FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36"

Transkript

1 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen. Visse steder vil der være tale om en renovering/relining* af faldstammer, hvor dette er mest hensigtsmæssigt pga. færrest gener for beboerne. Desuden er det besluttet på generalforsamlingen, at der opsættes fjernaflæselige vandmålere for både det varmeog det kolde vand i de enkelte lejligheder ved stigstrengene. * Relining = strømpeforing af faldstammerne Der henvises til referatet fra generalforsamlingen, der findes på ejerforeningens hjemmeside, hvor der er vedlagt en principskitse som bl.a. viser, hvilke faldstammer, der skal renoveres, og hvilke der skal udskiftes. Afløb Som udgangspunkt er det valgt at udskifte faldstammerne, dog er nogle af disse indstøbt i vægge eller på anden vis utilgængelige og i disse tilfælde er det valgt at reline (fore dem indvendigt) i stedet. Hvor faldstammer er placeret ved siden af brugsvandsinstallationer, udskiftes faldstammerne, idet der derved opnås en fuldstændig ny installation til lavere omkostning, da udskiftning er billigere end relining, og da der alligevel skal udføres følgearbejder i forbindelse med udskiftning af brugsvandsinstallationen. På alle faldstammer (også dem der relines) indsættes rottespærrer i kælderen. Nyere afløbsrør og gulvafløb vil blive bevaret. I boliger, hvor der er det oprindelige gulvafløb i terrazzogulv, vil dette blive udskiftet med en renoveringsmodel. Endvidere udskiftes oprindelig afløbsrør ført under loft (eller over nedhængt loft). Der foretages som udgangspunkt ingen ændringer på afløbsrør fra vaskemaskiner, opvaskemaskiner, håndvask eller køkkenvaske. Brugsvand Alle stigstrenge udskiftes eller fjernes. Fremtidigt vil der være ét sæt (koldt og varmt) stigstrenge i køkkener og ét sæt i badeværelser (med undtagelse i nr. 36 tv., hvor der kun etableres ét sæt i køkken, der også fremtidigt forsyner badeværelset). Der vil blive indsat afspærringsventiler på afgreningerne, hvilket betyder, at det fremover vil være muligt at lukke for vandet til hver enkelt lejlighed ved fremtidige arbejder på installationerne i lejlighederne. Alle nye stigstrenge vil blive isoleret, hvilket betyder, at brugsvand hurtigt vil have den rette temperatur og gener med lang fremløbstid kan undgås.

2 Hvor der i boliger er udført nye brugsvandsrør fra stigstrengene, vil disse som udgangspunkt bevares, hvis de er udført i pex-rør, rustfri stålrør eller skjulte kobberrør. Alle brugsvandsrør udført i galvaniseret stål rør samt synlige kobberrør vil blive udskiftet, idet sammensætning af forskellige materialer som nævnt ovenfor øger risikoen for korrosion. Hernæst vil der blive opsat individuelle vandmålere for både koldt og varmt vand som del af renoveringsprojektet. Målerne vil blive af en trådløs type, hvilket vil sige, at der fremover vil kunne aflæses vandforbrug, uden at aflæserfirmaet behøver adgang til lejligheden. Det samme vil blive tilfældet for aflæsning af varme. Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om, hvornår eller hvor længe håndværkerne er i min lejlighed, hvad de skal lave osv.? Hvornår gennemføres projektet? Hvornår skal jeg betale for projektet? Hvornår har jeg igen fuld brugsret over mit kælderrum? Prøv i første omgang at kigge på hjemmesiden, hvor megen information vil være tilgængelig, og hvor der løbende vil blive lagt opdateringer ud. Adressen er willemoesgade32-36.dk. Såfremt du ikke finder svar på dit spørgsmål eller har bemærkninger til projektet eller det arbejde, der under projektets gennemførelse skal udføres i din bolig, kan du sende en mail til: vandprojekt@willemoesgade32-36.dk. Bestyrelsen vil sørge for behandling af henvendelser i samarbejde med foreningens rådgiver i prioriteret rækkefølge, så på nogle henvendelser kan der gå flere dage, før du modtager en tilbagemelding. Projektet løber fra marts til og med juni Se tidsplanen for projektet, som er ophængt i opgangene eller på hjemmesiden. Den endelige detailtidsplan er udarbejdet af entreprenøren i samarbejde med rådgiveren. Tidsplanen er ligeledes udsendt sammen med informationsmaterialet, der varsler arbejderne. Efter projektet er afsluttet laves et endeligt byggeregnskab og administrator udsender en opkrævning til medlemmerne af ejerforeningen, forventeligt i juli/august. Såfremt denne ikke betales, deltager man automatisk i fælleslånet. Når entreprenøren har meldt færdig i kælderen, vil der igen være fuld brugsret over de af projektet berørte kælderrum. Information vil blive ophængt i opgangene.

3 Får vi installeret vandmålere? Skal jeg være med til at betale for følgearbejder, som udføres i andres lejligheder? Hvor længe skal jeg undvære vand? Skal jeg gå i gården hver gang jeg skal på toilettet eller i bad? Kan alle personer på gaden benytte den opstillede bade- og toiletskurvogn? Hvor længe skal håndværkerne være i min lejlighed? Jeg kan ikke være hjemme og lukke håndværkerne ind hver dag hvad gør jeg? Ja, der vil blive opsat individuelle vandmålere for både koldt og varmt vand som del af renoveringsprojektet. Målerne vil blive af en trådløs type, hvilket vil sige, at der fremover vil kunne aflæses vandforbrug, uden at aflæserfirmaet behøver adgang til lejligheden. Det samme vil blive tilfældet for aflæsning af varme. Følgearbejderne indgår som en del af entreprisesummen og fordeles tilsvarende de øvrige udgifter i projektet i henhold til fordelingstal. Helt overordnet tilstræbes det, at de enkelte lejligheder påvirkes i kortest muligt tid og at der er vand i alle lejligheder i enten køkken eller bad ved arbejdstids ophør. Dog kan der opstå situationer undervejs, hvor dette ikke kan efterleves. Der henvises til den overordnede tidsplan, hvor du kan se, hvornår der er planlagt arbejde i din opgang. Hvis vand og afløb ikke kan benyttes, vil I blive særskilt informeret om dette via opslag i opgang. Der vil blive opstillet bade- og toiletskurvogne i vores del af gården og i passagen. Disse kan anvendes af beboerne i den periode, hvor det ikke er muligt at benytte bad og toilet i lejlighederne. Adgang til skurvognen vil kræve nøgle, som udleveres når det bliver relevant for dig. Der opstilles tørklosetter i de lejligheder, hvor benyttelse af toiletvognen er til uforholdsmæssigt stor gene, eksempelvis hos gangbesværede beboere. Nej, adgang til skurvognen kræver nøgle, som udleveres, når det bliver relevant for dig at benytte vognen. Arbejdet i lejligheden tager 4-5 uger, hvor der skal være adgang for håndværkerne. Når arbejdet er færdigt, vil I modtage en skriftlig information herom. En detaljeret tidsplan er udarbejdet af entreprenøren sammen med rådgiveren for de enkelte opgange. Der skal udleveres nøgle til håndværkerne, således at uhindret adgang til lejlighederne kan sikres i udførelsesfasen. Din nøgle placeres under projektet i godkendt nøgleboks på døren, så de forskellige håndværkere nemt kan få adgang. Denne procedure er almindeligt anvendt i byggesager som denne og giver normalt ikke anledning til problemer. Som udgangspunkt tilstræbes det, at al færdsel til boligen for håndværkerne foregår via køkkentrappe.

4 Hvordan varsles jeg om arbejder i min bolig? Hvis vi får bedre vandtryk visse steder, bruger vi så ikke bare mere vand? Er varmeinstallationerne (vandrør til radiatorerne) omfattet af projektet? Alle medlemmer af ejerforeningen og beboere har modtaget en overordnet varsling omkring projektet, inklusiv en indikativ tidslinje. Ca. 1 uge før håndværkerne kommer til din lejlighed, vil I modtage en varsling fra entreprenøren med nærmere angivelse af adgang. Sammen med varslingen udsendes en nøglekuvert, som skal returneres med nøgler til din lejlighed. Derudover vil der løbende blive informeret om manglende vand og afløb samt andre forhold der kan opstå i processen, som kan have indflydelse for beboerne. Umiddelbart nej, da forventningen er, at vi med et bedre vandsystem undgår, at man som i dag lader vandet løbe længe for at få hhv. koldt eller varmt vand. Dernæst siger erfaringen fra andre ejendomme, at installationen af vandmålere medfører, at vandforbruget samlet for ejendommen falder. Nej, der sker ingen ændringer for varmeanlægget i ejendommen. Dog bliver der installeret elektronisk aflæsning af radiatorer i alle lejlighederne i løbet af året. Hermed undgår vi fremover, at der vil være nødvendigt at være hjemme ifm. varmeaflæsningen, da det foregår fjernbetjent. Jeg synes vandmålere er grimme. Kan jeg gemme mine vandmålere permanent inde bag en væg? Jeg vil gerne ændre noget i mit køkken eller bad, når der alligevel skal brydes ned, er det muligt? Hvad bliver udgifterne for min lejlighed? Nej, målerne skal være tilgængelige. Hvis de gemmes bag en væg eller over et nedhængt loft, skal der monteres lem, så det er muligt at udskifte målerne senere. Som udgangspunkt må individuelle forbedringer ikke forsinke projektet for foreningen, men selvfølgelig kan det i visse tilfælde give mening af udføre på samme tid som projektet. Derfor skal det ske efter individuel aftale med ejerforeningens bestyrelse og rådgiver for det enkelte medlems regning. Send venligst mail til vandprojekt@willemoesgade32-36.dk. Ejerforeningens administrator udarbejder endeligt byggeregnskab, når projektet er afsluttet og omkostningen mellem medlemmerne fordeles efter fordelingstal.

5 Har vi ikke en del af pengene i foreningen allerede? Hvordan finansieres det enkelte medlems andel af projektets omkostning? Vil projektet kunne afhjælpe nogle af rotteproblemerne i ejendommen/gården? Hvad skal der laves i kælderen og hvad betyder det for adgangen til mit kælderrum? Skal der hugges op i gulvene i forbindelse med arbejdet på faldstammerne? Jo, vi har i de seneste par år haft et overskud fra driften af ejerforeningen, da vi har været forskånet for større uforudsete vedligeholdelsesarbejder, ligesom vi har penge til overs fra tagrenoveringsprojektet. I alt har vi kr. opsparet hvoraf op til kr. vil blive brugt på vandprojektet. Man kan enten indskyde beløbet kontant eller deltage i et fælleslån. Nærmere information om begge alternativer følger senere. Når projektet er afsluttet, udarbejdes endeligt byggeregnskab og administrator udsender en opkrævning til ejerne, forventeligt i juli/august. Såfremt denne ikke betales, deltager man automatisk i fælleslånet. Både ja og nej. Der vil nok altid være rotter i kloakkerne, men i forbindelse med projektet eller efter gennemførelse søger bestyrelsen at få gården rottecertificeret, ligesom der vil blive opsat rottespærrer i de nye faldstammer, som vil kunne forhindre rotterne i at kravle op i faldstammerne. I forbindelse med arbejder i kælderen vil det være nødvendigt at rydde op på fællesarealer og tømme en del af pulterrummene. De beboere, der bliver berørt af dette, vil blive særskilt informeret. Alle opfordres dog til at flytte effekter på fællesarealer, således at der er fuld adgang for håndværkerne. Nej, der ophugges alene ved udskiftning af eksisterende oprindelige gulvafløb. Skal der hugges op i gulvene i forbindelse med grenrør til toiletter? Jeg skal installere et vandsparende toilet og vil gerne vide, om ejendommens afløbsrør er dimensioneret til skyl med en mindre vandmængde? Nej, ikke som udgangspunkt. Der er ingen problemer ved at installere vandbesparende toilet.

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012 1 Opsummering Pris-indikation Pris-indikation: Nedenstående er pris-indikationer ikke budgetpriser. De efterfølgende økonomiske vurderinger er baseret på de under hvert afsnit nævnte forudsætninger samt

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

Generel beboerinformation E/F Solvej

Generel beboerinformation E/F Solvej 16. august 2013 Ejd. nr. 870 Vor ref.: JLK Generel beboerinformation E/F Solvej Vedr.: Fremsendt til: Udarbejdet af: Udskiftning af brugsvandsinstallationer Lejlighedsejere i E/F Solvej Projektleder Jonas

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 07 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra tidligere

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling

Ekstraordinær Generalforsamling Ekstraordinær Generalforsamling 20. oktober 2015 Ejerforeningen Godthåbs Have www.godthaabshave.dk 2 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent. 2) Supplerende orientering ved bestyrelsen for arbejdet udført

Læs mere

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2 Augustenborggade 21 A, B og C Program Gennemgang af udskiftning af Vandinstallationer i lejligheder og hovedføringsveje ved Steen Berthelsen Gennemgang

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30.

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. oktober 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o

Læs mere

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Procesbeskrivelse pr. opgang: Arbejdet er forsøgt tilrettelagt således, at enten badeværelse eller gæstetoilet i hver lejlighed

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra blok A +

Læs mere

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone.

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone. EF Annaga rden Faldstammer og vandrør Du skal være opmærksom på at der er krav til dit badeværelse og dine installationer - når du bor i en lejlighed. Her har vi opstillet foreningens generelle forholdsregler.

Læs mere

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Beboerinformationsmøde om renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Dagsorden: Kort velkomst og præsentation af projektholdet Projektets omfang Tekniske detaljer og materialer Håndtering af beboernes

Læs mere

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN Udskiftning af vand- og varmeinstallationer i lejligheder stueetage til 4. sal. Kære beboer på 5. sal, Ejerforeningen går snart i gang med en større renovering af vand

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve BEBOERINFORMATION Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve D. 5. Januar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 3 Tidsplan - Hvornår

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 08 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hågensen JHÅ Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.)

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

Notat. Resumé Udskiftning af røranlæg. Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej Aarhus V. Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73

Notat. Resumé Udskiftning af røranlæg. Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej Aarhus V. Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73 Notat Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej 71-73 Aarhus V Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73 Fra : Sweco Danmark A/S (Andreas Schrøder Kristiansen & Hans Jørgen Gjerløv) Bilag : Kopi til : 5. juli

Læs mere

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 Renovering af badeværelser Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 April 2018 Indledning 3 Renovering af dit badeværelse 4 Håndværkerne 5 Dette skal udføres i lejligheden 6 Sådan foregår det 8 Principtegning af badeværelser

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om udskiftning af vandinstallationer og faldstammer Forslag omkring budgetjustering ved vedtagelse af

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 03 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Til beboerne opgang 61, 64, 65 og 66 Afd. 24, Søndervangen 8260 Viby Omdelt 18. juli 2014 2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Kort om status Dette er 2. varsling der indeholder

Læs mere

har I styr på vandforbruget?

har I styr på vandforbruget? har I styr på vandforbruget? spar vand spar penge: få tilskud til vandbesparende installationer vi skal spare på vandet ikke fordi der mangler vand, men fordi der snart mangler rent vand Rent vand er en

Læs mere

Til medlemmerne af Den 23. september 2015 INDKALDELSE. Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have til afholdelse

Til medlemmerne af Den 23. september 2015 INDKALDELSE. Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have til afholdelse Til medlemmerne af Den 23. september 2015 E/F Godthåbs Have 5902/JAH/hb INDKALDELSE Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have til afholdelse Tirsdag den 20. oktober 2015,

Læs mere

Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps

Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps NOTAT: A/B Ahlefeldt Individuel måling af varmt brugsvand Vurdering af rentabilitet Dato: 19.09.2016 Sagsnr.: 16219 Ejendommens adresse: Nansensgade 41 & Charlotte

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 06 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere. A/B Torvebo. 1 af 15

Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere. A/B Torvebo. 1 af 15 Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere A/B Torvebo 1 af 15 Indkaldelse til informationsmøde. Vedrørende kommende projekt i 2014 hvor udskiftning af vandinstallationer og varmeanlæg opstarter.

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 04 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Projektet består af relining af faldstammer, opdatering af vandbeholderne i kælderen samt udskiftning af brugsvandsrør.

Projektet består af relining af faldstammer, opdatering af vandbeholderne i kælderen samt udskiftning af brugsvandsrør. Rørprojektet. Behovet for at få nye brugsvandrør er de sidste 5-10 år blevet mere og mere tydeligt. Vi mangler ordentligt tryk og temperatur på vandet i hanerne. I 2017 har Frederiksberg Kommune pålagt

Læs mere

Regler for byggesager

Regler for byggesager Regler for byggesager Skal der ske byggeændringer og modernisering i lejligheden, ud over alm. maling og tapetsering, skal følgende regler følges 1. Skriftlig ansøgning til bestyrelsen og evt. relevante

Læs mere

ASK NYT nr. 144 19. februar 2013 Redaktion Palle Kam Djursgård

ASK NYT nr. 144 19. februar 2013 Redaktion Palle Kam Djursgård Generalforsamling Den ordinære generalforsamling bliver afholdt mandag den 8. april 2013 kl. 19.00 og er blevet varslet inden udgangen af december i sidste ASK NYT ( 24, stk. 1). Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 23. OKTOBER 2017 DOMI BOLIG AFD. 11 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

E/F Godthåbs Have GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 (EKSTRAORDINÆR)

E/F Godthåbs Have GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 (EKSTRAORDINÆR) E/F Godthåbs Have GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 (EKSTRAORDINÆR) År 2015, tirsdag den 20. oktober kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have på Frederiksberg Gymnasium, beliggende

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Renovering praktiske info Indhold Indledning... 3 Rækkefølgen på Rydevænget... 3 Varslinger inden renoveringen går i gang... 4 Hvordan kommer håndværkerne ind i

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I BEBOERINFORMATION Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I Revideret d.13. december 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal

Læs mere

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation 2 4 D 6 8 10 12 C 14 16 Nydamsvej 18 Randersvej 43 41 53 51 49 47 45 55 59 57 65 63 61 G 75 73 71 69 67 H 129 127 125 123 B 121 119 Vorregårds allé 117 115 A Indholdsfortegnelse: Side 1: Side 2: Side 3:

Læs mere

Råderet DIN BOLIG DIT VALG

Råderet DIN BOLIG DIT VALG Råderet DIN BOLIG DIT VALG Hvad er råderet? Råderet handler i bund og grund om, hvordan du som lejer kan ændre på din bolig, så den passer netop til dig og dine behov. At du som lejer har ret til at forbedre

Læs mere

TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 FORVENTET TIDSPLAN VARSLING. Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør.

TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 FORVENTET TIDSPLAN VARSLING. Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør. TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør. Arbejderne med udskiftning af faldstammer og vandrør etc. begynder om kort tid. Vi beder dig

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

VANDFORBRUGET. Tilskud til individuelle vandmålere og vandbesparende toiletter

VANDFORBRUGET. Tilskud til individuelle vandmålere og vandbesparende toiletter HAR I STYR PÅ VANDFORBRUGET Tilskud til individuelle vandmålere og vandbesparende toiletter VI SKAL SPARE PÅ VANDET ikke fordi der mangler vand, men fordi der snart mangler rent vand Vi burde egentlig

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården BEBOERINFORMATION Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården 05.12.2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 2 Tidsplan - Hvornår begynder

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 11 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation 2 4 D 6 8 10 12 C 14 16 Nydamsvej 18 Randersvej 43 41 53 51 49 47 45 55 59 57 65 63 61 G 75 73 71 69 67 Illerupvej H 129 127 125 123 B 121 119 Vorregårds allé 117 115 A Indholdsfortegnelse: Side 1: Side

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 05 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10052 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1. Der er monteret kobberrør i brugsvandsinstallationen før galvaniserede stålrør. (i vandretningen) Pkt.2. Tæring og lille

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

Frejasvej 16CD Beboermøde 31. august 2016

Frejasvej 16CD Beboermøde 31. august 2016 Frejasvej 16CD Beboermøde 31. august 2016 Hvad er besluttet på GF marts 2016? Forslag om at ejerforeningen etablerer vandmålere på koldt og varmt brugsvand. Som følge af lovkrav om etablering af målere

Læs mere

Herbo-Administration A/S

Herbo-Administration A/S G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2015, den 1. december kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Den

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 7 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 21.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

Kommunikation og dialog

Kommunikation og dialog Informationsmøde område Hestens Bakke Øst Tidsplan Registreringer Arbejdsgang i bolig Bad og toilet Varslinger Kommunikation og dialog Spørgsmål Sådan tænker vi planen Men er det ikke sådan det går.. TIDSPLAN

Læs mere

Information til beboerne i Havremarken

Information til beboerne i Havremarken Information til beboerne i Havremarken Beboerinformation nr. 4 I beboerinformation nr. 1, 2 og 3 blev I orienteret om de forestående arbejder med udskiftning af vandinstallationerne i jeres afdeling. Til

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Husorden og henvisninger For Ejerforeningen Enghavehus Matr. 267 & 268 af Kongens Enghave. Marts 2013

Husorden og henvisninger For Ejerforeningen Enghavehus Matr. 267 & 268 af Kongens Enghave. Marts 2013 Husorden og henvisninger For Ejerforeningen Enghavehus Matr. 267 & 268 af Kongens Enghave Marts 2013 Indhold 1. Gyldighed og henvisninger 2. Brandsikring 2.1 Bekendtgørelse om brandsikring 2.2 Andre ting

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. Udskiftningen af vinduer samt altandøre igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende skrivelse igennem

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde 02-Mar-2016 Velkommen 1 Dagsorden 18:30 1. Introduktion Bestyrelsen 19:15 2. Projektplan Tagprojekt Bestyrelsen Byggeledelse 3. Tagprojekt - Spørgsmål / Svar

Læs mere

Ejerforeningen Frederiksberg Allé 53/Kochsvej 2 4 Reparation og Vedligehold 1 af 8

Ejerforeningen Frederiksberg Allé 53/Kochsvej 2 4 Reparation og Vedligehold 1 af 8 1 af 8 Af efterfølgende skemaer er det via figurer og tekst anført, hvor ejerlejlighedsejere skal henvende sig, hvis der opstår en skade i ejerens lejlighed eller på ejendommen fællesarealer. Endvidere

Læs mere

Du skal have nyt køkken og bad

Du skal have nyt køkken og bad beboerinfo Du skal have nyt køkken og bad Hvad skal der ske? Som bekendt har beboerne i afdelingen besluttet, at der skal nyt bad og nyt køkken i alle boliger. Vi starter med at renovere badeværelset i

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 25. april 2012 i Ved Classens Have

Ekstraordinær generalforsamling 25. april 2012 i Ved Classens Have Side 1 af 8 Ekstraordinær generalforsamling 25. april 2012 i Ved Classens Have A. Valg af dirigent. Formanden, Marie-Louise Kauman (MLK), bød velkommen, og gik til dagsordenens første punkt, og foreslog

Læs mere

E/F Holsteinsgade 19 21 Kamilla Heden Henningsen Holsteinsgade 21, 1. tv 2100 København Ø

E/F Holsteinsgade 19 21 Kamilla Heden Henningsen Holsteinsgade 21, 1. tv 2100 København Ø E/F Holsteinsgade 19 21 Kamilla Heden Henningsen Holsteinsgade 21, 1. tv 2100 København Ø Københavns Energi A/S Varme & Bygas Salg og Service Telefon Fax Direkte E mail Dato Journal nr. +45 3395 3395 +45

Læs mere

E/F Trekanten Ekstraordinær GF 02-Nov Velkommen

E/F Trekanten Ekstraordinær GF 02-Nov Velkommen E/F Trekanten Ekstraordinær GF 02-Nov- Velkommen 1 Dagsorden 19:00 Valg af dirigent og referent Administrator, Hans K. Kristiansen 19:10 Introduktion og Baggrund Bestyrelsen, Henrik Stender-Rasmussen 19:30

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Opdateret februar 2011 Indhold: Bestyrelsens forretningsgange 3 Cykelparkering 3 Faldstammer 3 Kommunikation til bestyrelsen 3 Fremleje 3 Grillforening 3 Internet??? 3 Navneskilt

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN - KORT UDGAVE

VEDLIGEHOLDELSESPLAN - KORT UDGAVE VEDLIGEHOLDELSESPLAN - KORT UDGAVE Dronning Olgas Vej 2-2a og Mariendalsvej 1 2000 Frederiksberg UDAREJDET JANUAR 2019 Det anbefales at vedligeholdelsesplanen ajourføres årligt UDFØRT AF AI as Refshalevej

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken BEBOERINFORMATION Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken 1 Revideret d.01. 02. 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal Badeværelser og faldstammer renoveres?... 3 Tidsplan

Læs mere

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk Råderetskatalog - inkluderer BESTEMMELSER OM INSTALLATIONSRET OG SKILLEVÆGGE boligforeningen aab www.aab.dk 1 Indhold 1 IndledninG 04 2 Arbejder inde i boligen 05 2.1 Individuelle forbedringsarbejder

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Referat af informationsmøde Filips Kirken kl. 18.30

Referat af informationsmøde Filips Kirken kl. 18.30 Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere Referat af informationsmøde Filips Kirken kl. 18.30 Den 30.10.3013 A/B Torvebo Udskiftning af vandinstallationer og varmeanlæg Dato: Afholdt beboerinformationsmøde

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 01 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Bestyrelsesmøde den 9. januar 2018 kl. 19.00, Susanne Deltager: Susanne, Kurt, Keld, Bruno Afbud: Stine Referent: Susanne 1. Kompensationsbeløb

Læs mere

Information om arbejder i eksisterende lejligheder

Information om arbejder i eksisterende lejligheder Information om arbejder i eksisterende lejligheder Strunge Jensen A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I sags nr 05.143 vor ref IBS side 1/7 dato 13-10-2006 Andelsboligforeningen Solbjerg - Tagboliger Arbejder

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af ekstraordinært beboermøde onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 1. april 2016 Deltagere: 109 husstande, 218 stemmer. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2013. Renovering af brugsvandssystem i ejendommen. Kære beboere! Hermed en kort orientering om tingenes tilstand i vores ejendom.

Nyhedsbrev juni 2013. Renovering af brugsvandssystem i ejendommen. Kære beboere! Hermed en kort orientering om tingenes tilstand i vores ejendom. Nyhedsbrev juni 2013 Kære beboere! Hermed en kort orientering om tingenes tilstand i vores ejendom. Renovering af brugsvandssystem i ejendommen Renoveringen af vores brugsvandssystem er i fuld gang. Arbejdet

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Afregning - 2012. Slutafregning for perioden 01.01.2012-31.12.2012. Stig Dragholm Hellebo Park 1 04 4 3000 Helsingør. Kære Kunde

Afregning - 2012. Slutafregning for perioden 01.01.2012-31.12.2012. Stig Dragholm Hellebo Park 1 04 4 3000 Helsingør. Kære Kunde Afregning - 2012 Forsyning Helsingør A/S Haderslevvej 25, 3000 Helsingør Stig Dragholm Hellebo Park 1 04 4 3000 Helsingør CVR.nr.: 25 16 51 60 EAN.nr.: 5790001124854 Tlf.: 48 40 50 50 e-mail: kundeservice@fh.dk

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer afd., Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer INFOMØDE Den 3. juli 04, kl. 7.30 i fælleshuset Norgesparken, Randersvej mellem nummer 77 og 79. Vi serverer sandwich,

Læs mere