Undervisningsmiljøvurdering Brenderup Realskole Marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Undervisningsmiljøvurdering Brenderup Realskole Marts 2014"

Transkript

1 Undervisningsmiljøvurdering Brenderup Realskole Marts 2014

2 Det er Brenderup Realskole ledelses ansvar at der udarbejdet en skriftlig undervisningsmiljøvurdering af sikkerheds- og sundhedsforholdene samt forholdene vedrørende det psykiske og æstetiske miljø på skolen. Undervisningsmiljøvurderingen skal være tilgængelig på skolen for elever og andre interesserede. Det gør som følger: 1. Undervisningsmiljøvurderingen lægges tilgængelig for alle på 2. Undervisningsmiljøvurderingen sendes på intra til alle skolens forældre, til alle ansatte samt til skolens bestyrelse. Undervisningsmiljøvurderingen skal revideres når der sker væsentlige ændringer der har betydning for undervisningsmiljøet; dog mindst hver tredje år. Undervisningsmiljøvurderingen indeholder en kortlægning af skolens fysiske, psykiske og æstetiske undervisningsmiljø. Alle tre faktorer vurderes i samspil for at få et dækkende billede af skolens undervisningsmiljø. Undervisningsmiljøvurderingen indeholder en beskrivelse og en vurdering af eventuelle undervisningsmiljøproblemer, en handlingsplan for løsning af de konstaterede problemer samt retningslinier for opfølgelse af planen. Undervisningsmiljøundersøgelsen har været anonym og netbaseret og er foretaget i starten af marts Skolen har benyttet til spørgeundersøgelsen. Efterbearbejdningen er i første omgang foretaget med skoleleder Curt Graugaard Jensen og lærer Esther Larsen som forfatter og herefter gennemgået af skolens elevråd og pu samt fremlagt på lærerrådsmøde og til bestyrelsesmøde. Som bilag til undervisningsmiljøvurderingen vedlægges den rapport der fremkom i den netbaserede spørgeskemaundersøgelse. Eleverne har med forældres hjælp skulle besvare undervisningsmiljøundersøgelsesspørgsmålene derhjemme. Forældrene er blevet adviseret herom. Den netbaserede spørgeskemaundersøgelse er besvaret af i alt 27 børn i indskolingen, 51 børn fra mellemtrinet samt 140 børn fra overbygningen. Sammenlagt har 218 elever ud af skolens 313 elever besvaret undersøgelsen, svarende til knap 70% af skolens elevantal. Besvarelserne er samlede i en skala fra 1 til 5, hvor 5 er det mest positive og 1 det mindst positive.

3 Er du glad for at gå i skole? Indskoling: 4,6 Mellemtrin: 4,0 Overbygning: 4,2 Gennemsnit: Er du glad for at gå i skole: 4,27 Tilfredshedsniveauet er generelt højt. Eleverne er glade for at gå i skole på Brenderup Realskole.

4 Forholdet til klassen og venskaber Er du glad for din klasse? Indskoling: 4,9 Mellemtrin: 4,2 Overbygning: 4,3 Er I gode ved hinanden i klassen/behandler I hinanden godt i klassen? Indskoling: 4,3 Mellemtrin: 4,1 Overbygning: 4,4 Har du nogle venner i klassen? Indskoling: 4,0 Mellemtrin: 4,6 Overbygning: 4,4 Har du nogen at lege med/være sammen med i frikvarterne? Indskoling: 4,8 Mellemtrin: 4,7 Overbygning: 4,8 Sker det, at du bliver uvenner med nogen i skolen? Indskoling: 3,8 Mellemtrin: 3,8 Overbygning: 4,0 Gennemsnit Forholdet til klassen og venner : 4,34 Det sociale miljø på Brenderup Realskole er godt. Der er mange elevvenskaber og gode klasser, hvor man behandler hinanden godt.

5 Tryghed Spørgsmålet er alene stillet til mellemtrin og overbygning Tænker du tit på at skifte skole? (svaret nej, aldrig udløser 5 point. Svaret: Ja, meget tit udløser 1 point) Mellemtrin: 4,5 Overbygning: 4,8 Gennemsnit: Tryghed : 4,65 Elevsituationen på Brenderup Realskole er stabil og ikke præget af ønske om at skifte skole

6 Lærer/elev-relation Er du glad for dine lærere? Indskoling: 4,9 Mellemtrin: 4,2 Overbygning: 4,2 Får du skæld-ud af dine lærere Indskoling: 4,0 Mellemtrin: 4,1 Overbygning: 4,2 Er der en voksen på skolen du kan tale med, hvis du er ked af det? Indskoling: 5,0 Mellemtrin: 4,7 Overbygning: 4,4 Behandler dine lærere dig rimeligt? (kun for mellemtrin og overbygning) Mellemtrin: 4,1 Overbygning: 4,1 Gennemsnit: Lærer/elev-relation: 4,36 Konklusion Der opleves tilfredshed med lærer/elev-relationen og det opleves at der er en voksen at tale med, hvis man er ked af det. Skolens virke er baseret på tydelig pædagogik med klare regler for børn og voksne.

7 Mobning og alvorligt drilleri Er der nogen der driller dig/mobber dig så du bliver ked af det? Indskoling: 4,0 (56% svarer nej ) Mellemtrin: 4,7 (85% svarer nej ) Overbygning: 5,0 (96% svarer nej ) Er det nogen fra din klasse der der driller? Indskoling: 1,3 (92% svarer ja ) Mellemtrin: 75% svarer ja Overbygning: 83% svarer ja Fra en anden klasse? Indskolingen: 3,7 (33% svarer ja ) Mellemtrin: 12% svarer ja Overbygning: 34% svarer ja De voksne? Indskoling: 4,7 (92% svarer nej) Mellemtrin: 38% svarer ja Overbygning: 0% svarer ja Får du hjælp af de voksne når du bliver drillet/mobbet Indskoling: 4,0 Mellemtrin: 4,4 Overbygning: 4,4 Er du med til at drille/mobbe andre, så de bliver kede af det Indskoling: 4,9 (95% svarer nej ) Mellemtrin: 4,8 (96% svarer nej ) Overbygning: 4,9 (98% svarer nej ) Der er forskel på at blive drillet eller mobbet. Undersøgelsen tager ikke begrebet under behandling, og foretager ikke nødvendigvis en adskilning mellem mobning og drilleri, og ikke en adskillelse af negativ drilleri og positiv drilleri med omtanke. Skolens definition af mobning kan findes på skolens hjemmeside. Skolens lærere forventes at være fagligt opmærksomme, og reagere hvis lektier ikke er lavet eller elever ikke gør deres bedste. Kun få elever ønsker at skifte skole, og der er en voksen at tale med, hvis man er ked af det. Gennemsnit: Mobning og alvorligt drilleri: 4,57 Hvor der er mennesker sammen opstår der også konflikter. Brenderup Realskole er ikke nødvendigvis fri for drilleri, men næsten ingen ( 96,3%) mener, at de selv er aktive med drilleri eller mobning.

8 Fagligt læringsmiljø Motivation Har du lyst til at lære noget i skolen/er du interesseret i at lære noget i skolen? Indskoling: 4,9 Mellemtrin: 4,5 Overbygning: 4,2 Er timerne spændende? Indskoling: 4,1 Mellemtrin: 3,6 Overbygning: 3,6 Gennemsnit: Motivation: 4,15 Der opleves et godt motivationsniveau. De ældre elever kan opleve, at timerne ikke er spændende. Det kan skyldes skolens fokus på, at også generelle, tekniske ting f.eks tabeller, grammatik, tegnsætning skal trænes og øves, idet det er en forudsætning for at få tilegnet sig gode, faglige kundskaber og rutiner.

9 Timerne og undervisningen Har du nemt ved at koncentrere dig i timerne? Indskoling: 3,6 Mellemtrin: 3,9 Overbygning: 3,9 Er du og dine klassekammerater med til at bestemme, hvad I skal lave i timerne? Indskoling: 2,2 Mellemtrin: 1,9 Overbygning: 2,4 Gennemsnit: Timerne og undervisningen : 2,98 Skolens hverdag tilrettelægges og gennemføres af lærerne. Arbejdet udføres af eleverne. Fordelingen indebærer, at eleverne når pensum igennem på en kvalificeret og udbytterig måde.

10 Faglig læring Hvordan klarer du dig i timerne/jeg klarer mig godt fagligt i timerne? Indskoling: 4,5 Mellemtrin: 4,2 Overbygning: 4,2 Gennemsnit: Faglig læring 4,3 Elevernes forventning til egen kunnen er god.

11 Undervisningsformer Faglig evaluering og vejledning Får du ros af lærerne for dit skolearbejde? Indskoling: 4,3 Mellemtrin: 3,7 Overbygning: 3,8 Er dine lærere gode til at hjælpe dig i timerne/får du hjælp til skolearbejdet? Indskoling: 4,6 Mellemtrin: (65% får hjælp af læreren. 75% får hjælp hjemmefra (man kan godt få begge)) Overbygning: (59% får hjælp af læreren. 56% får hjælp hjemmefra (man kan godt få begge)) Gennemsnit: Faglig evaluering og vejledning 3,93 (spørgsmål 1) Elevernes oplevelse af, at få ros af lærerne daler i løbet af skoletiden. Fokus på at få hjælp til skolearbejdet daler i løbet af skoletiden.

12 Sundhed Helbred og velbefindende Hvordan har du det for tiden? Indskoling: 4,7 Mellemtrin: 4,2 Overbygning: 4,3 Føler du dig alene i skolen? Indskoling: 4,7 Mellemtrin: 4,5 Overbygning: 4,5 Bevæger du dig i frikvartererne/føler du dig sund og rask? Indskoling: 4,6 Mellemtrin: 4,3 Overbygning: 4,3 Gennemsnit: Helbred og velbefindende 4,46 Trivsel og oplevelse af at føle sig sund og rask er god.

13 Fravær og fritid Er du tit hjemme fra skole, fordi du er syg/hvor meget fravær har du haft de sidste to måneder? Indskoling: 5,0 Mellemtrin: 4,4 Overbygning: 4,2 Hvad er grunden til fravær? (kun mellemtrin og overbygning der må vælges flere svar) Mellemtrin: sygdom 100%, ferie 11%, ikke godt i klassen 4%, træt af at gå i skole 7% Overbygning: sygdom 90%, ikke godt i klassen 9%, ikke overskue min hverdag 5%, træt af at gå i skole 14% Gennemsnit: Fravær og fritid (spørgsmål 1): 4,53 Fraværsniveauet er lavt.

14 Fysiske og æstetiske rammer Er jeres klasselokale rar at være i/har I indflydelse på hvordan jeres klasseværelse ser ud? Indskoling: 4,5 Mellemtrin: 2,8 Overbygning: 2,8 Kan du lide at være indenfor på skolen/hvor tilfreds er du med din arbejdsplads? Indskoling: 4,3 Mellemtrin: 3,8 Overbygning: 3,7 Er toiletterne på skolen i orden? Indskoling: 4,6 Mellemtrin: 4,5 Overbygning: 4,6 Hvor tilfreds er du med muligheden for at bruge skolens computere? (mellemtrin og overbygning) Mellemtrin: 4,4 Overbygning: 3,7 Hvor tilfreds er du med internetforbindelsen? Mellemtrin: 3,9 Overbygning: 4,2 Hvor tilfreds er du med rengøringen? Mellemtrin: 4,5 Overbygning: 4,4 Hvor tilfreds er du med skolens bibliotek? Mellemtrin: 4,2 Overbygning: 3,8 Hvor tilfreds er du med skolens indeområder? Mellemtrin: 3,8 Overbygning: 3,6 Hvor tilfreds er du med skolens udeområder? Indskoling: 4,9 Mellemtrin: 4,6 Overbygning: 4,3

15 Gennemsnit: Fysiske og æstetiske rammer : 4,09 Skolens indeområder scorer lavere end udeområder. Skolens indeområder bærer præg af, at være arbejdsområder idet elever er ude i frikvartererne. Oplevelsen af rengøringen er god, oplevelsen af adgang til skolecomputere daler i løbet af skoletiden, idet skolens computere alene er til skolebrug og ikke benyttes i frikvarterer.

16 Sikkerhed Ved du hvad du skal gøre, hvis der opstår brand på skolen? Indskoling: 4,6 Mellemtrin: 4,9 Overbygning: 4,9 Er du kommet så alvorligt til skade i skolen, at du blev hentet af dine forældre eller skulle til læge? Indskoling: 4,3 Mellemtrin: 4,7 Overbygning: 4,9 Hvornår kom du i givet fald til skade? Indskoling: 80% i frikvarteret Mellemtrin: 75% i frikvarteret Overbygning: 89% i frikvarter eller udendørs Gennemsnit: Sikkerhed : 4,72 Konklusion Sikkerhedsniveauet er højt

17 Indeklima Kan du høre, hvad lærerne siger i timerne? Indskoling: 4,5 Mellemtrin: 4,4 Overbygning: 4,6 Bliver du forstyrret af larm i timerne? Indskoling: 2,9 Mellemtrin: 3,3 Overbygning: 3,8 Hvad synes du om lyset i klassen? Indskoling: 4,7 Mellemtrin: 4,4 Overbygning: 4,1 Hvor tilfreds er du med luften i klassen? Indskoling: 4,4 Mellemtrin: 3,9 Overbygning: 3,8 Hvor tilfreds er du med temperaturen i klassen? Indskoling: 4,0 Mellemtrin: 3,7 Overbygning: 3,8 Gennemsnit: Indeklima : 4,02 Skolens indeklimaforhold overholder alle normer mht lys, støj og ventilation. Lydforholdene er gode i klasselokalerne. En del elever oplever at blive forstyrret af støj i timerne. Tilfredsheden med lys, luft og temperatur falder des ældre eleverne bliver, på trods af at de ældste elever er i de nyeste og bedst klimatisk regulerede lokaler. Spørgsmålene giver ikke svar på hvor meget der larmes, men det kan foreståes, at eleverne forstyrres HVIS der larmes. Skolen lægger stor vægt på ro i timerne og oplever ikke uro.

18 Elevråd Er elevrådet med til at bestemme, hvad der skal ske på skolen f.eks indretning, aktiviteter og arrangementer (kun mellemtrin og overbygning) Mellemtrin: 3,6 Overbygning: 3,8 Gennemsnit: elevråd : 3,7 Elevrådets indflydelse kunne være højere.

19 Samlende konklusioner Gennemsnit: Er du glad for at gå i skole: 4,27 Forholdet til klassen og venner 4,34 Tryghed 4,65 Mobning og alvorligt drilleri 4,57 Lærer/elev-relation 4,36 Motivation 4,15 Timerne og undervisningen 2,98 Faglig læring 4,30 Faglig evaluering og vejledning 3,93 Helbred og velbefindende 4,46 Fravær og fritid 4,53 Fysiske og æstetiske rammer 4,09 Sikkerhed 4,72 Indeklima 4,02 elevråd 3,70 Brenderup Realskole. 4,20 Besvarelserne er samlede i en skala fra 1 til 5, hvor 5 er det mest positive og 1 det mindst positive.

20 Top 5 Sikkerhed 4,72 Tryghed 4,65 Mobning og alvorligt drilleri 4,57 Fravær og fritid 4,53 Lærer/elev-relation 4,36 Bund 5 Timerne og undervisningen 2,98 elevråd 3,70 Faglig evaluering og vejledning 3,93 Indeklima 4,02 Fysiske og æstetiske rammer 4,09

21 Handleplan for bund 5 Timerne og undervisningen 2,98 Er du og dine kammerater med til at bestemme hvad I skal lave i timerne besvares med lave pointsatser på hhv 2,2. 1,9 og 2,4 Handleplan: Skolens hverdag tilrettelægges og gennemføres af lærerne. Arbejdet udføres af eleverne. Fordelingen indebærer, at eleverne når pensum igennem på en kvalificeret og udbytterig måde. Det er således skolens holdning, at elevernes udbytte af undervisningen er bedst, når arbejdsfordelingen mellem lærer og elev respekteres. Skolen ligger ifølge CEPOS-undersøgelse fra november 2013 som den 15.bedste skole i Danmark, målt på undervisningseffekt. Elevråd - 3,70 Er elevrådet med til at bestemme, hvad der skal ske på skolen f.eks indretning, aktiviteter og arrangementer besvares med hhv 3,6 og 3,8 point. Handleplan: Skolens elevråd vil udarbejde forslag til på hvilke områder elevrådet ønsker mere indflydelse. Faglig evaluering og vejledning 3,93 Det vurderede spørgsmål er: Får du ros af lærerne for dit skolearbejde? Pointsatserne er: Indskoling: 4,3 Mellemtrin: 3,7 Overbygning: 3,8 Handleplan: Skolens lærere arbejder aktivt med motivationsfremmende initiativer i forhold til skolearbejdet. Læreren vurderer og aftaler i samarbejde med forældre og elev til skole/hjemsamtaler hvilke initiativer der skal foretages for at opretholde eller forbedre motivationen hos den enkelte elev. Indeklima 4,02 En del elever oplever at blive forstyrret af larm i timerne. Især i de mindre klasser oplever elever støj. Skolen lægger stor vægt på, at timerne er præget af arbejdsro og accepterer ikke unødig elevuro. Ikke desto mindre kan der især blandt ivrige, mindre elever være arbejdsstøj og fortælletrang, der kan virke forstyrrende. Indeklima opleves ringere des ældre eleverne bliver, hvor især temperatur og luft nævnes. Skolen har 22 grader i alle klasselokaler og der er for at holde co2-niveauet nede, mekanisk ventilation i alle klasselokaler, ligesom der er gjort lyddæmpende foranstaltninger i alle klasselokaler. Skolens indeklimaforhold overholder således alle normer mht lys, støj og ventilation. Handleplan: Skolen vil til gavn for elevkoncentration og miljø overveje at sænke temperaturen i klasselokalerne til 20 grader.

22 Fysiske og æstetiske rammer 4,09 Er jeres klasselokale rar at være i/har I indflydelse på hvordan jeres klasseværelse ser ud får lave point på Indskoling: 4,5 Mellemtrin: 2,8 Overbygning: 2,8 Skolens indeområder scorer lavt på Mellemtrin 3,6 Overbygning 3,8 Skolens indeområder er få og skolen har ikke indendørs opholdsarealer til elever, og eleverne forventes at være udenfor i frikvartererne. Handleplan: Klasselærerne aftaler klassens indretning og udsmykning med klasserne.

23 Konklusioner Tilfredshedsniveauet er generelt højt. Eleverne er glade for at gå i skole på Brenderup Realskole. Det sociale miljø på Brenderup Realskole er godt. Der er mange elevvenskaber og gode klasser, hvor man behandler hinanden godt. Elevsituationen på Brenderup Realskole er stabil og ikke præget af ønske om at skifte skole Der opleves tilfredshed med lærer/elev-relationen og det opleves at der er en voksen at tale med, hvis man er ked af det. Skolens virke er baseret på tydelig pædagogik med klare regler for børn og voksne. Hvor der er mennesker sammen opstår der også konflikter. Brenderup Realskole er ikke nødvendigvis fri for drilleri, men næsten ingen ( 96,3%) mener, at de selv er aktive med drilleri eller mobning. Der opleves et godt motivationsniveau. De ældre elever kan opleve, at timerne ikke er spændende. Det kan skyldes skolens fokus på, at også generelle, tekniske ting f.eks tabeller, grammatik, tegnsætning skal trænes og øves, idet det er en forudsætning for at få tilegnet sig gode, faglige kundskaber og rutiner. Skolens hverdag tilrettelægges og gennemføres af lærerne. Arbejdet udføres af eleverne. Fordelingen indebærer, at eleverne når pensum igennem på en kvalificeret og udbytterig måde. Elevernes forventning til egen kunnen er god. Elevernes oplevelse af, at få ros af lærerne daler i løbet af skoletiden. Fokus på at få hjælp til skolearbejdet daler i løbet af skoletiden. Trivsel og oplevelse af at føle sig sund og rask er god Fraværsniveauet er lavt Skolens indeområder scorer lavere end udeområder. Skolens indeområder bærer præg af, at være arbejdsområder idet elever er ude i frikvartererne. Oplevelsen af rengøringen er god, oplevelsen af adgang til skolecomputere daler i løbet af skoletiden, idet skolens computere alene er til skolebrug og ikke benyttes i frikvarterer Sikkerhedsniveauet er højt Skolens indeklimaforhold overholder alle normer mht lys, støj og ventilation. Lydforholdene er gode i klasselokalerne. En del elever oplever at blive forstyrret af støj i timerne. Tilfredsheden med lys, luft og temperatur falder des ældre eleverne bliver, på trods af at de ældste elever er i de nyeste og bedst klimatisk regulerede lokaler. Spørgsmålene giver ikke svar på hvor meget der larmes, men det kan foreståes, at eleverne forstyrres HVIS der larmes. Skolen lægger stor vægt på ro i timerne og oplever ikke uro. Elevrådets indflydelse kunne være højere. Når mange skal give deres holdning til undervisning, mobning, lærer/elev-relation, trivsel og motivation samt tryghed og sikkerhed, vil der altid være enkelte, er ligger ved siden af flertallet. Når mange er sammen, kan det ikke undgås, at der forekommer konflikter. Elevernes syn på dette er, at opstår der problemer, er der en voksen at tale med, og denne tager fat på problemet her og nu. Ønsket om at flytte skole er også meget lille, hvad der passer fint med den enkeltes trivsel samt sikkerheden. Motivationsniveauet er godt, dog lidt faldende i overbygningen, men det må tillægges alder og motivation i det hele taget. Skolen er en boglig skole, og hver enkel er ansvarlig for at møde udhvilet og forberedt jf. skolens værdigrundlag. Trods et dalende motivationsniveau i overbygningen er fraværsprocenten meget lav fra

24 indskolingen til overbygningen. Dette kan skyldes gode udeområder samt elevernes tillid og forventning til egen kunnen, som er god. Med en score på 4,20, hvor 5 er det højeste, kan der konkluderes, at eleverne på Brenderup og Omegns er tilfredse elever.

BILAGSRAPPORT. Nilen Privat Skole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Nilen Privat Skole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Nilen Privat Skole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Th. Langs Skole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Th. Langs Skole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Th. Langs Skole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Dragør Skole Dragør Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Dragør Skole Dragør Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Dragør Skole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Umv Basis spørgeskema til 7. 10. klasse

Umv Basis spørgeskema til 7. 10. klasse Trivsel 1 Er du glad for at gå i skole? Klassen og andre fællesskaber 2 Er du glad for din klasse? 3 Behandler I hinanden godt i klassen? 4 Har du nogen venner i skolen? Ja, mange Ja, en del Ja, et par

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Hillerød Vest Skolen Hillerød Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Hillerød Vest Skolen Hillerød Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Hillerød Vest Skolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Bakkeskolen Skanderborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Bakkeskolen Skanderborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Bakkeskolen Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

BILAGSRAPPORT. St. Magleby Skole Dragør Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. St. Magleby Skole Dragør Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT St. Magleby Skole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Spjellerup Friskole Faxe Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Spjellerup Friskole Faxe Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Spjellerup Friskole Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Vittenbergskolen Esbjerg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Vittenbergskolen Esbjerg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Vittenbergskolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling på

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Viby Friskole Roskilde Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Viby Friskole Roskilde Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 Viby Friskole Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser

Læs mere

BILAGSRAPPORT. UMV Basis. Alminde-Viuf Fællesskole Kolding Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. UMV Basis. Alminde-Viuf Fællesskole Kolding Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT UMV Basis Alminde-Viuf Fællesskole Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

Umv Basis spørgeskema til 4. 6. klasse

Umv Basis spørgeskema til 4. 6. klasse Trivsel 1 Er du glad for at gå i skole? Ja, altid Klassen og fællesskabet 2 Er du glad for din klasse? Ja, altid 3 Behandler I hinanden godt i klassen? Ja, altid 4 Har du nogen venner i klassen? Ja, mange

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Vejlernes NaturFriskole Thisted Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Vejlernes NaturFriskole Thisted Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Vejlernes NaturFriskole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

BILAGSRAPPORT. 6B Vestre Skole Svendborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. 6B Vestre Skole Svendborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT 6B Vestre Skole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Distriktsskole Ølstykke Egedal Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Distriktsskole Ølstykke Egedal Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Distriktsskole Ølstykke Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Risskov Efterskole & Sansestormerne Aarhus Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Risskov Efterskole & Sansestormerne Aarhus Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Risskov Efterskole & Sansestormerne Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Klippen. Den Kristne Friskole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Klippen. Den Kristne Friskole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Undervisningsmiljøvurdering efterår 213 Klippen. Den Kristne Friskole Termometeret Overbliksrapport Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede beelser fordeler

Læs mere

undervisningsmiljø 2014

undervisningsmiljø 2014 undervisningsmiljø 2014 I undersøgelsen er der blevet spurgt ind til følgende temaer: - indeklima - fysiske og æteriske rammer - sundhed - trivsel - fagligt læringsmiljø Skolen scorer meget positivt i

Læs mere

BILAGSRAPPORT. 10 Salling Efterskole Skive Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. 10 Salling Efterskole Skive Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT 1 Salling Efterskole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Skoler Holbæk Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Skoler Holbæk Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Skoler Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Sædding Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Sædding Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Sædding Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Efterskoler Holbæk Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Efterskoler Holbæk Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Efterskoler Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Sportsefterskolen SINE Tønder Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Sportsefterskolen SINE Tønder Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Sportsefterskolen SINE Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Kildemarkskolen Næstved Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Kildemarkskolen Næstved Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Kildemarkskolen Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 08 april klasse Gitte Heidi Urfeldt klasse. Indhold

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 08 april klasse Gitte Heidi Urfeldt klasse. Indhold 4.-9. klasse Indhold 1 Information Besvarelser medtaget i denne rapport Filtrer på køn Drenge Piger Er medtaget i dette diagram X X 2 Fagligt læringsmiljø 26: Hvor mange timer om ugen bruger du på at lave

Læs mere

BILAGSRAPPORT. 3 Friskolen - Østerlund Sønderborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. 3 Friskolen - Østerlund Sønderborg Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT 3 Friskolen - Østerlund Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

BILAGSRAPPORT. U Team 1- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. U Team 1- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT U Team 1- Hvinningdalskolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Tallerupskolen Assens Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Tallerupskolen Assens Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Tallerupskolen Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen Dato:1. oktober, 2015 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1. oktober, 2018 UMV en indeholder de

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Vester Mariendal Skole og Undervisscenter Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 c+d. Klostermarken Skole Slagelse Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 c+d. Klostermarken Skole Slagelse Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Undervisningsmiljøvurdering efterår 2 c+d Klostermarken Skole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016.

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Bagsværd, januar 2017 Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Vi har gennemført den nationale trivselsmåling på Bagsværd Skole i efteråret 2016. Trivselsmålingen består af

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole UNDERVISNINGSMILJØVURDERING Mølholm Skole 2014 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning... s. 1 2. Opfølgning på sidste rapports handleplan.. s. 4 3. UMV 2013.. s. 9 4. Revideret handleplan.... s. 11 5. Retningslinjer

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen

Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen Udarbejdet Juni 2013 og gyldig frem til juni 2016 Lundebakkeskolens UMV er udarbejdet ved hjælp af UMV-spørgeskema-skabelonen på klassetrivsel.dk Undersøgelsen

Læs mere

BILAGSRAPPORT. U Team 2- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. U Team 2- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT U Team 2- Hvinningdalskolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 29 marts Hanne Jul Yde UMV. Indhold

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 29 marts Hanne Jul Yde UMV. Indhold Indhold 1 Information Besvarelser medtaget i denne rapport Filtrer på køn Drenge Piger 2 Fysiske: Sikkerhed Er du kommet alvorligt til skade på skolen? Indskoling Valgmuligheder Indskoling Ja 13 13 2 Nej

Læs mere

Afd. 1 uvm-undersøgelse

Afd. 1 uvm-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 2 Besvarelser medtaget i denne rapport... 2 Fysiske: Sikkerhed... 3 Er du kommet alvorligt til skade på skolen?... 3 Kan du altid finde en voksen, når der er frikvarter?...

Læs mere

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: 59 29 14 38

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: 59 29 14 38 Højsted, den 08-02-16 UMV maj 2015 Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Vi har brugt spørgeskemaværktøjet www.termometeret.dk fra Dcum. Undersøgelsen er foregået i perioden fra marts

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Esbjerg Realskole Esbjerg Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Esbjerg Realskole Esbjerg Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Esbjerg Realskole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

Overbliksrapport 4.-8.klasse

Overbliksrapport 4.-8.klasse Overbliksrapport 4.-8.klasse Læsevejledning Mellerup Friskole skal hvert tredje år udarbejde en undervisningsmiljøvurdering (UMV) som er en skriftlig vurdering af sikkerheds og sundhedsforholdene, samt

Læs mere

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen 2013 2014 Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen Termometertal fra skoleåret 2013-2014 Termometeret 1 INDHOLD Termometertal fra skoleåret 2013-2014 0. 3. klasse n Trivsel 5 n Fagligt læringsmiljø

Læs mere

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen 2014 2015 Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen Termometertal fra skoleåret 2014-2015 Termometeret 1 INDHOLD Termometertal fra skoleåret 2014-2015 0. 3. klasse n Trivsel 5 n Fagligt læringsmiljø

Læs mere

UMV afd.a feb12. Fysiske: Inventar. Side 1 af 18. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?

UMV afd.a feb12. Fysiske: Inventar. Side 1 af 18. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? UMV afd.a feb12 Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Får du ondt i ryggen, når du sidder ned ved dit bord i timerne? Side 1 af 18 Sidder du godt på din stol i klasseværelset?

Læs mere

UVM Sparkær skole. Fysiske: Inventar. Side 1 af 19. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?

UVM Sparkær skole. Fysiske: Inventar. Side 1 af 19. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? UVM Sparkær skole Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Får du ondt i ryggen, når du sidder ned ved dit bord i timerne? Side 1 af 19 Sidder du godt på din stol i klasseværelset?

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Klostermarken Skole Slagelse Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Klostermarken Skole Slagelse Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Klostermarken Skole Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Klostermarken Skole Slagelse Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Klostermarken Skole Slagelse Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Klostermarken Skole Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Trivselsevaluering 2010/11

Trivselsevaluering 2010/11 Trivselsevaluering 2010/11 Formål Vi har ønsket at sætte fokus på, i hvilken grad de værdier, skolen fremhæver som bærende, også opleves konkret i elevernes dagligdag. Ved at sætte fokus på elevernes trivsel

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Brædstrup Skole Horsens Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Brædstrup Skole Horsens Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Brædstrup Skole Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Firkløverskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2017

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Firkløverskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2017 UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Firkløverskolen Dato: 1. maj 2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2017 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Klostermarken Skole Slagelse Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Klostermarken Skole Slagelse Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Undervisningsmiljøvurdering efterår 213 Klostermarken Skole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. juni 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Mobning, Underspørgsmål til mobning hjælper andre, Klasselæreren, Stress, Rammer 1, Rammer 2,

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2016-17 Klassen Hvor tilfreds er du med dit klasselokale? tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller Utilfreds Antal besvarelser 1 20 9 5 35 I procent 2,9 57 25,7 14,3 Gns 3,5

Læs mere

UMV2 2014. Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke

UMV2 2014. Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke UMV2 2014 Information Der er i alt 164 elever fra 4-7 klasse der har besvaret nedenstående spørgsmål. Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Ved ikke 67,07% 18,29% 14,63%

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Ringe Kost- Og Realskole Faaborg-Midtfyn Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Ringe Kost- Og Realskole Faaborg-Midtfyn Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Ringe Kost- Og Realskole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Trivselsundersøgelse enhed1 okt 13

Trivselsundersøgelse enhed1 okt 13 Indhold Indhold... 1 Lokaler og fællesområder... 3 Er du glad for dit klasselokale?... 3 med valgmuligheder... 3 Er der plads nok i klassen?... 4 med valgmuligheder... 4 Er legeområderne på skolen gode?...

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

UMV Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke

UMV Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke UMV 2014 Information Der er 191 elever fra 0-3 klasse der har besvaret nedenstående spørgsmål. Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Ved ikke 74,35% 11,52% 14,14% Sidder

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Biersted skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: April 2016

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Biersted skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: April 2016 Her indsætter I skolens logo UMV Sådan! Dato: 26/8 2013 Undervisningsmiljøvurdering for Biersted skole Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: April 2016 UMV en indeholder de fire faser,

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Boblerne Næstved Fri Skole Næstved Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Boblerne Næstved Fri Skole Næstved Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet: Elevernes

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole UNDERVISNINGSMILJØVURDERING Mølholm Skole 2012 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning... s. 1 2. UMV... s. 2 3. Handleplan.. s. 5 4. Retningslinjer for opfølgning. s. 6 5. Links. s. 6 1. Indledning Undervisningsmiljøvurderingen(UMV)

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering, marts 2010.

Undervisningsmiljøvurdering, marts 2010. Undervisningsmiljøvurdering, marts 2010. Udarbejdet af: Christine 9c, Emil 9c, Morten 6.b, Caroline 6.a, Lilian Svart, Elna Jørgensen 1. Kortlægning jf. skema 2. Beskrivelse og vurdering af evt. undervisningsmiljøproblemer

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2013/2014. Skole.

Undervisningsmiljøvurdering 2013/2014. Skole. Undervisningsmiljøvurdering 2013/2014 Klarup Skole. Denne undervisningsmiljøvurdering udarbejdes på baggrund af Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø. Lov nr. 166 af 14/03/2001. Af loven fremgår

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Skoleundersøgelse UVM efterår 2013. Vinderup Realskole Holstebro Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Skoleundersøgelse UVM efterår 2013. Vinderup Realskole Holstebro Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Skoleundersøgelse UVM efterår 2013 Vinderup Realskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 22. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål. Emnet "Klassen og kammeraterne" indeholder følgende spørgsmål

Emnet Generel tilfredshed indeholder følgende spørgsmål. Emnet Klassen og kammeraterne indeholder følgende spørgsmål Spørgsmål Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål Er du glad for din skole? Er du glad for dine lærere? Hvor tit... - glæder du dig til at komme i skole? Hvor tit... - glæder du dig til

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. august 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Trivselsundersøgelse til kvalitetsrapport 2013 Greve

Trivselsundersøgelse til kvalitetsrapport 2013 Greve Trivselsundersøgelse til kvalitetsrapport 2013 Greve Indhold Indhold... 2 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Skolens udearealer... 4 Har skolen nogen gode legepladser?...

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: Køn: 9.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed altid for det Ikke så Nej, slet Er du glad for din skole? 3 / 2

Læs mere

Overbliksrapport 0.-3.klasse

Overbliksrapport 0.-3.klasse Overbliksrapport 0.-3.klasse Læsevejledning Mellerup Friskole skal hvert tredje år udarbejde en undervisningsmiljøvurdering (UMV) som er en skriftlig vurdering af sikkerheds og sundhedsforholdene, samt

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering.

Undervisningsmiljøvurdering. Undervisningsmiljøvurdering. INDLEDNING Denne undervisningsmiljøvurdering er resultatet af en spørgeskemaundersøgelse, som er foretaget på Helsingør lille Skole i skoleåret 2012/13 96% af eleverne har

Læs mere

Trivselsundersøgelse enhed 2 okt 13

Trivselsundersøgelse enhed 2 okt 13 Trivselsundersøgelse enhed 2 okt 13 Indhold Indhold... 1 Klassens liv... 4 I1: Har du det godt i din klasse?... 4 med valgmuligheder... 4 med valgmuligheder... 5 I1: Har du det godt i din klasse?... 6

Læs mere

Toftevangskolen Teglporten 7-9, 3460 Birkerød Tlf. 45942323 Fax 45942313 toftevangskolen@rudersdal.dk

Toftevangskolen Teglporten 7-9, 3460 Birkerød Tlf. 45942323 Fax 45942313 toftevangskolen@rudersdal.dk Toftevangskolen Teglporten 7-9, 3460 Birkerød Tlf. 45942323 Fax 45942313 toftevangskolen@rudersdal.dk Undervisningsmiljøvurdering (UMV) - juni 2014 Som tillæg til overbliksrapporten har Toftevangskolen

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Th. Langs Skole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Th. Langs Skole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Th. Langs Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

MELLEMTRIN 2018/ /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune

MELLEMTRIN 2018/ /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune MELLEMTRIN 2018/19 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Gentofte Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. 7A Stenoskolen Lolland Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. 7A Stenoskolen Lolland Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT 7A Stenoskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2010 Hold: 5. klasse 2010, 6. klasse 2010 Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 7.b, 8.a, 8.b, 9.a, 9.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Efterskoleliv. Bork Havn Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Efterskoleliv. Bork Havn Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Efterskoleliv Bork Havn Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler

Læs mere

En stor del af eleverne svarer, at de er glade for at gå i skole og, at de er glade for deres klasse

En stor del af eleverne svarer, at de er glade for at gå i skole og, at de er glade for deres klasse Undervisningsmiljøundersøgelse Indskolingen 0.-3. årgang Positive Udsagn. En stor del af eleverne svarer, at de er glade for at gå i skole og, at de er glade for deres klasse En stor del af eleverne svarer,

Læs mere

UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Marts 2019 Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Rygaards Skole, 0.- Gentofte Kommune Rygaards Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4.A, 4.B, 5.A, 5.B, 6.A, 6.B, 7.A, 7.B, 8.A, 8.B, 9.A, 9.B, 9.C M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 21. December 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Mou Skole Aalborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Mou Skole Aalborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Mou Skole Aalbor Kommune Termometeret Bilasrapport Læsevejlednin Bilasrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørsmål, som indår i undersøelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin Undervisningsmiljøundersøgelse for 3. 6. klassetrin Vadehavsskolen maj 2010. 1. Simple tabeller Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder

Læs mere

Kvantitativ trivselsmåling/undervisningsmiljøvurdering HLS oktober 2017

Kvantitativ trivselsmåling/undervisningsmiljøvurdering HLS oktober 2017 Kvantitativ trivselsmåling/undervisningsmiljøvurdering HLS oktober 2017 Det sociale liv på skolen, og ikke mindst i klassen, er vigtigt. Elevernes trivsel på HLS er af stor betydning (jf. skolens trivselspolitik

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 13. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Mou Skole Aalborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Mou Skole Aalborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Mou Skole Aalbor Kommune Termometeret Bilasrapport Læsevejlednin Bilasrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørsmål, som indår i undersøelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Højsted, den 08-02-16 UMV januar 2011 Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Vi brugte spørgeskemaværktøjet www.termometeret.dk fra Dcum. Undersøgelsen foregik i perioden fra april 2010

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 1. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 10 Er du glad for at gå i skole? 47 / 85.45% 4 / 7.27%, ikke

Læs mere

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6%

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste

Læs mere

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse?

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse? RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er du glad for

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Skansevejens Skole Aalborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Skansevejens Skole Aalborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Skansevejens Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole. Antal svarpersoner: 131

Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole. Antal svarpersoner: 131 Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole Antal svarpersoner: 131 KLASSEN OG KAMMERATERNE (9. KL.) LASSEN OG KAMMERATERNE 1.1. Føler du, at dine klassekammerater kan lide dig som den du er? 1.2.

Læs mere

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse.

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse. Stor gruppe. 2007 Undervisningsmiljø undersøgelse. Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 2 / 15% 10 / 77% 1 / 8% 0 / 0% Ja, dem alle

Læs mere

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018 RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Fredensborg Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Vittenbergskolen Esbjerg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Vittenbergskolen Esbjerg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Vittenbergskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere