INDHOLD. Udgiver Organisationsbestyrelsen i Østjysk Bolig. Redaktion Østjysk Bolig. Design Ineo Designlab. Tryk We Produce. Oplag 100 stk.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLD. Udgiver Organisationsbestyrelsen i Østjysk Bolig. Redaktion Østjysk Bolig. Design Ineo Designlab. Tryk We Produce. Oplag 100 stk."

Transkript

1 BERETNING 2014

2 02

3 BERETNING 2014 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD Indledning Overordnet status Byggeri og renovering Personale Boligsocialt arbejde Økonomi BL s 5. kreds Boligpolitik i Aarhus Flyttestatistik AARHUSbolig Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen i Østjysk Bolig Redaktion Østjysk Bolig Design Ineo Designlab Tryk We Produce Oplag 100 stk. Tilgængelig på

4 04 VELKOMMEN TIL ØSTJYSK BOLIGS BERETNING FOR 2014 I beretningen gør vi rede for det år, der er gået. Hvert år udvælger vi nogle relevante fokuspunkter, og i år ser vi blandt andet på, hvordan det går med at opfylde vores egne målsætninger. Vi giver en status på byggerier og renoveringer. Vi fortæller om udvikling i personalestanden. Vi samler op på kredsarbejde, samarbejdet i AARHUSbolig og det boligsociale arbejde. Alt i alt er beretningen altså en kort opsamling på året der gik i boligselskabet var endnu et travlt år i Østjysk Bolig, hvor især nybyggerier og forberedelserne til en af sel skabets største renoveringer, som snart går i gang for alvor i Ryhaven i Aarhus V, har fyldt rigtig meget i hverdagen. Rigtig god læselyst. På selskabets vegne, Organisationsbestyrelsen i Østjysk Bolig

5 05 En af selskabets ældste afdelinger Afdeling 1 Præstehaven er opført i 1940/41. En af selskabets yngste afdelinger Afdeling 89 Kildebjerg er opført i 2012.

6 06 OVERORDNET STATUS Det går overordnet set rigtig godt i Østjysk Bolig. Selskabet er velfungerende og i fin vækst, når man ser på antallet af nye boliger og længden af ventelister. Vi har ingen tomme boliger. Til daglig bruger vi vores målsætningsprogram som rettesnor i forhold til, hvor vi gerne vil hen som selskab og hvad vi skal arbejde med. På vores ordinære repræsentantskabsmøde i oktober 2013 vedtog vi vores nuværende målsætningsprogram, der gælder frem til repræsentantskabsmødet i oktober Målsætningsprogrammet indeholder blandt andet afsnit omkring vores værdier, kommunikation, vores boligsociale opgave og ansvar for bæredygtighed. Alle afsnit i programmet er lige vigtige, men vi kan naturligvis ikke nå at gennemarbejde dem alle til bunds hvert år. I 2014 har vi arbejdet med nogle fokusområder, som er kommunikation, vores boligsociale opgave og vækst med omtanke. Og det arbejde er gået rigtig godt. Men intet afsnit er glemt og de er alle en del af vores hverdag i selskabet. I vores målsætningsprogram er en af overskifterne Ansvar for bæredygtighed. I de nye boliger, vi inden længe går i gang med at opføre i Ryhaven, tænker vi også bæredygtigt. Fx genbruges en del af de nedbrudte materialer til at lave underlag til stier osv. i området.

7 07 Firmaet Scandi Byg skal genopbygge Ryhaven, når den inden længe rives ned til soklen. Afdelingen får samtidig et nyt og større fælleshus. BYGGERI OG RENOVERING Som nævnt i indledningen har nybyggerier og renoveringer fyldt meget i selskabet i I sommer blev Storbylandsbyen en realitet på Marienlystvangen i Aarhus N. Her flyttede 20 almindelige og 20 skæve beboere ind i nye rækkehuse i naturskønne omgivelser. Et projekt, som var usædvanlig længe undervejs over 20 år og som derfor var dejligt at få sat punktum for. Den 2. januar 2015 var der indflytning i Afdeling 17 Atriumhuset på Bispehavevej i Aarhus V. Derfor gik 2014 også rigtig meget med færdiggørelsen af de 116 ungdomsboliger og 12 mødrekollegieboliger her. Tre andre projekter 21 ungdomsboliger på Norsgade i Aarhus C, 96 ungdomsboliger på Vestergade også i Aarhus C, og 33 familieboliger i Gl. Rye har også været i gang i På Norsgade var der indflytning i marts 2015, på Vestergade og i Gl. Rye flyttes der ind til sommer Desuden har planlægningen af nyere byggerier blandt andet af 94 ungdomsboliger på Gøteborg Allé i Aarhus N også fyldt meget på kontoret. På renoveringssiden har det store renoveringsprojekt eller nærmere genopbygningsprojekt i Ryhaven i Aarhus V fyldt rigtig meget. 124 rækkehuse skal rives ned til soklen og genopbygges på grund af blandt andet problemer med fugt, skimmelsvamp og råd er gået med beboerafstemning og planlægning af totalentreprisekonkurrence, som blev afholdt i januar Efter sommerferien 2015 går Scandi Byg i gang med arbejdet ude i afdelingen.

8 08 PERSONALE Vi bliver stadig, langsomt men sikkert, flere og flere medarbejdere i Østjysk Bolig. I 2014 har vi ansat Kim Kjærgaard, der tidligere var projektansat, i en fast stilling som udviklingschef. Han begyndte i den nye stilling i januar Derudover har Henrik Steenberg været i praktik som bygningskonstruktør i løbet af året han blev, efter han havde færdiggjort sin uddannelse, ansat i en projektstilling, som han tiltrådte i januar I august fik vi en elev på kontoret. Hun hedder Katrine Andersen og skal være i selskabet i to år. Blicher Folmer, som er ansat i Bascon, har bemandet projektets container i afdelingen. Her har hun mødt afdelingens beboere og lavet forskellige projekter inden for Tryghedsprojektet. Hun arbejdede noget af tiden sammen med en praktikant, Majken Tollaksen, som var hos os i fire måneder. Vi kender Trine fra tidligere, hvor hun blandt andet har været involveret i renoveringssagen i Ryhaven. Det er hun i øvrigt stadigvæk. Inden jul sagde vi farvel til varmemester Henrik Rørbæk. Han blev erstattet af Erik Bendsen i starten af I Serviceafdelingen har der været en del udskiftninger. To malere har sagt farvel og ind er kommet en malersvend og en malerlærling. I sommeren kom der en ekstra murer til, men omkring årsskiftet blev det aftalt, at den ene murer skulle begynde som varmemester i Ry i begyndelsen af En tømrer er blevet udskiftet, og fire arbejdsdrenge/mænd har været ansat i kortere tid i løbet af året. Alt i alt giver det samme antal ansatte som året forinden. Den 1. november ansatte vi Ryan Jørgensen som inspektør. Han erstattede Flemming Juhl. Tryghedsprojektet i Bispehaven har desuden givet os et nyt men kendt ansigt på medarbejderlisten. Trine

9 09 Boligsocialt arbejde kan også være en flok ældre kvinder, der hver uge mødes til en gymnastiktime i fælleshuset i Afdeling 9 Rønnehegnet. BOLIGSOCIALT ARBEJDE Boligsocialt arbejde er mange forskellige ting fra afdeling til afdeling. I de små afdelinger handler det måske om et fastelavnsarrangement eller en sommerfest. I en stor afdeling som Bispehaven handler det om helhedsplan og Tryghedsprojekt. I Bispehaven arbejder projektmedarbejdere løbende med at øge trygheden ved hjælp af Tryghedsprojektet. Desuden gør medarbejderne i Trivselshuset et stort stykke arbejde i det daglige for at beboerne får godt og sundt indhold i hverdagen. Medarbejderne i Trivselshuset var været under hårdt pres i efteråret 2014, hvor trusler, hærværk og ballade medførte, at størstedelen af medarbejderne blev sygemeldt og Trivselshuset måtte lukke i en periode. Heldigvis er det åbent igen og tingene er ved at være tilbage til normalt. Mange steder er der faste traditioner omkring juletræsfester, udflugter, fællesspisning eller lignende. Det er initiativer, som Østjysk Bolig støtter op om og værdsætter, fordi det er med til at give vores beboere en følelse af fællesskab og tryghed i deres bolig og nærområde.

10

11 SOM ALMEN BOLIG ORGANISATION HAR ØSTJYSK BOLIG TIL OPGAVE AT BYGGE, VEDLIGE HOLDE, DRIVE OG ADMINISTRERE ALMENE BOLIGER OG HERTIL KNYTTET VIRKSOMHED. ØSTJYSK BOLIG LÆGGER SÆRLIG VÆGT PÅ AT LØSE DISSE OPGAVER MED HENBLIK PÅ: at udvikle det almene boligtilbuds attraktivitet for alle samfundsgrupper at skabe forudsætninger for livskvalitet og tryghed i boligområder at yde beboere og boligsøgende en service ud over deres forventninger at gøre beboerdemokrati synligt og inkluderende for alle at den almene sektor skal være i førertrøjen hvad angår bæredygtighed ØSTJYSK BOLIGS MÅLSÆTNINGSPROGRAM

12 12 ØKONOMI Boligorganisationens resultat for 2014 udviser et overskud på 337 t.kr. mod et budgetteret overskud på 320 t.kr. Organisationens resultat påvirkes af en høj grad af byggeaktivitet, som påvirker både indtægter og udgifter. Resultat er tilfredsstillende og afspejler en god balance mellem udgifter og indtægter. Forrentning Forretningen af midler i fælleskapitalforvaltning er for 2014: 2,96 %. Investeringsstrategien er uændret for 2015 og vil fortsat være baseret på et ønske om stabile renteafkast med mindst mulig risiko for tab på værdipapirbeholdningen. Egenkapitalen Egenkapitalen i 2014 er påvirket af et positivt resultat i organisationen på 337 t.kr., tilgang af ud amortiseret lån på 710 t.kr., samt en tilgang på 12,7 mio. kr. vedrørende frasalg af grundstykke i nedlagt institutionsafdeling. Egenkapitalen vil fortsat fremadrettet blive benyttet til tilskud til afdelinger i forbindelse med forbedringsog energiarbejder. Ultimo 2014 er følgende beløb reserveret til tilskud: Tilskud afdeling 3, Ryhaven 14,0 mio.kr. Tilskud afdeling 23, City 3,1 mio.kr. ÅRETS BEVÆGELSER PÅ EGENKAPITALEN, 2014 t. kr. Primo: TILGANG Bidrag afdelingerne Trækningsret 669 Dispositionsfond, udamortiseret lån 710 Dispositionsfond, Likvidation af afd Arbejdskapital 337 AFGANG BOLIGORGANISATIONSANDELE Ry Andelsboligforening af AFGANG DISPOSITIONSFOND Tilskud afdeling 12, Forsikringssag -162 Tilskud afdeling 13, Underskudsafvikling -32 Tilskud afdeling 15, Nye skilte -27 Tilskud afdeling 19, Støttemur -112 Tilskud afdeling 20, Byggesag -66 Tilskud afdeling 78, Boligsocialprojekt -3 Tilskud afdeling 88, Altaner -120 Tilskud vedr. tab på fraflyttere Afdeling 1, Præstehaven -121 Afdeling 6, Bispehaven -705 Afdeling 12, Bymosevej -21 Afdeling 82, Skanseparken -6 Afdeling 85, Moselunden -3 AFGANG ARBEJDSKAPITAL Tilskud afdeling 6, Boligsocialprojekt -47 Ultimo:

13 13 RESULTAT FOR 2014 Realiseret t. kr. Budget t. kr. Bruttoadministrationsomkostninger Administrationsbidrag eksterne foretagender Gebyrer Byggesagshonorarer Nettoadministrationsomkostninger Administrationsbidrag fra afdelinger Diverse indtægter Resultat af ordinær drift før renter 54 0 Nettorenteindtægter/udgifter Tilskud til afdelinger Resultat før ekstraordinære poster Ekstraordinær poster 91 0 Resultat EGENKAPITALEN ( ) t. kr (1/7) Opskrivningshenlæggelser Trækningsret Boligorganisationsandele Dispositionsfond Arbejdskapital

14 14 BL S 5. KREDS BL - Danmarks Almene Boligers 5. kreds består som bekendt af boligorganisationer i Aarhus Kommune. Vi er repræsenteret i kredsen af Lene Hansen, som bor i Afdeling 2 Præstehaven og desuden sidder i organisationsbestyrelsen. I 2014 fik kredsen ny formand. Det er Anders Rønnebo, der til daglig er direktør i AAB. Der er desuden kom met ny næstformand, Anette Østerhaab, som er formand for AL2boligs bestyrelse. Kredsrepræsentanterne og deres personlige suppleanter (Lene Hansens suppleant er Leif Scherrebeck fra Afdeling 6 Bispehaven og organisationsbestyrelsen) var en lørdag på rundtur til spændende byggerier i kredsen. Østjysk Bolig viste Storbylandsbyen på Marienlystvangen i Aarhus N og AlmenBolig+ afdelingen i Mårslet frem. Desuden har der været afholdt et fyraftensmøde for organisationsbestyrelsesmedlemmer i kredsen. Dette møde omhandlede evaluering af organisationsbestyrelsens arbejde, hvor Leif Scherrebeck blandt andet lavede et oplæg omkring vores evaluering af arbejdet på vores årlige arbejdsweekend og ved det første møde efter valget i oktober. Lene Hansen har følgende poster i repræsentantskabet: Medlem af bestyrelsen i 5. kreds og medlem af aktivitetsudvalget i 5. kreds. Der har været afholdt arbejdsweekend i repræsentantskabet, hvor det blandt andet blev diskuteret, hvilke projekter kredsen skulle arbejde med i valgperioden. STRUKTUREN I KREDSEN Kredsrepræsentantskabet består af 16 kredsrepræsentanter plus en formand og en næstformand. Alle boligorganisationer i Aarhus kommune har ret til at have en repræsentant i kredsen. Dog har de tre største organisationer ret til to repræsentanter hver. De valgte kredsrepræsentanter udgør det politiske ben. Herunder er der valgt en kredsbestyrelse samt diverse udvalg. Disse udgør: BL-opgaver/målsætningsprogram for 5. kreds, planlægning af kredsaktiviteter, kommunal politik og samarbejde og Aarhus Miljøcenter, beboerklagenævnet, integrationsudvalget samt folkeoplysningsområdet. Derudover har vi det faglige ben, som består af kredsrepræsentanterne samt direktørerne fra boligorganisationerne. Udvalgene under det faglige ben er: Byggeri- og byudvikling, daglig drift, det boligsociale område og boliganvisning.

15 15 BOLIGPOLITIK I AARHUS I vores to områder, Aarhus og Skanderborg kommuner, oplever vi en meget stor søgning på boliger i vores afdelinger. Vi har meget svært ved at følge med den store efterspørgsel, der er på en bolig. Som målsætningsprogrammet beskriver, vil vi vækste med omtanke, og det ville være naturligt, at vi tilstræbte at opfylde behovet. Men flere ting gør sig gældende, før vi kan bygge. Vi skal have del i den kommunale kvote for at kunne starte en ny byggesag op. Kvoten for nybyggeri er meget lille både i Aarhus og Skanderborg, og vi er flere boligselskaber, der ønsker at bygge boliger. Det betyder, at der er en meget lille tilgang af familieboliger, på trods af at behovet er meget stort. sammen med de privatopførte boliger. I særdeleshed oplever vi i Aarhus, at der opføres mange forældrekøbslejligheder. Den succes, der er med det, skyldes alene det, at vi ikke har mulighed for at opføre nye almene boliger. Det får også en markant indflydelse på de nye unge familier, som har svært ved at få en bolig i Skanderborg eller Aarhus. De presses ud på det private marked for køb og ofte langt fra arbejdspladserne, fordi det i den centrale del af og omkring Aarhus og ud mod Skanderborg og Favrskov ikke er muligt at finde en lejebolig. Skal dette ændres, således at vi sikrer en god tilflytning til området, så er det nødvendigt med en markant forhøjet tilgang af nye almene boliger. Det er vores håb, at kommunerne lytter til de signaler, der sendes ud om det voksende behov for nye boliger, og ikke mindst kigger på vores lange ventelister med ansøgere til ny bolig, hvor langt de fleste må vente forgæves på boligtilbud. I bund og grund handler det om økonomi for de enkelte kommuner. Kommunens budget til grundkapitaltilskud til opførelse er i begge kommuner for lille til at vi kan opfylde behovet for nye boliger. Vi må appellere til kommunerne om, at der afsættes et større beløb i budgettet til nye boliger, således at der kan blive et bredere udbud af almene boliger

16 BERETNING 2014 ØSTJYSK BOLIG 16 FLYTTESTATISTIK 2014 ALMENE BOLIGER Intern afd Intern selskab 2014 Fraflytning 2014 % 2012 % 2013 % 2014 Boliger Afd. 1, Præstehaven ,70 11,11 7,94 63 Afd. 2. Præstehaven ,31 11,54 7, Afd. 3, Ryhaven ,48 9,68 8, Afd. 5, Rosengården ,78 18,68 25,27 91 Afd. 6, Bispehaven ,49 16,44 18, Afd. 9, Rønnehegnet ,59 18,98 15, Afd. 11, Holbergsgade ,25 6, Afd. 13, Wilstersgade ,33 6 Afd. 14, Tuestensvej ,70 17,39 17,39 23 Afd. 19, Skødstrup ,18 15,15 33 Afd. 20, Marienlyst ,00 40 Afd. 21, Mårslet ,23 12,31 65 Afd. 71, Mågevej ,11 9 Afd.73, Mågevej ,67 6 Afd. 74, Ny Kirkevej mfl Afd. 75, Ny Kirkevej Afd. 76, Skansehøj , Afd. 77, Søkildevej , ,57 7 Afd. 78, Gyvelparken ,94 11,49 8,05 87 Afd. 80, Jægergårdsvej , ,00 4 Afd. 81, Låsby ,33 16,67 33,33 6 Afd. 82, Skanseparken ,29 7,14 7,14 14 Afd. 83, Skanseparken Afd. 84, Låsby ,00 20,00 20,00 5 Afd. 85, Moselunden ,91 12,73 5,45 55 Afd. 86, Søkildevej , Afd. 87, Gerstedvej ,50 12,50 37,50 8 Afd. 88, Skæphøj ,32 21,62 13,51 37 Afd. 89, Kildebjerg ,55 13,21 53 I alt

17 17 UNGDOMSBOLIGER Intern afd Intern selskab 2014 Fraflytning 2014 % 2012 % 2013 % 2014 Boliger Afd. 1, Præstehaven ,57 14,28 71,43 7 Afd. 6, Bispehaven ,00 60,00 80,00 10 Afd. 9, Rønnehegnet ,33 50,00 33,33 24 Afd. 10, Neptunvej ,00 37,50 58,33 24 Afd. 12, Bymosevej ,57 47,57 37, Afd. 15, Stavnsvej ,33 24,17 27, Afd. 16, Rytoften ,20 43,14 40, Afd. 22, Bjørnholms Alle ,76 42,86 21 I alt

18 18 AARHUSBOLIG AARHUSbolig er som bekendt et samarbejde mellem 11 almene boligorganisationer i Aarhus Kommune om udlejning af vores lejligheder. AARHUSbolig er efter vores opfattelse en meget velfungerende organisation og samarbejdet med de andre boligorganisationer i AARHUSbolig går rigtig godt. Politisk ledes AARHUSbolig af et repræsentantskab, der vælger en bestyrelse. I øjeblikket er ni organisationer repræsenteret i bestyrelsen. Østjysk Bolig er en af dem. en fusion af Aabyhøj Boligforening og Solgården de overtog den i juli 2013 og skal have den frem til juli Herefter overtager Boligkontoret Århus, der er en fusion af VesterBo, Højbo og Bo83, projektledelsen frem til juli Driftsledelsen varetages af AAB, og denne ledelse går ikke på skift er blandt andet blevet brugt på at udvikle en ny AARHUSbolig-hjemmeside. Den er netop gået i luften. Der holdes medarbejdermøder fire gange årligt, som udlejningschef Connie Koppel deltager i. Derudover afholdes der fire bestyrelsesmøder og et repræsentantskabsmøde. Administrativt ledes AARHUSbolig af en projektledelse, der går på skift blandt organisationerne. Projektledelsen ligger fortsat hos AL2bolig, som er TILMELDT VENTELISTEN I AARHUSBOLIG Tilmeldt Heraf aktive Heraf i bero ,88 % af de aktive ansøgere er tilmeldt E-tilbud. 5,12 % får tilbud pr. brev. Der er ca besøgende på hjemmesiden hver dag.

19 19 Østjysk Boligs organisationsbestyrelse, som blev valgt ved repræsentantskabsmødet i oktober Fra venstre er det Tommy Jørgensen (1. suppleant), Anne Kristensen, Julie Kiil (2. suppleant), Tina Slot Schmidt, Thomas Hansen, Katja Hillers, Lene Hansen (næstformand), Else Christensen (formand) og Leif Scherrebeck. Vi håber, at du med denne beretning er blevet lidt klogere på, hvad der sker i løbet af et år i Østjysk Bolig. Som altid har samarbejdet mellem organisationsbestyrelse, afdelingsbestyrelser og medarbejdere i Østjysk Bolig fungeret rigtig godt tak for det. På selskabets vegne, Organisationsbestyrelsen i Østjysk Bolig

20 BERETNING 2014 ØSTJYSK BOLIG SØREN FRICHS VEJ AARHUS TELEFON WEB ØSTJYSKBOLIG.DK

BERETNING 2016 RAMMEN OM DIT LIV

BERETNING 2016 RAMMEN OM DIT LIV BERETNING 2016 RAMMEN OM LIV DIT BERETNING 2015 ØSTJYSK BOLIG 2 ØSTJYSK BOLIG BERETNING 2016 2015 INDHOLD 5 VELKOMMEN 6 OVERORDNET STATUS 7 BYGGERI OG RENOVERING 8 PERSONALE 9 BOLIGSOCIALT ARBEJDE 12 ØKONOMI

Læs mere

REDAKTION Vibeke Thiim Harder, Østjysk Bolig og Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig

REDAKTION Vibeke Thiim Harder, Østjysk Bolig og Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig BERETNING 2017 BERETNING 2015 ØSTJYSK BOLIG UDGIVER Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig REDAKTION Vibeke Thiim Harder, Østjysk Bolig og Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig DESIGN Vibeke Thiim Harder,

Læs mere

REDAKTION Vibeke Thiim Harder, Østjysk Bolig og Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig

REDAKTION Vibeke Thiim Harder, Østjysk Bolig og Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig BERETNING 2018 UDGIVER Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig REDAKTION Vibeke Thiim Harder, Østjysk Bolig og Organisationsbestyrelsen, Østjysk Bolig DESIGN Vibeke Thiim Harder, Østjysk Bolig TILGÆNGELIG

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIT NYE HJEM

VELKOMMEN TIL DIT NYE HJEM VELKOMMEN TIL DIT NYE HJEM I denne folder kan du finde nyttige informationer om din bolig. På vores hjemmeside www.østjyskbolig.dk kan du altid læse meget mere. Om os: Østjysk Bolig administrerer almene

Læs mere

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog Østjysk Bolig 2018 Mødedato: Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Allan Søstrøm Bestyrelsesformand Katja Hillers Udlejningschef Connie

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Østjysk Bolig Torsdag, den 05.01.2012

Referat af bestyrelsesmøde Østjysk Bolig Torsdag, den 05.01.2012 Referat af bestyrelsesmøde Østjysk Bolig Torsdag, den 05.01.2012 Ordstyrer: Lene Hansen Til stede: Else Christensen Aase Jensen Anne Kristensen Tommy Jørgensen Lene Hansen Gitte Bülow Light Klaus D. Djernes

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 8. marts 2013 Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig Mødedato: 29. januar 2013 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00 Hotel Legoland Aastvej 10 7190 Billund Formandskandidat: Per Nielsen Opstillet af: Bovia ANSAT i boligorganisationen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk Åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Onsdag lukket Fredag 09.00-12.00

Læs mere

RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN

RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN 1 INDLEDNING Som bekendt skal I snart igennem en større renovering af jeres afdeling. Denne lille folder er lavet til jer, Ryhavens beboere, i forbindelse med informationsmødet,

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds. Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00. Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro

Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds. Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00. Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00 Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro Formandskandidat: Peter Nørkjær Opstillet af: Tønder Andelsboligforening Egen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt.

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt. 13.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe Dypevåg Direktør

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

I MORTEN BOJE I 31. MAJ 2016 I REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Årsregnskab 2015 Boligforeningen 3B

I MORTEN BOJE I 31. MAJ 2016 I REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Årsregnskab 2015 Boligforeningen 3B SDE 1 MORTEN BOJE 31. MAJ 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE Årsregnskab 2015 Boligforeningen 3B SDE 2 MORTEN BOJE 31. MAJ 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE Revisionspåtegning og protokol Konklusion Revisionen har ikke

Læs mere

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt 1 Beretning for året 2011/2012 Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 12. maj 2011 til og med i dag. Generalforsamlingen var godt besøgt. Ved sidste års generalforsamling

Læs mere

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013 Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941 Regnskabstal for 2013 LBF-nr. 117 Navn: Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted Antal lejemål i alt:c54 Fordelt på typer: Almene boliger Almene

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. Side 165/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Beretning for 2010/2011

Beretning for 2010/2011 Beretning for 2010/2011 Beboerdemokratiet Den forløbne periode har stået i samarbejdets tegn, men har også været præget af at boligkontorets fra september og frem til 1 maj har stået uden direktør. Bo83

Læs mere

BEBOERINFORMATION FAKTA OG FAQ HVAD SKER DER NU?

BEBOERINFORMATION FAKTA OG FAQ HVAD SKER DER NU? BEBOERINFORMATION FAKTA OG FAQ HVAD SKER DER NU? KLAR TIL FUSION? Gennem længere tid har hovedbestyrelserne i Beder-Malling Boligforening og AAB Odder talt om muligheden for at fusionere de to foreninger.

Læs mere

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej.

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej. 14.01. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. januar 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.sab.dk E-mail post@sab.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Jeg har gennem de seneste år

Læs mere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Almene boliger Almene boliger omfatter: Familieboliger Ældreboliger Ungdomsboliger Den historiske baggrund Købehavn vokser 1902: ca. 500.000 indbyggere

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Fredag 09.00-12.00 BESTYRELSENS

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde torsdag, den 27.05.2010

Referat af repræsentantskabsmøde torsdag, den 27.05.2010 Referat af repræsentantskabsmøde torsdag, den 27.05.2010 Tilstede : Selskabsbestyrelsen: Else Christensen Per Kjærgaard Gitte Bülow Light Lene Hansen Ole N. Madsen Leif Scherrebeck Klaus Winther Djernes

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Østjysk Bolig, afdeling 3, Ryhaven - anmodning om garanti for lån til renovering

Østjysk Bolig, afdeling 3, Ryhaven - anmodning om garanti for lån til renovering Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra MTM Dato 25. november 201425. november 2014 anmodning om garanti for lån til Der ydes kommunal garanti til Østjysk Boligs afdeling 3, Ryhaven, så afdelingen

Læs mere

Boligselskabet BSB Ørbæk

Boligselskabet BSB Ørbæk Boligselskabet BSB Ørbæk Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013 kl. 16.30 i Ørbæk Midtpunkt (hallerne), Langemosevej 5, 5853 Ørbæk Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Ørbæk... 2

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Fredag 09.00-12.00 BESTYRELSENS

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 side nr. 183 Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Administrationen: Chris Cully Erling Sørensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Vicky E. Jensen Frederik

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

4. kreds. Forslag til valg af repræsentanter. Kandidatliste for 4. kreds 2010. Kandidatliste for 4. kreds 2010 1

4. kreds. Forslag til valg af repræsentanter. Kandidatliste for 4. kreds 2010. Kandidatliste for 4. kreds 2010 1 4. kreds Forslag til valg af repræsentanter Kandidatliste for 4. kreds 2010 Kandidatliste for 4. kreds 2010 1 2 Kandidatliste for 4. kreds 2010 Tryk: Quickly Tryk. Forsidefoto: Alex Tran Du kan nå det

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ. Styringsdialog 2016, Østjysk Bolig

TEKNIK OG MILJØ. Styringsdialog 2016, Østjysk Bolig Styringsdialog 2016, Østjysk Bolig Mødedato: 28. november 2016 Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Formand Else Christensen Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Styringsrapport for almen boligorganisation med egne boligafdelinger

Styringsrapport for almen boligorganisation med egne boligafdelinger Styringsrapport for almen boligorganisation med egne boligafdelinger Organisationstype: Boligorganisation Organisationsnr: Navn: Regnskabsperiode start: Regnskabsperiode slut: A. Konklusion Vurderer boligorganisationen

Læs mere

Almene boliger i Aarhus

Almene boliger i Aarhus 13. NOVEMBER 2018 Almene boliger i Aarhus - Aftale mellem BL s 5. kreds og Aarhus Kommune om genhusning og nybyggeri 1. Den blandede by er en fælles opgave BL s 5. kreds og Aarhus Kommune har tradition

Læs mere

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet . Koden til internettet er: Stauning Fremtidens mål for SAB 10 november - Arbejdermuseet Konsulenter: Anette Kristensen og Christian Berg Larsen cbl@modusplus.dk Tlf: 22263238 Program 10.00 Velkomst ved

Læs mere

FUSION. -Fordele og ulemper. Hjørring, 25. april 2016

FUSION. -Fordele og ulemper. Hjørring, 25. april 2016 FUSION -Fordele og ulemper Hjørring, 25. april 2016 Fordele Ulemper Én butik; forvirrende med Bolig Hjørring, Hjørring Boligselskab m.v. Ingen moms på administrationsbidrag, vedligeholdelsesplaner og lovmæssige

Læs mere

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter.

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter. 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Mødereferat Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune 30. oktober 2017 - Sagsnr. 17/11427 - Løbenr. 217271/17 Møde dato 27. oktober 2017 Møde

Læs mere

fabo ALFABO Årsberetning Kolding Åpark 8A, 4. øst Tlf.: Kolding Mail:

fabo ALFABO Årsberetning Kolding Åpark 8A, 4. øst Tlf.: Kolding Mail: fabo ALFABO Årsberetning Kolding Åpark 8A, 4. øst Tlf.: 7370 8180 6000 Kolding Mail: info@alfabo.dk CVR: 26771846 www.alfabo.dk Bestyrelsens beretning 2019 v/formand Bent Jacobsen Kære repræsentantskab

Læs mere

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2014/2015

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2014/2015 Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2014/2015 Organisationsbestyrelsens (OB) skriftlige beretning kan kun være en gentagelse og/eller opsummering af, hvad der kan læses i OBs mødereferater,

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune. Styringsdialog 2015, Østjysk Bolig

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune. Styringsdialog 2015, Østjysk Bolig Side 1 af 9 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Styringsdialog 2015, Østjysk Bolig Mødedato: Mødetid: 13 Mødested: Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Deltagere: Tilstede fra

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Bestyrelsen, der aflægger beretningen for 2018, blev valgt på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 6. februar

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus Mødedato: 2. december 2014 Mødetid: 14.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 11. september 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger...

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger... Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. september 2011 kl.17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Jægerspris

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Byggeudvalgsmøde afholdes torsdag 29. januar. Erik Piilgaard orienterede om emner der kommer på mødet.

Byggeudvalgsmøde afholdes torsdag 29. januar. Erik Piilgaard orienterede om emner der kommer på mødet. 15.01. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus 28. november 2013 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus Repræsentantskabsmøde og konstituerende bestyrelsesmøde den 28. november 2013 199 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib.

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. BOLIGSELSKABET AF 1945 I STRIB Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl. 18.00 i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. Tilstede: Bestyrelsen: Knud Kingo Christensen (KKC), Mogens K. Hansen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012 Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Der kan også opstilles kandidater på selve repræsentantskabsmødet. Knud Villy Mogensen 500

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. maj 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 6. kreds. Kredsvalgmøde den 26. april 2012, kl. 19.00. Herning Kongres og Kulturcenter. Østergade 37.

Oversigt over kandidater på valg i 6. kreds. Kredsvalgmøde den 26. april 2012, kl. 19.00. Herning Kongres og Kulturcenter. Østergade 37. Oversigt over kandidater på valg i 6. kreds Kredsvalgmøde den 26. april 2012, kl. 19.00 Herning Kongres og Kulturcenter Østergade 37 7400 Herning Formandskandidat: Karsten R. Håkonsen Opstillet af: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 31. AUGUST 2016 :

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 31. AUGUST 2016 : * => bilag til punktet kl. 16 30 på Vestergårdsvej 15 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sager til drøftelse/beslutning a. Kommunikationsstrategi* Med henblik på drøftelse i Organisationsbestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

Erik Piilgaard bød Karin Jørgensen velkommen i bestyrelsen.

Erik Piilgaard bød Karin Jørgensen velkommen i bestyrelsen. 12.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe

Læs mere

Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg 2019

Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg 2019 Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg Konto Note Specifikation Regnskab Budget Budget Afvigelse 2017 2018 Udgifter Ordinære udgifter 501 * Bestyrelsesvederlag m.v. 360.200,00 368.000 372.000 4.000

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for Brøndbyernes Andelsboligforening for 2010/2011.

Organisationsbestyrelsens beretning for Brøndbyernes Andelsboligforening for 2010/2011. Organisationsbestyrelsens beretning for perioden april 2010 til maj 2011. Der har i den forløbende periode været gang i mange ting på foreningsplan. Regeringen har besluttet ny lovgivning som i den forgangne

Læs mere

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 1031 Taastrup Torv I og II 1032 Taastrup Torv Plejeboliger Opførelsesår: 2014 33 boliger 1029 Møllegården Opførelsesår: 1975 10 boliger 1028 Kongsgården Opførelsesår: 1975

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 15. august 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat af dialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag den 21. januar 2015

Referat af dialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag den 21. januar 2015 Søren Christiansen Michael Hesselberg Jens Villads Jensen Anette Eriksen Boligselskabet Baldersbo BY, KULTUR OG ERHVERV Dato: 10. februar 2015 Tlf. dir.: 4477 2287 E-mail: byogerhverv@balk.dk Kontakt:

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter.

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter. Afdeling 15, Gurrelung/Bjerrelund Steen Lippert Kurt Christensen Tove Post Mogens Bøje Andersen Dorthe Larsen bød velkommen til repræsentantskabsmødet. 1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet BSB Egebjerg

Boligselskabet BSB Egebjerg Boligselskabet BSB Egebjerg Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 3. juni 2013 kl. 16.00 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Egebjerg... 2 1.1 Orientering

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 4. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 4. december 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 4. december 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.11 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 4. december 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 25. februar 2015 kl. 9.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2 timer. Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej

Læs mere

Efter kælderoversvømmelserne i 2011 har de 4 afdelinger det gik ud over fået installeret højtvandslukkere.

Efter kælderoversvømmelserne i 2011 har de 4 afdelinger det gik ud over fået installeret højtvandslukkere. Organisationsbestyrelsens beretning 2013 Indledning Organisationsbestyrelsen har haft et år med mange udfordringer. Umiddelbart efter sidste generalforsamling valgte to medlemmer at udtræde af bestyrelsen.

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2013/2014

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2013/2014 Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2013/2014 Organisationsbestyrelsens (OB) skriftlige beretning kan kun være en gentagelse og/eller opsummering af, hvad der kan læses i OBs mødereferater,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen 13.09.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

REFERAT af ordinært bestyrelsesmøde nr , torsdag, den 28. april 2016 i Boligforeningen VIBO, Sankt Peders Stræde 49 A, 5.

REFERAT af ordinært bestyrelsesmøde nr , torsdag, den 28. april 2016 i Boligforeningen VIBO, Sankt Peders Stræde 49 A, 5. REFERAT af ordinært bestyrelsesmøde nr. 2016-4, torsdag, den 28. april 2016 i Boligforeningen VIBO, Sankt Peders Stræde 49 A, 5. sal Til stede: Fra foreningsbestyrelsen: Fra administrationen: Afbud: Mødeleder:

Læs mere

Notat 5. juni Almene boligprojekter , rækkefølgeplan

Notat 5. juni Almene boligprojekter , rækkefølgeplan Notat 5. juni 2018 Almene boligprojekter 2018-2021, rækkefølgeplan Økonomiudvalget udarbejdede i juni 2015 en rækkefølgeplan for almene boligprojekter 2016-2019. Nedenfor findes under punkt 1 en statusoversigt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere