ØNDER KOMMUNE LEJEKONTRAKT. (om erinervsgrund) Tønder Kommune Kongevej Tønder Cvr.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ØNDER KOMMUNE LEJEKONTRAKT. (om erinervsgrund) Tønder Kommune Kongevej Tønder Cvr.:"

Transkript

1 MODTAGET 0 8 JULI 2014 ØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø Ejerlav: Kongsmark, Rømø Matr.nr.: 1008 og 1237 Beliggende: Butikscenter Rømø Anmelder: Tønder Kommune 6270 Tønder LEJEKONTRAKT (om erinervsgrund) Undertegnede (udlejer) Tønder Kommune Kongevej Tønder Cvr.: udlejer herved til medundertegnede (lejer) KAAIM HOLDING ApS Leos Alle Tønder Cvr.: en del af den udlejer tilhørende erhvervsgrund, beliggende Lakolk Butikscenter, 6792 Rømø. For lejemålet er aftalt følgende nærmere vilkår: Lejemålets omfang 1 Lejemålet omfatter forretningsgrund nr. 14, beliggende Lakolk Butikscenter, Rømø, med afgrænsning som vist på vedhæftede kortbilag 1. Lejemålets samlede areal udgør 558 m 2. Det lejede areal vil fremover blive betegnet "lejearealet".

2 Lejearealet er en del af de af udlejer ejede matrikelnumre 1008 og 1237, Kongsmark, Rømø. Lejearealet overtages som det er og forefindes og som antaget af lejeren ved besigtigelsen. Eventuelle af lejer ønskede forbedringer af lejearealet betales af lejer. Udlejer påtager sig ingen ekstra forpligtelser i anledning af det skete lejemål med hensyn til nødvendige jordbundsundersøgelser, funderinger, ulemper fra grundvand, stormflod eller lignende. Udlejer er uden ansvar for grundens bæreevne. Udlejer yder ikke nedslag i lejen eller erstatning, hvis det viser sig at ekstra fundering måtte være nødvendig. Udlejer oplyser, at lejearealet - udlejer bekendt - ikke er forurenet. Nærværende kontrakt er en fortsættelse af en eksisterende lejekontrakt. Lejemålets anvendelse 2 Det samlede lejeareal er opdelt i følgende delarealer: A Bygnings- og lagerareal på 487 m 2, som kun kan anvendes til bebyggelse og lager. B Udstillings- og serveringsareal på 61 m 2, som kan anvendes til udstilling og servering. C Containerareal på 10 m 2, som kan anvendes til henstilling af affaldscontainere. D Friareal på 0 m 2, som kun kan anvendes som friarealer og til mindre oplag. Fortovsareal må ikke anvendes til andet end fortov. Parterne er bekendt med og enige om delarealernes afgrænsning således, som de er påvist i marken og anført på vedhæftede kortbilag og som hidtil benyttet. I lejeperioden skal der af lejer på lejearealet være opført en bygning, hvorfra der skal drives en forretning med detailhandel. Forretningen skal som minimum have åbent i perioden fra påsken, dog senest fra den 01. april til den 01. november. Enhver ændring af anvendelsen skal forud meddeles til og godkendes af udlejer. Lejer må selv sørge for, at alle forskrifter er overholdt. Lejer er selv ansvarlig for, at alle nødvendige tilladelser fra offentlige myndigheder foreligger, forinden driften af virksomheden begyndes, og forinden ændring foretages, jf. ovenfor. De enkelte delarealer må kun anvendes til nævnte formål. Udendørs oplag samt opstilling af campingvogne eller lignende er ikke tilladt på lejearealet.

3 3 Lejemålets varighed Lejemålet påbegyndes den Fra udlejers side er lejemålet uopsigeligt indtil den , hvorefter lejemålet kan opsiges med 2 års varsel. Fra lejers side kan lejemålet opsiges med 2 års varsel til fraflytning den 31. december. Hvis lejekontrakten af andre grunde end misligholdelse som nævnt i 14 bringes til ophør, og hvis udlejer ønsker at genudleje, har lejer forlejeret, såfremt lejer er indstillet på at tiltræde de fremtidige lejevilkår og lejens størrelse. Fremleje og overdragelse af lejemålet 4 Lejer har ret til at lade en anden lejer fortsætte lejemålet på uændrede lejevilkår, medmindre udlejer har vægtige grunde, herunder den indtrædende lejers økonomi eller branchekendskab, til at modsætte sig dette. Lejer og den nye lejer hæfter solidarisk for omkostninger ved oprettelse af lejekontraktstillæg ved afståelse. Udlejer kan kræve, at lejekontraktstillægget udarbejdes af udlejers advokat. Lejer er til enhver tid berettiget til uden videre at afstå lejemålet til ægtefælle, livsarvinger eller et af lejer kontrolleret kapitalselskab. Lejer er berettiget til at fremleje lejemålet mod, at lejer i henhold til denne kontrakt indestår for den nye lejers forpligtelser. Lejens størrelse Lejer betaler en årlig leje, som udgør 100,47 kr. pr. m 2. 5 Lejen beregnes på grundlag af 77 kr. pr. m 2 fastsat pr. 1. januar 2001 svarende til nettoprisindeks 100,4 (jan. 2001). Ved lejemålets indgåelse og resten af kalenderåret er lejeafgiften 100,47 kr. pr. m 2 svarende til nettoprisindeks 131 (jan. 2014)

4 Lejen reguleres i takt med nettoprisindekset for januar måned. Reguleringen finder sted hver den 1. april og foretages af udlejer ved beregning efter det forud for lejeåret offentliggjorte nettoprisindeks for januar måned. Første regulering sker 1. april 2015 på baggrund af nettoprisindekset for januar måned Hvis nettoprisindekset udgår og afløses af et nyt indeks, anvendes dette. I mangel af nyt indeks reguleres lejen årligt med 1,5%-point i forhold til lejen året før. Hvert 5. år, første gang den 1. januar 2019, er udlejer berettiget til at regulere lejen i det omfang, markedslejen berettiger dertil. Den årlige leje forfalder til betaling i 2 rater med 1/3 hvert års 1. april og 2/3 samme års 15. juli. Forfaldsdagen er samtidig seneste indbetalingsdag for den forfaldne del af lejen. Indbetalingen skal ske til udlejers adresse eller til en af udlejer anvist konto i et pengeinstitut. Indbetales lejen for sent, skal der af lejer betales en morarente på 1,5% pr. påbegyndt måned fra forfaldsdag til betaling sker. Bygninger 6 I lejeperioden skal der af lejer på det lejede areal være opført en forretningsbygning,jf. 2. Nybygninger samt til- og ombygning eller ændringer af de på det lejede areal bestående bygninger og vedligeholdelse af disse skal udføres efter de i samarbejde med Lakolk Butikscenterforening fastsatte "Målsætninger for Lakolk Butikscenter - Retningslinier for opførelse og vedligeholdelse af bygninger samt anvendelse af skiltning m.v.". I hver bebyggelse kan opføres nødvendige overnatningsfaciliteter for forretningens ansatte og lejers husstand. Overnatning må kun finde sted i åbningssæsonen og i forbindelse med forretningens drift. Beboelsesrum og forretningsbygningeme i øvrigt skal udføres i overensstemmelse med bygningsreglementets bestemmelser. Kloakering 7 Lakolk Butikscenter er omfattet af Tønder Kommunes spildevandsplan og det deraf følgende regulativ for udførelse af kloakanlæg, samt betalingsvedtægt vedrørende betaling til Kommunens kloakfond.

5 Lejer indtræder i udlejers forpligtelser som grundejer for det lejede areal i henhold til regulativ og betalingsvedtægt. Bestemmelser for tilslutning til kloaksystemet for de lejede arealer og bygninger fremgår af "Målsætninger for Lakolk Butikscenter - Retningslinier for opførelse og vedligeholdelse af bygninger samt anvendelse af skiltning m.v." Renholdelse Vedrørende indholdet i denne paragraf henvises til lejekontraktens kortbilag 1. 8 Lejer skal holde hele lejearealet renholdt og i ryddelig og ordentlig stand, herunder med overholdelse af eventuelle pålæg fra Lakolk Butikscenterforening. Lejere af lejemål mod parkeringspladsen er forpligtet til at holde det derimellem liggende fortovsareal med tilhørende "lommer" ud mod parkeringspladsen renholdt og friholdt for papir og andet affald. Lejere af lejemål omkring butikstorvet har samme forpligtelse for areal langs med lejearealet i en afstand af 5 meter ud mod torvet. Lejere af lejemål med tilknytning til udendørs serveringsarealer og hvor der fra lejemålet sælges mad og drikkevarer, har yderligere pligt til at renholde hele butikstorvet for affald afledt af butikkens drift. Lejere af lejemål, der grænser ud mod forsyningsvejene bag og mellem forretningsarealerne, er forpligtet til at holde forsyningsvejenes arealer renholdt og friholdt for papir og andet affald. Hvor der tillige er mellemliggende fortove, skal disse holdes på samme måde. Lejer er forpligtet til at foretage vintervedligeholdelse i form af snerydning og glatføregrusning af de ovenfor nævnte færdselsarealer. Ovenstående forpligtelse til renholdelse- og vintervedligeholdelse kan efter forhandling med udlejer overdrages til "Lakolk Butikscenterforening", som lejer ifølge 10 er pligtig til at være medlem af. Udenomsarealer 9 Ubebyggede lejearealer skal befæstes eller vedligeholdes, så sandfygning undgås. Lejer har ret til at parkere én personbil på forsyningsvejenes areal helt tæt på lejearealet. Parkeringen må ikke være til væsentlig gene for forsyningsvejenes primære formål.

6 10 Butiksejerforening Lejer er ved indgåelse af nærværende lejekontrakt forpligtet til at indtræde og forblive som medlem af" Lakolk butikscenterforening" omfattende lejere til udlejers grundarealer i Lakolk Butikscenter. Skatter 11 Udlejer betaler de grundskatter, der pålægges arealet. Såfremt grundskatterne overstiger de i 2013 pålignede skatter - indeksreguleret efter samme bestemmelser som i 5 - kan udlejer kræve refusion af det overskydende beløb. Lejer betaler selv samtlige andre skatter og afgifter af enhver art, herunder vandafgift, vandafledningsafgift, renovationsafgift, tilslutningsafgifter og miljøafgifter i øvrigt, der hviler på eller kommer til at hvile på arealet og de af lejer på arealet opførte bygninger og anlæg. Pantsætning 12 Lejer er berettiget til at pantsætte de lejeren tilhørende bygninger, faste anlæg og inventar i hvilken forbindelse realkreditinstitutters standardtillæg til lejekontrakt accepteres, i det omfang bestemmelserne i standardtillæggene ikke er i modstrid med nærværende lejekontrakts bestemmelser. En eventuel panthaver kan dog ikke erhverve større rettigheder, end lejerne selv har ifølge nærværende kontrakt. Såfremt kontrakten ophæves af udlejer, ophører enhver panthavers rettigheder samtidig med kontraktens ophør. Overfor såvel nuværende panthavere som overfor fremtidige panthavere erklærer udlejer følgende: 1) Såfremt lejer misligholder sine forpligtelser i henhold til nærværende kontrakt i et sådant omfang, at udlejer vil påberåbe sig misligholdelsen som grundlag for ophævelse af kontrakten, forpligter udlejer sig til straks at underrette pantekreditor derom, idet pantekreditor da vil være berettiget til straks at afhjælpe misligholdelsen. 2) Så længe lånet indestår i de på arealet opførte bygninger, kan lejers misligholdelse af kontrakten ikke gøres gældende som ophævelsesgrund for kontrakten, forinden panthaveren er underrettet om misligholdelsen, og der derefter er forløbet en måned, uden at misligholdelsen er afhjulpet ved panthaverens eller lejers foranstaltning.

7 3) Hvis lejen ikke erlægges inden en måned efter forfaldstid, eller hvis lejemålet på grand af lejers misligholdelse af lejevilkårene eller af hvilken som helst anden grand skulle ophøre, eller hvis lejerne helt eller delvist opgiver rettigheder efter lejekontrakten, er udlejer forpligtet til straks at meddele panthaver dette, idet panthaver da er berettiget til at indtræde i kontrakten på lejers vegne, herunder i forbindelse med brugelig pant. 4) Udlejer kan kun med panthavers samtykke indrømme lejer henstand med betaling af leje udover 3 måneder. 5) Hvis panthaver i henhold til det udstedte pantebrevs bestemmelser må foretage retsforfølgning mod pantet eller i øvrigt overtager dette, er denne forpligtet til at dække eventuelle lejerestancer og indrømmes på den anden side en frist på 1 år til afhændelse af bygningerne til en lejer, som kan godkendes af udlejer. Nærværende bestemmelse går forud for det under punkt 3 anførte. 6) Ændringer i lejekontrakten, der forringer panthavers sikkerhed, kan kun ske med panthavers samtykke. 7) Udlejer har intet at indvende imod den nu på arealet opførte bebyggelse. Hvis lejer optager realkreditlån eller anden pantegæld til brag for investering i den på lejemålet opførte forretningsbygning, kan nærværende lejekontrakt forlænges således, at lejemålet i alt løber i 20 år fra pantebrevets tinglysning, dog betinget af, 8) at lejerens forhold under den afsluttede lejeperiode har været uden restancer eller lejeretlige tvister, og lejer vil betale den lejeafgift og overholde de vilkår, der fastsættes af udlejer i en ny lejekontrakt og 9) at de planlagte investeringer efterlever de af udlejer godkendte bestemmelser om bygningsudseende og vedligeholdelse, jf. 6. Ansvar for skader 13 Udlejer er uden ansvar for skader af enhver art, der måtte opstå på personer, dyr eller ting som følge af virksomhedens drift. Misligholdelse: 14 Fra udlejers side kan lejemålet, uanset den i 3 indrømmede uopsigelighed, straks ophæves i følgende tilfælde: 1) hvis lejen trods påkrav ikke er betalt senest 1 måned efter forfaldstid,

8 2) hvis det lejede benyttes til andet brag end godkendt, jf. 2, og lejer trods udlejers påkrav ikke bringer det ikke-tilladte forhold til ophør, 3) hvis lejer uden udlejers samtykke overlader bragen af det lejede til andre end de i 4 anførte, 4) hvis lejer gør sig skyldig i grov eller gentagne tilsidesættelser af de for driften fastsatte betingelser og trods påkrav ikke retter for sig jfr. 8 og 9 5) hvis lejer ikke opnår eller mister en eller flere af de tilladelser, der er nødvendige for at holde virksomheden åben og ikke inden for en ved påkrav meddelt efter forholdene rimelig frist har fremsat forslag til ny lejer, 6) hvis lejer tilsidesætter gældende reglementer inkl. de af Lakolk Butikscenterforening i samarbejde med udlejer fastlagte reglementer, anvisninger og påbud, og trods påkrav fra udlejer ikke har rettet for sig. Ovennævnte opremsning af, hvad der anses for væsentlig misligholdelse er ikke udtømmende. Ophører lejemålet i utide på grund af nævnte forhold eller på grund af anden væsentlig misligholdelse fra lejers side, er lejer forpligtet til at erstatte udlejer ethvert tab, der påføres denne i anledning af lejemålets ophør i utide. Lejemålets ophør 15 Hvis lejemålet ophører som følge af udlejers opsigelse i medfør af 3, 3. afsnit og hvis udlejer ikke ønsker at genudleje lejearealet, er udlejer forpligtet til at overtage de på lejearealet opførte bygninger og anlæg. Prisen på bygninger og anlæg fastsættes i mangel af enighed mellem parterne af en Dansk Ejendomsmæglerforening udpeget vurderingsmand. Vurderingsmanden fastsætter prisen som i en kontanthandel med normal liggetid og med overtagelse ved liggetidens udløb. I alle andre ophørssituationer skal lejer for egen regning fjerne de opførte bygninger og anlæg med tilhørende fundamenter og ryddeliggøre arealet inden 3 måneder efter ophør eller en af udlejer anden fastsat længere frist, medmindre anden aftale træffes med udlejer. Såfremt lejer undlader at fjerne bygninger og anlæg m.v., kan udlejer udføre dette arbejde på lejers regning. Udlejer er også berettiget til i stedet at overtage bygninger og anlæg m.v. uden vederlag og uden pantehæftelser af nogen art.

9 16 Stormflodsrisiko Ved sin underskrift nedenfor erklærer lejer at være bekendt med, at det lejede areal er beliggende i et område, der flere gange har været ramt af stormflod. Parterne er enige om, at eventuel stonnflod eller anden tilsvarende naturhændelse ikke i sig selv kan medføre misligholdelse af nærværende kontrakt. Tinglysning og stempling 17 Nærværende kontrakt begæres tinglyst på matr og 1237 Kongsmark, Rømø med respekt af de på tinglysningstidspunktet værende hæftelser og servitutter. Lejer betaler samtlige omkostninger ved stempling og tinglysning. Tønder, den l."wac ^014 Som ejer: for Tønder Kommune (hidm^ Andersen ojektkoordinator Lars Erik S Fagchef Lakolk, den l\\- l>\\ Som lejer: Butik nr. 14 B^ KAAIM Holding ApS Kim Aaskov Til vitterlighed om underskrifternes ægthed, dateringens rigtighed og underskrivernes myndighed: v Navn: ^ - ^ V o. Stilling: &<:W^æ*H Bopæl: Uo^ M V( ' ^ Navn: Stilling: Kost^eMVer Bopæl: v -\i?ncve_/' ^zx ^o \\h

10 CAMPINGPLADS _ ^ ^ ^ r~ y /, '/, &<&<&//&^ LLLLL.LLLLLLLLLLLLLLLLt s_ll LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLL 'g'g'^'ii.'ta^'rij'r» * J_l_i i i i > i i i i i i LLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLL LLLUV-*--' -'-+-'.-w-: -«-: -4- LLLli TORV i_l_l.lv, LLL14Z ^-.. v.//.'.2 i_ui_i_i_a_i l_l.ll.lu_ LLLLLLL fcri:*!? Totalt konfraktareal rrr: 558 Bygnings- og lagerareal rrr: 487 Udstillings og serveringsoreol Containerareal rrr: 10 Friareal rrr: 0 (Butik nr. 12) SKÆRBÆK KOMMUNE- Teknisk Forvaltning, Storccade Skærbirk \ '.' c ; - - * -,;».-' r- / Mål 1:250 J. nr: Tegn. nr.: Dato: 24/8-06 Reft.: LES 16/1-97 LES 16/12-9" LES 10/2-98

(Lejekontraktens løbetid kan ikke overstige 30 år).

(Lejekontraktens løbetid kan ikke overstige 30 år). . KONTRAKT OM LEJE AF SOMMERHUSGRUND Mellem den danske stat, Naturstyrelsen, som udlejer og nedenstående lejer oprettes følgende kontrakt angående leje af et areal. Navn: Adresse: Telf.: Grund nr.: Beliggende:

Læs mere

LEJEKONTRAKT (version 23. juni 2015)

LEJEKONTRAKT (version 23. juni 2015) 1 LEJEKONTRAKT (version 23. juni 2015) Mellem ejerne (herefter Udlejer) af 63 a og 63 f Sebbersund by, Sebber, benævnt Ejerskabet Navet, Sebbersund : - Sebber Borgerforening Engvej 7 9240 Nibe (Som ejer

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte.

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte. E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Ikke momsregisteret Mellem Udlejer Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej 2 og Lejer Holte Rideklub Egebækvej 22 CVR nr. 56739818 vedrørende Areal Egebækvej

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

S A M E J E O V E R E N S K O M S T

S A M E J E O V E R E N S K O M S T Følgende er et eksempel på en aftale om sameje af en grund på hvilken senere ønskes opført en bolig. Eksemplet er ikke udtømmende og bør tilpasses den konkrete situation med professionel bistand. S A M

Læs mere

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2:

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2: Grundlejekontrakt mellem Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr. 31433177 (i det følgende benævnt lejer ) og Part 2: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service Svendborgvej

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/ L E J E K O N T R A K T edoc 2011/05143-52 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Skjoldborg 3300 Frederiksværk

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Såfremt du ønsker at byde på jagten skal du kontakte undertegnede. Venlig hilsen Carsten Pedersen Natur & Miljø Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T ADVOKATFIRMAET BANG / BRORSEN & FOGTDAL Torvet 9, 4800 Nykøbing Falster Tlf: 8877 8877 - Fax: 8877 8878 info@bbfadvokater.dk sagsnr.: JP-03851779 L E J E K O N T R A K T PARTERNE Denne lejekontrakt indgås

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

==================================================================================================

================================================================================================== ================================================================================================== EJERPANTEBREV ==================================================================================================

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Lejekontrakt Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: 2918 9447 (herefter kaldet udlejer) Fonden Sidesporet Ahlgade 1B, 4300 Holbæk (herefter kaldet lejer) Er der

Læs mere

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 01.07.2016-1007414077 Pantebrev: Senest påtegnet: 01.07.2016 14:34:18 Ejendom: Adresse: Ved Møllen 9 Landsejerlav: Rørvig By, Rørvig Matrikelnummer:

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

Lejekontrakt for Birkehavehus

Lejekontrakt for Birkehavehus Dato: 5. februar 2014 Journal nr. NST-5232-00454 Lejekontrakt for Birkehavehus mellem Naturstyrelsen, Nordsjælland Gillelejevej 2B, 3230 Græsted, tlf. 72543000 (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR

Læs mere

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab 1 AFTALENS PARTER Herved indgås følgende aftale om leje og administration af fiskeri i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Læs mere

S A M E J E O V E R E N S K O M S T

S A M E J E O V E R E N S K O M S T S A M E J E O V E R E N S K O M S T Undertegnede Louise Bxxxx-Jensen, cpr.nr. xxxxxx-1800 og medundertegnede Jesper xxxx, cpr. nr. xxxxxx-2455, begge boende Falkevej 1, 8000 Xkøbing, har d.d. indgået følgende

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2012 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD

STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD Nye standardvilkår Tidligere lejeaftale Status I lejeaftaler, hvor haveforeningen ikke ejer haveforeningens område, er grundlaget for lejeaftalen lejevilkår

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede: Ejendomsselskabet Voldbrohus A/S Vestergade 1 8900 Randers (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede: Seniorværkstedet v/svendborg kommune Ramsherred

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 06.11.2012-1004026420 TINGLYSNINGSDATO: Adresse: Ved Skolen 2 Adresse: Jørgen Fibigersgade 20 REALKREDITPANTEBREV: HOVEDSTOL: Obligationslån 34.398.185

Læs mere

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer)

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer) Brugsretsaftale Der er indgået aftale mellem Rudersdal Kommune Øverødvej 2 2840 Holte (i det følgende kaldet ejer) og 21. marts 2013 Kultur Kultur Administration Tlf. 46 11 56 11 hsk@rudersdal.dk Sagsnr.:

Læs mere

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX Lejekontrakt Pilleovn til beboelsesejendom Udlejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CVR-nr.: Lejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CPR-nr.: de nedenfor nævnte effekter: Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen [ ] [ ] (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Varesortiment. Køge d. 13. marts 2010. Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult-

Varesortiment. Køge d. 13. marts 2010. Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult- Køge d. 13. marts 2010 Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult- Som optakt til en ny stil vedr. fast food forretninger har vi lavet et koncept hvori der indgår et Sortiment som taler til den nye trend Varesortiment

Læs mere

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Paderup By, Kristrup 6Y Neptunvej 20, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2

Læs mere

AFTALE OM SALGSSTADER

AFTALE OM SALGSSTADER Vadehavet J.nr. Ref. Anhra Den 26. februar 2015 AFTALE OM SALGSSTADER AFTALENS PARTER Følgende aftale om opstilling af salgsvogn på Lakolk Strand (Sønderstrand), Rømø, indgås mellem: Miljøministeriet,

Læs mere

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG ADVOKATFIRMAET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 16-513-16712 Hjørring, den 10. juli 2019 Mellem Boligselskabet Domea Hjørring, Afdeling 1952, Vestergade 8, 9800 Hjørring (i det følgende kaldet udlejer) og Hjørring

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) Mellem XX som forpagter Og Femern A/S, Vester Søgade 10, 1601 København V, Cvr.nr. 28 98 65 64 som bortforpagter Er det aftalt, at førstnævnte forpagter dele af matr.

Læs mere

Lejekontrakt Langerumhus. mellem. Naturstyrelsen Himmerland. (herefter Udlejer) (herefter Lejer)

Lejekontrakt Langerumhus. mellem. Naturstyrelsen Himmerland. (herefter Udlejer) (herefter Lejer) Dato: 01-12-2016 J.nr. NST-5232-00554 Lejekontrakt Langerumhus mellem Naturstyrelsen Himmerland (herefter Udlejer) og NN (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer)

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) Dato: 20. december 2013 Lejekontrakt Ret til opstilling af badehus mellem Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) og xxx (herefter Lejer) DET LEJEDE

Læs mere

Udkast til Forpagtningsaftale

Udkast til Forpagtningsaftale Udkast til Forpagtningsaftale Side1/5 Sagsnr. 1440-33757 Dokument-id 2010-7733 Mellem Kerteminde Kommune (ejer), Miljø- og Kulturforvaltingen, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde og Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Læs mere

Lejekontrakt. Slagelse Kommune

Lejekontrakt. Slagelse Kommune Lejekontrakt Mellem Slagelse Kommune Og Kolonihaveforbundets Vestsjællands Kreds Haveforeningerne Etterbjerg, Mønsterkolonien, Nørrevang, Skovly, Søndervang og Østervang 1 Parterne Mellem Slagelse Kommune

Læs mere

Beskrivelse af situationer, hvor Københavns Kommune investerer i 3. mands ejendom og hvordan kommunen sikrer sig økonomisk

Beskrivelse af situationer, hvor Københavns Kommune investerer i 3. mands ejendom og hvordan kommunen sikrer sig økonomisk Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme NOTAT Bilag 1 Beskrivelse af situationer, hvor Københavns Kommune investerer i 3. mands ejendom og hvordan kommunen sikrer sig økonomisk Når Københavns

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til Krunderup, Skovholt. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt grund nr.,matr. nr., Vognstrup, Navr, af kommunes udstykning i Skovholt, Navr. Parcellen

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2.

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. Odder Kommune, Byggeri, (herefter benævnt udlejer) udlejer herved til: (Herefter benævnt lejer) det på vedhæftede oversigtskort med gul indramning viste areal, beliggende

Læs mere

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund)

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Bilag 9 til udbudsvilkår Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Kontraktnr: [??] Lejer: [??] Udlejer: Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme (SLKE) HC. Andersens Boulevard 2 1553

Læs mere

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede)

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Dato: Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Mellem Og som udlejer som lejer Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje

Læs mere

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt)

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Parterne TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Denne erhvervslejekontrakt indgås herved mellem Udlejer Furesø Kommune Cvr.nr. 29 18 83 27 Stiager 2 3500 Værløse (Kontaktperson:

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til 2. afsnit Kofeltvej. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt matr. nr., Den mellemste del, Idom, beliggende Kofeltvej nr.. Parcellen er solgt på følgende

Læs mere

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR:

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR: Køb & Salg Januar 2015 Matr.nr. 15afb, Nørremarken, Ribe Jorder Beliggende Industrivej 63, 6760 Ribe Arealet, der fremgår af vedhæftede matrikelkort, udgør 3.275 m² KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE Mellem

Læs mere

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Særlige salgsvilkår Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder grunde i Lakolk Butikscenter i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT 323-164960 EMO/usk 01.08.2013 FORPAGTNINGSKONTRAKT 1. Parterne 1.1 Undertegnede * bortforpagter herved til medunderskrevne Læsø-Natura 2000 Lodsejerforening A.m.b.a. 9940 Læsø *den/en del af/landbrugsdelen

Læs mere

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Sag nr. 161631/HCF Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken Advokatfirmaet Jost Jensen, Thomasen & Partnere A/S 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Lejekontrakt for Rungstedhus

Lejekontrakt for Rungstedhus Dato: xx. xx 2016 Journal nr. NST-xxx Lejekontrakt for Rungstedhus mellem Naturstyrelsen, Hovedstaden Dyrehavehus 6, 2930 Klampenborg, tlf. xx (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR (herefter Lejer)

Læs mere

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK 1 NAVN Foreningens navn er: Grundejerforeningen, og foreningens hjemsted er Lemvig Kommune. 2 FORMÅL Foreningen har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn 2019 SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE001378 GRUNDLEJEKONTRAKT Klatrebane i Søndermarken Lejers navn Indhold Parterne Baggrund og formål 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT FORPAGTNINGSKONTRAKT Underskrevne (herefter benævnt bortforpagter) NN (CPR-nr) (adresse) bortforpagter herved til medunderskrevne (herefter benævnt forpagter): Pilelauget (CVR-nr) (adresse) en del af jorden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 26.05.2011-1002619597 Servitut: Lejekontrakt Senest påtegnet: 19.01.2017 15:58:29 Ejendom: Adresse: Brendstrupgårdsvej 23 8200 Aarhus N Landsejerlav:

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3 Matr. nr. 42 og 983 Arrild ejerlav, Arrild Tønder Kommune J.nr. NST-52451-01993 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Bortforpagter Miljøministeriet Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3, 6510 Gram Tlf.:

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: xx. november 2014 Anlægsnummer: 90 10 39 Jour. nr. NST-5232-00493 Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen, Sønderjylland Felstedvej 14, 6300 Gråsten tlf. 72 54 30 00 Mail: sdj@nst.dk

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

Samejeoverenskomst. Undertegnede [navn] [cpr.nr.] og medundertegnede [navn] [cpr.nr.], har d.d. indgået følgende

Samejeoverenskomst. Undertegnede [navn] [cpr.nr.] og medundertegnede [navn] [cpr.nr.], har d.d. indgået følgende Samejeoverenskomst Undertegnede [navn] [cpr.nr.] og medundertegnede [navn] [cpr.nr.], har d.d. indgået følgende aftale: 1 1.1 Vi har med overtagelsesdag pr. d. [dato] købt ejendommen [adresse]. 1.2 Vi

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 15. juli 2019. Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Kronjylland Vasevej 7, 8920 Randers Nv. (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE...

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: Oktober 2017 Journalnr. NST-5232-00572 Standard lejekontrakt Krathus mellem Naturstyrelsen Vestsjælland Ulkerupvej 1, 4500 Nykøbing Sj. (herefter Udlejer) og x (herefter Lejer) 1. DET LEJEDE./. 1.1

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

Udlejer: Egebjerg Landsby Virksomhed A.m.b.a. CVR. Nr. 35141693. Lejer: Navn: CVR. Nr.

Udlejer: Egebjerg Landsby Virksomhed A.m.b.a. CVR. Nr. 35141693. Lejer: Navn: CVR. Nr. ERHVERVSLEJEKONTRAKT Lejemål nr. Odsherred IT- og Iværksætterhus Denne kontrakt består af en række bestemmelser, der udfyldes af parterne. Bestemmelser, som uddyber eller fraviger fra det fortrykte kan

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Egetoften nr., matr.nr., Hingebjerg, Tvis. Parcellen er solgt på følgende vilkår: 1. Parcellen

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere