Forår årgang nr. 215

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forår årgang nr. 215"

Transkript

1 Forår årgang nr. 215

2 Oplag 800 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært hjælpearbejde til fordel for fattige, primært i udviklingslande Bestyrelsen Poul Skallerup (Formand) Sortemosen Allerød Tlf poul@vincentgrupperne.dk Stig Gelslev (Kasserer) Vejgårdsvænget Farum Tlf stig@vincentgrupperne.dk Melissa Loldrup Sr. Hildegard Doods Bo Johansson Per Skallerup Knud Kluge (redaktør) Suppleanter: Erik Bubandt Birgitte le Févre Mere information på: SanktVincentGrupperne Nyt fra bestyrelsen Først en stor tak for jeres støtte i 2017, som har været en uvurderlig hjælp for vore projekter. Se nøgletal og kommentarer til regnskabet på side 4 og og 5. I løbet af marts/april vil vi opkræve kontingent for 2018 enten via eller almindeligt brev, og appellerer til at alle betaler kontingentet, som er på kr. 50. Vi bringer i dette nummer nyt om vores projekt for handicappede børn i Hue city, Vietnam og fra vores projekt for uddannelse af landsbykvinder som ernæringsvejledere i Uganda. På bagsiden bringes vigtig information om vor kommende årsmøde, hvor der bl.a. skal vælges bestyrelsesmedlemmer. Der er også information om den nye persondatalovgivning, muligheden for at blive erhvervssponsor. Vore budgetterede udgifter for 2018 er ca Kr. For de penge kan vi gøre en stor forskel for 17 projekter i Asien, Afrika, Sydamerika, Mellemamerika og Europa. Se mere om projekterne på vores hjemmeside. Pave Frans skriver i sit Poul Skallerup, formand for bestyrelsen. Fastebudskab 2018: At give almisser befrier os fra grådighed og hjælper os til at se vor næste som en bror og en søster. Det, jeg ejer, er aldrig udelukkende mit. Hvor ville jeg ønske, at det at give almisser blev en sand livsstil for os alle!" Med de ord håber vi på jeres fortsatte støtte til vore projekter. Bestyrelsen Mobile Pay Bankkonto Reg. nr Konto

3 Hjælper mødre i ernæring af børn Sankt Vincent Grupperne har underskrevet en ny kontrakt med Sr. Harriet i Uganda. Kontrakten trådte i kraft den 1. december 2017 og vil afslutte ultimo december Projektet begyndte i maj 2007 og har til formål at reducere fejlernæringen af børn under fem år med 25%. Projektet finder sted i Nkokonjeru katolske sogn på St. Francis Nkokonjeru Hospital i bispedømmet Lugazi i Uganda. Dette projekt hedder på deres lokale sprog KITOBERO. Sr. Harriet takker Sankt Vincent Grupperne for støtten, som har hjulpet mødrene vedrørende ernæringsvejledning, amning og vækstovervågning af børn under fem år. Ernæringsvejlederne hjælper med at mobilisere mødrene i at deltage i sessionerne. Sygeplejerskerne fra hospitalet overvåger børnene månedligt. Der er i alt 349 børn i 15 landsbyer, som har haft gavn af programmet. Ernæringssessioner udføres hver tirsdag ugentligt på hospitalet for de mødre, der bringer deres børn til rutinemæssig immunisering. Fordele: - de gennemførte et opfriskningskursus for promotorerne i april i år - mødrene har lært at bruge fødevarer fra deres egne haver for at forberede næringsrige mad til deres børn, hvilket forbedrer børnenes sundhed. - de har et henvisningssystem af børn som er i meget dårlig stand, hvilket bruges af hospitalet. Udfordringer: - Dårlige veje gør at vejlederene til tider kommer for sent til undervisningsstederne, især i regntiden. - ernæringsvejledernene anmoder også om paraplyer, regnfrakker og gummistøvler for beskyttelse mod sol og regn.

4 Kommentarer til regnskabet 2017 blev et fint år for Sankt Vincent Grupperne. Vi kunne udbetale ca. 1 mio. kr. til vore projekter, heraf kr. godt til engangsprojekter. Vi fik indsamlet godt kroner heraf kr. til markedsføring og administration. Det flotte resultat skyldes bl.a. bidrag fra flere menigheder og ordenshuse. Tusind tak for jeres bidrag! Men også flere store donationer fra fonde og tilskud fra Kulturstyrelsen til driftsomkostninger. På siden overfor bringer vi nøgletallene for indtægter og udgifter de sidste fem år. Regnskabet er afleveret til revision hos vores revisor. Erhvervssponser Som mange andre velgørende organisationer tilbyder Sankt Vincent Grupperne nu erhvervsdrivende at blive erhvervssponsor. Som erhvervssponsor støtter du vores arbejde for f.eks. børn, unge og handicappede i udviklingslandene, og styrker din virksomheds sociale profil. Du kan også vælge at sponsere et bestemt projekt. Som erhvervssponsor støtter din virksomhed Sankt Vincent Grupperne med et årligt beløb f.eks kr. eller kr. Ved at blive erhvervssponsor får du følgende fordele: Link til din virksomheds hjemmeside på Omtale af din virksomhed på vores hjemmeside Weblogo til brug på egen hjemmeside Modtagelse af pjecen fire gange årligt Den nye Persondatalovgivning Den 25. maj 2018 træder den nye persondatalovgivning i kraft i EU s medlemsstater. Loven skal sikre at personoplysninger håndteres på en forsvarlig måde. Sankt Vincent Grupperne udarbejder en persondatapolitik, som vil blive publiceret på vores hjemmeside snarest. Her vil du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan de anvendes og hvor længe vi gemmer dem. Vi har endvidere udarbejdet en intern instruktion vedrørende beskyttelse af personaleoplysninger.

5 Økonomiske nøgletal for Sankt Vincent Grupperne

6 Jeg vil støtte Sankt Vincent Grupperne med: 50 kr. 100 kr 150 kr 200 kr 250 kr. Andet beløb Jeg bekræfter, at de første 50 kr. i bidrag må konteres som medlemkontingent, som trækkes i første kvartal. Det valgte beløb trækkes fra kontoen hver af de afkrydsede måneder: Projekt jeg vil støtte (kan udelades) Navn Adresse Postnr. By Reg.nr. Kontonummer CPR-nr (udfyldes for at aftalen kan oprettes) Dato og underskrift adresse januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december Denne side indsendes til Sankt Vincent Gruppernes kasserer Fradragsregler Du kan få fradrag for gaver til Sankt Vincent Grupperne, der er godkendt som velgørende forening af SKAT. Du kan højst få fradrag for kr. i 2018 Du får automatisk dit fradrag, hvis du har givet os dit cpr-nr. Der er ingen bagatelgrænse for fradraget.

7 Kontraktfornyelse med House of Hope i Vietnam Sankt Vincent Grupperne (SVG) har i en årrække støttet 2 projekter i Vietnam, der hver især drives af kongregationen Lovers of the Holy Cross. Kontrakten med ét af disse projekter i byen Hue har SVG besluttet at forlænge med en ny 3-årig kontrakt gældende fra 1. april Centeret i Hue blev etableret i år 2000 af søstrene og har til opgave - at modtage handikappede og forældreløse børn, der er blevet forladt - modtagelse af handikappede børn fra de fattigste familier, hvor forældrene ikke har muligheder for at passe dem og sikre dem en uddannelse. Den altoverskyggende udfordring for centeret er at sikre dets økonomiske grundlag. Centeret har p.t. 50 børn og hvert barn koster ca kr. om året. Dette beløb skal dække: - husly og skolepenge for de hjemløse børn - mad - månedlige lægeundersøgelser og medicin til de handicappede børn - fysioterapeutiske behandlinger til de svært handikappede børn - omkostninger for træning med specialudstyr - fælles udflugter for børnene SVG har hidtil støttet børnehjemmet med ca kr. årligt, men bestyrelsen har med den nye 3-årige kontrakt besluttet at forøge dette beløb til ca kr. årligt. SVG s årlige støtte vil dække ca. 12,5% af børnehjemmets årlige udgifter. SVG s støtte til børnehjemmet er vital for dets fortsatte arbejde, men kan ikke stå alene. Børnehjemmet modtager også økonomisk støtte fra andre donationer, herunder især den vietnamesiske kongregation (50%), andre private (12,5%) og lidt indtægter via salg fra børnehjemmet (12,5%). Du kan støtte projektet ved at indbetale et bidrag på Reg. nr. 3347, Konto nr eller MobilePay Mærk indbetalingen med Vietnam I.

8 Afsender: Sankt Vincentgrupperne // v. Stig Gelslev // Vejgårdsvænget 25 // 3520 Farum Årsmøde den 29. maj Debat om fuld demokrati i Vincentgrupperne Tirsdag den 29. maj kl afholder Sankt Vincent Grupperne årsmøde i menighedssalen ved Vor Frue Kirke i Herlev, Herlevgårdsvej 14. På mødet er der følgende dagsorden: - Valg af dirigent - Beretning fra bestyrelsen - Fremlæggelse af årsregnskab til godkendelse - Fastsættelse af kontingent for Indkomne forslag - Orientering om planlagte aktiviteter - Valg af kasserer og ét bestyrelsesmedlemmer for to år - Valg af to suppleanter til bestyrelsen for et år. - Eventuelt Desuden er Maria Leonora Christensen inviteret til at tale om "Mother and Child" projektet i Indien. Hun har af private midler besøgt projektstedet. Sankt Vincent Gruppernes højeste myndighed er årsmødet. Alle medlemmer og bidragsydere er velkommen til at deltage, men stemmeret på årsmødet har kun en repræsentant for hver af Sankt Vincent Gruppernes lokalgrupper, et medlem af pastoralrådet, repræsentanter for Sankt Vincent Grupperne og medlemmer af bestyrelsen, som alle er stemmeberettigede. På årsmødet vil det blive drøftet om vi skal forsætte med ovennævnte valgmetode eller om vi skal have direkte og demokratisk valg, og om de kontingentbetalende medlemmerne skal have stemmeret og vælge alle bestyrelsens medlemmer. På årsmødet i 2017 blev Poul Skallerup valgt for en periode af 2 år. På valg her i 2018 vil være: Kasserer Stig Gelslev og Melissa Loldrup er begge på valg. Det gælder ligeledes Erik Bubandt og Birgitte le Févre, der begge er suppleanter, som vælges for ét år ad gangen. Sr. Hildegard Doods er valgt som pastoralrådets repræsentant og Bo Johansson, Roskilde er valgt som repræsentant for lokalgrupperne begge for to år. Kontingentet på 50 kr., der blev vedtaget sidste år, gælder for Kontingent for 2019 skal vedtages.

Forår årgang nr. 219

Forår årgang nr. 219 Forår 2019 58. årgang nr. 219 Oplag 800 Nyt fra bestyrelsen Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Vinter årgang nr. 218

Vinter årgang nr. 218 Vinter 2018 57. årgang nr. 218 Oplag 800 Nyt fra bestyrelsen Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Efterår årgang nr. 209

Efterår årgang nr. 209 Efterår 2016 55. årgang nr. 209 Oplag 1100 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært hjælpearbejde til

Læs mere

Vinter årgang nr. 214

Vinter årgang nr. 214 Vinter 2017 56. årgang nr. 214 Oplag 800 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært hjælpearbejde til fordel

Læs mere

Sommer årgang nr. 216

Sommer årgang nr. 216 Sommer 2018 57. årgang nr. 216 Oplag 800 Nyt fra bestyrelsen Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Efterår årgang nr. 217

Efterår årgang nr. 217 Efterår 2018 57. årgang nr. 217 Nyt fra bestyrelsen Oplag 800 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Forår årgang nr. 187 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Forår årgang nr. 187 SANKT VINCENTGRUPPERNE Forår 2011 52. årgang nr. 187 SANKT VINCENTGRUPPERNE Nyt fra bestyrelsen Fastetiden indbyder os til at følge håbets og kærlighedens veje. Den indbyder os også til at gøre en ekstraordinær indsats for de

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Forår 2013 53. årgang nr. 195

Forår 2013 53. årgang nr. 195 Forår 2013 53. årgang nr. 195 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

Forår årgang nr. 191

Forår årgang nr. 191 Forår 2012 52. årgang nr. 191 Nyt fra bestyrelsen Redaktør: Knud Kluge Oplag 900 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål:

Læs mere

Sommer årgang nr. 192

Sommer årgang nr. 192 Sommer 2012 52. årgang nr. 192 Redaktør: Knud Kluge Oplag 900 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

SANKT VINCENT GRUPPERNE

SANKT VINCENT GRUPPERNE SANKT VINCENT GRUPPERNE Katolsk organisation Sankt Vincent Grupperne (SVG) er en katolsk humanitær hjælpeorganisation, som har eksisteret i 53 år. Biskop Czewlaw Kozon skrev i anledning af 50 årsjubilæet

Læs mere

Vinter 2012 52. årgang nr. 194

Vinter 2012 52. årgang nr. 194 Vinter 2012 52. årgang nr. 194 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

Sommer 2013 53. årgang nr. 196

Sommer 2013 53. årgang nr. 196 Sommer 2013 53. årgang nr. 196 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Vinter 2013 53. årgang nr. 198

Vinter 2013 53. årgang nr. 198 Vinter 2013 53. årgang nr. 198 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Sommer 2009 50. årgang nr. 180 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Sommer 2009 50. årgang nr. 180 SANKT VINCENTGRUPPERNE Sommer 2009 50. årgang nr. 180 SANKT VINCENTGRUPPERNE Kære bidragsyder, Ny fra bestyrelsen Tak til alle, der deltog i vores jubilæumsreception på Nordvanggård og for de gaver vi modtog. Det blev en festlig

Læs mere

Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE Vi kan i dette nummer præsentere regnskabet for 2009 som, takket være jeres bidrag, blev et rigtig fint år for Sankt Vincent Grupperne. Der blev i alt

Læs mere

Efterår 2013 53. årgang nr. 197

Efterår 2013 53. årgang nr. 197 Efterår 2013 53. årgang nr. 197 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Sommer 2011 52. årgang nr. 188

Sommer 2011 52. årgang nr. 188 Sommer 2011 52. årgang nr. 188 Nyt fra bestyrelsen Sommeren er over os og det første halve år er gået! Så er det tid for os at se på, hvad vi har nået. I første halvår 2011 er der i alt med renter og bidrag

Læs mere

Vinter 2009 50. årgang nr. 182 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Vinter 2009 50. årgang nr. 182 SANKT VINCENTGRUPPERNE Vinter 2009 50. årgang nr. 182 SANKT VINCENTGRUPPERNE Så nærmer vi os atter jul og årets afslutning. Det har været et begivenhedsrigt år, som har budt på 50 års jubilæum, nye bestyrelsesmedlemmer og en

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vinter årgang nr. 190

Vinter årgang nr. 190 Vinter 2011 52. årgang nr. 190 Nyt fra bestyrelsen Redaktør: Knud Kluge Oplag 900 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål:

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Efterår 2010 51. årgang nr. 185 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Efterår 2010 51. årgang nr. 185 SANKT VINCENTGRUPPERNE Efterår 2010 51. årgang nr. 185 SANKT VINCENTGRUPPERNE Nyt fra bestyrelsen Sankt Vincentgruppernes hjælpearbejde er inspireret af Sankt Vincent de Paul. Netop i år falder vore tanker på ham, fordi det

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR BRUGERKASSEN RETNINGSLINIER FOR KNUDEN

RETNINGSLINIER FOR BRUGERKASSEN RETNINGSLINIER FOR KNUDEN VEDTÆGTER FOR BRUGERRÅDET 12.01.2011 VEDTÆGTER FOR BRUGERRÅDET RETNINGSLINIER FOR BRUGERKASSEN RETNINGSLINIER FOR KNUDEN INDHOLDSFORTEGNELSE: A. VEDTÆGTER FOR BRUGERRÅDET Side 2. 1. Formål Side 2. 2. Opgaver

Læs mere

Efterår 2012 52. årgang nr. 193

Efterår 2012 52. årgang nr. 193 Efterår 2012 52. årgang nr. 193 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012. Masaibarn c/o Kasper Birch Fredensgade 14,st,1 8000 Aarhus C Vedtægter gældende per 8. november 2015 info@masaibarn.dk www.masaibarn.dk MobilePay/Swipp 93 40 60 60 Registreringsnr. 5479 Kontonr. 2939077

Læs mere

Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15:

Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15: Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15: 1 Medlemskab Stk. 1. Fællesklubben i Danfoss Power Solutions, Klub 2000 er en sammenslutning af faglige tillidsrepræsentanters

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Øregådsparken Marts 2015 Formanden skriver Erantis og vintergækker lyser op alle vegne og byder os velkommen til foråret 2015. Foråret er den tid på

Læs mere

lfybeh-mfhsekb vtuj,hj,bc cfpjufljt,f

lfybeh-mfhsekb vtuj,hj,bc cfpjufljt,f lfybeh-mfhsekb vtuj,hj,bc cfpjufljt,f Årgang 15. nr. 2, juni 2014 Der samles affald i Georgien. 1 Georgiske børn skriver til Sydkystens Privatskole i Solrød. Siden sidst, har vi haft årsmøde der forløb

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2007 Rindbynitten Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf. 7543 1372 Fanø 7516 6165 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Afrika Kontakts vedtægter. Senest revideret på generalforsamling 6. april 2014.

Afrika Kontakts vedtægter. Senest revideret på generalforsamling 6. april 2014. Afrika Kontakts vedtægter. Senest revideret på generalforsamling 6. april 2014. 1 Navn: Organisationens navn er Afrika Kontakt. Afrika Kontakt er en landsdækkende organisation, med hjemsted i København.

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS)

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) Vedtægter Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) 1 Navn Selskabets navn er Fagligt Selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS). 2 Formål Selskabets formål er: At støtte og

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANMARKS SKATTEADVOKATER

VEDTÆGTER. for DANMARKS SKATTEADVOKATER VEDTÆGTER for DANMARKS SKATTEADVOKATER 1. Navn og formål 1.1. Foreningens navn er: Danmarks Skatteadvokater. Foreningens binavne er: 1) Foreningen af Skatteadvokater i Danmark og 2) Danske Skatteadvokater

Læs mere

Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness

Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness Kap 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Haslev Håndboldfitness, med hjemsted i Haslev - Faxe Kommune 1 Kap 2. Foreningens formål 2 Foreningens

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1)

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) Nuværende vedtægter. 1. Navn og virkefelt. Foreningens navn er Aabyhøj Grundejerforening og dens virkefelt omfatter hele den tidligere Aaby Kommune

Læs mere

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup Vedtægter Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup - 2017 Idrætsforeningen AKTIVISTERNE Vedtægter 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er : IF. AKTIVISTERNE og er hjemmehørende i Herlev/Ballerup Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Sankt Vincent Grupperne. i Manipur Nordøstindien

Sankt Vincent Grupperne. i Manipur Nordøstindien Sankt Vincent Grupperne i Manipur Nordøstindien Bjergrige Manipur Nordøstindien kaldes De syv søstre Manipur er en af delstaterne Manipur har 35 forskellige stammebefolkninger. De tre etniske hovedgrupper

Læs mere

Vedtægter Gentofte Konservative Ungdom Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling 22. januar 2013

Vedtægter Gentofte Konservative Ungdom Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling 22. januar 2013 Vedtægter Gentofte Konservative Ungdom Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling 22. januar 2013 1. Navn Foreningens navn er: Gentofte Konservative Ungdom. Foreningen er hjemmehørende i Gentofte

Læs mere

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner Vedtægter for Strandmølleskolens Venner 1 1 Foreningens navn er: Strandmølleskolens Venner. Foreningens hjemsted er Assens Kommune. 2 Foreningens formål er at støtte den private institution Strandmølleskolen

Læs mere

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på Vedtægter for foreningen SMYK2000 Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 5.oktober 2006 1 Foreningens Formål Foreningens primære formål er at forestå folkeoplysende voksenundervisning,

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Personaleforeningen i NFS. Vedtægter. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne.

Personaleforeningen i NFS. Vedtægter. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne. 1 Foreningen: Stk. 1. Foreningens navn er: Personaleforeningen i NFS. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne. 2 Formål og funktion: Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Den vietnamesiske Kulturforening Vedtægter

Den vietnamesiske Kulturforening Vedtægter Vedtægter Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL... 4 3 FORENINGENS DRIFT... 5 4 MEDLEMMER... 6 5 KONTINGENT... 7 6 GENERALFORSAMLING... 8 7 BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 23. årgang Januar 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker Maj 2012 Generelt om bestyrelsesarbejdet Som bestyrelsesmedlem er du valgt for en 2 årig periode.

Læs mere

Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp

Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Nyhedsblad nr. 70 Februar 2015 Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Uddeling i Estland SIDE 4 Tak for friskbagt brød SIDE 6 Hjælp til hjemløse unge SIDE 7 Giv din gave via MOBILEPAY Tlf. 40 27 09 90 Sdr. Bork

Læs mere

Vedtægter for Snogebæk Borgerforening

Vedtægter for Snogebæk Borgerforening Vedtægter for Snogebæk Borgerforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Snogebæk Borgerforening, forkortet SB Foreningens hjemsted: Hovedgade 12, Snogebæk, 3730 Nexø Bornholms Regionskommune. CVR nr:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN Danish Military independent Social Fellowship Bike Team. i NAVN Foreningens navn er: Danish Military independent Social Fellowship, Bike Team. Forkortet: DMSF Bike Team. Hjemstedladresse:

Læs mere

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen for Socialøkonomisk Salg (herefter SØS). 1 1.2 Foreningens hjemsted er Torvegade 97, 7160 Tørring.

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre 1 Grundlag 1. Det Danske Spejderkorps love udgør det formelle grundlag for gruppens arbejde, formål og værdier. 2 Gruppen 1. Gruppen består af følgende afdelinger:

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB STIFTET 1934 1 Klubbens navn er NÆSTVED BICYCLE CLUB for bane, MTB og landevej, og den har hjemsted i Næstved. 2 Klubbens formål er at udvikle alle medlemmer med udgangspunkt

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3: Foreningens formål og hovedaktiviteter.

Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3: Foreningens formål og hovedaktiviteter. Vedtægter for HumleBIE rne (Bies Bryghus Venner) 1: Foreningens navn. Foreningens navn er: HumleBIE rne (Bies Bryghus Venner) 2: Foreningens hjemsted. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

Vedtægter for aftenskoleforeningen

Vedtægter for aftenskoleforeningen Vedtægter for aftenskoleforeningen 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er DOF Gigtskolen- Syddjurs. 1.2 Foreningens hjemsted er Syddjurs Kommune. 1.3 Foreningen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund.

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Torsdag den 27. september 2007

TORSDAGS-NYT. Torsdag den 27. september 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 27. september 2007 Penge Budgettet på folkeskoleområdet er ved at lande i de politiske budgetforhandlinger i kommunen. Det første oplæg, der kom til høring i skolebestyrelserne

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

GUIDE. Skattefrie gaver til foreninger

GUIDE. Skattefrie gaver til foreninger GUIDE Skattefrie gaver til foreninger Udskrevet: 2017 Indhold Skattefrie gaver til foreninger...................................................... 3 2 Guide Skattefrie gaver til foreninger Dette er en

Læs mere

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København.

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. VEDTÆGTER FOR PERSONALEFORENINGEN I FTF/A 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. 2. Personaleforeningen er en sektion

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Alle foreninger er organiseret med en bestyrelse eller ledelse om man vil der forestår arbejdet indadtil og repræsenterer foreningen udadtil.

Alle foreninger er organiseret med en bestyrelse eller ledelse om man vil der forestår arbejdet indadtil og repræsenterer foreningen udadtil. Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethesvej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 Fax: 46 31 50 13 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Dir. tlf. 46 31 40 44 kimjp@roskilde.dk

Læs mere

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter 2016 Oprettelse af klub eller beboeraktivitet Der skal søges afdelingsbestyrelsen om en forhåndstilkendegivelse. For at oprette en klub, skal man indkalde til en stiftende generalforsamling med mindst

Læs mere

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Navn og formål 1: Foreningens navn er "Gjerrild Nordstrands Grundejerforening" - herefter GNG. Dens virkefelt er sommerhusområderne på Gjerrild Nordstrand,

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center. Vedtægter 1. Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Masaibarn. Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets politik.

Læs mere