Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl"

Transkript

1 Referat fra OB-møde Mødedato: 6. februar 2013 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Käthe Pedersen David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 30. januar 2013 Afbud: Jørn Nielsen, Næstformand Palle S. Madsen Næste møde 6. marts 2013 Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol Politiske sager: 3. Evaluering af OB-seminar februar 2013 b. Årsplan 2013 for Organisationsbestyrelsen 4. Evaluering af Direktionen (lukket punkt) 5. Oversigt over træk på dispositionsfonden 6. Redegørelse fra revisionen vedrørende omtale af byggesagshonorar i revisionsprotokollater til byggeregnskaber 7. Indgåelse af rammeaftale med Egedal Kommune om udlejning 8. Formueforvaltning 9. Fundats for Kunstfonden Svend Aukens Plads 9 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 Afdelingsrelaterede sager: Side Fordeling af afdelingsmøder om gennemførelse af projekt med tryghedsgennemgang af AAB s afdelinger 12. Afdeling 47 Dimensionering af varmtvandsbeholdere 13. Afdeling 92 beboerindskud 14. Affdeling 41, Revisionsnotat nr. 5 Diverse 15. Direktionsberetning b. Personaleforhold 16. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 17. Eventuelt København, den 6. marts 2013 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 5. december 2012 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Der er ikke modtaget kommentarer til det tidligere udsendte udkast. Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 5. december 2012, og at formand og direktør underskriver dette. Ingen Referatet blev godkendt. Formand og direktør underskrev protokollen.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Den 5. december 2012 blev revisionsprotokollat af 1. december 2012, side , vedrørende byggeregnskab afdeling 45 Lilletoften, helhedsplan, forelagt Organisationsbestyrelsen til godkendelse og underskrivelse. På side 1453, sidste afsnit, første sætning, fremgik det fejlagtigt, at der ikke forelå slutopgørelse til entreprisekontrakter. Dette var ikke korrekt, hvorfor Organisationsbestyrelsen underskrev protokollatet med forbehold for rettelse af fejlen. Dette er sket ved Revisionsprotokollat af 10. december Forelægges til godkendelse og underskrivelse Revisionsprotokollat af 10. december 2012, side Organisationsbestyrelsen godkendte og underskrev revisionsprotokollatet.

5 3. Evaluering af OB-seminar februar 2013 Side 5 Der blev holdt OB-seminar den februar 2013 på Sonnerupgaard Gods Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen drøfter forløbet af OB-seminaret Ingen Organisationsbestyrelsen udtrykte stor tilfredshed med indholdet og forløbet af seminaret. Der var stor ros til Pia Skov og Helle Friis Nielsen for indblikket i deres arbejdsområder, og en vis bekymring for, om der måske var sat for meget i gang på én gang. Der blev udtrykt ønske om et tilsvarende oplæg fra administrationens øvrige afdelinger. Der var enighed om, at OB-seminarer så vidt det er muligt ikke skal lægges en weekend forud for et OB-møde, da det giver problemer med forberedelsestiden.

6 3.b Årsplan 2013 for Organisationsbestyrelsen Side 6 På OB-seminar den februar 2013 på Sonnerupgaard Gods blev årsplan 2013 for Organisationsbestyrelsen gennemgået. Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender årsplanen Årsplan 2013 for Organisationsbestyrelsen Der var enighed om at tage punktet på dagsordenen, selv om dette ikke var udsendt med 8 dages varsel. Årsplanen blev gennemgået på det forudgående bestyrelsesseminar. Der var enighed om, at det kan blive nødvendigt at udskyde nogle af punkterne til Der var enighed om at holde dialogmøder til efteråret. Organisationsbestyrelsen godkendte årsplanen for 2013.

7 4. Evaluering af direktionen (lukket punkt) Evaluering er et lukket punkt, da der er tale om personalemæssige forhold.. Side 7

8 5. Oversigt over træk på dispositionsfonden Side 8 I bilag vises dispositionsfondens udvikling frem til Udviklingen er baseret på de på nuværende tidspunkt kendte bevillinger. De kendte bevillinger er specificeret i bilag. Dispositionsfodens udvikling indstilles til Organisationsbestyrelsens orientering. Dispositionsfondens udvikling. Oversigt over dispositioner. Der var enighed om på OB-seminar til september at drøfte prioriteringer og hvor meget, der ønskes trukket på dispositionsfonden. Organisationsbestyrelsen tog orienteringen til efterretning.

9 6. Redegørelse fra revisionen vedrørende omtale af byggesagshonorar i revisionsprotokollater til byggeregnskaber Side 9 Byggeregnskab vedrørende afdeling 45 Lilletoften. Revisionsprotokollat af 1. december 2012, side , blev godkendt og underskrevet af Organisationsbestyrelsen på mødet 5. december Samtidigt bad Organisationsbestyrelsen om en redegørelse fra revisor for kommentaren på side 1454 byggesagshonorar er ikke fastsat kostægte. Hvilke konsekvenser kan det have i forhold til lovgivningen. Revisionen har i redegørelsen beskrevet dette. Administrationen har igangsat den beskrevne sandsynliggørelse af, at boligorganisationens udgifter og indtægter i relation til byggesagsadministration er i balance. Når sandsynliggørelsen foreligger, vil den blive forelagt Organisationsbestyrelsen. Det indstilles til Organisationsbestyrelsen at tage revisionens redegørelse til efterretning. Redegørelse fra revisionen. Direktøren oplyste, at det er hele branchen, der har valgt fortsat at beregne byggesagshonorar som en procentsats. Organisationsbestyrelsen ønskede undersøgt, hvilke procentsatser, de øvrige organisationer anvender. Det undersøges, hvorfor startkort med anslåret timetal er afskaffet. Der var enighed om at fortsætte med procentsatshonorar for de store sager indtil området er yderligere belyst og endelig beslutning kan træffes.

10 7. Rammeaftale med Egedal Kommune Side 10 Boligforeningen er ved at bygge 62 rækkehuse i Stenløse Syd, som afdeling 90. Der er forventet indflytning i maj Egedal Kommune har taget initiativ til at lave en rammeaftale om udlejning, der omfatter alle boligorganisationerne i kommunen. Udkast til rammeaftale er vedlagt. Der er endnu ikke drøftet konkret udlejningsaftale mellem Egedal Kommune og AAB, dog har kommunen meddelt at de afstår fra anvisning ved førstegangsudlejning. Rammeaftalen indgås med hjemmel i lov om almene boliger 60, stk.1: For almene familieboliger, der ikke er omfattet af 59, stk. 1 eller 2, eller 63, kan kommunalbestyrelsen og den almene boligorganisation indgå aftale om, at de ledige boliger i en boligafdeling skal udlejes efter særlige kriterier. Kriterierne fastsættes ved aftale mellem kommunalbestyrelsen og boligorganisationen og offentliggøres af kommunalbestyrelsen. Boligudvalget indstiller til Organisationsbestyrelsen at rammeaftalen tiltrædes, og at der søges indgået aftale med Egedal Kommune om organisationsaftale om mest muligt fleksibel udlejning efter førstegangs udlejning. Rammeaftale mellem Egedal Kommune og Boligforeningen AAB. Der er i rammeaftalen nævnt rød-gul-grøn kategorier. Det giver ikke mening med kommunal anvisning her, da boligerne er for dyre. Skal drøftes nærmere når der realitetsforhandles med Egedal kommune. Organisationsbestyrelsen godkendte rammeaftalen med denne bemærkning.

11 8. Formueforvaltning pr. 31. december 2012 Side 11 Opgørelsen over AAB s samlede formue er i forbindelse med årsregnskabsrevisionen gennemgået og revideret af Revisionsinstituttet. Udviklingen de sidste 4 kvartaler kvartal 2. kvartal 3. kvartal 4. kvartal kr kr kr kr. Der indstilles til Organisationsbestyrelsen at formueforvaltningen pr. 31. december tages til efterretning. Opgørelse pr. 31. december 2012 Når opgørelsen fremlæges Organisationsbestyrelsen næste gang ønskes udviklingen de sidste 4 kvartaler 2012 medtaget, så det er muligt at foretage en sammenligning. Organisationsbestyrelsen tog formueforvaltningen pr. 31. december 2012 til efterretning.

12 9. Fundats for Kunstfonden Side 12 Formandsskabet har bedt om, at Retningslinjer for uddeling af midler til kunstformål i Boligforeningen AAB ajourføres. Afdelingsudvalget har på sit møde den 23. januar 2013 behandlet vedlagte bilag a. De oprindelige retningslinjer fremgår af venstre kolonne, og de foreslåede ændringer fremgår af højre kolonne. Det bemærkes, at der alene er tale om en ajourføring af retningslinjerne, så de stemmer overens med nuværende praksis. Afdelingsudvalget har ikke drøftet eventuelle nye eller supplerende formål eller retningslinjer for Kunstfonden. Afdelingsudvalget indstiller de ajourførte retningslinjer til godkendelse i Organisationsbestyrelsen. Det indstilles samtidig, at retningslinjerne tages op til revision igen om et år, med henblik på en drøftelse af eventuelle nye eller supplerende formål eller retningslinjer for Kunstfonden. a) Retningslinjer for uddeling af midler til kunstformål i Boligforeningen AAB med ændringer godkendt af Afdelingsudvalget. Det blev bemærket, at Organisationsbestyrelsen besluttede at de kr., organisationen indbetalte i forbindelse med foreningens 100 års jubilæum, skal udloddes med hvert år. Dette skal fremgå af retningslinjerne. Organisationsbestyrelsen godkendte de ajourførte retningslinjer med denne tilføjelse. Retningslinjerne forelægges til godkendelse på Repræsentantskabsmødet den 26. juni 2013.

13 10. Fordeling af afdelingsmøder 2013 Side 13 Den årlige planlægning af de ordinære afdelingsmøder i afdelingerne med fordeling af deltagelse fra Organisationsbestyrelsen skal godkendes af Organisationsbestyrelsen. Af hensyn til administrativ samkøring af datoerne mellem de forskellige aktører i administrationen skal vi oplyse, at datoformatet i oversigten er: måned/dag/år. Møderne er fordelt på Organisationsbestyrelsens medlemmer, idet der så vidt muligt er taget højde for følgende forhold: - at det enkelte OB-medlem ikke skal ud til afdelingsmøder på sammenfaldende mødedatoer, - at det enkelte OB-medlem ikke skal ud til afdelingsmøder på dage med træffetider i egen afdeling, - at OB-medlemmet helst skal have møder i samme afdeling to år i træk, - at hvert OB-medlem får nogenlunde lige mange møder, - at kendte problemafdelinger fortrinsvist fordeles til formand/næstformand Nogle af kriterierne for tildeling af møderne er internt modstridende, så det har været svært helt at lægge en klar linje for buddet på, hvem der deltager i hvilke møder. Ved enkelte afdelinger, har vi noteret OB ikke nødig det er 3 bestyrelsesløse afdelinger (64, 65 & 82), hvor administrationen vil være repræsenteret af tre medarbejdere i forvejen (drift, økonomi og afdelingsrådgiver) samt afdeling 76, der er en meget lille afdeling, og hvor drift og økonomi deltager. Vi mangler dato på 7 afdelinger, der alle ligger i efteråret herunder de tre nye afdelinger i Skovlundepark. Enkelte afdelinger har meldt datoer ind for 2. ordinære møde i efteråret med budget dem har vi også fordelt, men der vil muligvis komme flere møder. Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen: - Godkender vedlagte oversigt over afdelingsmøder. - Internt afklarer eventuelle ændringer af OB-medlemmers deltagelse i den enkelte afdelings afdelingsmøde og derefter snarest meddeler ændringerne til Ghita Hjarne i sekretariatet. Ghita ajourfører oversigten og underretter afdelingerne.

14 a) Liste over afdelingsmøder fordelt på OB-medlemmer b) Liste over OB s repræsentation ved medlemsmøderne Side 14 Organisationsbestyrelsen ønskede listen over repræsentation ved medlemsmøderne checket, da den tilsyneladende ikke er ført ajour. Eventuelle ændringer af OB-medlemmernes deltagelse i de enkelte afdelingers afdelingsmøde afklares, og der gives snarest besked til sekretariatet herom. Organisationsbestyrelsen godkendte oversigt over afdelingsmøder med ovennævnte bemærkninger.

15 11. om gennemførsel af projekt med tryghedsgennemgang af AAB s afdelinger Side 15 Foreningens udgifter til forsikringer har været markant stigende de seneste år. Samtidig har flere skybrud over Hovedstandsområdet haft stor betydning for AAB s afdelinger med vand i kældre mv. Klimaændringerne betyder, at det forekommer sandsynligt at også AAB s beboere i fremtiden må forvente store nedbørsmængder o.lign., og det er derfor vigtigt at afdelingerne bliver opmærksomme på, hvordan de kan forebygge skader ved disse store nedbørsmængder. AAB s forsikringsmægler Willis anbefaler bl.a. af den grund kraftigt, at boligforeningens afdelinger sætter stort fokus på forebyggelse, så risikoen for skade for ejendommene minimeres, f.eks. efter skybrud, og i det hele taget, at der sker færre skader som forhåbentligt også kan medvirke til at forsikringspræmierne ikke fortsætter med at stige i samme takt. Konkret er gennemført et pilotforsøg med at lave tryghedsgennemgang i seks afdelinger: 4, 34, 46, 57, 75 og 101. Resultatet er en rapport pr. afdeling, som gennemgår afdelingen ud fra et tryghedsperspektiv, og der sættes i rapporten fokus på alt fra problemer med f.eks. kloakker, manglende belysning og varmt arbejde. Som eksempel vedlægges kopi af rapporten for afdeling 34. Rapporten beskæftiger sig generelt med tryghed i den enkelte afdeling ud fra flere vinkler. Den afdækker om der er problemstillinger som afdelingen med fordel kan afhjælpe eller afdække nærmere. Rapporten ser f.eks. på om der er den fornødne kloakkapacitet. Hvis det vurderes at der ikke er dette, kan problemstillingen løses på flere måder, f.eks. ved større kapacitet eller måske ved LAR. Rapporten giver ikke svaret på dette. Rapportens anbefalinger er gennemgået med de enkelte afdelingsbestyrelser og afdelingens driftskoordinator, så der er en fælles opfattelse af afdelingens udfordringer, som kan indarbejdes i afdelingens DV-plan. Pilotforsøget er evalueret af afdelingerne, som overvejende har vurderet tiltaget positivt. En enkelt afdeling havde for nyligt haft besøg fra arbejdstilsynet, og da der viste sig at være sammenfald mellem anbefalingerne gav tryghedsgennemgangen ikke afdelingen ny viden i væsentligt omfang. Evalueringen er vedlagt som bilag. Besigtigelsen som ligger til grund for tryghedsrapporten kan med fordel så vidt muligt søges koordineret med Willis folk, så den gennemføres i tilknytning til den årlige markvandring. Afdelingens driftskoordinator skal (selvfølgelig) have rapporten med til det årlige DV-møde, så der kan tages højde for tryghedsrapporten i afdelingens drift- og vedligeholdelsesbudget.

16 Evalueringen mellem Driftsafdelingen og Willis har også peget på at selve tryghedsrapporten med fordel kan følges op med en handlingsplan og opfølgning på denne, så AAB kan sikre at der følges op på anbefalingerne, og kan sikre den nødvendige rapportering til Organistionsbestyrelsen, hvis det mod forventning ikke sker. Side 16 Der var ved evalueringen også enighed om, at det kan være nyttigt at foretage en mørkevandring i i alt fald nogle afdelinger. Willis har afgivet tilbud på tryghedsgennemgang af resten af AAB s afdelinger: kr. pr. afdeling eller i alt kr for de resterende 97 afdelinger Prisen er ekskl. Handlingsplansmøder, og det er forudsat, at der laves en samlet aftale om besigtigelse af alle afdelinger. Kr pr. afdeling, hvis de bestilles i bundter af 15 afdelinger. Samlet pris for alle afdelinger i alt kr., hvis der skal laves handlingsplansmøder i forbindelse med besigtigelserne Willis oplyser, at det er for at holde administrationsomkostningerne nede, at de tager samme pris for alle afdelinger uanset størrelse. De oplyser, at de analyserer afdelingen først og kigger på stort set samme antal ting og stort set samme arealer uanset, om det er en stor eller lille afdeling. Tid anvendt på forberedelse, samtalen med bestyrelse og personale samt afrapporteringen tager også lige lang tid i en stor og en lille afdeling. Priserne er ekskl. moms og der vil ikke blive opkrævet moms, idet arbejdet betragtes som en del af forsikringsydelsen, som ikke er momspligtig. Alle afdeling vil få en tilmeldingsfrist og det vil blive forsøgt, at få samlet 15 interesserede afdelinger. Det foreslås, at der kun gives et tilskud til de afdelinger, der tilmelder sig inden for en given dato.

17 Side 17 ØFU indstiller, at der træffes beslutning om at lave tryghedsanalyser i alle afdelinger over en to til tre årig periode. Det skyldes et stort behov for at begrænse forsikringspræmiernes himmelflugt, men også et ønske om at sætte fokus på at forebygge ubehagelige overraskelser hos afdelinger og beboere, som f.eks. vand i kældre eller stigende kriminalitet som kan forebygges. For bl.a. overfor forsikringsselskaber at kunne dokumentere, at der følges op på tryghedsanalyserne skal projektet omfatte, at der laves handlingsplaner. I første omgang vil det dog blive forsøgt om deltagelsen kan ske ad frivillighedens vej. Derimod vil det være op til den enkelte afdeling at beslutte om og betale for en eventuel mørkevandring. Det indstilles at projektet finansieres 50/50 af dispositionsfonden og den enkelte afdeling. Forventet udgift for Dispositionsfonden bliver 1 mio. kr. Hver afdeling skal desuden betale kr. + evt kr. for mørkevandring. Evaluering af pilotforsøg med tryghedsgennemgang af afdelingerne 4, 34, 46, 57, 75 og 101 samt eksempel på rapport for afdeling 34. Tryghedsgennemgangen og efterfølgende opretning er et af redskaberne for at få sænket forsikringspræmierne. Såfremt ikke nok melder sig eller afdelinger med mange skader ikke melder sig, må det videre forløb af forsikringsmæssige hensyn overvejes. Der var enighed om, at der henvises til pilotprojektet i afdeling 46 (evt. ved link på intranettet), så afdelingerne kan se, hvad det går ud på. Organisationsbestyrelsen godkendte indstillingen.

18 12. Afdeling 47 - Tilskud til forundersøgelse - underdimensionerede varmtvandsbeholdere Side 18 Afdeling 47 har i 2008 udskiftet varmtvandsbeholdere. Desværre har det vist sig, at de installerede varmtvandsbeholdere er underdimensionerede, hvilket for beboerne har den konsekvens at der i døgnets spidsbelastningsperioder ikke er varmt vand nok til f.eks. at tage bad. Det er bekræftet af rådgivende ingeniørfirma Henrik Larsen i september 2012, at alle tre eksisterende varmtvandsbeholdere har for lav kapacitet. Der har været afholdt adskillige møder mellem leverandøren af varmtvandsbeholderne og det VVS-firma, der varetog opgaven for afdeling 47. VVS-firmet bekræfter, at de har bestilt beholderne på baggrund af oplysninger fra AAB om dimensioneringen. Det har ikke været muligt at påvise, at hverken VVS-firmet eller leverandøren har fået til opgave at dimensionere beholderne, og vi må desværre derfor konkludere, at AAB har afgivet fejlagtige anvisninger på beholdernes dimensionering. Det foreløbige overslag til udskiftning af alle tre varmtvandsbeholdere skønnes at udgøre kr. Inden er der behov for nøje at fastlægge dimensioneringsforudsætningerne, og at det undersøges om der er billigere alternativer end at udskifte alle tre beholdere. Administrationen indstiller at afdelingen holdes skadesløs, og at der i første omgang bevilges kr. fra dispositionsfonden til at gennemføre en forundersøgelse, som har til formål at afdække mulige løsninger samt økonomi omkring løsningen af problemet. Notat af 13. september 2012 fra Henrik Larsen - rådgivende ingeniørfirma a/s. Organisationsbestyrelsen bevilgede kr. fra dispositionsfonden til gennemførelse af en forundersøgelse, der har til formål at afdække mulige løsninger og økonomi. Forundersøgelsen forelægges Organisationsbestyrelsen for beslutning om det videre forløb.

19 13. Afdeling 92 - angående beboerindskud i afd. 92 Side 19 I afdeling 92 har Københavns kommune godkendt skema C, byggeregnskabet og endelig finansiering. Beboerindskuddet i afd. 92 er ,00 kr. I Byggeregnskabet, hvor den endelige finansiering er angivet, skal beboerindskuddet være ,95 kr. Beboerne har derved betalt ,05 kr. for meget. Da der er 89 lejemål i afdelingen svarer det til kr. pr. beboer. Beboerne har betalt kr. for meget i beboerindskud, svarende til kr. pr. boligenhed. Administrationen anbefaler, at man tilbagebetaler det for meget indbetalte beboerindskud. Ingen Organisationsbestyrelsen godkendte indstillingen.

20 14. Afdeling 41, Revisionsnotat nr. 5 Side 20 Revisionen har været på uanmeldt kasseeftersyn den 22. oktober 2012 i afdeling 41. Revisionen har ikke givet anledning til bemærkninger. Det indstilles til Organisationsbestyrelsen, at tage revisionsnotatet til efterretning. Revisionsnotat nr. 5, Boligforeningen AAB, afdeling 41 Revisonen er foretaget som et led i revisonens normale arbejde, hvor der foretages besøg i nogle afdelinger. Organisationsbestyrelsen tog revisionsnotatet til efterretning.

21 15. Direktionsberetning Side 21 Orientering om tidsplan for gennemførsel af tilstandsregistrering af AABs afdelinger OB tilsluttede sig på mødet i december 2012, at gennemføre tilstandsregistrering af alle AABs afdelinger. Afgrænsning De af AABs afdelinger som har fået lavet tilstandsregistrering, indgår ikke i projektet, dvs.: De afdelinger der indgik i pilotforsøget i 2012, dvs. afdelingerne: 9, 32, 46, 47, 50 og 103. Nyligt indfusionerede afdelinger , da der er lavet tilstandsregistrering i tilknytning til beslutningsgrundlaget for fusion med det tidligere Skovlunde Park. Afdeling 44, som er sat til salg. De afdelinger som Byggeafdelingen samarbejder med afdelingsbestyrelser og Landsbyggefond om at afdække behovet for en egentlig Helhedsplan indgår heller ikke i projektet. Det skyldes, at LBF stiller flere krav til hvad en sådan tilstandsregistrering skal omfatte. Det er hensigten at materialet fra denne proces skal kunne anvendes som afsæt for tilstandsregistrering af afdelingen i Bolig 4 og derfor som afsæt for fremtidig DV-plan for afdelingen. Det omfatter afdelingerne: 17, 38, 43, 49, 103, og 111. Opgaven omfatter herefter 86 afdelinger og et areal på godt 1,1 mio. m 2 og er af et sådant omfang at opgaven skal i EU-udbud. Det er målet at tilstandsregistreringerne skal være gennemført senest ved udgangen af Tidsplan Januar april 2013: De afdelinger som allerede har henvendt sig om fremtidssikring igangsættes umiddelbart, efter annonceringsreglerne. Det omhandler afdelingerne: 20, 33, 35, 37 og 81. Det svarer til lige under 10% af arealet. Ultimo februar: Orientering af alle afdelinger om at der gennemføres tilstandsregistrering og om den overordnede tidsplan. Januar juni 2013: Gennemførelse af EU-udbud. Juni Juli 2013: Detailplanlægning med valgte leverandør(er).

22 Herefter er det hensigten at opdele processen for tilstandsregistreringerne i seks faser: Side 22 Fase I: Afdelinger som er screenet til potentiel mini-helhedsplan (og høj m 2 -leje) Fase II: Afdelinger opført før 1920 Fase III: Afdelinger opført Fase IV: Afdelinger opført Fase V: Afdelinger opført Fase VI: Afdelinger opført Fase VII: Afdelinger opført efter 2000 Detailplanlægningen kan først ske, når der er valgt leverandør(er), bl.a. fordi det afhænger af om der vælges én eller flere rådgivere, som kan arbejde sideløbende. Proces For den enkelte afdelingsbestyrelse bliver processen overordnet: a) Orientering om projektet og tidsplan b) Bygningsgennemgang ved eksterne rådgivere c) Materialet sammenskrives af rådgiver og kvalitetssikres af Driftskoordinator d) Materialet registreres i Bolig 4 af driftsassistent i Driftsafdelingen (sideløbende med punktet lige ovenfor) e) Rapporten fremlægges for bestyrelsen. I et samarbejde mellem afdelingsbestyrelsen og Driftskoordinator, indarbejdes rapportens anbefalinger i afdelingens DV-plan. Alle sikkerheds- og lovgivningsmæssige krav forudsættes umiddelbart indarbejdet i DV-planen. I det omfang tilstandsregistreringen indeholder anbefalinger i et sådant omfang, at der må ses på fremmedfinansiering, inddrages byggeøkonomi for at undersøge udløb af lån mv., så der kan laves en samlet plan for vedligeholdelse af afdelingen. BPU/OB orientres ved afslutningen af hver af projektets faser om evt. sikkerheds- og lovgivningsmæssige krav der ikke måtte være indarbejdet i afdelingernes DV-planer og om omfanget af forventet behov for fremmedfinansiering. OB har i december 2012 besluttet at finansiere projektet med dispositionsfondsmidler og har afsat en ramme på 12. mio. kr. hertil. Lovændringer til lov om almene boliger Regeringen har fremsat en række ændringer i lov om almene boliger m.v., som er tiltænkt at skulle træde i kraft den 1. april Lovforslaget indeholder et opsigtsvækkende forslag om, at dispositionsfonden skal dække tab ved fraflytninger (konto 130).

23 Efter de gældende regler i almenboliglovens 20, stk. 2, dækkes lejetab (konto 129) fra ikke kommunalt anviste almene boliger af dispositionsfonden. Bestemmelsen skal ses i sammenhæng med driftsbekendtgørelsens 41, stk. 1, som giver kommunen mulighed for at dispensere fra kravet om lejetabsdækning fra dispositionsfonden, når de opregnede betingelser er opfyldte. Dispensationen gives af hjemstedskommunen. Side 23 Efter forslaget udvides dækningsområdet fra dispositionsfonden til også at omfatte det, som i standardkontoplanen betegnes tab ved fraflytninger (konto 130). Begrundelsen er, at det ikke er afdelingen, der administrerer udlejningen, men boligorganisationen. Når der også er gennemført de fornødne ændringer i driftsbekendtgørelsen, vil der ved manglende betaling ved fraflytning (som ikke dækkes af kommunens garantiforpligtelse) gælde samme regler, som ved lejeledighed. Lovforslaget har været i høring. BL gør opmærksom på, at dette kan medføre nødlidende dispositionsfonde. BL henstiller til, at den nuværende ordning bibeholdes, eller henlæggelsesmulighederne til dispositionsfonden ændres. Landsbyggefonden påpeger, at dette kan blive en udfordring for dispositionsfonde, og der derfor kan være behov for styrkelse af indbetalingsgrundlaget til dispositionsfondene. Lejernes Landsorganisation kan ikke støtte den forslåede ændring. Dispositionsfonden bør kun dække tabet, såfremt tabet skyldes en fejl fra administrationens side. Hvis forslaget bliver godkendt vil Økonomi- og forvaltningsudvalget drøfte hvilke økonomiske konsekvenser det får, samt om det skal tages op i Organisationsbestyrelsen igen.

24 15a. Personaleforhold Side 24 Tiltrædelser Majbritt Skytte er ansat som vikar i Økonomiafdelingen fra den 3. januar 31. marts 2013 Uffe Rasmussen er ansat som juridisk vikar i Kundeservice fra den 17. januar 2013 og året ud. Bente van Oorschot er ansat som vikar i Kundeservice fra den 21. januar 31. marts Trine Jessen er ansat som vikar i Kundeservice fra den 28. januar Fratrædelser Grethe Jensen, Økonomi, fratræder med udgangen af februar 2013 Charlotte Lie, Økonomi, fratræder med udgangen af februar 2013 Martin Timm, Økonomi, fratræder med udgangen af februar 2013 Det blev oplyst, at administrationen er ramt af langtidssygdom, og at der er to barsler på vej.

25 16. Orientering fra udvalgene Side 25 a) Uddannelsesudvalget Næste møde den 11. februar 2013 b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget Næste møde holdes den 14. februar 2013 c) Boligudvalget Der var møde den 30. januar Næste møde er den 13. marts 2013 d) BPU-udvalget Næste møde er den 4. februar 2013 Drøftede beredskabsplan udvalget ønsker yderligere præcisering og tydeliggørelse. e) Afdelingsudvalget Der var møde den 23. januar 2013 Næste møde er den 22. maj 2013 f) Arbejdsmiljøudvalg Næste møde er den 11. februar 2013 g) Det decentrale forvaltningsudvalg

26 17. Eventuelt Side 26 Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt Det blev oplyst, at AAB-logo nu er opsat på gavlen ved indgangen.

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 11. april 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 22.00 i Fælleshuset Nøddehegnet 14 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. april 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Mødedato: 6. april 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 1. februar 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat OB-møde den 4. maj 2011

Referat OB-møde den 4. maj 2011 Referat OB-møde den 4. maj 2011 Mødedato: 4. maj 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl Referat af OB-møde Mødedato: 12. juni 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

DAGSORDEN. 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017

DAGSORDEN. 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017 DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden Bilag 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017 3. Strategiplan 2017-20 Efter bestyrelsesseminaret er projekter og indsatser ajourført. Den væsentligste indholdsændring

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 7. december 2011 kl. 16.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Michael Bendixen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012/2013

Bestyrelsens beretning 2012/2013 Bestyrelsens beretning 2012/2013 Indledning Det har været et travlt år, hvor mange forretningsgange er ført ajour. Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver Referat af OB-møde Mødedato: 7. maj 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow

Læs mere

Dagsorden Den 21. marts 2019

Dagsorden Den 21. marts 2019 Glostrup, den 13. marts 2019 Dagsorden Den 21. marts 2019 Mødeart: FA09 - Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 17.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 31. august 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Caspar Brands Plads 3A, 4220 Korsør Tlf.: 5857 1800 Kontaktperson: Morten Folsø Nielsen Mailadr.: morten@bo4220.dk Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Mødet afholdt : Lørdag

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger...

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger... Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. september 2011 kl.17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Jægerspris

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Poul, Grethe og RKR orienterede om debatmødet i Realdania under overskriften Kan bæerdygtig boligrenovering betale sig.

Poul, Grethe og RKR orienterede om debatmødet i Realdania under overskriften Kan bæerdygtig boligrenovering betale sig. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. august 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm Boligorganisationen Domea Stevns Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 31. august 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød, Lindholmen 6, 2680 Solrød Strand Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00 i Strandgårdens bestyrelseslokale beliggende Strandgade 2, 4760 Vordingborg. Dagsorden: 1

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen.

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. august 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. september, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10.

Læs mere

BOMIDTVEST AFDELINGER I STRUER KOMMUNE UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 82-88 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKAB 2014

BOMIDTVEST AFDELINGER I STRUER KOMMUNE UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 82-88 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKAB 2014 Tlf: 96 26 38 00 herning@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Birk Centerpark 30 DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 70 BOMIDTVEST AFDELINGER I STRUER KOMMUNE UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret Referat af OB-møde Mødedato: 3. april 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmødet

Referat af organisationsbestyrelsesmødet Referat organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 18. maj 2017, Kl. 16-21 Havneholmen, ML - Danmark Deltagere: Steffen Morild, Iris Gausbo, Dijana Dix Omerbasic, Dorthe Pelle Nielsen, Flemming Løvenhardt,

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 7. november 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

Boligselskabet BSB Egebjerg

Boligselskabet BSB Egebjerg Boligselskabet BSB Egebjerg Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 3. juni 2013 kl. 16.00 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Egebjerg... 2 1.1 Orientering

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Tilstede: Fra administrationen: Afbud: Indholdsfortegnelse 1. Referat af organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat organisationsbestyrelsesmøde

Referat organisationsbestyrelsesmøde Referat organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 17. maj 2018, Kl. 17-21 Havneholmen, ML - Danmark Deltagere: Steffen Morild, Iris Gausbo, Dorte Skovgård, Dorthe Pelle Nielsen, Flemming Løvenhardt, Hans

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. december 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. december 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. december 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Påsken 2014 kontoret holder lukket den 14. til den 16. april 2014.

Påsken 2014 kontoret holder lukket den 14. til den 16. april 2014. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 18.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 21. august

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10 Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: David Nielsen-Ourø, Flemming Jensen, Svend Lyster, Orla Neumann og Niels-Peter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Boligselskabet BSB Ørbæk

Boligselskabet BSB Ørbæk Boligselskabet BSB Ørbæk Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013 kl. 16.30 i Ørbæk Midtpunkt (hallerne), Langemosevej 5, 5853 Ørbæk Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Ørbæk... 2

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bente Christoffersen, formand Jørgen Cramer, næstformand Anne-Lise Hansen Bent Puggaard

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bente Christoffersen, formand Jørgen Cramer, næstformand Anne-Lise Hansen Bent Puggaard Jægerspris Boligselskab Referat til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16.30 i Servicecentret beliggende Egeparken 4, 3630 Jægerspris. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 17.00, Kronprinsessegade 14, Kantinen Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Juul Andersen, Anette Hertz, Rikke Linnemann, (ref),

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11. maj 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen.

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. februar 2012, kl. 18.30 Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 25. januar

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 30. november 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 15. december 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere