Valg til BK s bestyrelse og forældrerepræsentantskabsmøde den 20. november 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valg til BK s bestyrelse og forældrerepræsentantskabsmøde den 20. november 2018"

Transkript

1 Valg til BK s bestyrelse og forældrerepræsentantskabsmøde den 20. november Velkomst ved Bestyrelsesformand Jeppe Bo Petersen Bestyrelsesformand Jeppe Bo Petersen bød velkommen til aftenens møde, der bestod af valg af tilsynsførende til BK s grundskole, valg til BK s bestyrelse og møde i forældrerepræsentantskabet. Bestyrelsesformanden introducerede aftenens hovedemne: Strategiarbejde og mindede om, at dette arbejde tager afsæt i strategiarbejdet fra 2012, hvor skolen formulerede vision, mission og mål. Vi gør status på arbejdet med realiseringen af projektet BK om ti år Fremtidens skole, som både tidligere og nuværende forældrerepræsentanter har bidraget til. 2. Valg af ordstyrer Lisbet Bærentzen blev foreslået og valgt som ordstyrer. Hun konstaterede repræsentantskabet indkaldt og dagsordenen udsendt i henhold til vedtægterne. Ordstyreren bad rektor oplyse, om der var indkommet punkter til dagsordenen. Rektor svarede, at et enkelt punkt var modtaget, og at det ville blive adresseret under punkt Valg af referent Birgitte Holm blev foreslået og valgt som referent. 4. Valg af tilsynsførende til BK s grundskole Heidi Theilmann Schmidt blev valgt som tilsynsførende for en 2-årig periode. 5. Valg til bestyrelse Til bestyrelsen blev følgende valgt: Bestyrelsesmedlem (første år i en treårig valgperiode): Katrine Grunnet Suppleant (valgperioden ): Nis Andersen 6. Rektors beretning og Årsrapport 2017 og Årsrapport 2017: Beretning Spørgsmål til rektors beretning: Der blev spurgt til, hvad der sker næste år efter udrulningen af step 1 i projektet BK om ti år Fremtidens skole for de 5 19 årige, som startes op i begynderklasserne, 4. og 7. klasse samt 1. g i år. Helle Brinch svarede, at projektet følger klasserne op på næste trin samtidig med, at det startes op i de nye begynder, 4. og 7. klasser samt 1. g. De fire trin skal ses som skal -områder, men vi opfordrer lærerne på alle trin til at gå i gang.

2 Spørgsmål stillet af forældrerepræsentanter Der var indkommet forslag om, at erhvervspraktik genindføres i 9. og 10. klasse med den begrundelse, at eleverne har glæde af erhvervspraktik, og det kan være med til at spore dem mod et valg af uddannelse. Leif Rasmussen svarede, at grundskolen i forbindelse med indførelsen af uddannelsesparathedsvurderinger satte ordningen med erhvervspraktik på hold. Terminsprøverne og minimering af afbrydelser i undervisningen i løbet af 8. og 9. klasse blev i stedet prioriteret. For de elever, der ikke er uddannelsesparate til gymnasiet, er det fortsat vigtigt at komme i erhvervspraktik, og derfor siger vi aldrig nej til en elev, der ønsker det. Det blev foreslået, at der i stedet for en uges erhvervspraktik indføres en karrieredag. Helle Brinch takkede for forslaget. 7. GDPR Lasse Jensen orienterede om status på arbejdet med implementering af persondataforordningen. Vi har udarbejdet procedurebeskrivelser og databehandlingsrapport, og vi har indført princippet om clean desk samt anskaffet skabe, der kan aflåses. Inden længe får alle medarbejdere desuden en sikker adgang til en fælles server. Der er indhentet samtykkeerklæringer fra forældre, elever over 18 år og medarbejdere. Vi har også beskrevet vores procedure i tilfælde af brud på persondataloven. Lasse Jensen bemærkede afslutningsvis, at implementeringen er en fortløbende proces, hvor det er afgørende, at vi har beskrevet, hvad vi gør. Og det har vi. 8. Hovedtema: Strategiarbejde Rektor orienterede om status på projektet BK om 10 år Fremtidens skole for de 5 til 19-årige, hvor vores vinkel på den digitale dannelse er, at man skal kunne noget og vide noget. Rektor fremhævede i den forbindelse, at Projektet er startet op i begynder, 4. og 7. klasse samt i 1. g, og over de næste år skal det implementeres på alle trin. I december måned deltager alle 950 elever i Hour of Code, hvor de skal kode sammen med 50 millioner andre elever verden over. Vi netop har fået godkendelse fra undervisningsministeren til at udbyde en lokal studieretning, så vi næste år - som den eneste skole i Danmark - kan tilbyde Kommunikation/IT på A-niveau og enten Design eller Programmering på B-niveau. Der blev spurgt til, om eleverne i 1. g får programmering efter grundforløbet. Dorte Rasmussen svarede, at i grundforløbet er naturgeografi erstattet af informatik, hvor alle elever prøver at programmere. Charlotte Moltke tilføjede, at programmering kan vælges igen i 3. g, og at det digitale som led i implementeringen af projektet kommer ind i alle fag.

3 Rektor orienterede om historiske perspektiver i anvendelsen og udviklingen af teknologi og konkluderede blandt andet, at vi mennesker skaber teknologien, mens teknologien forandrer os. Rektor spurgte, hvad den digitale revolution vil føre med sig og bad de tilstedeværende overveje spørgsmålet: Hvad opnår man, og hvad mister man, når man går fra en teknologi fra en anden? Den perfekte og hurtige cirkel, eller? Fra drøftelserne ved bordene kom en lang række bemærkninger, herunder Fasthold bredden! Begge dele er vigtigt Sidste år talte vi digitalisering interessant, at vi nu stopper op og overvejer, at vi også vil det andet Vigtigt, at der er plads til at være uperfekt menneske i digitale verden Søgen efter det uperfekte så længe det skaber ny læring. Balance Der skal lidt af det hele med. Den ene er et quickfix, den anden er den, hvor de unge er i stand til at præge fremtiden Hvilken viden skal der til? Man skal give plads til at udforske og nytænke Ikke destinationen der er interessant, men rejsen Hvad er det perfekte mål? Udforske rammen, sætte sine tanker i spil. Det ønskværdige at vores børn bliver nysgerrige, lære af vores fejl Hvis opgaven er en cirkel, så er det vigtigt at vide hvorfor og vejen derhen Hvis du lærer at genkende den perfekte cirkel, så finder du ikke den ude i virkeligheden, du skal lære at genkende den uperfekte I matematik er det vigtigt, at cirklen ser rigtig ud, men man skal også kunne genkende den i virkeligheden. Rektor takkede for input og bemærkede, at overvejelserne også handler om balancen mellem færdigheder og viden. Man lærer, hvad en cirkel er ved at prøve at tegne den. Derfor skal eleverne have mulighed for at komme ud og opleve, hvad der sker i forskellige læringsrum i og udenfor klasselokalet, og derfor bliver det nødvendigt at arbejde med vores fysiske rammer.

4 Der blev spurgt til, hvordan lærerne bliver uddannet og rektor svarede, at vi siden 2016 har haft fokus på digitale kompetencer i forbindelse med rekruttering af nye lærere. Vi er i gang med en opgradering af kernefagligheden omkring det digitale, og vi har - som inden for sport og musik - også på det digitale område elever, der er bedre end lærerne, men det er ingen hindring for at kunne undervise dem. 9. Nye optagelseskrav på Stx Charlotte Moltke orienterede om de nye adgangskrav til stx, som blandt andet betyder, at Alle som udgangspunkt skal have en uddannelsesparathedsvurdering. I 8. klasse skal elever have et gennemsnit på 5,0 i deres afsluttende standpunktskarakterer for at opfylde de faglige forudsætninger for at blive vurderet uddannelsesparate. I 9. klasse skal elever have et gennemsnit på 5,0 i de afsluttende standpunktskarakterer for fortsat at opfylde de faglige forudsætninger for at blive vurderet uddannelsesparate til gymnasiet. Til afgangseksamen skal eleverne bestå og fastholde deres faglige niveau fra uddannelsesparathedsvurderingen i de lovbundne prøver for at kunne komme direkte på gymnasiet. Adgang til gymnasiet efter 10. klasse kan eleverne få, hvis de er vurderet uddannelsesparate ved afslutningen af 10. klasse og har bestået 9. klasses lovbundne prøver med min. et gennemsnit på 3,0. Der er desuden en række alternative muligheder, hvis man ikke opfylder kravene, herunder at gå til optagelsesprøve og vejledningssamtale med rektor på den skole, man har søgt optagelse på. Adgangskravene træder i kraft i sommeren Læs mere om adgangskravene på Charlotte Moltke oplyste, at forældre og elever i afgangsklasserne vil blive orienteret om de nye studieretninger dels ved udsendelse af skriftligt materiale og gå-hjem-møde og dels ved orientering i klasserne. Leif Rasmussen tilføjede, at vi udover arrangementet for vores egne elever og deres forældre også afholder åben orienteringsaften i januar om gymnasiet og 0. g. 10. Optag til klasser i udskolingen Helle Brinch orienterede om beslutningen om at fastholde strukturen for optag til klasser i udskolingen, som den ser ud nu klasse: To spor 7. klasse: Fire spor 8. og 9. klasse: Syv spor, heraf tre femårige forløb 0. g: Et spor

5 Helle Brinch tilføjede, at forskellige modeller for optag har været drøftet i mange forskellige fora de sidste år, og heraf har det vist sig, at den nuværende model er den bedste. Vi støtter op om strukturen ved at minimere de gener, der måtte være ved klassedelingerne med fx ekstra klasseture og lejrskoler. 11. Opfølgning på trafiksituationen ved skolen Rektor takkede for de indkomne reaktioner på bestyrelsens anden skrivelse til forældrekredsen om trafiksituationen ved skolen. De forældrerepræsentanter, der havde svaret på skrivelsen, fik herefter lejlighed til at uddybe deres svar, og der blev stillet forslag og kom mange input fra salen: Bekymring og snak er trættende! Etabler en dropzone foran skolen God signalværdi, hvis gårdvagt/frivillige forældre holder øje med trafikken om morgenen Luk den første indkørsel af med en bom Der skal ske en fysisk ændring, før situationen forandres Skolepatruljerne udsættes for tilråb mm., og forældre med børn ignorerer dem og går forbi, når de står på ringvejen Et fantastisk initiativ da børnene blev inddraget i forbindelse med renovering af toiletterne inddrag dem igen og brug nudging Det er tankevækkende, at så mange elever ikke selv befordrer sig til skole. Hvis man kommer i bil, kan man aflevere før kl. 8, og så er der ingen problemer. Skolen kan også gøre indkørsel forbudt i et tidsrum om morgenen Skolen kan udarbejde en trafikpolitik i samarbejde med politiet og supplere dette med brochure materiale og digital kommunikation En trafikpolitik ændrer ikke adfærd - nudging hjælper! Hvis børnene møder ti minutter før, så er det ikke farligt. Helle Brinch bemærkede, at vi tidligere har inddraget innovationsholdet i 5. klasse, som har arbejdet med forbedringer af trafiksituationen. De fik lejlighed til at præsentere deres ideer for kommunen, og vi fik herefter tilladelse til at male en gul stribe, hvor der er parkering forbudt langs skolen på Aldershvilevej. Innovationsholdet havde flere ideer med, men kommunen sagde nej til dem, så vi kom ikke i hus med det hele. Helle Brinch tilføjede, at vi løbende opfordrer politiet til at komme og holde øje med trafikken ved skolen. Rektor takkede herefter for de mange gode input og ideer til en løsning på trafikproblematikken. 12. Eventuelt Forældrekredsen i 6. b efterspørger en højere grad af medinddragelse af forældrene i form af fx tilfredshedsundersøgelser. Ønsket er, at forældrene høres, så deres ønsker og tanker i højere grad inddrages i strategien. Rektor takkede for dette input. Ordstyrer takkede herefter for god ro og orden og ønskede alle en sikker hjemtur. Bagsværd, den 20. november 2018/BH

Formanden Christian Trollo bød velkommen til det første repræsentantskabsmøde i det skoleår.

Formanden Christian Trollo bød velkommen til det første repræsentantskabsmøde i det skoleår. Ordinært forældrerepræsentantskabsmøde Onsdag d. 23. september 2015 kl. 19.00 i skolens kantine Formanden Christian Trollo bød velkommen til det første repræsentantskabsmøde i det skoleår. Følgende repræsentanter

Læs mere

Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser

Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser 1 Indholdsfortegnelse Baggrund for reformen

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde nr. 50 torsdag den 10. oktober 2013 kl. 19.00 i 10. klasses fællesrum.

Læs mere

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016 Dagsorden 1. Valg af referent. 2. Godkendelse af referat fra d.8.6.2016 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Præsentation af SkoleIntra 5. Fastsættelse af forældrerådsmøder i 2016/2017 6. Løfteevne. Skal vi

Læs mere

9 procent af tilgangen til de gymnasiale uddannelser i 2016 ville ikke kunne opfylde de nye adgangsforudsætninger.

9 procent af tilgangen til de gymnasiale uddannelser i 2016 ville ikke kunne opfylde de nye adgangsforudsætninger. 9 procent af tilgangen til de gymnasiale uddannelser i 2016 ville ikke kunne opfylde de nye adgangsforudsætninger. Samlet ville 9 procent af de elever, som tilgik en gymnasial uddannelse i 2016, ikke kunne

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

9 procent af tilgangen til de gymnasiale uddannelser i 2017 ville ikke kunne opfylde de nye adgangsforudsætninger.

9 procent af tilgangen til de gymnasiale uddannelser i 2017 ville ikke kunne opfylde de nye adgangsforudsætninger. Undervisningsudvalget 2017-18 UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 399 Offentligt 9 procent af tilgangen til de gymnasiale uddannelser i 2017 ville ikke kunne opfylde de nye adgangsforudsætninger. Samlet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009 Bestyrelsen side 1 af 5 Referatfra8.mødeibestyrelsenden3.juni2009 Tilstede: TimChristensen,(TC)KøgeHandelsskole(formand) ElseErikstrup,Slagteriskolen(næstformand) BeritBirkelund,HandelsskolenSjællandSyd

Læs mere

Sammendrag. Lovforslag om styrkelse af de gymnasiale uddannelser og ændring i andre love herunder eud og eud med eux.

Sammendrag. Lovforslag om styrkelse af de gymnasiale uddannelser og ændring i andre love herunder eud og eud med eux. Sammendrag. Lovforslag om styrkelse af de gymnasiale uddannelser og ændring i andre love herunder eud og eud med eux. Regeringen har indgået aftale med: Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance,

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Onsdag d. 18. april 2007 kl. 19.30 Dagsorden: Bestyrelsen foreslår Rasmus Mynster og Steen Kilde 2. Bestyrelsen aflægger beretning a. Formandens

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf.: 33 92 50 00 E-mail: stuk@stukuvm.dk www.stukuvm.dk CVR-nr.: 29634750 Ny bekendtgørelse om

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTATIONEN VED RYGAARDS SKOLES DANSKSPROGEDE AFDELING

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTATIONEN VED RYGAARDS SKOLES DANSKSPROGEDE AFDELING Rygaards Skole Bernstorffsvej 54 DK-2900 Hellerup Dansk afdeling www.rygaards.com VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTATIONEN VED RYGAARDS SKOLES DANSKSPROGEDE AFDELING FORMÅL. 1. Forældrerepræsentationen ved

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødedato: 15/12-2014 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: U203 Fra bestyrelsen: Hanne Fischer (HF), Kirsten Devantier (KD), Birgit Rasmussen (BR),

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Forretningsorden for bestyrelsen ved Bagsværd Kostskole og Gymnasium Forretningsorden for bestyrelsen ved Bagsværd Kostskole og Gymnasium 1. Rammer for bestyrelsens arbejde a. Bestyrelsen skal varetage Bagsværd Kostskole og Gymnasiums interesser inden for de rammer, der

Læs mere

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 25. april 2017 19.00 21.45 Sted: Lundskolen UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Lundskolen Deltagere Forældrerepræsentanter: Lotte Bidstrup Ipsen Henriette Slot Thomas Willecke

Læs mere

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 2.1 Dato: 13. december 2018 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset 1 Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne

Læs mere

Velkommen til: Information fra UU: Vejledningsprocessen Uddannelsesforberedende aktiviteter UNGDOMMENS UDDANNELSESVEJLEDNING

Velkommen til: Information fra UU: Vejledningsprocessen Uddannelsesforberedende aktiviteter UNGDOMMENS UDDANNELSESVEJLEDNING Velkommen til: Information fra UU: Vejledningsprocessen Uddannelsesforberedende aktiviteter Ungdommens Uddannelsesvejledning Dagens program Vejlednings processen Uddannelses paratheds vurdering (Uddannelses

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Optagelseskravene stx, htx, hhx

Optagelseskravene stx, htx, hhx Kadencen Loven forventes godkendt i januar Indholdsmæssigt træder reformen i kraft for kommende ansøgere (2017) Optagelseskravene træder i kraft fra 2019 Optagelseskravene stx, htx, hhx Uddannelsesparat

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål www.genanvendbiomasse.dk Referat, Generalforsamling den 20. april 2007 kl. 10:00 Landbrugsraadet, Axeltorv 3, 1609 Kbh.

Læs mere

Grundforløbet på STX. Uddannelseschef Mette Pryds. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har prøvet den

Grundforløbet på STX. Uddannelseschef Mette Pryds. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har prøvet den Grundforløbet på STX Uddannelseschef Mette Pryds Opbygning af STX Grundforløb 12 uger 1g 2g 3g FÆLLESFAG som alle elever møder på et tidspunkt i enten 1., 2. eller 3g: dansk, historie, engelsk, matematikb,

Læs mere

UDDANNELSESPARAT I MARIAGERFJORD KOMMUNE

UDDANNELSESPARAT I MARIAGERFJORD KOMMUNE UDDANNELSESPARAT I MARIAGERFJORD KOMMUNE PROCEDUREBESKRIVELSE - HVAD, HVEM & HVORNÅR Denne folder er et opslagsværk, hvor du kan orientere dig om opmærksomhedsområder, vurderingskriterierne, mulige tiltag

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Kollektiv vejledning klasse og hvad så?

Kollektiv vejledning klasse og hvad så? Kollektiv vejledning 9.3 9. klasse og hvad så? Dagens program Adgangskrav Studievalgsportfolio Optagelse.dk NemID Mere hjælp Uddannelsessystemet Job Grundskole Erhvervsuddannelse Gymnasial uddannelse Omsorg,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Kollektiv vejledning 9.2. På vej mod?

Kollektiv vejledning 9.2. På vej mod? Kollektiv vejledning 9.2 På vej mod? Dagens program Fagniveauer i EUD Fagniveauer i gymnasiet Adgangskrav Studievalgsportfolio Åbent hus Uddannelsessystemet Job Grundskole Erhvervsuddannelse Gymnasial

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Adgangskrav til ungdomsuddannelserne Erhvervsskolerne og gymnasierne

Adgangskrav til ungdomsuddannelserne Erhvervsskolerne og gymnasierne Adgangskrav til ungdomsuddannelserne 2019 Erhvervsskolerne og gymnasierne Dagsorden Velkommen Hvem er med på mødet? Hvorfor holder vi mødet? Hvad kommer vi omkring, og hvad kommer vi ikke omkring Rammerne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til orientering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG - RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE 1. FORMÅL Det er forældrerepræsentantskabets og forældrerådets

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Lovforslag om de gymnasiale uddannelser er nu fremsat

Lovforslag om de gymnasiale uddannelser er nu fremsat Lovforslag om de gymnasiale uddannelser er nu fremsat Ministeren for Børn, Undervisning og Ligestilling har nu fremsat lovforslag om de gymnasiale uddannelser med forventet vedtagelse ultimo december 2016.

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 - vi vil være verdens bedste skole for børn Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde torsdag den 14. oktober 2010

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 174 Referat Generalforsamling Dato 18. mar. 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 33 stemmesedler Der var i alt 45 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 27-08-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Inviterede: Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Herbo-Administration A/S

Herbo-Administration A/S G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2015, den 1. december kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Den

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag 1 STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Hvad giver en studentereksamen (STX) dig? 2 Den bredest mulige adgang til videregående uddannelser Studiekompetence - så

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Lovtidende A. 2014 Udgivet den 2. juli 2014. Bekendtgørelse om uddannelsesparathedsvurdering, uddannelsesplaner og

Lovtidende A. 2014 Udgivet den 2. juli 2014. Bekendtgørelse om uddannelsesparathedsvurdering, uddannelsesplaner og Lovtidende A 2014 Udgivet den 2. juli 2014 30. juni 2014. Nr. 839. Bekendtgørelse om uddannelsesparathedsvurdering, uddannelsesplaner og procedurer ved valg af ungdomsuddannelse I medfør af 2 c, stk. 8,

Læs mere

Afbud: Per B. Christensen, Regions og byrådspolitiker Kirsten Devantier, Lektor Jesper Kristiansen og Elevrådsformand Laura Mille Andresen 2.

Afbud: Per B. Christensen, Regions og byrådspolitiker Kirsten Devantier, Lektor Jesper Kristiansen og Elevrådsformand Laura Mille Andresen 2. Referat bestyrelsesmøde 22. marts 2018 Deltagere: Formand Hanne Fischer, Næstformand Kenneth Ladefoged Petersen, Lektor Martin Niss, Direktør Birgit Rasmussen, Bogholder Pia Koldorf, Lektor Jens Christian

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Onsdag den 26. april 2017 kl

Onsdag den 26. april 2017 kl Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 E-mail taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup, den 10. april 2017 Til forældrene Vi indbyder hermed til ordinært forældrekredsmøde i store sal

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde -B15 Til beboerne den xx. juli 2017 Side 1 af 7 3407 MR 3407 / Lejer 27-06-2017 17:00 27-06-2017 20:00 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag kl. 18.30 Restauranten, Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. juni 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta Magnussen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Odder Vandværk A.m.b.a.

Odder Vandværk A.m.b.a. 295 Odder Vandværk A.m.b.a. Referat Generalforsamling Dato 30. mar. 2017 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 62 stemmesedler Der var i alt ca. 76 fremmødte Afbud Referent

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl. 18.30 til 21.00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Forældrerepræsentanter

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014

REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014 REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Skolebestyrerens beretning 5.

Læs mere

Formandens Årsberetning juni 2012

Formandens Årsberetning juni 2012 Formandens Årsberetning juni 2012 Har man spørgsmål til årsberetningen, er man velkommen til at sende en email til skolebestyrelsen eller til Keld Rask. Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 12.10.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Mai Hella 8b Blerina

Læs mere

DEN NYE GYMNASIEREFORM AUGUST 2017

DEN NYE GYMNASIEREFORM AUGUST 2017 DEN NYE GYMNASIEREFORM AUGUST 2017 Med baggrund i Aftale mellem regeringen, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

FORÆLDREMØDE 8. KLASSE. Uddannelse og vejledning

FORÆLDREMØDE 8. KLASSE. Uddannelse og vejledning FORÆLDREMØDE 8. KLASSE Uddannelse og vejledning PROGRAM Parathedsvurdering Studievalgsportfolio Introduktionskurser Uddannelsessystemet Mere information PARATHEDSVURDERING HVORFOR UPV I 8. KLASSE? Tidlig

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 18. marts 2014, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Anders Bente Glenn Hans Christian Henrik Margot Niels Linda Lissie (delvis) Sonja Ulrik

Læs mere

Velkommen til Forældremøde i 7. klasse

Velkommen til Forældremøde i 7. klasse Velkommen til Forældremøde i 7. klasse Aftenens program - Oplæg om uddannelsesparathedsvurdering - Dialog i grupper - Oplæg om vejledning i udskolingen Uddannelsesparathedsvurdering Alle elever i 8. klasse

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN:

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN: MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden for Bestyrelsesmøde ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL. 17.00-19.30 på Mariager Skole DAGSORDEN: 1. Meddelelser fra Elevrepræsentanterne 2. Høring: Regler for valg

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere