HUSK Hvis du har spørgsmål undervejs, må du meget gerne kontakte os. NemTilmeld. Online kursus. Din genvej til at få mest muligt ud af NemTilmeld

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSK Hvis du har spørgsmål undervejs, må du meget gerne kontakte os. NemTilmeld. Online kursus. Din genvej til at få mest muligt ud af NemTilmeld"

Transkript

1 HUSK Hvis du har spørgsmål undervejs, må du meget gerne NemTilmeld Online kursus Din genvej til at få mest muligt ud af NemTilmeld

2 Indholdsfortegnelse s. 4 Basisarrangement Her lærer du at oprette et arrangement s. 5 s. 6 Rediger arrangement Lær hvordan du bygger på dit arrangement, f.eks. med tillægsydelser som overnatning, spisning eller transport Status og kommunikation Omhandler kommunikation mellem dig og dine deltagere - både de inviterede og de tilmeldte s. 7 Print Lær hvordan du printer deltagerlister og navneskilte - nemt og hurtigt s. 8 Kontoindstillinger Viser hvordan du får udfyldt de rigtige kontaktoplysninger og indstiller NemTilmeld til dine behov s. 9 Avancerede indstillinger Omhandler mere avancerede indstillinger for et arrangement s. 10 Venteliste Omhandler venteliste til arrangementer s. 11 Konference Lær at styre tilmelding til en konference med workshops, overnatning og spisning Dette ikon er din klikbare genvej til indholdsfortegnelsen - ikonet oppe i højre hjørne på alle opgavesider.

3 Velkommen Vores mision er at lave et nemt og brugerven ligt tilmeldingssystem, som hjælper dig, når du skal afholde arrangementer. Vi ved dog også godt, at det tager lidt tid, før man føler sig tryg ved at bruge noget nyt. Derfor har vi lavet disse opgaver, som klæder dig på til at bruge NemTilmeld. Besøg vores hjælpeområde, hvor du kan finde hjælp til de fleste områder af NemTil meld via letforståelige guides - Får du brug for personlig hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig: Man-fre, kl support@nemtilmeld.dk God fornøjelse med opgaverne Hilsen fra Jacob og resten af NemTilmeld-teamet

4 Opgave 1 Basisarrangement Du skal nu i gang med en opgave, der omhandler de mest basale funktioner i NemTilmeld. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Bemærk at de arrangementer, som du arbejder med via opgaverne, faktisk bliver oprettet. Husk derfor at afmelde deltagere og slette arrangementerne, når du er færdig med opgaverne. Du er arrangementsansvarlig hos NemTilmeld og skal arrangere et foredrag om at afholde bedre arrangementer. Arrangementet skal afholdes 1. december 2020 kl til i RTX Business Park, Strømmen 6, 9400 Nørresundby. Det er et åbent arrangement og billetterne er gratis, men lokalet kan højst rumme 80 deltagere. Derfor er der tilmeldingsfrist 25. november kl.12. Af hensyn til opfølgning på arrangementet, er det interessant at få mobilnummer på alle deltagere. Desuden er det interessant at finde ud af, om nogle af deltager ne repræsenterer et firma ved arrangementet. 1. Opret ovenstående arrangement via vores hjælpeguide - Se hvordan her: 2. Når du er færdig med at oprette og gemme arrangementet, skal du finde tilmeldingssiden, så du ser det fra deltagernes perspektiv. Tryk på VIS SIDEN -knappen i toppen af administrationen, for at komme til din offentlige liste af arrangementer. Tryk på foredraget og se, hvordan deltagerne kommer til at se arrangementet. 3. Nu hvor du kan se dit arrangement fra deltagerens perspektiv, skal du prøve det at melde et par fiktive deltagere til dit arrangement, så du kan opleve, hvordan det er at melde sig til. Brug helst mailadresser, som du har adgang til at tjekke.

5 Opgave 2 Rediger arrangement Du skal nu i gang med en opgave, der omhandler redigering af ar rangementer i NemTilmeld. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Der er kommet nogle ændringsforslag til dit foredrag. Efterspørgslen anslås at være så stor, at det bliver nødvendigt at flytte arrangementet til et større lokale. Her kan der maksimalt være 240 deltagere i stedet for de oprindelige 80, men billetprisen er uændret. Det er desuden blevet besluttet, at der vil være en lille gave til alle deltagerne. Ved tilmeldingen skal de vælge mellem en bog eller en goodiebag. Der er maksimalt 200 stk. af hver gave. 1. Rediger dit arrangement fra opgave 1 efter ovenstående ændringsønsker ved at justere antallet af pladser og derefter lave tillægsydelse, hvor deltagerne kan vælge mellem en bog eller en goodiebag. Gaven er frivillig. - Se hvordan du laver tillægsydelser her: 2. Når du er færdig med at ændre arrangementet, skal du gemme arrangementet og finde tilmeldingssiden, så du ser det fra deltagernes perspektiv. 3. Herefter skal du gennemføre en tilmelding til foredraget.

