Institutions navn Foreningen Vandpytten. Leder Tinna Tidemand,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Institutions navn Foreningen Vandpytten. Leder Tinna Tidemand,"

Transkript

1 Dato 2016 Uanmeldt tilsyn 26. august Anmeldt tilsyn 13. september kl tilsynsførende Jette Lund Thomsen Institutions navn Foreningen Vandpytten Leder Tinna Tidemand, Pædagogisk Indhold: Indhold Bemærkninger Opfølgning Uanmeldt tilsyn: Besøget fandt sted ved 9. tiden. Alle børn og medarbejdere var på legepladsen. Der var forskellige aktiviteter i gang og medarbejdere der var ved at planlægge dagens aktiviteter; bål, male korn, tur ud af huset for at samle korn mv.. Der var desuden et barn under indkøring. Pædagogisk handleplan: Konsulentens fokus på det uanmeldte tilsyn vil være at vurdere, hvorvidt handleplanens beskrivelser afspejles i hverdagen, ift.: Børnesyn Læringssyn Børnefællesskaber Science didaktik Voksenorden Læringsmiljøer Børnemiljøer (fysisk / psykisk / æstetisk) Sprog (dialogisk læsning / 2-sprogs arbejde / sprogtest mm) Overgange Didaktisk tilgang: Hvordan arbejdes der systematisk med metoder For private institutioner: Børnene legede i små grupper med eller uden en medarbejdere som omdrejningspunkt, og der var god bemanding og mulighed for at støtte og guide børnene hvis der skulle være behov. Jeg talte med nogle børn, der selvfølgelig var nysgerrig på hvorfor jeg var på besøg, og de tilkendegav at de var glade for deres børnehave og involverede mig gladelig i det de var i gang med. Det blev fortalt, at man indretter lokalerne ud fra dagens målsætning/valg af aktivitet, så set udefra og på en dag hvor børnene var på legepladsen, kunne man ikke helt få indtryk af hvad der pt. optager børn og medarbejdere bare ved at kigge på læringsrum. Men de pædagogiske overvejelser i forhold til intentionen med indretning blev italesat. I øvrigt dejlig store lyse lokaler, og indrettet/bygget med omtanke for, hvad der rent praktisk og pædagogisk er hensigtsmæssig. Der er gjort store overvejelser i forhold til valg af materialer, indretning og lokalernes funktion (kreativ/stille), hvilket er med til at fremme det æstetiske indtryk.

2 Hvilke metoder er valgt Desuden gode lysindfald i de fleste af lokalerne. Tilsynsførende oplevede medarbejdere tage initiativ til aktiviteter, støttende og guidende medarbejdere og medarbejdere der var nærværende og til rådighed for børnene. Fokus på anmeldt tilsyn vil være Vandpyttens didaktiske tilgang, hvordan man planlægger og ud fra hvilke mål. Desuden hvilke evalueringsmetoder man benytter. Anmeldt tilsyn: Tilsynsførende orienterede Vandpytten om indhold og ramme for lovpligtig tilsyn og hvilke kvalitetsparametre (vedlagt) man arbejder ud fra I Hillerød Kommune. Alle fokuspunkter blev gennemgået, ikke enkeltvis men i sammenhæng, herunder afklaring af og dialog om hvordan Vandpytten sætter mål for aktiviteter, planlægger og evaluerer. Vandpyttens omdrejningspunkt er krop, bevægelse og natur (i øvrigt italesat; dannelse) og læreplanstemaerne indgår i planlægning af den pædagogiske praksis. Indretning af læringsrum er situations bestemt og afspejler hvilket tema/aktivitet der er planlagt. Derfor er lokalerne tomme i de perioder hvor børnene er ude. Det stiller krav til medarbejdere at være på forkant, både i forhold til valg af materialer og indretning, så børnene udfordres i forhold til udvikling og alder. Leder fortæller, at medarbejderne har gode kompetencer udi planlægning og i at gå foran børnene man er i proces med at øve sig mere i at gå bagved og gribe børnenes interesser og nysgerrighed. Leder tager sig fast af sprogvurdering af 3 årige og vejleder og guider medarbejdere og forældrene i blandt andet Styrk Sproget. Der er udarbejdet plan/kompendie for børnenes sidste tid i Vandpytten og overgang til sfo og skole.

3 Leder udtrykker tilfredshed med samarbejdet med PPR, man oplever blandt andet at blive imødekommet og kan få råd og vejledning af PPR psykolog. Vi vender de fordele og udfordringer der kan være som privat institution. Konsulentens fremadrettede fokus ift. pædagogisk indhold Det er tilsynsførendes indtryk, at Vandpytten er et velfungerende dagtilbud. Der følges op på næste tilsynsbesøg Leders fremadrettede fokus ift. pædagogisk indhold Politiske mål Udfyldes af leder inden det anmeldte tilsyn (elektronisk) Sundhed Hvordan arbejder I med nedbringelse af sygefravær hos børn og voksne? Hvordan ser jeres sygefravær ud? Er det lavere end i 2012/2014 Hvilke tiltag har I iværksat og hvordan arbejdes mod målet Vi har et generelt fokus på sundhed/kost og bevægelse, da vi er certificeret som idræts institution. Nogenlunde status quo siden vi har fået udbygget institutionen Bedre børn/voksen miljø efter udbygningen- vi bestræber os på at fordele børnene i alle rum inde som ude.

4 Inklusion Hvordan er der arbejdet med målet om at alle børn skal have mindst en ven? Der arbejdes både i køns og aldersopdelte grupper. I grupperne har vi fokus rettet mod: Undgå udelukkelse Sætte fokus på det at kunne bidrage til fællesskabet Skabe deltagelses muligheder for alle, store som små Sætte fokus på de voksnes betydning for planlægningen af aktiviteter Sætte fokus på social anerkendelse Undgå udsatte positioner Have øje for iboende ressourcer hos det enkelte barn/gruppen Hvordan arbejdes der på at alle alderssvarende børn er parate til skolestart? Der arbejdes målrettet med den ældste gruppe vores kontekst er et kompendie, som forældrene får udleveret ved den første, af 3, før-skole samtaler i maj måned, året før barnet skal i skole. Endvidere har vi et tæt samarbejde med vores tilknyttede psykolog, i forhold til sparring om gruppens trivsel. Forældresamarbejde Hvordan ligger forældretilfredsheden ift. målingerne i 2012 (skal måles hvert andet år) Målt i oktober forældretilfredsheden er i top Hvordan arbejdes med Pædagogen som Vejleder? Vi målretter behovet for vejledningssamtaler for hvert enkelt barn/familie. Vi indkalder eksterne samarbejdspartnere, når der er brug for konsultative samtaler. Vi tilbyder endvidere 3 måneders samtaler, og hvert år i maj trivselssamtaler for alle børn- De kommende skolebørn indkaldes det sidste år til 3 samtaler.

5 For kommunale og selvejende institutioner: Hvor stor en andel af forældrene orienterer sig på BørneRoden? Læring og Uddannelse: Hvordan arbejdes med Babytegn? Er det tydeligt for alle voksne hvilke tegn der bruges Er forældrene inddraget Hvordan arbejdes med målet om at andelen af 3-årige der har brug for en fokuseret eller særlig sproglig indsats er lavere eller på niveau med landsgennemsnittet? Hvordan inddrages IT som læringsværktøj i det daglige pædagogiske arbejde? Kan institutionen dokumentere en tydelig udvikling i arbejdet med læringsmiljøer og udviklingen af disse? Vi arbejder med baby tegn og alle voksne er blevet/bliver instrueret i tegnene. Vi udsender billeder af børn, der laver tegnene på vores Facebook profil. Det er tydeligt, at mange forældre bruger tegnene i hjemmet. Alle børn i alderen 2,10-3,2 år sprogvurderes og niveauet for en fokuseret eller særlig sproglig indsats ligger under landgennemsnittet. Den ældste gruppe bruger IPads både til at opsøge viden sammen med en voksen og individuelt/ i grupper i forhold til det skoleforberedende arbejde med relevante Apps. Ja- Mobilitet i forhold til læringsmiljøer er vores mission- og heraf udvikles/evalueres de løbende. Pt. Fokus på miljøer på legepladsen. Konsulentens samlede fremadrettede fokus ift. arbejdet med de politiske mål Leders samlede fremadrettede fokus ift. arbejdet med de politiske mål Fremadrettet fokus: At hverdagens aktiviteter og opgaver tager udgangspunkt i fællesskab og inklusion. Det er godt for alle, både børn og forældre. Vi prøver at tilgodese alle, og hjælpe forældrene til at få en forståelse for, at have et mindre snævert fokus på deres eget barn og deres egne behov.

6 Planlægning Dagens mødeskema hvordan ser det ud Hver morgen sørger vi for at få lavet en voksenorden ud fra dagens mødeskema. På denne måde, har vi et overblik over dagen og kan tilpasse dagens aktiviteter til dagens personale. Der henvises desuden til Fælles Børn Fælles Ansvar ift. de fælles kommunale retningslinjer for børn med behov for særlig støtte og eventuelle underretninger. Lovmæssig og faktuel vurdering

7 Udfyldes kortfattet af leder inden det anmeldte tilsyn (elektronisk) kun med afkrydsning hvor der ikke er bemærkninger. Diverse politikker mm skal være tilgængelige ved det anmeldte tilsyn. Indhold Bemærkninger Kryds Legepladsen Er der afholdt legepladstilsyn hvornår Hvilke bemærkninger var der evt. ved tilsynet og hvordan arbejdes der med disse Hvert efterår- senest d. 24/10-15 Få bemærkninger: rive faldsand og en løs skrue. Blev udbedret ugen efter. Er der daglig kontrol af sikkerheden på legepladsen Fødevarekontrol Har der været tilsyn i køkkenet hvornår Hvilke bemærkninger var der evt. ved tilsynet og hvordan arbejdes der med disse Brand Er der udført brandtilsyn hvornår Er der afholdt brandøvelse hvornår Hvilke bemærkninger var der evt. efter tilsynet / øvelsen og hvordan arbejdes med disse Bygning Har der været udført bygningsgennemgang (inde / ude) Hvilke bemærkninger var der evt. og hvordan arbejdes der med disse Ja Seneste tilsyn i forsommeren 2015 = Elite Smiley Ja -juni og ABA tilsyn juli 2016 Ja- juli 2015 Ingen bemærkninger ved tilsynene Øvelsen: lydniveauet ved brand blev opjusteret i dele af huset. Ja- både ude og inde Der er fokus på taget/renovering og pt. er der ingeniører på sagen. Hygiejne Arbejdes der med Sundhedsstyrelsens anbefalinger (beskrevet i hæftet - Ja

8 Sundhedsstyrelsen: Hygiejne i daginstitutionen) Er der procedurer har I for rengøring af krybber, sovevogne og sovepladser Ja Ja Er der procedurer har I for håndvask (børn og voksne) Politikker mm Er der beskrivelser / politikker i institutionen ift. følgende: Ture ud af huset Børn der bliver væk på tur eller i institutionen Alkohol personale og forældre Sol og ophold i sol Sovende børn sovestillinger / seler / opsyn / varme / kulde Kostpolitik Rygning Sikkerhed Arbejdes der med sikkerhed i hverdagen ift. Transport Legetøj Seler i barnevogne og krybber Børne- og straffeattester (personale) Ja til alle Ja til alle Samlet vurdering:

9 Den tilsynsførendes konklusion på baggrund af den samlede pædagogiske tilsyn: Vandpyttens værdigrundlag, læreplaner og virksomhedsplan er velbeskrevet og det uanmeldte og anmeldte tilsynsbesøg afspejler sammenhæng til det beskrevne. Som det fremgår af ovenstående er der ingen bemærkninger til tilsyn 2016.

Nogenlunde status quo

Nogenlunde status quo Dato for tilsynet: uanmeldt 23. august 2017/anmeldt 30. august 2017 Konsulent: Lone Jensen Institutionens navn: Vandpytten Leder: Tinna Tidemand Konsulentens fremadrettede fokus ift. pædagogisk indhold

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune 2015

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune 2015 Dato 11. juni 2015 Tilsynsførende Jette Lund Thomsen Institutions navn Gadevang Asyl Daglig Leder Gitte Nielsen Bestyrelsesformand Lotte Beck Pædagogisk Indhold: Indhold Bemærkninger Opfølgning Tilsynsførende

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Pædagogisk Indhold:

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Pædagogisk Indhold: Dato Konsulent Jeanette Thomsen Institutions navn Børnehaven Kornvænget Leder Hanne Jensen Pædagogisk Indhold: Indhold Bemærkninger Opfølgning Pædagogisk handleplan: Konsulentens fokus på det uanmeldte

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål Dato for tilsynet: Uanmeldt tilsyn: 27.11.2017 Anmeldt tilsyn: 06.12.2017 Konsulent: Pia Charlotte Olsen Institutionens navn: Gadevang Asyl Daglig leder : Leder: Gitte Nielsen Konsulentens fremadrettede

Læs mere

Indhold Bemærkninger Opfølgning Uanmeldt tilsyn i Georgs vugge d er i færd med at rulle rullebordet ned til køkkenet.

Indhold Bemærkninger Opfølgning Uanmeldt tilsyn i Georgs vugge d er i færd med at rulle rullebordet ned til køkkenet. Dato Konsulent Pia Charlotte Olsen Institutions navn Georgs Vugge Leder Ulla Bergen Byskov Pædagogisk Indhold: Indhold Bemærkninger Opfølgning Uanmeldt tilsyn i Georgs vugge d. 14.10.2016 Pædagogisk handleplan:

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Børnehuset Labyrinten

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Børnehuset Labyrinten Dato for uanmeldt tilsyn: 29.10.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 15.11.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: David Aagaard Institutionens navn:

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Pædagogisk Indhold:

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Pædagogisk Indhold: Dato 15.07.16 Konsulent Jeanette Thomsen Institutions navn Gadevang Asyl Leder Gitte Nielsen Pædagogisk Indhold: Indhold Bemærkninger Opfølgning Pædagogisk handleplan: Konsulentens fokus på det uanmeldte

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Georgs Vugge

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Georgs Vugge Dato for uanmeldt tilsyn: 29. november 2018 Dato for anmeldt tilsyn: 5. december 2018 Tilsynsførende konsulent: Jette Lund Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Carina Maria True Institutionens

Læs mere

Tilsynsnotat. Stenløse Skovbørnehave. Egedal kommune. Tilsynsnotat, Side!1. Tilsynet udført af dato 25. september 2014.

Tilsynsnotat. Stenløse Skovbørnehave. Egedal kommune. Tilsynsnotat, Side!1. Tilsynet udført af dato 25. september 2014. Egedal kommune Tilsynsnotat Stenløse Skovbørnehave Tilsynet udført af dato 25. september 2014 Connie Niemeier Leder: Jeanette Larsen Daglig leder: Pædagog: Pædagog Tilsynsnotat, Side!1 Ved tilsynet vil

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Dato for uanmeldt tilsyn: Institutionens navn: Eventyrhuset

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Dato for uanmeldt tilsyn: Institutionens navn: Eventyrhuset Dato for uanmeldt tilsyn: 28.06.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 02.07.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Institutionens navn: Eventyrhuset

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder):

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Dato for uanmeldt tilsyn: 12 04 18 Institutionens navn: Georgs Æske Dato for anmeldt tilsyn: 19. april 2018 Tilsynsførende konsulent: Jette Lund Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Avesta

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune 2018

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune 2018 Dato for uanmeldt tilsyn: 19.09.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 28.09.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Institutionens navn: Vandpytten

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder):

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Dato for uanmeldt tilsyn: 25.06.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 27.06.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Anders Johnsen Institutionens navn:

Læs mere

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret, hvor

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder):

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Dato for uanmeldt tilsyn: 08.08.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 21.08.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Christoffer Schultz Andersen Institutionens

Læs mere

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret, hvor

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i Parkbo efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn i Parkbo efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn i Parkbo efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg

Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg Dagtilbuddets navn Markusskolens Børnehave Mødedeltagere Daginstitutionsleder Henning Høgild, afdelingsleder Betina Skovsgaard og dagtilbudskonsulent Jesper Odderskov

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i Poppelbo i efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn i Poppelbo i efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn i Poppelbo i efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Organiseringen af tilsyn i Vesthimmerlands Kommune

Organiseringen af tilsyn i Vesthimmerlands Kommune 1 Organiseringen af tilsyn i Vesthimmerlands Kommune I Vesthimmerlands Kommune føres pædagogisk og økonomisk tilsyn med alle daginstitutioner uagtet om disse er kommunale institutioner, puljeordninger

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i naturbørnehaven efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn i naturbørnehaven efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn i naturbørnehaven efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i Bølgen i efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn i Bølgen i efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn i Bølgen i efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Lejre kommune er forpligtet til at føre tilsyn med alle former for dagtilbud beliggende i kommunen jævnfør dagtilbudsloven. Tilsynet skal sikre, at

Læs mere

Tilsynsrapport dagtilbud

Tilsynsrapport dagtilbud Hillerød Kommune Tilsynsrapport dagtilbud Institutionsnavn: Vandpytten, privatinstitution Deltagere: Leder Tinna Tidemand, pædagog Herdis Kristiansen, pædagog Nina Kristensen, souschef Lisbeth Fischer

Læs mere

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehaven Sct. Georgsgården

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehaven Sct. Georgsgården TILSYN 2018 Tilsynsnotat Børnehaven Sct. Georgsgården 1. FAKTUELLE OPLYSNINGER Anmeldt tilsyn Institution: Børnehaven Sct.Georgs Gården Dato for tilsynet: 9 januar 2019 Deltagere i tilsynsbesøget: Fra

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Lejre kommune er forpligtet til at føre tilsyn med alle former for dagtilbud beliggende i kommunen jævnfør dagtilbudsloven. Tilsynet skal sikre, at

Læs mere

Vognmandsparkens Børnehave Gartnervang Roskilde

Vognmandsparkens Børnehave Gartnervang Roskilde Sagsnr. 301596 Brevid. 2933291 Ref. GJR Dir. tlf. 23 82 15 60 gjertrudr@roskilde.dk Vognmandsparkens Børnehave Gartnervang 13 4000 Roskilde Dagtilbud Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31

Læs mere

Tilsyn 2017 Børnehaven Lille å ved Nørreådal Friskole Antal børn: 34

Tilsyn 2017 Børnehaven Lille å ved Nørreådal Friskole Antal børn: 34 Tilsyn 2017 Børnehaven Lille å ved Nørreådal Friskole Antal børn: 34 Hvordan er normeringen på institutionen? Antal uddannet personale: 4 pædagoger Kirsten, daglig leder 37t Ann 37t Signe 33t Vinni 30t

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i Spiren efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn i Spiren efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn i Spiren efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg

Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg Dagtilbuddets navn Mødedeltagere Tilsynsdato Børneuniverset Daginstitutionsleder Solveig Uhre, TR/AMR Aida Music, bestyrelsesformand Dorthe Friis, konsulent René Jørgensen

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Lejre kommune er forpligtet til at føre tilsyn med alle former for dagtilbud beliggende i kommunen jævnfør dagtilbudsloven. Tilsynet skal sikre, at

Læs mere

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 Lindebo 21. september 2017 Kl. 9-11 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske

Læs mere

Pædagogisk tilsyn efteråret Tryllehytten

Pædagogisk tilsyn efteråret Tryllehytten Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 Tryllehytten I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Tilsynsskema - Pædagogisk tilsyn i daginstitutioner Anvendes i børnehaver, aldersintegrerede institutioner, vuggestuer og selvejende institutioner.

Tilsynsskema - Pædagogisk tilsyn i daginstitutioner Anvendes i børnehaver, aldersintegrerede institutioner, vuggestuer og selvejende institutioner. Tilsynsskema - Pædagogisk tilsyn i daginstitutioner Anvendes i børnehaver, aldersintegrerede institutioner, vuggestuer og selvejende institutioner. Tilsynets indhold og formål Det pædagogiske tilsyn i

Læs mere

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Storkereden Troldbjergvej 6, Vilsted 9670 Løgstør

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Storkereden Troldbjergvej 6, Vilsted 9670 Løgstør Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Storkereden Troldbjergvej 6, Vilsted 9670 Løgstør

Læs mere

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehaven Himmelblå

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehaven Himmelblå TILSYN 2019 Tilsynsnotat Børnehaven Himmelblå 1. FAKTUELLE OPLYSNINGER Anmeldt tilsyn Institution: Børnehuset Himmelblå Dato for tilsynet: 8. marts 2019 Deltagere i tilsynsbesøget: Fra institutionen: Dagtilbudsleder

Læs mere

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu bedre.

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu bedre. Skole- og dagtilbudsafdelingen Norddjurs Kommune Juli Forord Kvaliteten er høj og ambitionerne er store på dagtilbudsområdet i Norddjurs Kommune. Det er de, fordi vi ved, at kvalitet i dagtilbuddene er

Læs mere

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehaven Møllegården

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehaven Møllegården TILSYN 2019 Tilsynsnotat Børnehaven Møllegården 1. FAKTUELLE OPLYSNINGER Anmeldt tilsyn Institution: Børnehaven Møllegården Dato for tilsynet: 14. februar 2019 Deltagere i tilsynsbesøget: Fra institutionen:

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Aldersintegreret inst Markvænget Normeret børnetal

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Højgårdens børnehave Højgårdsvej 26 9640 Farsø

Læs mere

Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området

Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området Periode: Efterår 2018 Dagtilbud: Mariehønen Daglig leder: Signe Dall Krossøy Dato og tidspunkt: 3. januar 2019 Konsulent: Susanne Søholt Hvilke

Læs mere

Tilsynsrapport. Institution: Yggdrasil Fribørnehave. Dato for tilsyn: 20 marts 2014

Tilsynsrapport. Institution: Yggdrasil Fribørnehave. Dato for tilsyn: 20 marts 2014 Institution: Yggdrasil Fribørnehave Tilsynsrapport Dato for tilsyn: 20 marts 2014 Tilstede ved tilsynsdialogen: Dagmar Knudsen leder. Esben Tøttrup, skolebestyrelsesmedlem. Katarina Dominiak forældrerådsrep.

Læs mere

Holbæk Kommune - Læring og Trivsel

Holbæk Kommune - Læring og Trivsel Tilsynsskema Private dagtilbud Holbæk kommune Revideret februar 2015 Tilsynet Tilsyn i dagtilbud er lovpligtigt og skal ske minimum hver andet år. Tilsynsforpligtelsen udmøntes efter 15 og 16 i Lov om

Læs mere

Tilsynsrapport skabelon

Tilsynsrapport skabelon 2017 Tilsynsrapport skabelon Lib og mul Vesthimmerland Kommune 01-01-2017 Formålet med tilsynsbesøget..er at udføre en lovfæstet kontrol med institutionerne om, hvorvidt de opfylder de lovpligtige krav

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Naturbørnehaven i Hasle Adresse: Fælledvej 47 C, 3790 Hasle Telefon: Leder: Annemarie Conrad Tilsynsdato: 15. november 2012 Tidligere

Læs mere

FAGLIG DIALOGGUIDE VED TILSYNSBESØG

FAGLIG DIALOGGUIDE VED TILSYNSBESØG KØBENHAVNS KOMMUNE BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN FAGLIG DIALOGGUIDE VED TILSYNSBESØG I KOMMUNALE OG SELVEJENDE DAGTILBUD 0-5 ÅR JUNI 2017 1 Indhold 1. Sociale relationer 2 2. Inklusion og fællesskab 3

Læs mere

Det pædagogiske tilsyn med den kommunale dagpleje

Det pædagogiske tilsyn med den kommunale dagpleje Det pædagogiske tilsyn med den kommunale dagpleje Redigeret efterår 2016 Pædagogisk tilsyn i dagplejen I dette hæfte kan du læse om; Kommunens tilsynsforpligtelse, hvilken pædagogisk tilgang vi lægger

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Adresse Finsensvej 83

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Adresse Finsensvej 83 Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Vuggestuen Evigglad Adresse Finsensvej 83 Leder Anni Juul-Olsen Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 41 Normerede pladser

Læs mere

Vodroffs Tværgade 5 c st th Lisbeth Lillevang Status (selvejende/kommunal/privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 27 Normerede pladser 3-6 år 33

Vodroffs Tværgade 5 c st th Lisbeth Lillevang Status (selvejende/kommunal/privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 27 Normerede pladser 3-6 år 33 Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Stenurten Adresse Vodroffs Tværgade 5 c st th Leder Lisbeth Lillevang Status (selvejende/kommunal/privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 27 Normerede

Læs mere

PULS Tilsyn. Handleplan for tilsyn i Thisted Kommunes Dagtilbud August 2019

PULS Tilsyn. Handleplan for tilsyn i Thisted Kommunes Dagtilbud August 2019 PULS Tilsyn Handleplan for tilsyn i Thisted Kommunes Dagtilbud August 2019 Tilsyn i Thisted Kommunes dagtilbud... 3 Form på tilsyn... 6 Forberedelse inden tilsyn... 7 Opgaver efter tilsyn:... 7 Opfølgning...

Læs mere

Tilsynsrapport dagtilbudsområdet

Tilsynsrapport dagtilbudsområdet Tilsynsrapport dagtilbudsområdet Gribskov Kommune Indholdsfortegnelse Tilsynsrapport for det pædagogiske tilsynsbesøg Dagtilbudstype og navn: Dato for tilsynsbesøg: 23.02.18 Tilsynsførende (navn): Dagtilbudsleder:

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Børnehaven Præstegårdsvej Præstegårdsvej 13 9600

Læs mere

Afrapportering anmeldt tilsyn 2015 Tved Børnehave

Afrapportering anmeldt tilsyn 2015 Tved Børnehave Afrapportering anmeldt tilsyn 2015 Tved Børnehave Børn og Unge Sekretariat og Dagtilbud Centrumpladsen 7, 1. sal th. 5700 Svendborg Tlf. 62 23 45 19 Britt.lykke.ejby@svendborg.dk www.svendborg.dk TTTid:

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Lejre kommune er forpligtet til at føre tilsyn med alle former for dagtilbud beliggende i kommunen jævnfør dagtilbudsloven. Tilsynet skal sikre, at

Læs mere

Anmeldt tilsyn Rapport

Anmeldt tilsyn Rapport Anmeldt tilsyn Rapport Udfyldes af konsulenten Institution Børnehaven Evigglad Adresse Finsensvej 83 Leder Anita Godtkjær Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 0 Normerede

Læs mere

Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området. Periode: Efterår Dato for sidste årlige tilsyn: 18. august 2017

Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området. Periode: Efterår Dato for sidste årlige tilsyn: 18. august 2017 Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området Periode: Efterår 2018 Dato for sidste årlige tilsyn: 18. august 2017 Dagtilbud: Børnehuset Smølferne Daglig leder: Iman El-Faour Dato og tidspunkt:

Læs mere

PÆDAGOGISK TILSYN. Daginstitutionerne i Syddjurs kommune. 2014. Børnehuset Hanehøj. Formål:

PÆDAGOGISK TILSYN. Daginstitutionerne i Syddjurs kommune. 2014. Børnehuset Hanehøj. Formål: PÆDAGOGISK TILSYN. Daginstitutionerne i Syddjurs kommune. 2014. Børnehuset Hanehøj. Formål: I 2012 blev der udført pædagogisk tilsyn på samtlige kommunale og private institutioner i Syddjurs kommune. Som

Læs mere

2013/ 14. Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn i dagtilbud

2013/ 14. Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn i dagtilbud 2013/ 14 Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn i dagtilbud Liselotte Birkholm. Afdelingsleder Vesthimmerlands Kommune 01-04-2013 Organiseringen af tilsyn i Vesthimmerlands Kommune I Vesthimmerlands Kommune

Læs mere

Perlen - stedet med de gode og udviklingsstøttende relationer og rammer!

Perlen - stedet med de gode og udviklingsstøttende relationer og rammer! Perlens læreplan 2015 2016 Daginstitutionen Perlens læreplan for 2015 16 tager udgangspunkt i den situation Perlen stod i, i november 2014. Her havde institutionen sammen med en konsulent havde lavet en

Læs mere

Pædagogisk tilsyn. Manual Dato: 4/11 2014

Pædagogisk tilsyn. Manual Dato: 4/11 2014 Pædagogisk tilsyn. Manual Dato: 4/11 2014 Dagtilbud: Spjellerup Børnehave Anmeldt besøg: X Uanmeldt besøg: Fra institutionen: Henriette, leder, og Dennis, souschef Tilsynsførende konsulent: Anette Nygaard

Læs mere

Skole- og dagtilbudsafdelingen Norddjurs Kommune Juli 2017

Skole- og dagtilbudsafdelingen Norddjurs Kommune Juli 2017 Skole- og dagtilbudsafdelingen Norddjurs Kommune Juli 1 Forord Kvaliteten er høj og ambitionerne er store på dagtilbudsområdet i Norddjurs Kommune. Det er de, fordi vi ved, at kvalitet i dagtilbuddene

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Solbjerg Have 18

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Solbjerg Have 18 Uanmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Blomsterhaven Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Solbjerg Have 18 Leder Jette Blixt Normerede pladser 0-3 år 28 Normerede pladser

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adress Hornum børnehave Elmevej/ Kirkevej Hornum Normeret

Læs mere

Tilsyn for private daginstitutioner

Tilsyn for private daginstitutioner Tilsyn for private daginstitutioner Tilsyn 2018 Tilsynsrapport for: Børnehaven.com Dato for tilsyn: den 7. november 2018 Deltagere: Kristina Holt, leder Inger Lenau, pædagog Sara Lystlund, pædagogmedhjælper

Læs mere

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud Frederikssund kommune 2011

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud Frederikssund kommune 2011 Institutionens navn: Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud Frederikssund kommune 2011 Dato for tilsyn: 30. november 2011 Deltagere ved tilsynet: Karen Byrne, bestyrelsesformand og Helle Hammerich,

Læs mere

Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg

Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg Rapport fra Dagtilbuds tilsynsbesøg Dagtilbuddets navn Børnehuset Novrupvej Mødedeltagere Leder Anne Birgitte Josefsen, bestyrelsesformand Rotha Joensen, medarbejderrepræsentant Susanne Christensen, konsulent

Læs mere

x Ja.28 juli 2014 besøg. D. 5.9 kl. 13.00 15.00 Nej

x Ja.28 juli 2014 besøg. D. 5.9 kl. 13.00 15.00 Nej Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Valhalla Baldersvej 6 9640 Farsø DBA Normeret

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i Regnbuen efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn i Regnbuen efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn i Regnbuen efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Tilsynsrapport. Generelt om tilsyn hvad føres der tilsyn med? Det pædagogiske tilsyn - tilsynsbesøg

Tilsynsrapport. Generelt om tilsyn hvad føres der tilsyn med? Det pædagogiske tilsyn - tilsynsbesøg Tilsynsrapport Generelt om tilsyn hvad føres der tilsyn med? jf. dagtilbudsloven skal kommunalbestyrelsen føre tilsyn med følgende forhold: Økonomiske forhold - herunder udvalgte budget- og regnskabsmæssige

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution KVLs Børnehus Adresse Rolighedsvej 23D Leder Mette Munk Hansen Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 36 Normerede pladser

Læs mere

Dagsordenskabelon til pædagogisk tilsyn i private daginstitutioner og puljeordninger:

Dagsordenskabelon til pædagogisk tilsyn i private daginstitutioner og puljeordninger: int AALBORG KOMMUNE Dagsordenskabelon til pædagogisk tilsyn i private daginstitutioner og puljeordninger: Hermed følger dagsorden vedrørende tilsyn i: Klik her for at angive tekst. Tilsynet finder sted:

Læs mere

Pædagogisk tilsyn dagtilbudsområdet. Gribskov Kommune. Indholdsfortegnelse Gribskov

Pædagogisk tilsyn dagtilbudsområdet. Gribskov Kommune. Indholdsfortegnelse Gribskov Pædagogisk tilsyn dagtilbudsområdet Indholdsfortegnelse Gribskov Kommune 2017 - Gribskov Indholdsfortegnelse...1 Indledning...3 Mål og rammer for pædagogisk tilsyn...3 Organisering af pædagogisk tilsyn...4

Læs mere

Tilsynsrapport dagtilbudsområdet

Tilsynsrapport dagtilbudsområdet Tilsynsrapport dagtilbudsområdet Gribskov Kommune Indholdsfortegnelse Tilsynsrapport for det pædagogiske tilsynsbesøg Dagtilbudstype og navn: Børnehaven ved Havet Dato for tilsynsbesøg: 21.02.2018 Tilsynsførende

Læs mere

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu bedre.

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu bedre. Forord Kvaliteten er høj og ambitionerne er store på dagtilbudsområdet i Norddjurs Kommune. Det er de, fordi vi ved, at kvalitet i dagtilbuddene er afgørende for børns udvikling og videre færd i livet.

Læs mere

Årligt møde med private daginstitutioner. 2. Oktober 2018

Årligt møde med private daginstitutioner. 2. Oktober 2018 Årligt møde med private daginstitutioner 2. Oktober 2018 Deltidspladser, Kombinationspladser Deltidsplads Af den nye Dagtilbudslov fremgår det, at alle kommuner fra 1. januar 2019 som et nyt tilbud skal

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Børnehuset Aalestrup Normeret børnetal 60 og

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET

BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET PRAKTIKSTEDET PRAKTIKSTEDETS NAVN ADRESSE POSTNR. OG BY TLF. NR. MAIL ADRESSE HJEMMESIDE Børnehuset Boelholm Boelholmvej 3 3660 Stenløse 72599580 Anne.krusaa@egekom.dk www.boelholm.dk

Læs mere

Nogenlunde. Vi har i 2011 haft det antal børn vi skal have, og har et Herunder: børnetal og personaletimer

Nogenlunde. Vi har i 2011 haft det antal børn vi skal have, og har et Herunder: børnetal og personaletimer BASISKVALITET Har i udarbejdet læreplan for 2011? Har i fremsendt evaluering heraf? Kendskab til ændringer i dagtilbudsloven? Ja Ja, Nogenlunde Har hele personalegruppen kendskab til børn- og Nogenlunde

Læs mere

TILSYN Tilsynsnotat. Dagplejen

TILSYN Tilsynsnotat. Dagplejen TILSYN 2019 Tilsynsnotat Dagplejen 1. FAKTUELLE OPLYSNINGER Anmeldt tilsyn Institution: DAGPLEJEN Antal dagplejere: 140 Dato for tilsynet: 22/1 2019 Deltagere i tilsynsbesøget: Fra dagplejen: 3 gagplejepædagoger,

Læs mere

Tilsyn - Område Nørrebro Bispebjerg - Københavns Kommune - 2014. Pædagogiske leder / institutionsleder: Arne Bo Nielsen. Klynge / netværk: Muffen

Tilsyn - Område Nørrebro Bispebjerg - Københavns Kommune - 2014. Pædagogiske leder / institutionsleder: Arne Bo Nielsen. Klynge / netværk: Muffen Tilsyn - Område Nørrebro Bispebjerg - Københavns Kommune - 2014 Institution: Stærevænget Pædagogiske leder / institutionsleder: Arne Bo Nielsen Klynge / netværk: Muffen Klyngeleder / netværkskoordinator:

Læs mere

HERNING KOMMUNE (PRIVATE) PRÆRIEN ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: Hjernen&Hjertet

HERNING KOMMUNE (PRIVATE) PRÆRIEN ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: Hjernen&Hjertet HERNING KOMMUNE (PRIVATE) PRÆRIEN ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: 2017-03-23 Hjernen&Hjertet INDHOLDSFORTEGNELSE 1 ORDINÆRT TILSYN I PRÆRIEN 3 1.1 Tilsyn dagtilbud 2017-2019 3 2 RAMMEBETINGELSER 5 2.1

Læs mere

Tilsynsrapport Hornum Børnehave

Tilsynsrapport Hornum Børnehave 2017 Tilsynsrapport Hornum Børnehave Lib og mul Vesthimmerland Kommune 01-01-2017 Formålet med tilsynsbesøget..er at udføre en lovfæstet kontrol med institutionerne om, hvorvidt de opfylder de lovpligtige

Læs mere

Vinding Børnehus Herning Kommune KVALITETSRAPPORT. Hjernen&Hjertet

Vinding Børnehus Herning Kommune KVALITETSRAPPORT. Hjernen&Hjertet Herning Kommune KVALITETSRAPPORT 2017 Hjernen&Hjertet INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BØRNENES PROFIL 3 1.1 Børnenes kompetencer (læreplanstemaerne) 3 1.2 Børnenes trivsel 5 1.3 Børnenes sundhed 6 2 SPROGVURDERING

Læs mere

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehuset Galaksen

TILSYN Tilsynsnotat. Børnehuset Galaksen TILSYN 2019 Tilsynsnotat Børnehuset Galaksen 1. FAKTUELLE OPLYSNINGER Anmeldt tilsyn Institution: Galaksen Dato for tilsynet: 09.01.-2019 Deltagere i tilsynsbesøget: Fra institutionen: Leder samt 2 pædagoger

Læs mere

Pædagogisk tilsyn 2019

Pædagogisk tilsyn 2019 Dagtilbud Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Vognmandsparkens børnehave Gartnervang 13 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk www.roskilde.dk 30. april 2019 Pædagogisk tilsyn 2019 15.

Læs mere

Børnehuset Atlantis Bakkefløjen Viby Sjælland. Pædagogisk tilsyn 2018

Børnehuset Atlantis Bakkefløjen Viby Sjælland. Pædagogisk tilsyn 2018 Børnehuset Atlantis Bakkefløjen 17 4130 Viby Sjælland Dagtilbud Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Pædagogisk tilsyn 2018

Læs mere

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Nej

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Nej Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Sneglehuset Bøgevej 7 9670 Løgstør Normeret børnetal

Læs mere

Dagtilbudsområdet Tilsyn 2013

Dagtilbudsområdet Tilsyn 2013 Dagtilbudsområdet Tilsyn 2013 Børnehaven Rømersvej Deltagere: Pædagoger Heidi Bødker, Dorte Nielsen, Leder Lene Mariegaard, dagtilbudschef Jørn Godsk, konsulent Lene Bering. Sprogpakken Beskriv hvorledes

Læs mere

Personalets kvalifikationer *) 3 uddannede pædagoger (inkl. lederen)

Personalets kvalifikationer *) 3 uddannede pædagoger (inkl. lederen) Roskilde lilleskoles børnehave Dagtilbud Sagsnr. 290267 Brevid. 2650799 Ref. BNY Dir. tlf. 46 31 40 11 gitteny@roskilde.dk NOTAT: Tilsynsnotat Roskilde lilleskole børnehave 2017 19. september 2017 Antal

Læs mere

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu bedre.

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu bedre. Skole- og dagtilbudsafdelingen Norddjurs Kommune Juli Forord Kvaliteten er høj og ambitionerne er store på dagtilbudsområdet i Norddjurs Kommune. Det er de, fordi vi ved, at kvalitet i dagtilbuddene er

Læs mere

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu

Forord. To opgaver, der samlet set skal prikke til vores ambitioner om hele tiden at blive endnu Forord Kvaliteten er høj og ambitionerne er store på dagtilbudsområdet i Norddjurs Kommune. Det er de, fordi vi ved, at kvalitet i dagtilbuddene er afgørende for børns udvikling og videre færd i livet.

Læs mere

Forvaltningen har på baggrund af ovenstående igangsat en proces med ønsket om at udarbejde et politisk godkendt tilsynsgrundlag, som tager afsæt i:

Forvaltningen har på baggrund af ovenstående igangsat en proces med ønsket om at udarbejde et politisk godkendt tilsynsgrundlag, som tager afsæt i: Side 1 af 9 Indledning I nærværende materiale præsenteres en tænkt systematik, som fremadrettet skal danne grundlag for pædagogisk tilsyn på Dagtilbudsområdet i Jammerbugt kommune. Det gælder for både

Læs mere

Afrapportering af pædagogiske læreplaner Kristrup vuggestue - januar 2015

Afrapportering af pædagogiske læreplaner Kristrup vuggestue - januar 2015 Afrapportering af pædagogiske læreplaner Kristrup vuggestue - januar 2015 Afrapportering af pædagogiske læreplaner Status på det overordnede arbejde med læreplaner: Vi arbejder ud fra vores læreplaner

Læs mere

Pædagogisk tilsyn tilbagemelding til institutionen

Pædagogisk tilsyn tilbagemelding til institutionen Pædagogisk tilsyn tilbagemelding til institutionen Institution navn og adresse: Børneengens børnehave, Børnehusene Kokkedal Dato: 18.1.2016 Tidspunkt: 12.20-15 Uanmeldt: X Konsulent: Nina Halling Antal

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i Køge Kommunes dagtilbud

Pædagogisk tilsyn i Køge Kommunes dagtilbud Pædagogisk tilsyn i Køge Kommunes dagtilbud Pædagogisk tilsyn Kommunens forpligtelser Ifølge Dagtilbudsloven skal kommunerne føre pædagogisk tilsyn med dagtilbuddene Kommunalbestyrelsen skal føre tilsyn

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Marthagården Adresse Peter Bangs vej 10-12 Leder Ingrid Fuglseth Jensen Status (kommunal, selvejende, privat) Selvejende Normerede pladser 0-3 år 42 Normerede

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND... 2

INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND... 2 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND... 2 DIALOGPROFIL... 4 Børnenes kompetencer (læreplanstemaerne)... 4 Børnenes trivsel... 6 Børnenes sundhed... 7 SPROGVURDERING... 8 Børnenes sprog... 8 LEGE- OG LÆRINGSMILJØ...12

Læs mere

Mål og Rammer for Tilsyn i dagplejen Herning Kommune. Kommunal Dagpleje

Mål og Rammer for Tilsyn i dagplejen Herning Kommune. Kommunal Dagpleje Mål og Rammer for Tilsyn i dagplejen Herning Kommune. Kommunal Dagpleje Baggrund og lovgivning Herning Kommune ønsker et højt fagligt niveau på børne- og unge området, og har derfor også store ambitioner

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune, Center for Uddannelse og Pædagogik. Retningslinjer for pædagogisk tilsyn med dagtilbud Side 1 af 11

Lyngby-Taarbæk Kommune, Center for Uddannelse og Pædagogik. Retningslinjer for pædagogisk tilsyn med dagtilbud Side 1 af 11 Lyngby-Taarbæk Kommune, Center for Uddannelse og Pædagogik Retningslinjer for pædagogisk tilsyn med dagtilbud 2019 Side 1 af 11 Indhold Retningslinjer for pædagogisk tilsyn med daginstitutioner...3 Retsgrundlaget

Læs mere

Børnemiljøvurdering Filuren 2010

Børnemiljøvurdering Filuren 2010 Børnemiljøvurdering Filuren 2010 Ifølge Dagtilbudsloven skal alle dagtilbud udarbejde en skriftlig børnemiljøvurdering mindst hvert tredje år. Formålet med at der stilles krav til børnemiljøet i dagtilbud,

Læs mere