Referat fra Dialogmødet i Tølløse Onsdag den 18. september Kl i Samlingssalen på Sejergårdsskolen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Dialogmødet i Tølløse Onsdag den 18. september 2013. Kl. 18.30 i Samlingssalen på Sejergårdsskolen"

Transkript

1 Referat fra Dialogmødet i Tølløse Onsdag den 18. september Kl i Samlingssalen på Sejergårdsskolen 1. Velkomst Præsentation af Dialogudvalget til stede var: John Harpøth (O) (formand) Jørgen Topsøe (A) Carsten Fink (A) Jørgen F. Christensen (F) Søren Rasmussen (V) og Amalie Pedersen (A) Endvidere Lokalforumskonsulent Ruth Poulsen Tølløse Lokalforums bestyrelse Erling Hansen, Jeanne Jensen, Kurt Jensen, Ole Olsen, Per Larsen, Ebbe Kring og Marina Wijngaard. Svend Åge Jørgensen deltog i den anden halvdel af mødet. Birgitte Fink blev forhindret. Anders Bo Hansen havde meldt afbud. Derudover deltog 75 borgere. Mødet blev indledt med en lille folketælling, hvoraf det fremgik at hovedparten af de tilstedeværende var over halvtreds. Inden mødet havde dialogudvalget og bestyrelsen besigtiget hanken og tunnelen og set på mulighederne for en skolestiforbindelse fra hanken forbi vandværksmosen. 2. Demokratieksperimentarium hvad skal der lægges i ordet? Carsten Fink fremlagde følgende: Målet ved den nuværende dialogmodel har været at skabe en kortere afstand mellem politikerne og borgerne og sikre, at alle byrådsmedlemmer i løbet af en valgperiode fik lokalkendskab. En ulempe ved den nuværende dialogmodel er ifølge byrådet at der er for få unge og yngre, der deltager aktivt i dialogen. Et andet problem er, at dialogen ikke fungerer i selve Holbæk by. Den begrænsede deltagelse (5-600 borgere ud af en samlet befolkning på godt ) var også et problem byrådet ville i kontakt med flere borgere. Samtidig ønskede man også at lægge mere vægt på princippet om, at lokalområderne og Holbæk udgør én kommune. Byrådet har nu besluttet foreløbig at skrinlægge den nuværende dialogmodel og at nedsætte et projektudvalg (det såkaldte demokratieksperimentarium), som skal udforske nye veje for borgerkontakt. Repræsentanter for de 17 lokalfora er indbudt til et møde med byrådet den 30. september, hvor man bl.a. skal fastlægge projektudvalgets opgave (kommissorium). Senest i slutningen af 2015 skal der foreligge en ny model. Man ville dog kunne afholde dialogmøder på anmodning og over bestemte temaer. Der var blandt de fremmødte generel enighed om, at det ikke var godt at afskaffe dialogmøderne i deres nuværende form, inden der forelå en ny model, dette navnlig i betragtning af, at der var sat en tidsfrist på 2 år. For nærmere oplysninger se:

2 3. Status over baneprojektet: Kurt Jensen fremlagde igen problemerne ved den projekterede fodgængertunnel og de forskellige forslag for at forbedre tunnellens udformning. Der var stillet Lokalforums bestyrelse et møde i udsigt med Banedanmark i løbet af sommeren, men det var indtil dato ikke blevet til noget. John Harpøth svarede på dialogudvalgets vegne, at forhandlinger med Banedanmark var seje og at det først nu var lykkedes at få fastlagt en dato til mødet: den 8. oktober 2013, kl i Banedanmarks kontor i Tølløse. Fra salen kom der en del bemærkninger om de problemer, som navnlig ældre borgerne i Kvarmløsesiden nu udsættes for. Afstanden til en dagligvareforretning er blevet fordoblet. Hvordan skal man kunne passere den dybtliggende fodgængertunnel med en barnevogn eller rollator? Der blev klaget over skiltningen i forbindelse med vejlukninger. De lukkede veje har påført flere forretningsdrivende store tab. Trafikken på Jernbanevej er næsten gået i stå. Kunne det ikke have været planlagt lidt bedre? Konkret spørgsmål: Hvorfor kunne der ikke komme en dagligvareforretning i Kvarmløsesiden af byen? John Harpøth svarede, at der bl. butikskæderne ikke var interesse for at nedsætte sig i den ende af byen. 4. Busdrift i byen: Borgerne på Kvarmløsesiden efterlyste under henvisning til savnet af en dagligvarebutik en busforbindelse til Centerområdet. Der blev senere nævnt muligheden for at køre med minibus i stedet for de store delvis tomme Moviabusser. Kunne man omlægge en eller to busruter således, at de kørte forbi Dalvænget? John Harpøth svarede på udvalgets vegne, at busdriften var et økonomisk/budgetmæssigt problem for kommunen, og han så i øjeblikket ingen mulighed for en omlægning af en eller to af de eksisterende busruter. Der ville ikke komme flere busruter. Han kunne kun anbefale, at man brugte Flextur-ordningen, som ville blive løsningen på længere sigt. Flexturkørsel kunne bestilles ved henvendelse til Flexturs kørselskontor, tlf , eller over nettet. Prisen for de første 5 km er 24 kr. pr. person og derefter yderligere 6 kr. pr kørt km. Det var et ærligt svar, men ikke desto mindre utilfredsstillende. Det nye byråd vil blive nødt til at se på sagen. 5. Hotelgrunden Lokalforum havde på det sidste dialogmøde bedt om en tiltrængt udvidelse af Aktivitetshuset, så det i dagtimerne i større omfang også kunne bruges af ikke-visiterede. John Harpøth oplyste, at Kommunen nu havde købt Hotelgrunden og var i dialog med VAB om opførelse af almennyttige og ældrevenlige andelsboliger og en udvidelse af Aktivitetshuset. Carsten Fink tilføjede, at efter opførelsen af Ældrecentret ville Aktivitetshuset kunne benyttes af ikkevisiterede. Han forklarede også forskellen mellem ældrebolig og almennyttig ældrevenlig bolig. En ældrebolig forvaltes af kommunen, mens en almennyttig ældrevenlig bolig forvaltes af boligselskabet, idet kommunen dog har en vis indflydelse, eftersom den har bidraget til opførelsen.

3 Borgerne i Tølløse ser nu med forventning frem til, at der bliver bygget smukt på den triste brandtomt. Det vil i høj grad bidrage til en forskønnelse af området ved stationen. 6. Trafikforholdene omkring Soderup Ebbe Kring viste billeder fra Soderup Vest, som efter nedlæggelsen af jernbaneoverskæringen nu er kommet til at ligge afskåret fra en sikker fodgænger- og cykelsti til Tølløse. Han viste bl.a. den nye trafiktunnel, som ikke yder plads til en cykelsti. Omkring 50 skolebørn, som tidligere kunne benytte Vandværksstien, er berørt af dette alvorlige problem. Jernbanevej kan jo ikke ligefrem betegnes som en sikker skolevej. De veje, som nu skal bruges ved Soderup, er alt for smalle til trafikstrømmen. Dertil kommer, at nogle af de nye strækninger nu i weekender benyttes som væddeløbsbane, hvor motorcykler drøner uhæmmet frem og tilbage. Alle var enige om, at projektet burde have omfattet en gangbro eller tunnel ved Soderup, og at der på en eller anden måde måtte findes penge til en løsning. Men der kunne ikke gives tilsagn af nogen art fra kommunens side, og borgerne i Soderup føler sig med rette stedmoderligt behandlet. Ebbe Kring påpegede, at det ville være billigst at lave en rørtunnel til fodgængere og cyklister nu, hvor dobbeltsporet endnu ikke var lagt. Fra salen blev der kraftigt opfordret til handling her og nu og til at begynde med fartregulering i og ved Soderup og bedre og anderledes markering af vigepligten, som i øjeblikket ikke er tilpasset de nye forhold og indbyder til ulykker. 7. Byforskønnelse. Der blev omdelt billeder af smukke (herunder navnlig Sejergårdsskolen) og grimme og forsømte bygninger og tomme forretninger, og de triste bygninger var desværre i overtal. Som glædelig nyhed kunne oplyses, at den tidligere boghandel er ved at blive indrettet som nyt fitnesscenter. Men så kommer bygningen på Vestergade bare til at stå tomt. Renserigrunden, som i øjeblikket benyttes flittig til parkering, skal ligge hen i ti år, inden der må bygges på den. Det burde nu ikke forhindre kommunen i at rydde den for ukrudt og plante et pænt lavt hegn ud til Vestergade og Nygade. Flere steder i byen kunne der godt gøres en indsats. Mange steder flyder det med affald. Den store parkering ved Centerområdet og torvepladsen er et skrækeksempel, men spørgsmålet er, hvem der er ansvarlig. I henhold til gældende bestemmelser er det grundens ejer, som skal renholde og feje fortov m.m. John Harpøth forklarede, at der nu skal etableres en centerforening, og forretningerne vil være pligtige til at renholde torvepladsen. Der spøger også en plan om en overdækning af pladsens centrale del, som så kunne benyttes f.eks. til torvehandel. Beskæring og trimning af træerne på Kvarmløsevej, som nu er så store, at de skygger for gadebelysningen, blev efterlyst. John Harpøth svarede, at der i 2012 var udarbejdet et projekt for Kvarmløsevej, men at man havde været nødt til at flytte de afsatte midler (3 mio.) til nødvendig brofornyelse.

4 Hvad angik rengøring af husgavle og fortove efter jordkørsel, oplyste han, at Banedanmark i forbindelse med afleveringsforretningen skal have gjort rent. Der er ikke penge til egentlig byforskønnelse. Den vil generelt være afhængig af borgerinitiativer. Det var en oplagt ide til en frivillig gruppe. Der blev henvist til kommunens Grejbænk, som stiller værktøj m.m. til rådighed. Kontakt: Bente Meehan, beme@holb.dk Lokalforum hhv. frivillige blev også opfordret til at søge midler fra lokalområdepuljen til et byforskønnelsesprojekt. Flemming Enningsen tilbød et samarbejde om renholdelse af byen mellem børn fra Sejergårdsskolen og en frivillig gruppe. 8. Behov for vejrenovering i og omkring Tølløse. I forbindelse med anlægsarbejderne har tunge lastvogne ødelagt vejbanen flere steder. Banedanmark melder hus-forbi. Der er ikke afsat midler på projektets budget til renovering af ødelagte vejbaner. Kommunen kommer selv til at hænge på de udgifter i de kommende år. Kun hvis kommunen entydigt kan dokumentere, at en bestemt vognmand har forårsaget skaden, kan der kræves erstatning, men det er temmelig håbløst. Flere steder er der nu lagt stabilgrus for at beskytte vejkanterne. I øjeblikket giver det ingen mening at lægge nyt asfalt, men kommunen kommer til at skulle finde pengene i årene fremover. Kommunen har en femtenårig aftale med to asfaltfirmaer og akutte og farlige huller bliver udbedret, men borgerne skal være med til at melde dem. Kontakt: Trafik og infrastruktur, trafikogejendomme@holb.dk, tlf Trafikforholdene omkring Vestergade og Sønderstrupvej og 10. Trafikken i Tølløse fremover Disse to punkter blev behandlet under ét. Der vil blive etableret trafikdæmpende strækninger mellem lyskrydset og Vestergade og på den del af Vestergade, der ligger mellem den nye parkering og Brugsen. Der vil også (med tiden) komme lysregulering ved Vestergades udmunding i Sønderstrupvej. Der udspandt sig en livlig dialog om trafikforholdene på Vestergade og Sønderstrupvej. Der er imidlertid også andre steder, hvor trafikregulering og hastighedssænkninger evt. ensretning kunne gøre færdslen i byen mere sikker. Her er man imidlertid afhængig af politiet, som kun meget sjældent giver tilladelse til nye fodgængerfelter og nye trafikskilte. Fodgængerfeltet på Vestergade ved skolen er midlertidigt. Skilte, der er forsvundet (f.eks. indkørsel forbudt ved Møllevej), bør erstattes. Her er det igen, at borgerne må tage et initiativ og melde sådanne situationer. Trafikken i Tølløse: Helhedsplanen for Tølløse omfatter ikke trafikplanlægning. Det er beklageligt, for det var noget vi havde set frem til. På den anden side er det under de nuværende forhold svært at vurdere, hvordan de igangværende anlægsarbejder når de en gang er afsluttet vil indvirke på trafikstrømmene. Det blev besluttet at nedsætte en trafikarbejdsgruppe (endnu en gang). Men der skal også trafikplanlæggere fra forvaltningen til og det var bl.a. det, man fra Lokalforums bestyrelse havde lagt op til i sin dialog med byplanlæggerne forud for udarbejdelse af kommuneplanen.

5 10. Åbent: a) Spørgsmål: hvad sker der med Banestien? Svar: projektet er for Holbæks vedkommende mere eller mindre gået i stå. Det har ikke været muligt at skaffe midler og byrådet er ikke indstillet på at ekspropriere i de tilfælde, hvor lodsejerne ikke frivilligt mod erstatning vil overdrage de arealer, som midlertidigt er afstået til arbejdsvejen. Desuden ville der være den finansielle byrde i forbindelse med stiens fremtidige vedligeholdelse. Kommentar fra salen: i øjeblikket er forholdet på arbejdsvejen livsfarligt. På trods af adgang forbudt er der børn, cyklister, ryttere og hundeluftere (sågar med løsgående hunde), der benytter arbejdsvejen, der er uden afskærmning mod sporet! Hvor godt vil det være at færdes på den banesti, når togene fremover drøner forbi med 160 km /t.? b) Spørgsmål: Hjemmeplejen blev udliciteret for at spare. Hvordan er det gået indtil nu? Svar ( v. Carsten Fink): der er ikke kommet klager over hjemmeplejen, som blev udliciteret til CARE. Det synes at fungere som det skal. Med hensyn til rengøring, som blev udliciteret til Forenede Service er situationen mere uklart. Der mangler en evaluering, som bør komme om et års tid. Erling Hansen afsluttede mødet med en varm tak til Sejergårdsskolen, som havde stillet både lokale og service til rådighed for Dialogmødet. Det havde været en fornøjelse at holde møde i den fine sal. Referent: Marina Wijngaard

Referat fra Tølløse Lokalforumsmøde. onsdag den 16. januar Kl

Referat fra Tølløse Lokalforumsmøde. onsdag den 16. januar Kl Referat fra Tølløse Lokalforumsmøde onsdag den 16. januar 2013. Kl. 19.00 i Aktivitetscentret, Nytorv 4340 Tølløse Til stede: Erling Hansen, Svend Åge Jørgensen, Ebbe Kring, Ole Olsen, Jeanne Jensen, Anders

Læs mere

Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet tirsdag den 8. april 2014 og fortsættelsen onsdag den 23. april

Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet tirsdag den 8. april 2014 og fortsættelsen onsdag den 23. april Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet tirsdag den 8. april 2014 og fortsættelsen onsdag den 23. april Til stede den 8. april: Erling Hansen, Svend Åge Jørgensen, Marina Wijngaard, Per Larsen,

Læs mere

Søg i lokalområdebøger. Passage af jernbanen for bløde trafikanter (handicappede, ældre, børn ect. Lokalområde Tølløse. Ansvarligt fagområde

Søg i lokalområdebøger. Passage af jernbanen for bløde trafikanter (handicappede, ældre, børn ect. Lokalområde Tølløse. Ansvarligt fagområde Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Passage af jernbanen for bløde trafikanter (handicappede, ældre, børn ect Oplæg via

Læs mere

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser.

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser. Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Demokratieksperimentariet Strategi og sekretariat Dialogmødets bemærkninger sammenfattes

Læs mere

Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet torsdag den 27. november 2014 i Aktivitetshuset

Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet torsdag den 27. november 2014 i Aktivitetshuset Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet torsdag den 27. november 2014 i Aktivitetshuset Til stede: Flemming Sommer, Gert H. Hansen, Marina Wijngaard, Kurt Jensen, Birgitte Fink, Anders Bo Hansen,

Læs mere

Helhedsplan for Soderup. Sikker skolevej Forbedret trafiksikkerhed Øget sammenhængskraft Forskønnelse

Helhedsplan for Soderup. Sikker skolevej Forbedret trafiksikkerhed Øget sammenhængskraft Forskønnelse Sikker skolevej Forbedret trafiksikkerhed Øget sammenhængskraft Forskønnelse Initiativgruppen Indledning Dette dokument indeholder en kort sammenfatning af de problemer og sorte pletter der er opstået

Læs mere

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane vil strække sig over 27 km fra Lyngby til Ishøj og er planlagt til at åbne i 2021. Den vil køre på tværs af S-togsnettet

Læs mere

Søborg Grundejerforening - I front for grundejerne i mere end 100 år

Søborg Grundejerforening - I front for grundejerne i mere end 100 år Dato 28. juli 2009 Til Byrådet Britt Vorgod Pedersen, By- og miljøforvaltningen Ivan Christensen, By- og miljøforvaltningen Maj Green, By- og miljøforvaltningen Emne Søborg Hovedgade projektet Indrømmet,

Læs mere

Referat fra. Udvalget for Klima og Miljø. Torsdag den , kl. 16:30

Referat fra. Udvalget for Klima og Miljø. Torsdag den , kl. 16:30 Referat fra Udvalget for Klima og Miljø Torsdag den 01-12-2016, kl. 16:30 i Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget for Klima og Miljø består af: Parti: Medlemmer:

Læs mere

Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet onsdag den 3. september 2014. i Aktivitetshuset

Tølløse Lokalforum. Referat fra. Bestyrelsesmødet onsdag den 3. september 2014. i Aktivitetshuset Tølløse Lokalforum Referat fra Bestyrelsesmødet onsdag den 3. september 2014 i Aktivitetshuset Til stede: Erling Hansen, Per Larsen, Ebbe Kring, Birgitte Fink, Jeanne Jensen, Anders Bo Hansen, Svend Åge

Læs mere

Svinninge Lokalforum

Svinninge Lokalforum Referat af lokalforumsmødet d. 26.8.2014 Svinninge Lokalforum afholdt møde tirsdag d. 26. august 2014 kl. 18.00 20.00 i Svinninge Hallens mødelokale Til stede var: Bente Andersen, Gunnar Andersen, Børge

Læs mere

Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis.

Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis. Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis. Kære beboer i Søgade For snart et år siden inviterede vi alle jer i gaden til et

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

Referat borgermøde Vipperød Bakker

Referat borgermøde Vipperød Bakker Referat borgermøde Vipperød Bakker John Harpøth byder velkommen - gennemgår dagsorden og aftenens program - understreger, at alle er velkomne til at byde ind, og at vi vil forsøge at besvare alle spørgsmål.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Det fremsendte materiale Bløde trafikanter, Fremkommelighed og sikkerhed i Jelling blev gennemgået side for side.

Det fremsendte materiale Bløde trafikanter, Fremkommelighed og sikkerhed i Jelling blev gennemgået side for side. Referat fra møde mellem Vej & Park/Vejle Kommune og arbejdsgruppen/jelling Lokalråd den 18. juni 2014 Bløde trafikanter Fremkommelighed og sikkerhed i Jelling Til stede: Camilla Mølgaard, Anlæg & Infrastruktur/Vejle

Læs mere

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester.

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Parcelhusejerforeningen Grønneled Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Formanden bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Vejdirektoratet Vejplan- og miljøafdelingen Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København K Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Placering af motorvejen Motorvejen går tværs igennem vores lokalområde

Læs mere

Møde mellem Ribe Midt, Ribe Nord og Ribe Syd og Teknik & Byggeudvalget

Møde mellem Ribe Midt, Ribe Nord og Ribe Syd og Teknik & Byggeudvalget Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 1. juni 2016 Journal nr. 15/22296 Login cow Sagsbehandler Connie Weiss Fallesen Telefon direkte 76 16 13 30 E-mail cow@esbjergkommune.dk Møde mellem Ribe Midt, Ribe Nord

Læs mere

Tryghedsvandring: Sikre Skoleveje Valby

Tryghedsvandring: Sikre Skoleveje Valby Tryghedsvandring: Sikre Skoleveje Valby Valby Lokaludvalg skal i løbet af 2017 udarbejde en ny bydelsplan for Valby, hvori lokaludvalget har besluttet at Tryghed med fokus på sikre skoleveje er et af temaerne.

Læs mere

Snerydning bekæmpelse af glat føre og rengøring af veje m. m.

Snerydning bekæmpelse af glat føre og rengøring af veje m. m. Teknik & Miljø R E G U L A T I V Snerydning bekæmpelse af glat føre og rengøring af veje m. m. (Lov 714 af 11. september 1997) Teknik & Miljø Regulativ for snerydning, glatførebekæmpelse og rengøring af

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt?

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Opmærksomhed på forældre der kører børn i skole de vil evt. sætte af på Oddervej Problem med beredskabet/redningskøretøjer med

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Referat fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 10. april 2013, kl. 15.00 15.50 i mødelokale 1 på Esbjerg Rådhus

Referat fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 10. april 2013, kl. 15.00 15.50 i mødelokale 1 på Esbjerg Rådhus Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 11. april 2013 Sags id 2013-2888 Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 40 20 72 12 E-mail jsm@esbjergkommune.dk fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Charlottenlund bydelscenter

Charlottenlund bydelscenter Borgermøde i rådhushallen om forskønnelse af Charlottenlund bydelscenter Dato: 26. marts 2014 Mødet var det andet offentlige borgermøde om forskønnelsesprojektet. Ca. 60 borgere deltog i mødet. Borgmester

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Formandsberetning 2016

Formandsberetning 2016 Formandsberetning 2016 Som tidligere år var bestyrelsens første opgave efter generalforsamlingen, at afholde Ørslevs Dialogmødet d. 24.02.2015. Her var 30 borgere mødt frem for at møde vores dialogudvalg,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Vinter- og renholdelsesregulativ for grundejere

Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Vinter- og renholdelsesregulativ for grundejere Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Vinter- og renholdelsesregulativ for grundejere Udgave 1.3 21. september 2015 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Grundejerens pligter kommuneveje og offentlige

Læs mere

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser.

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser. Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Demokratieksperimentariet, Dialogudvalgets fremlæggelse, understøttelse og oplæg Strategi

Læs mere

Idekatalog. fra borgermødet. Hvordan gør vi Glerup og opland til et bedre sted at bo?

Idekatalog. fra borgermødet. Hvordan gør vi Glerup og opland til et bedre sted at bo? Idekatalog fra borgermødet Hvordan gør vi Glerup og opland til et bedre sted at bo? Glerup Samlingshus onsdag den 23. november 2005 1 25. november 2005 Nærværende idekatalog er et referat med alle de tanker

Læs mere

Afdeling 15. Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 15. Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 15 Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl. 15.00 I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Jørgen Dresfeldt Vinnie Christensen Mathilda

Læs mere

Tølløse Lokalforum. 1. Karl Erik Hansen blev valgt som dirigent. Dirigenten fastslog, at generalforsamlingen var lovligt varslet ved annoncering.

Tølløse Lokalforum. 1. Karl Erik Hansen blev valgt som dirigent. Dirigenten fastslog, at generalforsamlingen var lovligt varslet ved annoncering. Tølløse Lokalforum Generalforsamling, onsdag den 7. oktober 2015 kl. 19.00 Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Regnskabsrapport

Læs mere

Høringssvar fra Lokalfora med forslag til arealer til brug for parkering for tung trafik indenfor byzone.

Høringssvar fra Lokalfora med forslag til arealer til brug for parkering for tung trafik indenfor byzone. Lokalforum Forslag fra Lokalforum Bemærkninger fra Lokalforum Gislinge Ingen bemærkninger modtaget Hagested 1. Asfalteret plads i sydlig vejside af Præstebrovej overfor Hagested Autoværksted, nr. 48C.

Læs mere

Lokaldemokrati i Holbæk Kommune

Lokaldemokrati i Holbæk Kommune Verksted om nærdemokratiske ordninger Trondheim 23/10 2014 Lokaldemokrati i Holbæk Kommune Af: Anders Lauritsen, Lokaldemokratikonsulent Rasmus B. Larsen, Byrådsmedlem Solvejg Jakobsen, borger i lokalområde

Læs mere

15-03-2016. Indholdsfortegnelse

15-03-2016. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Holmegaardhøj - Asfalt mellem vej og cykelsti... 2 Sølunden - Bedre udsigtforhold ved udkørsel på Næstvedvej... 3 Sølunden - Fortov langs Næstvedvej til begge sider... 4 Pinjevej -

Læs mere

Rute 52 fra Demstrup til Skægkær

Rute 52 fra Demstrup til Skægkær Lokalrådene i Sjørslev/Demstrup Vinderslev Kjellerup og Skægkær området har sammen drøftet udfordringerne omkring rute 52. Følgende blev drøftet: a. Flere bilister vælger rute 52 når de skal fra Viborg

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Administrationen inddrager Lokalforum i udarbejdelsen af helhedsplanen for Jyderup.

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Administrationen inddrager Lokalforum i udarbejdelsen af helhedsplanen for Jyderup. Lokalområde: Jyderup Mødedato: 4.09.2012 Ansvarligt fagområde Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status Chefområde Dagsordenspunkt. Hvilken problemstilling blev fremført på dialogmødet.

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Regulativ. Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje i Silkeborg Kommune

Regulativ. Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje i Silkeborg Kommune Regulativ Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje i Silkeborg Kommune 1 1. januar 2013 Indhold 1. Indledning... 3 2. Kommunale veje... 4 2.1 Snerydning... 4 2.2 Bekæmpelse af glat føre... 5 2.3 Renholdelse...

Læs mere

Søg i lokalområdebøger. Lokalplan på grønt område ved Brugsen dagligvare butik (Netto, Rema 1000, Fakta). Lokalområde Regstrup. Ansvarligt fagområde

Søg i lokalområdebøger. Lokalplan på grønt område ved Brugsen dagligvare butik (Netto, Rema 1000, Fakta). Lokalområde Regstrup. Ansvarligt fagområde Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Lokalplan på grønt område ved Brugsen dagligvare butik (Netto, Rema 1000, Fakta).

Læs mere

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Indhold Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2 Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Side 5 - beskrivelse af projekter i prioritet 1 og 2 1 Projekter prioritet 1 og 2 kategori Lokalitet

Læs mere

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Forslag til - Lokalplan HL21 - Ældrecenter Dalvangen - Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Glostrup, den 12. august 2017 Forslag

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset.

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Til boligtagerne. Den 23. april 2012 Afd. 12 Søjlegården. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Referat: 0. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Olsen bød velkommen

Læs mere

Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation

Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane vil strække sig over 28 km mellem Lyngby og Ishøj og er planlagt til at åbne i 2023/2024. Den vil køre på tværs

Læs mere

Referat for møde i Natur- og Miljøforum d. 20. januar 2014

Referat for møde i Natur- og Miljøforum d. 20. januar 2014 Referat for møde i Natur- og Miljøforum d. 20. januar 2014 1. Velkomst, - særligt til de nye udvalgsmedlemmer, gennemgang af dagsorden og præsentationsrunde v. Niels Hermansen 2. Politikernes visioner

Læs mere

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Dialogudvalget takkede for rundturen.

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Dialogudvalget takkede for rundturen. Lokalområde: Ugerløse Mødedato: 4. september 2012 Ansvarligt Chefområde Dagsordensp unkt. Hvilken problemstilling blev fremført på dialogmødet. Hvad sagde dialogudvalget på dialogmødet Indstilling fra

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde i Hjallese. 23. august Hjalleseskolen

Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde i Hjallese. 23. august Hjalleseskolen Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde i Hjallese 23. august 2017 Hjalleseskolen Indhold VELKOMST OG INTRODUKTION TIL AFTENEN v/ Rune Bager, Odense Letbane P/S ANLÆGSARBEJDE I HJALLESE v/ Claus

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde på Rismarksvej og Højstrupvej. 12. september Tarup Bibliotek

Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde på Rismarksvej og Højstrupvej. 12. september Tarup Bibliotek Velkommen til informationsmøde om anlægsarbejde på Rismarksvej og Højstrupvej 12. september 2017 Tarup Bibliotek Indhold VELKOMST OG INTRODUKTION TIL AFTENEN v/ Rune Bager, Odense Letbane P/S ANLÆGSARBEJDE

Læs mere

Hvidbog med indsigelser til forslag til kommuneplantillæg for "Oliefabriksvej 2"

Hvidbog med indsigelser til forslag til kommuneplantillæg for Oliefabriksvej 2 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Bilag 2. Hvidbog med indsigelser til forslag til kommuneplantillæg for "Oliefabriksvej 2" Forslag til kommuneplantillæg for Oliefabriksvej

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen REFERAT Emne: Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Konferencelokalet Mødetidspunkt kl. 19:00 Forventet

Læs mere

Deltagere: Vigersted Lokalråd Palle Kristofferen Peter Hansen Kim Petersen

Deltagere: Vigersted Lokalråd Palle Kristofferen Peter Hansen Kim Petersen Referat fra møde med repræsentanter fra Vigersted lokalråd Dato/tid: tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 16:30 Sted: Rønnedevej 9, Ringsted (tekniske centre) Emne: Status for trafikale udfordringer som lokalrådet

Læs mere

BORGERFORENING FOR ALLESØ, NÆSBYHOVED BROBY, SKOVS HØJRUP OG KIRKENDRUP

BORGERFORENING FOR ALLESØ, NÆSBYHOVED BROBY, SKOVS HØJRUP OG KIRKENDRUP BORGERFORENING FOR ALLESØ, NÆSBYHOVED BROBY, SKOVS HØJRUP OG KIRKENDRUP NOTAT AF 14. SEPTEMBER 2011 ANBEFALINGER TIL FORBEDRING AF TRAFIKFORHOLD I FIRKANTEN BELDRINGEVEJ, BOGENSEVEJ, STÆREHUSVEJ OG SØHUSVEJ

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Målet er at afstemme behov og forventninger til busbetjeningen nu og i fremtiden.

Målet er at afstemme behov og forventninger til busbetjeningen nu og i fremtiden. Møde Dialogmøde vedr. Kollektiv Trakfik til uddannelsesinstitutionerne Tid Mandag den 10. december 2012 kl. 13.00-14.30 Sted Boulevarden 13, 9000 Aalborg (Repræsentationslokale 1) Deltagere Uddannelsesrådets

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Antal besvarelser i alt: 1964. Borgerpanelundersøgelsen har været

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 18. marts 2015 kl. 19.00 i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Regulativ for vintertjeneste på og renholdelse af veje, stier og pladser

Regulativ for vintertjeneste på og renholdelse af veje, stier og pladser Regulativ for vintertjeneste på og renholdelse af veje, stier og pladser Randers Kommune Indholdsfortegnelse: 1 ALMENT 4 2 KOMMUNENS PLIGTER KOMMUNEVEJE OG -STIER MV. 5 2.1 Snerydning 5 2.2 Glatførebekæmpelse

Læs mere

Notat. Modtager: Miljø- & Byudvalget. Trafiksikkerhed ved Herstedøster Skole

Notat. Modtager: Miljø- & Byudvalget. Trafiksikkerhed ved Herstedøster Skole Notat Modtager: Miljø- & Byudvalget Trafiksikkerhed ved Herstedøster Skole Den 7. juni 2017 kl. 7.45-9.00 deltog fra Miljø- & Byudvalget udvalgsformand Leif Pedersen og udvalgsmedlem Flemming Jørgensen

Læs mere

Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21.

Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for NOTAT Bilag 3 Notat fra borgermøde om forslag til lokalplan Faste Batteri II, torsdag den 28. oktober 2010 kl. 19-21. 06-12-2010 Sagsnr. 2010-25364

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vort forslag er, at strækningen fra husnummer 31-47 udgår af projektet, som anført på vedlagte kort.

Vort forslag er, at strækningen fra husnummer 31-47 udgår af projektet, som anført på vedlagte kort. Til Assens Kommune att.: projektleder Hans Ole Hansen Miljø og Natur e-mail: hohan@assens.dk Haarby, den 03. september 2015 Ændret stiforløb Skovhaverne 23 og 31-47, 5683 Haarby I fortsættelse af vor skrivelse

Læs mere

Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune

Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune STEVNS KOMMUNE Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk WORKSHOP AFHOLDT 8.

Læs mere

INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ

INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ http://tommesensvej.dk initiativgruppen@tommesensvej.dk Referat fra møde i InSide den 3. november 2016 Der var mødt 18 beboere fra Tommesensvej. Derudover deltog fra Initiativgruppen:

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Søg i lokalområdebøger. Fortov på Sandbyvej. Lokalområde Gislinge. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Vælg Til: Vælg. Er sagen afsluttet?

Søg i lokalområdebøger. Fortov på Sandbyvej. Lokalområde Gislinge. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Vælg Til: Vælg. Er sagen afsluttet? Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Vælg Til: Vælg : Nej: Fritekst Søg Fortov på Sandbyvej Dialogmøde: 2011 Teknik og miljø Fortov på Sandbyvej: mangler ca. 250 meter fortov

Læs mere

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus Referat af borgermødet d. 10.9.2018 i Kundby Forsamlingshus Til stede: 31 borgere + 3 repræsentanter fra Holbæk Kommune Velkomst v/ Susanne Information om, at Svend Erik Saksund er død 1 Nekrolog oplæst

Læs mere

Anne Mette Villadsen Det Konservative Folkeparti amv@byr.aarhus.dk. Aarhus Kommune. Den 12. april 2013

Anne Mette Villadsen Det Konservative Folkeparti amv@byr.aarhus.dk. Aarhus Kommune. Den 12. april 2013 Anne Mette Villadsen Det Konservative Folkeparti amv@byr.aarhus.dk Den 12. april 2013 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Børn og Unge Svar på 10-dages forespørgsel fra Anne Mette Villadsen, Det Konservative

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundvandsrådet. 6. februar 2008 Kl. 16:00 i Mødelokale, TF. Deltagere: Gæster: Afbud: Bo Jensen, Byrådet, Formand for Grundvandsrådet

Grundvandsrådet. 6. februar 2008 Kl. 16:00 i Mødelokale, TF. Deltagere: Gæster: Afbud: Bo Jensen, Byrådet, Formand for Grundvandsrådet 6. februar 2008 Kl. 16:00 i Mødelokale, TF Deltagere: Grundvandsrådet Bo Jensen, Byrådet, Formand for Grundvandsrådet Benny Christensen, Byrådet Arne Hastrup Larsen, Danmarks Naturfredningsforening Hans-Kurt

Læs mere

Et imponerende og meget spændende projekt. Selvom det ikke direkte vedrører ældre, var det spændende at blive orienteret.

Et imponerende og meget spændende projekt. Selvom det ikke direkte vedrører ældre, var det spændende at blive orienteret. Møde Nr. 18 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 22. maj 2015 09.00 12.00 Sted Grønnegadecentret lokale Nellike Deltagere Alle Referent Birgit Vejby Afbud Ingen Dagsorden. 1) Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Referat. Løget By Afdeling 41. Bestyrelsen. Referatet af Bestyrelsesmødet den 11. februar Afdelingsbestyrelsen for AAB Afdeling 41 Løget By

Referat. Løget By Afdeling 41. Bestyrelsen. Referatet af Bestyrelsesmødet den 11. februar Afdelingsbestyrelsen for AAB Afdeling 41 Løget By Løget By Afdeling 41 Referatet af Bestyrelsesmødet den 11. februar 2016 Bestyrelsen Referat Mødedato: 11. februar 2016 Init.: RC Den: 11. februar 2016 Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 11. februar

Læs mere

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra Udvalget for Voksne Onsdag den 21-11-2012, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Grundejerforeningen Frugtparken

Grundejerforeningen Frugtparken Grundejerforeningen Frugtparken Formand Per Toft Kjelstrup Nøddevej 41 7800 Skive Tlf: 97 51 01 13 Udskrevet 16. marts 2010 Fejning: Stikvejene vil også i år blive fejet, hvilket vil ske inden konfirmationerne,

Læs mere

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således:

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således: Afsnit I Regulativet omfatter vintervedligeholdelse og renholdelse af veje og stier, der i henhold til Trafikministeriets lovbekendtgørelse nr. 432 af 31. maj 1991 administreres af Ballerup Kommune, samt

Læs mere

NOTAT. Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur. Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 INDHOLD. Dansborgskolen 5+6 side 2-3

NOTAT. Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur. Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 INDHOLD. Dansborgskolen 5+6 side 2-3 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 By- og Teknikforvaltningen Vej- og Parkafdelingen Sagsbehandler: Per Jensen

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Ellen-Margrethe (1.), Karsten og Poul(2.), Niels Jørgen(3.), og Kurt og Leif (4.). Der var afbud fra Bodil (5.) Sted: Karsten

Læs mere