Bestyrelsens beretning siden ordinær generalforsamling Ekstraordinær Generalforsamling. Færdiggørelse af vejprojektet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning siden ordinær generalforsamling 2013. Ekstraordinær Generalforsamling. Færdiggørelse af vejprojektet"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning siden ordinær generalforsamling 2013 Den tidligere formand trådte som bekendt tilbage ved sidste GF. Efterfølgende valgte næstformanden, Fritz, ligeledes at trække sig, hvorfor første suppleant, Lars Flaskager, blev nyt bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen har i år afholdt 12 møder, hvor største emne på dagsordnen naturligt har været vejprojektet og finansieringen af færdiggørelsen af vore veje. Ved den ordinære generalforsamling i 2013, var det forsamlingens ønske, at bestyrelsen undersøgte finansieringsmulighederne til færdiggørelse af vejprojektet. Ekstraordinær Generalforsamling. Den 15. maj 2013 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor eneste punkt på dagsordnen var vedtagelse af finansiering af den sidste etape af vejprojektet på Thorsvænge. Forslagene var enten et banklån eller kontant betaling fra medlemmerne. Det blev med stort flertal vedtaget, at alle medlemmer skulle ligge et engangsbeløb på 4400 kr. Beløbet kunne betales af én gang, eller i rate af 4 x 1100 kr. Herefter kunne bestyrelsen så arbejde videre med hovedformålet for asfalt på de resterende veje i G/F Thorsvænge. Færdiggørelse af vejprojektet Kort efter vedtagelsen af økonomidelen i maj 2013, besluttede bestyrelsen at arbejde videre med NCC, den billigste udbyder. Bestyrelsen erfarer efterfølgende, at det foreliggende tilbud fra NCC var gældende til d. 19. april 2013 og altså var udløbet. Samtidig var tilbuddet udarbejdet således, at hvis arbejdet ikke blev udført i foråret 2013 ville tilbuddet stige med 15%. Bestyrelsen måtte derfor starte nye forhandlinger op, via vores ingeniør, for at opnå en pris, foreningen havde råd til. Vi fik forhandlet os frem til en forhøjelse på 10% af det foreliggende tilbud, hvorved NCC stadig var billigst. Det blev aftalt, at arbejdet først skulle påbegyndes, når vi havde penge på kontoen altså når alle medlemmer havde betalt deres del af vejprojektet. Bestyrelsen valgte, via Nordea, at stille en bankgaranti for beløbet, således at betaling først fandt sted, når arbejdet var udført. Vi kunne have valgt at betale forud, og derved spare 2,5%, men grundet en anden entreprenørs nylige fallit, turde bestyrelsen ikke tage den risiko.

2 Bestyrelsen havde planlagt at rette ødelagte kantsten op inden asfalten blev lagt, men dette var der desværre ikke økonomi til. Bestyrelsen valgte at fjerne en græs armering og rette op på noget Gab, hvilket ellers senere ville give problemer med vandansamlinger - som ses andre steder i området. Efter en del planlægningsmøder med entreprenør og ingeniør, gik selve pålægningen forholdsvis smertefrit. Lars fra bestyrelsen gjorde et stort arbejde med koordineringen og kommunikationen og den nuværende bestyrelse fik æren af at færdiggøre et stykke arbejde, andre har startet op og knoklet for i en del år før os. En stor tak til alle, der har været involveret i vejprojektet, således at vi nu har færdige veje til en overkommelig mer betaling fra os alle. Finansering af vejprojektet Som det tidligere er nævnt, så blev det på den ekstraordinære generalforsamling i 2013, vedtaget at udgiften til færdiggørelse af vore veje skulle betales af hver matrikelejer med kr ,00. Beløbets størrelse taget i betragtning, blev det tilbudt, at beløbet kunne opdeles i 4 rater a` kr ,00. Sidstnævnte tilbud tog ca. halvdelen af foreningens medlemmer imod og alt i alt betød det, at der på foreningens konto (udover de normale 157 kontingentindbetalinger) var yderligere ca. 470 posteringer i en periode over 4 måneder. Noget af en udfordring for foreningens kasserer, men herfra skal lyde en stor tak til jer medlemmer. Næsten alle betalte til tiden og de få som glemte betalingen og blev kontaktet telefonisk, reagerede primært positivt og betalte efterfølgende som aftalt. Vi kan konkludere, at det var den rigtige beslutning, der blev taget på den ekstraordinære generalforsamling i Kun et medlem har stadig ikke betalt sit vejbidrag. Medlemmet er kontaktet telefonisk og rykket som foreskrevet, men desværre er der ikke sket betaling endnu. Selve økonomien for vore veje fremgår af NOTE 1 i årsregnskab Det er ikke småbeløb, der har været i spil og det er derfor med en smule stolthed at bestyrelsen kan fremvise, at det samlede underskud kun er kr ,33. Hvilket er incl. det manglende bidrag for nævnte medlem. Vedligehold af fælles arealer Vejbelysning: Det er ikke nogen hemmelighed, at der har været store problemer med vor gadebelysning. Efter en længerevarende undersøgelse viste det sig, at der var en fejl på kablet, der går fra tændskab og rundt til lamperne omkring rundkørslen og videre ned til første fordelingsskab. Der var en kortslutning mellem en fase og nul, og derfor var 18 lamper slukket. Prisen for at få udbedret denne skade beløb sig til kr inkl. moms. Skaden blev udbedret i juli måned.

3 Herefter har der, under store regnskyl, været problemer i kortere perioder. Derudover er der en fejl på kablet mellem to master i det østlige af området. Prisen for at få opgravet og udskiftet dette kabel vil beløbe sig til kr inkl. moms. Denne dyre reparation har bestyrelsen valgt ikke at få udbedret p.t. Fremadrettet skal det vurderes om kablet mellem de to lamper i øst skal udbedres, samt om alle lamper på sigt skal udskiftes, da de er udgået af produktion. Græsslåning: På den ordinære generalforsamling, blev det foreslået, at frivillige skulle slå vore fællesarealer til en pris af kr. 100 i timen. Et godt initiativ, men da sæsonen startede, var der kun 2-3 frivillige der havde meldt sig, og af disse kun én, der kunne slå græsset. Bestyrelsen valgte derfor at indgå en aftale med en entreprenør, til en pris inden for budgettet. Fejening af veje: Vi har i forbindelse med vejprojektet brugt en del penge på fejning af veje, for at muliggøre sidste etape af vejprojektet. Udgiften hertil har gjort et indhug på det beløb, der var sat af til vedligeholdelse. Bestyrelsen erfarer, at der er flere af medlemmerne, der havde ønsket, at vi var kommet hjem på flere af de ting, vi hænger med i foreningen. Her kan nævnes ukrudt på veje og fortove, fortove der mangler nødvendig reparation, veje der ikke løber vand fra ved regnvejr m.m. Bestyrelsen har derfor udarbejdet et forslag, som er medtaget senere på dagsordnen. Her skal vi tage stilling til, hvordan vi løser de nævnte opgaver. Vinterbekæmpelse: Vores aftale med vinterbekæmpelses entreprenøren udløb i sommers. Bestyrelsen har derfor indhentet nye tilbud, og bestyrelsen har valgt at indgå aftale med Morfars Haveservice, da dette var den billigste løsning. Bestyrelsen vil gerne belyse det enkelte medlems ansvar i forbindelse med renholdelse/snerydning af vore fælles veje. Ejendommens beliggenhed I byer og bymæssig bebyggelse (Indenfor byskiltet) Ejendomme der grænser til offentlige veje eller stier På fortove og stier ud for ejendommen skal grundejeren: - Rydde sne - Bekæmpe glatføre Ejendomme der grænser til privat fællesvej eller sti På hele vejarealet (dvs. kørebane, sti og fortov) skal grundejeren eller de personer, der har vedligeholdelsespligten: Rydde sne, Bekæmpe glatføre & Renholde ved fejning

4 Bestyrelsen henviser derudover til Bekendtgørelse af lov om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, kap. 3 og 7 der nærmere beskriver den enkeltes ejers ansvar både i forhold til renholdelse og vinterbekæmpelse Selve ansvarsdelen omkring snerydning, er årsagen til, at bestyrelsen har valgt at overdrage det fulde ansvar for vinterbekæmpelsen til Morfars Haveservice. Det er altså Morfars Haveservice, der beslutter hvornår og hvor der skal ryddes. Det er således også Morfars Haveservice, der er ansvarspådragende, hvis der skulle ske en ulykke forårsaget af manglende saltning eller rydning. Vi kan derfor ikke vælge kun kan rydde eksempelvis Stamvejen eller kun få ryddet nogen gange. Vi kan altså enten vælge at indgå en aftale om snerydning med en professionel, eller vi kan vælge, at hvert medlem selv har ansvaret for vinterbekæmpelse med deraf følgende personlige ansvar. Bestyrelsen anslår, at den gennemsnitlige udgift for hvert medlem om året til snerydning andrager ca. kr 550 (svarende til det budgetterede i budget ) Vedligehold af ubebyggede grunde Bestyrelsen mener ikke, at det er en bestyrelsesopgave at fungere som politimand og jagte medlemmer, der ikke slår deres grunde. Vi mener samtidig, at det bliver en subjektiv vurdering af, hvem vi i foreningen skal slå grunde for. Bestyrelsen har derfor i år valgt ikke at træffe foranstaltninger til at slå de ubebyggede grunde. En ordning der sidste år endte med at blive en udgift for grundejerforeningen, da en enkelt grundejer ikke betalte sin udgift til slåningen. Det er den enkelte ejers ansvar, at vedligeholde sin grund, hvilket klart fremgår af vore Vedtægter. Bestyrelsen har fået henvendelser fra medlemmer, der ønsker at finde en løsning på den manglende vedligeholdelse af grunde. Til dette kan bestyrelsen meddele, at den meget gerne supportere, hvis man forslag til, hvordan det kan løses, uden ekstra arbejde for bestyrelsen. Sådanne forslag er endnu ikke modtaget.

5 Regnskabet. Kasseren har i 2013 ikke benyttet sig af betalt adm. assistance til regnskabsførelsen. Der skal fra resten af bestyrelsen lyde en tak til Lone for den store indsats i årets løb. Bestyrelsen har valgt at skifte til andet, og mere tidssvarende regnskabssystem. Et system der kan møde fremtiden i G/F Thorsvænge - uanset hvem der skulle sidde på posten som kasserer. Dette skulle gøre det muligt at udsende opkrævninger via PBS og styre medlemslisten bedre. Bestyrelsen har dog valgt i 2014 at indgå en aftale med Outcome ApS, ved Peter Tøt, der hjælper med bogføring og udarbejdelse af regnskab m.m. Udgiften hertil holder sig indenfor den ramme generalforsamlingen tidligere har vedtaget. Det har taget tid at opdaterer til det nye system, samtidig med at vi skulle styre indbetalingerne til vejprojektet og den økonomiske del heraf. Det er lykkes med god og professionel hjælp fra Peter. Jer der har kigget regnskabet igennem hjemmefra, har sikkert noteret sig, at der er færre medlemmer, der har indbetalt kontingent i 2013 end i Dette skyldes, at vi i foreningen har nogle grunde, hvor en ejer har bygget et dobbelthus og lejet dette ud til 2 familier. Nogle af disse grundejere er blevet opkrævet dobbelt kontingent, selvom grunden ikke er udmatrikuleret til 2 matrikler. Bestyrelsen har nærlæst Vedtægterne, og konkluderet, at disse grundejere kun skal betale et kontingent ud fra den betragtning, at de kun ejer en grund, med et matrikelnummer. Samtidig har bestyrelsen skelet til, at det offentlige kun opkræver en ejendomsskat og en ejendomsværdiskat for disse grunde. Problematikken har bestyrelsen valgt at medtage som et punkt på aftenens dagsorden, da vore Vedtægter ikke er fyldestgørende på dette område. Vi har et enkelt medlem som er i restance i foreningen - både med kontingent og Vejbidrag. Der er afsendt rykkere efter procedurerne og næste skridt ville være fogedretten. Bestyrelsen har valgt at vente hermed, da vi ikke efter vores bedste vurdering vil få andet end udgifter ud af dette. Bliver grunden sat til salg, vil kravet blive gjort gældende i salgsmaterialet.

6 Årets kommende aktiviteter: Bestyrelsens fremtidige arbejde De sidste par år har grundejerforeningen afholdt en årlig sommerfest og en enkelt Sankt Hans aften. I år vil vi igen planlægge at arrangere en sommerfest. Hensigten med sommerfesten er at fremme nabo- og fællesskabet i området og derigennem opnå et villakvarter, som er hyggeligt og trygt for alle beboerne på Thorsvænge. Ud over sommerfesten, vil vi også gerne arrangere en markedsdag, hvor det ville være muligt at lave et loppemarked og evt. købe kaffe og kage, og derigennem få en hyggelig dag og forhåbentlig lære flere naboer at kende. Heldigvis bliver der opført flere og flere boliger på Thorsvænge. Desværre er det ikke alt byggeaffald, som når at blive kørt væk, inden blæsten har ført det rundt i området. Derfor vil bestyrelsen gerne arrangere mindst en årlig affaldsdag hvor vi i samlet flok vil gå en tur i området og samle det skrald sammen, som med tiden ikke er fjernet. Derved vil vi få et pænere område, som vil være attraktiv - både for nuværende beboere, men også for fremtidige købere af huse og grunde. Har du lyst til at deltage i arbejdet med ovenstående arrangementer, eller har du selv måske nogle gode ideer, så kontakt bestyrelsen - som så vil indkalde til indledende møde snarest. Vi håber på stor opbakning, både fra medarrangører og fra deltagere i aktiviteterne. Derudover ønsker bestyrelsen ligeledes at nedsætte en reparations fond, hvor vi hensætter penge til vedligeholdelse vore fælles områder. Udvalget skal bestå af medlemmer, der har en interesse i området, og som kan gøre deres indflydelse gældende. Hvor kan der prioriteres, og hvad kan der gøres bedre, ud fra fastsatte rammer fra bestyrelsen og vort budget. Således ordene Bestyrelsen G/F Thorsvænge.

Referent: Janne Schommer 25. Marts 2014. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Referent: Janne Schommer 25. Marts 2014. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Referat Grundejerforeningen Thorsvænge Rødvig Møde: Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Thorsvænge Rødvig Dato for møde: 2014-03-25 Deltagere: 29 parceller var repræsenteret Referent: Janne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Referent: SyP 27. marts 2011

Referent: SyP 27. marts 2011 Referat Grundejerforeningen Thorsvænge Rødvig Møde: Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Thorsvænge Rødvig Dato for møde: 2011-03-23 Deltagere: 34 parceller var repræsenteret Referent: SyP 27.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 Generalforsamling 2017 Bestyrelsen indkalder herved til Ordinær Generalforsamling. Mandag 20. februar 2017 kl. 19.00 på Lyshøjskolen Grå Aula, indgang G Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. GF Sømod 11. marts 2010

Referat. GF Sømod 11. marts 2010 Ordinær generalforsamling i GF Sømod torsdag den 11. marts 2010 Sted: Utterslev Kirke Menighedssal Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Arrangementer Fastelavn

Læs mere

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann 27. november 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

Vedtægter for Kongeåparkens Grundejerforening

Vedtægter for Kongeåparkens Grundejerforening Vedtægter for Kongeåparkens Grundejerforening 1 Foreningens navn er Kongeåparkens Grundejerforening. Dens hjemsted er ejendomme på Kongeåparken, 6580 Vamdrup. Medlemskab er pligtigt for samtlige grundejere

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2017 i Fælleshuset på Lønnestræde 22. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Helmuth Schmidt bød

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup Vedtægter for Grundejerforeningen Blåmejsen 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningen hedder Grundejerforeningen Blåmejsen. 1.2 Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. FORENINGENS

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Nørregårdsparken Stk. 2: Foreningen har hjemsted Nørregårdsparken, Esbjerg Kommune

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 12. april 2015 kl. 9.30 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 5 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013

Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013 Grundejerforeningen Fjordhusene Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013 1) Valg af dirigent Anders (82) blev valgt. 2) Formandens beretning v. Jacob (152), se bilag 1. Generalforsamlingen godkendte

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 Torsdag den 31. marts 2011, i fælleslokalerne på Skæphøj. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde 1. Foreningens navn og jurisdiktion Grundejerforeningens navn er HYRDEHØJ, omfattende del af matr.nr.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017.

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Funktion: Navn, nr.: Senest valgt: Bestyrelsesformand Marco Fürstenberg (MF), nr. 64 2015 Bestyrelsesmedlem Allan Jensen (AJ), nr. 82 2015 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Tirsdag den 14. maj 2013 blev der afholdt generalforsamling i Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter kl. 19.00 i Sognehuset, Sønderris med følgende

Læs mere

VEDTÆGTER. for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED.

VEDTÆGTER. for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED. VEDTÆGTER for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED. Side 1 af 6 Kap.1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er "Kirsebærhavens Parcelforeningen Kirsebærhaven 1-20" Kap.2. Forenings område og medlemskreds:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Krudthuset

Grundejerforeningen Krudthuset Grundejerforeningen Krudthuset 19. marts 2013 Ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Charlotte Simonÿ som dirigent. Charlotte Simonÿ (nr. 14) blev

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene Vedtægter for 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 2 Foreningens hjemsted er Vejen Kommune 2. Foreningens område og medlemskreds 3 Stk. 1. Foreningens geografiske område er identisk med

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 9. april 2014 kl. 19 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på krebsen, nr.: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 12, 13, 14,

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Til alle grundejere i Allegaardens Villabyer. Vi er nu kommet så langt med vejprojektet, at vi kan afslutte vores kassekredit og konvertere den til et lån med fast

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013 Sognefogedparkens Grundejerforening Generalforsamling d. 26-02-2013 Dagsorden Valg af dirigent. 1.Valg af stemmetællere efter dirigentens bestemmelser. 2.Bestyrelsens beretning, herunder opfordringer til

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest

Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest Side 1/7 Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halgård Vest. CVR nr. er 38187996 Foreningens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Mosen

Grundejerforeningen Mosen Grundejerforeningen Mosen Fremmødte husstande: 4, 9, 10, 13, 14, 15, 17, 22, 27, 29, 37, 41, 45 Referat af generalforsamling 23. feb. 2016 i h.t. den udsendte dagsorden: 1. Valg af dirigent. Peter (nr.

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Grundejerforeningen Skovvang INDKALDER TIL GENERALFORSAMLING. TIRSDAG DEN 26 APRIL 2016 kl I KÆLDEREN PÅ BIBLIOTEKET.

Grundejerforeningen Skovvang INDKALDER TIL GENERALFORSAMLING. TIRSDAG DEN 26 APRIL 2016 kl I KÆLDEREN PÅ BIBLIOTEKET. Aftenens dagsorden (Revideret) INDKALDER TIL GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 26 APRIL 2016 kl. 19.30 I KÆLDEREN PÅ BIBLIOTEKET. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af regnskab, (ved

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Nordby Fælled

Vedtægter. Grundejerforeningen Nordby Fælled Vedtægter Grundejerforeningen Nordby Fælled Oktober 2006 Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Nordby Fælled 2 Foreningens hjemsted er: Daugård by, Ny Hedensted Kommune

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

Grundejerforeningen. Stenhusparken og Stenhusvænget. Til alle medlemmer af grundejerforeningen. Holbæk, den 6. maj 2006

Grundejerforeningen. Stenhusparken og Stenhusvænget. Til alle medlemmer af grundejerforeningen. Holbæk, den 6. maj 2006 Til alle medlemmer af grundejerforeningen Holbæk, den 6. maj 2006 Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 4. maj 2006. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Ejerforeningen Bangsbo Bakker Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Hermed fremlægges bestyrelsens årsberetning for perioden 2014 2015 for Ejerforeningen Bangsbo Bakker til godkendelse af nærværende generalforsamling.

Læs mere

Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder

Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Afbud: Dato: 29. november 2011 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej &

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Med ændringer vedtaget af generalforsamlingen 28. november 2012. Indholdsfortegnel se Side Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Kapitel 2 Foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Engbakken Lading 2. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov

Læs mere

Kobæk - 4230 - Skælskø r

Kobæk - 4230 - Skælskø r Grundejerforeningen østre Strand Kobæk - 4230 - Skælskø r 3. april 2002 ). Indkaldelse til 19. ordinære generalforsamling I h.t. foreningens vedtægter indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen BIRKHØJEN. 2. Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds. 3.

Læs mere

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indkaldelse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Torsdag den 18. januar 2018, kl. 20.00-22.00 Sted: Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B, kælderen. Indledning:

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting. VEDTÆGTER VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Englerup Indelukket 4060 Kirke Såby 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Grundejerforeningen Englerup Indelukke. 2 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

GF NYGAARD København 29.3.2014

GF NYGAARD København 29.3.2014 GF NYGAARD København 29.3.2014 Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indbydelse Hermed indkaldes til generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Onsdag 15. april 2015, kl. 20:00 22:30

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

grundejerforeningen Garvergården.

grundejerforeningen Garvergården. Generalforsamling mandag den 13.marts.2017 kl. 19:30 Kulturhus Trommen Spiessalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2016 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for 2016 4.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN RANDERSVEJ Slagelse Slagelse d. 16. februar 214 Formand: Rejnar Sørensen Randersvej 29, 42 Slagelse tlf. 58 52 66 2 e-mail: formand@randersvej.dk Sekretær: Kenneth Juul Randersvej 28,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EMILSGAVE

GRUNDEJERFORENINGEN EMILSGAVE GRUNDEJERFORENINGEN EMILSGAVE GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 Tirsdag d. 22. september 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Emilsgave, på biblioteket. Mødt eller repræsenteret

Læs mere