Dagsorden med vedtagelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden med vedtagelser"

Transkript

1 Søllerød Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 11 Mødested: Mødelokale 3 - Rådhuset Mødedato: Tirsdag den 6. december 2005 Mødetidspunkt: Kl Bemærkninger: Medlemmer: Vibeke Peschardt (VP), Knud Schultz (KS), Anne-Marie Wivel (AMW), Jens Ive (JI), Lisbet Riis (LR), Benny E. Andersen (BEA) og Birgitte Schjerning Povlsen (BSP) Fraværende: Ingen Fra forvaltningen: Carl Steen Berggreen, Teri Lønborg (Under Vej og Parks punkter), P.E. Bjørnsen (Under Miljø og Forsynings punkter), Ditte Juul-Sørensen (Under pkt. 11) og G. Høymann Olsen Fastlagte møder: Tirsdag den 24. januar 2006, kl Tirsdag den 28. februar 2006, kl Tirsdag den 28. marts 2006, kl Tirsdag den 16. maj 2006, kl Tirsdag den 30. maj 2006, kl Tirsdag den 15. august 2006, kl Tirsdag den 5. september 2006, kl Tirsdag den 3. oktober 2006, kl Tirsdag den 7. november 2006, kl Tirsdag den 28. november 2006, kl

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 1. Bemærkninger til referat af seneste møde Vandsalg 2005 Tillægsbevilling som følge af mindre salg af vand i Regulering af kommunalt vejafvandingsbidrag - Tillægsbevilling Trørød Deponeringsplads - Delvis lukning af gasafværgeanlægget Aftale om farligt affald og revision af erhvervsaffaldsregulativ Firmatiseringsprojekt Søllerød Vand - Årsaftale Firmatiseringsprojekt Vej og Park, Drift - Årsaftale Politimøde Park- og Skovsyn Havarthigaarden - Anlæg af natursti Motionsstier - Stiforløb med aktivitets- og motionspladser Sikkerhed og tryghed på skoleveje - Opfølgning på Kommunalbestyrelsens behandling den Udvalgets mødekalender Eventuelt...16

3 Side: 1 1. Bemærkninger til referat af seneste møde TMU Jnr SEK GHO Fejl! Ukendt argument for parameter. Ingen.

4 Side: 2 2. Vandsalg 2005 Tillægsbevilling som følge af mindre salg af vand i 2005 TMU Jnr MOF TSH Vandaflæsningen med forbrug i perioden er nu afsluttet. Det kan konstateres, at vandforbruget er mindre end det budgetterede. Budgetteret vandsalg til kloak i m 3 Faktisk vandsalg m 3 Manko m 3 De budgetmæssige konsekvenser ser således ud: Kloakforsyning: Budgetteret vandafledningsafgift Beregnet indtægt på baggrund af vandsalget Forventet mindreindtægt Vandforsyning: Budgetteret indtægt inkl. målerafgift Beregnet indtægt på baggrund af vandsalget Mindreudgift til statsafgift Forventet mindreindtægt kr kr kr kr kr kr kr../. Til Kommunalbestyrelsens medlemmer vedlægges til orientering kurver over udviklingen i vandsalget fra 1999 til nu. I forbindelse med årsafregningen med Krüger vil der blive foretaget en reduktion på 0,20 kr. pr. m 3 mindresalg af vand indenfor oplandene til de af Krüger drevne anlæg, men beløbet er dels ubetydeligt dels usikkert. Vandforbruget er naturligvis i vid udstrækning afhængigt af nedbørsforholdene i sommerperioden (havevanding, svømmebassiner m.v.) Der kan derfor ikke siges noget sikkert om prognosen for vandsalg næste år. Direktionen foreslår indstillet, 1) at der gives en positiv tillægsbevilling til kloakforsyningen på netto kr. 2) at der gives en positiv tillægsbevilling til vandforsyningen på netto kr. og 3) at budgettet for kommende år indtil videre fastholdes. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET indstiller Direktionens forslag tiltrådt.

5 Side: 3 3. Regulering af kommunalt vejafvandingsbidrag - Tillægsbevilling TMU Jnr MOF PEB/ØOP OJ TMU Jnr MOF KJK I henhold til Kloakbetalingsvedtægten betales for afledning af vejvand fra kommuneveje og private fællesveje et samlet kommunalt bidrag til kloakforsyningen på 2 % af årets anlægsudgifter til kloakledningsanlæg m.m. Udførelsen af projekt PIPELINE er en meget væsentlig forøgelse af kloakforsyningens anlægsaktivitet og fordyrelsen af projektet har tilsvarende indflydelse på det kommunale vejafvandingsbidrag. Vejafvandingsbidraget for 2005 er foreløbigt opgjort til ca kr. Det nøjagtige beløb kan først opgøres ultimo året, når de endelige anlægsomkostninger er kendt. I indeværende år er der i overensstemmelse med behandlingen i Teknik- og Miljøudvalget den , pkt 9, - budgetlagt med kr. i vejafvandingsbidrag. Der vil således være behov for en tillægsbevilling på kr. Direktionen foreslår indstillet, at der til budget 2005 ydes en positiv tillægsbevilling på kr. til Vej og Park, og en tilsvarende negativ tillægsbevilling på kr. til Kloakforsyningen. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET indstiller Direktionens forslag tiltrådt.

6 Side: 4 4. Trørød Deponeringsplads - Delvis lukning af gasafværgeanlægget TMU Jnr MOF JT TMU Jnr MOF JT Københavns Amts afværgeanlæg til sikring af bygninger mod påvirkning af gasudsivning fra den tidligere Trørød deponeringsplads har været i drift siden april Fra oktober til december 2003 udførte Amtet en undersøgelse af, om der fortsat blev produceret gas i jorden og i hvilket omfang. Resultaterne viste, at der fortsat kunne måles væsentlige indhold af methan på ejendommene på Folesletten. For de øvrige ejendomme på Kløvereng, Nørreeng og Havesvinget blev der målt et lavt indhold af methan og højt indhold af ilt i poreluften. Fra juni 2004 til september 2005 har Amtet kørt et forsøg med at lukke for gasafværgeanlægget, dog ikke for ejendommene på Folesletten. Forsøget viser, at der nu er så lidt methangas i jorden, at anlægget kan lukkes i området Gøngehusvej, Nørreeng/Kløvereng og Havesvinget. Anlægget vil dog fortsat køre på ejendommene på Folesletten. Inden anlægget blev etableret, blev methanindholdet i poreluften målt til 0,2 30 vol. %. I anlæggets driftsperiode er der ikke blevet målt methan i poreluften, og anlægget har dermed virket efter hensigten og fjernet methangassen i poreluften. Resultatet af forsøget med at lukke afværgeanlægget viser, at der stadig dannes methan i små mængder. Der er dermed stadig en omsætning af materiale i jorden, men niveauet er nu 10 gange lavere, end før anlægget blev taget i drift. Det er under den grænse, hvor methangas kan eksplodere, og derfor er der ikke længere risiko for boligerne i området. For at sikre boligerne mod for høje gaskoncentrationer vil der blive udført målinger 1-2 gange om året, men med forskellig frekvens og i forskelligt antal målepunkter. Hvis disse målinger igen skulle vise en stigning af methan i poreluften, vil anlægget blive sat i drift igen. Ejendommenes status som kortlagte på vidensniveau 2 bliver ikke ændret, da det stadig er nødvendigt at måle, om der dannes methan. Iøvrigt er en del af ejendommene tillige kortlagt på grund af konstateret jordforurening. Direktionen foreslår, at orienteringen tages til efterretning. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag.

7 Side: 5 5. Aftale om farligt affald og revision af erhvervsaffaldsregulativ TMU Jnr MOF LHO TMU Jnr MOF NC I forbindelse med overdragelsen af MoFA s opgaver til I/S Nordforbrænding, er der udarbejdet udkast til aftale mellem interessentkommunerne samt forslag til nyt erhvervsaffaldsregulativ. I forbindelse med forhandlingerne om opgaveoverdragelsen har en arbejdsgruppe, bestående af teknikere fra interessentkommunerne, udarbejdet et forslag til aftalegrundlag. Kommunernes aftale med NF vil således danne rammen om den fremtidige indsamlingsordning for farligt affald. Aftalen mellem interessentkommunerne og I/S Nordforbrænding beskriver de ydelser, som Nordforbrænding skal levere samt forhold som økonomi m.v. Aftalen er fælles for interessentkommunerne, dog er der indføjet en speciel betingelse for Søllerød Kommune, så aftalen kun gælder frem til Sammenlægningsudvalget skal derfor i løbet af 2006 tage stilling til, om aftalen skal fortsætte. Samtidig med overdragelsen af opgaverne til Nordforbrænding, er det nødvendigt at revidere erhvervsaffaldsregulativet, da der bl.a. henvises til MoFA i det nuværende regulativ. Udkast til aftale samt beskrivelse af ændringerne af det nye regulativ i forhold til./. det gamle regulativ er vedlagt til Kommunalbestyrelsens medlemmer. Direktionen foreslår 1) at forslaget til erhvervsaffaldsregulativ vedtages, og 2) indstillet, at udkast til aftale mellem interessentkommunerne og I/S Nordforbrænding godkendes. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag 1) og indstiller forslag 2) tiltrådt.

8 Side: 6 6. Firmatiseringsprojekt Søllerød Vand - Årsaftale TMU Jnr MOF TSH I december 2003 indgik Direktionen og Søllerød Vand en 4-årig kontrakt for virksomheden, Søllerød Vand, indtil udgangen af Kontrakten består af 2 dele: En Rammekontrakt, som indeholder de økonomiske rammer og overordnede principper for virksomhedens selvstyre og som løber i 4 år, samt En Årsaftale om det konkrete indhold, i form af mål og resultatkrav for det pågældende år../. Virksomheden og Direktionen har i samarbejde udarbejdet den til Kommunalbestyrelsens medlemmer vedlagte årsaftale for året 2006, hvoraf fremgår økonomiske rammer for 2006, konkrete ydelsesaftaler udover rammekontrakten, resultatmål for 2006 samt øvrige aftaler. Direktionen foreslår, at Årsaftalen godkendes. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag.

9 Side: 7 7. Firmatiseringsprojekt Vej og Park, Drift - Årsaftale TMU Jnr VOP GAS I december 2003 indgik Direktionen og Vej og Park, drift, en 4-årig kontrakt for den samlede vej- og parkvirksomhed indtil udgangen af Kontrakten består af 2 dele: En Rammekontrakt, som indeholder de økonomiske rammer og overordnede principper for virksomhedens selvstyre og som løber i 4 år, samt En Årsaftale om det konkrete indhold, i form af mål og resultatkrav for det pågældende år../. Virksomheden og Direktionen har i samarbejde udarbejdet den til Kommunalbestyrelsens medlemmer vedlagte årsaftale for året 2006, hvoraf fremgår økonomiske rammer for 2006, konkrete ydelsesaftaler udover rammekontrakten, resultatmål for 2006 samt øvrige aftaler. Direktionen foreslår, at Årsaftalen godkendes. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag.

10 Side: 8 8. Politimøde TMU Jnr VOP KA./. Referat af politimøde, afholdt den , vedlægges til orientering for Kommunalbestyrelsens medlemmer. Direktionen foreslår, at sagen tages til efterretning. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag. 9. Park- og Skovsyn 2005 TMU Jnr VOP TL TMU Jnr VOP TL Den blev det årlige Park- og Skovsyn i Kommunen afholdt. I år var medlemmerne af Birkerød Kommunes Miljø- og Teknikudvalg inviteret, og 4 medlemmer herfra deltog i Park- og Skovsynet../. Til orientering for Kommunalbestyrelsens medlemmer vedlægges referat. Direktionen foreslår, at sagen tages til efterretning. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag.

11 Side: Havarthigaarden - Anlæg af natursti TMU Jnr VOP EC TMU Jnr VOP EC TMU Jnr VOP EC./. Forvaltningen modtog den 23. februar 2004 brev fra Havarthigaardens bestyrelse med en opfordring til at genetablere stiforbindelse mellem Havarthigården og engen øst for Søllerød Sø. Bestyrelsen begrunder sit ønske med, at det ifølge gamle beretninger er en sti, der i Hanne Nielsens tid har været anvendt til blandt andet./. drift af kvæg ned til engen. Stiens eksistens fremgår tydeligt af det luftfoto fra 1973, som indleder pjecen Havarthigaarden En historisk montage i tekst og billeder udgivet Forvaltningen vurderer, at det foreslåede stiprojekt vil være af værdi for området, da det vil forøge tilgængeligheden til Kirkeskoven, som for tiden forbedres via et naturgenopretningsprojekt i samarbejde mellem Jægersborg Statsskovdistrikt og Søllerød Kommune. Via Pipelineprojektet nedlægges det gamle rensningsanlæg i Kirkeskoven umiddelbart syd for Havarthigaarden, og denne del af skoven ud mod engen ved Søllerød Sø bliver således langt mere attraktiv. Jægersborg Statsskovdistrikt har givet bestyrelsen tilsagn om at genetablere stien fra Havarthigaardens skel gennem Kirkeskoven, og Teknik- og Miljøudvalget besluttede derfor den 11. maj 2004 at ansøge Københavns Amt om naturgenopretningsstøtte til den del af stiprojektet, der ligger udenfor Kirkeskoven. Amtet bevilgede kr til projektet, og anlæg af stien påbegyndtes i foråret /. Først med brev af 5. juni 2005 fra Sydskræntens Ejer & Vejlav bliver forvaltningen opmærksom på, at Tillæg nr. 8 til Byplan 6, som omfatter Havarthigården, udpeger det areal, hvor stien er under anlæg langs det vestlige skel, som beplantningsbælte. Arbejdet blev herefter indstillet og sagen forhandlet med nævnte ejerlav og Havarthigaardens bestyrelse. Tillæg nr. 8 til Byplan 6 fastsætter bl.a.: Langs arealets grænser mod nord og vest udlægges et 10 m bredt beplantningsbælte som vist på kortbilaget. Arealet til de viste beplantningsbælter må ikke under nogen form bebygges eller benyttes til oplagsplads, gårdsplads, interne veje, parkering, skiltning eller lignende. Forvaltningen har forhandlet sig frem til en løsning, hvor stien placeres øst for omtalte beplantningsbælte. Herved tages hensyn til de omkringboende, som på denne måde afskærmes fra stien ved hjælp af beplantningsbæltet.

12 Side: 10 På denne måde undgår man, at stien kommer i konflikt med de gældende planbestemmelser, idet løsningen ikke berører de 10 m udlagt til beplantningsbælte../. Som det fremgår af vedlagte brev, kan Havarthigaardens bestyrelse gå ind for den ændrede stiføring på betingelse af, at Søllerød Kommune planter bøgehæk langs stien ind mod Havarthigaarden og udfylder eventuelle småhuller i de eksisterende dele af beplantningsbæltet. Amtet har stillet som betingelse for at yde de kr. i tilskud, at stien udføres iår. Med henblik på at få stien etableret med en for naboerne ønskelig placering, der dels overholder byplanens krav om 10 m beplantningsbælte, dels kan godkendes af Havarthigården som grundejer, har udvalgsformanden besluttet, at stien anlægges hurtigst muligt. Såfremt der i forbindelse med grundejers ønske om supplerende beplantning måtte komme udgifter udover det afsatte beløb, vil disse blive afholdt indenfor forvaltningens samlede rammer. Direktionen foreslår, at sagen tages til efterretning. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag med bemærkning vedrørende det til Udvalgets medlemmer og Forvaltningen fremsendte brev af fra Sydskræntens Ejer- og Vejlav, at de i dagsordensteksten nævnte forhandlinger er foregået med ejer og har ført til, at stiens tracée nu respekterer det til beplantningsbælte udlagte areal og således imødekommer Ejer- og Vejlavets indsigelser vedrørende stien, og at spørgsmålet om, hvorvidt beplantningsbæltet opfylder bestemmelserne i byplantillægget, eller hvilke foranstaltninger, der skal iværksættes for, at dette bliver tilfældet, henhører under Byplanudvalget og Byplanområdet, hvortil henvendelsen vil blive fremsendt.

13 Side: Motionsstier - Stiforløb med aktivitets- og motionspladser KFU Jnr VOP TL / KFU BHK 03/2313 KFU Jnr KOF / BOE 03/2313 KFU Jnr KOF / BHK TMU Jnr VOP TL KFU Jnr KOF BHK/VOP TL KFU Jnr KOF BHK / VOP TL TMU Jnr VOP TL / KOF BHK Kultur- og Fritidsudvalget behandler den følgende sag: På Kultur- og Fritidsudvalgets møde den blev besluttet, at projektskitsen videreudvikles og, at eventuel finansiering af en projektmedarbejder indarbejdes i budgettet med kr. pr. år i 2006 og Projektet er iværksat i forhold til konceptudvikling samt udpegning af stiforløb, aktivitetspladser m.v. Projektskitsen fra februar 2005 er videreudviklet til en projektbeskrivelse af med uddybelse af baggrunden, formål/delmål, interessentanalyse, finansieringsforslag og tidsplan. Projektbeskrivelsen vedlægges til Kommunalbestyrelsens medlemmer. Forslag til hovedstien. Der er udpeget en hovedsti, som går gennem Søllerød og Birkerød og forbinder disse i den ny Rudersdal Kommune. Ruten er fastsat til en distance på 42,195 kilometer, altså en Maraton distance. Ruten er udvalgt udfra følgende kriterier: - forløber ad eksisterende stier, evt. med få udbedringer. - beliggenhed, synlighed og tilgængelighed i forhold til bynære områder - til brug for løb, stavgang, cykel, rulleskøjte m.v. - placering i forhold til vekslende terræn, natur- og kulturoplevelser - placering i forhold til eksisterende idrætsfaciliteter, genoptræningscenter m.v. - placering i forhold til hoteller og konferencecentre - placering i forhold til kommunale institutioner. Kort over hovedruten samt 2 temaruter vedlægges til Kommunalbestyrelsens medlemmer. Udover hovedruten er der udpeget mindre temaruter på eksisterende stier i området omkring henholdsvis Vedbæk og Rudeskov / Vaserne. Første etape omfatter afmærkning og skiltning af hovedruten samt afmærkning, skiltning og opsætning af træningsredskaber på temaruterne. Redskaberne er primært udviklet til brug for voksne og større børn og skal have funktion af et udendørs fitnesscenter. De skal placeres samlet, af såvel træningsmæssige som sociale årsager. Træningsredskaber er under fremstilling af et privat foretagende i samarbejde med

14 Side: 12 Lokale- og Anlægsfonden. Der afventes i øjeblikket status og pris på de færdigudviklede redskaber. Såfremt det bliver muligt, vil forvaltningen vise billeder af redskaberne på udvalgsmødet. Stiforløbet i Birkerød er endnu ikke koordineret med Birkerød Kommune. Forvaltningen tager snarest kontakt til Birkerød Kommune for at få udpeget en medarbejder derfra til projektgruppen. Offentligt / privat partnerskab Projektet er baseret på at involvere flere af kommunens hoteller og konferencecentre som mulige partnere/sponsorer. Hotellerne har med motionsstierne og aktivitetspladserne et attraktivt produkt at kunne tilbyde deres gæster. Initiativtager Lars Wiskum har tidligere kontaktet hotellerne; Comwell Holte, Skodsborg Kurhotel og Spa samt Quality Hotel Marina, som har udvist interesse for projektet og afventer yderligere information. På mødet fremvises forvaltningens foreløbige projektpræsentation. Denne Power- Point-præsentation forestilles at skulle vises for hotellerne og andre relevante virksomheder i nærmeste fremtid. Finansiering Projektet søges finansieret af støtte fra følgende instanser: 1. Lokale hoteller 2. Lokale- og anlægsfonden (bidrager til betalingen af træningsredskaberne) 3. Friluftsrådet tips og lotto midler 4. EU-medfinansiering via en pulje afsat til skovens sociale og økologiske funktioner i offentlige skove. 5. Andre relevante private virksomheder Budgettet for gennemførelse af projektet er endnu ikke færdigudarbejdet. Tidsplan I næste halvår 2006 arbejdes der videre med projektet med henblik på finansiering og indgåelse af partnerskab. Derudover skal der foretages udbedringer af eksisterende stier, afmærkes ruter samt opstilles udendørs træningsredskaber. Hovedruten samt temaruterne i udvalgte områder tilstræbes indviet sommeren Navn På styregruppemødet d. 9. nov blev navnet Motionsslangen diskuteret med henblik på, om dette navn stadig er dækkende for projektet - især set i lyset af, at flere andre kommuner også har valgt dette navn til deres motionsstier. Et eventuelt nyt navn til hovedruten skal rumme flere aspekter. Stien strækker sig over kommunegrænsen og skal skabe en symbolsk bro ved opstarten af Rudersdal Kommune. Samtidig er det vigtigt at signalere, hvad projektet går ud på. Det drejer sig ikke

15 Side: 13 kun om motion, men også om sundhed og livsstil. Derudover skal stien på længere sigt måske udbygges til også at rumme andre temaer som kultur og natur. De kortere temaruter kan navngives efter den primære aktivitet, de er tiltænkt. Følgende navne overvejes til hovedruten. Rudersdal Ruten (med undertitlen vejen til sundhed) Direktionen foreslår, 1) at en eveventuel navneændring af stien drøftes, 2) at forvaltningen igangsætter arbejdet med finansiering af anlægget, 3) at forvaltningen igangsætter samarbejdet med de lokale hoteller, Skov- og Naturstyrelsen samt Birkerød Kommune, 4) at sagen i øvrigt tages til efterretning. Forvaltningen forventer at kunne redegøre for Kultur- og Fritidsudvalgets vedtagelse på mødet. Direktionen foreslår, at sagen tages til efterretning. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag. Forinden blev det foreløbige projekt gennemgået af projektmedarbejder Ditte Juul- Sørensen.

16 Side: Sikkerhed og tryghed på skoleveje - Opfølgning på Kommunalbestyrelsens behandling den TMU Jnr VOP TL Kommunalbestyrelsen behandler den i forbindelse med behandlingen af 2 sager vedrørende sikkerhed og tryghed på skoleveje, der den blev hævet fra Teknik- og Miljøudvalget til Kommunalbestyrelsen, problemstillinger vedrørende tryghedsringe om Kommunens skoler og borgerinddragelse i forbindelse med planlægningen af trafiksikkerhedsmæssige og tryghedsskabende foranstaltninger på Kommunens skoleveje. Teknik- og Miljøudvalget anmodede den Forvaltningen om at udarbejde en skitse til et oplæg vedrørende borgerinddragelsesprojektet. Notat af / herom vedlægges til Kommunalbestyrelsens medlemmer. Direktionen foreslår, 1) at Udvalget drøfter, om der er behov for opfølgning på Kommunalbestyrelsens beslutninger 2) at Udvalget drøfter notatet med henblik på efterfølgende forelæggelse for Kommunalbestyrelsen af et eventuelt revideret notat. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag med ændring vedrørende notatets pkt.: Ad projekt 2, sidste afsnit, således at dette lyder: August 2006: Handlingsplanen behandles politisk i Teknik- og Miljøudvalget og eventuelt Økonomiudvalg/Kommunalbestyrelse. August december 2006: Politisk godkendte og finansierede projekter igangsættes. BSP ønskede tilført protokollen, at der er en nær sammenhæng mellem projekt 1 og projekt 2.

17 Side: Udvalgets mødekalender 2006 TMU Jnr SEK GHO Som konsekvens af Sammenlægningsudvalgets mødeplan er der behov for, at mødedatoerne for Kommunalbestyrelsen og udvalgene i Søllerød Kommune revideres i væsentligt omfang i forhold til den tidligere vedtagne mødeplan for de stående udvalg. Af den mødekalender der er vedlagt kommunalbestyrelsens dagsorden til møde den , fremgår forslag til en sådan revision af mødedatoerne. Kommunalbestyrelsen forventes på mødet d at godkende mødekalenderen for så vidt angår Økonomiudvalgets og Kommunalbestyrelsens møder og at oversende sagen til godkendelse i de stående udvalg, idet det enkelte stående udvalg godkender udvalgets egen mødeplan, jf. den kommunale styrelseslov 20. Ifølge forslaget skulle første udvalgsmøde i 2006 være den og andet allerede den På grund af julen, når der kun at blive 14 arbejdsdage mellem udvalgsmødet d og udvalgsmødet d Da Formanden for udvalget i henhold til styrelsesloven på udvalgets vegne kan afgøre sager, som ikke tåler opsættelse eller ikke giver anledning til tvivl, foreslås det, at udvalgsmødet den udelades. Direktionen foreslår, at oplægget godkendes for så vidt angår Teknik- og Miljøudvalgets møder i 2006, idet dog mødet den udelades. TEKNIK- OG MILJØUDVALGET tiltræder Direktionens forslag.

18 Side: Eventuelt TMU Jnr SEK GHO Fejl! Ukendt argument for parameter. a) Parkér og Rejsanlægget i Nærum påbegyndt Forvaltningen oplyste, at anlægsarbejderne nu er påbegyndt. Der har måttet fældes 3 træer, der stod, hvor adgangsvejen er planlagt. Som led i projektet plantes en stor mængde nye træer, og allétræerne langs Langebjerg bevares, idet cykelstien er planlagt bagved træerne. b) Skodsborg Strandpark Beplantningsprojektet påbegyndt Forvaltningen orienterede om det igangsatte beplantningsprojekt, hvortil hører, at der plantes nogle få træer, mens størstedelen af projektet vedrører lav buskbeplantning. c) Skodsborg Strandpark Skovbakkens brolavs badebro Forvaltningen orienterede om, at brolavet har ansøgt Skov- og Naturstyrelsen om godkendelse af, at lavets hidtidige sommerbro ændres til en helårsbro.

Dagsorden med vedtagelser

Dagsorden med vedtagelser SLU Økonomiudvalget Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 4 Mødested: Søllerød Rådhus, mødelokale 3 Mødedato: Mandag den 13. marts 2006 Mødetidspunkt: Kl. 08.00-9.30 Bemærkninger: Medlemmer: Erik Fabrin

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Dagsorden med vedtagelser

Dagsorden med vedtagelser Søllerød Kommune Teknik- og Miljøudvalget Møde nr.: 01 Dagsorden med vedtagelser Mødested: Mødelokale 3 Rådhuset Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2003 Mødetidspunkt: Kl. 13.00-15.00 Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Teknisk udvalg Formand: Uffe Bro Erik Nielsen, Mads Krarup, Kaj Wisti Lassen, Birgitte Tetzlaff, Niels Krebs Hansen, Ib Johansen. tirsdag den 7. november 2006 kl. 12:00 i Farsø

Læs mere

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14.

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 2 Mødedato Onsdag den 14. april 2010 Mødetidspunkt Kl. 13.00 Bemærkninger Møde med Væksthus Hovedstadsregionen kl. 13.15-14.15

Læs mere

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Microsoft, Frydenlunds Allé 6, 2950 Vedbæk

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Microsoft, Frydenlunds Allé 6, 2950 Vedbæk Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Microsoft, Frydenlunds Allé 6, 2950 Vedbæk Mødedato Onsdag den 6. april 2011 Mødetidspunkt Kl. 13.15 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen BEMÆRK ændret mødested

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 15. maj 2019 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: 213, Mødelokale Allan S. Andersen, Carsten Fuhr, Dorthe Hecht, Jan Jakobsen,

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden åben Mødedato 04. november 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 35 TORSDAG DEN 8. OKTOBER 2009, KL. 14.30 Erhvervs- og Fritidsudvalget 8. oktober 2009 Side: 2 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BORGMESTERKONTORETS

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 TORSDAG DEN 22. MARTS 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 22. marts 2007 Side: 22 Fraværende:

Læs mere

Page 1 of 11 Referat Teknisk Udvalg Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 6. marts 2008 15:00 Fasanvej, Udvalgslokalet Lars Møller under pkt. 1-2. Anders Gram Mikkelsen under pkt. 3-6. Hans

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 ONSDAG DEN 28. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 28. november 2007 Side: 2 Uden for dagsordenen mødes

Læs mere

Dagsorden med vedtagelser

Dagsorden med vedtagelser Søllerød Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 10 Mødested: Rådssalen Mødedato: Onsdag den 13. december 2006 Mødetidspunkt: Kl. 17.00 17.55 Bemærkninger: Medlemmer: Fraværende:

Læs mere

Dagsorden med vedtagelser

Dagsorden med vedtagelser Søllerød Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 9 Mødested: Rådssalen Mødedato: Onsdag den 6. oktober 2004 Mødetidspunkt: Kl. 17.00 17.25 Bemærkninger: Medlemmer: Fraværende: Fra

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 18. januar 2018 Mødetidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Lars Hein, Brian Bruun, Carsten Fuhr, Heidi Ladegaard,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - januar...2 3. KF - Valg af formand...3

Læs mere

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018

Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Referat for møde i Velfærdsudvalget 2018 Mødedato 14. december 2017 Mødetidspunkt 16:00 Konstituerende møde. Mødelokale F 6 Mødedeltagere Anne Sofie Uhrskov (V) Morten Skovgaard (V) Charlotte Drue (V)

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 13. september 2005, kl. 16:00 Bemærk ændret mødetidspunkt. Åben sag: 342. Budget 2006 og overslagsår -

Læs mere

Referat af møde i Socialudvalget

Referat af møde i Socialudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Socialudvalget Referat åben Mødedato 04. december 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.35 Tilstede: Fraværende:

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

Åben. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 3. Mødedato Tirsdag den 21. februar 2012

Åben. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 3. Mødedato Tirsdag den 21. februar 2012 Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 3 Mødedato Tirsdag den 21. februar 2012 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Medlemmer Fra forvaltningen Jens Bruhn (A), Thomas Lesly Rasmussen (V), Anne

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Sundhedsudvalgets møde den 8. februar 2007 Kl. 16.30 Mødelokale 2 v. Kultur og Fritid Tilgår pressen Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering af Sundhedsudvalget

Læs mere

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus.

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 125. Ansøgning om støtte fra Plan09 midler til udarbejdelse af

Læs mere

Beslutninger fra mødet. Tirsdag kl Ordinært møde. Børne- og Skoleudvalget

Beslutninger fra mødet. Tirsdag kl Ordinært møde. Børne- og Skoleudvalget Beslutninger fra mødet Tirsdag 30.10.2007 kl. 14.00 Ordinært møde Børne- og Skoleudvalget KB = Kommunalbestyrelsen ØU = Økonomiudvalget BEU = BSU = KFU = SSU = TMU = Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:10

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:10 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 25-09-2007 Mødetidspunkt: - 18:10 Mødested: Inkaværelset Medlemmer Tulle Olsen Henrik Hvidesten Benny Christensen Yasser Fayad Caglayan Saglicak Faruk Celiker Henrik

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Til efterretning 1. Formanden meddeler...1

Til efterretning 1. Formanden meddeler...1 FURESØ KOMMUNE Planunderudvalget 6. februar 2006, Kl. 18.00 Møde nr. 2 Mødet foregår i mødelokale 6 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse - indgang fra Lille Værløsevej ved kantinen Lars Carpens (V),

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 26. august 2015 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Åben. BORGERDIALOGUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Trørødskolen, Gammel Holtevej 2, 2950 Vedbæk. Mødedato Tirsdag den 19.

Åben. BORGERDIALOGUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Trørødskolen, Gammel Holtevej 2, 2950 Vedbæk. Mødedato Tirsdag den 19. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Trørødskolen, Gammel Holtevej 2, 2950 Vedbæk Mødedato Tirsdag den 19. august 2014 Mødetidspunkt Kl. 17.00 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen NB. Mødet holdet

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-01-2018-16-01-2018 16.01.2018 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Musa Kekec (A) - Deltog Per Mortensen (A) - Deltog

Læs mere

Udvalget for Voksenservice

Udvalget for Voksenservice Side 1 af 5 Udvalget for Voksenservice Dagsorden med beslutninger Møde nr. 6 - Ekstraordinært møde Mødested : Mødelokale 3 Mødetidspunkt : tirsdag den 29. maj 2007 kl. 17:00 Fraværende : Jessie Mogensen

Læs mere

REFERAT Natur- og Miljøudvalget, den 22. januar 2007 kl Mødelokale 188

REFERAT Natur- og Miljøudvalget, den 22. januar 2007 kl Mødelokale 188 den 22. januar 2006 kl. 10.00 Side 1 REFERAT Natur- og Miljøudvalget, den 22. januar 2007 kl. 10.00 Mødelokale 188 ÅBEN DEL: 1. Konstituering af Natur- og Miljøudvalget 2. Orientering om ny lov om Miljøgodkendelse

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

Lukket punkt - Projekt

Lukket punkt - Projekt Byrådet, 29-05-2012 Side 1 Lukket punkt - Projekt DIJMHA / 12/4570 Lukket sag Sagsfremstilling Kultur og Fritid og Rambøll afholdt den 6. februar 2012 licitation på byggeriet af SkateCity. 3 virksomheder

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-01-2014-14-01-2014 14.01.2014 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Nielsen (A) - Deltog Bjarne Rasmussen (A) - Deltog

Læs mere

Planunderudvalget 5. december 2006, Kl Møde nr. 11 Mødelokale 2 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse

Planunderudvalget 5. december 2006, Kl Møde nr. 11 Mødelokale 2 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse FURESØ KOMMUNE Planunderudvalget 5. december 2006, Kl. 17.00 Møde nr. 11 Mødelokale 2 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Lars Carpens (V), formand Wagner Jensen (V), næstformand Michael Rexen (V)

Læs mere

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 09. juni 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 09. juni 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 09. juni 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Indholdsfortegnelse 240. Orientering 3 241. Budgetopfølgning pr. 30. april 2008 4 242. Nedlæggelse af privat

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg.

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg. Referat fra mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 10. oktober 2011 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Mødet sluttede kl. 17.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 86 Økonomirapport 2011 87 Opfølgning

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 14:00 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Økonomiopfølgning ultimo maj 2008 63 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2

Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2 Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2 Deltagere: Mogens Johansen, Birger Jensen, Arne Ebsen, Finn Olsen, Christian Ulrich Finn Olsen forlod mødet kl. 15.30. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Orientering ved formanden... 3 2. Budgetopfølgning pr. 31. august 2007... 4 3. Mødekalender 2008...

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 12:30.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 12:30. Mødedato: REFERAT. Mødetidspunkt: 12:30. Sted: Kompetencecenter Rebild Østre Allè 6 9530 Støvring. Møde slut: 14:30 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Økonomivurdering ultimo juli 2009 - et

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 20 september 2012 Mødetidspunkt: Kl. 11.30 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F.

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Mødedato: 21. november 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 17:00 Fraværende: Peter Christensen, Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Sørensen 21. november

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl Nordsjællands Park og Vej Nordsjællands Park og Johannes Hecht-Nielsen Flemming Rømer Per Tærsbøl Gitte Kondrup Ergin Øzer Thomas Bak Uffe Bastiansen Kim Bjørlund Peter Brender (Juridisk Konsulent Fredensborg

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FREDERIKSHAVN KOMMUNE FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 18-01-2000 Mødedato: 18-01-2000 Mødetidspunkt: kl. 15.00-17.30 Mødested: B101, Børne- og ungdomsforvaltningen Fraværende: # 56136/20-01-2000 18-01-2000

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 5. JANUAR 2006, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, RÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 5. januar 2006 Side: 8 Fraværende: Tessa Gjødesen,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 10. september 2015 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod,

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27 Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl. 16.00 på Skovlytoften 27 På mødet deltager følgende: Erik Mollerup, formand Daniel E. Hansen - afbud Birgitte Schjerning

Læs mere

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 10. februar 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 13.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Gruppemøder: 10. februar 2006 1 Indholdsfortegnelse Åbent møde:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 13 Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs. Lyngby OBS:

Læs mere

Børn og Ungeudvalget den 10. september 2001 Side 1 af 9 FREDERIKSSUND KOMMUNE U DSKRIFT. Børn og Ungeudvalget. 10. september 2001 kl. 16.

Børn og Ungeudvalget den 10. september 2001 Side 1 af 9 FREDERIKSSUND KOMMUNE U DSKRIFT. Børn og Ungeudvalget. 10. september 2001 kl. 16. Børn og Ungeudvalget den 10. september 2001 Side 1 af 9 FREDERIKSSUND KOMMUNE U DSKRIFT Børn og Ungeudvalget 10. september 2001 kl. 16.30 i mødelokale 6 Mødedeltagere: Morten Andersen, Finn Vester, Mogens

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Referat fra møde i onsdag den 12. december 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden 12.12.07... 3 2. FOU - Efterretninger 12.12.07... 4

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 8. april 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Brian Bruun,

Læs mere

SLU Fagudvalg Teknik og Miljø

SLU Fagudvalg Teknik og Miljø SLU Fagudvalg Teknik og Miljø Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 03 Mødested: Birkerød Rådhus - Mødelokale 1 Mødedato: Tirsdag den 24. oktober 2006 Mødetidspunkt: Kl. 13.15-15.10 Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget Referat Ældre- og Genoptræningsudvalget Møde nr.: 10/2018 Dannet den: Tirsdag den 23-10-2018 Mødedato: Mandag den 22-10-2018 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Gråt, Amtstue Alle Medlemmer Benny Christensen

Læs mere

BORGERREPRÆSENTATIONEN. for mødet den , kl. 16:00 i Borgerrepræsentationens mødesal

BORGERREPRÆSENTATIONEN. for mødet den , kl. 16:00 i Borgerrepræsentationens mødesal BORGERREPRÆSENTATIONEN DAGSORDEN for mødet den 22.06.2017, kl. 16:00 i Borgerrepræsentationens mødesal 53. Mødeplan 2018 for Borgerrepræsentationens ordinære møder (2017-0218764) 2 Side 2 Side 3 Side 4

Læs mere

Orientering om etablering af cykelsti

Orientering om etablering af cykelsti 1 of 5 Orientering om etablering af cykelsti Langs Toftevej og Løgtenvej Syddjurs Kommune etablerer cykelsti støttet af statens Cykelpulje Projektet skal få flere til at cykle ved at forbedrede de fysiske

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 24-11-2015 Tirsdag 24.11.2015 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Erhvervsstrategi tema detailhandel

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr.: 2 Dagsorden med vedtagelser Mødested: Administrationscentret, Stationsvej 36, Birkerød Mødedato: Tirsdag den 6. februar 2007 Mødetidspunkt: Kl. 11.45 15.10

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 20. september 2010. Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 20. september 2010. Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre Referat mandag den 20. september 2010 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Til orientering...2 3. TM - Cykelsti Kr. Sonnerup - Dyvelslyst...3

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 14-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Gunnar Nielsen ankom kl. 16.06 efter behandlingen af pkt. 26

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Fælles tandreguleringsklinik i Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Ishøj, Tårnby og Vallensbæk Kommuner

Fælles tandreguleringsklinik i Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Ishøj, Tårnby og Vallensbæk Kommuner 22.4.2010 1 Fælles tandreguleringsklinik i Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Ishøj, Tårnby og Vallensbæk Kommuner J.nr.: 16.21.12.G00 Sagsid: 997520 Initialer: Kam.sf Sagsfremstilling I maj/juni

Læs mere

DEMOKRATIUDVALGET. Referat

DEMOKRATIUDVALGET. Referat Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 13.00 Til kl.: 15.40 Mødested: Viborg Kaserne Flagstuen Mødenr.: 10 Fraværende: Allan Clifford Christensen forlod mødet kl. 14.15 og deltog kun i behandlingen af pkt. 57 Sag

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 09.00 Til kl.: 09.45 Mødested: Horsens Mødenr.: 4 Fraværende: Mette Nielsen;Flemming Lund;Hans Feddern Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 26 Meddelelser og gensidig orientering

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 8. januar 2014 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan Andersen, Bjarne Thyregod, Brian Franklin,

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 18-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:41 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Økonomiudvalget, 18-12-2008

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 2. november 2004, kl. 13:00 Åben sag: 334. Efterretning Åben sag: 335. Budgetopfølgning

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 20.01.11 kl. 16:30 i mødelokale 1 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side 1

Læs mere

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således:

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således: Afsnit I Regulativet omfatter vintervedligeholdelse og renholdelse af veje og stier, der i henhold til Trafikministeriets lovbekendtgørelse nr. 432 af 31. maj 1991 administreres af Ballerup Kommune, samt

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 8. januar Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 8. januar Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Orientering - Januar...2 3. TM - Valg af formand...3

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Forretningsgange vedrørende ændret anvendelse af Ejendomme (D) v/ Søren Lenau

Forretningsgange vedrørende ændret anvendelse af Ejendomme (D) v/ Søren Lenau CHEFGRUPPEN Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 56 92 10 17 Fax: 56 92 00 01 E-mail: direktionsmoeder@brk.dk 10.1.2012 Referat, møde nr. 69. Chefgruppens møde den 10.1.2012 kl. 8.30-10.30, mødelokale C, Ullasvej

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 26. juli 2007 til Slagelse Kommune:

Statsforvaltningens brev af 26. juli 2007 til Slagelse Kommune: Statsforvaltningens brev af 26. juli 2007 til Slagelse Kommune: 26-07- 2007 TILSYNET Sagsresume og konklusion NN har anmodet om Statsforvaltningens udtalelse vedr. daværende Korsør kommunes godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Bestyrelsen for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Referat fra møde i Bestyrelsen for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S Referat fra møde i Bestyrelsen for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S Mødetidspunkt: 30-05-2018, kl. 15.30 Mødeafholdelse: Gentofte Rådhus, værelse 316 Mødet hævet kl. 16.00 Til stede: Karen Riis Kjølbye

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-12-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Alle mødt. Bemærkninger: Bent K. Andersen deltog til og med pkt.

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Peter Sebastian Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hanne Grangaard Fraværende: Torsten Sonne Petersen Bemærkninger:

Læs mere

Økonomiudvalg

Økonomiudvalg Økonomiudvalg 2018-2021 Referat 1. november 2018 kl. 16:00 Udvalgsværelse 1 - ekstraordinært møde Indkaldelse Sofia Osmani Sigurd Agersnap Henrik Bang Dorthe la Cour Mette Hoff Gitte Kjær-Westermann Søren

Læs mere

Referat. Uddannelsesråd Rebild

Referat. Uddannelsesråd Rebild Mødedato: Mødetidspunkt: 16:30 Sted: Referat Mødelokale K8, Kælderen, Østre Allé 6, Støvring Møde slut: 17.20 Fraværende: Henrik Christensen. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 8 Godkendelse af

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 11-maj-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale Kultur Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 20-12-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Torsdag den 20. december 2012 kl. 16:45 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT Til forvaltningerne Indledende høring om mødeplan 2018 1. Høring i forvaltningerne BR-Sekr. har udarbejdet et udkast til

Læs mere

Referat Naturrådet,

Referat Naturrådet, Referat Naturrådet, 23.01.18 Tidspunkt: Tirsdag d. 23. januar 2018, kl 16-18.30 Sted: Kulturcenteret Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte Mødelokale: Storm P, 205 Deltagere: Anna Bodil Hald (Dansk Botanisk

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden med vedtagelser

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden med vedtagelser Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 1 Mødested: Mødelokale 2 i Administrationscentret, Stationsvej 36, Birkerød Mødedato: Tirsdag den 16. januar 2007 Mødetidspunkt:

Læs mere