bryggenet Indkaldelse til ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet torsdag den 21. maj 2015 kl på Skolen på Islands Brygge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "bryggenet Indkaldelse til ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet torsdag den 21. maj 2015 kl. 19.00 på Skolen på Islands Brygge"

Transkript

1 Indkaldelse til ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet Islands Brygge, den 23. april 2015 Hermed indkaldes til det årlige ordinære repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet i henhold til 5 i foreningens vedtægter. Mødet afholdes: Dagsorden: torsdag den 21. maj 2015 kl på Skolen på Islands Brygge 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Bestyrelsens fremlæggelse af revideret regnskab for det foregående regnskabsår samt godkendelse heraf. 5. Vedtagelse af det af bestyrelsen foreslåede budget og forslag til størrelse af kontingent for indeværende regnskabsår. 6. Forslag fra bestyrelsen, repræsentanterne og/eller medlemmerne. a. Forslag om ændring af vedtægterne for Foreningen Bryggenet 7. Valg til bestyrelsen. 8. Valg af to suppleanter til bestyrelsen 9. Valg af revisor 10. Eventuelt. Stemmeafgivelse på mødet forudsætter at Foreningen Bryggenet senest mandag den 18. maj har modtaget en officiel meddelelse fra det enkelte medlem (boligforening) om hvem der repræsenterer medlemmet (boligforeningen), jf. " 7) Stemmeret, afstemningsregler og referat, stk. 1". Med venlig hilsen Jørgen Riis For bestyrelsen for Foreningen Bryggenet

2 Bilag til pkt. 3 Bestyrelsens beretning er vedlagt. Bilag til pkt. 4 Regnskabet er vedlagt. Bilag til pkt. 5 Forslag til budget er vedlagt. bryggenet Bestyrelsen indstiller, at kontingentet hæves fra 10 kr. til 15 kr. pr. lejlighed pr. måned inklusive moms for at sikre, at kontingentindtægterne dækker foreningens driftsomkostninger (salgsomkostninger, lokaleomkostninger plus administrationsomkostninger). Det bør i den sammenhæng bemærkes, at der i år er en ekstraordinær udgift på kr. til informationsmateriale til beboerne. Posten er videreført fra sidste års budget. Bilag til pkt. 6 Der er ikke indkommet forslag fra repræsentanter eller andre. Bestyrelsen stiller et forslag som beskrives nedenfor. Bilag til pkt. 6a Bestyrelsen stiller en række ændringsforslag til vedtægterne for at gøre det lettere at optage nye medlemmer ud fra disse overvejelser: Jo flere medlemmer, desto flere er vi til at dele de faste udgifter såsom forsikring og revision og der vil typisk også være stordriftsfordele i forbindelse med eksempelvis opgraderinger af netværket. Jo flere medlemmer, jo bedre står vi I kontraktforhandlingerne. På sigt bør det kunne give bedre (fx hurtigere internet) og billigere services. Obs: det betyder ikke nødvendigvis billigere end i dag, da der kan være andre forhold der trækker omkostningerne op. Det er synd for alle ikke-medlemmer at de ikke kan få vores gode og billige services Ændringsforslag Ændringer er markeret således: sletninger er gennemstreget med rød. Tilføjelser er understreget med grøn. 3 Medlemskab stk. 2. Erhvervsvirksomheder, institutioner og skoler beliggende i området Islands Brygge kan optages som enkeltmedlemmer - dog uden stemmeret. 11 Drift og vedligeholdelse stk. 6. Større omkostninger i forbindelse med ombygning, vedligeholdelse og udvidelse af Nettet kan kun foretages efter godkendelse af repræsentantskabet. Bestyrelsen kan i øvrigt beslutte at igangsætte udvidelser af Nettet til nye områder indenfor området områderne Islands Brygge, Christianshavn og det øvrige Amager.

3 12 Kontingent stk. 1. For medlemskab betales et tilslutningsgebyr og et kontingent bestående af medlemskontingent og eventuelt et grundabonnement. Kontingentets størrelse fastsættes af repræsentantskabet på det ordinære repræsentantskabsmøde. Fastsættelsen af kontingentet har tilbagevirkende kraft til 1. januar i det indeværende regnskabsår. 16 Vedtægtsændringer stk. 5. Forslag til udvidelse af det område indenfor hvilken der kan optages medlemmer i henhold til 113, stk. 61, kan uanset ovenstående træffes ved simpel stemmeflertal. Bilag til pkt. 7 Valgperioden for fire af de siddende bestyrelsesmedlemmer udløber. Det drejer sig om: Jørgen Riis fra A/B Egilshus Dorte Brandt Jensen fra A/B Snorreshus Kasper Lyster fra A/B HAB Kian Karas fra A/B Ny Tøjhus 2 Dorte Brandt Jensen er desværre gået bort i marts måned. De øvrige tre medlemmer genopstiller. Desuden er Lars Glarbo fra E/F Grönings Have udtrådt af bestyrelsen, da han er flyttet til Havnevigen. Flemming Jørgensen fra A/B HAB stiller op. Bestyrelsen er ikke bekendt med andre kandidater til de ledige pladser i bestyrelsen. Bestyrelsen ser gerne at posterne besættes. Bilag til pkt. 8 Flemming Jørgensen fra A/B HAB og Rudi Sommerlund fra A/B Egilshus genopstiller ikke. Bestyrelsen er pt. ikke bekendt med kandidater til posterne. Bestyrelsen ser gerne at posterne besættes. Bilag til pkt. 9 Bestyrelsen indstiller at repræsentantskabet vælger den nuværende revisor, Revision2100 v/benny Jensen.

4 Bestyrelsens beretning for 2014 bryggenet Økonomi Foreningen har haft et tilfredsstillende år med et regnskabsmæssigt overskud på kr. hvilket er kr. mere end oprindeligt budgetteret. Omkring halvdelen af afvigelsen kan tilskrives en fejl i budgetteringen, idet betalingen til Dansk Kabel TV (DKTV) for teknisk service på kablingen dels er renset ud af de beløb, vi fakturerer dem for tjenester, og dels stod som en selvstændig post. Da DKTV ikke har faktureret os eksplicit for service i 2014, går posten i nul på regnskabet og forbedrer dermed resultatet med kr. Modsat er der afholdt ca kr. til vedligeholdelse af netværket, hvilket der ikke var budgetteret med. Desuden er en hensat forpligtelse til Canal Digital på kr. tilbageført, da det ikke længere er sandsynligt, at vi vil skulle betale yderligere til dem. Endelig er de kr. der blev afsat til informationsaktiviteter ikke blevet anvendt. Nye medlemmer Der har været kontakt til en række andre foreninger i Havnestad, ikke mindst de nye boliger i Havnevigen. Desuden har der været konkrete henvendelser fra Pressesiloen og Islands Brygge 30 (Wennberg-siloen), samt Islands Brygge 11. Der arbejdes fortsat videre på at kunne tilslutte de konkrete foreninger. Det kræver en større investering i backbone-fiber at få forbindelse frem til eksempelvis Havnevigen, og der har været store udfordringer i at opstille en økonomisk model som både gør det attraktivt for nye ejendomme at melde sig ind og samtidig sikrer de eksisterende medlemmer imod tab på investeringen som også foreskrevet i foreningens vedtægter. Der har været en konstruktiv dialog med DKTV om mulighederne for at minimere udgifterne til at få en fiber ud til den ydre Havnestad, og dette forventes at konkretiseres yderligere i efteråret Mandefald i bestyrelsen Siden forrige repræsentantskabsmøde har bestyrelsen mistet to fuldgyldige medlemmer og en suppleant. Lars Glarbo og Rudi Sommerlund er begge flyttet til ejendomme på Bryggen, der ikke er tilsluttet til Bryggenet. Desuden måtte vi med stor beklagelse konstatere, at Dorte Brandt gik bort kort før påske. Bestyrelsen sætter stor pris på den indsats, de alle tre har leveret for Bryggenet. Kontraktforhandling med Dansk Kabel-tv Bestyrelsen har i efteråret 2014 og ind i foråret 2015 forhandlet med Dansk Kabel TV (DKTV) om en ny kontrakt. Forhandlingerne har varieret i intensitet, da bestyrelsen i perioder har ønsket at fokusere på visionsudvalgsarbejdet og mulighederne for eventuelt at omlægge Bryggenets forretningsmodel (se afsnit om visionsudvalget).

5 Efter, at bestyrelsen har konstateret, at en fornyelse af vores forretningsmodel ikke er realistisk at gennemføre på helt kort sigt, er forhandlingerne med DKTV atter blevet intensiveret. Visionsudvalg og visioner Visionsudvalget har i året arbejdet videre ud fra repræsentantskabets beslutning om at udarbejde og distribuere informationsmateriale for at gøre det lettere for Bryggenets brugere at få det fulde udbytte af vore tjenester. Arbejdet gik imidlertid relativt trægt og det blev i løbet af efteråret klart, at der var et ønske i visionsudvalget om i stedet at bruge kræfter på at udforske mulighederne for, at Bryggenet kan tage mere kontrol med vore tjenester og muligvis påtage os en større andel af det praktiske arbejde med at levere dem. Der er derfor omkring nytår blevet afholdt møder med en række andre bredbåndsleverandører, Parknet, Bolig:net, Fiberby samt Bolignet Aarhus, for at blive inspireret og afklare, i hvilket omfang, vi eventuelt ville kunne købe enkelttjenester fra nogle af dem. Ambitionen blev hurtigt til, at visionsudvalget inden repræsentantskabsmødet ville afdække, om det er realistisk, at Bryggenet hjemtager det fulde ansvar for levering af alle tre tjenester. Dette ville indebære, at vi skulle opbygge en professionel organisation som skulle håndtere indkøb af båndbredde, telefon-linjer og tv-signal samt alt vedrørende drift og vedligehold af netværket. Kundeservice og support indgik også i overvejelserne. Arbejdet viste sig som forventet omfattende, og i sidste ende var det ikke muligt at nå et tilstrækkeligt niveau i afklaringerne til at fremsætte et beslutningsforslag på årets repræsentantskabsmøde. Visionsudvalget og bestyrelsen har derfor som ovenfor nævnt besluttet at fokusere indsatsen på at forhandle en ny kontrakt med DKTV på plads, hvilket giver arbejdsro til grundigt og omhyggeligt at gå videre med overvejelser om foreningens fremtid og samtidig at arbejde på at få tilsluttet flere nye medlemmer.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 21. maj 2015, kl. 19.00

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 21. maj 2015, kl. 19.00 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 21. maj 2015, kl. 19.00 Fremmødte: A/B Avetho 1 / 0 A/B Axel Heides Gård 2 / 2 Helmer Carlsen Jimmy Larsen A/B Bergthora 5 / 1 Rasmus Strange

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen BryggeNet

Vedtægter. for. Foreningen BryggeNet Vedtægter for Foreningen BryggeNet 1 Navn & hjemsted Foreningens navn er BryggeNet. Foreningens hjemsted er Islands Brygge i Københavns kommune. 2 Formål Foreningens formål er at etablere, eje og drive

Læs mere

Bilag til ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet

Bilag til ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet Bilag til ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet Islands Brygge, 12. april 2004 Hermed fremsendes bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet. Mødet afholdes Tirsdag

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 11. maj 2016, kl. 19.00

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 11. maj 2016, kl. 19.00 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 11. maj 2016, kl. 19.00 Fremmødte: A/B Avetho 1 / 0 A/B Axel Heides Gård 2 / 2 Bente Ravn Helmer Carlsen ved fuldmagt til Bente Ravn A/B

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 24. maj 2018, kl

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 24. maj 2018, kl Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 24. maj 2018, kl. 19.00 Fremmødte: A/B Avetho 1 / 0 A/B Axel Heides Gård 2 / 0 A/B Bergthora 5 / 1 Rasmus Strange Petersen Fire repræsentanter

Læs mere

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster,

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, 19.12.2016 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sammen om Lolland-Falster. Foreningens hjemsted er Lolland og Guldborgsund Kommuner. 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

bryggenet Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet d. 23. maj 2017 A/B Langebro 0 / 1 (1) Ingen En repræsentant ikke mødt

bryggenet Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet d. 23. maj 2017 A/B Langebro 0 / 1 (1) Ingen En repræsentant ikke mødt Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet d. 23. maj 2017 Fremmødte: A/B Avetho 0 / 0 (1) repræsentanter registreret A/B Axel Heides Gård 2 / 2 (2) Thomas Funder Bente Gøtzsche A/B

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 15. maj 2014, kl

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 15. maj 2014, kl Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 15. maj 2014, kl. 19.00 Fremmødte: A/B Avetho 1 / 0 A/B Axel Heides Gård 2 / 2 Bent Mejlvang Helmer Carlsen A/B Bergthora 5 / 3 Rasmus Strange

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

bryggenet Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet d. 23. maj 2013 To repræsentanter ikke mødt

bryggenet Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet d. 23. maj 2013 To repræsentanter ikke mødt Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet d. 23. maj 2013 Fremmødte: A/ B Avetho 0 / 1 (1) A/ B Axel Heides Gård 2 / 2 (2) Bente Ravn Helmer Carlsen A/ B Bergthora 3 / 5 (5) Jan

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret.

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. Vedtægter for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. 2.1 Kaffe Konkret har hjemsted i Københavns Kommune. Det kan bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. 1 Navn og hjemsted Navn: Hjemsted: Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg 2 Formål Foreningen

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken Vedtægter for Antenneforeningen Søparken ANTENNEFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: ANTENNEFORENINGEN SØPARKEN. Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 24. maj 2012, kl. 19.00

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 24. maj 2012, kl. 19.00 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i foreningen Bryggenet 24. maj 2012, kl. 19.00 Fremmødte: A/B Avetho 1 / 0 A/B Axel Heides Gård 2 / 2 Bente Ravn Helmer Carlsen A/B Bergthora 5 / 1 Rasmus Strange

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter. for. UdviklingVejen

Vedtægter. for. UdviklingVejen VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 vejen@advodan.dk sikkermail6600@advodan.dk CVR-nr. 25 57 52 88 Sag nr. 670-17625-JWN Vedtægter for UdviklingVejen Navn og hjemsted UdviklingVejen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider Vedtægter for SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling 2014 Side 1 af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Hillerød/Allerød. Lokalafdelingen dækker Hillerød og Allerød kommuner.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner 3577-002 JL/LIS VEDTÆGTER FOR De Hjemløses Venner cvr-nr. 30 47 91 65 1. Navn. 1.1. Foreningens navn er De Hjemløses Venner. 1.2. Foreningen har hjemsted i Esbjerg. 2. Formål. 2.1. Foreningens primære

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Mentornetværk Q 4400 Foreningen har hjemsted i Kalundborg Kommune og er registreret i Erhverv

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E "

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN  W I D S T I L L E 9. april 2015 VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E " 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Antenneforeningen "Widstille". Foreningens hjemsted er Egedal Kommune. 2. Formål Foreningens

Læs mere

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden:

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. juni 2018 kl. 19.00 i stueetagen i 4. Maj Kollegiets Festsal, Østerbæksvej 91, 5230 Odense M. Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet Dansk Beton Fabriksbetonforeningen er en branchesammenslutning, hvis formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Vedtægter for Antennelauget MASTEN Hvalsø 1. Antennelaugets hjemsted er Kirke Hvalsø by. 2. Antennelauget består af medlemmer af de foreninger og enkelte husstande, som fremgår af bilag 1. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Frederiksberg. lokalafdeling

Vedtægter for. SIND-Frederiksberg. lokalafdeling Vedtægter for SIND-Frederiksberg lokalafdeling 2014 Side 1 ud af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Frederiksberg Stk. 2. Lokalafdelingen dækker Frederiksberg kommune. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne

Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne. Selskabets navn

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål 1.1 Foreningens navn er Periamma. Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1.2 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Periamma er en uafhængig non-profit forening. 2.2 Periammas formål

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Folkekirkesamvirket i Århus blev etableret og vedtægtsfæstet i 1994 som et kirkeligt-diakonalt og socialt samarbejde mellem menighedsråd/menighedsplejer i Århus

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

FORENINGEN BRYGGENET ÅRSRAPPORT 1. JANUAR - 31. DECEMBER 2014

FORENINGEN BRYGGENET ÅRSRAPPORT 1. JANUAR - 31. DECEMBER 2014 Østerbrogade 62 2100 København Ø Telefon: 3526 5208 Telefax: 3526 5209 FORENINGEN BRYGGENET ÅRSRAPPORT 1. JANUAR - 31. DECEMBER 2014 Godkendt på foreningens repræsentantskabsmøde den / 2015 dirigent Kontorfællesskab

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) I SØNDERBORG KOMMUNE 1 Navn og hjemsted. Vandrådets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt som Vandrådet

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Bilag til ordinært repræsentantskabsmøde i. Foreningen Bryggenet

Bilag til ordinært repræsentantskabsmøde i. Foreningen Bryggenet Bilag til ordinært repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet Islands Brygge, 20. april 2005 Hermed fremsendes bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde i Foreningen Bryggenet. Mødet afholdes Torsdag

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller 1. Hjemsted Randers Idrætshaller er en selvejende institution med hjemsted i Randers. 2. Formål Institutionens formål er at drive idrætslokaler/ anlæg i Randers kommune, at etablere eller virke for etablering

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG 1 Foreningens navn er Legebranchen LEG. Foreningens engelske navn er The Danish Association of Play (DAP). Foreningens hjemsted er København. 2 Formål LEG består af ansvarlige

Læs mere

Vedtægter i GF Post-Tele

Vedtægter i GF Post-Tele Vedtægter i GF Post-Tele 1. Klubbens navn, formål og hjemsted Klubbens navn er GF Post-Tele Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 1 NAVN 1.1 Foreningens navn er FCM Klubsamarbejdet Foreningen af 26. april 1998 (herefter foreningen ). 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er:

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere