Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00"

Transkript

1 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian Høgsbro, Adm. Direktør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 2. oktober 2013 Afbud: Jette Kragh Palle Madsen Næste møde 6. november 2013 Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol Politiske sager: 3. Budget Godkendelse af målepunkter for forvaltningsrevision 5. Efterårskonference 6. Dagsorden for Repræsentantskabsmøde den 27. november Evaluering af Repræsentantskabets besigtigelsestur den 11. september Regulering bestyrelseshonorar 9. Forretningsgange 10. Årshjul 2014 Svend Aukens Plads 9 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 Afdelingsrelaterede sager: Side (lukket) 12. (lukket) 13. (lukket) 14. Afdeling 111, Følfodvej m.fl., København S - Tilskud til gennemførelse af helhedsplan Diverse: 15. Direktionsberetning a. Personaleforhold 16. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 17. Eventuelt København, den 6. november 2013 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Sagsfremstilling Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 4. september 2013 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Der er ikke kommet bemærkninger til referatet. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 4. september 2013, og at formand og direktør underskriver dette. Bilag Ingen Beslutning Referatet blev godkendt. Formand og direktør underskrev referatet.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Sagsfremstilling Der er ikke modtaget nyt materiale til revisionsprotokollen. Side 10 er sidst indsatte side. Protokollen fremlægges på mødet. Indstilling Forelægges til orientering. Bilag Ingen Beslutning Orienteringen blev taget til efterretning.

5 3. Budget 2014 AAB Foreningen, 1. behandling Side 5 Sagsfremstilling Budget 2014 er udarbejdet under følgende forudsætninger. Timeprisen for de fakturerede timer hævet til 750 kr. pr. timer. Og administrationsgebyret hæves til kr. pr. lejemål. Der vedlægges i bilag til denne indstillingen en sammenligning af udviklingen i administrationsgebyr Husleje reguleret i henhold til kontrakt 2. Løn er reguleret med 2% 3. Normering antal Lejemålsenheder antal Øvrige forudsætninger: Gebyrer Administrationsgebyr Ajourføringsgebyr Opnoteringsgebyr Påkravsgebyrer Hævegebyrer Nye gebyrer: Inkassoomkostninger interval Oprettelsesgebyr frivilligt forlig Rykkergebyr flytteopgørelse og frivilligt forlig Til større projekter, er der i budgettet alene indarbejdet udgifter til et nyt HR system i alt kr. og ny Storage løsning i alt kr.

6 Indstilling Der indstilles til Organisationsbestyrelsen at godkende budgettet for Side 6 Bilag Sammenligning af administrationsgebyr Budget Beslutning Budgettet blev gennemgået og kommenteret. Budgettet forelægges til endelig godkendelse på OB-møde den 6. november 2013.

7 4. Udpegning af et nyt måleområde for forvaltningsrevision for Side 7 Sagsfremstilling Boligforeningen har pligt til årligt at gennemføre forvaltningsrevision. I har fokus været på at gennemføre forvaltningsrevision inden for nedenstående udvalgte mål: 1.1) Skadeprocenter Forsikringspræmie 1.2) Tab ved fraflytninger 1.3) Inkasso 2.1) Sygefravær i administrationen 2.2) Sygefravær ejendomsfunktionærer 3.1) Selvbetjeningsløsninger 4.1) Genudlejningstid 5.1) Deltagelse i afdelingsmøder 6.1) Nedbringe udledning af CO2 Hvis det skal være realistisk at arbejde med forvaltningsrevision, anbefales det, at der arbejdes med op til syv målsætninger, hvilket betyder at OB kan udpege et nyt mål. Det anbefales at målene bredt dækker følgende indsatsområder: 1) Økonomi og drift 2) Administrativ ledelse 3) Beboerdemokrati målet om selvbetjeningsløsninger videreføres 4) Udlejning 5) Boligområderne og afdelingerne målet om medlemsmøder videreføres 6) Nybyggeri og renovering Indstilling At OB: 1) beslutter at videreføre målsætningerne omkring skadeprocenter, sygefravær i administrationen, selvbetjeningsløsninger, genudlejning, deltagelse i afdelingsmøder og nedbringe udledning af CO2 2) udpeger et nyt måleområde for forvaltningsrevision

8 Bilag Bruttoliste med forslag til indsatsområder for Side 8 Beslutning Da det er blevet oplyst, at der omkring årsskiftet kommer en revision af forvaltningsrevision, aftaltes det at videreføre målsætningerne omkring skadeprocenter, sygefravær i administrationen, selvbetjeningsløsninger, genudlejning, deltagelse i afdelingsmøder og nedbringelse af udledning af CO2. Herudover aftaltes det at se på tab ved fraflytninger. Indsatsområder for forvaltningsrevision vil blive taget op i OB til foråret, når det endelige beslutningsoplæg forelægger.

9 5. Efterårskonference 2013 Side 9 Sagsfremstilling Der er den 17. september tilmeldte til efterårskonference Heraf har 27 svaret på hvilke workshops, de ønsker at deltage i. Svarfristen udløber den 23. september Der vil på OB-mødet blive omdelt en revideret status for antal tilmeldte og deltagere i workshops. Frank Jensen byder velkommen fredag, og Jamilla Jaffer holder søndag et oplæg om kulturkløfter. Lørdag aften kommer Når far kommer hjem og spiller under og efter middagen. Indstilling Forelægges til orientering. Bilag Program for efterårskonferencen oktober 2013 Status for efterårskonferencen Beslutning Orienteringen blev taget til efterretning.

10 6. Udkast til dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 27. november 2013 Side 10 Sagsfremstilling Udkast til bruttodagsorden til Repræsentantskabsmødet den 27. november 2013 i HK s store mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, skal drøftes. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender udkast til dagsorden til ovennævnte Repræsentantskabsmøde Bilag Udkast til dagsorden til Repræsentantskabsmødet den 27. november 2013 Beslutning Udkast til bruttodagsorden til Repræsentantskabsmødet den 27. november 2013 blev taget til efterretning.

11 7. Evaluering af repræsentantskabets besigtigelsestur og middag den 11. september 2013 Side 11 Sagsfremstilling Den 11. september 2013 blev der holdt besigtigelsestur for Repræsentantskabets medlemmer med rundvisning i afdeling 97 i Farum. Efter rundvisningen i afdeling 97 var der middag på Restaurant La Candela i Skovlunde. Under middagen blev jubilæumslegatet uddelt til Knud Eric Antonsen, formand i afdeling 36. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen drøfter besigtigelsesturen og middagens forløb. Bilag Ingen Beslutning Organisationsbestyrelsen var af den opfattelse, at der var en del, der blev inspireret af rundvisningen i afdeling 97. Der var enighed om at arbejde mod bygning af tæt lav bebyggelse de steder, hvor det er muligt. Der var enighed om at valg af restauration tilpasses det områder, hvortil besigtigelsesturen går, samt at det skal holdes i separat lokale.

12 8. Regulering bestyrelseshonorarer Side 12 Sagsfremstilling Bestemmelserne om det samlede årlige vederlag til organisationsbestyrelsen findes i 13, stk. 1, i Indenrigs- og Socialministeriets bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. nr af 15. december 2009 med senere ændringer. Det fremgår heraf, at det samlede årlige vederlag til bestyrelsen i et regnskabsår ikke må overstige 69,86 kr. pr. lejemålsenhed for de første 100 lejemålsenheder i boligorganisationen og 41,91 kr. pr. lejemålsenhed for boligorganisationens øvrige lejemålsenheder. Bestyrelsen kan dog beslutte, at disse beløb hvert år reguleres i overensstemmelse med det af Danmarks Statistik beregnede lønindeks for den private sektor med indekset for 2. kvartal 2009 = 116,0 som basis. Danmarks Statistik har opgjort lønindekset for den private sektor for 2. kvartal 2013 til 124,4. Ovennævnte 69,86 kr. og 41,91 kr. bliver ved regulering i overensstemmelse hermed til henholdsvis 74,92 kr. og 44,94 kr. Reguleringen har virkning for det regnskabsår, der påbegyndes efter den 31. august Afdelingsbestyrelseshonorarer reguleres efter samme sats. Indstilling Det indstilles, at OB godkender forhøjelse af organisations- og afdelingsbestyrelseshonorarer med ovenstående satser. Bilag Ingen Beslutning OB godkendte forhøjelse af organisations- og afdelingsbestyrelseshonorarer med ovenstående satser.

13 9. Forretningsgange i henhold til bekendtgørelse om drift af almene boliger mv. 25 stk. 4 Side 13 Sagsfremstilling I henhold til bekendtgørelse om drift af almene boliger mv. 25 stk. 4, skal boligorganisationens bestyrelse påse, at der foreligger skriftlige forretningsgange på alle væsentlige driftsområder i boligorganisationen. Med udgangspunkt i ovenstående har administrationen udarbejdet en oversigt over de områder, som det vurderes væsentligt at have forretningsgange for. Administrationen foreslår at forretningsgangene beskrives i perioden medio til ultimo Disse indgår i ledelsesteamets projektplan for Indstilling Det indstilles til OB, at tage til efterretning, at der pr foreligger følgende forretningsgange: - Edb-anvendelse/sikkerhed bolig 4 politik samt sikkerhedsoppetider - Drift af fælles faciliteter - Køb af varer og tjenesteydelser - postbehandling Nævnte forretningsgange vil snarest være tilgængelige på AAB-net. Bilag Ingen Beslutning OB tog indstillingen til efterretning.

14 10. Årshjul Side 14 Sagsfremstilling Emner og datoer for møder i henholdsvis Repræsentantskab, Organisationsbestyrelse og Formandskab for 2014 skal fastsættes. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen tager stilling til emner og datoer for møder i henholdsvis Repræsentantskab, Organisationsbestyrelse og Formandskab for 2014 Bilag Udkast til Årshjul Beslutning Der var enighed om at fastlægge et bestyrelsesseminar i februar Udkastet til Årshjul 2014 blev godkendt.

15 11. (lukket) Side 15

16 12. (lukket) Side 16

17 13. (lukket) Side 17

18 14. Afdeling 111 Tilskud til gennemførelse af helhedsplan Side 18 Sagsfremstilling Afdeling 111 er fra 1942 og består af rums boliger på m². Afdelingen ligger på Følfodvej m.fl. i København S. Afdelingen har mange boliger med skimmelsvamp, og det har til dato været nødvendigt at genhuse 57 husstande og lade disse boliger stå tomme. Her ud over er der yderligere 14 boliger, som skal rømmes og husstande, der skal genhuses. Udgifterne til tomgang og genhusning andrager pt. omkring 5 mio. kr. Administrationens håndtering af genhusningen fra de sundhedsskadelige boliger sker i overensstemmelse med aftaler med Københavns Kommune og Embedslægen. Der er udarbejdet helhedsplan med skitseprojekt og anlægsøkonomi for opretning, afhjælpning og sikring mod skimmelsvamp samt fremtidssikring i overensstemmelse med krav fra LBF. Helhedsplanen, skitseprojekt og økonomi er godkendt af afdelingsbestyrelsen. Landsbyggefonden og Københavns Kommune har forhåndssanktioneret skitseprojekt og økonomi og er indstillet på at hastebehandle AAB s helhedsplan for afd.111 med henblik på at give skema A tilsagn i indeværende år. Det er aftalt med Københavns Kommune og afdelingsbestyrelsen i afd.111, at Skema A-ansøgning indsendes senest 26. september 2013 til kommunal sagsbehandling. Ansøgningen vil efterfølgende blive behandlet i kommunens politiske udvalg og BR, forudsat at beboerne godkender helhedsplanen på ekstraordinært afdelingsmøde den Hovedelementerne i helhedsplanen omfatter nye facader, vinduer, tagudhæng og tagrenovering på alle boligblokke. Der opsættes nye altaner og etableres nedgang til have fra altaner i stueetagerne. Der etableres nye køkkener og badeværelser i alle boliger, og alle boliger forsynes med mekanisk ventilation. Der etableres fælleshus og friarealerne forbedres. Der etableres elevator og sammenlægges boliger i udvalgte blokke, hvorved der tilvejebringes 9 boliger på 77 m², 9 boliger på 102 m², 9 boliger på 120 m² og 3 boliger på 128 m². Antallet af boliger i afdelingen reduceres med 20 i forbindelse med sammenlægningerne. Landsbyggefonden har nu foreløbigt godkendt at yde støtte til genopretning, miljøarbejder og lejlighedssammenlægninger via støttet långivning, driftsstøttelån, kapitaltilførsel mv., og der er udarbejdet en finansieringsplan for de samlede arbejders gennemførelse. Finansieringen er udarbejdet i henhold til Landsbyggefondens sædvanlige boligberegningsmodel for lejefastsættelse. Finansieringsplanen er et udtryk for, hvorledes midler fra hhv. Landsbyggefonden og Boligforeningen AAB sikrer, at den resulterende husleje er rimelig og realistisk.

19 Med henvisning til vedlagte anlægsbudget og finansieringsskitse, som indebærer en huslejeforhøjelse på ca. 33 %, indstilles det, at AAB yder følgende støtte: Side 19 AAB bidrager med kr. fra dispositionsfonden til kapitaltilførsel. 1/5- ordningen AAB bidrager med 20 mio. kr. fra sin trækningsret i Landsbyggefonden AAB fritager afdelingen for indbetalinger til dispositionsfonden vedr. udamortiserede oprindelige lån, i alt kr./ år. Fritagelsen er maksimeret til det nye renoveringslåns løbetid. Indstillingen forlægges på ekstraordinært møde i BPU den 30. september 2013 Indstilling BPU anbefaler OB, at der bevilges tilskud til afd.111 i henhold til ovenstående med følgende tilføjelser: I bevillingen fra trækningsretten på 20 mio. kr. er tidligere bevilgede og ubrugte trækningsretsmidler på hhv. 1,7 mio. kr. og 1,5 mio. kr. indeholdt. Et enigt BPU indstiller samtidig, at AAB s bevilling betinges af, at etableringen af fremtidigt fælleshus sker på den del af afd.111 s friareal, som støder op til AAB afd.114. Bilag Anlægsbudget Finansieringsskitse fra Landsbyggefonden Beslutning OB godkendte, at der bevilges tilskud til afd.111 i henhold til ovenstående med følgende tilføjelser: I bevillingen fra trækningsretten på 20 mio. kr. er tidligere bevilgede og ubrugte trækningsretsmidler på hhv. 1,7 mio. kr. og 1,5 mio. kr. indeholdt. Bevillingen betinges af, at etableringen af fremtidigt fælleshus sker på den del af afd.111 s friareal, som støder op til AAB afd.114.

20 15. Direktionsberetning Side 20 Budget 2014 for Københavns Kommune Et flertal bestående af Socialdemokraterne, SF, Det Radikale Venstre, Enhedslisten og Dansk Folkeparti er blevet enige om et budget for Københavns Kommune Budgettet har fokus på at sikre en stærk folkeskole og social balance i København. F.eks. er der afsat midler til investering i Energicenter Voldparken, som ligger ved AAB afdeling 38. Budgettet indeholder også en boligpakke, hvor der afsættes 200 mio. kr. til 640 nye, almene familieboliger og 605 nye ungdomsboliger. I aftaleteksten hedder det: Boligindsatser er et vigtigt element i at skabe en sammenhængende by, og det er vigtigt, at vi ikke skaber en større opdeling mellem udsatte områder og områder for bedre stillede københavnere. Derfor er vi enige om en boligpakke, der bl.a. finansierer nye almene boliger og markante løft af de udsatte byområder på Amager, Nørrebro og i Sydhavnen. Derfor har man aftalt følgende Boligpakke: Københavns Kommune har de seneste år afsat grundkapital til at sikre opførelsen af et større antal nye almene familie- og ungdomsboliger. Det har været prioriteret for at sikre, at andelen af almene boliger i København fortsat udgør ca. 20 pct. af alle boliger i byen. De almene familieboliger skal sikre, at byen fortsat har en mangfoldig befolkning, at byudviklingen ikke kun giver plads til de rigeste, og at der er en del af boligmassen, der giver plads til unge. Der afsættes: 140 mio. kr. i finansposter i 2014 til grundkapitallån, hvilket muliggør 640 nye almene familieboliger 0,6 mio. kr. i drift i 2014 og frem vedr. de nye almene familieboliger 60 mio. kr. i 2014 til grundkapitallån, hvilket muliggør 605 nye almene ungdomsboliger på en gns. størrelse på 35 m2 og en tilsvarende lavere husleje. 0,4 mio. kr. årligt i drift i 2014 og 2015, 2,9 mio. kr. årligt i drift og 2,6 mio. kr. i 2019 og frem. Parterne er enige om løbende at se på mulighederne for at konvertere relevante fraflyttede plejeboliger til ungdomsboliger. Moderat fald i udsættelser Domstolsstyrelsen har den 20. september offentliggjort tal over, hvor mange lejere, der blev sat ud af deres bolig i første halvår af For andet år i træk er der blevet færre familier, der udsættes. Domstolsstyrelsens tal viser et fald fra 1886 udsættelsessager i første halvår af 2012 til 1844 udsættelsessager i første halvår af Det svarer til et fald på 2,2 pct. Pihl & Søns krav mod AAB, afdeling 55 Pihl & Søns kurator har oplyst, at man fastholder kravet mod AAB afdeling 55, og har sendt yderligere 200 bilag, bl.a. et vedrørende direktørens udpegelse som formand for Landsbyggefonden, samt et personligt krav mod direktøren.

21 Regeringens ghettoliste Regeringens ghettoliste er blevet offentliggjort og afdeling 50, afdeling 49 og måske 103 figurerer på listen. Når den nye liste træder i kraft i starten af 2014 forventes afdelingerne at falde ud af listen. Side 21 Tabt arbejdsfortjeneste Formanden oplyste, at der har været rettet henvendelse til BL om muligheden for refusion af løntab til OB-medlemmer. BL har oplyste, at det er det samlede honorar der skal dække alt. BL s struktur På møde i 14, stk 2-udvalget, hvor direktører og formænd deltog, blev BL s struktur diskuteret. Nogle direktører mente, der var for mange politikere med. Vi er ikke helt afklaret om hvad vi mener om den debat. Går efter at bevare indflydelse i BL-regi.

22 15a. Personaleforhold Side 22

23 16. Orientering fra udvalgene Side 23 a) Uddannelsesudvalget Næste møde er den 14. oktober 2013 b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget Der var møde den 12. september aflyst Næste møde er den 14. november 2013 c) Boligudvalget Der var møde den 18. september 2013 Næste møde er den 30. oktober 2013 d) BPU-udvalget Næste møde er den 4. november 2013 e) Afdelingsudvalget Næste møde er den 13. november 2013 f) Arbejdsmiljøudvalg Der var møde den 12. september 2013 Næste møde er den 21. november 2013 g) Det decentrale forvaltningsudvalg

24 17. Eventuelt Side 24 Sagsfremstilling Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Gunnar Sørensen, Mogens W. Gertz og Anders Petersen. Fra administrationen deltog

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke) Boligselskabet BSB Lunderskov Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 20. september 2011 kl. 16.00 Mødet holdes på Boligcenter Haderslev, Naffet 2, 6100 Haderslev. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

7. Godkendelse af dagsorden til Repræsentantskabsmøde 26. november 2014

7. Godkendelse af dagsorden til Repræsentantskabsmøde 26. november 2014 Referat af OB-møde Mødedato: 1. oktober 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Hanne Dahlerup Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Helle Jønsson Christian

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2013 Boligselskabet Alliken. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten

REFERAT. Dialogmøde 2013 Boligselskabet Alliken. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten REFERAT Dialogmøde 2013 Boligselskabet Alliken Dato: 19. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen Markedschef Bent Gordon

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde

Referat af organisationsbestyrelsesmøde Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 25. november 2010 kl. 17.00, Copenhagen Marriott Hotel, Kalvebod Brygge 5, København V. Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Andersen, Anette

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Halsnæs Ny Boligselskab...

Læs mere

Lunderskov Boligforening

Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 18.00 Bemærk at vi starter kl. 17.00 med besigtigelse af arealer ved Hellas. Mødested: Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Per Brian Johansen, formand Lene Hansen, næstformand Normann Hansson Kaj Verner Rasmussen Lars Henriksen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Per Brian Johansen, formand Lene Hansen, næstformand Normann Hansson Kaj Verner Rasmussen Lars Henriksen Boligorganisationen Trollebo Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 15.0 i fælleshuset beliggende Nøddehegnet 1, 700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.sab.dk E-mail post@sab.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Jeg har gennem de seneste år

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23. september blev

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Til stede: Karen Christensen, Anders Brandt, Anni Damsgaard Pagh, Basile A. Sokalis, Jacob

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge Til stede: Fra KAB: Afbud fra: Indholdsfortegnelse Selskabet:... 3 1. Godkendelse af referat efter organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Referat Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: Bente Roskvist, Bent Nielsen, Niels Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening Dato: 6. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Svend-Aage Berg

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Formand Carsten Groth-Rasmussen, næstformand Mogens

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Herning den 11. februar 2011 kl. 10.00 på Pejsegården i Brædstrup

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Herning den 11. februar 2011 kl. 10.00 på Pejsegården i Brædstrup Referat organisationsmøde 11. februar 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Herning den 11. februar 2011 kl. 10.00 på Pejsegården i Brædstrup Deltagere: Formand Lilian Mortensen, Knud-Erik Hansen, Leif Bønding,

Læs mere

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune)

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune) Albertslund Boligselskab 2. maj 2012 Referat fra selskabsbestyrelsesmøde 16. april 2012 kl. 17.00 Deltagere: Adm.: Afbud: Karl Neumann, Lars Bremer, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm, John Christiansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. august blev

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

væsentlig svaghed i den interne kontrol

væsentlig svaghed i den interne kontrol Til BDO-Scan Revision Att.: Claus Muhlig & Det kommunale Tilsyn med almene boligorganisationer Organisationsbestyrelsen i Bygge- og Boligforeningen af 1938 Organisationsbestyrelsen i Hjørring Boligselskab

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge #JobInfo Criteria=side1# Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Tilstede: Fra : Afbud fra: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2013 Langelandsvej 32, kl. 19.00 Onsdag den 13. februar 2013

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2013 Langelandsvej 32, kl. 19.00 Onsdag den 13. februar 2013 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2013 Langelandsvej 32, kl. 19.00 Onsdag den 13. februar 2013 Pkt. 5. Selskabets udlejning 4 Pkt. 6. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. december 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. januar 2016, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen, Karen Rod Jensen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 11. april 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 14.00 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden: 1 Nørre-Aaby Ældreboligselskab... 2 1.1 Orientering fra

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

Tilsynet med det støttede boligbyggeri. Politisk Beslutningskompetenceplan. Godkendt den xx.xx.xxxx af Kommunalbestyrelsen

Tilsynet med det støttede boligbyggeri. Politisk Beslutningskompetenceplan. Godkendt den xx.xx.xxxx af Kommunalbestyrelsen Tilsynet med det støttede boligbyggeri Politisk eslutningskompetenceplan Godkendt den xx.xx.xxxx af Kommunalbestyrelsen 1 Indhold Politisk eslutningskompetenceplan... 1 Styrelsesvedtægten:... 3 Generelle

Læs mere

Bebyggelsen er nedslidt og der er byggetekniske skader, utidssvarende boliger og nedslidte friarealer.

Bebyggelsen er nedslidt og der er byggetekniske skader, utidssvarende boliger og nedslidte friarealer. Punkt 13. Himmerland Boligforening - Sallingsundvej (afd. 19) og Tambosundvej (afd. 22) - 395 almene familieboliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Godkendelse inden byggestart

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 5. februar 2014 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 5. februar 2014 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 5. februar 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn kun under pkt. 19 Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 10. december 2015 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Engstien 2, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen

Læs mere

Øvrige deltagere: Kundechef Frank Hansen Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen. Der var afbud fra: Bent Andersen

Øvrige deltagere: Kundechef Frank Hansen Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen. Der var afbud fra: Bent Andersen Morsø Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. juni 2015 kl. 10.00 kl. 10.00, i fælleshuset i Rotaryparken, Rotaryparken 35, 7900 Nykøbing Mors. 1 Godkendelse af

Læs mere

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne.

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne. REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet Alliken Dato: 4. juni 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen Forretningsfører

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012 Pkt. 1. Selskabet udlejning 4 Pkt. 2. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Ydelse, støttede realkreditlån, 1. fulde år udgør ca. 3,6 % af 2.271 t.kr. svarende til 82 t.kr. eller ca. 6 kr. pr. m² boligareal (12.965 m²).

Ydelse, støttede realkreditlån, 1. fulde år udgør ca. 3,6 % af 2.271 t.kr. svarende til 82 t.kr. eller ca. 6 kr. pr. m² boligareal (12.965 m²). Randersegnens Boligforening u.k (v/dab) v/ Randersbolig Marsvej 1 8960 Randers SØ Randersegnens Boligforening u.k (v/dab), afdeling 37, Nørhald 1 I henhold til aftale har fonden foretaget en foreløbig

Læs mere

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2013/2014

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2013/2014 Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2013/2014 Organisationsbestyrelsens (OB) skriftlige beretning kan kun være en gentagelse og/eller opsummering af, hvad der kan læses i OBs mødereferater,

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Rosenvænget... 3 Beslutning: Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning uden kommentarer.

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Rosenvænget... 3 Beslutning: Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning uden kommentarer. Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 6. marts 2013 kl. 17.00 i beboerlokalet, Gefionvej 50, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Boligselskabet

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund.

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. I generalforsamlingen deltog: På generalforsamlingen var 37 beboere mødt som repræsenterede

Læs mere

Boligselskabet Domea Vordingborg 1

Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 9. december 2010, kl. 16.00 på Nyråd Kro, Nyråd hovedgade, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Boligforeningen AAB. Afdeling 21 Årsregnskab for 2013. LBF-nr. 0049 LBF-nr: 02100 Kommunenr.: 101

Boligforeningen AAB. Afdeling 21 Årsregnskab for 2013. LBF-nr. 0049 LBF-nr: 02100 Kommunenr.: 101 Boligforeningen AAB Afdeling 21 Årsregnskab for 2013 LBF-nr. 0049 LBF-nr: 02100 Kommunenr.: 101 Boligforeningen AAB Afdeling 21 Tilsynsførende: Svend Aukens Plads 9 Østerbrogade 119, kælderen Københavns

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-01-2014 Hotel Falster, Skovalleen, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 30. november 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lone Birch Svend Hviid Mogensen Finn Wohlert Kirsten Grauholm

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lone Birch Svend Hviid Mogensen Finn Wohlert Kirsten Grauholm Haderslev Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. marts 2015, kl. 17.30 Mødet holdes på Hotel Harmonien, Gåskærgade, 6100 Haderslev og afsluttes med middag. Evt. afbud

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl. 1630 Sted : Hotel HArmonien Udsendt : 2. november 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M.

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Kollegieboligselskabet Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Dagsorden: 1. Protokol 2. Revisionsprotokol 3. Meddelelser fra

Læs mere

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 20. maj 2015 kl. 15.00 Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding

Læs mere

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB.

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB. Dato: 13.11.2015 Tid: 09:00 Sted: GAB Ansvarlig: Rune Hellegaard Christensen Journalnr.: 15/17953 Deltagere: Forretningsfører Lars Kirstein, GAB Inspektør Jens Holt Poulsen, GAB Formand Hovedbestyrelsen,

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13, 2300 København S med deltagelse af: Fra Samvirkende Boligselskaber og Brumleby: Margrete Pump, kundedirektør, Anne Mette Fredsgaard Svendsen,

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl. 16.00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om friplejeboliger, lov om leje og lov om leje af almene boliger

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om friplejeboliger, lov om leje og lov om leje af almene boliger 2007/2 BTL 44 (Gældende) Udskriftsdato: 3. juli 2016 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Betænkning afgivet af Boligudvalget den 19. februar 2008 Betænkning over Forslag til lov om ændring af lov om

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ungdomsbo. 1. Godkendelse af referat nr. 137 af 19. juni 2012. 2. Revisionsprotokollat side 604. 3. Indkomne punkter. 4. Fleksibel udlejning

Ungdomsbo. 1. Godkendelse af referat nr. 137 af 19. juni 2012. 2. Revisionsprotokollat side 604. 3. Indkomne punkter. 4. Fleksibel udlejning Referat fra bestyrelsesmøde nr. 138, mandag den 20. august 2012 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 29. oktober 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. oktober 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Boligselskabet Trollebo

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde den 22. juni 2010 kl. 16.00 i Rønnebækhaves fælleshus Dagsorden: 1. Bestyrelseshonorar 2. Forvaltningsrevision 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for

Læs mere

Godkendelse af dagsorden... 3 Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Alliken... 3 Orientering fra administrationen... 11 Nybyggeri...

Godkendelse af dagsorden... 3 Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Alliken... 3 Orientering fra administrationen... 11 Nybyggeri... Boligselskabet Alliken Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 26. februar 2013 kl. 17.00 På Kalundborg Vandrehjem, Stadion Allé 5, 4400 Kalundborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Domea Boligcenter Høje Tåstrup, den 20. december 2012

Domea Boligcenter Høje Tåstrup, den 20. december 2012 Boligselskabet Domea København Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 12. december 212 kl. 17. i Domea, Oldenburg Allé 3, 263 Høje Tåstrup Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 22. august 2016 kl. 17.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes Marcelo Mendoza

Læs mere

SAB s repræsentantskabsmøde 2016

SAB s repræsentantskabsmøde 2016 SAB s repræsentantskabsmøde 2016 Regnskab Revisionsprotokol Budget Indholdsfortegnelse Regnskab Revisionsprotokol Budget Samtlige mødedokumenter og bilag kan også findes på repræsentantskabsmødets hjemmeside:

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 7. november 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael

Læs mere

Dagsorden til OB-møde

Dagsorden til OB-møde Dagsorden til OB-møde Mødedato: 2. marts 2016 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Jørn Nielsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Søren Jensen Claus Olander David Jennow

Læs mere

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink.

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink. Organisationsbestyrelse Formand Anton Kanstrup Korevej 33 9210 Aalborg SØ ak@alabubolig.dk Næstformand Viola Ørbæk Tordenskjoldsgade 9, st. tv. vio@bffjordblink.dk Ursula Jørgensen Diskovej 46 9210 Aalborg

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen. Allan Emiliussen deltager i starten af mødet og orienterer om den nye fælles helhedsplan.

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen. Allan Emiliussen deltager i starten af mødet og orienterer om den nye fælles helhedsplan. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11. maj 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44

Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44 Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44 Mødet blev afholdt på kontoret kl. 16.30. Tilstede: Bestyrelsen: Mail-adresse: (VK) Villy Knudsen Formand slusen@webspeed.dk (MT) Merete Tolsgård

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Dato 13.03.2012 Dok.nr. 1.108.637 Sagsnr. 1.068.757 Ref. ehan Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Deltagere fra

Læs mere

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Orientering fra administrationen om den kommende renovering 4. Valg af medlemmer og suppleanter til byggeudvalg

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Tilstede: Fra KAB: Leif Tingvad, Eivind Poulsen, Grete Andersen, Hanne Olesen, Connie Poulsen,

Læs mere