminøse karakter, at bygningen har 3 etager og parkeringskælder og elevator Skema over indsigelser og bemærkninger Nr. Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. By- og Miljøområdet har følgende bemærkninger til indsigelserne 1 Bygningens størrelse Der klages

Læs mere

Loge og boliger, Hasserisgade 18, Vestbyen

Loge og boliger, Hasserisgade 18, Vestbyen 1-3-123 Loge og boliger, Hasserisgade 18, Vestbyen Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Baggrund 2 Området 3 Eksisterende planforhold 6 Projektet 7 Til lokalplanforslaget 8 Anbefaling 10 Startredegørelse

Læs mere

Opførelse af 12 boliger, Smedegade 6 og Vejlbygade 18

Opførelse af 12 boliger, Smedegade 6 og Vejlbygade 18 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Dato 21. november 2014 Opførelse af 12 boliger, Smedegade 6 og Vejlbygade 18 Teknik og Miljø bemyndiges til at meddele de fornødne tilladelser til 12 nye boliger

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT Side 1 af 10 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til nr. 317.3, Fasanvej HØRINGSNOTAT Maj 2017 Forslag til Tillæg nr. 1 til 317.3, Fasanvej har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation Fra: Jane Kollerup Sendt: 11. september 2016 19:48 Til: [SPAM] Re: VS: Høring vedr. ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. S-1.2 om facadehøjde på Strandvænget 24 Hej Dorit Vi

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

Dispensaton fra byplanvedtægt nr. 40, Nørresøvej 60, Viborg

Dispensaton fra byplanvedtægt nr. 40, Nørresøvej 60, Viborg Dispensaton fra byplanvedtægt nr. 40, Nørresøvej 60, Viborg Sagsnr.: 12/10858 Sagsansvarlig: Dorte Meier SAGSFREMSTILLING Arkitektfirmaet Meedom-Bæch har på ejerens vegne ansøgt om at nedrive det eksisterende

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord DATO 29.08.2017 Indsigelse vedr. lokalplan 3-6-109, Boliger og erhverv, Digtervejen Nord Calum har som bygherre fremsendt en række punkter i lokalplanprocessen, som forvaltningen ikke har reageret på inden

Læs mere

Der opføres derefter ca m² bebyggelse på 1. og 2. sal, der indrettes til beboelse.

Der opføres derefter ca m² bebyggelse på 1. og 2. sal, der indrettes til beboelse. Teknik- og Miljøforvaltningen Høring i henhold til forvaltningsloven Københavns Kommune har modtaget en ansøgning om dels nedrivning af en del af eksisterende bebyggelse på ejendommen matrikelnr: 28 Emdrup,

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

Vi har ingen bemærkning til lokalplan nr. 278 Erhvervsområde Hedegårdsvej.

Vi har ingen bemærkning til lokalplan nr. 278 Erhvervsområde Hedegårdsvej. Fra: Susanne Røndbjerg Sendt: 13. juli 2017 10:37 Til: Birgitte Tanderup Eybye Emne: Høring - lokalplan nr. 278 Hej Birgitte Vi har ingen bemærkning til lokalplan nr. 278 Erhvervsområde Hedegårdsvej.

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Niels Jørgen Bjørnlund Karlebyvej 52 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646 4939

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 6. september 2012

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 6. september 2012 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 6. september 2012 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er ansøgt om tilladelse til at opføre et nyt vandværk

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

Indstilling. Thunøgade 14, Aarhus C - opførelse af boligbyggeri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål

Indstilling. Thunøgade 14, Aarhus C - opførelse af boligbyggeri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 23. november 2011 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er søgt om tilladelse til at opføre en fritliggende

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 4.07 (Bytoften, Gjøl), 3.1 til udstykning af tre parcelhusgrunde.

Dispensation fra Lokalplan 4.07 (Bytoften, Gjøl), 3.1 til udstykning af tre parcelhusgrunde. Holmsø Huset A/S Håndværkervej 7 9690 Fjerritslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Dear sirs, With best regards, Edgar Arturo Duque Gutierrez Guldagergårdsvej 53C

Dear sirs, With best regards, Edgar Arturo Duque Gutierrez Guldagergårdsvej 53C Edgar Duque Emne: Sagnr 14/7714 Guldagergårdsvej 53B Dato: 4. april 2014 17:07:46 Dear sirs, In regard to the dispensation request for the project at Guldagergårdsvej 53B (Sagsid 14/7714), we hereby oppose

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 04-08-2013 Skanderborg Kommune Byggesagsafdelingen Knudsvej 34 8680 Ry Mail: byggesag@skanderborg.dk HØRINGSSVAR: Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 1. Indledning: På vegne af

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 5-784 BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr. 5-784 Boliger ved Stationsvej

Læs mere

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra:

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra: Plan og By Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-12-16 Dato: 4.8.2016 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-18, Boliger, Egebjerg Bakke, Etape 3 Ved høringsfristens udløb d. 17.

Læs mere

KOGTVEDVEJ 136 (5700) - DISPENSATIONSANSØGNING VEDR. LOKALPLAN 507 NOTAT VEDR. NABOORIENTERING OG KOMMENTARER HERTIL

KOGTVEDVEJ 136 (5700) - DISPENSATIONSANSØGNING VEDR. LOKALPLAN 507 NOTAT VEDR. NABOORIENTERING OG KOMMENTARER HERTIL KOGTVEDVEJ 136 (5700) - DISPENSATIONSANSØGNING VEDR. LOKALPLAN 507 NOTAT VEDR. NABOORIENTERING OG KOMMENTARER HERTIL Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 Fax. 6222 8810

Læs mere

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36 Robin de Nijs Sendt: 28. oktober 2017 20:31 Cc: Maria Vedel Emne: Indsigelse Vedr. Udhus ved Bygade 36 Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune Indsigelse Vedr. Udhus ved

Læs mere

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger.

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger. NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen Dato Planafdelingen Ansøgninger om udstykning i landzone forår 2017 Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik

Læs mere

Fra PlansystemDK har EnergiMidt modtaget oplysning om ovenstående lokalplanforslag.

Fra PlansystemDK har EnergiMidt modtaget oplysning om ovenstående lokalplanforslag. Herning Byråd Rådhuset, 7400 Herning Dato: 08.01.2015 Vor ref.: bch Projektnr.: Inst.nr.: Direkte tlf.: 96152048 E-mail: bch@energimidt.dk Lokalplanforslag nr. Lokalplan 61.B12.2 for boligområde ved Kollundvej

Læs mere

Indsigelse til forslag til lokalplan: nr Røde Kro Høringsperiode: 25. december 2009 til den 23. februar 2010.

Indsigelse til forslag til lokalplan: nr Røde Kro Høringsperiode: 25. december 2009 til den 23. februar 2010. til forslag til lokalplan: 2009-8 Røde Kro Høringsperiode: 25. december 2009 til den 23. februar 2010. Der er kommet 13 indsigr/bemærkninger i høringsperioden: Indsig 1 25.01.2010 Vejdirektoratet 1. Der

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Rudersdal Kommunes afgørelse om dispensation til terrænregulering for ejendommen, Sylager 5, 2970 Hørsholm

AFGØRELSE i sag om Rudersdal Kommunes afgørelse om dispensation til terrænregulering for ejendommen, Sylager 5, 2970 Hørsholm Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 15. oktober 2013 J.nr.: NMK-33-00865 Ref.: HO AFGØRELSE i sag om Rudersdal Kommunes afgørelse om dispensation til terrænregulering

Læs mere

Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær

Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær Generelt: Vi vil gerne have byudvikling i Stjær, men det skal være inden for kommuneplanens rammer, så vi bevarer det karakteristiske

Læs mere

LOKALPLAN 03-033 BOLIGOMRÅDE, STAMMEN 128-142 GISTRUP

LOKALPLAN 03-033 BOLIGOMRÅDE, STAMMEN 128-142 GISTRUP LOKALPLAN 03-033 BOLIGOMRÅDE, STAMMEN 128-142 GISTRUP AALBORG KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING MAJ 2000 Vejledning En lokalplan fastlægger bestemmelser for, hvordan arealer, nye bygninger, beplantning, stier,

Læs mere

Indstilling. Randersvej 69 Påbygning af 2 etager på sidebygning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Indstilling. Randersvej 69 Påbygning af 2 etager på sidebygning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 5. december 2011 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er søgt om tilladelse til at ombygge ejendommen Randersvej

Læs mere

Pernille Østergaard Lund

Pernille Østergaard Lund Pernille Østergaard Lund Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 23. oktober 2017 08:48 Til: Alex Tolstrup Cc: Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning

Læs mere

Orientring om dispensationer fra lokalplaner

Orientring om dispensationer fra lokalplaner Orientring om dispensationer fra lokalplaner Til orientering på TMU i januar 2019 Nr. Dato Lokalpla n nr. By Hvad er der ansøgt om Begrundelse for dispensation Dato for dispensation 25 14 06 2018 1100

Læs mere

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er ansøgt om tilladelse til ombygning og udvidelse af

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

Plan- og Miljøafdelingen meddeler hermed dispensation fra Byplanvedtægt nr. 4, 6 stk. 5 til facadehøjde på 2,75 m på ovennævnte ejendom.

Plan- og Miljøafdelingen meddeler hermed dispensation fra Byplanvedtægt nr. 4, 6 stk. 5 til facadehøjde på 2,75 m på ovennævnte ejendom. Til myndigheder, foreninger, mv. Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Forslag til - Lokalplan HL21 - Ældrecenter Dalvangen - Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Glostrup, den 12. august 2017 Forslag

Læs mere

Naboorientering efter planloven og partshøring efter forvaltningsloven

Naboorientering efter planloven og partshøring efter forvaltningsloven Teknik- og Miljøforvaltningen 3. november 2017 Bilag 2 Høringsbrev Naboorientering efter planloven og partshøring efter forvaltningsloven Vi skriver til dig, fordi du er beboer, ejer, lejer eller repræsentant

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 19. februar 2016 Trøjborgvej 72-74 ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget for Trøjborgvej

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt:

Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt: Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt: jph2200@gmail.com Hermed indsender jeg høringssvar vedr. ansøgning om byggetilladelse på Rabarbervej 2 og 10-12. 1. Parkering

Læs mere

Godkendelse af Dispensation fra bebyggelsesprocenten på etagehusbebyggelsen på Tinbergens Alle

Godkendelse af Dispensation fra bebyggelsesprocenten på etagehusbebyggelsen på Tinbergens Alle Punkt 16. Godkendelse af Dispensation fra bebyggelsesprocenten på etagehusbebyggelsen på Tinbergens Alle 2015-040715 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at godkender, at der meddeles dispensation

Læs mere

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. Dato 26.

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. Dato 26. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Notat Vejledning om opførelse af sekundær bebyggelse med et samlet areal på højst

Læs mere

BILAG 1 BYP 11. august indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 61.B6.3 for boligområdet Vesterdamsvænget i Lind INDHOLD

BILAG 1 BYP 11. august indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 61.B6.3 for boligområdet Vesterdamsvænget i Lind INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra beboere på Vesterdamsvænget Indsigelse fra beboer på Vesterdamsvænget Indsigelse fra beboere på Vesterlindvej Bemærkning fra Herning

Læs mere

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund Lokalplan 47/2012 Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-15-11 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf.

Læs mere

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 14. januar 2015 Jægergårdsgade / Montanagade Den 19. februar 2014 godkendte Aarhus Byråd et kombineret bolig- og butiksprojekt på hjørnet

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Vedr. Spørgsmål om niveauplan i byggetilladelse

Vedr. Spørgsmål om niveauplan i byggetilladelse Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Att.: Ole Eriksen Jens Flensborg Advokat Åboulevarden 49, 4. sal DK-8000 Århus C Telefon:+45 86 18 00 60 Telefax:+45 88 32 63 26 J.nr. 07-10891 - 13 jfl@energiogmiljo.dk

Læs mere

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. juli 2014 Silkeborgvej 228 Nedrivning af byggeri samt opførelse af ny bolig- og erhvervsbebyggelse på /Odinsvej 2. 1. Resume Der

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH Dato: 19. november 2013 Rebild Kommune (e-mail) Lokalplanforslag nr. 277 med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 Aalborg Stiftsøvrighed har modtaget

Læs mere

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Bilag 3 - Kim Pedersen, advokat, på vegne af: Anna Marie Mikkelsen, Norsmindevej 201, 8340 Malling Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen A/S, Tofteledet 16, 8330

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. 11.

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. 11. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Notat Vejledning om opførelse af sekundær bebyggelse med et samlet areal på højst

Læs mere

Hermed fremsendes høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej.

Hermed fremsendes høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej. Fra: Til: By, Erhverv og Miljø - Byplan (byplan) Cc: Claus S. Hansen; Tarra Jane Rugård Butler (tarb) Emne: Høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjergårdsvej Dato: 17. oktober

Læs mere

Center for Teknik & Miljø

Center for Teknik & Miljø Center for Teknik & Miljø Grundejerforeningen Floraparken v/johan Van Der Plaat Floraparken 47 4690 Haslev Postadresse: Byg & Trafik Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon 56 20 30 00 Telefax 56 20 30 01

Læs mere

LOKALPLAN 1.36. Torsbo - plejehjem og ældreboliger

LOKALPLAN 1.36. Torsbo - plejehjem og ældreboliger LOKALPLAN 1.36 Torsbo - plejehjem og ældreboliger Ishøj Kommune 2001 BAGGRUND FOR LOKALPLAN 1.36 Torsbo Plejehjem blev opført i 1957-58 som et af de første større, offentlige byggerier i Ishøj Kommune.

Læs mere

Ansøgeren sendte herefter et revideret projekt. Det nye forslag er mere på linje med andre ansøgninger om dobbelthuse.

Ansøgeren sendte herefter et revideret projekt. Det nye forslag er mere på linje med andre ansøgninger om dobbelthuse. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 17-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 11 Knuthenborgvej 11 Teknik- og Miljøudvalget har den 27. marts 2017 besluttet, at der skulle

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Helge Sølgaard Henriksholm Allé 20 2950 Vedbæk Vedbæk Grundejerforening støtter indsigelsen ved formand Hans Jeremiassen Indsigelsen er primært rettet mod den østlige tæt- lav bebyggelse bestående af

Læs mere

AFGØRELSE i klagesag om Syddjurs Kommunes afgørelse efter lokalplan om et allerede opført sommerhus og udhus på Strandvejen, Følle Strand, Rønde.

AFGØRELSE i klagesag om Syddjurs Kommunes afgørelse efter lokalplan om et allerede opført sommerhus og udhus på Strandvejen, Følle Strand, Rønde. 9. januar 2018 Sagsnr. NMK-33-03859 KlageID: 117719 JLA-NH AFGØRELSE i klagesag om Syddjurs Kommunes afgørelse efter lokalplan om et allerede opført sommerhus og udhus på Strandvejen, Følle Strand, Rønde.

Læs mere

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 3. marts 2014 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Opførelse af rækkehuse på Tålforvej 15 Teknik og Miljø bemyndiges til

Læs mere