Referat ordinær generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat ordinær generalforsamling"

Transkript

1 GRUNDEJERFORENINGEN KLINTEGÅRDEN, ENØ, 4736 KARREBÆKSMINDE Enø, den 21. maj 2017 Referat ordinær generalforsamling Formanden startede med at byde alle fremmødte velkommen til den 50. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Klintegården. Traditionen tro at startede generalforsamlingen med sangen "Du danske sommer, jeg elsker dig 1. Valg af dirigent samt valg af stemmetællere, samt godkendelse af dagsorden. A. Henning Jensen fra nabogrundejerforening Strandgården blev indstillet som dirigent. Henning Jensen blev valgt med applaus. B. K126 (Jens) og K62 (Ulrik) blev valgt som stemmetællere Dagsorden blev godkendt 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, samt planer fremtiden. Årets gang Sidste sommer var en meget våd, og vand giver fortsat udfordringer omkring vores dræn. Heldigvis ser de foranstaltninger, der er gennemført ind til nu, ud til at virke, efter at der er foretaget lidt justeringer, men der er stadig udfordringer omkring et lavtliggende område midt i vores grundejerforening. Her har vi også den udfordring, at drænrørene ligger tæt ved jordoverfladen, og det giver problemer med rødder fra træer og store planter. Det arbejder vi fortsat med at få på plads. Vi har stadig en udfordring i, at nogle grundejere stadig lægger store sten i rabatten ved vejen, de betragter åbenbart rabatten som en del af deres grund. Det er rabatten ikke det er en del af vejen og derfor fællesareal. Vi har tidligere på en generalforsamling oplyst om, at det ikke er tilladt at placere sten og lignende i rabatten. Få dem nu fjernet! Sidste sommer modtog vi alle et brev fra Næstved Kommune omkring Interesse afklaring for højvandsdige ved Enø og Lungshave med indkaldelse til et orienteringsmøde i september midt i ugen. Der var der ingen overraskelse i emnet det havde man arbejdet på i fællesudvalget i flere år, så det var udmærket tiltag, bortset fra at orienteringsmødet blev afholdt efter sommerferien på en almindelig arbejdsdag, så var vi mange, der havde lidt svært ved at deltage. Side 1! af 11!

2 I marts måned i år modtog vi alle så et nyt brev fra Næstved Kommune omkring Etablering af højvandsdige ved Enø og Lungshave. Næstved Kommune havde besluttet at fremme projektet om højvandsdiget. Desuden stod der også, at vi nok skal betale til højvandsdiget, da vi vil få fordel af at kunne komme til vores ejendom året rundt. I bestyrelsen var vi absolut ikke enig med Næstved Kommune omkring finansieringen af det projekt. I april måned har vi derfor sendt en indsigelse mod evt. etablering af højvandsdige ved Enø, hvor vi gør opmærksom på følgende: Det meste af grundejerforeningen ligger højere end 2 meter over havet. De grunde, der er placeret længst mod øst, er ikke beskyttet af diget. At vi vil have adgang til vores ejendom året rundt er ikke korrekt - ved et højvande på 2 meter over daglig vande ligger Brosvinget fra Spar-købmanden og frem til broen under vand. Så har vi ikke adgang til vores ejendom. Da vi ikke får nogle fordele ved højvandsdige mod Karrebæk Fjord, forventer vi således, at hverken grundejerforeningen eller dens medlemmer på nogen måde eller på noget tidspunkt skal deltage i finansieringen af projektet. Vi opfordrer Næstved Kommune til at se på en anden løsning, der omfatter hele Enø og Karrebæksminde, således at alle grundejere får glæde af et dige og mulighed for at have adgang til deres ejendom hele året. Næstved Kommune har svaret, at indsigelsen bliver taget med som part, når arbejdet med den økonomiske fordeling starter. Endvidere skriver Næstved kommune, at brevet i første omgang er ment som en orientering om, at Næstved Kommune fremmer projektet. Jeg skal hilse fra vores vejmand og sige, at stikveje er blevet renoveret og hullerne i asfaltvejen er blevet lappet. Jeg har dog bemærket at nye huller er på vej. Hvis du er hundeejer så husk, at ikke alle er lige begejstret for hunde, så respekter venligst at: Din hund skal holdes i snor Din hunds efterladenskaber skal du tage med dig hjem Din hund må ikke larme og hermed forulempe dine naboer Hunde må ikke færdes på vores badebroer Side 2! af 11!

3 Husk også at græsklipning samt brug af en hver form for motorredskaber må ikke finde sted på lørdage og søn- og helligdage efter kl. 13:00. Fra 1. oktober til 31. marts kan det tillades at der bruges motorredskaber indtil kl. 17:00. Hjemmesiden Foreningens hjemmeside er stadig aktiv efter en afbrydelse i slutningen af vinteren. Vi har fået en ny webmaster, det er Ole Skovgaard. I forbindelse med opdatering til en ny version gik den gamle hjemmeside fløjten. Ole fik bygget en ny hjemmeside til os vi er p.t. i gang med at tilrette hjemmesiden og lægge nyt indhold på. Tak til Ole for hjælpen. Brænde og brændeovne Vi er rigtig mange som bruger en brændeovn som alternativ varmekilde i sommerhuset. Men husk, der er nogle ting du ikke må fyre med i din brændeovn: 1. Trykimprægneret træ, paller eller træ, der på anden vis er overfladebehandlet. 2. Træaffald, som kan indeholde rester af maling, lim og lak. 3. Husholdningsaffald, fx mælkekartoner, æggebakker, plastik og kulørte tryksager som ugeblade og reklamer. Hvis du fyrer med ovenstående materialer, kan brænderøgen indeholde giftstoffet dioxin, som er farligt for mennesker selv i små mængder. Mange tror fejlagtigt, at træpaller er rent træ, men det er ikke nødvendigvis tilfældet, selvom træet ikke bærer synligt præg af imprægnering. Miljøstyrelsen har tidligere dokumenteret, at 6 ud af 10 engangspaller fra Sydeuropa indeholdt imprægneringsmidlet PCP, der kan give dioxinforurening, på trods af at engangspallerne ikke nødvendigvis var markeret eller på anden vis bar præg af at være behandlet. Hvordan ved du, om du fyrer korrekt? Det kan røgen, der kommer ud af din skorsten, som regel afsløre. Hvis røgen næsten er helt usynlig og ikke lugter grimt, fyrer du korrekt. Hvis røgen derimod er tydelig, mørk eller måske helt sort og lugter grimt, er der noget galt. Orientering omkring fællesudvalget Efter generalforsamlingen i 2016 i fællesudvalget opstod der lidt polemik omkring formandsposten. Man havde nemlig fået en dygtig og engageret formand i Jette Johnsen fra G/F Egemosegård, men efter en total bestyrelsesudskiftning i G/F Egemosegård, ville man overdrage Jettes mandat til anden side, idet G/F Egemosegård ikke havde tillid til Jette. Det medførte forslag om ændring af vedtægterne i fællesudvalget, således at formanden kunne vælges direkte. Efter en ekstraordinær generalforsamling blev vedtægtsændringen vedtaget, og Jette valgt til formand. Det medførte så, at G/F Egemosegård meldte sig ud af Fællesudvalget. Side 3! af 11!

4 Efter noget mere polemik i G/F Egemosegårds bestyrelse blev den udskiftet, igen, hvorefter G/F Egemosegård igen meldte sig ind i fællesudvalget. I FU har men blandt andet arbejdet med følgende: I efteråret/vinteren var der en indbrudsbølge på Enø og Lungshave. Via samarbejde mellem medlemmer af FU, lykkedes det at få politiet interesseret i indbrudsbølgen, og der blev foretaget besøg på nogle adresser. I Fjordhusene, hvor en større gruppe østarbejdere var indkvarteret, mens de udført sæsonarbejde, fandt politiet en samling tyvekoster. Fjordhusene har gjort kraftig indsigelse overfor formidleren af udlejningen. Lejemålene blev opsagt, men de pågældende flyttede blot til andre udlejningshuse. Den 27-28/ rykkede politiet hurtigt ud om natten og anholdt et par unge, lokale mennesker, der var midt i en indbruds turné. De blev af retten i Næstved varetægtsfængsling frem til den 22. februar I fællesudvalget har man naturligvis arbejdet med digeprojektet, som er overdraget til Næstved Kommune for videre bearbejdning. Man har også presset på omkring evt. sammenlægning af Reedtzholm Vandværk med Karrebæk Vandforsyning. Fællesudvalget har også fået sig en hjemmeside Orientering omkring vandværket Det store emne de senere år har været en evt. sammenlægning med Karrebæk Vandforsyning. Nu er der ved at ske noget i sagen vores mand i vandværket, Peder Sass, næstformand i vandværket, har overtaget forhandlingerne fra formanden Henrik Jørgensen. Der arbejdes med en plan, der sigter på, at Karrebæk Vandforsyning overtager Reedtzholm Vandværk senest den 1. januar Det bliver desværre ikke gratis, da Karrebæk Vandforsyning har en stor formue, som vi bliver en del af. Hver enkel parcel får en regning på ca ,- kr. som fordeles over 4 år. Til gengæld får vi så billigere vand fra 1. januar 2018, idet de faste årlige omkostninger falder med kr. 154,- samt en m³ der er ca. kr. 4,40 lavere. Ved et årligt forbrug over 35 m³ er der penge at spare fra dag et. Jeg skal gøre opmærksom på, at der stadig forhandles med Karrebæk Vandforsyning og at regningen forhåbentlig bliver mindre end 1.400,- kr. Og hvad får vi så ud af det? En professionel ledelse og pasning af vandværket En større forsyningssikkerhed Side 4! af 11!

5 Nemmere ved at efterleve evt. fremtidige krav til ledelse, uddannelse og certificering af vandværkspasning Lavere driftsomkostninger Vandværket har afholdt det årlige plenarmøde den 22. april 2017, og her var der fuld opbakning til sammenlægningsplanerne. Efter en evt. sammenlægning af vandværkerne vil det være Karrebæk Vandforsyning der står for vandafregningen. Det seneste, der er sket, er at Reedtzholm Vandværks formand, Henrik Jørgensen har opsagt sin formandspost og stilling som vandværkspasser pr. 30. juni Regnskab / budget Vi har i år haft et overskud på regnskabet på ,- kr. Kassereren vil under punkt 3 gennemgå regnskabet, og under punkt 5 B vil han gennemgå budgettet. Planer fremtiden Næstved Kommunes projekt omkring etablering af højvandsdige ved Enø og Lungshave skal naturligvis følges tæt, således at vi sikrer os, at grundejerforeningen Klintegårdens medlemmer ikke kommer til at betale til projektet. Drænsystemet på Klintegården vil også i den kommende periode tage ressourcer i bestyrelsens arbejde. Der er fortsat lidt udfordringer, før vi har et drænsystem, der fungerer tilfredsstillende. Og nye udfordringer vil nok komme til. Evt. etablering af fibernet på Enø bliver også en opgave for den kommende bestyrelse. Via fællesudvalget har vi modtaget en henvendelse fra firmaet Fibia (under SEAN-NVE), om interesse for etablering af fibernet til sommerhusene. Det vil være med internet på 50/50 MB og TV-pakke. Og prisen starter på kr. 199,- pr. måned + etableringsomkostninger. Der er også medlemmer af grundejerforeningen, der har henvendt sig til bestyrelsen omkring etablering af fibernet. Bestyrelsen er som altid åben for ideer og initiativer - I er altid velkomne til at tager fat i et bestyrelsesmedlem. TAK Tak til dem, der i øvrigt har hjulpet foreningen i det forgangne år. En særlig tak til dem, der hjælper med at sætte badebroer op og tage dem ned igen, og til dem der hjælper med vedligeholdelsesarbejde ved mosen. Og en tak til vores webmaster, Ole Skovgaard. Side 5! af 11!

6 Tak til bestyrelsen for et godt samarbejde i den forgangne periode samt præsentation: René Kasserer, valgt på generalforsamlingen, tilsynsførende med drænsystemer på Klintegården samt veje og stier samt ansvarlig for petanque-udvalget. Joakim Næstformand og Sekretær, forestår indkaldelser, referater og breve m.v. Joakim har meddelt, at han ikke ønsker at genopstille, så derfor en tak til Joakim for indsatsen. Peder vores mand i Reedtzholm Vandværk, hvor han har gjort en enorm indsats omkring forhandlinger med Karrebæk Vandforsyning. Peder er også koordinator på vedligeholdelsesarbejdet ved mosen. Jette Bestyrelsesmedlem og vores kvinde i Fællesudvalget Og jeg, Torben, jeg holder øje med friarealer, dyrkningsarealer og plantagen. Som det fremgår af indkaldelsen, så skal vi have valg af formand i år, og jeg har valgt ikke at genopstille. Jeg har været medlem af bestyrelsen i 21 år, heraf 8 år som formand. For mange mange år siden var vi nogle stykker der var til plenarmøde i vandværket efter mødet sagde vi til hinanden, sådan nogle gamle ronkedor, kunne de ikke lette en vis legemsdel og lade yngre kræfter komme til! Jeg besluttede dengang, at jeg ikke vil være en gammel ronkedor i bestyrelsen, så der for stopper jeg nu. Beretning blev taget til efterretning med følgende bemærkninger: - K179 (Peter Larsen) Bliver det muligt at læse referater fra fremtidige bestyrelsesmøder. Svar: Dette blev bekræftet. - K120 (Michael) Hvor mange bestyrelsesmøder er der afholdt. Svar: 5 stk. - K49 (Lars) Huller i vej stammer fra renoveringsarbejde af kloak. Svar: Grøften er kommunens ansvar. Hullerne i vejen bliver repareret af kommunen. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse (vedlagt). Kassereren fremlagde regnskabet for Regnskabet blev godkendt med følgende kommentarer: - K115 (Leif) Hvad betaler vi Hellmer for at holde fællesarealer. Svar: ca kr. - K205 (Peter Sass) oplyser at fremtidig opkrævning af betaling for vand, vil ske fra Karrebæk Vandværk. (Under forudsætning af at sammenlægning gennemføres) Side 6! af 11!

7 Derudover mindede kassereren om at man skal meddele adresseændring, samt mail-adresse 4. Indkomne forslag. Bestyrelsen foreslår, at der afholdes festligholdelse af GF Klintegårdens 50 års jubilæum, 30. maj Festen afholdes hos Smålandshavet/3F lørdag den 2. september Bestyrelsen foreslår at der anvendes kr pr. medlem (parcel) til festen, en beløbsramme på i alt kr ,-. Hertil kommer deltagerbetaling på forventet 150,- pr. person. Bemærk, der er ikke fælles transport mellem Klintegårdsvej og Smålandshavet/3F Forslaget blev vedtaget enstemmigt. Forslag fra Jens Winther K103: Generalforsamlingen pålægger hermed bestyrelsen at sørge for at forpagter fremover holder en dyrknings fri sone på min. 10 meter fra klintekanten. Bestyrelsens kan ikke anbefale forslaget. Bestyrelsen er opmærksom på, at der skal holdes en rimelig afstand til Klinten. KOMMENTARER: - K103 (Jens Winther) uddybede og kommenterede sit forslag. Formanden svarede på kommentar at der er løbende dialog med Hellmer. - K269 Metergrænse bør ændres, så der er mere plads. - K115 Enig i forslag. Fællesarealet skal være til GF s disposition. - K235 Skal der overhovedet dyrkes? Eller skal jorden der dyrkes udlægges til friareal? - K50 Skrænten er farlig. Der slås ikke græs helt ud til kanten. Der skal ikke kunne køre biler derud. - K225 Forslag skal til afstemning. - K269 Forslag om suspendering af GF, så forslag kan udvides lidt. - K44 Hvem skal passe jord hvis ikke Helmer er med. Forslaget blev vedtaget 26 for - 22 imod. Forslag fra Leif Fredebo K115: Ændring af forpagtningsaftalen med Helmer, til at der kun må dyrkes økologisk landbrug på Klintegårdens friarealer. Helmer dyrker i dag konventionel landbrug, med masser af sprøjtegift, til skade for både natur og grundejerne. Bestyrelsens kan ikke anbefale forslaget. Forpagteren dyrker i dag arealerne med hensyntagen til naboerne. KOMMENTARER: - K115 Forslag uddybes. - Formanden: Bestyrelsen har talt med Helmer. Der sprøjtes kun 1 gang om året (så vidt muligt). - K115 Ikke enig i betragtning og forslag opretholdes. Side 7! af 11!

8 Forslaget blev nedstemt 13 for, 31 imod Forslag fra Leif Fredebo K115: Der bør etableres en hjertestarter på huset ved mosen. Det vil sikre en endnu hurtigere hjælp på Klintegårdsvej og redde folk med hjerteproblemer. Bestyrelsens kan ikke anbefale forslaget. Fællesudvalget har opsat hjertestarter på Enø Kystvej 182 (Helmer Jensen æggegården). KOMMENTARER: - K115 Forslag uddybes - Der er 3,5 km til Hellmer og retur, hvilket er for langt. - Formanden: Det er en ganske tung proces at søge midler til en hjertesarter. Prisen for den eksisterende var K177 Hvis man kan bruge kr. på en fest, kan man også bruge på en hjertestarter - K269 Prisen for en hjertestarter vurderes at være billigere end kr. - K103 God ide at der opsættes hjertestarter, så folk ved mosen kan finde den. Forslaget blev vedtaget 37 for. 5. Bestyrelsens forslag til: A. Honorar jf. 8 stk. 4. Kasserer honorar: 50,- pr. medlem ,-. Honoraret er samme beløb som de tidligere år. Forslaget blev enstemmigt vedtaget B. Budget og kontingent. Kasseren fremlægger budget for KOMMENTARER: - K177 Hvorfor bruges pengene i vejfonden ikke. Svar: Veje repareres efter instruks fra bestyrelse. Ellers skal der rettes henvendelse til bestyrelsen. - K103 Brug andet materiale til at reparere. - K120 Hvis man holder hastigheden på 30 - støver det ikke. Side 8! af 11!

9 Budget og kontingent blev enstemmigt vedtaget C. Gebyrer. Rykkergebyr, pr. gang 100,- Lukke og genåbning for vand 3.375,- Manglende måleraflæsning 250,- Administrations honorar ved manglende adresse ændring 250,- Taget til efterretning (skal ikke til afstemning) 6. Valg af medlemmer til bestyrelsen, på valg er: Valgregler: Alle kandidater til afstemning på en gang. Kun en stemme pr. post, fx 2 poster på valg (2 bestyrelsesmedlemmer) = 2 stemmer. Den kandidat der opnår flest stemmer er nr.1, herefter kommer nr. 2. Formand (ulige år). På valg er Torben Hansen (Torben modtager ikke genvalg). Bestyrelsen og K103 foreslår Jette Bertholdt (K109). Jette blev enstemmigt valgt. Medlem (1 ulige år) På valg er Joakim Gohs-Jensen (Joakim modtager ikke genvalg). Bestyrelsen foreslår Peter Moegreen (K197). Der skal vælges 2 medlemmer, da Jette Bertholdt er valgt til formand. Peter Moegreen (K197) foreslås valgt for 2 år. Jens Winther (K103) stiller op som modkandidat til Peter Moegreen. Michael Wendel fra K223 foreslås til bestyrelsespost. Flest stemmer får 2 år. Næstflest 1 år. Færrest er ikke valgt. Stemmeseddel nr. 2 skal udfyldes med 2 navne. Afstemning faldt således ud: Peter Moegreen (K197) 40 stemmer - Valgt for 2 år Jens Winther (K103) 35 stemmer - Valgt for 1 år. Michael Wendel (K223) 23 stemmer - Ikke valgt Side 9! af 11!

10 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen: Bestyrelsen foreslår valg af: Jens Rosendahl (K221) Derudover er Michael Vendel (223) foreslået. Begge enstemmigt valgt. 8. Valg af revisorer og revisorsuppleanter, på valg er 2 revisorer Pia Larsen (K68), Martin Christiansen (K145). Bestyrelsen foreslår genvalg. Begge genvalgt enstemmigt 2 revisorsuppleanter Følgende foreslås: Michael Nielsen (K120) Torben Hansen (K149) Begge valgt enstemmigt 9. Eventuelt KOMMENTARER: * Der køres for stærkt - farten skal sættes ned. * Ny bestyrelse skal lade være med om de kan anbefale forslag der stilles. / Vi forventer at bestyrelsen tager stilling til indkomne forslag * Bestyrelsen bør se på vedtægter ifm. prioritering af suppleanter. * Hvad bruges opslagskassen til? Det er bestyrelsens tavle, hvorfor det udelukkende er bestyrelsen der sætter ting op i kassen. * Der er 209 grunde i GFK. * Der var ønske om at opslagskassen kan bruges af medlemmerne til div. kommunikation. * Der blev sagt farvel til afgående medlem af bestyrelsen Joakim Gohs-Jensen og afgående Formand Torben Hansen. Begge fik stor tak og applaus. Side 10! af 11!

11 Dirigenten afslutter generalforsamlingen. Bestyrelsen takkede dirigenten for en god ledelse af generalforsamlingen. Side! 11 af 11!

GFK ordinære generalforsamling lørdag den 28. maj 2016 kl. 14:30. Formandens beretning m.m.

GFK ordinære generalforsamling lørdag den 28. maj 2016 kl. 14:30. Formandens beretning m.m. GFK ordinære generalforsamling lørdag den 28. maj 2016 kl. 14:30 Formandens beretning m.m. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til den 49. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Klintegården.

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Dagsorden til Bestyrelsesmøde Lørdag d. 11. februar 2017 kl I Fiskeri- og Bymuseet

Dagsorden til Bestyrelsesmøde Lørdag d. 11. februar 2017 kl I Fiskeri- og Bymuseet Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø. Referat af Bestyrelsesmøde d. 11.februar 2017 afholdt på Fiskerimuseet Deltagere: Jens Nikolajsen, Stølsgården Jan Davidsen Vigen Per Ourø, Lungshave Peder

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2019 Mødedato: Langfredag den 19. april 2019 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 24. april 2019 Fremmødte stemmeberettigede parceller: 36 Fuldmagt:

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave 1 Hjemsted og medlemmer 1.1. Foreningens navn er Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave. Foreningen er dannet ved en sammenlægning af Grundlejerforeningen

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2018, søndag den 29. april 2018 kl. 10.00 holdt på Klintsøgaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune. Vedtægter for grundejerforeningen Sandhagen juni 2013 Kapitel 1: Foreningens navn og hjemsted 1: 2: Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KLINTEGÅRDEN, ENØ, 4736 KARREBÆKSMINDE

GRUNDEJERFORENINGEN KLINTEGÅRDEN, ENØ, 4736 KARREBÆKSMINDE GRUNDEJERFORENINGEN KLINTEGÅRDEN, ENØ, 4736 KARREBÆKSMINDE Enø, den 3. juni 2012 År 2012, lørdag den 12. maj kl. 14:00 afholdtes den 45. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Klintegården, Enø,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 8. juni 2019. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der næsten 80 fremmødte, hvoraf de 48 var stemmeberettigede

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet 1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdt i Dagsorden: Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 14. juni 2014 kl. 14.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Der var mødt 52 deltagere heraf var 31 stemmeberettiget. John Hansen blev valgt som dirigent. Beretning: Beretning

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. Nuværende vedtægter (Juli 2014) Forslag til vedtægtsændring (2016)

Vedtægter. Nuværende vedtægter (Juli 2014) Forslag til vedtægtsændring (2016) Nuværende vedtægter (Juli 2014) Forslag til vedtægtsændring (2016) 1. Foreningens navn er "Strandbjerggårdens Grundejerforening" med hjemsted Vollerup Overdrev, 4400 Kalundborg. Paragraf 1 Foreningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden:

G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden: 20. Maj 2010 Referat fra generalforsamlingen, søndag den 9. maj 2010. G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden:

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Grundejerforeningen Birkely

Referat fra Generalforsamling Grundejerforeningen Birkely Referat fra Generalforsamling Grundejerforeningen Birkely. 02.04.2018 Der er 19 fremmødte medlemmer og 3 fuldmagter. Ad. 1: Kim Poulsen bliver valgt som ordstyrer. Ad. 2: Stemmetællere er: Steen Barcelli,

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013 V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 1 Foreningens navn er SMIDSTRUPHØJ, stiftet den 25. september 1966. Foreningens værneting er Helsingør

Læs mere