Beretning DSK Beretning for DSK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning DSK Beretning for DSK"

Transkript

1 Beretning for DSK

2 Medlemstallet For at starte der hvor vi plejer, udgør Dansk Socialrådgiverforening København (DSK) pr. 1. august socialrådgivere. Dette er en stigning på 63 medlemmer siden sidste generalforsamling. Dog kan vi ikke være helt sikre på at dette medlemstal er korrekt, da det afhænger af, at vi alle noterer vores korrekte arbejdsadresse i medlemssystemet. Desværre glemmer mange at huske at skifte arbejdsadresse, når de skifter job. Medlemsarrangementer Siden januar har vi I DSK haft inviteret jer til forskellige medlemsarrangementer, hvor vi i år havde rekord tilslutning til vores Sommertræf med i alt 71 tilmeldte. D. 10 januar afholdte DSK medlemsmøde omkring Praksispaneler. Formålet er både at klæde mig som fællestillidsrepræsentant, men også forsøge i højere grad at få vores praksisviden helt ind på Rådhuset. Vi er stadig i gang med at udvikle konceptet og til dem af jer som deltog på vores møde, tak for tålmodigheden. D. 25 januar afholdte DSK medlemsmøde vedr. DSK s engagement i Medborgerne, hvor Andreas fra medborgerne var ude og fortælle om deres arbejde på Nørrebro og Nordvest. Man kan altid læse mere om det gode initiativ på medborgerne.dk D. 30 Marts afholdt DSK medlemsmøde med PKA, hvor vi havde mulighed for at blive klogere på vores pension og de fordele der er gennem PKA. D. 10 maj afholdt Velfærdsalliancen demonstration, hvor DSK deltog med de medlemmer, som havde tid og mod til at gå fra Nørrebros runddel til Rådhuspladsen. D. 17 maj stillede DSK op med 10 gæve socialrådgivere til Ombold på Rådhuspladsen, hvor tilmeldingsgebyret går til de hjemløse. Fodbold blev der spillet og et par enkelte mål fik vi da også, men vi kan ikke prale af, at vi vandt. Til gengæld var vi en af de få fagforeninger, som stillede med et hold der afspejlede kønsfordelingen i foreningen! D. 7 juni afholdt DSK sit årlige sommertræf. Vi kom helt op på 71 tilmeldinger, hvor vi faktisk har slået rekord med hensyn til deltagerantal. Det var en fornøjelse at høre både Anders Sceneca og Marianne Skytte og det var utrolig hyggeligt at se og møde så mange af jer til middagen efterfølgende.

3 DSK har i dette års arbejdsprogram arbejdet med større medlemsinddragelse og vi håber at få skabt medlemsmøder og medlemsarrangementer, som langt flere vil deltage i. Hvis man har forslag eller ønsker, så send gerne en mail til Marie Vithen: we63@sof.kk.dk Økonomi Vi har i DSK i mange år haft en opsparing, som vi længe har brug af, for at opretholde vores aktivitetsniveau. Vi har nu brugt vores opsparing og er derfor fuldstændig afhængig af vores medlemstal og indtægterne fra medlemmerne. I august erfarede vi, at vores budget ikke kunne holde, da det overforbrug vi havde budgetteret med, ikke var til stede via vores opsparing. Dette fandt daglig ledelse for sent ud af og brugte august måned på at afbestille diverse planlagte arrangementer i DSK og bestyrelsen, for at få minimeret underskuddet. Yderligere har vi søgt om økonomisk støtte fra Regionen, da vi ikke havde mulighed for at afbestille den planlagte tur til Nordisk konference i Stockholm. I fik derfor en ekstra bevilling fra Region Øst på kr. DSK s kontingent har de sidste 8 år været fastholdt på 30 kr. Bestyrelsen har drøftet dette og besluttet at indstille til forhøjelse af kontingentet til 40 kr. Vi ønsker forsat at afholde medlemsaktivitet med fagligt indhold, hvor det er muligt både at få skabt gode og lækre rammer for medlemmerne, men også skabe et fagligt fællesskab på tværs i Københavns kommune. Men vi ønsker også forsat at fastholde de poster vi har som går direkte til medlemmerne. Vi afsætter hvert år et stort beløb, så det er muligt at også at spise sammen eller lignede i sin lokale klub eller til medlemsaktiviteter på tvært af hele kommunen. Vi udlover hvert år ved generalforsamlingen 2 pladser til enten Socialrådgiverdage eller Socialretslig konference. DSK ønsker forsat at kunne afholde disse udgifter og forsat kunne arbejde videre med at skabe et stærkt fagligt fællesskab i Københavns Kommune blandt socialrådgiverne, med fokus på medlemsaktivitet med højt fagligt indhold. Tillidsrepræsentanterne: I hele Københavns Kommune er DS repræsenteret med 32 tillidsrepræsentanter fordelt mellem BIF og SOF. Vi er godt dækket ind på de lokale arbejdspladser med tillidsrepræsentanter. Man har ret til at vælge en tillidsrepræsentant, når man er 5 socialrådgivere. Vi har dog stadig arbejdspladser i Socialforvaltningen, hvor vi er mere end 5 socialrådgivere uden en lokal tillidsrepræsentant. Det er DS s erfaring, at vi i langt højere grad får indflydelse på arbejdsmiljø og vilkår, når vi lokalt er repræsenteret. Alle som har mulighed for det opfordres derfor til at vælge en lokal tillidsrepræsentant. Arbejder du et sted, hvor I er min. 5 socialrådgivere og endnu ikke har fået valgt en tillidsrepræsentant, så tag kontakt til din fællestillidsrepræsentant og få støtte hertil.

4 En glædelig nyhed vi kan berette er, at vi efter dialog med Borgercenter-ledelsen i Borgercenter Handicap, har fået lov til at vælge 4 tillidsrepræsentanter fra DS. Borgercenterhandicap har i mange år haft udfordringer med bl.a. økonomien, stort flow af medarbejdere samt en langt lavere aflønning af socialrådgiverne end vi ser andre steder i SOF. Vi glæder os derfor til et øget fokus på dette samt arbejdsmiljøet gennem 4 lokale tillidsrepræsentanter. DSK s bestyrelse DSK s bestyrelse består forsat af alle tillidsrepræsentanterne i Socialforvaltningen og Beskæftigelses og Integrationsforvaltningen. Fra 1. september udgør bestyrelsen i DSK 53 inkl. Suppleanter. Vi har gennem året arbejdet med temaerne i vores arbejdsprogram samt drøftet hvilket fokus vi fremadrettet skal have i DSK og hvorledes vi bedst når vores mål. I slutningen af august afholdt DSK det årlige bestyrelsesseminar, hvor vi brugte to dage på at tale om vores visioner for DSK og hvordan vi strategisk arbejder på at nå disse visioner. Vi havde to gode dage, hvor det var tydeligt at vi alle ønsker at få mere indflydelse på de politiske beslutninger, der bliver truffet på Rådhuset, som har stor betydning for serviceniveauet for vores borgere, men også stor indflydelse på vores arbejde. Medlemmer i medierne Borgercenter Børn og Unge: I juni bragte Jyllandsposten et debatindlæg skrevet af Socialrådgiver og tillidsrepræsentant Katrine Madsen, socialrådgiver og tillidsrepræsentant Gry Maria Kjær og socialrådgiver og fællestillidsrepræsentant Marie Pallesgaard Vithen, på baggrund af den store pressedækning i forbindelse med Københavns Kommunes Borgerrådgivers kritik af sagsbehandling på myndighedsområdet i Borgercenter Børn og Unge. Indlægget tog kritikken alvorlig, men nuancerede overfor offentligheden, at man som sagsbehandler på børneområdet, ofte må prioritere sit arbejde. Sagsbehandlerne vælger ofte at prioritere den direkte kontakt til borgerne og ikke betjening af it-systemer og dokumentation. Førtidspensionssagerne BIF/SOF: Hen over sommeren har debatten blandt jobcenterets borgere været heftig, særlig på de sociale medier. Mange af borgerne har organiseret sig i bl.a. Næstehjælperne og jobcenterets ofre. Begge organisationer har rettet skarp kritik af beskæftigelsesindsatsen i Københavns Kommune, særligt med fokus på det fåtal af førtidspensioner, som bliver tilkendt i Kommunen, som viser sig at være markant lavere end andre steder i landet.

5 Der har været afholdt to demonstrationer foran Lærkevej i juni og august, en demonstration foran rådhuspladsen, hvor regionsformand Rasmus Hangaard Balslev holdte tale samt et borgermåde i Valby, hvor Beskæftigelses og Integrationsborgmester Anne Mee Allerslev deltog. Dansk Socialrådgiver København har været til stede ved alle demonstrationerne og været i dialog med Næstehjælperne. Fællestillidsrepræsentant Edna N. og Regionsformand Rasmus H. har haft medlemsmøde med medlemmerne på Lærkevej, for at få udfoldet deres arbejdsvilkår samt støtte dem, under den massive kritik. Samarbejde Vi bestræber os på at samarbejde tæt med de andre faglige organisationer, både på tværs af Københavns Kommune og internt i hver forvaltning. Meget af samarbejdet foregår naturligt i vores MED-system. Men vi har også samarbejdet omkring budgetterne i bl.a BIF og SOF. Yderligere har vi i flere år haft et stærkt samarbejde omkring velfærdsalliancen.dk Foruden MED-systemet er vi repræsenteret i Det Centrale samarbejdsorgan CSO hvor vores regionsformand Rasmus H. Balslev sidder på vegne af DS. I CSO sidder alle de administrerende direktører fra alle 7 forvaltninger samt en repræsentant fra hhv. Dansk Lærerforening, FOA-LFS, AC, FOA/SOSU, FOA1, HK/kommunal, 3F København, Socialpædagogerne Storkøbenhavn, BUPL Hovedstanden, Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden og Dansk Socialrådgiverforening Region Øst. Udskiftning af formand I november 2016 vandt vores tidligere FTR fra SOF Rasmus Hangaard Balslev formandskabet i Region Øst, hvilket betød at Rasmus stoppede. I Rasmus sted tiltrådte Marie Pallesgaard Vithen som FTR for SOF og udgør derfor nu formandskabet med FTR fra BIF Edna Nersesjan. Overenskomstforhandlingerne 2018 Vi nærmer os næste overenskomstforhandling og dette har naturligvis fyldt meget for tillidsrepræsentanterne. I marts afholdt DS det årlige TR-seminar, hvor der var fokus og drøftelse af de kommende forhandlinger og kravsudtagelse. DS har udviklet et OK18 spil, som vi ved har været brugt i de lokale klubber. Vi håber I lokalt har fået gode drøftelser om hvilke krav vi skal stille til DS s forhandlingsdelegation. Delegationen består af formanden Majbrit Berlau og de tre regionsformænd.

6 Arbejdsmiljø Københavns Sygefraværsrapport: Arbejdsmiljø København har i dette år gennemført en omfattende undersøgelse af sygefraværsindsatsen i hele Københavns Kommune. Formålet med undersøgelsen har været at afdække hvilke udfordringer ledelsen oplever i deres sygefraværsindsats og hvordan denne kan kvalificeres yderligere. Man har både inddraget ledelsen og tillidsrepræsentanter i undersøgelsen. Undersøgelsen har peget på tiltag der kan forbedre den allerede eksisterende indsats og kommer derfor ikke på nye indsatser. Rapporten er at finde på Arbejdsmiljø Københavns hjemmeside.

Beretning DSK Beretning for DSK

Beretning DSK Beretning for DSK Beretning for DSK 2017-2018 1 Indledning: Tiden siden generalforsamlingen 2017 har været begivenhedsrig. Den har primært stået på forberedelse og aktion i forbindelse med OK18 og det har været en fornøjelse

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl. 09.00-15.30 Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3.

Læs mere

Beretning for DSK

Beretning for DSK Beretning for DSK 2015-2016 Medlemstallet Vi er pr. 20. september 638 medlemmer i DSK, hvilket er en stigning på 48 medlemmer siden sidste generalforsamling. Da antallet af ansatte socialrådgivere i Københavns

Læs mere

DSK beretning

DSK beretning DSK beretning 2014-2015 Medlemstal For at begynde med det vigtigste. Vi er pt. 590 medlemmer i DSK, hvilket er en stigning på 30 medlemmer siden januar. Til det skal det dog siges, at vi ikke kan være

Læs mere

Beretning for SOF

Beretning for SOF Beretning for SOF 2016-2017 Budget 2018 Socialforvaltningen skal hvert år fremkomme med et budgetforslag eller også kaldet et sparekatalog til Socialudvalget. Budgetprocessen for næstkommende år, altså

Læs mere

DSK bestyrelsesmøde. 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D

DSK bestyrelsesmøde. 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D DSK bestyrelsesmøde 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D Tilstede: Karina Jensen, BFCK Amager. Sofie Schieck BFCK Amager. Birgitte Fedders, Center for Udsatte Voksne og Familier.

Læs mere

Beretning for DSK Flere skal med!

Beretning for DSK Flere skal med! Beretning for DSK 2015-2016 Flere skal med! Som I kan læse af den skriftlige beretning, har det været et begivenhedsrigt år i DSK. Aldrig har vi afholdt og været involveret i så mange arrangementer for

Læs mere

DSK bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 15. november 2016 kl Regnbuepladsen 7, 2. sal

DSK bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 15. november 2016 kl Regnbuepladsen 7, 2. sal DSK bestyrelsesmøde Tirsdag d. 15. november 2016 kl. 9-15.30 Regnbuepladsen 7, 2. sal Til stede: Birgitte Fedders, Britt Rannje, Britta Jakobsen, Edna Nersesjan, Kate Sørensen, Katrine Madsen, Lene Christiansen,

Læs mere

Af budgetaftalen for 2016 fremgår, at stærke arbejdsfællesskaber er en forudsætning for tillidsdagsordenen. Det fremgår af aftalen, at:

Af budgetaftalen for 2016 fremgår, at stærke arbejdsfællesskaber er en forudsætning for tillidsdagsordenen. Det fremgår af aftalen, at: KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen NOTAT 1. august 2019 Charter for arbejdsfællesskaber Formålet med charter for arbejdsfællesskaber er at knæsætte arbejdsfællesskaber som en del af den ramme, som

Læs mere

Referat af DSK bestyrelsesmøde

Referat af DSK bestyrelsesmøde Referat af DSK bestyrelsesmøde Onsdag d. 12. november 2014 kl. 9.00-15.30 Københavns Rådhus, udvalgsværelse A Til stede: Heidi, TR Arbejdsmarkedscentret. Rasmus, FTR SOF. Karina, suppleant Voksenenhed

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst. Aktivitetsplan

Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst. Aktivitetsplan Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst ktivitetsplan 2018-2020 TEM 1: BEDRE ORGNISERING OG FLERE KTIVE MEDLEMMER Region Øst skal være en stærk part i forhandlinger både lokalt og på landsplan. Det kræver

Læs mere

Referat af DSK bestyrelsesmøde

Referat af DSK bestyrelsesmøde Referat af DSK bestyrelsesmøde Mandag d. 25. januar 2016 kl. 9-15 Bernstorffsgade 21, kælderen Til stede: Britta Jakobsen, BCV Nørrebro; Galina Schiff, BCH; Gitte Worm, BBU Valby m.m. (suppl.); Heidi Jensen,

Læs mere

Baggrund Dette notat beskriver, hvad forvaltningen aktuelt har iværksat for at håndtere chikane af medarbejdere og udhængning på de sociale medier.

Baggrund Dette notat beskriver, hvad forvaltningen aktuelt har iværksat for at håndtere chikane af medarbejdere og udhængning på de sociale medier. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen CF Enhed for HR og Service NOTAT 15. november 2017 Orienteringsnotat til BIU om aktuelle indsatser for håndtering af chikane af medarbejdere

Læs mere

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010)

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Forord Samarbejdet mellem Dansk Socialrådgiverforening og HK-Kommunal

Læs mere

PF GENERALFORSAMLING 27. SEPTEMBER 2012 i Patientforsikringen VELKOMMEN

PF GENERALFORSAMLING 27. SEPTEMBER 2012 i Patientforsikringen VELKOMMEN PF GENERALFORSAMLING 27. SEPTEMBER 2012 i Patientforsikringen VELKOMMEN Oplæg 27. SEPTEMBER 2012 PF og medlemstallet PF fyldte 60 år d. 10. maj 2012 PF havde 210 medlemmer pr. 1. januar 2012 600 Medlemmer

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 21. september 2015 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: Onsdag den 16. september 2015, kl. 9.00 til 16.00 Sted: Regionskontoret, Kornerups Vænge

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

GF 2019 Christa Thestrup, 51 år Opstillingsgrundlag som kasserer:

GF 2019 Christa Thestrup, 51 år Opstillingsgrundlag som kasserer: Jeg hedder Pernille Riis. Jeg har nu efter mange år som faglig sekretær og næstformand været formand i BUPL Nordsjælland i to år. I al ydmyghed vil jeg gerne stille min viden, erfaring, mit faglige engagement

Læs mere

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune 1. Klubbens navn Stk. 1. Klubbens navn er Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune (DSK). Stk. 2. Klubben er oprettet i henhold

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

Borgere bliver presset, når de møder op på jobcentret, og deres sager ender med urimelige afgørelser.

Borgere bliver presset, når de møder op på jobcentret, og deres sager ender med urimelige afgørelser. UNFAIR Sagsbehandlere på jobcentre: Vi træffer urimelige afgørelser Af Henny Christensen Fredag den 22. december 2017 Sagsbehandlere ved landets jobcentre er ikke altid enige i de afgørelser, som de træffer

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 16. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Tillidsreform. i Socialforvaltningen

Tillidsreform. i Socialforvaltningen Tillidsreform i Socialforvaltningen Ringe i vandet Det er mange små dråber af tillid, der skal sprede sig som ringe i vandet for, at vi kan få skabt en tillidsfuld organisation. Tilliden starter med vores

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150922 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2015 Indledning 2015 var det andet år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

TR-statistik 2014 BTA/EHH 26. november 2014

TR-statistik 2014 BTA/EHH 26. november 2014 TR-statistik 2014 BTA/EHH 26. november 2014 1. Indledning. Der er kun sket små forskydninger i TR-dækningen siden 2013. Det viser den netop udarbejdede TR-statistik. I kommunerne er TR-dækningen faldet

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Økonomi BUPL. Sydøst Generalforsamling. Næstved 6. oktober

Økonomi BUPL. Sydøst Generalforsamling. Næstved 6. oktober 2014-2018 Generalforsamling 2016 Næstved 6. oktober s regnskab og budget Budget Regnskab Rev.budget Regnskab Budgetforslag Budgetforslag 2014 2014 2015 2015 2017 2018 INDTÆGTER Fagforeningstilskud 11.050.000

Læs mere

Sig det højt. Guide til din ytringsfrihed

Sig det højt. Guide til din ytringsfrihed Sig det højt Guide til din ytringsfrihed 1 Vidste du: At din ret til at ytre dig er beskyttet af Grundloven og en række konventioner? At både Højesteret og Folketingets Ombudsmand sætter meget vide rammer

Læs mere

Socialrådgivernes beslutninger fra REP16 har fået luft under vingerne

Socialrådgivernes beslutninger fra REP16 har fået luft under vingerne Socialrådgivernes beslutninger fra REP16 har fået luft under vingerne Kære DS-repræsentanter Først og fremmest endnu en gang tak for to forrygende dage ved REP16, hvor vi både fik taget hul på en række

Læs mere

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej FRD Region Hovedstaden Beretning 2005 2008 Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den

Læs mere

Kredsformand Lars Petersen, Socialpædagogernes Landsforbund Næstformand Steen Vadgaard, FOA 1 Faglig sekretær Caja Bruhn, 3F København

Kredsformand Lars Petersen, Socialpædagogernes Landsforbund Næstformand Steen Vadgaard, FOA 1 Faglig sekretær Caja Bruhn, 3F København KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Kontor for HR REFERAT Referat fra CSO den 19. januar 2017 Dato: 19. januar 2017 Tid: Kl. 11.30 13.00 Sted: Rådhuset, 1. sal, udv.vær. D Mødedeltagere: Medlemmer

Læs mere

Referat fra CSO's møde den 5.november Sagsnr

Referat fra CSO's møde den 5.november Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi Referat fra CSO's møde den 5.november 2015 Dato: 5. november 2015 Tid: Kl. 11.30 14.00 Sted: Rådhuset, 1.sal, udv.vær D Mødedeltagere: Medlemmer

Læs mere

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2013 Indledning 2013 har været et travlt år. Vi har i forbindelse med kommunevalget haft travlt med at søge at gøre politikerne opmærksomme

Læs mere

Arbejdsplan for PLS

Arbejdsplan for PLS Arbejdsplan for PLS 2017-2018 Hovedbestyrelsen ønsker med arbejdsplanen for 2017-2018 at gøre den så specifik som mulig. Derfor er der udformet en mere fokuseret arbejdsplan med tre fokusområder, der er

Læs mere

Godkendt på forbundssektorbestyrelsens møde den 19. december 2018 FAGPOLITISK ENGAGEMENT

Godkendt på forbundssektorbestyrelsens møde den 19. december 2018 FAGPOLITISK ENGAGEMENT Godkendt på forbundssektorbestyrelsens møde den 19. december 2018 FAGPOLITISK ENGAGEMENT Ambition og formål HK Kommunal er en stærk fagforening med et levende medlemsdemokrati og det er vores ambition

Læs mere

Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet indenfor integrationsområdet budt på mange og store udfordringer.

Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet indenfor integrationsområdet budt på mange og store udfordringer. Referat fra Generalforsamling i Integrationsfaggruppen 13.marts 2014 på Frederiksberg C 1. Valg af dirigent og referent Karina Nørager 2. Formandens beretning Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Tilstede: Anders Fløjborg, Helle Christoffersen, Anne Steenberg, Jeppe Bülow Sørensen, Rikke Rødekilde og Charlotte Holmershøj

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Svar på spørgsmål vedr. kommunalt betalte tillidsrepræsentanter

Svar på spørgsmål vedr. kommunalt betalte tillidsrepræsentanter KØBENHAVNS KOMMUNE Overborgmesteren 14-03-2016 Sagsnr. 2016-0057047 Svar på spørgsmål vedr. kommunalt betalte tillidsrepræsentanter Dokumentnr. 2016-0057047-5 Kære Jakob Næsager Du har i mail modtaget

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem!

Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem! www.bupl.dk/fyn Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem! Et fagligt fællesskab for pædagoger BUPL Fyn tilbyder dig at være en del af et fællesskab. Et fællesskab sammen med andre

Læs mere

Beretning for BIF

Beretning for BIF Beretning for BIF 2016-2017 Budget 2018 De økonomiske udfordringer Københavns Kommune skal i 2018 finde forvaltningsspecifikke besparelser for 406 mio. kr. Dette betyder, at Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Læs mere

Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet. En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske..

Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet. En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske.. Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske.. Hvad skaber værdi for medlemmer? Etf Syd, GF18. Mundtlig

Læs mere

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Den 18. november 2008/AL/kp Det talte ord gælder: FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Da vi var samlet sidste år til årsmøde den 12. november var det dagen før folketingsvalget. Vi fik foretaget

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

GENERALFORSAMLING økonomiske punkter

GENERALFORSAMLING økonomiske punkter GENERALFORSAMLING 2019 - økonomiske punkter Indhold Side 2-3: BUPL Hovedstadens regnskab for 2018 Side 4-5: Bestyrelsens forslag til budget for 2020 Side 6 : Bestyrelsens forlag til bevillinger BUPL Hovedstadens

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. december 2018 kl i Toldbodgade 19 B, København K.

Referat af bestyrelsesmøde den 4. december 2018 kl i Toldbodgade 19 B, København K. Seniorsektionen Dansk Socialrådgiverforening Referat af bestyrelsesmøde den 4. december 2018 kl. 11.00-15.00 i Toldbodgade 19 B, København K. Til stede er: Eva Hallgren (EH), Ingerlise Jensen (ILJ), Anne

Læs mere

(KfO) Janne Bech Jensen Områdechef Center for Rusmiddelbehandling LO (LFS) medarbejderrepræsentant

(KfO) Janne Bech Jensen Områdechef Center for Rusmiddelbehandling LO (LFS) medarbejderrepræsentant KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Organisationsudvikling REFERAT Referat af HovedMED den 23. april 2019 23. marts 2019 Dato: 23. april 2019 Tid: 10:00 11:00 Sted: Bernstorffsgade 17, 4. sal, vær.

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup 24. februar 2012 Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Tirsdag den 21. februar 2012 Kl. 9.00-12.00 hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup Tilstede: Alice Linning, Lars Christensen,

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

TR & AMiR Nyhedsbrev 15. marts I dette nummer: TR-konferencen 2017 Undersøgelse om TRvilkår

TR & AMiR Nyhedsbrev 15. marts I dette nummer: TR-konferencen 2017 Undersøgelse om TRvilkår 19. AUGUST 2014 I dette nummer: TR-konferencen 2017 Undersøgelse om TRvilkår på vej OK18-forberedelser Kompetencefonden Tilskud til diplommoduler FTR/HMU-seminar DS vinder principiel sag Socialrådgiverdage

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

GENERALFORSAMLING økonomiske punkter

GENERALFORSAMLING økonomiske punkter GENERALFORSAMLING 2018 - økonomiske punkter Indhold Side 2-3: BUPL Hovedstadens regnskab for 2017 Side 4-6: Bestyrelsens forslag til budget for 2019 BUPL Hovedstadens regnskab for 2017 Regnskabet er opstillet

Læs mere

Orientering om status for forsøg med fleksibel arbejdstid

Orientering om status for forsøg med fleksibel arbejdstid KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen, Koncernservice Center for Personalejura og HR Til Økonomiudvalget NOTAT Dato: 16. april 2018 Sagsnr. 2018-0115588 Orientering om status for forsøg med fleksibel

Læs mere

HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017

HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017 HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017 1 2 15:45 Generalforsamling 17:00 Tak for indsatsen til dirigenten, revisoren og revisorsuppleanten 17:05 Pause 17:15 Tak for indsatsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat. Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden.

Referat. Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden. Referat Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 9.30 til 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

Nyvalgt tillidsrepræsentant. September Velkommen tillidsrepræsentant

Nyvalgt tillidsrepræsentant. September Velkommen tillidsrepræsentant Nyvalgt tillidsrepræsentant September 2017 Velkommen tillidsrepræsentant Indhold Velkommen Introduktion 3 Uddannelse for TR 3 Arrangementer for TR 4 TR og klubben 5 Tid til arbejdet 6 Vilkår for TR 6 Samarbejde

Læs mere

Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den juni Organisationsudviklingsprojektet

Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den juni Organisationsudviklingsprojektet Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den 21.-22. juni 2017 Organisationsudviklingsprojektet Kongresforslag Organisationsudviklingsprojektet Baggrund DSR s kongres besluttede i maj 2016, at gennemføre

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

GF Østjylland. Verne. Jeg skal fortælle jer lidt om arbejdet i

GF Østjylland. Verne. Jeg skal fortælle jer lidt om arbejdet i GF Østjylland Verne Tak for invitationen! Jeg er glad for at komme til Aarhus og møde jer alle og mine gamle kollegaer og fagfæller. Det er dejligt at være her sammen med jer og i de her lokaler. De erjo

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

BØRN OG UNGE Aarhus Kommune

BØRN OG UNGE Aarhus Kommune Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus C Att.: Borgmesterens Afdeling Side 1 af 6 Børn og Unges svar på forespørgsel vedrørende implementering af folkeskolereformen Socialdemokraterne i Aarhus Byråd har 9. februar

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst Dato Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: tirsdag den 14. marts 2017, kl. 16.00 til 19.00 Sted: Frederiksberg Kommunes Rådgivningscenter, Peter

Læs mere

Tillykke med valget!

Tillykke med valget! Tillykke med valget! Kære nyvalgt tillidsrepræsentant Tillykke med valget som tillidsrepræsentant (TR) i BUPL Hovedstaden og for dine kollegaer på din arbejdsplads. Vilkårene på institutionsområdet er

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 2. Marts 2005 Afstemning OK 05 Referat generalforsamling d. 7/3 05 Beretning Kommentarer til beretningen. Ansvarshavende: Jørgen Troelsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning.

Bestyrelsens beretning. Bestyrelsens beretning. BUPL Bornholm generelt. BUPL Bornholm har været i proces, og der er sket rigtig meget de sidste par år. Ved den sidste ordinære generalforsamling i 2016, var vi under maksimalt

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

MASTERPLAN Ledersektionen inddrages i arbejdet omkring faglighed mhp. at sikre fælles fodslaw og adgang til arbejdspladserne.

MASTERPLAN Ledersektionen inddrages i arbejdet omkring faglighed mhp. at sikre fælles fodslaw og adgang til arbejdspladserne. MASTERPLAN 2016 Bestyrelsens vision / værdigrundlag for arbejdet i 2016 tager udgangspunkt i den formulerede mission, centralt besluttede indsatsområder og projekter i SLC, samt det fremtidige arbejde

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Forslag ledera rsmøde 7. september 2018

Forslag ledera rsmøde 7. september 2018 1 Forslag ledera rsmøde 7. september 2018 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Forslagsstiller: Den lokale lederforenings bestyrelse

Læs mere

Referat af CSO's møde den 20. april Sagsnr

Referat af CSO's møde den 20. april Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Kontor for HR REFERAT Referat af CSO's møde den 20. april 2017 Dato: 20. april 2017 Tid: Kl. 11:30-14:00 Sted: Rådhuset, 1. sal, udv.vær. D Mødedeltagere: Medlemmer

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden

dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden Velkommen til nye Ansatte og studerende Adresse og træffetider til dbio-hovedstaden Danske Bioanalytikere Hovedstaden, Østbanegade 15 kld. Th. 2100 København Ø Mandag

Læs mere

Nyvalgt tillidsrepræsentant. April 2013. Velkommen tillidsrepræsentant

Nyvalgt tillidsrepræsentant. April 2013. Velkommen tillidsrepræsentant Nyvalgt tillidsrepræsentant April 2013 Velkommen tillidsrepræsentant Indhold Velkommen Introduktion 3 Uddannelse for TR 3 Arrangementer for TR 4 TR og klubben 5 Tid til arbejdet 6 Vilkår for TR 6 Samarbejde

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Beretning EiD 2018 Forhandlingsretten

Beretning EiD 2018 Forhandlingsretten Beretning EiD 2018 Forhandlingsretten har stået som et centralt tema i perioden. Den forhandlingsret der ligger i CO-10/TAT. Vi er kommet langt med det arbejde, meget langt, men de igangværende OK forhandlinger

Læs mere

SOF beretning 2013-2014

SOF beretning 2013-2014 SOF beretning 2013-2014 To til tillid Sammen med gode kollegaer fra de andre faglige organisationer har jeg brugt meget tid med forvaltningsledelsen på at tegne og følge op på tillidsreformen. Det har

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 30. august 2017 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: tirsdag den 29. august 2017, kl. 16.00 til 19.00 Sted: Professionshøjskolen Metropol, Kronprinsesse

Læs mere

SOF beretning

SOF beretning SOF beretning 2014-2015 Etablering af borgercentre Efter nogle år med arbejdsro kom der atter gang i omstruktureringerne i SOF i 2015. I foråret blev de fire nye borgercentre for hhv. Børn og Unge, Udsatte

Læs mere

KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK Københavns Lærerforening ønsker at sikre lettilgængelig og tidssvarende kommunikation til og fra medlemmer og omverdenen. Vores indsats skal være præget af åbenhed, professionalitet

Læs mere

TR & AMiR Nyhedsbrev 15. marts I dette nummer:

TR & AMiR Nyhedsbrev 15. marts I dette nummer: 19. AUGUST 2014 TR & AMiR Nyhedsbrev 15. marts 2017 I dette nummer: TR-konferencen 2017 Undersøgelse om TRvilkår på vej OK18-forberedelser Kompetencefonden Tilskud til diplommoduler FTR/HMU-seminar DS

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017

Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017 Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017 BUPL Nordsjællands bestyrelse består af 15 medlemmer, der alle vælges for en toårig periode. Herunder kan du se, hvilke

Læs mere