Kan du forudse din efterspørgsel?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kan du forudse din efterspørgsel?"

Transkript

1 Kan du forudse din efterspørgsel? Demand forecasting i Dynamics 365 Demand forecasting Dynamics 365 for Operations

2 Dynamics 365 gør intelligent forecasting tilgængelig for alle virksomheder, bryder med den traditionelle prisbarriere og spiller direkte op med best-of-breed værktøjer. Det indbyggede forecast modul bruger Azure Machine Learning til at optimere forudsigelserne, gør op med behovet for avanceret specialviden og kan give operationel indsigt fra dag ét.

3 Et centralt element i den digitale transformation er at lade avancerede algoritmer og machine learning arbejde aktivt med virksomhedens data. Det giver ny indsigt, styrker transparensen og bruger eksisterende informationer som basis for at forudsige den fremtidige udvikling mere præcist. Et af de mere interessante områder p.t. er demand forecasting, der kan afhjælpe en lang række store udfordringer, der ellers koster dyrt på bundlinjen og mindsker virksomhedens evne til at konkurrere effektivt. Mindsket spild og lagerbinding samt optimeret produktions- og forsyningskæde er således blandt de mere oplagte fordele ved at kunne forudsige efterspørgslen på virksomhedens produkter. Dertil kommer selvsagt en lang række afledte omsætningsog samarbejdsfordele. Vores erfaringer siger os, at IT-løsninger til demand forecasting traditionelt er karakteriseret ved meget høje anskaffelsesog implementeringsomkostninger. Ligeledes kræver de kontinuerlig adgang til specialiserede og kostbare kompetencer, hvorfor løsningerne i realiteten har været forbeholdt virksomheder i den øvre del af koncernsegmentet. Dermed har de fleste virksomheder været nødt til at basere produktionen på mere eller mindre præcise fremskrivninger eller gætværk, hvis man skal være lidt grov. Det gør Microsoft Dynamics 365 nu op med. Den cloudbaserede ERP-platform er udstyret med en demand forecasting-funktion, der selv er i stand til at identificere og anvende den beregningsmodel, der passer bedst til den enkelte virksomheds afsætningsmønster. Dette selvlærende ekspertsystem er markant nemmere at anvende end traditionelle, bestof-breed forecastingværktøjer. Det betyder kort sagt, at der nu er en forecasting-løsning på markedet, som kan give operationel indsigt fra dag ét. MACHINE LEARNING En metode inden for dataanalyse hvori algoritmer anvendes til at identificere mønstre i store datamængder. Proceduren automatiseres og kan f.eks. selv være i stand til foreslå den bedste datamodel til løsning af en given opgave og derefter anvende modellen. Det er navnlig nyttigt i forbindelse med analyse af historiske afsætningsdata for at kunne forudse en fremtidig udvikling. Forecast-motoren i Dynamics 365 anvender programmeringssproget R til Machine Learning.

4 Se mønstret og få resultater på bundlinjen Det er naturligvis en illusion at tro, at man præcist kan forudse den fremtidige ordrestrøm helt ned på dato- og stykniveau. Men man kan komme meget langt derhen, hvor salgstal aggregerer til et niveau, der er til at planlægge efter. For i realiteten har de fleste virksomheder et afsætningsmønster, som i større eller mindre grad kan identificeres og modelleres og som det er utrolig værdifuldt at skaffe sig kendskab til. Her kan forecasting-algoritmer ramme meget præcist, uanset om mønstret eksempelvis er overvejende lineært eller derimod rummer store sæsonudsving. Når først et mønster er identificeret og efterprøvet, kan algoritmen fremskrive den forventede afsætning fordelt på måneder og overordnede varegrupper. Det letter planlægningen af indkøb, produktion og logistik og kan give en række afledte fordele såsom: Øget produktivitet og effektivitet Bedre udnyttelse af produktionsapparatet Mere effektiv planlægning af vagter og produktionsteams Øget forsyningssikkerhed og troværdighed ifht. kunder og salgsled Mindsket lagerbinding En effektiv forsyningskæde i kraft af mere forudsigelig ordreafgivelse og færre udsving gennem den samlede forsyningskæde Forecasting af efterspørgsel tager ofte udgangspunkt i manufacturing-industrien og business-casen bliver navnlig interessant, hvor faktorer som f.eks. høj volumen, stykpris og korte leverancetider er afgørende konkurrenceparametre. Men forecasting af efterspørgsel er mindst lige så relevant i virksomheder inden for andre brancher såsom fødevareproduktion, retail eller service, hvor optimeret planlægning, indkøb og bemanding kan gøre en betydelig forskel på bundlinjen.