6 Opgave 3 Status og Kommunikation Du skal nu i gang med en opgave, der omhandler status for arrangementer samt invitationer og remindere. Det er dine værktøjer til at styre arrangementet med overblik og sikre effektiv og rettidig kommunikation med dine deltagere. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Du har nu fået oprettet og redigeret dit arrangement. Det er nu tid til at invitere mulige deltagere og følge op på deres status. Nogle deltagere har tilmeldt sig arrangementet, mens det stadig var planlagt til at være i det lille lokale. Dem har du planlagt at give besked om den nye lokation via NemTilmeld. Du har desuden et par adresser på personer, der skal inviteres. En uge før foredraget er det planen, at du sender en reminder til de inviterede, der endnu ikke har tilmeldt sig. Din chef har desuden bedt om en nem måde at følge status på tilmeldingen løbende, så hun ikke skal kontakte dig dagligt. Dagen før arrangementet er det aftalt, at du skal eksportere en total deltagerliste til et excel-ark, der kan bruges til dokumentation for arrangementet. 1. Kontakt de nuværende deltagere med besked om, at foredraget er flyttet til et større lokale - Se hvordan her: 2. Opret en invitation og send den til 2 adresser, som du har adgang til. - Se hvordan her: 3. Foretag en tilmelding til foredraget via en af de invitationer, som du lige har sendt. 4. Send en reminder til den inviterede, der ikke har tilmeldt sig - Se hvordan her: 5. Tilføj manuelt gaveønsker til brugerne fra opgave 1, der er tilmeldt, før gaven blev tilføjet som tillægsydelse (du vælger selv, hvilken gave de skal have). - Se hvordan her: 6. Find linket til ekstern statistik - Se hvordan her: 7. Eksporter alle tilmeldte til et excel-ark - Se hvordan her:

7 Opgave 4 Print Du skal nu i gang med en opgave, der omhandler print af materialer via NemTilmeld. Her får du mulighed for at fremstille ma terialer som f.eks. navneskilte, bordkort og deltagerlister direkte fra systemet. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Dagen før foredraget er der lukket for tilmelding, og du har nu mulighed for at lave de sidste forberedelser. Du har valgt at printe en samlet deltagerliste med navn og billettype, så du har mulighed for at kontrollere, hvor mange af de til meldte, der dukker op. Du overvejer at printe navneskilte til alle, så det bliver nemmere for deltagerne at netværke. 1. Gem en samlet deltagerliste i en pdf-fil, der er klar til print. 2. Gem navneskilte med logo. Otte pr. side, og med informationer om navn og firma. 3. Gem navneskilte uden logo. Tre pr. side, og med informationer om navn og firma. Find hjælp til at printe deltagerliste her: og navneskilte her:

8 Opgave 5 Rediger kontoindstillinger Opgaver i NemTilmeld Du skal nu i gang med en opgave, der omhandler redigering af dine NemTilmeld-kontoindstillinger. Her kan du sikre dig, at du får et professionelt udtryk som arrangør, og at det er tydeligt for kunderne, hvem du er. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Du vil sikre dig, at dine kontoindstillinger fremstår så professionelt som muligt, og at dine generelle indstillinger er sat op, så dine arrangementer fra starten er tilpasset dine behov. Det kunne f.eks. omhandle standardsproget på kontoen, tilladelse til om deltagerne selv må ændre i deres tilmelding osv. 1. Tilgå dine generelle indstillinger under Konto->Indstillinger og tjek om dit firmaeller organisationsnavn er rigtigt. 2. Lav en kort beskrivelse af din organisation eller dit firma. 3. Længere nede på siden finder du indstillinger, der gælder alle arrangementer - gå disse igennem og se, om der skal ændres noget. 4. Husk at trykke Gem indstillinger i højre siden af skærmen for at gemme dine ændringer.

9 Opgave 6 Avancerede indstillinger Opgaver i NemTilmeld Du skal nu i gang med en opgave, der omhandler de mere avancerede indstillinger i NemTilmeld. Disse indstillinger bruges ikke i forbindelse med simple arrangementer, men kan give dig mulighed for at løse mere komplekse opgaver med NemTilmeld. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Dit planlagte foredrag har skabt stor interesse, og nu har I be stemt at afholde lignende arrangementer. Du bliver derfor ansvarlig for at arran gere en serie af foredrag. Det viser sig dog hurtigt, at der er en række individuelle forhold, som du skal forsøge at efterkomme. Foredraget d. 5. december 2020 kan maksimalt rumme 150 deltagere, og grundet forventet stor efterspørgsel vil I gerne sætte et maksi mum på 4 billetter pr. bestilling. Foredraget d. 9. december 2020 har 120 pladser. Her skal din assistent have mulighed for at følge tilmeldingerne løbende og vil derfor gerne sættes på som ekstra modtager af notifikationer. Desuden vil I gerne løbende gøre deltagerlisten offentlig, så det er muligt at se, hvem der allerede har tilmeldt sig foredraget, inden man selv tilmelder sig. 1. Gør dit eksisterende arrangement til en del af serien Fantastiske foredrag - Se hvordan her: 2. Kopier dit eksisterende arrangement 2 gange, så du i alt har 3 identiske arrangementer - Se hvordan her: 3. Rediger foredraget 5. december, så der er plads til maksimum 150 deltagere og maks. 4 billetter pr. bestilling - Se hvordan her: 4. Rediger foredraget 9. december, så der er maksimum på 120 deltagere, offentlig deltagerliste - (Se hvordan her: Samt ekstra notifikationer til din assistent - (Se hvordan her:

10 Opgave 7 Venteliste Du skal nu i gang med en opgave, der omhandler venteliste til arrangementer i NemTilmeld. Systemet kan håndtere venteliste, som giver arrangøren mulighed for at fylde arrangementet op ved afbud - eller oprette flere, hvis efterspørgslen er stor. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Jeres foredrag er populære, og tilmeldingerne strømmer ind. Især foredraget d. 5. december er efterspurgt, og I vælger derfor, at I vil tilbyde venteliste til dette arrangement. Både for at sikre, at salen bliver fyldt i tilfælde af afbud - men også fordi I vil lave et ekstra foredrag, hvis mange skriver sig på venteliste. 1. Rediger arrangementet d. 5. december. Sæt det maksimale antal deltagere til 0 (for at simulere et udsolgt foredrag) og aktiver ventelisten. 2. Skriv dig op på ventelisten på arrangementets tilmeldingsside. 3. Gå ind på arrangementets statusside og tilbyd en plads til personen på ventelisten. 4. Accepter pladsen via den mail, som du modtager. Få hjælp til ventelisten her:

11 Opgave 8 Konference Du skal nu i gang med en opgave, der skal vise, hvordan NemTil meld også kan bruges til at styre tilmelding til en konference. Log først ind i administrationen på din konto. Læs derefter nedenstående opgavebeskrivelse og arbejd med opgaven i dit eget tempo. Du er ansvarlig for tilmelding til en konference om HR, og skal nu oprette arrangementet i NemTilmeld. Arrangementet finder sted i RTX Business Park og løber fra fredag 28. oktober kl til søndag 30. oktober kl. 17. Der er i alt 200 pladser til konferencen og en plads koster 1500 kr. Der er en række workshops i løbet af konferencen, som deltagerne skal vælge mellem: Lørdag er det obligatorisk for de deltagende at være i gang hele tiden. Søndag er det frivilligt, om man vil deltage i en workshop. Lørdag aften er der en gallamiddag, hvor du på forhånd skal vide, hvilken hovedret de ønsker. Deltagerne skal vælge mel lem oksekød, fisk eller en vegetarret. Desuden skal de vælge overnatningsform gældende for alle tre dage, og her kan de vælge mellem delt dobbeltværelse (300 kr. pr. deltager), enkeltværelse (700 kr.) eller sovesal (gratis). 1. Opret ovenstående arrangement via vores hjælpeguide. Se hvordan her: Lørdag formiddag 1. Den gode ansættelsessamtale 2. Løn og personaleforhold 3. Persondata i praksis Lørdag eftermiddag 1. Videndeling i organisationen 2. Når en medarbejder bliver syg Søndag formiddag 1. Præstationsledelse 2. Sådan laver du en HR-strategi 2. Rediger dit arrangement og opret de relevante tillægsydelser, herunder workshops, gallamiddag og overnatning. Husk at gøre de tillægsydelser, som deltagere skal svare på, obligatoriske - Se hvordan her: 3. Når du er færdig med at oprette og gemme arrangementet skal du tilgå det via din arrangementside, så du ser det fra deltagerens perspektiv. 4. Tilmeld dig selv til arrangementet og se om alting virker som tiltænkt.

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Giv Liv tilmeldingssystemet

Giv Liv tilmeldingssystemet Giv Liv tilmeldingssystemet Denne guide beskriver hvorledes Giv Liv tilmeldingssystemet fungerer og hvorledes du anvender systemet. Desuden har vi tilføjet en række forslag til, hvordan du kan kontakte

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Hvordan opretter du et møde med tilmelding I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Vi ved at arrangementet

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice I/S December 2016

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 6 Udskriv PDF og Excel... 12 Min side Foreningsopgaver... 16 Håndbold app.... 18 Side 2 af 20 Foreningsopgaver Oprettelse af aktiviteter

Læs mere

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER.

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. 1. Login & Log out. a. Login Åben web browser på adresse http://tattocolorbase.com/login Efter log in kommer du til et kontrolpanel, som ser sådan ud. b. Logout Log out, click

Læs mere

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013.

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Kalender Startvejledning Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Skifte mellem visninger Brug den kalendervisning, der bedst

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Billedgennemgang af Introduktion til Intra for frivillige koordinatorer

Billedgennemgang af Introduktion til Intra for frivillige koordinatorer Billedgennemgang af Introduktion til Intra for frivillige koordinatorer Intra gør det muligt for dig som frivillig koordinator at få overblik over din frivilliggruppe og redigere oplysninger for gruppen,

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice I/S December 2016

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring for kursusledere i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i arrangementsstyring for kursusledere i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i arrangementsstyring for kursusledere i Spejdernes Medlemsservice Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice

Læs mere

Sådan bruger du planlæggeren

Sådan bruger du planlæggeren Først skal skolen oprettes Når du kommer fra temaugen.dk eller direkte ind via app.temaugen.dk, ser du denne side - Her kan du se om din skole er blevet oprette af en kollega, hvis ikke kan du gå videre

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning. MBridge tilmeldingssystem Version 01-11-2018. Vejledning. Indledning... 2 Tilmelding til turnering (spillere)... 2 Slet tilmelding... 5 Opsætning af turneringer (turneringsleder)... 6 Oprettelse af turnering/liste....

Læs mere

Online edit i ibinder

Online edit i ibinder Online edit i ibinder Introduktion Du kan benytte online edit til redigering af Word, Excel og PowerPoint filer direkte fra et ringbind på ibinder, hvis du har en Office 365 licens. I denne vejledning

Læs mere

AOF DANMARK. Vejledning til brug af GoJoin som din aktivitetsplatform

AOF DANMARK. Vejledning til brug af GoJoin som din aktivitetsplatform AOF DANMARK Vejledning til brug af GoJoin som din aktivitetsplatform Brugeroprettelse For at komme i gang med at oprette aktiviteter på GoJoin, skal du først oprette en bruger. Det kan du gøre enten på

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1 Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Velkommen til Klasseværelse Klasseværelse er en effektiv app til ipad, som gør det nemmere for dig at styre undervisningen,

Læs mere

Brugervejledning til DHF's onlinesystem

Brugervejledning til DHF's onlinesystem Brugervejledning til DHF's onlinesystem Indholdsfortegnelse Oprette ny bruger 2 Login 4 Oprettelse af arrangement 5 Rettelse af arrangementsdata 7 Tilmelding på lukket liste 8 Deltagerliste 13 Ændre deltagerdata

Læs mere

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Arrangement Det er her, du lægger grundlinjerne for arrangementet og har det overordnede overblik. Du kan bestemme

Læs mere

Sådan bruger du planlæggeren

Sådan bruger du planlæggeren Først skal skolen oprettes Når du kommer fra temaugen.dk eller direkte ind via app.temaugen.dk, ser du denne side. Her kan du se om din skole er blevet oprette af en kollega - hvis ikke kan du gå videre

Læs mere

Vejledning nemfoto opdatering juni 2017

Vejledning nemfoto opdatering juni 2017 Vejledning nemfoto opdatering juni 2017 NemFoto til iphone og ipad har fået en stor overhaling og nyt design. Udover generelle stabilitetsrettelser, har appen fået en række tilføjelser og forbedringer.

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring for kursusledere i De grønne pigespejdere og Det Danske Spejderkorps

Vejledning i arrangementsstyring for kursusledere i De grønne pigespejdere og Det Danske Spejderkorps Vejledning i arrangementsstyring for kursusledere i De grønne pigespejdere og Det Danske Spejderkorps Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 INVITATION TIL DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 Arrangør: Danmarks Badminton Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby Telefon 43 26 21 41 E-mail event@badminton.dk Reglement

Læs mere

CM Events App. Få det hos

CM Events App. Få det hos CM Events App CM Events tilpasses efter arrangementernes opsætning. Som deltager har du derfor altid adgang til arrangementets program, tilmeldingsoplysninger, billet og meget mere. Det er derfor et nemt

Læs mere

DIGITALE REFUSIONSSEDLER

DIGITALE REFUSIONSSEDLER DIGITALE REFUSIONSSEDLER Der er to måder at udfylde refusionssedler på din smartphone eller tablet: Guide 1: Til dig, der vil udfylde refusionssedler på den nemme måde! Guide 2: Til dig, der vil udfylde

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv HåndOffice Kurser Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv... 10 Side 2 af 11 Kursus Et klik på Kursus viser menu med følgende tre valgmuligheder.

Læs mere

Kvikguide til Bygmas Proff- og Tøjshop. Få overblik på bygma.dk/proff bygma.dk/toj og spar tid

Kvikguide til Bygmas Proff- og Tøjshop. Få overblik på bygma.dk/proff bygma.dk/toj og spar tid Kvikguide til Bygmas Proff- og Tøjshop Få overblik på bygma.dk/proff bygma.dk/toj og spar tid 0 Gode grunde til at bruge Proffshoppen og Tøjshoppen. Du kan bestille varer, når det passer dig døgnet rundt.

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af aktiviteter

Læs mere

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8 HåndOffice Kurser Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4 Side 2 af 8 Kurser Klik på Kursus.Kursus-Forening åbner søgningen på kurser. Udfyld kriterier og/eller klik på Start søgning. Dette åbner liste på kurser

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give tobaksfagfolk et overblik

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken Indholdsfortegnelse Log ind side 2 Betal et indbetalingskort side 2 Lav en overførsel side 3 Lav en fast overførsel side 4 Tilmelding og afmelding af funktioner side 5 Skift mellem

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som blot skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

1c. Udfyld felterne for Opret en gratis konto det er meget vigtigt at skrive mailadresse samt adgangskoden KORREKT Klik på den blå knap (Opret.

1c. Udfyld felterne for Opret en gratis konto det er meget vigtigt at skrive mailadresse samt adgangskoden KORREKT Klik på den blå knap (Opret. DROPBOX vejledninger: 1 oprettelse af konto 2 installation 3 afinstallation 4 deling af mapper 5 deling via link 1a. For at oprette en konto skal du først notere på et stykke papir: - Mailadressen, som

Læs mere

Iportalen bruger manual.

Iportalen bruger manual. Iportalen bruger manual. Via jeres Iportal side kan I finde en uddybende manual i menuen i højre side, på hjemmesiden, dette er blot en kort udgave der dækker det helt basale. Iportalen er til den daglige

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden .. Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden Klik på menuen Alle arrangementer. Nu vises knappen Opret arrangement og alle Aktuelle arrangementer og aktiviteter. Ændret den. juni 09 Ældre Sagens hjemmesidesystem:..

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere 1 Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem målrettet undervisere: Indhold 1. Log på administrationssystemet

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Kontakt FrivilligService: Ole Peinow eller Per Jacobi

Kontakt FrivilligService: Ole Peinow eller Per Jacobi 7.0 Lokalt nyhedsbrev Indhold Før du går i gang med at oprette nyhedsbrev... Support... Log-in via Frivilligportalen... 2 Opret et nyhedsbrev... 4 Send nyhedsbrev... 8 Udseende nyhedsbrev... 9 Spørgsmål

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO 9. juli 2018 9. juli 2018 INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO Vi har valgt, at børn, forældre og personale skal bruge Tabulex - et elektronisk komme/gå- og stamkortssystem til

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

Vejledning til installation af VisionCatering i Office 365

Vejledning til installation af VisionCatering i Office 365 Vejledning til installation af VisionCatering i Office 365 Tryk på https://catering.visionpeople.dk og vælg Tilmeld nedenfor: Hvis du er administrator på jeres Office 365, klikkes på Tilmeld til VisionCatering

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

SPORTI foreningsløsning. Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle

SPORTI foreningsløsning. Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle SPORTI foreningsløsning Foreningsadministration for klubber under DI 15. marts 2009 Tirsbæk Slot, Vejle Agenda 1. Medlemsregistrering 2. Kontingentopkrævninger 3. Tilmelding til stævner, kåringer, kurser

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse Mbridge tilmeldingssystem Version 15-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning...2 Backup...2 Tilmelding til turnering (spillere)...3 Rette tilmelding...5 Slet tilmelding...5

Læs mere

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide C2IT s opgavestyringssystem Quick Guide Forfatter: Kent Tranberg Pedersen / Michael Bo Larsen Dato: 12. juli 2016 C2IT A/S Birkemosevej 7 DK-6000 Kolding T.: +45 7216 0777 M.: info@c2it.dk www.c2it.dk

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER I vejledningen bruger vi det gratis program Google kalender som eksempel til at vise, hvordan man bruger en online kalender. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele!

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! k erencemanager rencemanagertv EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! demo hver onsdag Hvis du vil se hvordan det fungerer, holder vi demo hver onsdag fra 14.00-16.00 og du er DHVEER

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

Patientlister. Tilføj / rediger eksisterende lister. VEJLEDNING Patientlister

Patientlister. Tilføj / rediger eksisterende lister. VEJLEDNING Patientlister Patientlister Tilføj / rediger eksisterende lister Patientlister benyttes til at holde styr på, hvilke patienter der f.eks. har fået lavet et implantat, skal have narkose eller på anden vis, skal figurere

Læs mere

Quick guide til Bording-online.dk

Quick guide til Bording-online.dk Quick guide til Bording-online.dk www.bording-online.dk www.bording-online.dk Kom godt i gang med Bording-online.dk. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

Introduktion. Conventus. Workshop. Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer

Introduktion. Conventus.  Workshop. Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer www.conventus.dk Nemt med onlinebetaling og SMS kontakt... www. dgi.dk/nemt Håndboldkampen for oldgirls er flyttet fra lørdag til søndag Workshop Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder

Læs mere

Installations guide. Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac

Installations guide. Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac Installations guide Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac 2 Indhold PC installations guide 04 Sådan administrerer du Chili Cloud 11 Gendan filer der er blevet slettet 16 Mac installations guide 18

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 5 Kopier fra år til år... 10 Udskriv PDF og Excel... 10 Min side.foreningsopgaver... 14 Håndbold app.... 16 Side 2 af 17 Foreningsopgaver

Læs mere

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail.

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Hvis du kører Windows vista eller Windows XP, skal du kontakte lokal-support på skolen. Denne vejledning er to - delt: Del 1: Benyttelse af Office

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Vejledning - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Indhold 1.0 Foreningens visitkort... 2 1.1 Rediger oplysninger... 3 1.2 Kontaktpersoner... 9 1.2.1 Opret ny eller flere

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen...

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen... Brugerguide Brugerguidens formål er at give et overblik og en hurtig instruktion i opgaverne for ledere og medarbejdere i forbindelse med MUS, Lektorkvalificering og Rekruttering Indhold Start... 2 Log

Læs mere

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet:

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: Kære mødebookere Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: 1. Leveringssted: I skal selv skrive lokalenummer på jeres bestilling.

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-07-2017. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen Anvendelse af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen mine, og tryk på Tilføj Tryk på Skriv

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

SecureAware BCP Manual

SecureAware BCP Manual SecureAware BCP Manual Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: juni 2009 Om dette dokument Denne manual beskriver, hvordan man opretter og vedligeholder en beredskabsplan

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Arrangementsoprettelse via ida.dk

Arrangementsoprettelse via ida.dk Arrangementsoprettelse via ida.dk 25. maj 2016 Indhold Log ind og link til arrangementsoprettelse... 2 Opret dit arrangement... 3 Titel, Teaser og Beskrivelse af arrangementet... 4 Titel... 4 Teaser...

Læs mere

Elevvejledning til Stop Madspild Produktion

Elevvejledning til Stop Madspild Produktion Elevvejledning til Stop Madspild Produktion VELKOMMEN TIL Stop Madspilds digitale forum sørger for, at du og dine klassekammerater hele tiden har overblik over jeres produktioner fra første idé til den

Læs mere