Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf."

Transkript

1 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer... 5 Lokalforeningerne og CISVDanmark - budget... 5 Kontorets træffetid... 5 DUF Medlemsdatabase status, nye, udmeldte Status på LF Bordet rundt og status på aktiviteter Status på udvalgsarbejde Nyt fra international Akutte problemer og andre beslutninger... 6 Ubivox til lokalforeningerne... 6 Ny kommunikationskonsulent... 6 Raptim vejledning... 6 Nye låse... 6 Betaling af deltagelse på RTF Estland i Seminar Camp Træning... 6 Step up delegation betaling for flytning af billetter... 6 Dato og sted til visionsweekend... 6 Mødekalender for efteråret Unitas rejsekonto... 7 Internet... 7 Efterårets DL-møder... 7

2 Onsdag d. 10. april kl :00 Tilstede DL: Jesper Lykking, Nanna Beiter, Claus Warmdahl, Mette Liebst-Olsen (kun til stede under pkt. 1), Natascha Wermuth Iermiin (via Skype). Kontor: Margit Lausten, Tore Bang Heerup, Anders Kristiansen. Referent: Line Bloch Kretzschmar. Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt.

3 1. Status, input og opdatering af årshjul. Ekstraordinær GF Det blev besluttet, at der indkaldes til den ekstraordinære GF på samme dag som HB-mødet d. 12. maj hos DUF, Scherfigsvej 5, 2100 Kbh. Ø. Ekstraordinær GL kommer til at foregå i forlængelse af HB-mødet, så HB-mødet varer fra og den ekstraordinære generalforsamling fra Ansvarsfordeling Indkøb af frimærker: Anders Tore opdaterer dagsorden fra ekstraordinært møde sidste år Tore skriver indkaldelse Claus står for at trække opdateret medlemsliste ud fra medlemssystemet og sender den til Tore Jesper beder Christian Lykking om at finde unge til at sætte frimærker på breve i næste uge (uge 16). Jesper henter nøgle hos DUF en uge i forvejen. Sidste HB-møde Sidste HB-møde blev diskuteret og følgende punkter blev besluttet: Tore sender forretningsorden fra sidste HB-møde til Nanna, som udformer et udkast og opretter et google.doc, der deles med HB. Proceduren for Best Practice på HB-møderne ændres, sådan at DL udpeger en/to/tre lokalforeninger, der kommer med input i fht. Best Practice. DL udarbejder en ansvarsfordeling over LF'erne, således at LF'erne får et HB-møde, hvor de skal komme med input. Det er LF'ernes eget ansvar at bytte internt, hvis det passer bedre. Denne fordeling sender Nanna ud med dagsordenen til næste HB-møde. Infofile skal opdateres. Sekretær skriver et udkast som sendes til kommentering hos Søren Løland og RM Margrethe. Der er enighed om, at der skal udarbejdes en procedure for, hvordan man skal tage action i fht. forsikringen Max Levig. Sekretær hører politiet om de kan garantere, at vi får besked, hvis der kommer forhold på en vi har indhentet børneattest på, efter vi har indhentet den. Hvis politiet ikke kan garantere dette, så skal der indhentes hvert tredje år, eller hvis et medlem har været udmeldt. Buddy-ordning for lokalforeninger På næste HB-møde skal der spørges til hvem der kan byde ind med en buddy / hvem der mangler en buddy. Sekretær tjekker op på hvilke mailinglister der er, og hvem der er på dem (i juni /efter sommerferie). Den årlige tivolidag ligger som vanligt 3. onsdag i juli. Tore hører Bitten ift. billetter, så der kan meldes ud i updaten om at man skal bestille, og hvad deadline for dette er. JB teamet er ansvarlig for arrangementet på Rådhuspladsen.

4 Næste HB-møde Sekretær kom med dagsordensudkast. Foreløbigt udkast til dagsorden for næste HB-møde blev gennemgået, og det endelige udkast vendes over mail. ILTS Nanna har været til ILTS (6-dages kampagneleder-træning hos MS). Efter orientering besluttes at ledelsestræning er et godt tilbud til de frivillige, men at det skal høre under NUDD. Nanna går videre med idéen om eksterne udd. kurser til Helene. DL skal fortsat være inde over ansøgninger og økonomi, hvilket Nanna skriver i et dokument, hun sender til NUDD. 2. Status på økonomi Budget, regnskab og IT Budgettet blev kritiseret for ikke at være struktureret nok, regnskabssystemet skal opdateres og ITsystemet skal udvikles, så det passer til CISV Danmarks behov. Følgende er besluttet: Efter anbefaling fra revisor og i samråd mellem landskasserer og bogholder ændrer kontoplan pr. 1/ for at budget og regnskab bliver mere sammenligneligt, og for at få bedre mulighed for regnskabs- og budgetopfølgning. Der skal ske en etablering af regnskabssystemet C5 go live (i skyen), da C5 skal kunne bruges hjemmefra og fra lokalforeninger. Desuden opnår vi samtidigt større grad af datasikkerhed. C5 skal derfor re -implementeres med bogføring fra 1/ og automatisk budget-opfølgning fremover. Der skal udarbejdes en ny og bedre kontoplan. Claus laver udkast til ny kontoplan og drøfter den med bogholder før de i samarbejde implementerer den. Visionen er, at der produceres en balance fra økonomisystemet hvert kvartal. Udvalg oprettes som dimension i kontoplan. Lokalforeninger får regnskab i C5 i Klar adskillelse mellem medlemssystem og C5s funktioner. Klar adskillelse mellem bank-konti. Der skal oprettes en virtuel server. De centrale systemer skal ligge på serveren, så de kan tilgås af flere medlemmer og fra flere adresser. Da der er rigeligt at se til med implementering af C5 udskydes beslutningen om hvorvidt vi skal implementere en national udgave af SharePoint, der vil kunne optimere arbejdsgangene, til efteråret. Tidsplan: Overgangen til det nye C5 kan risikere at give problemer i starten. Det vægtes at vi kommer så hurtigt i gang som muligt. Udarbejdelse af ny kontoplan (april) Udarbejdelse af budget regneark (maj) Etablering af miljø (april/maj) C5 go live (april, med regnskab per 1/1 2013) SharePoint go live (besluttes til efteråret)

5 Budgetter for 2014 i C5 (november) Lokalforeninger på C5 (1. januar 2014) Kommentarer Der efterspørges et journaliseringssystem. Der bliver rejst et forslag til, at en del af infofilen skal omhandle budget og regnskab. Det besluttes, at CISV Danmark for fremtiden skal budgettere med uforudsete udgifter. Lokalforeningerne og CISVDanmark - budget Vi har flere camp-programmer end vi plejer i år, så vi får formentlig et underskud i CISV Danmark, men måske også en økonomisk udligning i lokalforeningerne, der har mere aktivitet. Vi skal se økonomien overordnet. Kontorets træffetid Ifm. at der er ansat nye medarbejdere på kontoret klargøres det, at de selv kan sættes åbningstider for kontoret, så længe disse er fordelt på 2 dage om ugen, og at kontoret har åbent i 6 timer om ugen. Desuden er det hensigtsmæssigt at træffetider ikke ændres for tit. DUF DUF har en regel om, at man ikke kan lave en opsparing/grundfond ud fra de penge man får i tilskud det er derfor ikke muligt at oprette reel opsparing, til trods for at et mindre beløb stadig kan sættes af til uforudsete hændelser. Cash flow -mæssigt skal man gå efter at gå i 0 efter DUFs regler. 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte. Claus og Bitten står for oplæring i det nye medlemssystem. 4. Status på LF Fyns LF Forsøger at sammensætte en YM delegation til Thailand til sommer, og de regner med at afholde ÅJBT i samarbejde med Århus til efteråret. De vil også se på muligheden for at afholde et Youth Meeting i påsken Nyheder til hjemmesiden og kommunikation generelt. DL drøftede fordele og ulemper ved det indhentede tilbud på at få butikken udliciteret. Tore undersøger om vi kan benytte siden uden login, samt om de resterende Doris Allen t-shirts kan være med i aftalen. Tore følger op på de to ting, og hvis begge ting kan fungere, er det besluttet, at det udliciteres. Tore spørger leverandør om han arbejder i sommerferien.

6 6. Bordet rundt og status på aktiviteter. 7. Status på udvalgsarbejde. 8. Nyt fra international 9. Akutte problemer og andre beslutninger Ubivox til lokalforeningerne Lokalforeninger og udvalg tilbydes adgang til at bruge nyhedsbrevssystemet Ubivox, Informationsmedarbejder orienterer via updaten. Ny kommunikationskonsulent Tore sender stillingsbeskrivelse ud tirsdag med ansøgningsfrist 1. maj og samtaler løbende. Opstart hurtigst muligt - efter aftale. Ansøgninger sendes til sekretær, der deler det på dropbox, hvor Nanna og Jesper inviteres. Ansættelsesudvalget består af sekretær, Jesper og Nanna. Til samtaler deltager sekretær og Jesper samt Nanna hvis muligt. Raptim vejledning Udskydes til næste møde. Nye låse Claus har indhentet et godt tilbud, der vedtages. Depositum skal opkræves af sekretær - der skal indbetales 200,- og skrives under før der udleveres ny nøgle. Sekretær formidler til Tore hvornår lås skiftes, og Tore står for videreformidlingen. Betaling af deltagelse på RTF Estland i Seminar Camp Træning CISV Danmark betaler for udgifterne for både SC-stabene til Nykøbing og Amager, fordi det er procedure-fejl. Fremover skal proceduren forsøges overholdt. Nanna svarer SC-stab på RTFansøgning. Step up delegation betaling for flytning af billetter Der har været ekstra omkostninger ift. billetter til en step up delegation, der har købt billetter gennem Unitas rejser. De ekstra omkostninger skyldes en datoændring, og det dækkes derfor af CISV Danmark, jf. Force Majeure-reglerne for rejser med CISV. Nanna svarer Step Up-udvalget. Dato og sted til visionsweekend Natascha laver en doodle med datoer der ligger efter 1. september.

7 Mødekalender for efteråret 2013 HB arbejder videre med forslag til stemmeprocedure i efteråret 12. maj er næste DL-møde DL-møder i efteråret: Sekretær laver doodle for mødekalender med månedligt interval - tirsdag/onsdag med start september. Unitas rejsekonto Vi har fået tilbudt en aftale om rejsekonto med tilhørende kreditkort fra Unitas Rejser. Da dette kan være en fordel, både ift. udlæg ifm. bestilling af rejser, og ifm. at kunne optjene bonuspoint, går Jesper videre med at få aftalen sat i stand. Internet Internettet fungerer ikke optimalt, da forbindelsen ikke er stabil. Sekretær kontakter Telia snarest. Efterårets DL-møder Mødekalenderen er ikke lagt konstruktivt. Sekretær laver et udkast til efterårets DL-møder i næste uge (uge 16)

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7 DL-møde 22.05 2013 DL-møde 22.05 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 2. Status på økonomi... 6 Bank... 7 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 7 4. Status på LF... 7 6. Bordet

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl. 09.00-16.00 DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra

Læs mere

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af

Læs mere

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 16. september 2012 Tid: 10:00-16:00 HB møde Sted: Roskilde Min Start Stop Formalia Kontor/Nationalt Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Evaluering af Raptim-billetter

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde!

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! 29-05-2017 Hvem deltog? Fra Daglig Ledelse: Pernille Kok, Tone Stauning, Cecilie Rasmussen, Anders Kristiansen, Jesper Lykking, Anne Tetens Fra kontoret:

Læs mere

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 2 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00 Dagsorden, CISV Danmark HBmøde 24. nov. 2013 Formalia Bilag nr. Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. 5 11:00 11:05

Læs mere

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C.

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C. Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv. 5000 Odense C. Til stede: Rikke, Emilie, Karen, Albert, Caroline, Betina, Helle, Jette, Laura Afbud: Tine, Ida 1. Step

Læs mere

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3 Attester og tavshedserklæringer I har vi en fælles interesse i, at medlemmer i alle aktive funktioner i foreningen kan deltage trygt og sikkert. Vi overholder i denne henseende dansk lovgivning og CISV

Læs mere

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1.

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1. 1. Formål 1.1 At motivere og vedligeholde Junior Branch (JB), for 11-25 årige CISV medlemmer i Danmark, i henhold til O-15. 1.2 At repræsentere JB Danmarks medlemmer (alle medlemmer mellem 11-25 år) nationalt

Læs mere

29. april 2014. DL-møde

29. april 2014. DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Tilstede: Anders, Rasmus, Petur, Thomas, Annika, Mattias, Lykke, Hanne, Fønss, Carsten, (Niels). Referent: Annika Munch Kristensen 1. Valg af referent Annika blev

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Samling for kasserere og formænd 2015

Samling for kasserere og formænd 2015 Samling for kasserere og formænd 2015 Program Kl. 18 Velkomst & Middag En lokalforening i en lokal kirke Hvilke krav stiller jeres kommune? Digitale børneattester Ca. kl. 20 - Kaffe AKBU s krav til lokalforeningen

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne.

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne. GIF Forretningsorden 13. sep. 2018 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Ordinære bestyrelsesmøder afholdes 1. gang hver måned, dog undtagen juli, med regelmæssige intervaller

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16.

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Vi mødes hos Finnbjørg kl. 18:00 til fællesspisning inden mødet J 1. Step Up: Status på sted 2. Step up: Status på køkken; kitchen staff, mad, køkkenvejledning 3.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 7 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 9 7. Akutte

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Formand), Alex

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat af HB-møde, lørdag den

Referat af HB-møde, lørdag den Referat af HB-møde, lørdag den 16.09.2017. Tilstede: Pernille Kok, formand Jesper Lykking, næstformand Anders Wulff Kristiansen, landskasserer Cecilie Rasmussen, national junior repræsentant Alex Hendriksen,

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for CISV Danmark 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er CISV Danmark. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted er Danmark 2 - Formål Stk.

Læs mere

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger.

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger. Forslag til vedtægtsændringer Ekstraordinær generalforsamling maj 2013 Tilstedeværende - 14 stemmeberettigede: Pia Lykking (Amager), Christian Lykking (Amager), Rasmus Johansen (Amager), Alex Hendriksen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere