Ejerforeningen Nordre Munkegård

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ejerforeningen Nordre Munkegård"

Transkript

1 Ejerforeningen Nordre Munkegård Den 24. april 2014 Bestyrelsens beretning for Bestyrelsen Bestyrelsen har i bestået af Jan Rubin (formand), Trine Jensen (næstformand), Lars Otto Larsen (formand for haveudvalg), Mette Seifert (til juni 2013), Ole Tange (fra juni 2013) begge repræsenterende Aage V. Jensens Fonde, og Jørgen Hartmann, samt suppleanterne Jeanne Degnbol og Hans Schlüter. Bestyrelsen har i holdt 11 møder. Formanden og andre medlemmer af bestyrelsen har desuden deltaget i ugentlige byggemøder og møder om klimasikring og nedsivning på egen grund. Bestyrelsen har også i det forgangne år prioriteret at informere beboerne i Nordre Munkegård bredt, såvel ejere som lejere. Informationen sker gennem ejerforeningens hjemmeside og ved opslag på ejendommens opslagstavler. Bestyrelsen har desuden holdt et orienteringsmøde i april 2014 for ejerne om renoveringsprojektet og om klimasikring og nedsivning af regnvand på egen grund. Bestyrelsens medlemmer modtager derudover mange henvendelser fra beboere, som vi hver især forsøger at besvare bedst muligt eller henvise til administrator, varmemester, forsyningsselskaber, kommunen eller andre. Foreningens økonomi I 2013 har vi haft et "overskud" på regnskabet på 2,0 mio. kr. og vores egenkapital er dermed vokset til 7,7 mio. kr. Overskuddet skyldes i vid udstrækning, at vi har udskudt ellers hastende projekter som renovering af asfalt og kloakker, der mest hensigtsmæssigt gennemføres i forbindelse med det kommende klimasikringsprojekt. Personale Foreningen har 4 ansatte. Varmemester Jørgen Nielsen, flexmedarbejder Jytte M. Nielsen (10-15 timer/uge) og ejendomsfunktionærerne El Houssin Rabti og Birger Schøpsinsky. Vi har i årets løb sagt farvel til Kenneth Hansen og til Tommy Jørgensen, som var ansat på en tidsbegrænset kontrakt som handymand under renoveringen.

2 Varmemester, flexmedarbejder og ejendomsfunktionærer har under renoveringen gjort et ekstraordinært stort arbejde for at få tingene til at fungere og med at hjælpe mange beboere. I foråret 2013 fik Houssin mulighed for at få sin kone til Danmark, men desværre kunne han ikke finde en bank, der ville låne ham de kr., han skulle bruge til sikkerhed for Udlændingestyrelsen. I stedet for at jage ham ud på det grå eller sorte lånemarked, besluttede bestyrelsen at yde Houssin et lån, som han afdrager ved løntræk og med ekstraordinære afdrag, når hans kone tager danskprøver, og behovet for sikkerhed dermed bliver mindre. Lånet afdrages efter planen og er nedbragt ekstraordinært med kr., efter at Houssins kone tog sin første danskeksamen. Viceværtfunktion for lejere Ejerforeningen har indgået aftale med Aberdeen Asset Management og Aage V. Jensens Fonde om, at varmemesteren fungerer som vicevært for lejerne i det daglige. Det har givet varmemesterkontoret en del ekstra arbejde, der afregnes på timebasis over for ejerforeningen. Efter en række indkøringsproblemer, ser det ud til, at ordningen fungerer efter hensigten. Renovering Renoveringen er afsluttet med et tilfredsstillende resultat. Budgettet holdt, tidsplanen holdt i det store og hele, og der er afsat midler i det afsluttende regnskab til at udbedre de sidste mangler og betale arkitekten for tilsyn og 1 års gennemgang. Der er sendt opkrævning til de enkelte ejere på hver deres andel af udgiften til renovering med betalingsfrist til den 30. april De ejere, der ikke ønsker at betale kontant, deltager automatisk i fælleslånet, der er et 20 årigt lån med variabel rente, for tiden 5,0% p.a. Ydelserne opkræves sammen med fællesudgifterne og renteudgiften er fradragsberettiget. Bestyrelsen har udgivet en selvstændig beretning om renoveringen og holdt den 9. april 2014 et velbesøgt orienteringsmøde for ejerne om renoveringen. Klimasikring og Lokal Afledning af Regnvand (LAR) Efter skybruddet den 2. juli 2011 besluttede ejerforeningen at undersøge mulighederne for at klimasikre vores kældre. Nogenlunde samtidig opstod muligheden for at få tilbagebetalt ejendommens tilslutningsbidrag (til kloakken) helt eller delvist, hvis vi ville aflede vores regnvand fra tage og asfalterede områder og nedsive det på egen grund i stedet for at lede det til kloak. På denne baggrund bad ejerforeningen det rådgivende firma Orbicon om at udarbejde først en skitse og siden hen detailprojektere et projekt omfattende klimasikring af kældre og nedsivning af regnvand på egen grund. Det viser sig, at tilbagebetalingen af tilslutningsbidrag vil kunne betale for såvel klimasikring som nedsivning af regnvand på egen grund.

3 På orienteringsmødet den 9. april 2014 fortalte bestyrelsen om projektet og om, hvor langt vi var nået. Vi planlægger at udbyde arbejdet i efteråret, og at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, når vi kender den endelige pris. Vi vil udbyde projektet med optioner på udskiftning af asfalt, reparation af kloakker og forberedelse af ny belysning, som det fremgår nedenfor. Asfalt, kloakker og belysning Vi har længe trængt til ny asfalt på vores stikveje, og den asfalt, vi fik lagt ved blok 3 og 4 er selv efter flere "redningsforsøg" ikke køn. Fornyelsen blev udskudt under renoveringen, så entreprenørmaskiner og andre tunge køretøjer ikke skulle ødelægge den nye asfalt. Der vil være flere gevinster ved at udskifte asfalten som en del af klima- og nedsivningsprojektet. Vi kan lave nogle pænere og mere hensigtsmæssige løsninger for bortledning af tagvandet, og flere steder kan vi øge afstanden fra asfalten til dørtrinene, så regnvandet ikke så let løber ned i kældrene ved skybrud. På parkeringsarealer uden tung trafik vil der desuden være mulighed for at lave en belægning, som vandet kan sive ned gennem og i faskiner, så behovet for at lede vandet væk bliver mindre. I forbindelse med klimaprojektet har vi fået spulet og TV inspiceret vores kloakker. Der er en del steder, hvor kloakrørene er revnet, har forskudt sig i forhold til hinanden eller har belægninger som ikke kan fjernes ved spuling. Det vil være nødvendigt at reparere kloakkerne i forbindelse med klimaprojektet og en fordel at gøre det i forbindelse med udskiftningen af asfalten. Vores udendørs belysning ved postkasser, ved stier og andre steder har længe været utilfredsstillende. Der vil næppe være penge til at forny belysningen fuldstændigt i denne omgang, men det vil relativt billigt at forberede ny belysning ved at grave rør til nye kabler ned, når vi alligevel har gravemaskiner på grunden. Belysning i kældre, på trappeopgange og svaleopgange Vi har i gennemført et pilot projekt i blok 5 med en ny styring af lyset i opgange og i kældre i blok 5. Projektet viste, at det var muligt at få en tilfredsstillende styring af lyset, så det kun behøver at være tændt, når der var behov for det. Bestyrelsen har indhentet tilbud på tilsvarende styring i de øvrige blokke til i alt kr. Investeringen vil i givet fald medføre pæne besparelser på strømmen. Bestyrelsen vil dog afvente resultatet af energibesparelserne fra pilot forsøget, inden vi tager stilling til yderligere investeringer. Fællesarealer, grønne områder Vi har nu fået dækket de værste ar på de grønne områder efter renoveringen. Der er sået græs på jordstrimlerne, og vi har købt yderligere et læs jord, så vi kan udjævne mange af de huller, der er i plænerne, og som gør det besværligt at slå græsset.

4 Vi har også måttet sige farvel til flere gamle træer, der ikke overlevede stormen i oktober sidste år. Vi vil ikke plante nye træer før, end vi er så langt fremme med klima- og nedsivningsprojektet, at vi kan være sikre på, at nye træer er placeret rigtigt og ikke bliver beskadiget af entreprenørmaskiner. Vi havde på et tidspunkt store problemer med biler, der parkerede på græsset ved indkørslerne til blokkene. Vi har derfor opsat træstolper med refleks i indkørslen, så bilister ikke fristes til at parkere på græsset, og som i tilgift gør det er lettere at navigere, når det er mørkt. Fællesvaskeri I november 2013 måtte møntvaskeriet på Dalstrøget ved siden af Netto lukke, da vaskeriejeren ikke længere kunne få økonomien til at løbe rundt. Ejerforeningen måtte henvise brugerne til andre møntvaskerier eller til vaskerier med afhentningsservice. Ejerforeningens bestyrelse nedsatte en lille gruppe under ledelse af Ole Tange og med repræsentanter for såvel ejere som lejere til at undersøge behovet for et fællesvaskeri i Nordre Munkegård, til at finde et egnet lokale til et sådant vaskeri og til at undersøge omkostningerne ved at installere og drive et fællesvaskeri. En spørgeskemaundersøgelse viste, at 62 beboere regnede med at ville bruge vaskeriet en gang om ugen eller hyppigere, at lige så mange regnede med at bruge vaskeriet en gang imellem, og at 27 beboere ville bruge vaskeriets tørremulighed. Gruppen peger på det tidligere skralderum i enden af blok 3 som en mulig placering og indhenter tilbud på maling, lydisolering og indretning af lokalet med de nødvendige installationer. Gruppen har kontakt med et firma, der er specialist i at installere og drive fællesvaskerier som pengeløse vaskerier. Ejerforeningen forventer at kunne træffe beslutning om oprettelse af vaskeriet inden sommerferien. Affaldssortering og renovation Gentofte Kommune ønsker, at kommunens borgere i højere grad sorterer deres affald. Vi har i forvejen mulighed for at sortere vores affald i dagrenovation og papir (aviser, reklamer, med mere) og at aflevere flasker og batterier i affaldscontainerne ved blandt andet Netto. I vores containergård kan vi desuden aflevere "småt brændbart" affald, metal, elektronik affald (alt med en ledning), haveaffald og møbler med mere. Der er desuden et stativ til aflevering af sparepærer og lysstofrør. Bestyrelsen skal understrege, at vi ikke modtager byggeaffald på containerpladsen, hvad enten det drejer sig om fliser, toiletter eller nedtagne køkkener. Lige så lidt som vi ønsker bildæk eller farligt affald som maling, opløsningsmidler, kemikalier eller bilbatterier i containergården. Det er beboernes eller deres håndværkeres ansvar at aflevere disse typer affald på kommunens genbrugsplads. Gentofte Kommune har tilbudt, at ejerforeningen gratis kan få opstillet containere til papir og til pap i samme grå farve som affaldsøerne fra Vestforbrænding. Det har bestyrelsen sagt

5 ja tak til. Kommune tilbød også at opstille containere til glas sammen med papir- og papcontainerne. Det besluttede vi dog at takke nej til på grund af risikoen for glasskår og for støjen, når der fyldes flasker i containerne, og når de skal tømmes. På lidt længere sigt, vil der blive opstillet et aflåst skab til farligt affald i containergården, og vores ejendomsfunktionærer skal have uddannelse i at håndtere denne type affald (kommunen tilbyder gratis kurser). Vedligeholdelse Sideløbende med renoveringen har vi lavet den sædvanlige vedligeholdelse af boligblokke og installationer både forebyggende og som reparationer. Desværre har vi haft en række skader, der rækker ud over normal vedligeholdelse, og som i vid udstrækning er sket på grund af uhensigtsmæssig adfærd fra andre beboere, der selv har stået for fornyelse af installationer og især af badeværelser, og til stor gene for naboer og underboere. Bestyrelsen og varmemesteren fandt det derfor nødvendigt at lave en vejledning, hvor reglerne for den type arbejde blev præciseret. Vejledningen blev udarbejdet på både dansk og engelsk og er omdelt til alle beboere. Det ser ud til at have hjulpet, men vil givet være et initiativ, der skal gentages med mellemrum. Det vigtige i den sammenhæng er, at egentlige ændringer af badeværelser, fjernelse af bærende vægge og lignende kun må ske efter forudgående godkendelse fra administrator. Og at arbejde, der betyder afbrydelse af gas, vand, varme og el skal aftales med varmemesteren på forhånd. Ordensregler og vedtægter Vores ordensregler passer ikke længere med de faktiske forhold og er på enkelte andre områder også utidssvarende. Ejerforeningen vil derfor nedsætte en arbejdsgruppe sammen med beboerrepræsentanterne for at gennemgå de nuværende regler og komme med forslag til et nyt sæt ordensregler. Tilsvarende vil ejerforeningens bestyrelse vurdere, om der er behov for ændringer af vores vedtægter. Munketorvet og Dalstrøget Lidl og det ombyggede Munketorv er nu taget i brug, men byggeriet er ikke helt afsluttet. Byggeperioden har til tider været præget af trafikalt kaos i den nordlige ende af Dalstrøget. Lyskrydset ved Vangede Station er samtidig blevet ombygget. Ejerforeningens bestyrelse gav ved høringerne forud for vedtagelse af lokalplan 334 blandt andet udtryk for betænkeligheder over, at det ville blive vanskelligere at passere krydset Vangedevej Dalstrøget/Sønderengen i myldretiden. Det har desværre vist sig at holde stik, ligesom det endnu ikke er lykkedes at indregulere lyskrydset, så trafikken på Vangedevej glider fornuftigt. Senest har Gentofte Kommune sendt ejerforeningen en høringsskrivelse om etablering af bump på Dalstrøget. Bestyrelsen finder ikke, at der er behov for etablering af bump på Dalstrøget. Vi har tidligere afvist at ville deltage i betalingen for bump. Bestyrelsen fandt det påfaldende, at en henvendelse til kommunen ikke fremskaffede dokumentation eller information om baggrunden for etableringen af bumpene. Bestyrelsen har på denne baggrund

6 forlangt parts aktindsigt i sagen og vil på baggrund heraf vurdere, om den skal foretage sig videre. Hjemmeside Bebyggelsens hjemmeside har efterhånden 7 år på bagen. Det betyder, at den trænger til en overhaling og måske nye muligheder. Det har indtil nu været formanden, som har været webredaktør, og som har programmeret hjemmesiden og vedligeholdt den. Der er brug for, at andre end formanden kan vedligeholde vores website og lægge indhold på. Behovet for en engelsksproget afdeling af hjemmesiden med de mere grundlæggende informationer trænger sig også på. Bestyrelsen efterlyser medlemmer, der har erfaring med at lave hjemmesider, til sammen med formanden at opstille krav til en ny hjemmeside, vurdere struktur og valg af system. Vi vil desuden få behov for en eller flere beboere, der især i starten kan påtage sig at læse engelsk korrektur. Bestyrelsen

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. P.E. Grønnings sag 5. Budget

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård

Ejerforeningen Nordre Munkegård Ejerforeningen Nordre Munkegård Den 23. april 2016 Bestyrelsens beretning for 2015 2016 Bestyrelsen Bestyrelsen har i 2015-2016 bestået af Jan Rubin (formand), Jørgen Hartmann (næstformand), Trine Jensen,

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ekstraordinær Generalforsamling Mandag den 12. december 2016

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ekstraordinær Generalforsamling Mandag den 12. december 2016 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ekstraordinær Generalforsamling Mandag den 12. december 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag til projekt til klimasikring og nedsivning af regnvand

Læs mere

NORDRE MUNKEGÅRD. Referat fra ordinært beboermøde 27-3-2014. Deltagere: Dagsorden: Pkt. 1- Valg af dirigent. Pkt. 2- Beretning og regnskab.

NORDRE MUNKEGÅRD. Referat fra ordinært beboermøde 27-3-2014. Deltagere: Dagsorden: Pkt. 1- Valg af dirigent. Pkt. 2- Beretning og regnskab. NORDRE MUNKEGÅRD. Referat fra ordinært beboermøde 27-3-2014. Deltagere: Jan Fabricius og Maj-Britt Beboerrepræsentanterne Christensen fra Aberdeen. (BR) samt 30 lejere. Jan Rubin (JR)ejerforeningens formand

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård

Ejerforeningen Nordre Munkegård Ejerforeningen Nordre Munkegård 30. april 2012 Bestyrelsens beretning for 2011 2012 Bestyrelsen Bestyrelsen har i 2011-2012 bestået af Jan Rubin (formand), Trine Jensen (næstformand), Lars Otto Larsen

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. Indkomne

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. Indkomne

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård

Ejerforeningen Nordre Munkegård Ejerforeningen Nordre Munkegård Den 3. maj 2015 Bestyrelsens beretning for 2014 2015 Finn Erling Vores tidligere varmemester døde den 10. oktober 2014, 72 år gammel. Æret være hans minde. Bestyrelsen Bestyrelsen

Læs mere

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt Nordre Munkegård Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012 Renoveringsprojekt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til at tegne kontrakt med den valgte entreprenør

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård

Ejerforeningen Nordre Munkegård Ejerforeningen Nordre Munkegård Den 24. november 2016 Klima og LAR projektet Indstilling Ejerforeningens bestyrelse har siden skybruddet den 2. juli 2011, der medførte oversvømmelse i en række af vores

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård

Ejerforeningen Nordre Munkegård Ejerforeningen Nordre Munkegård Den 4. maj 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 2017 Bestyrelsen Bestyrelsen har i 2016-2017 bestået af Jan Rubin (formand), Jørgen Hartmann (næstformand), Christine Surskov,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER Advokat Bent Schou H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf. 33 13 57 47 ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER År 2014, den 29. april

Læs mere

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Bestyrelsen Anders Frost Rudebeck (formand) Nathalie Cederlund Søndergaard Jan Aarup Årets gang Bestyrelsen blev konstitueret

Læs mere

Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken

Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken Beretning for året 2013 i E/F Garnisonsparken En bestyrelsesberetning handler om det år, der er gået siden sidste generalforsamling. Lad os tænker et år tilbage til sidste generalforsamling. På det tidspunkt

Læs mere

Tirsdag den 11. maj 2010 kl. 19.00 holdtes på Munkegårdsskolen ordinær generalforsamling

Tirsdag den 11. maj 2010 kl. 19.00 holdtes på Munkegårdsskolen ordinær generalforsamling ORDINÆR GENERALFORSAMLING Ejerforeningen Ndr. Munkegård Tirsdag den 11. maj 2010 kl. 19.00 holdtes på Munkegårdsskolen ordinær generalforsamling i ejerforeningen. Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt

Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt affaldssystem Forslag til afdelingsmøde i Voldparken den

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Dronningegården Husorden

Dronningegården Husorden Dronningegården Husorden 1. VELKOMMEN TIL DRONNINGEGÅRDEN 3 2. INDLEDNING OG FORMÅL 3 3. HUSDYR 3 4. CYKLER/KNALLERTER 3 5. KØRESTOLE 4 6. DØRE 4 7. TRAPPER 4 8. BØRN 4 9. ALTANER 4 10. GÅRDMILJØ 5 11.

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Herbo-Administration A/S

Herbo-Administration A/S G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2015, den 1. december kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Den

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016.

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Nordre Munkegård Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Beboerrepræsentanterne (MBC) fra administrator Aberdeen. (BR) og ca. 25 lejere deltog. Derudover deltog Maj-Britt Christensen

Læs mere

Håndtering af affald. Afdeling 52 - Fyrkildevej

Håndtering af affald. Afdeling 52 - Fyrkildevej Håndtering af affald Afdeling 5 - Fyrkildevej Lån en trailer Ved bortskaffelse af diverse til genbrugsplads kan du låne en trailer ved henvendelse på varmemesterkontoret. Depositum kr. 00,- Indhold Affaldstyper...4

Læs mere

Husorden. Henstilling af løst affald i affaldsøer, opgange, kældergange eller andre fælles områder er forbudt.

Husorden. Henstilling af løst affald i affaldsøer, opgange, kældergange eller andre fælles områder er forbudt. for Affald De grå containere i affaldsøerne ved de enkelte boligblokke må kun bruges til køkkenaffald. Dette affald skal være i egnede plastposer, som er forsvarligt lukket. Dette for at undgå lugtgener

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2018 Velkommen Med denne brochure vil vi gerne byde dig hjertelig velkommen i Grundejerforeningen Stadionparken. Generelt Foreningen består af i alt 118 parceller på adresserne

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Viborgparken, Pebermyntevej 1, 8800 Viborg Forslag 4a: Forslag om brug af overskud fra udlejning af carporte Villy Hoffmann foreslår at man drøfter hvordan overskuddet fra udlejning af carporte

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

Referat generalforsamling Ejerforeningen Danaparken Torsdag d. 23. April 2015 kl. 1900

Referat generalforsamling Ejerforeningen Danaparken Torsdag d. 23. April 2015 kl. 1900 Referat generalforsamling Ejerforeningen Danaparken Torsdag d. 23. April 2015 kl. 1900 1. Valg af dirigent Carsten Hansen Carsten konstaterer der er 17 stemmeberettigede til stede. 2. Valg af referent

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård

Ejerforeningen Nordre Munkegård Ejerforeningen Nordre Munkegård 25. april 2013 Bestyrelsens beretning for 2012 2013 Bestyrelsen Bestyrelsen har i 2012-2013 bestået af Jan Rubin (formand), Trine Jensen (næstformand), Lars Otto Larsen

Læs mere

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015 ! Velkommen til Ejerforeningen EFNA Nørre Allé 100 100 April 2015 Administration Ejendommen administreres af Salling Ejendomsadministration A/S, Søren Frichs Vej 38 A, 1.sal, 8230 Åbyhøj, hvor vores kontakt-person

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Beboerforeningen Bananen C. F. Richs Vej 103 A-L 2000 Frederiksberg Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Jørgen Danielsen valgt. Beboerrepræsentationens

Læs mere

HUSORDEN LYKKESHOLMS ALLÉ AFD. VIBY J

HUSORDEN LYKKESHOLMS ALLÉ AFD. VIBY J HUSORDEN 2011 AFD. 10 LYKKESHOLMS ALLÉ VIBY J Indhold Generelt... 3 1. Affaldshåndtering... 4 2. Badeværelse og toilet... 4 3. Dybfrysere i skure udhuse... 4 4. Fodring af fugle... 4 5. Fyrværkeri... 5

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård

Ejerforeningen Nordre Munkegård Ejerforeningen Nordre Munkegård 15. april 2011 Bestyrelsens beretning 2010-2011 Bestyrelsen Ejerforeningens bestyrelse har i 2010-2011 holdt 10 bestyrelsesmøder, heraf et kort, ekstra møde i december.

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE VEST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE VEST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen VEST Ravnsborggade 5-7, Nørrebrogade 20-24 samt Fælledvej 2, 4 og 10 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 2. juni 2014 at sende dette forslag i høring. Frem

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER EJERFORENINGEN DALFØRET PRAKTISKE OPLYSNINGER Varmemesteren: Ejendommens varmemester er André Nielsen og han har kontor på Englandsvej 44 kld. tlf. 20 11 11 48 E-mail: varmemesteren@dalfoeret.dk Der er

Læs mere

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Kære beboere i Havneparken, så fik vi en pragtfuld sommer, hvor vi alle har nydt området og havnen det er jo pragtfuldt at bo her, super flot og god atmosfære. Og det bliver

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Frederiksberg, juni 2004-1. udgave Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Velkommen til Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19. Ejerforeningen udsender dette velkomstbrev for at oplyse

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Civica. Afdeling 312 Rismarken

Civica. Afdeling 312 Rismarken Husorden Civica Afdeling 312 Rismarken En boligafdeling er et minisamfund, hvor man mere eller mindre er afhængig af hinanden.vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt at der er nogle regler

Læs mere

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post.

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32, Randers NØ Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32. Generalforsamlingen vil

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE Årgang 2016 www.toftegaardene.dk Årgang 2014 Side 1 Indhold 1. Bestyrelse og vicevært... 3 2. Husdyr... 3 3. Navneskilte... 3 4. Nøgler... 4 5. Pulterrum... 4 6.

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013

Vedligeholdelsesplan 2013 Vedligeholdelsesplan 2013 Med udgangspunkt i bygningsgennemgangen fra 2008 suppleret med vores egne observationer siden da.. Samt de projekter der ikke blev vedtaget i 2012 har forårsaget at vi har lavet

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

AAB afdeling 20 Nyt fra bestyrelsen - Juni 2012

AAB afdeling 20 Nyt fra bestyrelsen - Juni 2012 AAB afdeling 20 Nyt fra bestyrelsen - Juni 2012 Indholdsfortegnelse Vi skal have ny gårdmand... 1 Afdelingsmøde 18. September 2012... 2 Der renoveres fortove i Bavnevangen... 2 Storskrald, pap og haveaffald...

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

INFORMATIONSBREV JULI 2014

INFORMATIONSBREV JULI 2014 INFORMATIONSBREV JULI 2014 Lidt om hvad der rør sig i afdelingen: Renovering af ventilationsanlæg. Renoveringen af vores ventilationsanlæg fortsætter efter planen. En kort status på dette er at når anlægget

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk Byggeaffald styr på sorteringen 9623 6644 affald@avv.dk AVVTlf. www.avv.dk Hvad er byggeaffald? Bygge- og anlægsaffald er alt affald, som fremkommer ved anlægsarbejder, nedrivning, nybyggeri og renovering.

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 245 Torsdag den 13. oktober 2016 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet, Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Aftaler med 3. part - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører Denne retningslinje beskriver, hvordan det foregår, når afdelingen indgår en

Læs mere

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent.

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent. Dagsorden: 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens årsberegning v. Formanden 4. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab 2014 v. administrator Spar Nord

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 25. marts 2009, kl. 19.00, i børnehaven, Beatesmindevej 175-177 Deltagere: Linh (97), Hanne og Bjarne (107), Sara (113), Mads og Birgitta (121), John (125),

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2019 Indhold Velkommen side 3 Generelt side 3 Information fra bestyrelsen side 3 Kontingent side 3 TV-anlæg side 4 Snerydning side 5 Parkering side 5 Vandrør side 5 Affaldssortering

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Beretning for foreningsåret marts 2015 til marts 2016

Beretning for foreningsåret marts 2015 til marts 2016 Toftevang Vejlag marts 2016 Side 1 af 5 Beretning for foreningsåret marts 2015 til marts 2016 Som vi plejer i forbindelse med indkaldelsen til generalforsamling har alle sammen med indkaldelsen fået tilsendt

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING BILAG 1 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Skt. Kjelds Plads Skt. Kjelds Plads 1-5, Skt. Kjelds Gade 23-33, Ourøgade 19-33, Bryggervangen 12-24 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet

Læs mere

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse 1 AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse Bestyrelsen har ved henvendelse hos Aalborg Renovation fået udleveret den nye brochure Genbrug din hverdag til alle beboerne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 FORSLAG TIL NYE ORDENSREGLER 1. Gyldighed Ordensreglerne gælder for vej- og fællesarealerne samt parkeringspladserne i Hvedevænget, matr. Nr. 2iø

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016.

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. 2015 har været året, hvor vi igangsatte en større fysisk genopretning af området.

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 23. maj 2018

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 23. maj 2018 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 23. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2017, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere