Notat vedrørende stillingen som Konsulent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Notat vedrørende stillingen som Konsulent"

Transkript

1 Januar 2014 Notat vedrørende stillingen som Konsulent til Insero E-Mobility

2 Vækst på markedet for e-mobilitet Insero E-Mobility A/S er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed, der nationalt og internationalt arbejder for at styrke den danske e-mobilitetsbranche og skabe vækst baseret på elektrisk transport. Vi driver nationale og internationale udviklingsprojekter med henblik på at skabe ny viden og nye løsninger til e-mobilitetsbranchen. Baseret på dybdegående markeds-, teknologi- og brugeranalyser tilbyder vi strategisk rådgivning til private og offentlige organisationer, og så står vi bag Danmarks erhvervsklynge inden for e-mobilitet. Vi har tre fokusområder i Insero E-Mobility: Udviklingsprojekter En stor del af Insero E-Mobilitys virke er F&U projektarbejde inden for e-mobilitet og det er samtidig en service, vi kan udbyde. Her kan vi assistere med ide- og konceptudvikling, ansøgningsskrivning samt egentlig projektledelse og kommunikation. Rådgivning Insero E-Mobilitys fokus på rådgivning er todelt og målrettet til flådejere og virksomheder i eller på vej ind i e-mobilitetsbranchen. Events og formidling Insero E-Mobility afholder årligt en e-mobilitetskonference, BET. Derudover arrangerer vi hvert år studieture til internationale destinationer, hvor kunder kan skabe netværk og indhente viden fra globale nøglespillere og markeder. Aktuel status Vi har gang i mange spændende projekter og initiativer. Blandt nøgleaktiviteterne lige nu kan nævnes Insero Live Lab: Et levende laboratorium bl.a. bestående af 25 huse, der udstyres med varmepumper, solceller, solfangere, geotermisk energilagring samt elbiler med tilhørende intelligente ladere. De 25 huse bindes sammen af en smart grid IT platform. BUMILLA: Er et 4 årigt samarbejde med Aston University (England) og Göteborg Universitet (Sverige), der skal udvikle et koncept til at teste og innovere nye forretningsmodeller på e- mobilitetsmarkedet. Konceptet skal på sigt tilbydes aktører i branchen på kommercielle vilkår. MECc: Er et udviklingsprojekt i samarbejde med klyngemedlemmerne ECOmove og Serenergy. Projektet har til formål at udvikle en fleksibel og konkurrencedygtig elbil med integreret biomethanol brændselscelle som rækkeviddeforlænger, der sikrer en rækkevidde på helt op til 800 kilometer. Elbilmarkedet er på vej mod vækst, og derfor er det vores strategi at understøtte efterspørgslen ved at deltage aktivt og skabe synlighed, og ved at udvikle projekter og levere rådgivningsopgaver, der understøtter markedsudviklingen såvel som udbuddet af de nødvendige produkter og services, bl.a. for at muliggøre smart grid.

3 Vores kunder er virksomheder og organisationer, som arbejder inden for e-mobilitet. Det kan være mindre iværksættervirksomheder, som udvikler en bestemt teknologi til elbilen, viden-organisationer eller store, etablerede virksomheder. Fælles for dem er, at de ønsker at udvikle deres viden eller forretning inden for e-mobilitet. Som virksomhed går vi en lys fremtid i møde: Verden står foran et gennembrud indenfor e-mobilitet, vi har mange nye projekter i pipeline, internationalt anerkendte samarbejdspartnere og vækst i organisationen. Analyser viser, at hvis Danmark investerer indenfor elbilområdet, kan branchen sikre danske arbejdspladser. Insero E-Mobility er et udtryk for en sådan investering og en vision om at gøre dette fremtidsbillede til en realitet. Eksempler på nogle af fremtidens udfordringer for os er: at udvikle vores markedsposition som førende og attraktiv rådgiver på markedet at styrke associerede virksomheders konkurrenceevne gennem facilitering af innovation, opbygning og overførsel af viden samt løbende gensidig introduktion af såvel samarbejdspartnere som kunder. at definere, forstå, ideudvikle, fundraise og gennemføre nogle af fremtidens store projekter, hvor elbiler ses i sammenhæng med hele energisystemet, og hvor fremtidige bæredygtige forretningsmodeller afdækkes og beskrives. Flere projekter giver mere viden, viden som danner afsæt for udviklingen af rådgivningsydelser. Organisation og værdier Vi er p.t. otte medarbejdere i Insero E-Mobility og slår i februar - marts endnu to stillinger op. Vores virksomhed er præget af stærk iværksætterånd og et stort drive til at skabe resultater og opbygge netværk. Vi har fremdrift i virksomheden og oplever, at vi har eksklusivitet på vores faglige kompetencer. Vi vil være de bedste - og ansætter derfor kun de bedste.. Insero E-Mobility bygger på Inseros værdier: Format Fokus Respekt, og dertil tilføjer vi: We have drive and respect We are different and competent. I hverdagen har vi bred kontakt til de øvrige selskaber i Insero-koncernen. De fleste af Inseros selskaber har kontorer i forlængelse af hinanden, og vi gennemfører flere sociale aktiviteter sammen. Insero-familien Insero E-Mobility er et datterselskab i fonden Insero Horsens, som med en egenkapital på knap en mia. kr. investerer i iværksættere, virksomheder og udviklingsprojekter inden for energi og kommunikationsteknologi. Insero beskæftiger i øjeblikket samlet ca. 60 personer, og organisationen vokser kraftigt de kommende år. På området for virksomhedsinvesteringer opererer Insero som en venture fond, og investerer i teknologiske start-up virksomheder. Af gennemførte investeringer på erhvervsområdet kan nævnes: Miitos (verdens mindste ultralydsmåler)

4 Emazys Technologies ApS (ny teknologi til overvågning af solcelleanlæg) ECOmove (udvikling af elbil) AC-Sun (klimavenlig airconditioning) ECTunes (lyd til elbiler) Munin Spot Technology (GPS-tracking) Insero E-Mobility har en række søsterselskaber inden for nicheområder med særligt vækstpotentiale: DSE Airport Solutions A/S leverer mission critical løsninger til aviation-industrien og er i fuld gang med at udvikle den samlede portefølje af software-koncepter, således at DSE kan arbejde med implementering, design og udvikling af avancerede IT systemer på energi-området. Insero Business Services A/S, som leverer rådgivnings- og serviceydelser indenfor kommunikation, økonomi projektledelse og fundraising til vækstiværksættere og innovative virksomheder. Insero Energy A/S er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed med fokus på udnyttelse af vedvarende energi inden for jord- og solvarme. Insero Energy samarbejder med private og offentlige aktører for at tiltrække, udvikle, demonstrere og kommercialisere ny teknologisk viden inden for sit faglige special-område. Insero Science Academy A/S har fokus på at udvikle læringsaktivitet i lokalområdet i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og organisationer. Målet er at styrke børn og unges interesse og kompetencer inden for innovation, teknik og naturvidenskab. Selskabet udvikler og driver nye uddannelsestilbud, som skal bidrage til ny og eksperimenterende undervisning. For mere information henvises til årsrapporten på Inseros hjemmeside. Inseros koncerndiagram, november 2013

5 Fremtiden Ambitionerne er høje, og der er overalt i koncernen sat høje mål for, hvad vi vil nå inden 2020: I fremtiden vil flere Insero-selskaber dukke op alle med det formål at skabe udvikling og vækst inden for energi- og IKT-områder samt realisere fondens vision om at etablere Danmarks stærkeste kompetencecentre inden for områderne. Vores hverdag i Insero er præget af forandringer og nye aktiviteter, som konstant stiller nye krav. Kulturen er professionel præget, udadvendt, og netop evnen til at være forandringsparat er organisationens styrke.

6 Konsulent til rådgivningsvirksomheden Reference: Arbejdssted: Konsulenten refererer til direktør Mai Louise Agerskov Insero E-Mobility, Chr. M. Østergaardsvej 4 a, 8700 Horsens Ansættelsestidspunkt: Snarest og senest den 1. april 2014 Lønniveau: Forhandles i forhold til kvalifikationer I Insero E-Mobility arbejder vi på at udvikle vores konsulentvirksomhed, så vi bliver førende rådgivningsog projektvirksomhed indenfor e-mobilitet med kunder i både ind- og udland. Vi skal give kunderne viden til at vælge egen strategi, tryghed for valg samt argumenter til at bakke valget op overfor interessenter. Mange flådeejere vil forholde sig til elbiler indenfor de næste to år. Viden-niveauet i den periode vil stadig være så lavt hos mange kunder, at der er behov og rationale for at benytte eksterne konsulenter. Efterhånden som markedet for elbiler vokser, vil vores rådgivningsydelser i stigende grad udvikle sig mod at rådgive virksomheder, der søger kyndig konsulentbistand til udviklingen af markedsanalyser, produkter, teknologivalg og strategier. Din rolle som konsulent bliver meget central i udviklingen af Insero E-Mobilitys rådgivningsforretning. Stillingen er ny-oprettet, så der er rig mulighed for, over tid, at påvirke indhold og opgaver. Jobbet giver gode karrieremuligheder og en unik positionering som ekspert. Du bliver en del af et konsulentteam i udvikling, og skal bidrage til at vi over de næste år positionerer os som en attraktiv strategisk partner, der tilbyder nøgleviden om og konsulentydelser i forbindelse med strategi og markedsudvikling indenfor elbilområdet. Dine nøgleopgaver bliver at indsamle den nyeste viden og dybeste knowhow på e- mobilitetsområdet, udarbejde analyser og beslutningsgrundlag gennem overskuelig og prioriteret videnformidling og trække essens, data og pointer ud af en mængde information og præsentere den enkelt og overskueligt. Dine analyser og konklusioner skal blive til konkrete tilbud og relevante og salgsbare koncepter i E-Mobilitys rådgivningsforretning. Du kommer til at arbejde i tæt daglig sparring med vores chefkonsulent og direktør, og skal understøtte det strategiske arbejde ude hos kunderne gennem markedsanalyser, viden om produkter og teknologivalg og rådgivning om valg af strategi indenfor e-mobilitet. Når kunden har truffet sine beslutninger, kan du også komme til at levere services i forbindelse med implementeringen af strategivalg. Efterhånden som markedet for elbiler vokser og modnes, skal du bidrage til, at rådgivningsydelserne udvikles, så de matcher markedsbehovet. Du får en vigtig rolle i præ-rådgivnings-fasen, hvor analyser og kvalificering af den knowhow, rådgivningsforretningen bygges på, finder sted, men du forventes også at være aktiv og kreativ på kundesiden, altså i indsatsen overfor kunderne. Eksempler på dine mange forskellige opgaver kan være:

7 At analysere markedet, afdække behov og være up-to-date på udviklinger og tendenser (være den, der ved mest om e-mobilitet) Udarbejde relevante analyser af marked, teknik, kunder, brugere m.v. Omsætte faglig viden, analyser og teoretiske modeller til interessante forretningsmuligheder og konkrete anbefalinger Sparre med chefkonsulenten - og deltage i brainstorms omkring salgsstrategi Udvikle strategi for rådgiverforretningen, implementere strategien og skabe resultaterne i samarbejde med vores chefkonsulent Identifikation af potentielle forretningsmuligheder og mulige kundebehov - up front og gerne før de ved det selv Salg af konsulentydelser, herunder tilbudsgivning Udvikling af kreative nye ideer i krydsfeltet mellem e-mobilitet og rådgivning Udarbejdelse af interessant, vedkommende og fængende salgsmateriale, der rammer kundebehov - også de uidentificerede Du vil blive en del af en voksende organisation inden for et krævende, aktuelt og spændende domæne, som giver mange udfordringer og rige muligheder for personlig udvikling. Sideløbende med et fagligt stærkt og kreativt miljø kan vi tilbyde dig en hverdag i tæt samspil med kolleger, hvor faglig stolthed og humor er drivkraften. Det er en selvfølge, at du har lyst til at spille en aktiv rolle i udviklingen af forretningen og i at skabe en professionel og resultatorienteret kultur. Faglige og personlige kompetencer Vi lægger vægt på din erfaring med at lave metodisk og struktureret analysearbejde og databearbejdning - gerne med et forretningsmæssigt perspektiv. Vi vægter dine personlige kompetencer højt, herunder ikke mindst evnen til at medvirke til at udvikle et kommercielt, positivt og kreativt inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og holdånd fylder meget. Du har teknisk interesse og tør gå derud, hvor andre ikke har set vækstpotentialet endnu. Faglige kompetencer Du besidder følgende faglige kompetencer: Cand.scient. pol., cand. merc. el. teknisk/naturvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau Gerne erfaring fra rådgivnings- eller konsulentbranchen, evt. med facilitering af strategiprocesser Erfaring med metodisk og struktureret analysearbejde og databearbejdning Stærke kommunikationsevner og en letflydende pen Flydende i både mundtlig og skriftlig engelsk Personlige kompetencer Stillingen ønskes besat af en stærk personlighed, der kan spejle sig selv i Inseros værdisæt. Derudover besidder den rette kandidat følgende personlige kompetencer:

8 Kreativ og talstærk analytiker Evner at formidle store mængder information og komplekse problemstillinger og analyser på en let og overskuelig måde Logisk tænkende og resultatorienteret Er selvmotiverende og selvstændig, men er også en stærk holdspiller med gode samarbejdsevner Har en god abstraktionsevne og overskuer komplekse sammenhænge Har kommerciel forståelse. Formår at forstå og omsætte kundens behov til en teknisk løsning Arbejder struktureret og vedholdende Motiveres af at bryde nyt land / at skulle opbygge et nyt forretningsområde Information og tidsplan Kontakt chefkonsulent Peter Henriksen på tlf , direktør Mai Louise Agerskov på tlf , eller HR-chef Cecilie Højland Strøbech på tlf for yderligere information og læs mere om Insero E-Mobility på e-mobility.insero.dk og Insero på insero.dk Ansøgningsfrist er den 21. januar 2014 kl Motiveret ansøgning sendes til hr@insero.dk. De indledende samtaler finder sted d. 30. januar 2014 fra kl hos Insero E-Mobility i Horsens på Chr. M. Østergaards Vej 4a med deltagelse af direktør Mai Louise Agerskov, chefkonsulent Peter Henriksen og HR-chef Cecilie Højland Strøbech. Herefter gennemføres test og vurdering af de udvalgte kandidater 2. samtaler finder sted d. 25. februar 2014 fra kl med deltagelse af direktør Mai Louise Agerskov, bestyrelsesformand Mogens Vig Pedersen, chefkonsulent Peter Henriksen og HR-chef Cecilie Højland Strøbech Forventet tiltrædelse er

Notat vedrørende stillingen som kommunikationskonsulent INSERO HORSENS. Cecilie Højland Strøbech

Notat vedrørende stillingen som kommunikationskonsulent INSERO HORSENS. Cecilie Højland Strøbech Notat vedrørende stillingen som kommunikationskonsulent i INSERO HORSENS Cecilie Højland Strøbech Insero skaber fremtidens vækst og udvikling inden for energi og kommunikationsteknologi Insero Horsens

Læs mere

Samlet job- og kravnotat vedrørende stillingerne som Konsulent til forretningsudvikling og Konsulent til udvikling af fremtidens energiløsninger

Samlet job- og kravnotat vedrørende stillingerne som Konsulent til forretningsudvikling og Konsulent til udvikling af fremtidens energiløsninger Samlet job- og kravnotat vedrørende stillingerne som Konsulent til forretningsudvikling og Konsulent til udvikling af fremtidens energiløsninger Januar 2014 Fremtidens energiløsninger Insero Energy A/S

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

Notat vedrørende stillingen som Systemingeniør. Energy Solutions, en afdeling i DSE Airport Solutions A/S

Notat vedrørende stillingen som Systemingeniør. Energy Solutions, en afdeling i DSE Airport Solutions A/S Oktober 2013 Notat vedrørende stillingen som Systemingeniør til Energy Solutions, en afdeling i DSE Airport Solutions A/S Fremtidens energiløsninger DSE Airport Solutions A/S (herefter DSE) er et Horsens-baseret

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL. Kommunikations og marketingchef Insero Horsens

JOB- OG KRAVPROFIL. Kommunikations og marketingchef Insero Horsens JOB- OG KRAVPROFIL Kommunikations og marketingchef Insero Horsens April 2015 Indhold 1. OM INSERO... 3 2. STILLINGEN SOM KOMMUNIKATIONS- OG MARKETINGCHEF... 7 3. YDERLIGERE INFORMATION... 9 4. TIDSPLAN...

Læs mere

Notat vedrørende stillingerne som Systemingeniør/teknisk projektleder og Software-udvikler. Energy Solutions, en afdeling i DSE Airport Solutions A/S

Notat vedrørende stillingerne som Systemingeniør/teknisk projektleder og Software-udvikler. Energy Solutions, en afdeling i DSE Airport Solutions A/S Oktober 2013 Notat vedrørende stillingerne som Systemingeniør/teknisk projektleder og Software-udvikler til Energy Solutions, en afdeling i DSE Airport Solutions A/S Fremtidens energiløsninger DSE Airport

Læs mere

Samlet job- og kravnotat vedrørende stillingerne som Energikonsulent, Medarbejder med fokus på formidling og interne processer og Senior Projektleder

Samlet job- og kravnotat vedrørende stillingerne som Energikonsulent, Medarbejder med fokus på formidling og interne processer og Senior Projektleder Samlet job- og kravnotat vedrørende stillingerne som Energikonsulent, Medarbejder med fokus på formidling og interne processer og Senior Projektleder December 2013 Fremtidens energiløsninger Insero Energy

Læs mere

Notat vedrørende stillingen som projektleder INSERO SCIENCE ACADEMY

Notat vedrørende stillingen som projektleder INSERO SCIENCE ACADEMY Notat vedrørende stillingen som projektleder i INSERO SCIENCE ACADEMY Innovation og iværksætteri i uddannelsessystemet Insero Science Academy A/S udvikler og tilbyder uddannelsestilbud inden for energi

Læs mere

Driftsleder - daglig ledelse og udvikling af driftsområdet

Driftsleder - daglig ledelse og udvikling af driftsområdet Job- og kravprofil Driftsleder - daglig ledelse og udvikling af driftsområdet til Vitus Bering Innovation Park i Horsens Indledning VitusBering Innovation Park er ejet af VIA University College og Insero

Læs mere

Kommunikation. Og information. V. Mogens Vig Pedersen, adm. direktør Energi Horsens Fonden

Kommunikation. Og information. V. Mogens Vig Pedersen, adm. direktør Energi Horsens Fonden Kommunikation Og information V. Mogens Vig Pedersen, adm. direktør Energi Horsens Fonden 2 Energi Horsens Fonden Hvem vi er Vi investerer i innovative projekter, virksomheder, iværksættere inden for: Energi

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Stillingsprofil. Kommerciel direktør

Stillingsprofil. Kommerciel direktør Stillingsprofil Kommerciel direktør August 2016 1 Kommerciel direktør med solid erfaring i forandringsledelse og udvikling af B2B og B2C segmenter søges til velkonsolideret virksomhed indenfor energisektoren.

Læs mere

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S Århus Dato: November 2010 Konsulent: Direktør Evald Eriksen 1 Indhold 1. Formål med notatet...3

Læs mere

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Job- og personprofilen indeholder Stillingen 1. Ansættelsesvilkårene 2. Organisationen 3. Welfare Tech Regions konkrete mål 4. Welfare Tech Regions ydelser

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 21-03-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring Stillings- og personprofil Sundhedschef Dansk Sundhedssikring September 2018 Organisation Dansk Sundhedssikring (DSS) Adresse Dansk Sundhedssikring (DSS) Hørkær 12B 2730 Herlev Telefon: 70 20 61 21 www.ds-sundhed.dk

Læs mere

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Direktøren i Næstved Erhverv A/S har besluttet at tiltræde en direktørstilling i andet regi. Stillingen som direktør opslås derfor til besættelse cirka 1. november

Læs mere

STRATEGIPLAN

STRATEGIPLAN STRATEGIPLAN 2018 2020 DI Energi STRATEGIPLAN 2018 2020 2 Vision og mission DI Energi arbejder for, at virksomheder i energibranchen har de bedst mulige optimale rammevilkår. Det er en forudsætning for,

Læs mere

STRATEGI / SIDE 1 AF 6 STRATEGI

STRATEGI / SIDE 1 AF 6 STRATEGI STRATEGI / 13-05-2019 SIDE 1 AF 6 STRATEGI 2019-2020 SIDE 2 AF 6 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. MISSION... 4 3. MÅL... 4 4. FORUDSÆTNINGER... 4 5. AKTIVITETSOMRÅDER... 4 5.1 Projektudvikling... 5 5.2 Interessevaretagelse...

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Erhvervschef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Erhverv med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Lean Energy Cluster. Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk

Lean Energy Cluster. Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk Lean Energy Cluster Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk 1 Lean Energy er en forening Vores formål er vækst og nye arbejdspladser Vi samler interessenter/medlemmer, der kan se en forretning

Læs mere

Business Controller til Fors A/S

Business Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Business Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Business Controller

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 18-01-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

VIBORGEGNENS ERHVERVSRÅD

VIBORGEGNENS ERHVERVSRÅD VIBORGEGNENS ERHVERVSRÅD VÆKST VIBORG! er navnet på VIBORGegnens Erhvervsråds strategi for 2014-2018. Men det er ikke kun et navn. Det er en klar opfordring til erhvervslivet om at hoppe med på vognen

Læs mere

Model for internationaliseringsstrategi

Model for internationaliseringsstrategi Model for internationaliseringsstrategi Detaljering af den internationale strategi Ambition, fokusområder og implementeringsplan for internationalisering Indhold 1. Forord 2. Mission og vision på det internationale

Læs mere

Velfærds Partnerskab folder_oplæg_4sidet.indd 1 02/03/

Velfærds Partnerskab folder_oplæg_4sidet.indd 1 02/03/ VelfærdsPartnerskab Nye løsninger på velfærdsområdet Fremtidens udfordring Samfundet står over for en global udfordring. Den demografiske udvikling betyder, at der er færre hænder til at løse stadig flere

Læs mere

VESTKYSTEN VISER VEJEN

VESTKYSTEN VISER VEJEN VESTKYSTEN VISER VEJEN INVITATION TIL PRÆKVALIFIKATION AF RÅDGIVERNE TIL UDARBEJDELSE AF: STRATEGISK-FYSISKE UDVIKLINGSPLANER Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Introduktion

Læs mere

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver?

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Der tales meget om digitalisering, nye forretningsmodeller og en lang række andre forandringer og tendenser i erhvervslivet. Mange

Læs mere

BEDRE Business. for dig og din virksomhed

BEDRE Business. for dig og din virksomhed BEDRE Business for dig og din virksomhed Vidste du? at der er ca. 10.000 virksomheder i Aalborg Kommune. at der hvert år etableres ca. 1.000 nye virksomheder. at BusinessAalborg rådgiver ca. 800 iværksættere

Læs mere

Special-/chefkonsulent

Special-/chefkonsulent Stillings- og personprofil Special-/chefkonsulent Nyt Hospital Nordsjælland August 2017 Herzog & de Meuron - Vilhelm Lauritzen Arkitekter Opdragsgiver Nyt Hospital Nordsjælland Adresse Nordsjællands Hospital

Læs mere

KONKRETE LØSNINGER PÅ MORGENDAGENS UDFORDRINGER

KONKRETE LØSNINGER PÅ MORGENDAGENS UDFORDRINGER VELKOMMEN 2-3 KONKRETE LØSNINGER PÅ MORGENDAGENS UDFORDRINGER Verden står over for store udfordringer med klimaforandringer og opfyldelse af klimaambitioner. I den internationale konkurrence skal Danmark

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

SPRINGBOARD. D. 23. FEBRUAR 2010 v/ Jens Christian Foged. Platinsponsorer:

SPRINGBOARD. D. 23. FEBRUAR 2010 v/ Jens Christian Foged. Platinsponsorer: SPRINGBOARD D. 23. FEBRUAR 2010 v/ Jens Christian Foged Platinsponsorer: CONNECT Denmarks netværk består i dag af 800 personer i 320 virksomheder 7 pitch/15 feedback ALCORLAB DNA Building Blocks for Life

Læs mere

Entreprenørskab i uddannelserne

Entreprenørskab i uddannelserne Entreprenørskab i uddannelserne Informationsmøde 9. marts 2016 Vision Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig vækstregion. Det betyder, at vi ser ud over regionens grænser og samarbejder med de

Læs mere

GLOBAL OEM SALES MANAGER

GLOBAL OEM SALES MANAGER GLOBAL OEM SALES MANAGER MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY HB PRODUCTS HB PRODUCTS ER EN INTERNATIONALT ORIENTERET VIRKSOMHED, DER

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Erhvervspolitik. Ballerup Kommune 2013-2018

Erhvervspolitik. Ballerup Kommune 2013-2018 Erhvervspolitik Ballerup Kommune 2013-2018 Erhvervspolitik 2013-2018 Ballerup Kommune Indhold Forord 3 Ballerup Kommunes erhvervspolitiske vision 4 Fra vision til handling 5 Fokusområde 1 Viden og innovation

Læs mere

Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen

Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen Ansættelsesudvalg SCU nedsætter et ansættelsesudvalg, som har kompetencen til at ansætte SCU s kommende rektor på området. Ansættelsesudvalgets opgave

Læs mere

Greve Kommune. Job- og personprofil for erhvervschef

Greve Kommune. Job- og personprofil for erhvervschef Greve Kommune Job- og personprofil for erhvervschef Maj 2010 1 Baggrund Erhvervslivet og arbejdsmarkedet i Greve Kommune er i udpræget grad en del af regionale og nationale strukturer og kan vanskeligt

Læs mere

Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer

Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer Døesvej 70-76 7500 Holstebro Telefon 99 122 222 Værdigrundlag for UCH Uddannelsescenter Holstebro indgår med sine uddannelser i en værdikæde og ønsker

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

UNDERDIREKTØR FOR FORRETNINGSUDVIKLING I ATP/AES ( A RBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING)

UNDERDIREKTØR FOR FORRETNINGSUDVIKLING I ATP/AES ( A RBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING) København januar 2019 Job- og personprofil UNDERDIREKTØR FOR FORRETNINGSUDVIKLING I ATP/AES ( A RBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING) GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole To visionære skoleledere 20. februar 2019 Betina Høst Poulsen Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole Indhold 1. søger to visionære skoleledere

Læs mere

Organisering. Syddjurs Kommune 1. december 2016

Organisering. Syddjurs Kommune 1. december 2016 Organisering Syddjurs Kommune 1. december 2016 1 Organisering Vi ønsker at realisere målene igennem en række netværk, initiativer og projekter, som er forankret lokalt, og som udvikles i samspil mellem

Læs mere

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør CSR-rapport for 2016 Forord Kort om Feicon Ledelsessystemer hvad er det? Feicons identitet Politik for certificeringer Mål og indsatser Feicons interessenter CSR Rapporten Forord I 2013 blev Feicon ApS

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Notat. Vedr. SMARTE løsninger

Notat. Vedr. SMARTE løsninger Notat Dato: 08.05.2016 Center for Teknik Team Plan horsholm.dk Vedr. SMARTE løsninger Vedlagte notat beskriver mulige spørgsmål og tilgange, der kan inspirere til hvordan parallelopdragets visioner og

Læs mere

Lean Energy Cluster 1

Lean Energy Cluster 1 Lean Energy Cluster 1 Teknologier og løsninger der effektivisere vores energiforbrug Et cleantech initiativ inden for energi- og klimateknologi. Fokuserer på energieffektivitet og intelligente energisystemer.

Læs mere

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING FRA KL. 13-15 PÅ BRIGHT PARK SKIFT GEAR. KOM I GANG MED EN BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING. BLIV EN DEL AF BRIGHT GREEN ISLAND-VISIONEN.

Læs mere

Bekendtgørelse om uddannelsen til professionsbachelor i Multiplatform Storytelling and Production

Bekendtgørelse om uddannelsen til professionsbachelor i Multiplatform Storytelling and Production Bekendtgørelse om uddannelsen til professionsbachelor i Multiplatform Storytelling and Production I medfør af 22 i lov om erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har i beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har i beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller

Læs mere

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse Miljøplanlægning Marketing Management (HDA) HD 2. del - Efteruddannelse S A M F U N D S V I D E N S K A B 2 3 Forøg din markedsværdi HD i Marketing Management (HDA) henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Financial Controller til Fors A/S

Financial Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Financial Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Financial Controller

Læs mere

Ny, ambitiøs erhvervsturismesatsning: Fra turismeøkonomi til erhvervs- og vidensturismeøkonomi

Ny, ambitiøs erhvervsturismesatsning: Fra turismeøkonomi til erhvervs- og vidensturismeøkonomi Ny, ambitiøs erhvervsturismesatsning: Fra turismeøkonomi til erhvervs- og vidensturismeøkonomi Baggrund Kongres- og mødeindustrien er et væsentligt forretningsområde for dansk turisme, og markedet er i

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Notat Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Faaborg-Midtfyn kommune overtager den tidligere Polymerfabrik på Stationsvej

Læs mere

Overordnede formål med innovationsnetværk:

Overordnede formål med innovationsnetværk: De danske innovationsnetværk og partnerskaber hjælper virksomheder med at gøre en unik idé til et konkurrencedygtigt produkt eller serviceydelse. Overordnede formål med innovationsnetværk: 1. At styrke

Læs mere

Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015

Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015 Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015 Introduktion Investorready Strategi Pitch CEO match Partners Investor match Forhandling Matchmaking 1 2 3 4 5 6 MÅNED Deal! BA-sekretariat og samarbejdspartner

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

STRUENSEE & CO. HR-CHEF. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS

STRUENSEE & CO. HR-CHEF. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS København, december 2018 Job- og personprofil STRUENSEE & CO. HR-CHEF GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Job- og personprofilen

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Jens Jacobsen Hellerup, den 6. februar 2014 Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015 Stillings- og personprofil Lægelig direktør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark April 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har Fælles MED Udvalget i Aarhus Kommune beskrevet

Læs mere

Strategi for DBDH Fjernvarmebranchens samlede eksportorganisation og stærkeste netværk

Strategi for DBDH Fjernvarmebranchens samlede eksportorganisation og stærkeste netværk Strategi for DBDH 2016-2018 Fjernvarmebranchens samlede eksportorganisation og stærkeste netværk Marked og omverden Mere end halvdelen af verdens mennesker bor i byer. FN forventer, at byerne skal huse

Læs mere

Juridisk konsulent til Fors A/S

Juridisk konsulent til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 14-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Juridisk konsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Juridisk konsulent

Læs mere

Præsentation af Insero Energy

Præsentation af Insero Energy Præsentation af Insero Energy Insero Energy udvikler og udbreder fremtidens energiløsninger baseret på vedvarende energi fra jorden og solen. I samarbejde med private og offentlige virksomheder skaber

Læs mere

Skab ekstraordinære resultater. Bliv en Category of One virksomhed

Skab ekstraordinære resultater. Bliv en Category of One virksomhed Skab ekstraordinære resultater Bliv en Category of One virksomhed VILJE TIL VÆKST 2018 1 En Category of One virksomhed har balance mellem drift og udvikling, og skaber ekstra- ordinære resultater på kort

Læs mere

Værdi for mennesker, virksomheder og samfund

Værdi for mennesker, virksomheder og samfund Socialøkonomi er totaløkonomi Værdi for mennesker, virksomheder og samfund Januar 2019 Socialøkonomi er totaløkonomi Vision Vi frisætter skjulte talenter hos mennesker og hjælper virksomheder med at skabe

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent Stillingsbeskrivelse Senior Konsulent Virksomhedsbeskrivelse Mark Information har i mere end 30 år, udviklet og forfinet deres software løsning, og resultatet er, at virksomheden i dag er en af branchens

Læs mere

STRATEGI FRA VIDEN TIL PRODUKT

STRATEGI FRA VIDEN TIL PRODUKT STRATEGI 2015-2020 FRA VIDEN TIL PRODUKT STRATEGI INTRO HVEM KEA udbyder videregående uddannelser målrettet erhvervslivet i Danmark og i udlandet. KEA bygger bro mellem håndværk og ny viden, og de studerende

Læs mere

Væksthus Hovedstadsregionen. Rådgiverseminar. 4. September 2009 Marlene Haugaard

Væksthus Hovedstadsregionen. Rådgiverseminar. 4. September 2009 Marlene Haugaard Væksthus Hovedstadsregionen Rådgiverseminar 4. September 2009 Marlene Haugaard Agenda Hvad er Væksthus Hovedstadsregionen? Vækstvirksomhedens udfordringer og samarbejdet med Væksthuset Hvordan kommer virksomheden

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer Open Call søger sprint-facilitatorer Open call Kan I hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer og facilitere design-sprint? Så er det jer, vi søger til at være sprint-facilitator

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder Accelerace vækst din vej til hurtig Accelerer din vækst Fra idé til marked hurtigt og effektivt Har I udviklet et nyt produkt og har I behov for hjælp til

Læs mere

Stillingsprofil Teknisk direktør Maj 2017

Stillingsprofil Teknisk direktør Maj 2017 Stillingsprofil Teknisk direktør Maj 2017 Resultatorienteret teknisk direktør med gode lederevner søges til Energi Fyn. Virksomheden Energi Fyn er en moderne og velkonsolideret energikoncern, ejet af 200.000

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

Vitus Bering Innovation Park

Vitus Bering Innovation Park Vitus Bering Innovation Park Erhvervsudviklingsdøgn 22.-23. marts 2012 Jesper Bach Vitus Bering Innovation Park Huset 8000 m2 i 7 etager fra 2009 Energiklasse I hus Ejere VIA University College Energi

Læs mere

erhvervsstrategi 2015-2022 KORT VERSION

erhvervsstrategi 2015-2022 KORT VERSION KORT VERSION erhvervsstrategi 2015-2022 Den nye erhvervsstrategi 2022 er klar på businesskolding.dk/strategi2022 Vi er stærkere sammen, så lad os komme i gang. Du kan begynde ved at læse med her forord

Læs mere

Vækst, samspil og service. Erhvervsudviklingsstrategi 2015-2018

Vækst, samspil og service. Erhvervsudviklingsstrategi 2015-2018 Vækst, samspil og service Erhvervsudviklingsstrategi 2015-2018 Indhold Indledning Tiltrække, fastholde og udvikle Morgendagens vækstideer Rekruttering, uddannelse og kompetenceudvikling Kommunal erhvervsservice

Læs mere

Klimarådet d

Klimarådet d Klimarådet d. 10.6.2015 Dagsorden Status på Klimarådets anbefalinger A. MARKERING AF HORSENS KOMMUNES INDSATSER B. FASTLÆGGELSE AF KONKRETE MÅL 1. CO 2 reduktion for geografisk enhed: 4 % årlig reduktion

Læs mere

Fondens fokusområder indenfor energiforskning, -udvikling, -demonstration og -markedsmodning er følgende:

Fondens fokusområder indenfor energiforskning, -udvikling, -demonstration og -markedsmodning er følgende: Fase 1 opslag 2016: Energi Frist: 2. Maj 2016 kl. 19 Grand Solutions: Typisk 2-5 år; 5-30 mio. kr. Budgettet er i 2016 på ca. 70 mio. kr. Innovationsfondens investeringer inden for energiområdet skal understøtte

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Anbefalinger til model for Samfundspartnerskaber om innovation

Anbefalinger til model for Samfundspartnerskaber om innovation Anbefalinger til model for Samfundspartnerskaber om innovation Marts 2013 En central indsats i regeringens innovationsstrategi er de nye store 360- graders Samfundspartnerskaber om innovation. Her skal

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere På Virupskolen ændrer vi skolens ledelsesstruktur pr. 1. august 2015. Vi søger derfor 2 pædagogiske ledere til at indgå i vores ledelsesteam. Vi søger en pædagogisk

Læs mere

1. Kompetenceudviklingsspor og udvikling i UCL

1. Kompetenceudviklingsspor og udvikling i UCL Notat Afdeling/enhed Oprettelsesdato IT, HR og Kommunikation Odense 27-sep-2017 Udarbejdet af SVNA Journalnummer Dokumentnavn Kompetenceudviklingsspor og kompetenceudvikling i UCL Dokumentnummer 1. Kompetenceudviklingsspor

Læs mere