5 Intelligent forecasting giver operationel indsigt fra dag ét Tidligere har det været nødvendigt med teknisk/ matematisk indsigt for at anvende forecasting effektivt. Desuden skulle man have kendskab til forecastingværktøjernes bagvedliggende algoritmer. Denne analyse er tidskrævende og har en række faldgruber, som øger risikoen for fejltolkning. Her er Dynamics 365 et nybrud, fordi den både anvender en række af de samme algoritmer som best-of-breed forecasting-løsningerne men samtidig gør det enkelt at vælge den rigtige model. Den såkaldte Best Fit-funktion foreslår den optimale algoritme i den givne situation baseret på en automatiseret analyse af afsætningsdata. Det gør forecasting mere tilgængelig, selv uden specialviden. I meget korte træk fungerer Best Fit ved at tage udgangspunkt i historiske afsætningsdata fra en bestemt periode, eksempelvis fra de sidste fem år. Løsningen vil i det tilfælde gennemløbe en række forskellige forecasting-modeller med de første fire års data for at forudsige den efterfølgende udvikling i år 5. Derefter sammenligner Dynamics 365 de forskellige simulerede talsæt med de reelle, historiske talsæt fra år 5 og fastslår på dén baggrund, hvilken model, der rammer mest præcist og passer bedst til netop din virksomheds afsætningsmønster. Så hvor det tidligere var nødvendigt at arbejde med manuelt baseret preliminær analyse for at udvælge en passende algoritme som igen siden skulle trænes med netop din virksomheds datagrundlag så kan disse tidskrævende trin automatiseres med Dynamics 365, og dermed er det systemet, der gør det hårde arbejde. Det øger tilgængeligheden og gør også forecasting relevant uden for koncernklassen både for små og mellemstore virksomheder.

6 Præcis forecasting ud af boksen også i mindre virksomheder Dynamics 365 gør kort sagt forecasting tilgængelig, relevant og attraktiv for praktisk taget alle virksomheder. Dels ved at bruge cloudteknologi og machine learning-elementer til at forenkle og automatisere analyseprocesser, der tidligere krævede specialviden at gennemløbe. Dels fordi forecasting nu er inkluderet i Dynamics 365, hvilket effektivt eliminerer den prisbarriere, der tidligere har hæmmet teknologiens udbredelse. Vores erfaring med Dynamics 365 er, at den af Best Fit foreslåede standardalgoritme typisk rammer historiske afsætningsdata med en meget høj nøjagtighed, som overgår virksomhedernes oprindelige antagelser om udviklingen indenfor samme tidsrum. Men eftersom forecastingmodellen i Dynamics 365 understøtter industrielle standarder og sproget R og tillige er opbygget om en åben platform kan algoritmerne tilpasses i det omfang, der er behov for. Fuldstændig som med traditionelle best-of-breed forecasting-løsninger. DEMAND FORECASTING IT-baseret demand forecasting handler om at sætte en algoritme til at finde mønstre i historiske afsætningsdata og på den basis forudsige den fremtidige udvikling. Dette er et vigtigt element i bestræbelserne på bl.a. at mindske spild og lagerbinding samt optimere produktions- og forsyningskæderne.

7 Enkle løsninger på avancerede behov I mange tilfælde vil det dog ikke være nødvendigt selv at bekoste specialtilpasninger af forecasting-motoren. Det er nemlig muligt at vælge, erhverve og implementere selv avancerede tilpasninger lige som en hvilken som helst anden cloudbaseret plug-in. Hvilket igen gør virksomheder med særlige behov i stand til at komme i gang med forecasting-algoritmer målrettet deres specifikke brancher på meget kort tid. Forecasting med Dynamics 365 har ydermere den fordel, at det fra fødslen er tæt integreret med virksomhedens backbone, ERPsystemet. Det eliminerer behovet for kostbare integrationsprojekter, letter dataudveksling og gør det nemt at betragte og udstille analyseresultaterne grafisk. Samtidig kan ERP-systemet uden videre forstå og integrere forecasting-output, så du nemmere kan bryde dem ned og anvende resultaterne i planlægning af f.eks. kapacitet, indkøbsordrer, produktion, salg og distribution. Man kan også selv definere, hvilke dele af værdikæden der helt præcist skal forecastes på. MICROSOFT DYNAMICS 365 Ny ERP-platform fra Microsoft, der bygger videre på teknologi og grænseflade fra den kendte AX-platform men som er cloudbaseret og derfor hurtigere at implementere og nemmere at holde opdateret. Dynamics 365-platformen trækker på et stort udvalg af plugins, moduler og brancheløsninger, som gør det let at finde og tilkøbe præcis de funktionaliteter, der er behov for i virksomheden. Her er desuden tæt integration til bl.a. de kendte samarbejds- og produktivitetsværktøjer i Office 365 samt en række omfattende BI-funktionaliteter, der giver indsigt i eksisterende virksomhedsdata og gør det nemt at udstille og anvende denne viden i praksis.

8 Kom hurtigt i gang med forecasting Microsoft Dynamics 365 gør op med en række af de mest oplagte forhindringer for at drage fordel af forecasting herunder høj omkostning og kompleksitet. Blandt andet fordi man tages i hånden af systemet og føres gennem alle de indledende trin, herunder valg af datasæt og tidsforløb. Men det er stadig nødvendigt at have et nogenlunde konsistent historisk datasæt at lade algoritmerne arbejde med. Som digital transformations-partner og dedikeret Microsoft Dynamics-hus har Columbus længe arbejdet med forecasting-funktionaliteterne i Dynamics 365 og har indgående kendskab til værktøjernes muligheder, styrker og svagheder. Det giver os det nødvendige grundlag for at hjælpe din virksomhed med at komme godt i gang og med at sikre datagrundlaget og de bagvedliggende strukturer, som er forudsætningen for at forudse din efterspørgsel. Vil du vide mere? Deltag i vores gratis webinar om Demand Forecasting med Dynamics 365 den 3. oktober. Tilmeld dig her. COLUMBUS CLOUD INSPIRE WEBINAR SERIES

9 Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og konsulentbistand, som vi har udviklet gennem tusindvis af implementeringer. Og vi tager os af vores kunder for livet med ColumbusCare support. Vil du vide mere?

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Demand Planner 2 MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 3 Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Kan du forudsige kundernes efterspørgsel, får du bedre mulighed for at styre virksomheden

Læs mere

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Hvornår er dit ERP-system dødt? Hvornår er dit ERP-system dødt? Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på, hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide. Hvornår er dit ERP-system dødt? At

Læs mere

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

Fordele og ulemper ved ERP-systemer Fordele og ulemper ved ERP-systemer Vi har sammenlignet tre af de mest populære ERPsystemer herhjemme, så du kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed. Fordele og ulemper ved ERP-systemer At udvælge

Læs mere

De 7 bedste tips til din ERPimplementering

De 7 bedste tips til din ERPimplementering De 7 bedste tips til din ERPimplementering En korrekt implementering af din nye ERP-løsning, er afgørende for din forretning. Derfor har vi lavet en step by step guide til den optimale implementering.

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder

procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder RAPIDVALUE til AX 2012 procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder med udgangspunkt i best practice Bryd med de sidste 20 års tilgang til ERPimplementering Veldokumenterede Best Practice forretningsprocesser

Læs mere

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes

Læs mere

BEDRE GENNEMSIGTIGHED

BEDRE GENNEMSIGTIGHED REAL WORLD SCENARIOS n nr. 1 Case 1-3 BEDRE GENNEMSIGTIGHED I din forsyningskæde Gennemsigtighed og effektivitet Overensstemmelse mellem forsyningskædeprocesser og forretningsstrategi Effektiv planlægning

Læs mere

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise?

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på. Cloud vs. on-premise Et af de helt store spørgsmål

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

Business Planning & Management software

Business Planning & Management software Business Planning & Management software EffectMakers - profitabel udvikling af forretning med nøglekunder EffectMakers Business Management System (BMS) er svaret på leverandørernes væsentligste udfordringer

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation 14. marts 2017 Torben Storgaard Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel forretningsmodel Digital Transformation

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

En samlet CPM-Løsning

En samlet CPM-Løsning En samlet CPM-Løsning Fleksibel og sikker økonomistyring med Prophix Er du på udkig efter et budget og rapporteringsværktøj, der hurtigt skaber én sandhed i datagrundlaget og giver fuld kontrol over jeres

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemer 2016 24. november 2016 Torben Storgaard og Søren B. Sørensen Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel

Læs mere

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE?

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? Digital transformering har en stor påvirkning på arbejdsgangene hos CFO erne. Den digitale bølge giver nye muligheder,

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed Hvem er vi What is hot 2018 undersøgelse Resultat og top scorer Trends indenfor top scorer Den digitale virkelighed Jannik Andersen kaastrup andersen Erfaringer og trends vi oplever Teknologiske aspekt

Læs mere

Produktion & EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk. Samlet Samlet overblik

Produktion & EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk. Samlet Samlet overblik EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk Produktion & Samlet overblik Effektiv produktion La Samlet Samlet overblik Effektiv produktion Smidig

Læs mere

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Dialog Data har udviklet VIS - en samlet standard Business Intelligence-

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Hjertet i EG er branchefokus Hjertet i EG er branchefokus Brancheløsning Brancheviden Erfaring

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost -modulet sikrer opsætning og tilretning af integrationer mellem ProMark og andre forretningssystemer. indeholder allerede en lang række integrationer som standard, og der kommer løbende flere til. PROMARK

Læs mere

Vidensmedarbejdere i innovative processer

Vidensmedarbejdere i innovative processer Vidensmedarbejdere i innovative processer Vidensmedarbejdere i innovative processer af direktør og partner Jakob Rasmussen, jr@hovedkontoret.dk, HOVEDkontoret ApS 1. Indledning Fra hårdt til blødt samfund

Læs mere

DYNAMICS AX 2012 FÅ OVERBLIK OG SE NYE MULIGHEDER

DYNAMICS AX 2012 FÅ OVERBLIK OG SE NYE MULIGHEDER 1 DYNAMICS AX 2012 FÅ OVERBLIK OG SE NYE MULIGHEDER John T. Hummelgaard, Salgs- & Marketingdirektør Maj 2013 AGENDA FORMIDDAG VELKOMST INTRODUKTION TIL COLUMBUS OG DAGENS AGENDA 9.00 NYHEDER OG EFFEKTIVISERING

Læs mere

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Microsoft Dynamics NAV 2017 er en brugervenlig virksomhedsløsning fra Microsoft, som er nem at implementere og styrker dine forretningsambitioner. Nyt i Microsoft Dynamics

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

ItemPlanning (ITP) modul til varedisponering med MS Dynamics NAV.

ItemPlanning (ITP) modul til varedisponering med MS Dynamics NAV. ItemPlanning ItemPlanning (ITP) modul til varedisponering med MS Dynamics NAV. Hvornår kan I levere og hvor mange? Fuldt overblik med simulation, forecasting og præcise beregninger til virksomhedens salgs-

Læs mere

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Et webbaseret værktøj som gør informationerne og tallene i virksomhedens forretningssystemer tilgængelige for alle ansatte Visma

Læs mere

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring De 5 Benspænd Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring I har et ERP-system, der håndterer jeres transaktioner og i nogen grad rapportering. Men måske oplever I også, at et ERP-system har nogle begrænsninger,

Læs mere

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC 1 FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC John T. Hummelgaard, Salgs- & Marketingdirektør Maj 2013 IMPLEMENTERINGEN AF MANGE ERP

Læs mere

1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne. Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn

1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne. Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn 1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn Om foredragsholderen 2 (Peter Bjerg Olesen) Email: pbo@celog.dk

Læs mere

Det danske ERP marked

Det danske ERP marked Det danske ERP marked ComputerCamp seminar 25. marts 2009 Herbert Nathan Indhold Introduktion til HerbertNathan & Co Nogle indledende system begreber ERP-markedet leverandører og trends Hvorfor anskaffe

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 90 erne. Microsoft ønsker

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning ROB-EX Scheduler er en standardsoftwareløsning til produktionsplanlægning, som hjælper dig med at styre

Læs mere

ERP prisen oktober 2013 Torben Iversen

ERP prisen oktober 2013 Torben Iversen ERP prisen 2013 24. oktober 2013 Torben Iversen Indledning Konferencen FORRETNINGSsystemer har i samarbejde med HerbertNathan & Co valgt at indføre en ERP pris for at hædre leverandør- og kundevirksomheder,

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERPløsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Microsofts nyeste ERP-system er fyldt med masser af nye funktioner, som kan øge væksten i din virksomhed markant. Vi har samlet alt du skal vide. Kom

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Præsentation oktober 2013 Henrik Nordvig & Allan Mik Bjørnsfort YouTube intro: http://www.youtube.com/watch?v=uiw6znimg5e Baggrundsinformation +5 mandårs investering

Læs mere

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Peter Bernt Jensen, konsulent pebj@di.dk, 3377 3421 NOVEMBER 2017 Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Fødevarebranchen er god til robotter og automatisering, men kan blive endnu bedre til

Læs mere

Dynamisk hverdag Dynamiske processer

Dynamisk hverdag Dynamiske processer Dynamisk hverdag Dynamiske processer Verden og hverdagen er kompleks og i konstant forandring - og derfor skal den måde vi arbejder med projekter og implementering være enkel og forandringsparat. Agil

Læs mere

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012 January 2012 3. årgang, nummer 1 Harmoni Med SAP PI Når tingene går op i en højere enhed Godt nytår! Vi er kommet ind i 2012 med fuld fart, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med kunder og

Læs mere

Case 7-9 ØGET PRODUKTIVITET. Ressourceeffektivitet og omkostningsstyring. kompetencer. Optimeret teknologiudnyttelse

Case 7-9 ØGET PRODUKTIVITET. Ressourceeffektivitet og omkostningsstyring. kompetencer. Optimeret teknologiudnyttelse real world SCENARios Nr. 3 Case 7-9 ØGET PRODUKTIVITET GENNEM effektivisering AF din forsyningskæde Effektiviseringer Ressourceeffektivitet og omkostningsstyring Styrkelse af medarbejdernes kompetencer

Læs mere

Velkommen til - Alle gode gange tre

Velkommen til - Alle gode gange tre Velkommen til - Alle gode gange tre Der er mange virksomheder som igen overvejer nye systemer Give mulighed for at kunder og leverandører kan møde hinanden på en ny måde Skabe en større grad af gennemsigtighed

Læs mere

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

Reducér tiden med Taxon

Reducér tiden med Taxon Vores manuelle processer er minimeret med 75%, og vi er gået fra 4 til 1 medarbejder til åbning, sortering og distribution af ca. 40.000 breve årligt Jon Badstue Pedersen - Afdelingsleder, HR og digitalisering

Læs mere

Industrialisering Hvad betyder det for din virksomhed?

Industrialisering Hvad betyder det for din virksomhed? Business & Technology Innovation Industrialisering 4.0 - Hvad betyder det for din virksomhed? Tom Togsverd, Ph.D., partner Indesmatech ApS Hvem er Tom Togsverd? Civilingeniør og Ph.D. fra DTU Compute 18

Læs mere

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste vidensog udviklingsklub.

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Siden år 2000 er internettet og WEB blevet en naturlig del af enhver virksomhed. Men i virksomhederne mangler der sammenhæng mellem økonomistyring,

Læs mere

Mail, Kalender, Chat, Fildeling, Sites, Indhold, Sikkerhed og meget meget mere. Øg produktiviteten med samarbejdsværktøjer

Mail, Kalender, Chat, Fildeling, Sites, Indhold, Sikkerhed og meget meget mere. Øg produktiviteten med samarbejdsværktøjer Mail, Kalender, Chat, Fildeling, Sites, Indhold, Sikkerhed og meget meget mere Øg produktiviteten med samarbejdsværktøjer Samler alle dine værktøjer Office 365 samler alle dine hverdagsværktøjer i ét brugervenligt

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning. Danmarks mest solgte CMS

Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning. Danmarks mest solgte CMS Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning Danmarks mest solgte CMS Dynamicweb Software A/S Hvem er Dynamicweb Software? Med 4000 kunder verden over sælger og

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

GENBESØG DIN SEGMENTERING OG SÆLG MERE. White paper, april 2014

GENBESØG DIN SEGMENTERING OG SÆLG MERE. White paper, april 2014 GENBESØG DIN SEGMENTERING OG SÆLG MERE White paper, april 2014 Indhold Vigtigheden af segmentering... 3 Hvor vil I sælge?... 3 Hvem køber?... 4 Hvorfor køber kunderne fra jer?... 4 Hvordan køber kunderne?...

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren En vejledning til bedre administration af udgående post Alle virksomheder sender en bred vifte af post fakturaer, tilbud, salgsbrochurer, marketingmateriale

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

What s Hot 2018 Survey

What s Hot 2018 Survey What s Hot 2018 Survey Hvordan ser vores digitale fremtid ud? kaastrup andersen Marts 2018 BAGGRUND Den digitale fremtid giver virksomhederne mulighed for at skabe nye forretningsområder og indtjening.

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

Analyse af byggeriet som forretning

Analyse af byggeriet som forretning Jakob Orbesen, konsulent jaor@di.dk, 2132 0321 OKTOBER 2017 Analyse af byggeriet som forretning Byggeriet er overordnet en fornuftig forretning, som i forhold til overskudsgrad og afkastet af investeret

Læs mere

Logistikkens dag 2. december 2013

Logistikkens dag 2. december 2013 Logistikkens dag 2. december 2013 Simuleringsmodeller til optimering af produktion og logistik Poul Mose Johansen Kort om Integrate Vi er et kompetent team bestående af 6 konsulenter med lang uddannelsesmæssig

Læs mere

Lær jeres kunder - bedre - at kende

Lær jeres kunder - bedre - at kende Tryksag 541-643 Læs standarden for kundetilfredshedsundersøgelse: DS/ISO 10004:2012, Kvalitetsledelse Kundetilfredshed Overvågning og måling Vejledning I kan købe standarden her: webshop.ds.dk Hvis I vil

Læs mere

PRODUKTIONS- OG LOGISTIKSTYRING I MICROSOFT DYNAMICS NAV

PRODUKTIONS- OG LOGISTIKSTYRING I MICROSOFT DYNAMICS NAV FÅ TRIMMET PRODUKTIONSPROCESSERNE OPTIMERING I PRODUKTIONEN PRODUKTIONSSTYRING PLANLÆGNINGSVÆRKTØJER KOMME/GÅ LØNSYSTEMER LOGISTIK/LAGER TIDSSTUDIE AGIDON OPTIMERER VIRKSOMHEDENS PRODUKTIONS- OG LOGISTIKOPGAVER

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemandingsplanlægning i opnås den optimale fordeling af medarbejderressourcerne i forhold til virksomhedens produktions-, job- og aktivitetsbehov. IDENTIFIKATION AF OPGAVER DER SKAL LØSES OG HVORNÅR

Læs mere

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights Datcol DCS lager - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning Integreret lagerstyringsløsning Til ERP- og Økonomisystemer! Økonomisystemer DCS lager er specifikt udviklet mod

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING Forskellige perioder, forskellige behov Alle kunder befinder sig i forskellige stadier i deres digitaliseringsproces. I nogle perioder er det nødvendigt at vurdere

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

Knowledge Cube Nyhedsbrev

Knowledge Cube Nyhedsbrev Knowledge Cube Nyhedsbrev Vi er godt i gang med udrulningen af CatMan Solution version 3, og det er dejligt at opleve, at brugen af CatMan Solution breder sig ud til flere funktioner hos vores kunder.

Læs mere

IT-strategi og ROI baseret på IT

IT-strategi og ROI baseret på IT IT-strategi og ROI baseret på IT Indhold Udarbejdelse af en IT-strategi Udarbejdelse af en ROI-case til ledelsen (business case) Praktisk eksempel på Case forløb 10-05-2012 EG Copyright 2 Faser i udarbejdelse

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. AnaMo. Fremtidens ledelsesværktøj. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. AnaMo. Fremtidens ledelsesværktøj. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Fremtidens ledelsesværktøj (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Fremtidens ledelsesværktøj til forsyningsbranchen fra 3. parts systemer som f.eks.

Læs mere

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion Væksthusenes rolle : - operatør på tilskudsprogrammet Tilskudsordning TILSKUD TIL EKSTERN UVILDIG BISTAND 100.000

Læs mere

Ny løsning til kvalitetsstyring i Dynamics NAV

Ny løsning til kvalitetsstyring i Dynamics NAV INDLÆG 18 : DYNAMICS NAV Ny løsning til kvalitetsstyring i Dynamics NAV Kim V. Pedersen Horsens d. 6. november 2014 Rungsted d. 11. november 2014 CGI Group Inc. Kim V. Pedersen Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

BIG DATA og BIG DATA strategi

BIG DATA og BIG DATA strategi Dette White Paper er skrevet og udgivet af: Gilling/The Human Decision www.danskebigdata.dk Maj 2014 copyright Finn Gilling BIG DATA og BIG DATA strategi Vi lever i en tid, hvor vores omfattende brug af

Læs mere

Profitabel styring af projekt produktionen.

Profitabel styring af projekt produktionen. Session A2 Profitabel styring af projekt produktionen. V/Thomas Vest, Chef konsulent EG Neoprocess A/S 1 Agenda Introduktion Industri trends Projekt produktion i en global verden Microsoft Dynamics AX

Læs mere

PREPARED BY.

PREPARED BY. OPTIMER DIN DRIFT MED MATEMATISKE MODELLER PREPARED BY FREJA 4PL SERVICES www.freja.dk Matematiske modeller kan være en stor hjælp til beslutningstagen og planlægningsaktiviteter på både et operationelt,

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

EXACTO BUDGETING KOM HURTIGERE I MÅL MED BUDGETTET

EXACTO BUDGETING KOM HURTIGERE I MÅL MED BUDGETTET EXACTO BUDGETING KOM HURTIGERE I MÅL MED BUDGETTET ER JERES BUDGETPROCES EN TIDSRØVER? BENYTTER I JER AF MANGE EXCEL-FILER, NÅR I BUDGETTERER? MED EXACTO BUDGETING KAN I NØJES MED ÉN EXCEL-FIL OVEN PÅ

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

Behovet for miljøfornyelse. Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger

Behovet for miljøfornyelse. Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger Behovet for miljøfornyelse Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger Vi må alle tænke i nye baner, når det gælder miljøet Når 53 % af beslutningstagerne i Europa karakteriserer bæredygtighed

Læs mere

Vejen til højere indtjening

Vejen til højere indtjening Vejen til højere indtjening v/ Thomas Honoré Koncernchef ABG Small & Midcap seminar 24. september 2015 AGENDA Highlights første halvår 2015 Præsentation af Columbus Columbus15 strategi Værdi til aktionærerne

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Udvid din virksomhed på en sikker måde

Udvid din virksomhed på en sikker måde Udvid din virksomhed på en sikker måde Bevar fremgangen og væksten i din virksomhed Uanset om du opretter widgets, sælger tjenester eller transporterer varer, er du afhængig af dine medarbejdere, og dine

Læs mere

Brug matematiske modeller til at optimere din drift

Brug matematiske modeller til at optimere din drift Brug matematiske modeller til at optimere din drift Matematiske modeller kan være en stor hjælp i beslutningstagen-og planlægningsaktiviteter på både et operationelt, taktisk og strategisk niveau. Matematiske

Læs mere

Automatisering af manuelle processer Dybdescreeningworkshop Slides til workshop 1 Oktober 2017

Automatisering af manuelle processer Dybdescreeningworkshop Slides til workshop 1 Oktober 2017 Automatisering af manuelle processer Dybdescreeningworkshop Slides til workshop 1 Oktober 2017 Indhold Værktøj Output Screeningsprocessen Oversigt over forløb 1. Forberedelse 2. Ledelsesworkshop 3. Dybdescreening

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere