UDKAST. I forpagtningen medfølger inventar i henhold til vedhæftede specifikation, jf. forpagtningsaftalens Bilag 2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDKAST. I forpagtningen medfølger inventar i henhold til vedhæftede specifikation, jf. forpagtningsaftalens Bilag 2."

Transkript

1 UDKAST Forpagtningsaftale vedrørende caféen i Farum Kulturhus. 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum i Farum Kulturhus bortforpagter Furesø Kommune (i det følgende kaldt FK) herved til (i det følgende kaldt forpagteren) den i nærværende aftale beskrevne cafévirksomhed. 2 Forpagtningens omfang Det forpagtede omfatter den i Kulturhuset etablerede café i henhold til vedlagte tegning, jf. forpagtningsaftalens bilag 1. I forpagtningen medfølger inventar i henhold til vedhæftede specifikation, jf. forpagtningsaftalens Bilag 2. Stk. 2 Lokaler Lokalerne skal til enhver tid opfylde de krav, som myndighederne, herunder sundheds- og brandmyndighederne, måtte stille både ved forpagtningens indgåelse og senere. Omkostninger ved opfyldelse af krav stillet af myndighederne afholdes af FK, for så vidt angår krav vedrørende bygninger og faste byggeinstallationer. Andre omkostninger afholdes af forpagteren. 3 Forpagtningens overtagelsesdato Forpagtningen tager sin begyndelse med overtagelsesdag den 1. juni 2014, fra hvilken forpagteren bærer risikoen for de af forpagtningen omfattede lokaler. 4 Caféens drift Forpagteren skal i forpagtningsperioden drive almindelig cafévirksomhed m.m. med det formål at betjene publikum bedst muligt. Forpagteren skal tilbyde et varieret & sundt sortiment, og caféens priser og sortiment skal svare til caféer af tilsvarende karakter Åbningstiderne er følgende ved aftalens indgåelse: mandag-fredag kl og lørdag kl Forpagter kan vælge at holde caféen lukket i juli måned, mellem jul og nytår og på helligdage. Forpagter skal så vidt muligt holde åbent i forbindelse med arrangementer i Kulturhuset udenfor caféens normale åbningstid efter nærmere aftale med FK Forpagteren skal have beværterbevilling med ret til udskænkning af spiritus. Forpagteren har ret til at levere til eksterne fra Kulturhusets café. Opsætning af musikbox, spilleautomater og lignende er ikke tilladt. Forpagteren har det fulde ansvar for virksomhedens ordentlige drift, og for at denne stedse fremtræder med et tiltalende præg og i renlig og velholdt stand. Forpagteren er forpligtet til at sørge for, at der altid iagttages god og passende orden, og at kunderne betjenes på bedste måde.

2 5 Forpagterens inventar m.m. Forpagteren er forpligtet til for egen regning at holde virksomheden forsynet med sådanne driftsaktiver udover de kommunen tilhørende inventargenstande m.v. ifølge specifikation, som er nødvendige til kontraktmæssig drift af den forpagtede virksomhed. Inventar, service m.v. til brug i virksomheden skal anskaffes efter særlig aftale med FK og være af ordentlig standard og kvalitet, ligesom inventar m.v. altid skal vedligeholdes efter samme standard. Driftsaktiver og inventar m.v., som forpagteren har anskaffet til virksomheden, kan kun medtages ved forpagtningsforholdets ophør, forudsat at fjernelse kan ske uden skade på den af FK tilhørende ejendom. 6 Vedligeholdelse Ejendommens udvendige vedligeholdelse, herunder rensning af udvendige kloakker m.v., påhviler FK, dog påhviler etablering, vedligeholdelse og reparation af fedtudskiller forpagteren. Al indvendig vedligeholdelse af lokaler påhviler FK. Maskiner, redskaber og inventar, som tilhører FK, må kun udskiftes i samråd med FK. Forpagteren afholder udgiften hertil. Det påhviler forpagteren at renholde og pleje inventar m.m. i cafékøkkenet på god og forsvarlig vis. Tilsyn hermed påhviler FK. Endvidere skal forpagteren straks rette henvendelse til FK, dersom maskiner og inventar trænger til serviceeftersyn eller reparation m.v. Udgifter til serviceeftersyn og reparation m.v. af maskiner og inventar i forpagtningsperioden afholdes af forpagteren. Ved forpagtningens ophør skal den FK tilhørende faste og løse ejendom afleveres i samme stand som ved forpagtningens begyndelse, og forpagteren er forpligtet til at erstatte sådanne mangler og skader, som ikke skyldes naturligt slid og ælde. Til brug herfor udarbejder FK en indflytningsrapport ved forpagtningens begyndelse og en udflytningsrapport ved forpagtningens ophør. Uden FK s skriftlige godkendelse må forpagteren ikke foretage nogen forandring af det forpagtede. 7 Forsikring Forpagteren er forpligtet til at tegne erhvervsansvarsforsikring for caféen. På forespørgsel skal policer og præmiekvitteringer forevises. Forpagteren er forpligtet til at tegne erhvervstabsforsikring. På forespørgsel skal policer og præmiekvitteringer forevises. 8 Afståelse m.v. Der gives ikke afståelsesret. 9 Forpagtningsafgift Forpagteren betaler FK en årlig forpagtningsafgift på kr. Beløbet skal ikke tillægges moms, og moms er ikke inkluderet i afgiftens størrelse.

3 Stk. 2. Forpagtningsafgiften i stk. 1 berigtiges med et kvartaltsvis beløb på kr. Beløbet forfalder til betaling den 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober med sidste rettidige betalingsdag den 15. i de nævnte måneder. Stk. 3. Den i stk. 1 nævnte forpagtningsafgift er gældende for Den i stk. 1 nævnte forpagtningsafgift forhøjes én gang årligt hver den 1. januar med den procentvise ændring i nettoprisindekset fra oktober forrige år til oktober året før. Forhøjelsen sker således første gang den 1. januar 2015 med den procentvise ændring i nettoprisindekset fra oktober 2013 til oktober Stk. 4. Forpagteren er forpligtet til senest den 1. juni at indsende regnskab for det foregående kalenderår for forpagtningen som helhed. Regnskabet med bemærkninger skal være revideret og attesteret af statsautoriseret eller registreret revisor. Kommunen skal have adgang til de til grund for regnskaber liggende bilag. 10 Vand, varme og el FK sikrer levering af vand, varme og el til den forpagtede virksomhed, men FK er uden ansvar for driftsforstyrrelser af enhver art i disse forsyninger. Energiudgifter vedrørende cafékøkkenet betales af forpagter. El betales efter forbrug i henhold til bimåler. Vand, varme og renovation betales ud fra et skønsmæssigt forbrug, der er sat til kr pr. år inklusiv afgifter og moms. Energiudgifter opkræves sammen med forpagtningsafgiften. Stk. 2 Rengøring FK sørger for og betaler for rengøring af caféarealet. Forpagter har ansvaret for og betaler for rengøring af cafékøkkenet. 11 Depositum eller bankgaranti Forpagteren har ved forpagtningens indgåelse indbetalt kr. til FK. Det stillede depositum henstår som sikkerhed for, at forpagteren opfylder sine forpligtelser i henhold til nærværende kontrakt, herunder tab af forpagtningsafgift i tilfælde af ophævelse af kontrakten i utide, reparation, istandsættelse eller fornyelse af inventar, maskiner eller lignende, som forpagteren i henhold til denne kontrakt har ansvaret og risikoen for, og opfyldelse af vedligeholdelsespligten, herunder istandsættelse ved fraflytning. Forpagteren kan til enhver tid vælge at udskifte et depositum med en bankgaranti på anfordringsvilkår. 12 Løbetid og opsigelse Forpagtningsaftalen kan fra begge sider opsiges med 6 måneders varsel. Forpagtningsaftalen løber længst til den 31. december 2016, såfremt aftalen ikke tidligere er blevet opsagt eller ophævet, jf. stk. 1 eller 13 og Forhold ved ophør Når forpagtningsaftalen ophører på grund af opsigelse eller på grund af forpagterens død eller efter aftale mellem forpagteren og FK, kan der rettes henvendelse til FK fra den fratrædende med anmodning om, at en eventuel efterfølgende forpagter søges forpligtet til mod rimelige betalingsvilkår at overtage det på ophørstidspunktet til virksomheden tilhørende inventar m.v. til en pris, der fastsættes ved vurdering af de pågældende genstande til fortsat brug på stedet. En sådan ordning kan dog ikke forventes opnået, såfremt forpagtningsforholdet ophører på grund af

4 misligholdelse, eller såfremt virksomheden af FK ikke ønskes videreført som hidtil. Ordningen forudsætter ligeledes, at FK finder en forpagter, som FK ønsker at antage, og som vil overtage virksomheden på disse betingelser. Udgifterne ved vurderingen betales af den fratrædende forpagter. Såfremt der ikke mellem den fratrædende forpagter og FK kan opnås enighed om, hvem der skal være vurderingsmand, udpeges denne på forpagterens regning af civildommeren i retskredsen. Forpagteren har ikke ved forpagtningsforholdets indgåelse betalt noget beløb for goodwill eller lignende og er ved sin fratræden ej heller berettiget til afståelsessum, goodwill eller lignende, hverken af en efterfølgende forpagter eller af FK. I den forbindelse er parterne enige om, at kontraktforholdet som forpagtning falder uden for lejelovgivningens område. 14 Tvister Parterne skal søge alle konflikter løst ved direkte forhandling mellem sig. Hvis parterne ikke kan løse en konflikt ved direkte forhandling mellem sig, skal konflikten søges løst med mediation. Såfremt parterne ikke inden 14 dage har aftalt, hvem der skal være mediator, kan hver af parterne anmode Danske Mediatoradvokater, H.C. Andersens Boulevard 45, 1553 København V om at bringe en mediator i forslag, eventuelt via henvisning til Mediatorinstituttet. Mediator skal være medlem af Danske Mediatoradvokater, og mediationen skal finde sted i overensstemmelse med de etiske regler for Danske Mediatoradvokater. Hvis en anden aftale ikke indgås i forbindelse med mediation, deles omkostningerne til mediator ligeligt mellem parterne. Parterne afholder hver især omkostninger til egne rådgivere i forbindelse med mediationen. En aftale om mediation er ikke til hinder for indgivelse af stævning, voldgiftsklage m.v. sideløbende med mediation, såfremt det er nødvendigt for at undgå rettighedsfortabelse ved forældelse eller lignende. En aftale om mediation indebærer ikke afkald på at bruge foreløbige retsmidler som arrest og fogedforbud. Hvis konflikten ikke er løst ved mediation inden 8 uger efter, at der blev fremsat ønske om mediation, er enhver af parterne berettiget til at kræve konflikten afgjort ved domstolene. 15 Misligholdelse Hver af parterne er berettiget til, uden varsel, at ophæve kontrakten på grund af væsentlig misligholdelse fra den anden parts side. Som væsentlig misligholdelse, der uden varsel giver FK ret til at ophæve forpagtningen, henregnes følgende forhold: a) Udeblivelse med betaling af afgift i henhold til kontraktens 9 med mere end 8 dage efter at skriftligt påkrav har fundet sted. b) Gentagen vægring ved at efterkomme FK s henstillinger med hensyn til caféens drift, vedligeholdelse og gode orden. c) Gentagne tilfælde af konflikter med bevillingsmyndighederne. d) Tab af bevilling til at drive restauration med ret til udskænkning af spiritus. e) Undladelse af at betale afgifter til det offentlige. f) Forpagterens konkurs, likvidation som solvent eller insolvent, betalingsstandsning, såvel offentligt som privat, eller dødsbobehandling uden vedgåelse af gælden. Såfremt misligholdelse tillige medfører tab for den anden part, er denne berettiget til at kræve erstatning for det lidte tab. 16 Tinglysning Kontrakten må ikke tinglyses på ejendommen.

5 Furesø, d. Furesø, d. for Furesø Kommune Forpagter Peter Rosgaard

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet.

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet. UDKAST Forpagtningskontrakt vedrørende caféen i Kulturhuset Galaksen. 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum i Kulturhuset Galaksen bortforpagter Furesø Kommune repræsenteret ved Kulturhuset Galaksen

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum og forenignsbrugere i Farum Svømmehal bortforpagter Furesø Kommune (i det følgende kaldt

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum og foreningsbrugere i Farum Svømmehal bortforpagter Furesø Kommune (i det følgende kaldt

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx xx CVR-nr. XX (forpagter) kiosken

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx CVR-nr. XX (forpagter) Caféen/kiosken

Læs mere

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren)

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) Aftale om Sundhedssikring Tegnernr.: Kundenr.: Aftalenr.: mellem Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) og Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE. Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb)

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE. Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) A-ordningen - med NI-beløb kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde.

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde. Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT 2016-001488-3 Udkast af 26. januar 2016 Matr. nr.: 5-bg Ejby by, Ejby v/ Ejbyvej, Ejby, 4623 Ll. Skensved FORPAGTNINGSKONTRAKT Underskrevne: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge, bortforpagter herved til

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedr. Rytterknægtskiosken

Forpagtningskontrakt vedr. Rytterknægtskiosken Forpagtningskontrakt Bornholm J.nr. NST-523-00602 Ref. jigno Forpagtningskontrakt vedr. Rytterknægtskiosken 1 Aftalens parter Bortforpagter, Naturstyrelsen Bornholm, indgår, under forbehold af Naturstyrelsens

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 Underskrevne (bortforpagter) Nyborg Kommune Torvet 1 5800 Nyborg CVR.nr. 29 18 97 22 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter) CVR.nr. en del af landbrugsejendommen

Læs mere

Standardkontrakt for bortforpagtning af cafeteria på Allerød Kommunes idrætsanlæg

Standardkontrakt for bortforpagtning af cafeteria på Allerød Kommunes idrætsanlæg Indholdsfortegnelse Aftalens parter...x Aftaleperiode...x Det forpagtede...x Ophævelse, opsigelse, overlevering og misligholdelse...x Krav til forpagter...x Krav til brugerrådet...x Leje og sikkerhedsstillelse...x

Læs mere

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2.

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2. 2014-15 Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt En journalist klagede til ombudsmanden over, at Nordfyns Kommune i medfør af offentlighedslovens

Læs mere

Forpagtningskontrakt mellem Silkeborg kommune

Forpagtningskontrakt mellem Silkeborg kommune Forpagtningskontrakt mellem Silkeborg kommune og Indholdsfortegnelse 1. Parterne:... 1 2. Forpagtningens omfang og beliggenhed... 1 3. Forhold ved overtagelse... 2 4. Vedligehold og rengøring... 2 5. Drift

Læs mere

Almindelige Leveringsbestemmelser El

Almindelige Leveringsbestemmelser El Almindelige Leveringsbestemmelser El 1. Kundens rettigheder og forpligtelser Rettigheder og forpligtelser 1.1 Kundens rettigheder og forpligtelser følger af nærværende vilkår samt af nuværende og fremtidig

Læs mere

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Mellem [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udsteder") [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udstedelsesansvarlig") Og VP SECURITIES A/S Weidekampsgade 14

Læs mere

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale Side 1 H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale --------------------------- Denne hovedaftale er indgået med bindende

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Indholdsfortegnelse Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Model B... 2 Afsnit I. Generelt... 2 Afsnit II. Overtagelse ved indflytning... 3 Afsnit III. Vedligeholdelse i boperioden... 4 Afsnit

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 25. Bredahlsgade Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 25. Bredahlsgade Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglement For afdeling 25. Bredahlsgade Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med maling af lofter,

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedrørende café/restauration og butik/kiosk i besøgscenteret ved Hammershus

Forpagtningskontrakt vedrørende café/restauration og butik/kiosk i besøgscenteret ved Hammershus Forpagtningskontrakt Bornholm J.nr. NST-5233-00398 Ref. jigno Forpagtningskontrakt vedrørende café/restauration og butik/kiosk i besøgscenteret ved Hammershus 1 Parter Bortforpagter, Naturstyrelsen Bornholm,

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837)

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) 1. KONTRAKTENS PARTER Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Driftsområde Karup (DOKAR) Adresse: Herningvej 30, Kølvrå,

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 51, Blåkildevej 1-115 / 2-168 Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1) BEK nr 196 af 27/02/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune

Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune Køge september 2015 Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune Driftsoverenskomst mellem Køge Kommune og bestyrelsen for Det Grønne Hus om centerets drift som Agenda 21 Center for Køge Kommune.

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Arbejdernes Boligforening afdeling 25 REMISEN Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto

Arbejdernes Boligforening afdeling 25 REMISEN Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto Arbejdernes Boligforening afdeling 25 REMISEN Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Gråsten Andelsboligforening

Gråsten Andelsboligforening Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE Dansk Business Angel Netværk info@dban.dk www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE 2 Mellem undertegnede, på den ene side [Selskabets navn og adresse] CVR-nr. [xx xx xx xx] (herefter betegnet Selskabet ) og er

Læs mere

Forpagtningskontrakt. (forpagter)

Forpagtningskontrakt. (forpagter) Forpagtningskontrakt Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (bortforpagter) & (forpagter) Vedrørende driften af Restaurant Halvleg i Frihedens Idrætscenter, Cafeteriet i Avedøre Idrætscenter

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

TJUR- OG TEJSTGÅRDEN. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

TJUR- OG TEJSTGÅRDEN. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement Standard-vedligeholdelsesreglement efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene boliger bekendtgørelse

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) Mellem XX som forpagter Og Femern A/S, Vester Søgade 10, 1601 København V, Cvr.nr. 28 98 65 64 som bortforpagter Er det aftalt, at førstnævnte forpagter dele af matr.

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8.

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-513-11950 Hjørring, den 2. december 2015 V E D T Æ G T E R for Den Selvejende

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Har du lyst til udeservering på Hestetorvet!

Har du lyst til udeservering på Hestetorvet! Har du lyst til udeservering på Hestetorvet! Hestetorvet er byens andet store torv med en beliggenhed ved indgangen til Roskilde, idet Roskilde Station og stationsforpladsen er nærmeste nabo til torvet.

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model A Afdeling 605. A-ordningen - kort fortalt. Generelt

Vedligeholdelsesreglement Model A Afdeling 605. A-ordningen - kort fortalt. Generelt Vedligeholdelsesreglement Model A Afdeling 605 A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling, tapetsering og gulvbehandling. Lejeren

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 7. Søndermarken Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 7. Søndermarken Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglement For afdeling 7. Søndermarken Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med maling af lofter,

Læs mere

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne Rammeaftale om provision og bonusløn mellem Tele Danmark A/S og AC-organisationerne Denne rammeaftale vedrører aftaler, der fastlægger en variabel løndel i forhold til den enkelte medarbejder på grundlag

Læs mere

Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører

Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører i forbindelse med praktisk hjælp og personlig pleje Område Gæld til det offentlige Konkurstruet eller lignende nu Ansøger leverer en erklæring på tro

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

Forpagtningsaftale (jordforpagtning)

Forpagtningsaftale (jordforpagtning) Sags nr. 14/22214 Forpagtningsaftale (jordforpagtning) Underskrevne (bortforpagter) Ringsted Kommune, Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted. CVR.nr. 18957981 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter)?????????????

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Dato: 25.05.2016 Sagsnr.: 2016-027072 Dok. nr.:2016-027072-1. Mandag-fredag 8-15 Torsdag 8-17

Dato: 25.05.2016 Sagsnr.: 2016-027072 Dok. nr.:2016-027072-1. Mandag-fredag 8-15 Torsdag 8-17 Orienteringsbrev til bolig Dato: 25.05.2016 Sagsnr.: 2016-027072 Dok. nr.:2016-027072-1 Mandag-fredag 8-15 Torsdag 8-17 Aalborg Varme A/S Hjulmagervej 20 Postboks 463 9100 Aalborg Tlf. 9931 4800 Fax 9931

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 40, fredrik Bajers Vej 2-276 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Blindecenter Bredegaard

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Blindecenter Bredegaard Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Blindecenter Bredegaard Nærværende driftsoverenskomst vedrører driften af den selvejende institution Blindecenter Bredegaard (herefter

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Helles Pleje og Service ApS under konkurs (IT-udstyr og inventar)

Helles Pleje og Service ApS under konkurs (IT-udstyr og inventar) 4. september 2014 Helles Pleje og Service ApS under konkurs (IT-udstyr og inventar) Eftersyn: 5. september 2015 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Industrileddet 1, 3300 Frederiksværk. Budfrist: 8. september

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Indholdsfortegnelse: 1. Parterne 2. Kontraktgrundlaget 3. Det forpagtede 4. Benyttelse af det forpagtede 5. Ikrafttræden

Læs mere

FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT

FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT -MED ISTANDSÆTTELSE VED FRAFLYTNING l. Generelt NORMAL-VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT er udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening efter reglerne i lov nr. 930

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige Teknisk sammenskrivning af bekendtgørelse 2009-12-14 nr. 1251 om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige som ændret ved BEK nr. 863 af 20/07/2011 Bemærk særligt 3 i BEK

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 Den 04-11-2014 Sagsnr.: 14/23633 Underskrevne (bortforpagter) Egedal Kommune, Dronning Dagmarsvej 200, 3650 Ølstykke CVR.nr.: 29188386 bortforpagter herved til

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglement udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standard-vedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968

Læs mere

Auktioner ApS sælger skærme for kunde

Auktioner ApS sælger skærme for kunde 19. august 2016 Auktioner ApS sælger skærme for kunde IKKE under konkurs (PC skærme 22 tommer bl.a. Lenovo) Eftersyn: 30. august 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Lergravsvej 53, 2300 Kbh S. Budfrist: 31.

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 Sag 83/2014 (1. afdeling) Holbæk Kommune (advokat Steen Marslew) mod GF Forsikring A/S (advokat Nicolai Mailund Clan) I tidligere instanser er afsagt

Læs mere

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000)

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) 8. oktober 2012 Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 12. oktober 2012 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med

Læs mere

Udkast til lovforslag om ændring af lejeloven m.v.

Udkast til lovforslag om ændring af lejeloven m.v. Velfærdsministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K 24. november 2008 Jour. nr.: 20-01-007-08 Ref: md Juridisk konsulent Mogens Dürr Telefon +45 33 12 03 30 md@ejendomsforeningen.dk Udkast til lovforslag

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: August 2016 J.nr. NST-5232-00543 Tidsbegrænset lejekontrakt (Klitfogedboligen) mellem Naturstyrelsen Vestsjælland Ulkerupvej 1, 4540 Nykøbing Sj. (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer)

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse

Læs mere

L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter for forsknings- og udviklingsaktiviteter) H143-11

L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter for forsknings- og udviklingsaktiviteter) H143-11 Skatteministeriet Nicolai Eigtveds Gade 28 1402 København K E-mail: js@skat.dk 24. november 2011 mbl (X:\Faglig\HORSVAR\2011\H143-11.doc) L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

26. august 2015. Jahnson 38. IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn. Budfrist: 10. september 2015 kl. 15.

26. august 2015. Jahnson 38. IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn. Budfrist: 10. september 2015 kl. 15. 26. august 2015 Jahnson 38 IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 10. september 2015 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs

Læs mere

/ FORPAGTNINGSKONTRAKT

/ FORPAGTNINGSKONTRAKT / FORPAGTNINGSKONTRAKT KARA/NOVEREN I/S (herefter betegnet bortforpagter), Håndværkervej 70, 4000 Roskilde, cvr nr. 13507406 bortforpagter hermed til Xxx (herefter betegnet forpagter), adresse, cvr nr.

Læs mere

Vejledning til kopi- og printaftalen

Vejledning til kopi- og printaftalen Vejledning til kopi- og printaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse 2 1. Indledning...3 2. Hvad er formålet

Læs mere

Bekendtgørelse om EU- og EØS-statsborgeres adgang til udøvelse af virksomhed som autoriseret sundhedsperson 1)

Bekendtgørelse om EU- og EØS-statsborgeres adgang til udøvelse af virksomhed som autoriseret sundhedsperson 1) BEK nr 49 af 13/01/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 20. september 2016 Ministerium: Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Journalnummer: Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, j.nr. 0905127 Senere ændringer

Læs mere

Båd sælges fra dødsbo

Båd sælges fra dødsbo 11. august 2016 Båd sælges fra dødsbo IKKE under konkurs (Motorbåd, i jern med Ford diesel motor, måler 9,5m) Eftersyn: 11. august 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Ishøj Havn, bro S3 Budfrist: 12. august

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T for arealer uden bygninger Under forbehold af provstiudvalgets godkendelse bortforpagter præsteembede/kirke ved menighedsråd til navn: adresse: hele/en del af embedets/kirkens

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 100 A I Holmsvej Godkendt på afdelingsmødet den 11.09.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

15. juli 2015. Danskb2b - del 14. IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil )

15. juli 2015. Danskb2b - del 14. IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil ) 15. juli 2015 Danskb2b - del 14 IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil ) Eftersyn: 30. juli 2015 fra kl. 13.00 til kl. 16.00 Korden 5, 8751 Gedved eller efter aftale på tlf. 51

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2.

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. Odder Kommune, Byggeri, (herefter benævnt udlejer) udlejer herved til: (Herefter benævnt lejer) det på vedhæftede oversigtskort med gul indramning viste areal, beliggende

Læs mere

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141 Patientforsikring Forsikringsbetingelser R350141 Gælder fra august 2014 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-12 Side 3 2. Patient afsnit 13-14 Side 6 3. Erstatningsregler afsnit 15-16 Side

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera )

Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera ) 9. juni 2016 Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera ) Eftersyn: 10. juni 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Svanemøllevej

Læs mere

KONTRAKT. mellem.... (herefter Sygehusapoteket)... CVR-nr... (herefter Leverandøren) hjemmeleverance af peritonealdialysevæsker m.m.

KONTRAKT. mellem.... (herefter Sygehusapoteket)... CVR-nr... (herefter Leverandøren) hjemmeleverance af peritonealdialysevæsker m.m. Udbud 2013-2.514.b Udbud 2013-2.515.b BILAG 3 KONTRAKT mellem (herefter Sygehusapoteket) og CVR-nr. (herefter Leverandøren) om hjemmeleverance af peritonealdialysevæsker m.m. 2 Indholdsfortegnelse 1. BAGGRUND...3

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN Miljøministeriet Naturstyrelsen Trekantsområdet NST-52451-00564 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Mellem Miljøministeriet, Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej 2, 7183 Randbøl, tlf. 72543588

Læs mere

Aftale. [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015]

Aftale. [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015] [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015] Aarhus Maj 2015 Sagsnr. 039186-0017 Aftale om etablering af det fælleskommunale redningsberedskab Brand & Redning

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere