Dagsorden og referat af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden og referat af"

Transkript

1 Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 55 Torsdag d. 17. januar 2018 fra kl Birkerød Parkvej Birkerød Sagsbeh.: Susanne Abildtrup Dato: 1. februar 2018 Til stede: Jakob Lage Hansen (JLH), Jacob Ladenburg (JL), Anders Mars Borgwardt (AMB), Iben Wistrup Schwaner (IWS), Niels Rasmussen (NR), Christina Maria Ørsted Clemmensen (CC), Heidi Munch Jacobsen (HJ), Mette Menander Berg (MB) Fraværende: Betina Rye Jensen (BJE), Christoph Ohly (CO), Ali Wash (AW), Julius Emborg (JE), Søren Hyldgaard (SH) Mødeleder: Jakob Lage Hansen (O): Orienteringspunkt, (D): Drøftelse, (B): Beslutningspunkt. 516 (B) JLH Godkendelse af dagsorden Vi har skudt nogle ting på dagsordenen, fordi Daniel Hansen kommer på besøg. 517 (B) JLH Godkendelse af referat fra (D) MF-CB / 60 min Digitalisering Birkerød Skole og digitalisering - status Opfølgning på princip om brug af digitale hjælpemidler Claus og Morten (skolens digitale-vejledere) præsenterer bl.a. de fire elevpositioner, SAMRmodellen, giver eksempler på forskellig brug af digitale redskaber i undervisningen fra en række årgange. Det illustrerer at brug af digitale værktøjer kan understøtte alle typer fag. Det kan være med til at skabe nye muligheder for læring, tværfaglighed, bevægelse og kreativitet. De fortæller om Meebook og Office 365, som er de platforme, vi i kommunen skal bruge. Og præsenterer nogle af de ting, der ligger i skolens vision bl.a. DM i digitale skills, 21st century Skills, kodning og digital portfolio. Kommunen er i gang med at udvikle it-strategi 02. Vejlederne kommer med nogle kommentarer til princip om brug af digitale hjælpemidler. JLH noterer kommentarerne.

2 Vigtigt at it/digitalisering ikke bliver en isoleret ting, men noget, der er en del af mange ting. Fx er adfærd på nettet en del af både digitaliseringen gennem de fire elevpositioner, men også en del af danskfagets mål og en del af det generelle trivselsog akt-arbejde på skolen. Det pointeres at det er vigtigt at det kommer ud og leve i alle klasser. Det er vigtigt at informere forældre om det arbejde der sker med fx digital adfærd. Og at analoge hjælpemidler er bedst til nogle formål. Der er ting i princippet der skal justeres, da formålet opnås anderledes end indikeret. Princippet rettes til og genbesøges på næste møde. Oplægget giver anledning til mange drøftelser. Der er anerkendelse fra bestyrelsen til den strukturerede og inspirerende måde der arbejdes med digitalisering, og en diskussion af at det rejser nogle bredere temaer om fx kreativitet og entreprenørskab. Bestyrelsen tager punktet op igen. 519 (O) 20 min Meddelelser Ledelse og medarbejdere: Vi har ansat en afdelingsleder. Jesper Pescettini. Han starter 1. marts. Han har pædagogbaggrund og lederbaggrund. Den nye Jesper P skal være leder af udsigten og SFO/K. Jesper S skal være leder for fase 1 (2-5 årgang) Mette MB skal være leder for fase 2 Grundet den nye persondataforordning er den nationale trivselsmåling sat på stand by. Elevrådet: Formanden: Alle ting, der blev drøftet på kontaktforældremødet er rundet af: Årshjulet ligger på hjemmesiden Den nye kontaktforældrefolder er ude Årgangstemaer for kontaktforældre er ude og der er en procedure for tilføjelse af emner Birkenyt er brugt for første gang til at informere om bestyrelsens arbejde Brev til ministeren vedr. afgangsprøver på 9. årgang er sendt afsted og fik efterfølgende opbakning fra formanden for Skole & Forældre der var cc. Intet svar fra ministeren endnu. Nyt fra årgangene: Forældrehenvendelse omkring vores brug af engelske udtryk i skolen (The Pit fx). HJ har inviteret ham til et møde og så kan bestyrelsen tage drøftelsen.

3 520 (D) HJ / 30 min Kommissoriet om driftsfælleskaber Status på arbejdet JHL fortæller om baggrunden for de 7 kommissorier: at spare penge på en smart måde, så skolerne kan drive god undervisning. For at gøre skolerne mere effektive vil man tage drift væk fra ledelsen og hæve kvaliteten. HJ: Der skal nu findes modeller for driftsfællesskaber, der kan gøre nogle ting mere ens, det skal frigive hænder og resurser. Og der skal videndeles meget mere. Bestyrelserne skal ved en høring tage stilling til modellerne. JLH: Formændene for skolebestyrelserne har haft et bekymringsmøde, fordi de manglede forskellige modeller og analysebegrundelserne for valg af den konkrete model. Det har affødt en ændring i processen og udsættelses af beslutningen, så skoleforum m.m. kan nå at drøfte modeller. De faglige foreninger har været bekymret, men med den tilpassede proces, har alle nikket til. HJ peger på, at jo længere processen trækkes, jo senere kommer besparelserne. 521 (O) 10 min Stræk ben 522 (D) JLH-HJ / 30 min Besøg af Daniel E. Hansen Daniel E. Hansen er den nye formand for børne- og skoleudvalget. Han har ønsket at komme forbi for at hilse på og høre hvad der rør sig på Birkerød Skole JLH: Fortæller om værdicharter, besparelser og inddragelse af forældrene i forhold til det bestyrelsen laver. HJ: Fortæller om læringshjul, organisering og digitalisering Generel dialog. Følgende ting, blev drøftet: Der blev spurgt til Daniel E Hansens tanker i forhold til forældreindflydelse og promovering af skolebestyrelsens indflydelse i forbindelse med skolebestyrelsesvalget til foråret. Daniel E Hansen svarer, at forældrene bidrager med viden og er med til at løse nogle de udfordringer, skolen står i. Han siger også, at han/politikerne kan være med til at lave presse omkring skolebestyrelsesvalget. Der bliver spurgt til, hvordan man kan foregribe, at flere elever vælger privatskolen. Bl.a. fordi det rammer økonomisk. Der bliver ytret generel bekymring for om de gode ambitioner med skolen kan føres ud i livet med den stramme økonomi.

4 Daniel E Hansen er optaget af økonomistyring og om skolerne har det, de har behov for. (it-systemer, support, uddannelse) Han er nysgerrig på, om det styres på den bedst mulige måde. Også optaget af, at lave driftsfælleskaber. Der bliver spurgt til om, man har overvejet af transport mellem skolerne i forbindelse med valgfag vil det være årsag til, at elever søger væk. HJ fortæller, at mange forældre ønsker et større udbud af valgfag. NR vigtigt, at det her også handler om at markedsføre folkeskolen. Daniel mener, at politikerne har et ansvar for at tale skolerne op. Så det ikke kun er de negative historier. Og det er en fælles opgave for alle omkring skolen. HJ: Berøringsangst, fordi medierne og kommentarerne er sværere at styre. 523 (B) HJ / 25 min Timetal Indledende diskussion inkl. sprogmodel HJ siger med udgangspunkt i budgettet, at vi ikke behøver ændre på timetalsplanen. Bestyrelsen mener ikke, der skal ændres i timetal, men at der skal holdes fokus på de mange udviklingsområder der er i gang. Eneste mulige ændring: lejrskolerne må tælles fuldt ud og kan derfor gøre skoledagen lidt kortere. Sprogmodellen: HJ gennemgår sprogmodellen. Hvad skolen skal tilbyde og hvad vi kan. Bestyrelsen skal beslutte, om vi stadig skal tilbyde fransk fra 5. Der er en ny tolkning, der betyder, at hvis det udbydes, skal det oprettes, uanset hvor mange elever, der har søgt det. Drøftelser om fordele og ulemper: - økonomisk nogle år vil der skulle være et ekstra tyskhold - profilering af skolen hvis fransk udbydes vil tiltrække elever (alle andre skoler har droppet fransk) - grundlæggende er det godt med valgfrihed, specielt i en verden hvor afstand betyder mindre - hvad betyder det for tyskholdene de bliver store - hvad er det for børn, vi godt vil give noget ekstra (inklusion) hvad går der fra de børn? - hvis fransk bibeholdes i 5. kan det overvejes at tysk fjernes som valgfag i 7. det giver en besparelse mens der stadig er mulighed for at have begge sprogfag.

5 Drøftelsen tages op igen. Susanne skal undersøge, hvor tit vi har oprettet et ekstra tyskhold. 524 (D) JLH / 5 min Næste møde Opbakning til at invitere forælder med til at diskutere kreativ udfoldelse, hvis forælderen der har rejst emnet har lyst. 525 (O) JLH Evt. Kommende skolebestyrelsesmøder kl : Onsdag Tirsdag Torsdag Onsdag Torsdag kl Introduktion til nyvalgte bestyrelsesmedlemmer: Lørdag kl Kontaktforældremøde: Kommende møder i Skoleforum: Torsdag Torsdag Onsdag

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 54 Torsdag d. 7. december 2017 fra kl

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 54 Torsdag d. 7. december 2017 fra kl Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 54 Torsdag d. 7. december 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 56 Onsdag d. 21. februar 2018 fra kl

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 56 Onsdag d. 21. februar 2018 fra kl Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 56 Onsdag d. 21. februar 2018 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 59 Onsdag d. 23. maj 2018 fra kl

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 59 Onsdag d. 23. maj 2018 fra kl Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 59 Onsdag d. 23. maj 2018 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 65 Tirsdag d. 15. januar 2019 fra kl. 18.00-21.00 Mødested: Heidis kontor Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 20. marts 2013 kl. 19.00 21.00 Mødested: GG s kontor, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk gigr@rudersdal.dk

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 66 Onsdag d. 20. februar 2018 fra kl. 18.00-21.00 Mødested: Heidis kontor Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 22. januar 2018 kl. 18.30-21.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 24-10-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 13. december 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Konferencen, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl. 18.30 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Miki Kalfner, Daniel Denta, Christina Grøntved,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 21. september 2016 kl. 18.30 OG STED: MEDLEMMER: Suppleanter I skolens mødelokale på kontoret. Der tages portrætfoto og gruppebillede lige inden mødet!!! Sanne Lønskov (SL), Jens

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen (Afbud), Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Henriette Bernhoff Lungholt, Lotte Falck, Thomas Berlin

Læs mere

Dagsorden 17. januar 2017

Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 9.11.2016 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Afd. Søager Møde nr.:3/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag (fra

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær Kornmarkskolen respekt tillid nærvær 27. september 2014 Referat fra skolebestyrelsesmøde Torsdag den 21.08.14 kl. 19-21.30 I, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen, Susanne Witzke, Jeppe Aare Bøttiger,

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 24. april 2019 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt 17.00-19.30 Sted Mødeleder Fraværende Afdelingen i Mern Pernille Mette Ræbild Nørgaard, Jacob Fosgerau, Knirke Bonnie Ullerup,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Dagsorden 20. juni 2017

Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Dagsorden 21. februar 2018

Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Bistrupskolen  Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 28.05.13 Deltagere: Jesper Wass Hansen (JEH), Birgit Sønderskov (BS), Thomas Mikkelsen (TM), Michael Nielsen (MN), Mikala Jørgensen (MJ), Katrine Tange (TA),

Læs mere

Thomas Søndergaard Sarup. Maja Egholm Buccoliero (suppl) Umihana Crncevic (suppl) Kasper (medarbrep.) Olivia (8.b)

Thomas Søndergaard Sarup. Maja Egholm Buccoliero (suppl) Umihana Crncevic (suppl) Kasper (medarbrep.) Olivia (8.b) Buddinge Skole Skolebestyrelsen Referat skolebestyrelsesmøde 14.01.2016 kl. 17.00-20.00 Møderne afholdes kl. 17:00 20:00. Der serveres mad kl. 17:00. Afbud Afbud fra 17.40 Torben Jørgensen Rasmus Devantier

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Tirsdag d. 31. maj 2011

Tirsdag d. 31. maj 2011 Ref. af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 31. maj 2011 Lærerværelset Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile (FDW) Charlotte Koch Hess, CKH Lotte Bruun Oslev Jensen, LBO Martin

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra.

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra. REFERAT af bestyrelsesmøde Den 12. juni 2018 kl. 17.30 til 20.00. Deltagere: Kirsten Boel, Lars Bech, Anette Heide, Ulla Gilberg, Rasmus Kinnerup, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Kasper Stoholm,

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d Kommende møder: 12.1.2015 (Afd. Rollo), 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.12.2014. kl. 18-21.30

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE Referat af møde i skolebestyrelsen d. 30/10 2010 kl. 18.00 21.00 Deltagere: Birgitte West, Jesper Dauw, Hanne A. Brøndum, Lykke Bang Frederiksen, Thorleif Frøkjær, Martin Geysner, Jeppe Kobberø, Marianne

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl Dato 5. december 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 18.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved Pernille Mantzius Peter Jørgensen, Ole Hansen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Annette,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 12. februar 2018 Tid: 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs de vedlagte bilag Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: Mandag d. 18. marts Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Charlotte Nielsen, Rikke Næstholdt, Heidi Nonbo, Camilla Nerup,, Nikolaj

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs(Afbud), Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder(Afbud), Thomas Berlin

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 25. september 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Erik, Mladen, Njal, Cecilie, Christian, Mette, Lena, Anna, Christina, Camilla, Anne og Jens Fraværende:

Læs mere

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012 møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Tlf. 4477 3960 www.skovlundeskole.dk 28. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/9-2017 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer

Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer Referat af skolebestyrelsesmøde den 11.10.017 kl. 17.00 20.00 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Bintha Andersen, Karen Sørensen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, Rasmus Rubinstein, America

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 22. juni Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 22. juni Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 22. juni 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat (10 min) Peter 1. Meddelelser: (20 min) Formand Ledelse Medarbejdere

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Kontaktforældre Ved Birkerød Skole Aktive forældre er en forudsætning for et godt samarbejde mellem skole og hjem

Kontaktforældre Ved Birkerød Skole Aktive forældre er en forudsætning for et godt samarbejde mellem skole og hjem Kontaktforældre Ved Birkerød Skole Aktive forældre er en forudsætning for et godt samarbejde mellem skole og hjem Birkerød Skole Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød Tlf. 46 11 41 80 birkeroedskole@rudersdal.dk

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 15. januar 2019 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 15. januar 2019 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 15. januar 2019 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere Afd.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde kl Rasmus Devantier Jesper Palmelund Thomas Søndergaard Sarup

Referat af skolebestyrelsesmøde kl Rasmus Devantier Jesper Palmelund Thomas Søndergaard Sarup Buddinge Skole Skolebestyrelsen Referat af skolebestyrelsesmøde 25.04.2016 kl. 17.00-20.00 Afbud Afbud Torben Jørgensen Rasmus Devantier Jesper Palmelund Thomas Søndergaard Sarup Nina Lerche Anne Sofie

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 22-11-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack, Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget : Fredag den 06. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:30 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Gitte

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 4. marts 2015 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 14

Skolebestyrelsesmøde nr. 14 . Skolebestyrelsesmøde nr. 14 Tirsdag d. 23. november på afd. Jyderup De næste møder mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 28.02.2019 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne Littrup

Læs mere

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen.

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen. Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 11. april Kl. 17.30 20.00 Personalerummet på 1. sal Møde nr.: 6 Mødeleder: Fraværende: Afbud: Peter G., Peter N., Mette, Stig, Viggo, Trine Devantier Kallestrup

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit.

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. SKOLEBESTYRELSESMØDE Ordstyrer: Jan Madsen. Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. Fraværende: Frank. Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 8.9.2014 17-20

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen Dato 22. januar 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Mern Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Ida Oddershede,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 16. januar 2019 kl. 17.00 20.00 Forældrerepræsentanter: Martin Lange, ML Charlotte Neerup, CN Lotte Bruun Oslev Jensen, LBO Susanne Springborg, SS Afbud Jesper

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich

Læs mere

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. April Billedet er fra skolefesten den 7. marts for klasse samt I-huset

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. April Billedet er fra skolefesten den 7. marts for klasse samt I-huset HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV April 2018 Billedet er fra skolefesten den 7. marts for 0.-2. klasse samt I-huset Nyhedsbrev april 2018 Punkter af særlig interesse Side 2: Dit digitale barn Side 3: Nyt om skolebestyrelsesvalg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Skolebestyrelsen: Forældrevalgte: Mette Højby Germansen (Formand), Marie Lundberg

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den

Referat af skolebestyrelsesmøde den Referat af skolebestyrelsesmøde den 14.3.2018 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, America Crespo, Qasim Sikandar Afbud:

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Konferencen, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 13. september 2012, kl. 17.00-20.00

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 13. september 2012, kl. 17.00-20.00 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 13. september 2012, kl. 17.00-20.00 Referat Tilstede: Møde nr. 22 Susanne Pihl Hansen, Hanne Hedeman, Malin Reit, Jan-Christian Haxthausen, Thomas Grønlund,

Læs mere