Ekstraordinært obligationsejermøde den 18. november 2013 Ændringer af obligationsvilkår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ekstraordinært obligationsejermøde den 18. november 2013 Ændringer af obligationsvilkår"

Transkript

1 Side 1 af 4 Ekstraordinært obligationsejermøde den 18. november 2013 Ændringer af obligationsvilkår Resumé Denne fondsbørsmeddelelse udsendes for at orientere om baggrunden for selskabets forslag om ændring af renten på obligationslånet fra 7% til 0,5% pr. 1. januar For obligationsejerne betyder ændringen, at rentebetalingerne bliver lavere, mens afdragene bliver tilsvarende højere. Det samlede beløb, der udbetales, vil således være uændret før skat, men kan være højere efter skat, alt efter den enkelte obligationsejers skattemæssige situation. Det fuldstændige ændringsforslag til prospektets punkt fremgår af Bilag 1. Forslaget støttes af Special Servicer, CorpNordic Denmark A/S, samt af en enig bestyrelse. Herudover redegøres for baggrund for eventuel fusion mellem Kristensen Germany AG og Kristensen Germany Holding GmbH, samt status for gennemførelse af de indgåede salgskontrakter og status på retssager. Ændring af renten på obligationslånet fra 7% p.a. til 0,5% p.a pr. 1. januar 2013 Baggrund for anmodning om ændring Som oplyst i fondsbørsmeddelelse nr. 117 vil der frem til garantiudløb kunne udbetales yderligere ca. EUR 6 mio. til obligationsejerne under forudsætning af, at der ikke trækkes på de deponerede beløb, og der opnås enighed om betaling af førtidsindfrielsesomkostninger. Af samme fremgår, at gælden til obligationsejerne pr. 30. juni 2013 udgør EUR 62,8 mio., heraf udgør den nominelle restgæld EUR 58,9 mio. Med den nuværende rente på 7% p.a. har selskabet maksimalt mulighed for at betale renten i ca. halvandet år. På denne baggrund anmoder selskabet om, at renten på obligationslånet ændres fra 7% p.a. til 0,5% p.a. Med den reducerede rente har selskabet mulighed for at betale renten frem til udløb i 2015, idet den samlede rentebetaling for årene 2013 til 2015 vil udgøre EUR 0,9 mio. Det overskydende beløb på op til ca. EUR 5 mio. vil blive udbetalt som afdrag på obligationsgælden. For obligationsejerne betyder det, at rentebetalingerne bliver lavere og afdragene højere, men det samlede beløb, der udbetales, vil være det samme.

2 Side 2 af 4 Anmodning om ændring På det kommende obligationsejermøde vil ledelsen i Kristensen Germany AG derfor anmode obligationsejerne om at tiltræde, at renten på obligationslånet nedsættes fra 7% p.a. til 0,5% p.a. fra 1. januar I prospektets punkt står bl.a. anført, at Obligationerne forrentes i perioden fra udstedelsen til og med den 31. december 2015 med en fast rente på 7% p.a., som betales årligt bagud på hver Terminsdag. Dette foreslås ændret til Obligationerne forrentes i perioden fra udstedelsen til og med den 31. december 2012 med en fast rente på 7% p.a. og herefter med en fast rente på 0,5% p.a. til og med den 31. december Renten betales årligt bagud på hver Terminsdag. Det fuldstændige ændringsforslag til prospektets punkt fremgår af Bilag 1. Der er indhentet vurdering af de skattemæssige konsekvenser for selskabet og for obligationsejerne. Det er bestyrelsens vurdering, at det kan ske uden negative skattemæssige konsekvenser, idet det dog bemærkes, at ved ændringer er der altid en vis risiko for anden tolkning af skattelovgivningen end den forudsatte. For obligationsejerne kan der være tale om en fordel, idet afdrag som udgangspunkt ikke er skattepligtige. Såfremt vilkårsændringen ikke er til væsentlig skade for obligationsejerne er simpelt flertal tilstrækkeligt til at vedtage denne. På baggrund af en vurdering fra selskabets advokat samt henset til, at de samlede udbetalinger til obligationsejerne vil være uændrede efter vedtagelsen af ændringsanmodningen, er det bestyrelsens vurdering, at simpelt flertal er tilstrækkeligt til at vedtage ændringsanmodningen på obligationsejermødet. Anbefaling fra Special Servicer og bestyrelse Special Servicer, der repræsenterer obligationsejerne, anbefaler obligationsejerne at stemme for de foreslåede ændringer til obligationsvilkår. Bestyrelsen for Kristensen Germany AG, hvor obligationsejerne også er repræsenteret, anbefaler enstemmigt obligationsejerne at stemme for de foreslåede ændringer til obligationsvilkår. Fuldmagt Det er muligt at afgive stemme på obligationsejermødet ved fuldmagt til Speciel Servicer, bestyrelsen eller anden person, der deltager på obligationsejermødet. Fuldmagtsblanket fremgår af Bilag 2 til denne fondsbørsmeddelelse, eller den kan downloades på selskabets hjemmeside

3 Side 3 af 4 Øvrige forhold Eventuel fusion mellem Kristensen Germany AG og Kristensen Germany Holding GmbH Kristensen Germany Koncernen består af følgende selskaber: Af omkostningsmæssige hensyn arbejdes der på at forenkle koncernstrukturen. For Kristensen Real Estate Munich GmbH og Kristensen Multimedia GmbH er processen med en solvent likvidation igangsat. Som følge af at Kristensen Germany Holding GmbH var sælger af ejendomsselskaberne, har dette selskab stadig kontraktuelle forpligtelser. Derfor kan dette selskab ikke likvideres endnu. I stedet undersøges muligheder for at fusionere Kristensen Germany Holding GmbH sammen med moderselskabet Kristensen Germany AG. Dette vil betyde, at Kristensen Germany AG indtræder i datterselskabets forpligtelser. En væsentlig forudsætning for at en fusion vil blive gennemført er, at det ikke medfører ændring i de sikkerheder, som obligationsejerne har i dag. Status for gennemførelse af de indgåede salgskontrakter. Der er opnået enighed med den ene køber om betaling af restkøbesum på EUR 1,4 mio., hvilket er EUR 0,1 mio. højere end tidligere oplyst. Fordeling og betaling af førtidsindfrielsesomkostninger på lån ydet af HSH Nordbank udestår, idet der fra købernes side skal indbetales det resterende beløb på EUR 1,5 mio. Forholdet forventes afklaret inden årets udgang. Der er ikke af køberne trukket på de EUR 4 mio., der for hovedparten er deponeret indtil ultimo 2015 til sikkerhed for afgivne garantier. Under forudsætning af at der ikke trækkes på disse deponeringer, og der opnås enighed om betaling af førtidsindfrielsesomkostninger, forventes der fortsat frem til garantiudløb at kunne udbetales yderligere ca. EUR 6 mio. til obligationsejerne.

4 Side 4 af 4 Status på retssager Siden seneste fondsbørsmeddelelse har der ikke været fremdrift i de to retssager. Der har været afholdt forligsmøde, men uden resultat. Sagsøger har anmodet om afholdelse af et nyt forligsmøde. Selskabet overvejer dette. For stævningen om regulering af købesummen vedr. Kristensen Berlin GmbH med EUR 8,3 mio. + renter er der i forhold til køber deponeret EUR 1,0 mio. Såfremt udfaldet af en kommende retssag skulle blive, at sagsøger får medhold, kan dommen vedrøre et beløb, der overstiger EUR 1,0 mio. For stævningen om tilbagelevering af grundarealer i Braunschweig skønnes den maksimale risiko at udgøre EUR 0,7 mio., såfremt sagsøger får medhold. Der er ikke stillet særskilt sikkerhed vedr. denne sag. Selskabets ledelse mener, at der ikke er belæg for de udtagne stævninger. Retssagerne kan dog blive langvarige og Selskabet søger derfor fortsat en forligsmæssig løsning. Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsens formand Tage Benjaminsen eller direktør Kent Hoeg Sørensen (tel ) Vedhæftede filer: Bilag 1: Fuldstændige ændringsforslag til prospektets punkt Bilag 2: Fuldmagt

5 Side 5 af 4 Bilag 1 Fuldstændige ændringsforslag til prospektets punkt Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 2 Nuværende ordlyd Kuponrente, terminsdatoer og forældelsesfrist: Ændres til Kuponrente, terminsdatoer og forældelsesfrist: Obligationerne forrentes i perioden fra udstedelsen til og med den 31. december 2015 med en fast rente på 7% p.a., som betales årligt bagud på hver Terminsdag. Terminsdage for Obligationerne er den sidste dag i året (31. december). Såfremt en rentebetalingsdag falder på en dag, hvor banker ikke er åbne for betalinger i Danmark, udskydes betalingen til den næstfølgende bankdag. Første rentebetaling sker den 31. december 2006 for perioden fra udstedelsesdatoen til den 31. december Renten beregnes på baggrund af faktiske dage i året over et år med 365/366 dage (faktisk/faktisk). Såfremt renten efter Obligationsvilkårene skal beregnes for en ukomplet måned, beregnes renten på basis af det faktiske antal dage, og et år med 12 måneder med de faktiske dage i hver måned. Krav om betaling af Obligationernes hovedstol og renter heraf forældes i henhold til dansk rets almindelige regler, hvorefter krav om betaling af renter er undergivet femårig forældelse, medens der for krav om betaling af hovedstol gælder en 20-årig forældelsesfrist. Obligationerne forrentes i perioden fra udstedelsen til og med den 31. december 2012 med en fast rente på 7% p.a. og herefter med en fast rente på 0,5% p.a. til og med den 31. december Renten betales årligt bagud på hver Terminsdag. Terminsdage for Obligationerne er den sidste dag i året (31. december). Såfremt en rentebetalingsdag falder på en dag, hvor banker ikke er åbne for betalinger i Danmark, udskydes betalingen til den næstfølgende bankdag. Første rentebetaling sker den 31. december 2006 for perioden fra udstedelsesdatoen til den 31. december Renten beregnes på baggrund af faktiske dage i året over et år med 365/366 dage (faktisk/faktisk). Såfremt renten efter Obligationsvilkårene skal beregnes for en ukomplet måned, beregnes renten på basis af det faktiske antal dage, og et år med 12 måneder med de faktiske dage i hver måned. Krav om betaling af Obligationernes hovedstol og renter heraf forældes i henhold til dansk rets almindelige regler, hvorefter krav om betaling af renter er undergivet femårig forældelse, medens der for krav om betaling af hovedstol gælder en 20-årig forældelsesfrist.

6 Side 6 af 4 Bilag 2 FULDMAGT Skal vedlægges en ikke mere end fem dage gammel depotudskrift, dvs. dateret tidligst den 13. november 2013 eller senere, fra Værdipapircentralen eller et kontoførende pengeinstitut. Udskrift fra egen netbank godtages som dokumentation. Selskaber skal endvidere vedlægge dokumentation for selskabets tegningsregel. Undertegnede: Navn: Adresse: Eventuelt CVR-nr.: Nominel obligationsbeholdning: DKK giver hermed fuldmagt til: Sæt X Special Servicer (CorpNordic) Bestyrelsen i Kristensen Germany AG: Anden person: Navn: Navn: Fuldmagten giver ret til at repræsentere mig og stemme på mine obligationer på det ekstraordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany AG, der afholdes: Mandag den 18. november 2013, kl i Aalborg Kongres og Kultur Center By: den, Fulmagtgivers underskrift efterfulgt af navn med blokbogstaver Fuldmagt samt depotudskrift og eventuelt tegningsudskrift kan sendes til: bondmeeting@corpnordic.com eller Corp Nordic Denmark A/S, Harbour House, Sundkrogsgade 21, 2100 København, att.: Joo Runge

Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde den 18. november 2013

Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde den 18. november 2013 18. november 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 120 Side 1 af 24 Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde den 18. november 2013 Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ekstraordinære

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 21. april 2015 Fondsbørsmeddelelse nr. 138 Side 1 af 17 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 21. april 2016 Fondsbørsmeddelelse nr. 150 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Materiale til orienteringsmøder

Materiale til orienteringsmøder 3. december 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 98 Side 1 af 1 Materiale til orienteringsmøder Nedenstående præsentation vil blive gennemgået på informationsmøderne for obligationsejere i Kristensen Germany AG,

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 29. april 2014 Fondsbørsmeddelelse nr. 128 Side 1 af 19 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde

Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde 22. november 2018 Fondsbørsmeddelelse nr. 176 Side 1 af 10 Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ekstraordinære obligationsejermøde

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 6. april 2017 Fondsbørsmeddelelse nr. 159 Side 1 af 17 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 5. april 2018 Fondsbørsmeddelelse nr. 170 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Referat af ekstraordinært obligationsejermøde

Referat af ekstraordinært obligationsejermøde Side 1 af 5 Referat af ekstraordinært obligationsejermøde Vedlagt følger referat af ekstraordinært obligationsejermøde den 28. januar 2013. Tid: Mandag den 28. januar 2013, kl. 14.30 Sted: Aalborg Kongres

Læs mere

Materiale til obligationsejermøde

Materiale til obligationsejermøde 28. februar 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 80 Side 1 af 15 Materiale til obligationsejermøde Vedhæftede præsentation vil blive gennemgået under dagsordenens punkt 9: Orientering fra Udsteder om drift af

Læs mere

Indkaldelse til Obligationsejermøde Landic Property Bonds I A/S

Indkaldelse til Obligationsejermøde Landic Property Bonds I A/S 1 Indkaldelse til Obligationsejermøde 1 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 21. august 2014 INDKALDELSE TIL OBLIGATIONSEJERMØDE Ejere af obligationer ("Obligationsejere")

Læs mere

Indkaldelse til Obligationsejermøde

Indkaldelse til Obligationsejermøde Til ejere af obligationer i serierne PLUS 7 Index Super 2012, PLUS Råvarer Super 2013, PLUS Råvarer 2013, PLUS 7 Index Super 2013 og PLUS Bonusrente 2013 Indkaldelse til Obligationsejermøde På vegne af

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 14. maj 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 112 Side 1 af 26 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Executive summary af Obligationsejermøde. Landic Property Bonds VIII (Sverige II) A/S

Executive summary af Obligationsejermøde. Landic Property Bonds VIII (Sverige II) A/S 6 Executive summary af Obligationsejermøde. Landic Property Bonds VIII (Sverige II) A/S 1 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 29. april 2009 Executive Summary af obligationsejermødet

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2015

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2015 Side 1 af 15 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2015 Driften af selskabet består i at gennemføre de indgåede salgsaftaler, herunder forsvar i retssagerne anlagt af oprindelig sælger. Der

Læs mere

Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde

Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde 28. januar 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 102 Side 1 af 55 Materiale til ekstraordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ekstraordinære obligationsejermøde i

Læs mere

Koncernregnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2014

Koncernregnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2014 Side 1 af 17 Koncernregnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2014 Efter at samtlige ejendomme er solgt, og gælden til bankerne er indfriet, består driften i at gennemføre de indgåede salgsaftaler,

Læs mere

Materiale til obligationsejermøde

Materiale til obligationsejermøde 2. maj 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 86 Side 1 af 22 Materiale til obligationsejermøde Vedhæftede præsentation vil blive gennemgået på obligationsejermødet. Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes

Læs mere

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Allokton Properties AB. Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5, 6 og 7

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Allokton Properties AB. Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5, 6 og 7 Bilag 2 Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Allokton Properties AB Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5, 6 og 7 I dette fuldstændige beslutningsforslag er anvendt

Læs mere

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsens formand Tage Benjaminsen eller direktør Kent Hoeg Sørensen (tel.

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsens formand Tage Benjaminsen eller direktør Kent Hoeg Sørensen (tel. 14. april 2011 Fondsbørsmeddelelse nr. 55 Side 1 af 21 Obligationsejermøde Vedhæftede bilag vil blive gennemgået på dagens obligationsejermøde. Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsens

Læs mere

Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S

Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S 4.4.1 Selskabet udsteder med virkning fra de Konvertible Obligationers faktiske udbetaling op til 1.800 Konvertible Obligationer af DKK 10.000 svarende

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5 / 2013 Birkerød, 13. marts 2013 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag den

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016 Side 1 af 15 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016 Driften af selskabet består i at gennemføre de indgåede salgsaftaler, herunder forsvar i retssagerne anlagt af oprindelig sælger. I

Læs mere

Resultatet for perioden 1. januar til 30. juni 2017 udgør TEUR 59 (2016: TEUR -115). Resultatet er som forventet, men ikke tilfredsstillende.

Resultatet for perioden 1. januar til 30. juni 2017 udgør TEUR 59 (2016: TEUR -115). Resultatet er som forventet, men ikke tilfredsstillende. Side 1 af 16 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2017 Resumé Driften af selskabet består i at gennemføre de indgåede salgsaftaler, herunder forsvar i retssagerne anlagt af oprindelig sælger.

Læs mere

REFERAT AF OBLIGATIONSEJERMØDE 8. SEPTEMBER 2014

REFERAT AF OBLIGATIONSEJERMØDE 8. SEPTEMBER 2014 København CBRE A/S Rued Langgaards Vej 6 8 2300 København S Tlf: (+45) 7022 9601 Fax: (+45) 3543 9606 REFERAT AF OBLIGATIONSEJERMØDE 8. SEPTEMBER 2014 CBRE A/S CVR nr. 14799079 www.cbre.dk denmark@cbre.com

Læs mere

Bilag 6.b Låne og konverteringsvilkår.

Bilag 6.b Låne og konverteringsvilkår. Bilag 6.b Låne og konverteringsvilkår. 1 F O R T E G N I N G S R E T F O R E K S I S T E R E N D E A K T I O N Æ R E R Udbuddet af Konvertible Obligationer (herefter: "Obligationerne" eller "de Konvertible

Læs mere

Obligationsvilkår. udløbsår, samme pålydende rente og samme antal årlige terminer. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. udløbsår, samme pålydende rente og samme antal årlige terminer. Udsteder og hæftelsesgrundlag Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 51D, 55D, 52D og 53D (konverterbare annuitetsobligationer i euro) Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Årsrapport for 2014 Bestyrelse og direktion har

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Schaumann Retail Finland 1 A/S (Udsteder)

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Schaumann Retail Finland 1 A/S (Udsteder) Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Schaumann Retail Finland 1 A/S (Udsteder) Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5 og 6 I dette fuldstændige beslutningsforslag

Læs mere

LANDIC PROPERTY BONDS I A/S

LANDIC PROPERTY BONDS I A/S PRINT COVER LANDIC PROPERTY BONDS I A/S Obligationsejermøde 24 april 2014 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Orientering om Landic Property Bonds I A/S, herunder (i) den aktuelle situation samt (ii) den

Læs mere

Property Bonds VIII (Sverige II) A/S

Property Bonds VIII (Sverige II) A/S Property Bonds VIII (Sverige II) A/S Redegørelse fra Udsteder, jf. punkt 3 på dagsordenen Obligationsejermøde 7. marts 2011 Redegørelse fra Udsteder Formål med præsentationen På vegne af Udsteder, Property

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S. Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 19 / 2015 Aarhus, 21. december 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag

Læs mere

lørdag, den 21. juni 2014, kl på Hotel Scandic, Vester Søgade 6, 1601 København V, hvor der vil være kaffe, the og vand, med følgende

lørdag, den 21. juni 2014, kl på Hotel Scandic, Vester Søgade 6, 1601 København V, hvor der vil være kaffe, the og vand, med følgende København S, 5. juni 2014 TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING For at kunne fortsætte med at foretage udlån til andelskassens eksisterende og kommende kunder og for

Læs mere

Obligationsvilkår. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt. Udsteder og hæftelsesgrundlag Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 01D, 05D, 02D og 03D (konverterbare annuitetsobligationer i DKK) Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag

Læs mere

TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S

TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S Green Wind Energy A/S afholder ordinær generalforsamling fredag den 31. oktober 2008, kl. 14:00 på adressen Kalvebod Brygge 47, 1560 København V Bestyrelsen i Green

Læs mere

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr VEDTÆGTER For VESTJYSK BANK A/S CVR-nr. 34 63 13 28 INDHOLD 1. Navn...1 2. Hjemsted...1 3. Formål...1 4. Bankens kapital...2 5. Bankens aktier...2 6. Bankens ledelse...2 7. Generalforsamlingen, afholdelse,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær generalforsamling

Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær generalforsamling Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Elektronisk fremsendelse Fondsbørsmeddelelse 04/2007 Silkeborg, den 6. februar 2007 Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær

Læs mere

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside Investor.

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside   Investor. Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling 17. april 2013 Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S, onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00, i Tivoli Congress

Læs mere

Bestyrelsen i Berlin III A/S indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling.

Bestyrelsen i Berlin III A/S indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling. Berlin III A/S OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 75 / 2011 Hellerup, 8. august 2011 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR-nr. 29246491) Fredag

Læs mere

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14. Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.00 Ad 3: Ad 6.a: Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte til

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i kapitalcenter D i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE INDLEDNING Grundejerforeningen Godthaabs Minde ("foreningen") har rettet henvendelse til Kromann Reumert

Læs mere

Salget af Lilleheden, Palsgaard Træ, PLUS og Høeg Hagen er endeligt gennemført. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i ITH Industri Invest.

Salget af Lilleheden, Palsgaard Træ, PLUS og Høeg Hagen er endeligt gennemført. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i ITH Industri Invest. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Elektronisk fremsendelse Fondsbørsmeddelelse 03/2007 Silkeborg, den 29. januar 2007 Salget af Lilleheden, Palsgaard Træ, PLUS og Høeg Hagen er endeligt

Læs mere

Bestyrelsens beslutning indeholder følgende vilkår for udstedelsen af de konvertible obligationer:

Bestyrelsens beslutning indeholder følgende vilkår for udstedelsen af de konvertible obligationer: BILAG 1 KONVERTIBLE OBLIGATIONER Bestyrelsen har den 26. maj 2010 besluttet delvist at udnytte den på den ekstraordinære generalforsamling den 22. marts 2010 meddelte bemyndigelse til mod vederlag at udstede

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. [191]

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. [191] FONDSBØRSMEDDELELSE NR. [191] [26]. november 2014 COMENDO A/S INDGÅR BETINGET AKTIEOVERDRAGELSESAFTALE Comendo A/S ("Comendo") har i dag underskrevet en betinget aftale om salg af alle driftsmæssige aktiviteter

Læs mere

Redegørelse fra udsteder Landic Property Bonds VIII (Sverige II) A/S

Redegørelse fra udsteder Landic Property Bonds VIII (Sverige II) A/S 1 Redegørelse fra udsteder Landic Property Bonds VIII (Sverige II) A/S 1 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 25. marts 2009 Redegørelse fra Udsteder På obligationsejermødet

Læs mere

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr VEDTÆGTER For VESTJYSK BANK A/S CVR-nr. 34 63 13 28 INDHOLD 1. Navn... 1 2. Hjemsted... 1 3. Formål... 1 4. Bankens kapital... 2 5. Bankens aktier... 2 6. Bankens ledelse... 2 7. Generalforsamlingen, afholdelse,

Læs mere

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter. serie 50D (inkonverterbare stående obligationer

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter. serie 50D (inkonverterbare stående obligationer Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter D, G og I af 24. maj 2012, i serie 50D (inkonverterbare stående obligationer i EUR) Obligationsvilkår Udsteder

Læs mere

Redegørelse fra udsteder Landic Property Bonds VII (Stockholm) A/S.

Redegørelse fra udsteder Landic Property Bonds VII (Stockholm) A/S. 1 Redegørelse fra udsteder Landic Property Bonds VII (Stockholm) A/S. 1 Offentliggjort til OMX Den Nordiske Børs via Company News Service den 15. januar 2009: Redegørelse fra Udsteder På dagens obligationsejermøde

Læs mere

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a.

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GRØN ENERGI NÆSTVED HALLERNE A.M.B.A 1 Navn og stiftelse Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. Stk. 2 Andelsselskabet er stiftet

Læs mere

Endeligevilkårforprospektforudbudaf realkreditobligationerinykreditrealkredita/s iserie73d(konverterbareannuitetsobligationer

Endeligevilkårforprospektforudbudaf realkreditobligationerinykreditrealkredita/s iserie73d(konverterbareannuitetsobligationer Endeligevilkårforprospektforudbudaf realkreditobligationerinykreditrealkredita/s iserie73d(konverterbareannuitetsobligationer idkkmedmulighedforopsatamortisationimaksimalt 10år) Obligationsvilkår Udsteder

Læs mere

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse.

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse. Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2008. Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indkaldelse til ny ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indgåelse af betinget

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010. København den 25. marts 2010. Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen, tlf.

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010. København den 25. marts 2010. Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen, tlf. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Vilkår for udstedelsen af obligationer. i de i 1 anførte fondskoder.

Vilkår for udstedelsen af obligationer. i de i 1 anførte fondskoder. Vilkår for udstedelsen af obligationer i de i 1 anførte fondskoder. 1 Udstedelsen af obligationer, der optages til notering på Københavns Fondsbørs, sker i serier som angivet nedenfor: Fondskode Serie-

Læs mere

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens pkt. VA1. I indkaldelsens forslag til nye 3C og 3D, er der fejlagtigt anført gældsbreve,

Læs mere

Nykredit åbner to nye obligationstyper

Nykredit åbner to nye obligationstyper Meddelelse til Københavns Fondsbørs Nykredit åbner to nye obligationstyper 3. september 2003 Resume Nykredit åbner to nye obligationstyper. De to nye obligationstyper er: 30-årig fastforrentet, konverterbar

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008 Fondsbørsmeddelelse 16.04.08 Meddelelse nr. 7, 2008 I forlængelse af den i går fremsendte indkaldelse med dagsorden til Monberg & Thorsen A/S' ordinære generalforsamling 28.04.08 fremsendes hermed bestyrelsens

Læs mere

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning.

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning. Ordinær generalforsamling i TORM A/S, CVR nr. 22460218, onsdag den 28. april 2010 kl. 10:00, der afholdes på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg: Fuldstændige forslag * * *

Læs mere

Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 2. april 2001 1007 København K Nr. 6.2001

Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 2. april 2001 1007 København K Nr. 6.2001 Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 2. april 2001 1007 København K Nr. 6.2001 Ordinær generalforsamling i NKT Holding A/S tirsdag den 24. april 2001 Til orientering vedlægger vi kopi af annonce, hvormed

Læs mere

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Safe A/S, CVR-nr. 11748503, der afholdes

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Safe A/S, CVR-nr. 11748503, der afholdes NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aarhus, den 4. november 2013 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Safe A/S Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes

Læs mere

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010.

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010. Dagsorden og forslag EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i DFDS A/S CVR-nr. 14 19 47 11 Bestyrelsen for DFDS A/S ( DFDS ) indkalder til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes Mandag

Læs mere

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S.

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8/2012 Hellerup den 4. april 2012 CVR nr. 21 33 56 14 Pensionskassernes Ejendomme A/S offentliggør tvangsindløsning af minoritetsaktionærer i Dan-Ejendomme

Læs mere

REFERAT AF OBLIGATIONSEJERMØDE 24. APRIL 2014

REFERAT AF OBLIGATIONSEJERMØDE 24. APRIL 2014 København CBRE A/S Rued Langgaards Vej 6 8 2300 København S Tlf: (+45) 7022 9601 Fax: (+45) 3543 9606 REFERAT AF OBLIGATIONSEJERMØDE 24. APRIL 2014 CBRE A/S CVR nr. 14799079 www.cbre.dk denmark@cbre.com

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes tirsdag, 25. oktober 2011, kl. 16.30 på selskabets kontor Banemarksvej 58 2605

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

Nyvest Centret. Forslag til finansiering

Nyvest Centret. Forslag til finansiering Nyvest Centret 23. maj 2017 J.nr. G793/TFT Forslag til finansiering Under henvisning til aftale med Jesper Tranberg om optagelse af lån på DKK 1.100.00 til finansiering af skydebane, fremsendes hermed

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes:

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes: GENERALFORSAMLING Selskabsmeddelelse nr. 11 2018 København, 8. oktober 2018 Til aktionærerne i GreenMobility A/S Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr.

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 14. maj 2013

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 14. maj 2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S 14. maj 2013 Ændring i Endelige vilkår for prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 50D (inkonverterbare stående obligationer i EUR)

Læs mere

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr.

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr. Selskabsmeddelelse nr. 19/2013 Side 1 af 5 Ikke til offentliggørelse eller distribution i USA, Canada, Australien eller Japan Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i TK Development

Læs mere

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 79 / 2011 Hup, 22. september 2011 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Fredag den 14. oktober

Læs mere

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag. Obligationernes anvendelse og udstedelsestidspunkt Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i Kapitalcenter D i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S Regnskabsmeddelelse for 2008

Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S Regnskabsmeddelelse for 2008 Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S Regnskabsmeddelelse for 2008 Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S's resultat for 2008 er et overskud før skat på 482 tkr. og et overskud efter

Læs mere

Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S Regnskabsmeddelelse for 2007

Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S Regnskabsmeddelelse for 2007 Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S Regnskabsmeddelelse for 2007 Collateralized Mortgage Obligations Denmark A/S's resultat for 2007 er et overskud før skat på 419 tkr. og et overskud efter

Læs mere

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S VEDTÆGTER Grønttorvet København A/S Grønttorvet København A/S CVR-nr. 63347310 Side Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Generalforsamlinger... 3 Bestyrelse og direktion...

Læs mere

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Pareto A/S, CVR-nr. 21443379, der afholdes

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Pareto A/S, CVR-nr. 21443379, der afholdes NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aarhus, den 4. november 2013 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Pareto A/S Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 22. november 2010

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 22. november 2010 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S 22. november 2010 Ændring i Endelige vilkår for prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 50D (inkonverterbare stående obligationer i

Læs mere

Lemvig Biogasanlæg A.m.b.A. Pillevej 12 Rom 7620 Lemvig. Forslag til finansiering

Lemvig Biogasanlæg A.m.b.A. Pillevej 12 Rom 7620 Lemvig. Forslag til finansiering Lemvig Biogasanlæg A.m.b.A. Pillevej 12 Rom 7620 Lemvig Forslag til finansiering Under henvisning til skrivelse af 15. juni 2015 fra Lars Kristensen om optagelse af lån på DKK 22.600.000,00 til finansiering

Læs mere

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S 21. marts 2014 GENERALFORSAMLING I FONDSMÆGLERSELSKABET MAJ INVEST A/S Efter vedtægternes pkt. 6 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Fondsmæglerselskabet

Læs mere

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr.

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36 J. nr. 16-151776 Vedtægter for MCH A/S CVR nr. 43 55 59 28 ------------------------------ Vedtægter for MCH A/S CVR nr.

Læs mere

Åbningsdato Lukkedato Udløbsdato Valuta Rente- (kupon) DK Variabel 47D 500CF6OA % 01/ / / DKK 6 mdr.

Åbningsdato Lukkedato Udløbsdato Valuta Rente- (kupon) DK Variabel 47D 500CF6OA % 01/ / / DKK 6 mdr. Til Københavns Fondsbørs Ændring i Endelige vilkår for prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 47D (amortisable obligationer med opsat amortisation og variabel rente

Læs mere

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S VEDTÆGTER for EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S Selskabets navn er European Lifecare Group A/S. 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Danske Lægers Vaccinations Service A/S (European Lifecare

Læs mere

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i Kapitalcenter D i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling

Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling Selskabsmeddelelse nr. 4 2009 København, 18.02 2009 Til aktionærerne i Mondo A/S Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R. Land & Leisure A/S. CVR nr. 31 22 65 11 -------------------------------

V E D T Æ G T E R F O R. Land & Leisure A/S. CVR nr. 31 22 65 11 ------------------------------- V E D T Æ G T E R F O R Land & Leisure A/S CVR nr. 31 22 65 11 ------------------------------- 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Land & Leisure A/S. Binavne: Active Bolig Invest A/S (Land & Leisure

Læs mere

Alm. Brand Pantebreve A/S

Alm. Brand Pantebreve A/S Til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S København, den 3. marts 2010 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Alm. Brand Pantebreve A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag, den 25. marts 2010,

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S Selskabsmeddelelse 31/2019 12. juni 2019 Indkaldelse med dagsorden til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com

Læs mere

Kære medlemmer. Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer

Kære medlemmer. Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer Lett Advokatfirma Adv. Henrik Puggaard J.nr. 237028-3 RMN NYHEDSBREV 10. SEPTEMBER 2012 Kære medlemmer Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer Jyske Bank A/S fremsætter

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

I N D K A L D E L S E T I L E K S T R A O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G

I N D K A L D E L S E T I L E K S T R A O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G J.nr.: 249773 I N D K A L D E L S E T I L E K S T R A O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes 10 i Aalborg Boldspilklub

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere