Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 19. marts 2016 i Lærkereden, Strandlystvej Vig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 19. marts 2016 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig."

Transkript

1 FK Odsherred Ordinær generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 19. marts 2016 i Lærkereden, Strandlystvej Vig. Formand Torben Møller bød velkommen til generalforsamlingen, og håbede på en god og saglig generalforsamling. Torben meddelte at pkt. 7B udgår af dagsordenen, idet medlemmer til bestyrelsen bliver udpeget under pkt. 3. Der var 29 stemmeberettigede tilstede. Dagsorden.: Pkt. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Ole Friberg blev foreslået og enstemmigt valgt til dirigent. Ole takkede for valget og udtrykte håb om et roligt og sagligt forløb. Konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet, både på hjemmesiden og i avisen. Der var ingen indsigelser til generalforsamlingen. Gitte Sanggaard og Lisa Jensen blev enstemmigt valgt til stemmetællere. Pkt. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning. Torben aflagde bestyrelsens beretning: 2015 har været et år med gode og positive oplevelser. Selvfølgelig har vi også haft vores udfordringer, men heldigvis har det kun været mindre ting, vi har haft udfordringer med. Ser vi fremad, tror jeg rigtig mange glæder sig til hallen i Vig står færdig med alle de muligheder, det vil give. Foreningens størrelse er passende, selvfølgelig svinger vores medlemstal over årene op og ned. Dette vil de altid gøre. Vi kan tilbyde alle eller næsten alle en idrætsaktivitet, hvor de kan opleve foreningslivets positive sider, og dyrke deres idræt. Vi har i 2015 haft flere projekter sammen med skolerne i kommunen omkring idrætsaktiviteter. Dette samarbejde bliver der løbende arbejdet med at udbygge. Fremadrettet specielt i forhold til den åbne skole. Vi bliver bedre og bedre til at få tingene til at spille sammen, og de enkelte aktiviteter ved, hvad de skal og kan gøre. Der stilles forholdsvis store krav til alle bestyrelsesmedlemmer, trænere og frivillige hjælpere, fordi der hele tiden arbejdes med at tilpasse foreningskulturen til trenden i samfundet, og der kommer hele tiden nye udfordringer og krav til foreningen fra omverdenen.

2 Den nye skolereform med heldagsskole er tæt på at være implementeret her i kommunen med en samarbejdsaftale for foreningerne omkring aflønning sat i system til foreningen for det arbejde der ydes. Dette samarbejde skulle gerne resultere i, vi bliver bedre til at rekutere aktive medlemmer i aldersgruppen 6 til 18 år til foreningen. Informationsniveauet har gennem 2015 nået et passende niveau for de enkelte afdelinger. Her er det specielt facebook der bruges. Vores hjemmesider vil nok altid være bagefter med information fra de enkelte afdelinger, men forretningsudvalget arbejder løbende på at deres sider er opdateret. Dette niveau mener vi, er et acceptabelt niveau, selvfølgelig kan det forbedres, men dette skal afvejes i forhold til hvor meget tid og ressourcer, der skal bruges på det. Foreningens udvikling og branding som vi har oplevet igennem årene, har vi kunnet fortsætte. Vi har mange positive tilkendegivelser, for det arbejde vi gør. Vi har godt renome` i området takket være aktiviteternes store indsats på alle fronter, og altid med tilbud om gode instruktører/trænere og mulighed for socialt samvær efter træning. Dette spor ved jeg, alle arbejder hårdt for at fortsætte af. Selvom der hele tiden er udfordringer, hvor vi skal være parate til ændringer af tingene og metoderne. Fordi nu er det sådan trenden er i samfundet. Bokseafdelingen skal have stor ros for deres indsats i forhold til samarbejdet med vores flygtningecenter. Vores nye hal er færdig her til sommer, tror og håber jeg, vi får muligheder for yderligere at lægge lidt på dette spor. I skal alle have stor ros og tak for den måde I er med til at håndtere disse ting på. Orienteringen fra de enkelte aktivitetsudvalg giver de respektive formænd har været et år med rimelig sikker drift over hele linjen. Vi har fortsat med kun to samlede bestyrelsesmøder og en kontaktperson fra FOU til de enkelte udvalg. I er blevet gode alle sammen til at bruge jeres kontaktperson til FOU, og er der ting i ønsker drøftet, er I gode til at melde det ind. FOU opfatter denne linje i beslutningsprocessen som værende tilfredsstillende. Lisa og Yvonne har i 2015 fortsat det store arbejde de yder omkring medlemsregistrering og bogholderi. Dette arbejde som I yder er alle meget glade og taknemmelige for. Der skal lyde en stor tak til jer to for jeres hjælp. Vi ved godt, at der i perioder, har været lidt udfordringer med at overholde de tidsintervaller vi har haft meldt ud, om hvornår udvalgene kunne forvente månedsrapport færdige, har svinget lidt, men det har der været forklaringer på.

3 Omkring netværker og møder har der gennem 2015 været flere møder/kurser hos både DBU Sjælland, HRØ, DGI og kommunen, hvor vi har deltaget. Ligesom der har været dialogmøder med vores naboklubber i kommunen. Alle møder har været med positive dialog og retning. Vi har stadig udfordringer i forhold til baneplejen på vores boldanlæg. Dette arbejdes der med, og vil blive det yderligere gennem Vi er kommet tættere på politikerne og den politiske proces i kommunen, hvilket gerne skulle afspejle sig i et bedre samarbejde og forståelse for vores udfordringer, men dette tager tid. Udviklingen i vores medlemstal har desværre i 2015 udviklet sig negativt. Vi har haft tilbagegang i antallet af medlemmer i 2015 på 237 medlemmer ca. 11 %. Vi har samlet 171 ledere/instruktører nogenlunde samme niveau som i Vig Festivalen: De tre moderforeninger omkring Vig Festivalen og V.F. s bestyrelse har fortsat deres møder kvartalsvis. Disse fællesmøder er meget givtige og konstruktive møder med god gensidig information og respekt for hinandens synspunkter. Festival 2015 var en god festival. Resultatet for festivalen var acceptabel, men med plads til forbedringer. Hvilket der også arbejdes på, at festival 16 bliver. Jeg vil stærkt opfordre alle til at være med til at brande festivalen, hvor end I kommer frem. I må meget gerne have diverse materiale omkring festival 16 med ud til udekampe/stævner m.m. Opfordre venner og bekendte til at købe billet til festival 16. Fordi festivalen er klart vores livsnerve for at kunne bibeholde det økonomiske råderum, vi har i foreningen, Vi kan ikke tjene så stort et beløb på noget andet arrangement. Derfor opfordre jeg kraftigt alle til at slutte op om festivalen og dens arbejde. Der skal lyde en stor tak til vores to repræsentanter i festivalens bestyrelse Gitte Sanggaard og Gustav Møller og selvfølgelig også resten af bestyrelsen. Ligesom der skal lyde en stor tak til medarbejderne i festivalen for deres arbejde og arrangement. Jeg vil bede Gitte om at overbringe vores tak. Odsherred Kultur og idrætscenter har også i 2015 holdt lav profil. Sidst på året startede OKI sonderinger med kommunen omkring deres tanker for, hvorledes hallen fremadrettet skal driftes. Dette arbejdes der videre med, og der afholdes pt. løbende møder omkring disse emner. Hvad byder 2016 på? Vi skal stadig løbende arbejde med at optimere foreningens forskellige aktiviteter og administration. Vi har et projekt i gang omkring nyt medlemsregistreringssystem, der skal kunne afløse, hvad KLUBMODUL kan i dag plus noget mere. Dette projekt forventer vi afsluttet i løbet af Vi har fået kr fra kommunens udviklingspulje til udvikling af projektet. Vi skal gøre os klar til den nye hal bliver færdig omkring 1. juli med foreningsindvielse den august 2016.

4 Vi skal have flyttet motionscentret op til de nye lokaler i hallen. Arbejde med nye tiltag i motionscentret for at tiltrække endnu flere medlemmer til. Disse tiltag vil kræve investeringer i mere og supermoderne udstyr. Ligesom andre af vores afdelinger har meldt sig på banen med initiativer til nye tiltag. Vi skal arbejde for at tiltrække flere frivillige trænere og hjælpere ved at gøre det attraktivt at være med hos os. Vi skal løbende arbejde på at få flere sponsorer. Vi skal arbejde med mulighederne for bygning af kunstgræsbane. Så alt i alt er der masser af nye tiltag der presser sig på for 2016, men vi skal og må ikke glemme vores hidtidige grundlag. Til slut vil jeg takke forretningsudvalget, bestyrelsen og udvalgene for et godt og konstruktivt samarbejde i En stor tak til alle vore trofaste frivillige for deres igen super indsats i 2015 uden jeres hjælp var vi ikke der hvor vi er i dag tak for det. Tak til alle trænere og instruktører for indsatsen i Der skal også lyde en stor tak til: Ingelise og hendes kioskhjælpere for indsatsen i foråret og en tak til Kenneth Lohmann og Claus Dige for deres indsats i efteråret omkring kiosken i Asmindrup. Kridtfolkene Ove og Torrill samt Keld Hansen for hans altid parathed til at hjælpe, hvor vi har brug for en hånd. Personalet i hallerne, specielt Jane og Preben. Kulturforvaltningen. Til sidst skal der lyde en meget stor tak til alle vore sponsorer for deres støtte til foreningen uden jer var vi ikke der, hvor vi er i dag. Der var spørgsmål omkring foreningshåndbog og beslutningsprotokol, og svaret var, at begge dele findes på hjemmesiden. Ligeledes var der spørgsmål om, hvem der er stemmeberettigede på generalforsamlingen, og det er alle medlemmer, aktive som passive samt forældre og trænere. Bestyrelsens beretning blev sat til afstemning og enstemmigt godkendt. Pkt. 3. Aflæggelse af orientering fra udvalgene, samt orientering om udvalgenes udpegede bestyrelsesrepræsentanter. Håndbold V/ Camilla Lynge: Det har som altid været en travl sæson med ca. 180 medlemmer fordelt på 12 aktive hold, og samlet 29 trænere. Der har gennem sæsonen oplevet et stort frafald i medlemmer, men tallene holder, da man er dygtige til at rekutere i de mindste årgange. Der arbejdes hårdt på at fastholde spillere, og forsøger ved afgang at lære hvad der kan gøres bedre. Der har fra maj til december været ansat en sportslig ansvarlig tilknyttet afdelingen, dette har været et spændende arbejde. Der har været en del op og nedture, og der er lært en del, til der næste gang ansættes en person i denne funktion. Rent sportsligt går det holdene godt. Nogle er stabile andre udvikler sig mere. Herrerne blev fremhævet, de spiller i denne sæson i serie 1, og ligger pt. til oprykning. Ligeledes har det ene U14

5 pige hold spillet i 1. division i denne sæson. Så der er god vej frem med at arbejde med stabiliteten af nuværende medlemmer og rekuteringen af nye, gerne i alle årgange, i den kommende sæson. Der bliver forhåbentlig bygget noget op i Vig igen, men det kommer også an på tildeling af haltider og mulighed for trænere. Lige nu er der ved at være afslutninger på de forskellige hold, microerne har overnatning i deres egen hal, mens de øvrige børne og ungdomshold slutter sæsonen af med spisning samlet for alle holdene, for ca. 120 deltagere. Sommersæsonen starter op sidst i april og slutter med Høvestævne i juni. Der er gang i mange aktiviteter der bidrager til økonomien. Alle medlemmer far U10 og opefter deler magasiner og reklamer ud 2 gange årligt, nogle aflæser vandmålerbrønde og alle børnespillere sælger juleskrab. Uden dette arbejde og engagement kunne håndboldafdelingen ikke eksistere. Rent udvalgsmæssigt har det været en udfordrende sæson. I oktober 2014 var der 11 medlemmer i udvalget og d.d. er der 5 tilbage, men der arbejdes på at få flere med, men udfordringen er stor, og også her spiller fastholdelse en faktor. Tak til dem der er udtrådt i løbet af år 2015, Bente Vestergaard, Brian Winter, Hanne Thorsen og Josephine Starklint. Heldigvis kommer der nye til og bidrager med en masse ny energi og pondus. Det er et meget stort arbejde at få en afdeling som denne til at fungere, da der hele tiden er aktiviteter/træning eller kampe. Stor tak til dem der fortsat kæmper for dette i udvalget: Christina, Pia, Charlotte, Lone og Ursula. En stor tak til Lisa for administrering af medlemmer, der er altid styr på tingene, og ellers bliver det undersøgt. Tak til Yvonne for det kæmpearbejde med regnskab og for mange gode snakke gennem sæsonen. Til sidst en tak til alle trænere og ledere, de fortjener som nogen et klap på skulderen for deres arbejde samt til HU for deres store arbejde gennem sæsonen. Trænerbesætningen er på plads for den kommende sæson, og der stiller et meget stærkt hold, og det bliver den vej rundt også spændende at følge. Debat: Spørgsmål om ikke drenge og piger f.eks. U 14 og 16 kan træne samtidig i den samme hal. Alle seniorspillere har kørekort og kan bevæge sig rundt i Odsherred uden de store problemer? Det afhænger også af, hvornår trænerne kan møde ind til træning, der er meget der skal tages hensyn til, men der er en dialog i gang omkring det. Camilla Lynge er fortsat udpeget til bestyrelsen. Fodbold ungdom v/ Michael Aaquist: Det har været et fantastisk år, der er 3 hold der har vundet rækken. Det er gode arrangerede trænere, og de er blevet rigtig gode til at træne med seniorholdene, så de kommer tættere på seniorafdelingen. Der er et rigtig godt samarbejde med Klintsøgård.

6 Omkring talentprojektet U14 og årgang 01 er der 40 spillere, og der er udtaget 21 spillere til et projekt, og de spiller nogle træningskampe. 01 har vundet rækken og mesterrækken. Lige i øjeblikket deler de reklamer ud. U15 har været i Italien på en supertur, og de er ved at skrabe penge sammen uden om klubben, så de kan komme til Verona. Michael rettede en tak til sponsorer, Yvonne, til udvalg, kiosken og kridtfolkene. Maria Hellmann er udpeget til bestyrelsen. Henrik Småtte Pedersen v/ fodbold senior: Året 2015 startede primo februar med træningsopstart som vanligt for seniorhold i sjællandsserien og serie 3, og efter en lang vintertræning og uddeling af reklamer, tog begge hold fat på 2. halvdel af sæsonen, hvilket for begge holds vedkommende resulterede i fine placeringer i deres rækker og endnu en sæson i sjællandsserien og i serie 3. Lars Vernersen kæmpede med at samle et U18 hold i foråret 2015, desværre uden held, det er ikke nemt når spillere er på efterskole eller har andre gode undskyldninger. Der er kommet et par spillere med i seniorafdelingen, men desværre for få, mange er taget tilbage til deres respektive klubber, det skal vi lære noget af omkring det nuværende U17 hold. Lars Vernersen ydede en flot indsats og det skal han have mange tak for. Efter sommerpausen startede en ny turnering op, her kom der en del kvalificeret tilgang til 1. holds truppen, og det er resulteret i at 1. holdet overvinter på en delt plads i Sjællandsserien, det må siges at være godkendt og der ses med spænding frem til den kommende forårssæson. 2. holdet i serie 3 spillede efter sommerferien en halvsæson, da det var meningen at turneringen i rækkerne fra serie 1 og nedefter skulle vendes igen, så turneringen skulle følge kalenderåret, men det har DBU Sjælland endnu engang ændret, så vi skal i gang med endnu en halvsæson i foråret Holdet klarede sig godt og endte i den bedste halvdel af serie 3, men det må også siges at være absolut godkendt, at trods for træningsindsatsen af og til godt kunne være bedre, men det arbejdes der med. Til den nye sæson efter sommerpausen blev der med nød og næppe startet et 3. hold i serie 6 op, det lykkedes de fleste gange at samle holdet, men ingen nem opgave for Niklas Bergstrøm og Kim Hansen, da det er et telefonhold og samtidig skal der også selv skaffes dommere til hjemmekampene (heldigvis er Ole Petersen, Egebjerg en god hjælp). Holdet ser ud til at køre videre i 2016, hvor vi heldigvis har fået Dan Jensen med igen bl.a. omkring dette hold. Trænerstaben omkring 1. holdet Kaan Metin, Jan Krølle Nielsen og Hans Mulvad er meget trofaste og har sagt ja til at fortsætte frem til sommeren 2017, så der er ro på, hvad det angår. Omkring 2. holdet var det i 1. halvår Dan Jensen, Kim Hansen og Nicklas Bergstrøm der stor for dette hold. Efter sommerpausen valgte Dan Jensen at tage en pause (heldigvis blev den meget kort, for ham kan vi ikke undvære). Nicklas og Kim Hansen tog over i 2. halvår. Fremtiden for 2. og

7 3, holdet på trænerside er, at der er ansat Niels Dalsgaard, Michael Caine, Nickals Bergstrøm og Dan Jansen til at tage sig af denne trup for hele 2016, så også ro på her. Der skal lyde en tak til Kim Hansen for hans indsats gennem et par år omkring 2. holds truppen. Herudover er der under seniorafdelingen et Old Boys hold og et veteran hold, der begge passer sig selv og ikke kræver det store fra udvalgets side. Tak til alle der er med omkring fodbold senior, herunder forretningsudvalget, især Ole Larsen og Torben Møller, baneformændende Ove Toft og Keld Hansen, regnskab mv. Yvonne og Lisa, kampprogram Anders Schrøder, klubhusbestyrer i Herrestrup og Asmindrup, entre personale, flagpåsætningshold samt til ungdomsudvalget for et stadig bedre, tættere og udviklende samarbejde. Henrik Småtte Pedersen er fortsat udpeget til bestyrelsen. Henrik Småtte Pedersen v/ sponsorer: Der er fortsat en kæmpe opbakning fra sponsorerne, det er helt fantastisk som de bakker op om klubben, mange tak for det. Debat: Der blev debat om, at det er sponsorerne fra fodbold der bliver omtalt på generalforsamlingen og ikke øvrige sponsorer, det er tidligere blevet påtalt på en generalforsamling, og det klinger dårligt i nogle af de øvrige afdelingers ører, idet der er en sponsordel i hver afdeling. Svaret var, at det altid har været intentionen, at sponsorer skulle være i eet udvalg, men sådan er det ikke blevet. Hensigten har været et koordinerende sted/udvalg, så ikke alle gik rundt og spurgte de samme sponsorer flere gange, men mange gange løber man panden mod en mur, idet fodbold har været der først. Holdningen er også sådan, at har man sponsorer til fodbold, skal midlerne ikke gå til andre afdelinger. Forretningsudvalget arbejder videre med det. Henrik Søborg v/ badminton: Der er 45 der spiller badminton. De har tid om onsdagen i hallen i Herrestrup, og de fylder hele hallen, og de hygger sig med det, men glæder sig rigtig meget til hallen bliver færdig i Vig. Allan Malco er udpeget til bestyrelsen. Anders Larsen v/ Vig Motionscenter: 2015 er forløbet rigtig godt for Vig Motion, og er det år hvor motionscentret har genereret størst overskud, og det er de rigtig glade og stolte af. Det har krævet stor arbejdsindsats for de involverede, et resultat man ikke er kommet sovende til. Det gælder nu om at holde fast i den gode udvikling og tro på en yderligere udvikling i den nye hal med mere plads og deraf bedre udbudsmuligheder. Der er 450 medlemmer, der alle er glade for centrets profil med folk i receptionen, socialt samvær og holdtræning. Det er med til at gøre det anderledes.

8 Der har i lighed med de sidste par år været venteposition omkring den forestående flytning af centret til den nye grønne hal, hvor der forventes meget af den synergi der vil være i motionscentret, svømmehal og hallen under samme tag. Spændende er det hvordan dette nye byggeri skal driftes i fremtiden med cafemiljø, reception, åbningstider og rengøring? Der ses meget gerne så mange åbningstider som muligt, også i sommer og juleferier, tidlig morgen til sen aften. Indtil videre har der altid været bemanding i receptionen, hvilket som nævnt er velset. Fremover bliver det måske aktuelt at kombinere dette med et nøglesystem tidlig morgen og sen aften. Der har igennem de sidste år været én fast i jobprøvning i receptionen, hvilket har fungeret rigtig fint med nogle få timer dagligt, 4 dage om ugen. Der er investeret i en maskine til kropsanalysering, det er en succes og der er allerede foretaget mange målinger af 100 kr. pr. stk. Der er stadig de kendte holdaktiviteter, men der er udvidet med helt nyt TRX koncept, hvor man ved slynger får trænet hele kroppen igennem og hvor kroppen udgør udøverens vægtmodstand ((spinding, body+, boksemotion, boldhold, yoga, afspænding, reeload og zumba). Nye instruktører er Morten på spinding, Brian på TRX og Christina på reeload. Igen i vinter har Per haft to timers spinding hver anden søndag. Allerede i 2015 blev der enighed om indkøb af nye cykler, den egentlige ibrugtagning er udskudt til den nye hal. Der er som tidligere løbende til og afgang af frivillige i centret. Stor tak til mange frivillige i centret for den indsats de yder eller har ydet. Ligeledes stor tak til instruktører som yder en god og stabil indsats. Også tak til Susanne, Christina og Claus, som har det store overblik, og som får tingene til at falde i hak så centret kan fungerer. Debat: Spørgsmål om at nogle hold er overtegnede, og nogle melder fra og tiden ikke bliver udnyttet af andre, der så ikke har fået tid? Svaret var, at det er, kan være et problem, men det er svært at gardere sig imod. Det er sådan, at hvis man har et klippekort og melder fra, ryger der et klip og en hel dag, hvis man har et årskort kan det lade sig gøre med en form for fælleskontingent/rabatordning for medlemmer i FKO? Hvis medlemmer er skadede kan de måske med fordel benytte motionscenteret i en periode? Der kan være mulighed for det, det bliver dog ikke i primetimen. Der arbejdes videre med det når vi kommer i den nye hal. Anders Larsen er fortsat udpeget til bestyrelsen. Erik Skov v/kajak: Erik rettede en stor tak til Nina for alt det arbejde, hun har udført i kajakklubben. Første nu hvor Ib, Erik og Kirsten har overtaget styrelsen af foreningen, er det blevet rigtig synligt, hvor stort et arbejde Nina har udført, og hvor hårdt det er at tage over.

9 Byggeriet er nu i gang og bliver færdigt til sommer fik de en ny flydebro. Turudvalget har fungeret godt. Svømmehallen er først begyndt fra januar til april, og der er fuldt knald på. Der er 4 nye juniorer. Der er 3 der har tilmeldt sig roskolen. Hjemmesiden halter lidt, men der arbejdes på den, den trænger til en renovering. Ib står for administrationen, Kirsten for det skriftlige og Erik for resten. Der søges fonde, og det ser fint ud. Erik står ikke mere for at samle folk til Vig festivalen, men vil gerne hjælpe til. Spørgsmål om ubenyttede timer i svømmehallen kan benyttes af andre, og det skulle der ikke være noget i vejen for, man skal bare husker sikkerheden. Erik Skov er fortsat udpeget til bestyrelsen, men kan erstattes af Kirsten eller Ib. Jørgen Knudsen v/ Bokserne: Regnskabet for 2015 udviste et beskedent overskud på kr. Der har været kæmpet med økonomien nogle år, men nu ser det ud som om der er styr på den del af arbejdet. For budget 2016 er der indtægter på kr og udgifter for kr Det giver arbejdsro og mulighed for at fokusere på andre udfordringer. Igen i år er der sat penge af til træneruddannelse, trænerløn, deltagelse i boksestævner, rengøring og rekvisitter. Et godt men stramt budget, hvor de store indtægtsposter er kontingent fra Ældresagen og lokaletilskud fra kommunen. Medlemstal er d.d. børnehold 24, voksenhold 26, powerfitness 18, Røde Kors 5, ældresagen boksefitness 46, kommunehold 15, opholdssted 5 og floorballhold på 6 personer. I alt 145 personer som benytter lokalerne i løbet af en uge. Langt de fleste af klubbens medlemmer kommer for motionens skyld. For tiden er den én kampbokser der skal i kamp denne week end. Det er Mohammed fra Røde Kors i Annebergparken. Der er også 2 3 begynderboksere som kommer ud til breddestævner. Der er nu 6 trænere. To nye er kommet til i perioden. Det er voksne som tidligere har bokset kampe i klubben. Der er en god arbejdsfordeling og et godt samarbejde. Der forhandles med Jan Damborg om et muligt ekstralokale til klubben. De nærmer sig hinanden, men kan ikke indgå en aftale før der er budgetmæssig dækning for det. Øgede indtægter kunne komme fra: Kontingentreguleringer, sammenlignet med 15 klubber på Sjælland er kontingentet kr om året, hvor det her er kr Et godt tilbud for den nye sæson kunne være kr Ældresagen med oprettelse af mandagshold med ca. 16 deltagere samt microsponsorater, 6 8 stk. med lokale erhvervsdrivende, 3 årsaftaler med kr. 1,500 i årligt tilskud til ungdomsarbejde. Der planlægges et breddestævne på Grundtvigsskolen i november Det er aftalt med skolen at benytte aulaen til stævnet, hvor den indkøbte brugte boksering skal bruges.

10 Der er et godt samarbejde med Ældresagen, de er gode til at stille krav til lokalerne og bokseklubben forsøger at følge med. Også samarbejdet med Røde Kors går fint, der tales med DIF om muligheder for økonomisk støtte til arbejdet med flygtninge. Samarbejdet med Nordskolen er sat på stand by, men skal nok komme i gang igen. Der er politisk ved at blive udarbejdet retningslinjer for samarbejdet og aflønning mellem skoler og foreninger. Tak for året der gik. Særlig tak til de tre økonomikvinder, Yvonne, Lisa og Pia som på hver deres felt er med til at holde styr på budgettet, betalinger og medlemslister. Også tak til Torben og Ole for deres støtte i perioden. Jørgen Knudsen er fortsat udpeget til bestyrelsen. Henrik Kjær v/ løberne: Der er omkring 260 medlemmer og 28 trænere og det højeste antal løbere til en træningsaften har været ca Ved stafetløbet blev det rekord antal med ca. 800 deltagere og det gav et pænt overskud. Sandflugtsløbet havde lige over 500 deltagere, også det gav et pænt overskud. Af gode resultater kan nævnes Futte som har tabt 53 kg, og gennemførte sit første maraton løb og Lissie på 72 blev nr. 3 til DM i halvmaraton. Andre vandt DGI Cross Cup. Stor tak til 18 sponsorer som giver en pæn indtægt og tak til Team Nyttejob for lån af midlertidige klublokaler. Tak til Grilludvalget, festudvalget, løbsudvalget og klubudvalget og tak til popcorns hjælperne på festivalen. Stor ros og tak til alle dem, der er med som frivillige hjælpere til løbene, og selvfølgelig særlig tak til alle trænerne, som møder op mandag efter mandag, samt tak til løbsudvalg og klubudvalget. Debat: Sandflugtsløbet: Der er mulighed for, at løberne kan trække på hjælpere (boder m.v.) til løbet så løberne selv kan være aktive den dag. Michael Aagaard Jensen er udpeget til bestyrelsen. Ove Toft v/ arrangementsudvalget: Der har ikke været så meget omkring Vig Festivalen, men jo flere boder der er vores, jo flere midler til foreningen. Til Lillholtkoncerten i 15 var det færre solgte billetter end tidligere. Sceneopsættelsen skulle gerne i egne rækker, så ikke vi skal betale andre for det. Nytårskuren i FKO gik fint og det var rigtig hyggeligt. Til hjælperfesten var der mange der morede sig, og maden var god. Der har været 17 teltopsætninger i 15 og Ove rettede en tak til Michael Tubi der har styr på bestillingerne og til de øvrige hjælpere. I 2016 er der foreløbig 9 forudbestillinger til teltet.

11 I 16 ser vi frem til Lillholtkoncert d. 29. juli, åbning af hallen i Vig og open air koncert på Anneberg i samarbejde med festivalen og gymnastikforeningen d. 27. august i nogle fantastiske omgivelser. Vi satser på 1500 solgte billetter, man der er plads til , men der er gang i det indledende. Pkt. 4. Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab. I vedtægterne fremgår det, at regnskabet skal være på hjemmesiden 7 dage før generalforsamlingen, dette blev påtalt, da det ikke er sket i år, hvilket har været en fejl. Pia Sanggaard fremlagde det reviderede regnskab som viste indtægter på kr og udgifter på kr det vil sige et overskud på kr. 460,00. Der var spørgsmål vedrørende henlæggelser og det drejer sig om løberne, kajak, kunstgræsbane, det nye system omkring hjemmesiden m.v. der har fået lov til at overføre midler fra et år til et andet. Spørgsmål vedrørende bestyrelseshonorar: Alle udvalgsformænd for udbetalt et honorar efter gældende regler. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. Pkt. 5. Fremlæggelse af arbejdsopgaver og budget for kommende år. Torben var inde omkring fremtidige arbejdsopgaver i sin beretning, hvad vi har af aktiviteter og nye tiltag, og det er også lagt ind i det kommende budget. Der er stor ros til udvalgene, idet de har god føling med deres afdelinger. Den nye hal i Vig kommer til at koste en del penge til nye rekvisitter m.v. og hvis fodbold rykker op i Danmarksserien, kan det også betyde flere udgifter. Pia gennemgik budgettet hvor indtægterne lød på kr og udgifterne på kr Spørgsmål om hvorfor håndbold er pessimister m.h.t. indtægter, og det er fordi et kalenderår indeholder 2 medlemssæsoner og ikke følger kalenderåret. Pia rettede en stor tak til Lisa og Yvonne. Pkt. 6. Behandling af indkomne forslag. Der var ingen indkomne forslag. Pkt. 7. Valg af bestyrelse. A: Medlemmer til forretningsudvalget bestyrelse. På valg er: Pia Sanggaard og Henrik Søborg som begge modtager genvalg. Pia Sanggaard og Henrik Søborg blev begge enstemmigt valgt for 2 år.

12 Pkt. 8. Valg af suppleanter. Valg af to suppleanter til forretningsudvalget. På valg er Allan Andersen, modtager ikke genvalg. Hanne Thorsen, modtager genvalg. Lars Gjerlufsen blev foreslået som suppleant. Hanne Thorsen blev enstemmigt valgt for 1 år. Lars Gjerlufsen blev enstemmigt valgt for 2 år. Pkt. 9. Valg af revisor fra registreret eller autoriseret revisionsfirma. Revisor Gården Holbæk er villig til genvalg. Revisor Gården Holbæk blev enstemmigt valgt. Pkt. 10. Eventuelt. Løberne spørger om der er tanker om et triatlon i fremtiden. Det behøver ikke altid være f.eks. løberne der kommer med forslag til aktiviteter, men de enkelte afdelinger er velkomne til at komme med nye tiltag. Forretningsudvalget er åbne over for nye tiltag. Debat vedr. indkøb af tøj til de forskellige afdelinger omkring aftaler med SPORTEN i Asnæs, om det altid skal være af mærket NIKE da håndbold og fodbold er bundet til en aftale, men andre kan få lov til at handle andre steder f.eks. KLARUP SPORT, og det er unfair at fodbold og håndbold er bundet til en aftale hvor tøjet er en del dyrere hos NIKE, og man ikke skal købe til overpriser. Svaret er bl.a. at NIKE kan holde det samme design i flere år i modsætning til nogle af de andre der fremstiller sportstøj. Ursula Søborg får tilsendt købsaftalen med Palle i SPORTEN, og er velkommen til at komme med forslag til ændringer, men FKO får en fornuftig behandling hos Palle i Asnæs, og vi vil gerne overholde den aftale der er. Men afdelingerne er velkomne til at komme med forslag og sætte sig sammen og finde ud af noget i samarbejde med SPORTEN. Til sidst takkede dirigenten fordi hvervet som dirigent blev så nemt at udføre. Formand Torben Møller takkede Ole Friberg for indsatsen. Dirigent Ole Friberg

13

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. Stemmeberettigede tilstede: 23 Torben Møller bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl i Idrætscafeen i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl i Idrætscafeen i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse. Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl. 13.00 i Idrætscafeen i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Erik Skov. Michael Aagaard Jensen. Jørgen Knudsen.

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl. 19.00 i klubhuset i Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl. 19.00 i klubhuset i Vig. FK Odsherred. Ravnsbjergvej 25. 4560 Vig Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl. 19.00 i klubhuset i Vig. Tilstede: 23 stemmeberettigede. Formanden bød velkommen til den første

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014

Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014 Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014 Formanden bød velkommen til de 24 fremmødte medlemmer 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Bjørn Ravn der blev valgt uden modkandidat. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Til alle klubbens medlemmer og interesserede Silkeborg, den 29. februar 2016 Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Dagsorden:

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Generalforsamling d. 14. februar 2007. 2007. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. F K Odsherred Generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. Tilstede var 28 stemmeberettigede. Formand Torben Møller

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Sted: Café Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op.

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 7. OKTOBER 2007 1. Valg af dirigent Kasper Østerbye blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var lovligt indkaldt.

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere