Vejledning. Lokalplanens kortbilag 1, 2A og 2B er bindende for områdets fremtidige anvendelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning. Lokalplanens kortbilag 1, 2A og 2B er bindende for områdets fremtidige anvendelse."

Transkript

1

2 VEJLEDNING Vejledning Lokalplanen er opdelt i en Redegørelsesdel, der omhandler baggrunden for lokalplanen, samt hvilken sammenhæng lokalplanen har med den øvrige planlægning og en Bestemmelsesdel, der udgør de bindende retningslinier for områdets anvendelse og bygningernes udseende m.v. Lokalplanens kortbilag 1, 2A og 2B er bindende for områdets fremtidige anvendelse. De øvrige kortbilag er ikke bindende, men illustrerer, hvordan bebyggelsen kan komme til at se ud. Borgernes indflydelse på lokalplanlægningen og frist for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag. Intentionerne med lov om planlægning er blandt andet at sikre borgerne indflydelse på og kendskab til den lokale planlægning. Derfor forpligtes kommunen til at udarbejde lokalplaner, før større anlægsarbejder kan igangsættes. Da en lokalplan skal fremlægges som forslag for borgerne, inden den vedtages endeligt af kommunalbestyrelsen, er der skabt mulighed for at fremkomme med indsigelser, inden en plan træder i kraft. I overensstemmelse med 24 i lov om planlægning er fristen 8 uger for fremsættelse af indsigelser mod eller ændringsforslag til lokalplanforslaget. Sådanne indsigelser eller ændringsforslag skal sendes til Norddjurs Kommune, Rådhuset, Torvet 3, 8500 Grenaa eller bk@norddjurs.dk inden den Planen er udarbejdet af Pluskontoret A/S, Klostergade 32, 1., 8000 Århus C og Landinspektørfirmaet Kjær, Århusvej 22 B, 8500 Grenaa i samarbejde med Plan- og Byggeafdelingen, Norddjurs Kommune Dato: September 2007 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf bk@norddjurs.dk 2.

3 INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Læsevejledning 2 Borgernes indflydelse på lokalplanlægningen og frist for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag 2 Indholdsfortegnelse 3 LOKALPLANENS REDEGØRELSE Oversigtskort - luftfoto 4 Baggrund 5 Eksisterende forhold 5 Lokalplanens indhold 5 Lokalplanens forhold til anden planlægning 6 Midlertidige retsvirkninger 9 LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1.0 Lokalplanens formål Områdets afgrænsning og zonestatus Områdets anvendelse Udstykning Vej- og stiforhold Tekniske installationer Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer, beplantning og hegn Forudsætning for ibrugtagning af ny bebyggelse Grundejerforening Servitutter Retsvirkningerne af lokalplanen Retsvirkningerne af kommuneplantillægget Vedtagelsespåtegning 17 LOKALPLANENS KORTBILAG Lokalplanområdets afgrænsning Kortbilag 1 Lokalplanområdets udformning Kortbilag 2A Lokalplanområdets udformning Kortbilag 2B Tværsnit Kortbilag 3 Illustration nr. 1 Illustration nr. 2 Matrikelkortet er gengivet med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse 3.

4 REDEGØRELSE 4.

5 REDEGØRELSE Baggrund Grenaa Byråd vedtog den 20. december 2005 at nedlægge det tidligere kolonihaveområde i Lergraven med henblik på at omdanne området til et nyt attraktivt boligområde. Den 29. august 2006 vedtog byrådet Kommuneplantillæg nr. 16 med tema om vækst i Grenaa. Tillægget betød bl.a., at den planlagte anvendelse af området omfattet af nærværende lokalplan ændredes fra offentligt formål til boligformål. Området blev herefter i efteråret 2006 udbudt til salg som en storparcel til boligbebyggelse. Eksisterende forhold Lokalplanen omfatter et område syd for det eksisterende boligområde Udsigten og sydvest for andelsboligforeningen Grindhøj, mod vest afgrænset af et 3 rækket læhegn og mod syd af Lergravsvej. Terrænet i området falder mod syd fra ca. kote 17,00 ved skellet til Udsigten til ca. kote 4,50 ved Lergravsvej. Lokalplanens indhold Lokalplanen fastlægger strukturen i området, dets vej- og stiforhold, antallet af byggegrunde, principper for bebyggelsens udformning og retningslinier for friarealernes karakter. Udstykning Lokalplanen omfatter 4 parcelhusgrunde varierende i størrelse fra ca m 2 til ca m 2. Bebyggelse Bebyggelsen skal udformes, så den tilpasses det skrånende terræn og i en maksimal højde på 7,5 meter. Lokalplanens bestemmelser lægger desuden en række begrænsninger på brug af materialer, således at bebyggelsen kommer til at fremtræde harmonisk og homogent i såvel form som farve. Veje og stier I forbindelse med ændringen af arealets anvendelse til boligformål besluttede Grenaa Byråd, at vejadgangen til området skal ske fra Lergravsvej. 5.

6 REDEGØRELSE Denne løsning indebærer imidlertid væsentlige trafiksikkerhedsmæssige problemer i form af et stort antal krydsende skoleelever fra den tilgrænsende Norddjurs Friskole, som har skolegård på den anden side af Lergravsvej. Ligeledes benyttes den kommunale institution Enggården af et stort antal børn. Området kan alternativt vejbetjenes fra Udsigten, hvilket forudsætter erhvervelse af et ca. 40 meter langt areal, der er udlagt til plantebælte og sti i medfør af lokalplan nr Trafiksikkerhedsmæssigt er denne løsning væsentligt bedre end Lergravsvejløsningen. I lokalplanforslaget er begge muligheder for vejbetjening medtaget, idet det antages, at der efter offentlighedsperioden er bedre grundlag for at træffe endelig beslutning om vejadgangen. Efter den endelige vedtagelse vil lokalplanen blive rettet til i overensstemmelse hermed. Lokalplanens forhold til anden planlægning Regionplan 2005 for Århus Amt Lokalplanen ligger inden for regionplanens byvækstområder. Kommuneplan for Grenaa Kommune - med Kommuneplantillæg nr. 16 Lokalplanområdet ligger inden for kommuneplanens område 2B10. En lokalplan for område 2B10 skal sikre: - at områdets anvendelse fastlægges til boligformål med tilhørende anlæg og bebyggelse til offentlige formål samt mindre butikker til områdets daglige forsyning eller andre nærmere angivne erhvervstyper, der efter byrådets skøn kan indpasses i området uden genevirkning i forhold til omgivelserne, - at bebyggelsesprocenten for områder med parcelhuse ikke overstiger 25, for tæt-lav bebyggelse 40 og for etagebebyggelse 50, samt 40 for anden bebyggelse på den enkelte grund. Bebyggelsesprocenten kan dog være højere, dersom der i lokalplanen redegøres for bebyggelsens placering på grundene, udformningen af friarealer samt beplantning, - at parcelhuse ikke opføres med mere end 1½ etage, for tætlav bebyggelse og etagebebyggelse dog max. 2½ etage, - at mindst 20% af disse områder anvendes til større samlede friarealer af forskellig karakter, herunder grønne områder, sti, vej- og parkeringsarealer m.v., som er fælles for området. 6.

7 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan muliggør opførelse af parcelhuse i 2 etager. Lokalplanens tilvejebringelse nødvendiggør derfor følgende tillæg til kommuneplanen: Tillæg nr. 26 til Kommuneplan for Grenaa Kommune Der udlægges et nyt delområde 2B10.1 som vist på kortet. Rammerne for område 2B10.1 har samme ordlyd som for delområde 2B10, dog ændres 1½ etage til 2 etager i 3. pind, således at denne får følgende ordlyd: - at parcelhuse ikke opføres med mere end 2 etager, for tæt-lav bebyggelse og etagebebyggelse dog max. 2½ etage. Med vedtagelsen af kommuneplantillægget er lokalplanen i overensstemmelse med kommuneplanen. Miljøvurdering Ifølge lov nr. 316 af 5. maj 2004 skal alle fysiske planer, som skønnes at få væsentlig indvirkning på miljøet, miljøvurderes. Norddjurs Kommune har foretaget en screening for at vurdere, om planen skal miljøvurderes. Norddjurs Kommune afgør som planmyndighed, at nærværende plan ikke vil få væsentlig indvirkning på miljøet, og den skal derfor ikke miljøvurderes. 7.

8 REDEGØRELSE Planen giver ikke mulighed for anlægsprojekter, der er omfattet af lovens bilag 3 og 4. Planen påvirker ikke et internationalt naturbeskyttelsesområde og planen får ikke en væsentlig indvirkning på miljøet, jævnfør kriterierne i lovens bilag 2. Støjforhold Området er dels påvirket af støj fra hovedvej A16, dels fra motocrossbanen i engene. Det er muligt at nedbringe støjen fra hovedvejen ved etablering af en støjskræm mellem bebyggelserne og hovedvejen. Støjen fra hovedvejen vil derfor kunne nedbringes til et acceptabelt niveau på de dele af grunden, hvor det eventuelt er nødvendigt. Miljøcenter Østjylland har i juni 2005 beregnet, at såvel det aktuelle område som dele af de eksisterende boligområder lejlighedsvis er påvirket af støj fra motocrossbanen, som overskrider de vejledende grænseværdier. Forholdene omkring motocrossbanen bør tages op med henblik på en udflytning af banen, fordi den belaster eksisterende boligområder med støj. På trods af støjberegningen vurderer kommunen, at det vil være forsvarligt at tillade opførelse af de heri planlagte 4 boliger, fordi disse boliger vil få de samme støjforhold, som en række af de eksisterende boliger i området, og det skønnes acceptabelt. Tekniske forhold Lokalplanområdet er omfattet af spildevandsplanen for Norddjurs Kommune som kloakopland. Området skal spildevandskloakeres. Regnvand skal nedsives. Lokalplanområdet er omfattet af vandforsyningsplanen for den tidligere Grenaa Kommune. Lokalplanområdet er ikke omfattet af varmeforsyningsplanen for Grenaa Kommune. Der udarbejdes et tillæg til varmeforsyningsplanen. Indsamling og behandling af affald forestås af Reno Djurs. Lokalplanområdet er omfattet af tilslutningspligt til Grenaa Byantenne. For lokalplanområdet skal der etableres en grundejerforening, hvortil der er medlemspligt. Det er grundejerforeningens opgave at varetage drift og vedligehold af fælles friarealer, veje og stier. 8.

9 REDEGØRELSE Museumsloven Findes der under jordarbejder grave, gravpladser, bopladser, ruiner eller andre jordfaste fortidsminder, skal arbejdet standses i det omfang, det berører fortidsmindet og fundet skal straks anmeldes til Djurslands Museum. Midlertidige retsvirkninger Indtil lokalplanen er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen, må en ejendom ikke anvendes, bebygges eller på anden måde bruges, så det foregriber indholdet af den endelige lokalplan. Eksisterende lovlige anvendelse kan dog fortsætte. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra den... og indtil den endeligt vedtagne lokalplan er offentliggjort, dog højst indtil den... 9.

10 BESTEMMELSER NORDDJURS KOMMUNE LOKALPLAN Lokalplan for et boligområde mellem Lergravsvej og Udsigten i Grenaa. Lokalplanområdets størrelse er ca. 1,1 ha. I henhold til lov om planlægning (jævnfør lovbekendtgørelse nr. 813 af 21. juni 2007) fastsættes herved følgende bestemmelser for det stk. 2.1 nævnte område. 1.0 Lokalplanens formål Lokalplanen har til formål, 1.1 at skabe mulighed for opførelse af enfamiliehuse i en åbenlav bebyggelse, 1.2 at fastlægge vejadgangen til området, og 1.3 at fastsætte nærmere retningslinier for bebyggelsens udformning. 2.0 Områdets afgrænsning og zonestatus 2.1 Lokalplanens område afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter matr. nr. 226, Grenaa Markjorder samt en del af matr. nr.e 7 u, 8 cø og 8 dn, smst. samt alle parceller, der udstykkes indenfor lokalplanområdet efter den 1. september Lokalplanområdet er beliggende i byzone. 3.0 Områdets anvendelse 3.1 Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af enfamiliehuse i åben-lav bebyggelse. 3.2 På hver ejendom må kun opføres eller indrettes én bolig. 3.3 Byrådet kan tillade, at der i området drives en virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætning af, - virksomheden drives af den, der beboer den pågældende ejendom, 10.

11 BESTEMMELSER - at virksomheden efter byrådets skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres, herunder gennem skiltning og lignende, og at områdets karakter af boligområde ikke brydes, - at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende, - at virksomheden ikke medfører behov for parkering, som der ifølge kommunalbestyrelsens skøn ikke er plads til i det pågældende område. 4.0 Udstykning Der vises udkast til to forskellige udstykninger: Udstykningsplan som vist på kortbilag 2A relaterende sig til vejbetjening fra Udsigten og som vist på kortbilag 2B relaterende sig til vejbetjening fra Lergravsvej. 4.1 Udstykning må kun foretages i overensstemmelse med den retningsgivende udstykningsplan, kortbilag 2A eller kortbilag 2B. 4.2 Der skal ved udstykning fastlægges et niveauplan for hver enkelt grund i henhold til bygningsreglementets afsnit 3.1, stk Vej- og stiforhold Der vises udkast til to forskellige føringer af vej: Vejbetjening fra Udsigten - hvor lokalplanområdet sluttes til vejadgang fra det eksisterende boligområde Udsigten mod nord, se kortbilag 2A og vejbetjening fra Lergravsvej - hvor lokalplanområdet sluttes til vejadgang fra sydøst ved Lergravsvej, se kortbilag 2B. Vejbetjening fra Udsigten 5.1 Området vejbetjenes fra Udsigten. 5.2 Der udlægges veje, stier og vendepladser som vist på kortbilag 2A. Boligvejene udlægges i en bredde af 8 meter. Kørebanen anlægges i en bredde af 5 meter med 1,5 meter brede rabatter med græs eller græsarmeringssten. 11.

12 BESTEMMELSER 5.3 Vendeplads udlægges som vist på kortbilag 2A. 5.4 Vejadgang til de enkelte grunde skal ske fra den vej, hvor det er markeret på kortbilag 2A. 5.5 Der anlægges stier som vist på kortbilag 2A. Vejbetjening fra Lergravsvej 5.6 Området vejbetjenes fra Lergravsvej. 5.7 Der udlægges veje, stier og vendepladser som vist på kortbilag 2B. Boligvejene udlægges i en bredde af 8 meter. Kørebanen anlægges i en bredde af 5 meter med 1,5 meter brede rabatter med græs eller græsarmeringssten. 5.8 Vendeplads udlægges som vist på kortbilag 2B. 5.9 Vejadgangen til de enkelte grunde skal ske fra den vej, hvor det er markeret på kortbilag 2B Der anlægges stier som vist på kortbilag 2B. Parkering 5.11 På hver grund skal der udlægges parkeringsplads til 2 biler. Opføres en carport eller garage på grunden skal der kun udlægges en parkeringsplads Uindregistrerede køretøjer, campingvogne samt større både og lignende må ikke opbevares på de ubebyggede arealer Parkering af køretøjer over kg totalvægt må kun foretages i det omfang, det måtte være nødvendigt for af- og pålæsning. Byggelinier 5.14 Der pålægges byggelinier i en afstand af 5 meter fra vejskel. Arealet mellem byggelinien og vejskellet må ikke anvendes til nogen form for bebyggelse, carporte, garager eller lignende. 12.

13 BESTEMMELSER 6.0 Tekniske installationer 6.1 Samtlige nye boliger skal tilsluttes Grenaa Varmeværk A.m.b.a. ) 6.2 Samtlige nye boliger skal tilsluttes Grenaa Byantenne. Udvendige TV- og radioantenner, paraboler og lignende må ikke opsættes. Opsætning af piskeantenner og antenner til brug for radioamatører godkendt af P & T skal i hvert enkelt tilfælde godkendes af kommunen. 6.3 Såfremt det af tekniske grunde ved byggemodning af arealet viser sig nødvendigt at etablere de fornødne ledninger til kloak, vand, el, telefon m.v. over parcellerne, er grundejerne forpligtede til at tåle dette. 7.0 Bebyggelsens omfang og placering 7.1 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 25% for den enkelte grund. 7.2 Bebyggelsen på den enkelte grund skal placeres inden for de viste byggefelter som vist på kortbilag 2A eller 2B. 7.3 Bebyggelsen skal udformes, så den tilpasses det skrånende terræn, jævnfør punkt Bygningshøjden må ikke overstige 7,5 meter målt efter bygningsreglementets bestemmelser, jævnfør punkt Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 2 etager. 7.6 Tagene skal udformes som flade tage skjult af murkrone. Dette gælder ligeledes garager og carportes udformning. Tage på mindre bygninger og bygningsdele kan endvidere udføres med ensidig taghældning. 7.7 Ved fremsendelse af bygningstegninger skal placering af carport eller garage vises, uanset om denne agtes opført. ) Ifølge planlovens 19, stk. 4 skal kommunalbestyrelsen dispensere fra en lokalplans bestemmelser om tilslutning til et kollektivt varmeforsyningsanlæg som betingelse for ibrugtagning af ny bebyggelse, når bebyggelsen opføres som lavenergihus. Ved lavenergihuse forstås enfamiliehuse, hvor det kan dokumenteres, at de opfylder klassifikationskravene i afsnit 5.3 i Tillæg 9 til Bygningsreglement for småhuse

14 BESTEMMELSER 8.0 Bebyggelsens ydre fremtræden 8.1 Facader skal fremstå med teglsten i blank mur inden for farverne i gråtoneskalaen. Mindre partier af facaderne kan udføres i træbeklædning og med andre farver. 8.2 Carporte og garager skal ligeledes fremstå med teglsten i blank mur inden for farverne i gråtoneskalaen. Undtaget herfra er mindre bygningsdele som udhuse, der kan opføres som trækonstruktion med træbeklædning i sort eller i gråtoneskalaen. 8.3 Som materialer til tagdækning skal anvendes mørk patineret zink eller tagpap i sort eller grå. På tage med ensidig taghældning kan paptage udføres listedækket. 8.4 Ovenlys i mindre omfang må placeres på tagfladen. 8.5 Såfremt der etableres anlæg til indvinding af solenergi eller lignende, skal de dele af anlægget, der anbringes udvendigt på bygningen tilpasses tagfladen eller bygningens ydervægge. 8.6 Synlig sokkel må ikke udføres med større højde end 40 cm. 8.7 Skiltning må kun finde sted med kommunens tilladelse i hvert tilfælde og efter udtalelse fra grundejerforeningen. 8.8 Blanke og reflekterende materialer må ikke anvendes, bortset fra glaspartier. 8.9 Ved bebyggelsens udformning skal der sikres harmoni mellem de enkelte huse, så området efter endt udbygning fremstår som et boligområde af høj arkitektonisk standard. For at sikre helheden i området skal kommunen godkende de enkelte huses arkitektoniske udformning. Dette er også gældende for carporte m.v. 9.0 Ubebyggede arealer, beplantning og hegn 9.1 Der må ikke foretages terrænreguleringer, så arealets skrånende form ændres. Der må ikke etableres skråninger, eller opbygges plateauer bortset fra terrasser i umiddelbar tilknytning til huset, se punkt 7.3. Terrænreguleringer på mere end +25 cm og -75 cm i forhold til eksisterende terræn og ikke nærmere skel end 50 cm må kun foretages efter tilladelse fra bygningsmyndigheden. Terrænreguleringsplan skal fremsendes til godkendelse hos bygningsmyndigheden. 14.

15 BESTEMMELSER 9.2 Ved ansøgning om byggetilladelse skal der afleveres en beplantningsplan, der sikrer, at udsigtsforholdene for den enkelte grund ikke forringes væsentligt, jævnfør punkt Træer på grunden må have en max. højde på 4 meter. 1 træ på hver grund må dog have max. højde efter eget valg. 9.4 Hegn mod nabo-, vej- og stiskel må kun etableres som hække i klippet bøg, max. højde 1,80 meter. 9.5 Renovationsstativer, kompostbunker og lignende skal anbringes eller afskærmes, så de ikke er synlige fra veje og vendepladser eller iøvrigt er til gene for de omkringboende. 9.6 Fællesarealer skal holdes som klippet græs med grupper af buske og træer Forudsætninger for ibrugtagning af ny bebyggelse 10.1 Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før tilslutning til Grenaa Varmeværk har fundet sted Grundejerforening 11.1 Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af parceller inden for lokalplanområdet Grundejerforeningen skal oprettes senest, når 75% af de udstykkede parceller er overtaget, eller når kommunen kræver det. Oprettelsen skal ske på grundejernes initiativ Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af veje, vendepladser, stier og grønne områder inden for lokalplanområdet Grundejerforeningen skal påse, at udsigtsforholdene til stadighed opretholdes i rimeligt omfang i henhold til beplantningsplanen for den enkelte grund, jævnfør punkt Servitutter 12.1 Der er ikke inden for lokalplanområdet tinglyst servitutter, som er i strid med lokalplanens bestemmelser. 15.

16 BESTEMMELSER 13.0 Retsvirkningerne af lokalplanen 13.1 Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at planen er vedtaget endeligt. Dette indebærer, at hvis en ejendom ønskes bebygget, udstykket eller anvendt på en anden måde end hidtil, skal det ske i overensstemmelse med planen. Lokalplanen medfører derimod ikke pligt til at opføre de bygninger, anlæg m.v., der er indeholdt i planen, og en eksisterende lovlig anvendelse kan fortsætte uændret. Bestemmelserne i private byggeservitutter og andre såkaldte tilstandsservitutter bortfalder i det omfang, de ikke er forenelige med lokalplanen. Kommunen kan dispensere fra lokalplanen, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Når en dispensation berører omboendes interesser, skal disse underrettes om den pågældende dispensation og have 14 dages frist til at fremkomme med bemærkninger herom, før dispensationen eventuelt gives. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun foretages ved en ny lokalplan Retsvirkningerne af kommuneplantillægget 14.1 Når kommuneplantillægget er endeligt vedtaget, skal kommunalbestyrelsen ifølge planlovens 12 virke for kommuneplantillæggets gennemførelse. Inden for byzoner kan kommunalbestyrelsen modsætte sig udstykning og bebyggelse, som er i strid med kommuneplanens rækkefølgebestemmelser. Indenfor byzoner og sommerhusområder kan kommunalbestyrelsen modsætte sig opførelse af bebyggelse eller ændret anvendelse af bebyggelse eller ubebyggede arealer, når bebyggelsen er i strid med bestemmelser i kommuneplanens rammedel. Forbud kan dog ikke nedlægges, når det pågældende område i kommuneplanen er udlagt til offentlige formål, eller når området er omfattet af en lokalplan eller byplanvedtægt. 16.

17 BESTEMMELSER 15.0 Vedtagelsespåtegning Forslag til lokalplan med kommuneplantillæg nr. 26 til Kommuneplan for Grenaa Kommune er vedtaget af Norddjurs Kommunalbestyrelse. Grenaa, den Mogens Caspersen Konst. Miljø- og Teknikdirektør / Hans Carsten Rasmussen Afdelingschef 17.

18

19

20

21

22 NORDDJURS KOMMUNE LOKALPLAN NR ILLUSTRATION NR. 1

23

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Læsevejledning

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Læsevejledning GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 172 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en Redegørelsesdel, der omhandler baggrunden for lokalplanen, samt hvilken sammenhæng lokalplanen har med den øvrige planlægning

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

Lokalplan 027-707. Forslag. Boligområde på Skalbakken i Ørsted. Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune

Lokalplan 027-707. Forslag. Boligområde på Skalbakken i Ørsted. Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 027-707 Boligområde på Skalbakken i Ørsted Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59

Læs mere

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 029-707 Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59

Læs mere

Lokalplan Forslag. Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager TEKNIK OG MILJØ

Lokalplan Forslag. Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager TEKNIK OG MILJØ TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 023-707 Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk INDLEDNING Vejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

Lokalplan 061-707. Forslag. Boligområde mellem Lergravsvej og Udsigten i Grenaa UDVIKLINGSFORVALTNINGEN

Lokalplan 061-707. Forslag. Boligområde mellem Lergravsvej og Udsigten i Grenaa UDVIKLINGSFORVALTNINGEN UDVIKLINGSFORVALTNINGEN Forslag Lokalplan 061-707 Boligområde mellem Lergravsvej og Udsigten i Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59 10 00 www.norddjurs.dk VEJLEDNING INDHOLD LÆSEVEJLEDNING

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Februar 2007 1 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONG- STED Denne redegørelse har

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan Boligområde ved Lyngbyvej og Harestien i Lyngby

Lokalplan Boligområde ved Lyngbyvej og Harestien i Lyngby TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 052-707 Boligområde ved Lyngbyvej og Harestien i Lyngby Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59 10 00 www.norddjurs.dk VEJLEDNING LÆSEVEJLEDNING Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 163 FORSLAG TIL. FOR BOLIGBEBYGGELSE l ÅG AD E PLAN- OG VEJAFDELINGEN

LOKALPLAN 163 FORSLAG TIL. FOR BOLIGBEBYGGELSE l ÅG AD E PLAN- OG VEJAFDELINGEN Anmelder: Grenaa Kommune Teknik og Udvikling Torvet 3, 8500 Grenaa Telefon: 87 58 59 60 FORSLAG TIL LOKALPLAN 163 FOR BOLIGBEBYGGELSE l ÅG AD E PLAN- OG VEJAFDELINGEN FEBRUAR 2004 Udarbejdet af arkitekterne

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan 012-707. Forslag. Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa. med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 012-707. Forslag. Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa. med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) T E K N I K O G M I L J Ø Forslag Lokalplan 012-707 Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg Lokalplan nr. 3.07 Område til boligformål ved Kløvermarken i Klovborg Nørre-Snede Kommune Lokalplan nr. 3.07 for et område til boligformål i Klovborg Indholdsfortegnelse Side Lokalplanområdets beliggenhed...4

Læs mere

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 147 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5.

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. HOLMEGAARD KOMMUNE RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. for nyt boligområde i Holme-Olstrup Landevejen Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej H.9.3 H.9.1

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue Lokalplan 48 For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue i Thorsø Januar 2002 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg.

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk i oktober 2000 J. Nr. 27-11-48.1 Lokalplan nr. 48.1 For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk Kommune Tillæg nr. 8 til Videbæk Kommuneplan 1997. Lokalplan nr. 48.1 for et boligområde

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan 238 - Forslag

Lokalplan 238 - Forslag 1 Lokalplan 238 - Forslag Boliger ved Høm Byvej April 2011 2 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks. om - anvendelse, - udstykning,

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 66 for et boligområde ved Tagetesvej Hundested Kommmune 1 Forslag til Lokalplan 66 for et område ved Engdraget. Indhold: Redegørelse Indledning... side 3 Område for lokalplanen... side 3

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boliger ved Hærvejen i Bov 1. udkast af juli 1996 Lokalplanen er udarbejdet af Teknikog Planafdelingen, Bov

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE Plan- og Teknikforvaltningen Rådhuset 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 64 00 Fax 74 12 64 02 E-mail raadhus@sonderborg.dk 1 SØNDERBORG

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

Lokalplan 018-707. Forslag. Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Med kommuneplantillæg nr. 46 til Rougsø Kommuneplan TEKNIK OG MILJØ

Lokalplan 018-707. Forslag. Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Med kommuneplantillæg nr. 46 til Rougsø Kommuneplan TEKNIK OG MILJØ TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 018-707 Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole Med kommuneplantillæg nr. 46 til Rougsø Kommuneplan 2005-2017 Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Silkeborg Kommune Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Matr. nr. 1 at m.fl. Silkeborg markjorder S t empe 1f r i Akt : Skab nr. &r-?;> i-, Anmelder : Stadsinge4nleren 8

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 Lufthavnsrelateret erhverv (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 LOKALPLAN NR. 123 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse

Læs mere

Lokalplan nr. 80. For en tæt/lav-bebyggelse i Torup. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 80. For en tæt/lav-bebyggelse i Torup. Hundested Kommune Lokalplan nr. 80 For en tæt/lav-bebyggelse i Torup Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 4 Lokalplanområdets beliggenhed Baggrund og formål med lokalplanen Eksisterende forhold Lokalplanens indhold

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 135 For areal til åben- og tæt lav boligbebyggelse ved Solgårdsvænget i Voldum. December 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040

Læs mere

Lokalplan nr. F.1.3. et mindre areal nord for Stenskovvej. samt tillæg nr. 9 til kommuneplanen. Område A 2. Lokalplan vedtaget den 18. april 2006.

Lokalplan nr. F.1.3. et mindre areal nord for Stenskovvej. samt tillæg nr. 9 til kommuneplanen. Område A 2. Lokalplan vedtaget den 18. april 2006. HOLMEGAARD KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Lokalplan nr. F.1.3. et mindre areal nord for Stenskovvej samt tillæg nr. 9 til kommuneplanen Privat fællesvej Område B Område A ca. 2200 m2 ca. 7580 m 2 Nedrives

Læs mere

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE Matr. nre 5k Tørslev by, Gerlev 3E Gerlev by, Gerlev JÆGERSPMS KOMMUNE Lokalplan nr. 61 Bolig område ved Gerlev Strandvej. Anmelder: Eandinspektsrerne Bsrge Hansen & Erik Jensen, Lundeve j 44, 3600 Fr.sund.

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

TEKNISK FORVALTNING Telefon(06) Hammel kommune. Lokalplan n r. 16 PRÆSTEGÅRDSENGEN

TEKNISK FORVALTNING Telefon(06) Hammel kommune. Lokalplan n r. 16 PRÆSTEGÅRDSENGEN TEKNISK FORVALTNING Telefon(06) 961988 Hammel kommune Lokalplan n r. 16 PRÆSTEGÅRDSENGEN LOKALPl6R REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 16 Området Lokalplanen omfatter et område i Hammel by, beliggende nord for

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 120235 for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et nyt boligområde, beliggende ved Sdr. Ringvej i Give by. En lokalplan

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved "Den gamle Sportsplads"

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved Den gamle Sportsplads Lokalplan nr. 29 Boligområde ved "Den gamle Sportsplads" i Skævinge 29.01.1997 . STEMPELMÆRKE RETTEN I HILL6RØD "isjdtlrø" : 10 0001200.00 688500 SH 01 LOKALPLAN NR. 29 for en del af matr. nr. 11 ap, Skævinge

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

Udarbejdet af Teknisk Afdeling Dato: September 2005 Kontaktperson: Gerda Enevoldsen Tlf.: Fax. nr

Udarbejdet af Teknisk Afdeling Dato: September 2005 Kontaktperson: Gerda Enevoldsen Tlf.: Fax. nr Udarbejdet af Teknisk Afdeling Dato: September 2005 Kontaktperson: Gerda Enevoldsen Tlf.: 87 58 59 10 Fax. nr. 87 58 59 88 E-mail: ge@grenaakommune.dk GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 162 Læsevejledning Lokalplanen

Læs mere