Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet tirsdag den 8. april 2014 og fortsættelsen onsdag den 23. april

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet tirsdag den 8. april 2014 og fortsættelsen onsdag den 23. april"

Transkript

1 Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet tirsdag den 8. april 2014 og fortsættelsen onsdag den 23. april Til stede den 8. april: Erling Hansen, Svend Åge Jørgensen, Marina Wijngaard, Per Larsen, Ole Olsen, Ebbe Kring, Kurt Jensen, og Birgitte Fink Afbud: Anders Bo Hansen, Jeanne Jensen og Kate Lund Jensen Dagsordenen fremgår af nedenstående referat. 1. Formanden indledte mødet med et par korte bemærkninger om mødet om demokratieksperimentariet i Gislinge. 2. Arbejdet i lokalforum. Der blev konstateret et behov for en forretningsorden, som klart beskrev arbejds- og ansvarsfordelingen for at øge troværdigheden overfor politikere, embedsmænd og borgerne. Der blev fremlagt et forslag, som blev godkendt til indarbejdelse i et forslag til forretningsorden, som ville blive drøftet på et kommende møde. 3. Hvad står Lokalforum for? Det blev fastslået, at Lokalforum også fremover skal være kontaktleddet mellem alle borgere og kommunen. Med hensyn til mødet med arbejdsgruppen, som arbejder for oprettelse af Foreningen Tølløse, blev bestyrelsen enig om at se, hvordan man bedst kunne udnytte hinandens indsats uden at lægge hindringer i vejen for nye tiltag. Først og fremmest måtte bestyrelsen høre, hvad initiativtagernes planer gik ud på. 4. Mødet den 11. april med Vej og Infrastruktur. Der var aftalt et møde og fremlagt en række spørgsmål om planer, idéer og forslag. Formålet med mødet var at finde ud af, hvordan man fra Lokalforums side kunne komme videre. Det vigtigste var, at få nogle retningslinjer.*) Ebbe Kring og Marina Wijngaard ville deltage. *) se referat fra mødet 5. Dialogmøde om belysning af private fællesveje. Der var en del spørgsmål om den skrivelse fra kommunen, som grundejerne på private fællesveje havde modtaget. Navnlig de meget små veje med kun fire-fem grundejere følte sig i klemme i forbindelse med kravet om oprettelse af en grundejerforening med alt hvad det medfører. Beslutning: Lokalforums bestyrelse ville bede om et dialogmøde i maj. Erling Hansen gør det fornødne. 6. Der var indgået en anmodning om støtte til en legeplads fra grundejerforeningen Barnekowparken. Anmodningen kunne af flere grunde ikke imødekommes. Erling Hansen ville sende svar. 7. Udbetaling af bevillingen til Tølløse Boldklub kunne nu sættes i værk. Arbejdet med banen er i fuld gang. Erling Hansen ville gøre det fornødne.

2 8. Lokalforums hjemmeside: Holbæk kommunen skifter til et nyt og måske nemmere hjemmesidesystem. Beslutning: Tølløse Lokalforum fortsætter på kommunens hjemmeside sammen med de øvrige lokalområder. Kurt var villig til at gå på kursus igen. Vi afventer det fælles system med infoskærme, som der arbejdes på. Kobling til Tølløse web blev ikke drøftet. 9. Afsætningsbane ved Sejergårdsskolen på Vestergade: Trafiksikkerhedsgruppen var nået til enighed om et forslag om en afsætningsbane. Forslaget blev godkendt af bestyrelsen pr. og Sejergårdsskolens ledelse fik denne godkendelse bekræftet i et følgebrev. Der var uenighed om forløbet med godkendelse pr. . Sagen ligger nu hos kommunen. 10. Henvendelse fra den almennyttige forening Udvej. Foreningen arbejder med en kombination af beskæftigelsesindsats for kontanthjælpsmodtagere og byforskønnelse af lokalsamfund. Foreningen har base i Jyderup, hvor den har ca. 200 samarbejdspartnere, bl.a. også det lokale erhvervsliv. Foreningen vil gerne oprette en base i Tølløse. Bestyrelsen blev enig om, at det lyder meget spændende og måske kunne være svaret på et gammelt ønske om bypedeller. Erling Hansen ville besvare henvendelsen fra Kristine Korsgaard og aftale et møde. 11. Pladsen ved den Danske Bank og flagstangen. Beslutningen: vi går videre med den centrale flagstang.*) *) Kommunen har bevilget et beløb som bidrag til anskaffelse og tilladelsen er givet i forbindelse med opsætning af juletræet. 12. Centerpladsen ved Brugsen. Der foreligger et idéforslag, men foreløbig kan der ikke gøres mere, indtil kommunen er nået til klarhed om salg af området og oprettelse af Centerforeningen. *) *) På mødet den 11. april blev man dog enig om i det mindste at få beskåret ligusterbuskene og få ryddet op. 13. Operation Ren By gennemføres den 27. april. Lokalforum betaler øl/sodavand. Maling af byens bænke: en fagmand har tilrådet kun at foretage en afrensning. Bænkene er oliebehandlede. Sagen blev henlagt. 14. Flagallé: bestyrelsen afventer tilbagemelding fra initiativtagerne i Byforskønnelsesgruppen. *) *) der er hentet ca. 30 flagstænger fra den hedengangne flagallé, som blev opbevaret i Materielgården. Der skal udpeges steder til at opsætte et par grupper på to-tre flag ved indfaldsvejene. 15. Mødet om stier : Tølløse lokalforum kan ikke deltage. 16. Hotelgrunden: Mødet den 1. april havde været en succes, og udkast og forslag kunne nu findes på kommunens hjemmeside.

3 17. Demokratieksperimentariet. Der kommer et nyt møde i maj, hvor 1 medlem af hvert lokalforum vil blive indbudt til at deltage. 18. Fodgængertunnellen: kommuneingeniøren, Erik Knudsen havde meddelt, at man ikke kunne komme videre i forhandlingerne med Banedanmark. Løbet var kørt. Trafikrevisionsrapporten fra Soderup var nu færdig. Spørgsmålet var, hvilke forbedringer den så eventuelt ville kunne medføre for borgerne i Soderup Herefter fortsatte mødet kl med deltagelse af intitiativgruppen for Foreningen Tølløse, Claus Engberg, Jens Algot, Ole Hansen og Mogens Andrasen. Claus Engberg forklarede, at målet er at erhverve Danske Banks bygning og gøre den til rammen om kulturelle og fritidsmæssige aktiviteter med et bredt sigte over alle generationer.. Bygningen skulle blive et kulturhus eller måske snarere et mødested og samlingssted, der skulle skabe større bevidsthed om, hvad vi selv kan i Tølløse og derved skabe et større fællesskab i byen. Bygningen måler 2 x 227 m 2 og har derved sine begrænsninger, men initiativtagerne mente, at den var stor nok til formålet. Lakmusprøven ville være at sikre sig tilslutning blandt borgerne og det ville være initiativgruppens næste skridt Fortsættelse af mødet den 23. april Til stede: Erling Hansen, Svend Åge Jørgensen, Marina Wijngaard, Per Larsen, Ole Olsen, Jeanne Jensen, Kate Lund Jensen, Kurt Jensen og Birgitte Fink Afbud: Anders Bo Hansen og Ebbe Kring, Orientering fra formanden: Erling Hansen havde modtaget en indbydelse til Lokalforums bestyrelse til den officielle indvielse af den nye boldbane den 3. maj kl Der forelå endnu ikke en dato til dialogmødet om vejbelysning. Genoptagelse af de punkter, som ikke blev færdigbehandlet på mødet den 8. april: 1. Marina Wijngaard og Birgitte Fink orienterede om mødet den 11. april )* jf. bilag 1. Resumé. Beslutning: Birgitte Fink ville udarbejde et oplæg til en henvendelse til kommunen/politikerne om en opgradering af hele området omkring stationen og Hanken, så snart Banedanmark havde afsluttet arbejderne.

4 Oplægget skulle sendes til bestyrelsen, som så kunne kommentere og stille forslag, inden det blev sendt til politikerne. 2. Forretningsordenen. Marina Wijngaard havde udarbejdet et forslag. Kurt Jensen havde udarbejdet en ændring til et af artiklerne om samarbejdet mellem Arbejdsgrupper og bestyrelsen. Beslutning: Kurt, Kate og Per ville se nærmere på forslaget og udarbejde et nyt. 3. Projekt Udvej: Erling Hansen ville foreslå et møde tirsdag den 6. maj. kl i Aktivitetshuset. referent: Marina Wijngaard

5 Bilag 1. Resumé af mødet den 11. april 2014 mellem repræsentanter for Vej og Infrastruktur og repræsentanter for Lokalforum Tilstede: Lene Krull, Morten Højland, Erik Knudsen og Mads Bjerg Jensen for kommunen og Birgitte Fink, Ebbe Kring og Marina Wijngaard for Lokalforum. Det overordnede spørgsmål: Lokalforums bestyrelse har brug for konkrete retningslinjer med henblik på eventuel gennemførelse af de mange forslag. Dette spørgsmål blev besvaret med udgangspunkt i følgende forslag, ideer og ønsker. Flagstang på pladsen foran Danske Bank. Forslaget er godkendt samtidig med opstilling af byens juletræ. Planer for beplantning hhv. forskønnelse af pladsen må afvente Banedanmarks endelige overdragelse og en ny ejer af bygningen vil måske også have nogle idéer. Foreløbig foreligger der en skitse. Der skal i eventuelle forslag tages hensyn til oversigtsforhold, da pladsen ligger ved et trafikknudepunkt. Om skråningerne ved Hanken: Banedanmark agter ikke at gøre mere ved dem, end der er gjort nu. Her vil det kræve en samlet henvendelse fra Lokalforum til politikerne om en opgradering af området. Den kunne passende fremsættes forud for den officielle overtagelse/indvielse. Tølløsevej: Hvad angår vejbelægningen på Tølløsevej, så åbner kommunens kontrakt med Colas mulighed for et nyt slidlag med ny markering af cykelstierne. Og det ville være godt at få det gjort, for når kontrakten er udløbet, er det for sent og så er de penge tabt. Nu gik der rygte om ønsket om en samlet forbedring/forskønnelse af vejen inklusive fortovene, uden at det var klart hvem der gik og puslede med det projekt, ellers kunne Colas gå i gang. Lokalforums repræsentanter kendte ikke til et sådant projekt. Det blev understreget at fortovene ikke er inkluderet i kontrakten. Hvis de skal fornyes, bliver det en hel anden snak, for så skal fortovskanterne graves op og det koster. Byporte: Byforskønnelsesgruppen under Tølløse Lokalforum havde udarbejdet et forslag til nye byporte, men kommunen ønsker et ensartet indtryk ved indfaldsvejene til alle lokalområder, og dertil kommer en række regler og bestemmelser om oversigt, ikke-distraherende skiltning, og afstand til vejen for nyplantede træer, som gør det svært umiddelbart at gennemføre forslaget i dets nuværende form. Selve byskiltene er trafikskilte (60 km) og henhører under kommunens ansvarsområde. Kommunen vil nu gøre noget ved de forsømte byskilte (rengøring og opsætning af nye skilte på Hjortholmvej). Yderligere skiltning (Byforskønnelsesgruppens forslag om en søjle) kan sandsynligvis ikke tillades, da den anses for at være trafikmæssigt distraherende. Centerpladsen: Lokalforum har igen rejst Centerpladsens triste og forsømte udseende, og også der vil der blive gjort en indsats i form af beskæring og oprydning af det eksisterende anlæg. Det blev

6 desværre ikke afgjort, hvem der skal foretage den beskæring. Opstilling af et par bænke/borde er tilladt. Det er kommunens hensigt at sætte parkeringspladsen og selve torvet i udbud. Det er i øjeblikket derfor ikke muligt at forbedre pladsen med en pænere beplantning. Det ville være skønne spildte kræfter og midler, for der arbejdes med oprettelse af en Centerforening, som så skal kunne komme med sine ideer med hensyn til pladsens fremtidige udseende. I lokalplanen spøger også muligheden for, at der kan bygges midt på pladsen. Men ideforslaget til en smukkere plads ligger der, og det kan der arbejdes videre på, så det kan blive taget op, når det er afgjort om pladsen skal sælges. Det grønne område ved Dalstrøget: kommunen arbejder på et forslag for området og vil forelægge det for Lokalforum, så snart det er muligt. Dvs. at der er en udviklingsproces i gang, som vil kunne gøre området til en oplevelse for borgerne. Banestien ville her kunne slå en bue hen over området, hvad der ville gøre den mere attraktiv. Hvad angår Banestien: Her er Banedanmark blevet lidt mere imødekommende med hensyn til økonomien, men flere lodsejere har sat sig imod. Kommunen ønsker ikke at tvangsekspropriere. Det vil kræve en ekstra indsats måske fra Lokalforum? - for at finde ud af, hvad lodsejerne rent konkret har imod banestien og på hvilken måde disse problemer eventuelt kan løses. Renholdelse af kommunal ejendom ( navnlig indgang til biblioteket og den indre gård): kun pedellen for skolen har adgang til den indre gård. Det henhører under Driften og sagen ville blive henvist til den ansvarlige leder. Marina Wijngaard referent

Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet torsdag den 27. november 2014 i Aktivitetshuset

Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet torsdag den 27. november 2014 i Aktivitetshuset Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet torsdag den 27. november 2014 i Aktivitetshuset Til stede: Flemming Sommer, Gert H. Hansen, Marina Wijngaard, Kurt Jensen, Birgitte Fink, Anders Bo Hansen,

Læs mere

Referat fra Tølløse Lokalforumsmøde. onsdag den 16. januar Kl

Referat fra Tølløse Lokalforumsmøde. onsdag den 16. januar Kl Referat fra Tølløse Lokalforumsmøde onsdag den 16. januar 2013. Kl. 19.00 i Aktivitetscentret, Nytorv 4340 Tølløse Til stede: Erling Hansen, Svend Åge Jørgensen, Ebbe Kring, Ole Olsen, Jeanne Jensen, Anders

Læs mere

Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet onsdag den 3. september 2014. i Aktivitetshuset

Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet onsdag den 3. september 2014. i Aktivitetshuset Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet onsdag den 3. september 2014 i Aktivitetshuset Til stede: Erling Hansen, Per Larsen, Ebbe Kring, Birgitte Fink, Jeanne Jensen, Anders Bo Hansen, Svend Åge

Læs mere

Referat fra Dialogmødet i Tølløse Onsdag den 18. september 2013. Kl. 18.30 i Samlingssalen på Sejergårdsskolen

Referat fra Dialogmødet i Tølløse Onsdag den 18. september 2013. Kl. 18.30 i Samlingssalen på Sejergårdsskolen Referat fra Dialogmødet i Tølløse Onsdag den 18. september 2013. Kl. 18.30 i Samlingssalen på Sejergårdsskolen 1. Velkomst Præsentation af Dialogudvalget til stede var: John Harpøth (O) (formand) Jørgen

Læs mere

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser.

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser. Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Demokratieksperimentariet, Dialogudvalgets fremlæggelse, understøttelse og oplæg Strategi

Læs mere

Forberedelses- og planlægningsmøde, torsdag d. 6. august kl. 19,30 på Tølløsevej 12. Kom og vær med.

Forberedelses- og planlægningsmøde, torsdag d. 6. august kl. 19,30 på Tølløsevej 12. Kom og vær med. Nyhedsbrev, august 2015 DET SKER NU! Borgerhus og høstmarked lørdag den 12. september. Forberedelses- og planlægningsmøde, torsdag d. 6. august kl. 19,30 på Tølløsevej 12. Kom og vær med. Du skal bare

Læs mere

Tølløse Lokalforum. 1. Karl Erik Hansen blev valgt som dirigent. Dirigenten fastslog, at generalforsamlingen var lovligt varslet ved annoncering.

Tølløse Lokalforum. 1. Karl Erik Hansen blev valgt som dirigent. Dirigenten fastslog, at generalforsamlingen var lovligt varslet ved annoncering. Tølløse Lokalforum Generalforsamling, onsdag den 7. oktober 2015 kl. 19.00 Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Regnskabsrapport

Læs mere

Anders Bo Hansen, Birgitte Fink, Flemming Sommer (formand), Gert H. Hansen, Kjeld Sørensen, Lene Jørgensen.

Anders Bo Hansen, Birgitte Fink, Flemming Sommer (formand), Gert H. Hansen, Kjeld Sørensen, Lene Jørgensen. Tølløse Lokal Forum Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 19.00 21.00. Tølløse Aktivitetscenter, Bytorv 1, Tølløse Til stede var: Anders Bo Hansen, Birgitte Fink, Flemming Sommer (formand), Gert

Læs mere

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl på Nysted gl. Rådhus.

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl på Nysted gl. Rådhus. NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl. 14.00 på Nysted gl. Rådhus. Fraværende: Søren Lauerberg og Henrik Olsen. Følgende dagsorden blev godkendt. 0. Meddelelser.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a 14. november 2016 kl. 19.00 Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria Afbud: Ole & Ala'a Sted: Holbergsvej 32, 4180 Sorø BESTYRELSESMØDE Grundejerforeningen Klokkergården DAGSORDEN 1. Valg af ordstyrer &

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012

REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012 REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012 Deltagere: Lars Nymand, Michael Johansen, Lars Quistgaard og Helle Christiansen. Fraværende: Helle Eskesen. Agenda: 1. valg

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

Tryghedsvandring i Solrød 2017

Tryghedsvandring i Solrød 2017 Tryghedsvandring i Solrød 2017 Lokalrådet i Solrød Indhold Hovedkonklusion 3 Tryghedsvandringer i Solrød - "Koncept fra DKR" 5 Lokalrådet i Solrød 6 Jersie Strand 7 Solrød Strand Centret 8 Havdrup 9 Evaluering

Læs mere

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann 27. november 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

DAGSORDEN LIV I BY OG SKOLE

DAGSORDEN LIV I BY OG SKOLE DAGSORDEN LIV I BY OG SKOLE 1. Velkomst Mogens Gade 2. Gennemgang af tværsummen af udviklingsplanerne (Noël Mignon) 3. Hvordan sikres koordineringen lokalt mellem samfund, foreninger og skole Eksempel

Læs mere

Forslag til prioritering af Forskønnelses projekter Marts 2018

Forslag til prioritering af Forskønnelses projekter Marts 2018 Forslag til prioritering af Forskønnelses projekter Marts 2018 Landsbyerne Pulje til landsbyerne 0,5 0,5 Forslag til landsbyerne 0,5 0,5 Forskønnelsespuljen og Kommunes landsbyer Mange landsbyer har en

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl )

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl ) Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bent Deltagere Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl. 20.30) Udsendt dagsorden 1. Bemærkninger til den udsendte dagsorden 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Øster Hornum Børneunivers

Bestyrelsesmøde Øster Hornum Børneunivers Bestyrelsesmøde Øster Hornum Børneunivers Dagsorden mandag d. 16/3-15 kl. 19.00-21.00. Tilstede: Troels, Tracey, Søren, Birgitte, Mette, Pia, Stefan, Brian, Lone, Rasmus Afbud: Referent: Tanja Becker O:

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Ellen-Margrethe (1.), Karsten og Poul(2.), Niels Jørgen(3.), og Kurt og Leif (4.). Der var afbud fra Bodil (5.) Sted: Karsten

Læs mere

Budgetønsker Plan- og Boligudvalget

Budgetønsker Plan- og Boligudvalget Budgetønsker Budgetønsker drift Nr. Drift [Hele 1.000 kr.] s Driftsønsker 2013 2014 2015 2016 1 Vedligeholdelse udenomsarealer 5.500 5.500 5.500 5.500 2 Middel bygningsvedligeholdelse 4.860 4.860 4.860

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Næste bestyrelsesmøde (jf. GFvedtægter 5 stk.1) Tirsdag d. 29.8.2017 kl. 19.00 i Abildgården Dagsorden: 1. Grøn tur 2. Godkendelse af referat 3. Siden sidst 4. Opfølgning

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Referat. 1. Valg af referent Lise-Lotte blev valgt.

Referat. 1. Valg af referent Lise-Lotte blev valgt. Hvad: Referat fra bestyrelsesmøde i G/F Rørmose Park Hvornår: Torsdag den 6. december 2018 kl. 19.30-21.30 Tilstede: Annet Krog, HF1; Frederik A. Jørgensen, HF2; Hans Henrik Jensen, AB1; Peter Larsen,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. afholdes. onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00. i Præstevængets mødelokaler. Sæterdalsgade 11 kld

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. afholdes. onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00. i Præstevængets mødelokaler. Sæterdalsgade 11 kld ORDINÆR GENERALFORSAMLING afholdes onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00 i Præstevængets mødelokaler Sæterdalsgade 11 kld DAGSORDEN 1: Valg af dirigent 2: Aflæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Møde med PTU Rødvigs Udvikling

Møde med PTU Rødvigs Udvikling Møde med PTU 10.1.2017 Rødvigs Udvikling Rødvig Borgerforening gennemførte i efteråret 2016 en afstemning blandt borgerne i Rødvig om forslagene i den Udviklingsplan for Rødvig som Kommunen ved PTU godkendte

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg Nordenskov den 28. oktober 2012 Referat af : Regeringsmøde nr. 3 i Fællesvirke Sted: Nordenskov Skole NUIF lokalet Dato: 22. oktober 2012, kl.19.00 21.30 Deltagere: Tonni Lander, Leif Arnbjerg, Kim Andersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Fraværende: Dorthe Krogsgaard og Bjarne Vogt Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag d. 19.juni kl.19 i Holmsland Idræts- og Kulturcenter 1a Kommentarer/godkendelse af referat. Kommentarer til og godkendelse

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 25. februar 2015

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 25. februar 2015 Københavns Flugtskytte Klub Side 1 af 5 REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 25. februar 2015 Tid og sted onsdag d. 25. februar 2015 kl. 18:00 KFK Referent Deltagere Afbud Kopi til Næste Møde Jens Behrens

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Helhedsplan for Soderup. Sikker skolevej Forbedret trafiksikkerhed Øget sammenhængskraft Forskønnelse

Helhedsplan for Soderup. Sikker skolevej Forbedret trafiksikkerhed Øget sammenhængskraft Forskønnelse Sikker skolevej Forbedret trafiksikkerhed Øget sammenhængskraft Forskønnelse Initiativgruppen Indledning Dette dokument indeholder en kort sammenfatning af de problemer og sorte pletter der er opstået

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. maj 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. maj 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. maj 2019 Mødedato: Søndag 5. maj 2019 Mødetidspunkt: 11:00 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Hos Ruth Lind, Kong Valdemarsvej 37, 4000 Roskilde Jes Møller, Birte Holm

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 245 Torsdag den 13. oktober 2016 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet, Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl. 19-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) - næstform Susanne Markussen (SM) Kim Kristensen (KK) Sebastian Torst Iversen

Læs mere

Såfremt dette ikke er i Nyborg kommunes regi, bør kommunen tage kontakt til de ansvarlige myndigheder for en afklaring.

Såfremt dette ikke er i Nyborg kommunes regi, bør kommunen tage kontakt til de ansvarlige myndigheder for en afklaring. Trafikudvalget Referat af møde d. 6.6. kl 1900 hos Lise og Gert Jensen Tilstede: Erik Haulund Jensen, Langæblevej 4 Lise Jensen, Tårup Byvej 12 Gert Jensen, Tårup Byvej 12 Elspa Hansen, Tårup Byvej 14

Læs mere

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne.

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. 1 Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. Deltagere: Dan Nielsen + Uffe Hansen + Paul Ridings + Bjarne Klinkby. Fraværende: Ingen. 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Mandag den 4. maj 2015, kl. 18.00-20.45. Bestyrelseslokalet på AB s anlæg. Referent: BZ.

Hovedbestyrelsesmøde. Mandag den 4. maj 2015, kl. 18.00-20.45. Bestyrelseslokalet på AB s anlæg. Referent: BZ. Deltagere: Ulrik Rasch (UR), Winnie Sørensen (WS), Torben J. Knudsen (TJK), Ulrik Grage (UG), Søren Pedersen (SP), Mikkel Grøn (MG), Thomas Gram (TG), Allan Kloppenborg (AK) og Bjarne Ziegler (). Hovedbestyrelsesmøde.

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

Fremmødte fra Syddjurs: Alette Lena Skov- Hansen Udviklingskonsulent i Plan og Byg /Kultur og Udvikling Peter Sandell Vejingeniør Vej og Trafik

Fremmødte fra Syddjurs: Alette Lena Skov- Hansen Udviklingskonsulent i Plan og Byg /Kultur og Udvikling Peter Sandell Vejingeniør Vej og Trafik Beslutningsreferat af møde mellem Syddjurs kommunen, Nimtofte Byplangruppe og repræsentanter for arbejdsgrupper til udvikling af Nimtofte d. 21. Marts 2013 Mødet var arrangeret af Nimtofte Distriktsråd

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet

Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet Kort over butikstorvet på Hørretvej i Mårslet Landsbyen Mårslet har gennem flere år været en by i udvikling. Byen har vokset sig større i nærmest alle retninger,

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

NOTAT. Referat fra møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 1. marts 2010 kl. 17. Dagsorden

NOTAT. Referat fra møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 1. marts 2010 kl. 17. Dagsorden NOTAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Lone Feddersen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Dato: 1. marts 2010 J.nr.: 10/1594 Referat fra møde

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 24. november 2010 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Arthur T. Mønsted, Pernille Østrem, Tom Allan.

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Byforskønnelse - bevægelse - beplantning - belysning

Byforskønnelse - bevægelse - beplantning - belysning HVEM ER GIRAFFEN? BREDEBRO Byforskønnelse - bevægelse - beplantning - belysning Byfornyelsen i Bredebro kan danne grundlag for en ny identitet som: - aktiv by - sund by - sikker og tryg by - smuk by -

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Velkommen. Dialogmøde i Gislinge 20. marts 2012

Velkommen. Dialogmøde i Gislinge 20. marts 2012 Velkommen Dialogmøde i Gislinge 20. marts 2012 Aftenens program: Kl. 19.00 Kl. 19.10 Kl. 19.20 Kl. 19.30 Kl. 20.00 Kl. 20.15 Kl. 20.35 Velkomst, præsentation af Gislinge Lauget og siden sidst v. Gislinge

Læs mere

Velkommen. Dialogmøde i Gislinge 18. september 2013

Velkommen. Dialogmøde i Gislinge 18. september 2013 Velkommen Dialogmøde i Gislinge 18. september 2013 Kl. 19.00 Kl. 19.10 Kl. 19.15 Kl. 19.25 Kl. 19.35 Kl. 19.45 Kl. 19.55 Kl. 20.10 Kl. 20.25 kl. 21.10 Velkomst v. Gislinge Lauget Præsentation af Byrådspolitikere

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Evaluering af Grønt Råds arbejde.... 2 Vand og Naturplaner.... 4 Retablering af Bisbækken....

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 6. juli Dagsorden. Risskov den 6. juli 2016

Bestyrelsesmøde d. 6. juli Dagsorden. Risskov den 6. juli 2016 Risskov den 6. juli 2016 Bestyrelsesmøde d. 6. juli 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael Lerskov Jytte Harlev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Nr Lokalområde Ansøgt projekt Indstilling Ansøgt beløb Indstilles bevilget 1 Hagested Huset i Hagested, Kultur-og Forsamlingshus søger Godkendt.

Nr Lokalområde Ansøgt projekt Indstilling Ansøgt beløb Indstilles bevilget 1 Hagested Huset i Hagested, Kultur-og Forsamlingshus søger Godkendt. Indstilling om bevillinger fra Lokalområdernes Udviklingspulje 2017 Dato: 22. maj 2017 Nr Lokalområde Ansøgt projekt Indstilling Ansøgt beløb Indstilles bevilget 1 Hagested Huset i Hagested, Kultur-og

Læs mere

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 16. januar 2017 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil(fra 5. etape), Anette og Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014. Tilstede: Henrik (65), Dan (75), Connie (41), Torben (51), Ole (7), Klaus (79) og Morten (67) Afbud: John (33) Fraværende: 1. VALG AF REFERANT Morten

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 25-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Jan Christensen Bemærkninger: Mødet afsluttet

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

BORGERPLAN FOR LANDSBYEN VINDUM

BORGERPLAN FOR LANDSBYEN VINDUM BORGERPLAN FOR LANDSBYEN VINDUM Udarbejdet ultimo 2006 Indholdsfortegnelse. Forsiden viser Byens grønne område og legeplads Indholdsfortegnelse - Nutid i Vindum Billede af Vejen ind gennem Vindum by. Billeder

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Grundejerforeningen Mariehøj Bestyrelsesmøde. Bestyrelsesmøde torsdag den 5, juli kl på adressen Nørrebred 23,

Grundejerforeningen Mariehøj Bestyrelsesmøde. Bestyrelsesmøde torsdag den 5, juli kl på adressen Nørrebred 23, Grundejerforeningen Mariehøj Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde torsdag den 5, juli kl. 14.00 på adressen Nørrebred 23, 1. Referat fra grundejerforeningens generalforsamling. Grundejerforeningen afholdt sin

Læs mere

Produktionsskolen Mimers Brønd Brusgårdsvej 17, 8960 Randers SØ Tlf: 8644 7417 - info@mimersbroend.dk Hjemmeside: www.mimersbroend.

Produktionsskolen Mimers Brønd Brusgårdsvej 17, 8960 Randers SØ Tlf: 8644 7417 - info@mimersbroend.dk Hjemmeside: www.mimersbroend. Rapport vedrørende undervisningsmiljøet på Produktionsskolen Mimers Brønd Brusgårdsvej 17, 8960 Randers SØ Tlf: 8644 7417 - info@mimersbroend.dk Hjemmeside: www.mimersbroend.dk Planlægningen. I efteråret

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder V/ Ranunkelvej 171 8471 Sabro Tlf.: 75 53 31 39 Mobil: 30 70 31 39 E-mail: jorgen.lakjer@mail.dk Sabro, Referat Nr. 002-12 6. marts 2012 Dato: 28. februar 2012

Læs mere

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013 Generalforsamling GF Vestre Kvarter Marts 2013 Agenda for Generalforsamlingen Valg af dirigent/referent Formandens årsberetning Forelæggelse af årsrapport samt beslutning om anvendelse af overskud eller

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! Måske en lidt sen nytårshilsen, men da dette er det første nyhedsbrev i 2015, er det vel på sin plads at starte med det. Vi ser frem til 2015 med forventning.

Læs mere

Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder

Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Afbud: Dato: 29. november 2011 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej &

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30 Grundejerforeningen Ølstykke den 1. maj 2010 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Dagsorden jf. lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Forslag til budget. Ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus Referat af borgermødet d. 10.9.2018 i Kundby Forsamlingshus Til stede: 31 borgere + 3 repræsentanter fra Holbæk Kommune Velkomst v/ Susanne Information om, at Svend Erik Saksund er død 1 Nekrolog oplæst

Læs mere

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr.

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr. REFERAT TERRASSERNE Dato: 12. oktober kl. 19.00 21.00 Afbud: Rasmus Referent: Louise nr. 158 Møde nr. 391 1. Godkendelse af referat nr. 390 Vedtaget 2. Valg af referent Louise nr. 158 3. Mødedatoer: Forslag:

Læs mere

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019 Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kærup Park den 30. april 2019 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling blev gennemført hos Vestsjællands Catering, Selskabslokalerne, Dronningensgade

Læs mere

Udviklingsplan Nimtofte 2012-2020 - diskussionoplæg til borgermøde 30. november 2012

Udviklingsplan Nimtofte 2012-2020 - diskussionoplæg til borgermøde 30. november 2012 Udviklingsplan Nimtofte 2012-2020 - diskussionoplæg til borgermøde 30. november 2012 www.nimtofte.dk Nimtofte Håndværker-, Handels- og borgerforening og Nimtofte og Omegns Distriktsråd 2012 1 INDHOLD FORORD

Læs mere

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011:

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: 1 Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: Der var 28 borgere tilstede. Formand Ole Lange bød velkommen, og vi gik herefter til dagsordenen Punkt 1. Valg af dirigent: Åge Bonde blev foreslået og valgt.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat af Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. september 2004 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling i Klyngehusenes Grundejerforening tirsdag den 11. oktober 2011 19.30-21.30 på Frederiksberg skole, Hus 7, blå sal. Til stede: Th-32, Th-35, Th-26, O-11 (2 personer gik kl.

Læs mere