Behovsanalysen er indsendt af KEA ifm godkendelsen af uddannelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Behovsanalysen er indsendt af KEA ifm godkendelsen af uddannelsen"

Transkript

1 Bilagsliste: Bilag 1: KEA (2015): Behovsanalyse version 1- Bygningsteknologi Behovsanalysen er indsendt af KEA ifm godkendelsen af uddannelsen Bilag 2: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet (2014): Vejen til et styrket byggeri i Danmark - regeringens byggepolitiske strategi Publikationen kan findes på: Bilag 3: Teknologisk Institut (2014) Kortlægning af kompetencebehov og barrierer for videregående VEU for faglærte inden for det tekniske og produktionsrettede område Publikationen kan findes på: Bilag 4: Beskæftigelsesregion Nordjylland (2013): Beskæftigelsen i bygge- og anlægsbranchen i Nordjylland. Publikationen kan findes på: arbejdsmarkedet/analyser/2013/ byggebranchen/bygge-anlaegsgsbranchen- Nordjylland-Rapport-2013pdf.ashx Bilag 5: Region Nordjylland (2012): Fremtidens Kompetencer i Nordjylland. Sektorrapport- Bygge og anlægssektoren Publikationen kan findes på: porter/fremkom_c5rsrapport_byggeri_tryk_indd.pdf Bilag 6: UCN-Survey ifm. prækvalifikation til Akademiuddannelsen i Bygningsteknologi Survey et er vedlagt Bilag 7: Interviews med aftager ifm. prækvalifikation til Akademiuddannelsen i Bygningsteknologi Referater er vedlagt.

2 Hvad er navnet på virksomheden/ organisationen? Kimbo Huse Tom Jakobsen A/S M. Thomsen Støtt BMS (Enggard a/s) Tømrermester Ole Bæk Pedersen ApS Kastberg A/S Erik Toppenberg Brix & Kamp A/S Multibyg Aalborg A/S Granly Tømrer- og snedkerforretning A/S Region Nordjylland Myhlenberg Lars Pedersen & Søn A/S Huscompagniet Hirtshals Entreprenørforretning A/S Entreprenørfirmaet Poul Erik Nielsen A/S Entreprenør Kristian Hansen ApS Karl Jensen A/S Nord Energi Teknik A/S Dansk Boligbyg A/S Brunder Nedbrydning Enggaard Svend Aage Christiansen A/S Elitebyg Thy ApS TL Byg A/S Lars Pedersen & Søn A/S Færch og Co. Per Aarsleff A/S Lund og Staun A/S I hvilken by er virksomheden/organisationen placeret? Nibe Aabybro Nørresundby Aars Hjørring Fjerritslev Arden Suldrup Hirtshals Vodskov Aalestrup Hobro Skagen Hobro Vrå Østervrå Thisted

3 Rebild Hvor mange ansatte har virksomheden/organisationen i alt? Mellem 1 9 3% 1 Mellem % 17 Mellem % eller mere 7% 2 0% 25% 50% 75% 100% Hvilken sektor hører virksomheden/organisationen under? % 25% 50% 75% 100% Den offentlige sektor Den private sektor Er du: Direktør 45% 13 Chef 14% 4 Leder 3% 1 Mellemleder 17% 5 Medarbejder 21% 6 Andet, hvis ja hvad? 0% 0 0% 25% 50% 75% 100% Er du: - Andet, hvis ja hvad? Har virksomheden/organisationen ansatte, der arbejder med: - Energioptimering og klimasikring af bygninger?

4 Ved ikke (0%) Nej (41%) Ja (59%) Har virksomheden/organisationen ansatte, der arbejder med: - Bæredygtighed, totaløkonomi, LCA (livscyklusvurdering) og LCC (Life-cycle-cost) Ved ikke (0%) Nej (52%) Ja (48%) Har virksomheden/organisationen ansatte, der arbejder med: - BIM til projektering af bygninger og konstruktionsdetaljer

5 Ved ikke (3%) Ja (28%) Nej (69%) Har virksomheden/organisationen ansatte, der arbejder med: - Facility management inddragelse i byggeriets designfase Ved ikke (0%) Ja (31%) Nej (69%) Har virksomheden/organisationen ansatte, der arbejder med: - Tilstandsvurderinger

6 Ved ikke (3%) Ja (31%) Nej (66%) umiddelbart skøn)? Hvor mange ansatte arbejder inden for områderne nævnt i forrige spørgsmål (et Oplever I, at virksomheden/ organisationens ansatte har brug for yderligere kompetencer inden for: - Energioptimering og klimasikring af bygninger?

7 Ved ikke (3%) Nej (41%) Ja (55%) Oplever I, at virksomheden/ organisationens ansatte har brug for yderligere kompetencer inden for: - Bæredygtighed, totaløkonomi, LCA (livscyklusvurdering) og LCC (Life-cycle-cost) Ved ikke (10%) Nej (34%) Ja (55%) Oplever I, at virksomheden/ organisationens ansatte har brug for yderligere kompetencer inden for:

8 - BIM til projektering af bygninger og konstruktionsdetaljer Ved ikke (7%) Ja (41%) Nej (52%) Oplever I, at virksomheden/ organisationens ansatte har brug for yderligere kompetencer inden for: - Facility management inddragelse i byggeriets designfase Ved ikke (7%) Ja (34%) Nej (59%) Oplever I, at virksomheden/ organisationens ansatte har brug for yderligere kompetencer inden for:

9 - Tilstandsvurderinger Ved ikke (0%) Ja (31%) Nej (69%) Kunne en kompetencegivende deltidsuddannelse, der udbyder ekspertise inden for de nævnte områder, være attraktiv for jeres ansatte? Ja 72% 21 Nej 24% 7 Ved ikke 3% 1 0% 25% 50% 75% 100% Hvor mange ansatte hos jer ville en sådan deltidsuddannelse være relevant for (et umiddelbart skøn)?

10 Hvorfor ville en sådan uddannelse ikke være attraktiv for jeres ansatte? Kan godt se behovet Firmaet agerer kun som koordinator, og får færdige projekter. Det er for lille til offentlige projekter. Ville tage konstruktøruddannelsen i stedet for. Det behøver de ikke. Ikke inden for byggeri, men indenfor el-forsyning med drift. De er højt-uddannede og er måske ikke målgruppen. De skal tjene penge og køber yderlserne ude i byen Er din virksomhed/organisation interesseret i at være med i den videre udvikling af en akademiuddannelse i Byggeteknologi f.eks. i form af deltagelse i uddannelsesudvalg eller lignende? Ja 31% 9 Nej 55% 16 Ved ikke 14% 4 Overall Status 0% 25% 50% 75% 100% New 0% 0 Distributed 0% 0 Partially Complete 0% 0 Complete 100% 29 Rejected 0% 0 0% 25% 50% 75% 100%

11 Interview af Vicki Banch Friis Frederiksen hos nedenstående virksomheder: Møde den 28. september 2015, kl med: Fjelsø entreprise, Testrupvej 10, 9620 Aalestrup Kontakt person: Daimi Nielsen Virksomheden er en mellem stor produktions virksomhed med 100 ansatte. De er på 5 år vokset fra 10 mand til nu 100 mand. Virksomheden har mange gode faglærte medarbejdere og de vil gerne gøre en indsat for at fastholde medarbejdere ved at give dem efteruddannelse. De forventer pt. at kunne sende 5 mand ad sted på Akademiuddannelse Byggeteknologi over et par år. De kan kun se fordele ved at der kommer en uddannelse for byggeriets faglærte. Fjelsø arbejder rigtig meget som underleverandør til bla. Enggaard og andre store entreprenører. De er meget optaget af at opfylde de krav der stilles til deres kompetencer og der er helt ned til de ansatte uden uddannelse. Der er også meget optaget af at bygge bæredygtigt og har været med på flere Regionsprojekter. Der talte vi også om at der vil komme krav til underleverandørerne på at de kender til bæredygtighedsbegreberne som DGNB m.fl. De har et meget specielt men efterspurgt produkt og søger hele tiden flere medarbejdere. De vil også meget gerne tiltrække praktikanter, elever og nyuddannet, men pga. deres beliggenhed kan det være svært.

12 Møde den 22. september 2015, kl med: TL Byg, Gartnervej 9, 9200 Aalborg S Kontakt person: Jens Nielsen TL Byg er en stor Tømrer- og Entreprenør virksomhed der arbejder for både de private, kommunen og Regionen. Der er meget opmærksom på at være opdateret på uddannelser. De har jævnligt sendt deres folk på efteruddannelse og der være sig både korte kurser, længerevarende kurser og Akademiuddannelser i bla. ledelse. TL Byg har nogle nøglemedarbejdere, som de tænker vil være oplagt til, at tage en meget længe savnet Akademi uddannelse i Byggeteknologi. De tænker at det umiddelbart kan være relevant for 8 af deres medarbejdere. De vil kunne anvendes til mere selvstændige opgaver og være aflastning for funktionærer der i forvejen har travlt. TL Byg vil gerne allerede nu begynde at tale med deres medarbejdere om uddannelsen, undersøge finansieringsmulighederne og planlægge arbejdes styrken ud fra det. Derfor er der aftalt at vi skal mødes igen her i den kommende uge for at aftale nærmere. TL Byg har også sendt medarbejdere på DGNB kursus både for funktionærer og faglærte. Så der er klædt på til at være leverandør til kommunens- og Regionens byggerier. I det hele taget er de en virksomhed der er med på det nyeste og tænker i bæredygtigt byggeri.

13 Møde den 23. september 2015, kl med: Lars Pedersen & Søn Murer- & Entreprenørvirksomhed, Veggerbyvej 33, 9541 Suldrup Kontakt person: Kenni Wigh-Thomsen Lars Pedersen & Søn er en mellem stor entreprenør virksomhed. De arbejder med små og mellem store projekter og er underleverandør på byggeriet der er store. De vil meget gerne fastholde deres medarbejdere ved at tilbyde efteruddannelse til 2-3 medarbejdere, som de tænker en Akademiuddannelse i Byggeteknologi vil være godt for dem. De ser ligeledes fordele ved at medarbejdere få tilført kompetencer, så de kan tale med i flere sammenhæng. Kenni har en holdning til hvad han ser som gode emner til Akademiuddannelsen Byggeteknologi. Emner som Kenni ser, vil gavne deres medarbejdere: Læse tegninger og redigere i AutoCAD tegninger Kloakmester teori Lære noget om jura Aftale ret Økonomi Byggeteknik Statisk Byggeledelse Logistik Sikkerhed og sundhed Mindre fokus på miljø Kalkulation Lære om den udførende del fra Konstruktør uddannelsen De medarbejdere der tager Akademiuddannelsen Byggeteknologi ser han som fremtidige Byggeledere og Formænd. Møde den 24. september 2015, kl med:

14 Lund og Staun, Jellingvej 10, 9230 Svenstrup Kontakt person: Bent Skaarup Lindhardt og Anette Petersen Lund og Staun er frontløbere på bæredygtigt byggeri. De bygger efter DGNB og BR2020. De er en større tømrer-, snedker og murervirksomhed, der arbejder som totalentreprenør på mange byggerier at forskellige størrelser. De har sendt rigtig mange medarbejder på kurser, og da de som total entreprenør skal efterleve krav om kompetencer for medarbejderne er de meget opmærksom på at de får de kurser der er behov for. Lund og Staun har flere midler som de bruger for at motivere medarbejderne til at efteruddanne sig, og de ser kun fordele ved at give efteruddannelse, så de kan fastholde deres gode medarbejdere. Lund og Staun tænker at de nu har 5-8 medarbejdere som en Akademi uddannelse i Byggeteknologi vil kunne tilbydes til. De har meget travlt, og de ser en mulighed for at formænd og sjakbajs vil kunne være mere selvstændige i deres arbejde og aflaste byggeledere som er Funktionærer og har meget at se til. Da Lund og Staun bygger bæredygtigt byggeri, vil en sådan Akademi uddannelse være noget de vil benytte sig af og sikkert også bruge i markedsføring. De ser det som en mangel at der ikke tidligere har været en sådan uddannelse, men at de faglærte kun har kunnet tage kurser.

Dokumentation af efterspørgsel. Ansøgning om udbud af Akademiuddannelsen i Energiteknologi. UCN januar 2015

Dokumentation af efterspørgsel. Ansøgning om udbud af Akademiuddannelsen i Energiteknologi. UCN januar 2015 Dokumentation af efterspørgsel Ansøgning om udbud af Akademiuddannelsen i Energiteknologi UCN januar 2015 Bilag 1: Bilag 2: Bilag 3: Survey analyse af behovet for et udbud af Akademiuddannelsen i Energiteknologi

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Indkaldelse til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Nordjylland

Læs mere

i Dansk Byggeri Nordjylland

i Dansk Byggeri Nordjylland Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 28. oktober 2016 På Hotel Scheelsminde, Aalborg Invitation til årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 28. oktober 2016,

Læs mere

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancer Den officielle responstid er responstiden for første ambulance på skadestedet. I mange typer opgaver sendes mere end ét køretøj til hændelsen, og ofte er der andre præhospitale

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 24. oktober 2014 På Himmerland Golf & Spa Resort

Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 24. oktober 2014 På Himmerland Golf & Spa Resort Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 24. oktober 2014 På Himmerland Golf & Spa Resort Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen inviteres du med ledsager til

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 2. november 2018 kl. 16.30 i Aalborg Kongres & Kultur Center Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Program 11.00 Repræsentantskabsmøde

Læs mere

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancer Den officielle responstid er responstiden for første ambulance på skadestedet. I mange typer opgaver sendes mere end

Læs mere

Delaftale 2: B_Storentreprise for kystanlæg og vandbyging (TN457358-02)

Delaftale 2: B_Storentreprise for kystanlæg og vandbyging (TN457358-02) Til ansøgerne STORENTREPRISER VEDR. OPFØRELSE AF VESTRE FJORDPARK DATO 12-6-2015 Aalborg Kommune har ved udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 084-148783 indrykket bekendtgørelse om begrænset udbud af Storentrepriser

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland

Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 1. november 2019 Comwell Hvide Hus Aalborg Indbydelse til generalforsamling Fredag den 1. november 2019 kl. 11.00 Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro

Læs mere

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancer Den officielle responstid er responstiden for første ambulance på skadestedet. I mange typer opgaver sendes mere end

Læs mere

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 07-8 06-7 0-6 Per Frederiksen Vilhelm Christiansen Hobro BK / BK Nord Anne Schousboe Jes Bank BK Nord Jørgen Solsig Nielsen Jørgen H. Mellergaard BK 97, Hjørring / BK Nord Michael Matthiesen

Læs mere

Nyt udbud af den sociale diplomuddannelse Dokumentation af efterspørgsel på nyt udbud af uddannelsen i Nordjylland

Nyt udbud af den sociale diplomuddannelse Dokumentation af efterspørgsel på nyt udbud af uddannelsen i Nordjylland Januar 2019 Nyt udbud af den sociale diplomuddannelse Dokumentation af efterspørgsel på nyt udbud af uddannelsen i Nordjylland Indhold 1. Indledning... 3 2. Afdækning af behov via dialog med samarbejdspartnere...

Læs mere

Rulleliste - bygge- og vedligeholdelsesarbejder i prisklassen 300.000-3.000.000 kr. (alfabetisk)

Rulleliste - bygge- og vedligeholdelsesarbejder i prisklassen 300.000-3.000.000 kr. (alfabetisk) Rulleliste - bygge- og vedligeholdelsesarbejder i prisklassen 300.000-3.000.000 kr. (alfabetisk) Hovedentrepriser Byg A/S - 21829579 Bent Nielsen & Søn A/S - 29407312 Bertels Entreprise - 33847696 Bredsten

Læs mere

Håndværkerliste Februar 2015

Håndværkerliste Februar 2015 Håndværkerliste Februar 2015 Firmaoplysning Firmanavn adresse Alarm Arden EL-service A/S Gutenbergvej 1 9510 24259560 Morten de Linde morten@arden-el.dk 40877363 Ja Hera A/S Plastvænget 20 9560 76249415

Læs mere

Bygningskonstruktøren og arbejdskraftudfordringen

Bygningskonstruktøren og arbejdskraftudfordringen Bygningskonstruktøren og arbejdskraftudfordringen AUA-projekt, juni 2012 Projektledelse: Camilla Treldal Jørgensen, KL Jens Krarup, Konstruktørforeningen Projekter er gennemført i tæt samarbejde med Simon

Læs mere

Præmieliste. Kat. nr Ejer By Point Prædikat. 102 Troels Leismann Andersen Aabybro Troels Leismann Andersen Aabybro 24

Præmieliste. Kat. nr Ejer By Point Prædikat. 102 Troels Leismann Andersen Aabybro Troels Leismann Andersen Aabybro 24 Præmieliste Holdnr: 1,12 Tyre 3-4 år 102 Troels Leismann Andersen Aabybro 24 Holdnr: 1,2 Kvier 1½ - 2 år 103 Troels Leismann Andersen Aabybro 24 Holdnr: 1,3 Køer 3. kalvs 104 Troels Leismann Andersen Aabybro

Læs mere

Kontaktliste BVU*net 01.07.2011 Navn Institution Position/arbejdsopgaver Telefon Email Til stede 13.01.2011

Kontaktliste BVU*net 01.07.2011 Navn Institution Position/arbejdsopgaver Telefon Email Til stede 13.01.2011 Koordineringsrådet: Elsebeth Terkelsen AAA/EVAA Arkitektskolen Aarhus, Efter- og Videruddannelsen Leder af Efteruddannelsen, Arkitekt MAA 8936 0150 Elsebeth.terkelsen@aarch.dk Lars Klint Kunstakademiets

Læs mere

Responstider 2. kvartal 2017

Responstider 2. kvartal 2017 Den Præhospitale Virksomhed Fuldmægtig Flemming Bøgh Jensen Direkte +4597662105 / 4131 863 flboj@rn.dk Sagsnummer 2017-003552 2. august 2017 NOTAT Responstider 2. kvartal 2017 Med henblik på politisk behandling

Læs mere

Gazeller i Region Nordjylland 2007

Gazeller i Region Nordjylland 2007 1 992,0 Hycon A/S Hjallerup 8081 12 2 961,8 Nibe Entreprenør & Transport A/S Nibe 17753 46 3 890,1 Quality Logistics Systems A/S Hobro 20128 35 4 765,1 Nordjysk Elhandel A/S Aalborg 79953 28 5 528,0 Ltlm

Læs mere

Gazeller i Region Nordjylland 2008

Gazeller i Region Nordjylland 2008 Nr. Vækst Navn By 1 4490,5 M1 A/S Aalborg 25064 13 2 1596,1 Bach Composite Industry A/S Hurup Thy 19811 93 3 900,6 Domex Ovenlys A/S Kongerslev 16240 27 4 727,9 Entertainment Trading ApS Nørresundby 8354

Læs mere

Rulleliste - bygge- og vedligeholdelsesarbejder i prisklassen 75.000-300.000 kr. (alfabetisk)

Rulleliste - bygge- og vedligeholdelsesarbejder i prisklassen 75.000-300.000 kr. (alfabetisk) Rulleliste - bygge- og vedligeholdelsesarbejder i prisklassen 75.000-300.000 kr. (alfabetisk) Hovedentrepriser Byg A/S - 21829579 Bent Nielsen & Søn A/S - 29407312 Bertels Entreprise - 33847696 Bredsten

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-02-2009. Mødetidspunkt: 14:45. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-02-2009. Mødetidspunkt: 14:45. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 14:45. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Møde slut: 15:00 Fraværende: Søren Munk REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Sortebakkehallen - Licitationsresultat 120 Underskriftsside

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 0- (efter 00: pladsgivende placeringer) Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen 7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Aalborg BK / Ole Beltoft Sven Ingerslev BK af 97, Hjørring

Læs mere

FREMTIDENS BYGGERI ER LAVENERGIBYGGERI EN MODSÆTNING TIL FLOT ARKITEKTUR OG ER DET FOR DYRT? 24. APRIL Team Denmark - Mikkel Jungshoved, BL

FREMTIDENS BYGGERI ER LAVENERGIBYGGERI EN MODSÆTNING TIL FLOT ARKITEKTUR OG ER DET FOR DYRT? 24. APRIL Team Denmark - Mikkel Jungshoved, BL FREMTIDENS BYGGERI ER LAVENERGIBYGGERI EN MODSÆTNING TIL FLOT ARKITEKTUR OG ER DET FOR DYRT? 24. APRIL 2019 Team Denmark - Mikkel Jungshoved, BL Bygherreforeningen - Copenhagen .. BIGs byggeri på Dortheavej

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund (efter 00: pladsgivende placeringer) 0-6 0-0- Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Anne Schousboe Jes Bank Leif Rasmussen Erik Hermansen Michael Mathiesen Flemming Nielsen Bente

Læs mere

BYGHERREFORENINGEN VIEGAND MAAGØE INNOBYG

BYGHERREFORENINGEN VIEGAND MAAGØE INNOBYG Hvidbog om bæredygtighed i byggeriet Spørgeundersøgelse blandt entreprenører, producenter og leverandører g g g leverandører er i arbejdet med bæredygtighed i relation til byggeriet i Danmark. Antal respondenter

Læs mere

1 Yding A/S. 3 Byggefirmaet Knudsgaard 4.947.600,00

1 Yding A/S. 3 Byggefirmaet Knudsgaard 4.947.600,00 A: Murerentreprisen: 1 Yding A/S 8.881.058,00 2 Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S 3 Byggefirmaet Knudsgaard 8.146.850,00 x 4 Skibbild Entreprise 5 Murer og Entreprenør Aage Laursen 6 Robert S. Simonsen

Læs mere

Tekniske designere - kompetencer og muligheder

Tekniske designere - kompetencer og muligheder Tekniske designere - kompetencer og muligheder AUA-projekt, juni 2012 Projektledelse: Camilla Treldal Jørgensen, KL Simon Heidemann, Teknisk Landsforbund Forsidebillede: Fotograf Kåre Viemose Indhold Konklusion...

Læs mere

Skolernes ansøgninger

Skolernes ansøgninger Skolernes ansøgninger SOSU Nord SOSU Nord har tidligere ansøgt om godkendelse af udbud følgende steder: - Aalborg, På Sporet 8A, 9000 Aalborg - Hjørring, Hedevold 11, 9800 Hjørring - Frederikshavn, co.

Læs mere

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri sådan kommer du godt i gang FÅ DE BEDSTE RESULTATER TIL TIDEN Har du lyst til at: At forbedre dine faglige kompetencer? Mindske fejl og

Læs mere

AMU medvirker til en bedre byggeproces

AMU medvirker til en bedre byggeproces AMU medvirker til en bedre byggeproces Elsborg & Schantz Innovative læringsrum Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri (BAI) det handler om at blive involveret og engageret i processen! Efteruddannelsesudvalget

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Bygningskonstruktøruddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Bygningskonstruktøruddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Bygningskonstruktøruddannelsen Mødetidspunkt: Tirsdag den 11. oktober 2016 kl. 12:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg

Læs mere

Hold 24 Murray Grey Ko. Hold 13 Limousine Tyr. Hold 14 Limousine Tyre. Hold 15 Limousine Tyre. Hold 22 Limousine Ko. Hold 23 Limousine Køer

Hold 24 Murray Grey Ko. Hold 13 Limousine Tyr. Hold 14 Limousine Tyre. Hold 15 Limousine Tyre. Hold 22 Limousine Ko. Hold 23 Limousine Køer Hold 24 Murray Grey Ko 485 Ejnar L Frederiksen Dronninglund 23 Hold 13 Limousine Tyr 464 Per Lynge Laursen Arden 24 Hold 14 Limousine Tyre 466 Lars Østergaard Sørensen Dronninglund 23 Hold 15 Limousine

Læs mere

Gælder statslige og kommunale målgrupper. Gælder kommunale målgrupper Erhvervsgruppe Fag Vejledning/opkvalificering Virksomhedspraktik Løntilskud

Gælder statslige og kommunale målgrupper. Gælder kommunale målgrupper Erhvervsgruppe Fag Vejledning/opkvalificering Virksomhedspraktik Løntilskud Beskæftigelsesregion Nordjylland. Senest opdateret 7.3.2007 Liste over aktiviteter, hvortil jobcentrene kan søge midler fra den særlige statslige bevilling til at forebygge og afhjælpe mangel på arbejdskraft.

Læs mere

THORUP GRUPPEN STOREGADE 38-6880 TARM - TLF. 97371800 - POST@THORUPGRUPPEN.DK - WWW.THORUPGRUPPEN.DK

THORUP GRUPPEN STOREGADE 38-6880 TARM - TLF. 97371800 - POST@THORUPGRUPPEN.DK - WWW.THORUPGRUPPEN.DK BT EMR Murer & Entreprenør A/S hlj@emr-as.dk 4.453.000,- Entreprenørfirmaet Jens Jørgensen A/S dg@jensjoergensen.dk 3.569.340,- Søhøjlandets Murerfirma ApS Murerfirmaet Lundby A/S shmurerfirma@gmail.com

Læs mere

Udbud af rammeaftaler for bygningsvedligehold Tildelingsresultat - Sorteret på Firmanavn Maj 2014

Udbud af rammeaftaler for bygningsvedligehold Tildelingsresultat - Sorteret på Firmanavn Maj 2014 Udbud af rammeaftaler for bygningsvedligehold Tildelingsresultat - Sorteret på Firmanavn Maj 2014 Adserballe & Knudsen A/S Tømrer 11 København -Høvelte 2 Aktieselskabet Trigon Jord-Kloak-Beton 1 Frederikshavn

Læs mere

Højeste beskæftigelse i byggebranchen i Aalborg siden 2008

Højeste beskæftigelse i byggebranchen i Aalborg siden 2008 Højeste beskæftigelse i byggebranchen i Aalborg siden 2008 Beskæftigelsen inden for bygge og anlæg faldt fra 2008 til 2011, hvorefter byggebeskæftigelsen i Aalborg siden har været stigende. Udvikling i

Læs mere

Hvem er SOSU Nord? KURSER. Grundforløbet. assistent. sundhedshjælper. Social- og sundhedsassistent. Ambulancebehandler

Hvem er SOSU Nord? KURSER. Grundforløbet. assistent. sundhedshjælper. Social- og sundhedsassistent. Ambulancebehandler Hvem er SOSU Nord? KURSER AKADEMIUDDANNELSEN Social- og sundhedsassistent Grundforløbet Social- og sundhedshjælper Ambulancebehandler Pædagogisk assistent SOSU Nord - 9310 Vodskov www.sosunord.dk Tlf.

Læs mere

Bilag til ansøgning om Akademiuddannelse i byggekoordination

Bilag til ansøgning om Akademiuddannelse i byggekoordination VIA University College Dato: 14. januar 2016 Bilag til ansøgning om Akademiuddannelse i byggekoordination Indhold 1 Bilag 1: Lokal behovsafdækning... 2 2 Bilag 2: Artikel: Der er højst en enkelt ledig

Læs mere

Kursus- og uddannelseskatalog. Bygge og anlæg.

Kursus- og uddannelseskatalog. Bygge og anlæg. Kursus- og uddannelseskatalog Bygge og anlæg www.amu-fyn.dk Struktør Bliv struktør - en faglært superhåndværker i byggeriet Struktøruddannelsen er en erhvervsuddannelse/ungdomsuddannelse og organiseret

Læs mere

Bilag 1. Referat af møde for Udviklingsudvalg for Energi og Forsyning mandag den 12. december 2016

Bilag 1. Referat af møde for Udviklingsudvalg for Energi og Forsyning mandag den 12. december 2016 Bilag 1 Referat af møde for Udviklingsudvalg for Energi og Forsyning mandag den 12. december 2016 Udviklingsudvalgets medlemmer: Medlemmer udpeget af 3F: John Hansen (Formand) (afbud) Per Holm Pedersen

Læs mere

8260 Viby J Blåhøjvænget 17, Stavtrup Futura 173 m² + vognly Blåhøjvænget 29, Stavtrup Square 165 m² + vognly. Clausholms Allé 16 Square 170 m²

8260 Viby J Blåhøjvænget 17, Stavtrup Futura 173 m² + vognly Blåhøjvænget 29, Stavtrup Square 165 m² + vognly. Clausholms Allé 16 Square 170 m² REFERENCELISTE Et udpluk af huse opført år 2010 og frem... BY ADRESSE HUSMODEL 7400 Herning Vesterdamsvænget 144, Lind Square 174 m2 + vognly 8260 Viby J Blåhøjvænget 17, Stavtrup Futura 173 m² + vognly

Læs mere

Akkrediteringsrapport. Ny uddannelse. Akademiuddannelse i byggeteknologi KEA Københavns Erhvervsakademi

Akkrediteringsrapport. Ny uddannelse. Akademiuddannelse i byggeteknologi KEA Københavns Erhvervsakademi Akkrediteringsrapport 2016 Ny uddannelse Akademiuddannelse i byggeteknologi KEA Københavns Erhvervsakademi Akademiuddannelse i byggeteknologi KEA Københavns Erhvervsakademi 16/004364 Juni 2016 Publikationen

Læs mere

Vedr. responstider for kørsel A længere end 20 minutter

Vedr. responstider for kørsel A længere end 20 minutter Vedr. er for kørsel A længere end 20 Dette notat gennemgår antallet af er for kørsel A, der er længere end 20 for perioden januar 2011-august 2013. I 2011 og 2012 var der hhv. 620 og 505 A- med en, der

Læs mere

AGRO NORD Kødkvæg Præmieliste Aberdeen Angus Holdnr: 1,11 Tyre 1½ - 2 år

AGRO NORD Kødkvæg Præmieliste Aberdeen Angus Holdnr: 1,11 Tyre 1½ - 2 år AGRO NORD Kødkvæg - 2016 Præmieliste Aberdeen Angus 1,11 Tyre 1½ - 2 år 1 Ølands Angus Storvorde 23 1,21 Køer 2. og 3. kalvs med kalv 3 Ølands Angus Storvorde 23 Dansk Blåkvæg 2,11 Tyre 4 Thomas Glerup

Læs mere

(efter 2004: pladsgivende placeringer)

(efter 2004: pladsgivende placeringer) Distrikt Forbund 0-0- 0- Albert Mylius Nielsen Tonny Hessel / Birthe Jespersgaard Ole Beltoft / BK af 97, Hjørring Anna Lise Hyldig Per Frederiksen Lene Høybye Karl Anton Olesen BK af 97, Hjørring Svend

Læs mere

UCNact2learn Prækvalifikation til udbud af akademiuddannelse i Socialpædagogik

UCNact2learn Prækvalifikation til udbud af akademiuddannelse i Socialpædagogik UCNact2learn Prækvalifikation til udbud af akademiuddannelse i Socialpædagogik Behov for udbud af Akademiuddannelsen i Socialpædagogik i Nordjylland UCNact2learn ansøger om mulighed for at udbyde akademiuddannelsen

Læs mere

Evalueringsrapport af bæredygtigheds-kursus

Evalueringsrapport af bæredygtigheds-kursus Evalueringsrapport af bæredygtigheds-kursus INDHOLDSFORTEGNELSE Kursusindhold side 3 Baggrund og formål side 3 Forløb side 3 Deltagere side 3 Evaluering side 4 Udbytte side 4 Konklusion og anbefaling side

Læs mere

Socialpædagogers efterog videreuddannelse

Socialpædagogers efterog videreuddannelse Medlemsundersøgelse: Socialpædagogers efterog videreuddannelse Marts 2019 Socialpædagogerne Nordjyllands Medlemspanel RAPPORT Socialpædagogers efterog videreuddannelse Socialpædagogerne Nordjyllands Medlemspanel

Læs mere

1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07: Steffen Schneider Hjørring 03:09: Rayk Wunderlich Aalborg 03:09: Claus Jensen Aabybro

1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07: Steffen Schneider Hjørring 03:09: Rayk Wunderlich Aalborg 03:09: Claus Jensen Aabybro 1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07:00 1721 Steffen Schneider Hjørring 03:09:00 1758 Rayk Wunderlich Aalborg 03:09:00 1728 Claus Jensen Aabybro 03:11:00 1744 Klaus Huusom Nørresundby 03:11:00 1705 Lars

Læs mere

DRØMMER DU OM AT BLIVE AT BLIVE ENTREPRENØR?

DRØMMER DU OM AT BLIVE AT BLIVE ENTREPRENØR? DRØMMER DU OM AT BLIVE AT BLIVE ENTREPRENØR? Ole Jepsen A/S søger praktikanter til efteråret 2019 Har du lyst til at prøve kræfter med livet som entreprenør og studerer du til bygningskonstruktør? Så har

Læs mere

THORUP GRUPPEN ÅBOULEVARDEN 28-6880 TARM - TLF. 97371800 - POST@THORUPGRUPPEN.DK - WWW.THORUPGRUPPEN.DK Side 1

THORUP GRUPPEN ÅBOULEVARDEN 28-6880 TARM - TLF. 97371800 - POST@THORUPGRUPPEN.DK - WWW.THORUPGRUPPEN.DK Side 1 Licitationsdato: onsdag den 7..4 Billigste tilbudsoplys n MU Murefirmaet Søren Thim, Kibæk murerfirmaet_sorenthim@hotmail.com 98.500,- 9.400,- 3.08,- Tuchsen Byg, Sdr. Omme ah@t-byg.dk.0.500,- 43.550,-

Læs mere

RESULTATLISTE Præmieskydning Thisted skyttekreds 2016

RESULTATLISTE Præmieskydning Thisted skyttekreds 2016 RESULTATLISTE Præmieskydning Thisted skyttekreds 2016 DDS SP v.3.15.11.1 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 93472 Anne Bakke Nielsen 01-201 Thisted Skyttekreds 200/14 200/15 400/29 2 113690 Kristian Toft

Læs mere

Mission. At videreuddanne til og med niveauet for korte videregående uddannelser

Mission. At videreuddanne til og med niveauet for korte videregående uddannelser SOSU Nord Opgaver og formål SOSU Nord er en erhvervsskole med spidskompetencer inden for sundhed, omsorg og pædagogik SOSU Nord uddanner eleverne i tæt samspil med arbejdsgiverne Skolens uddannelser veksler

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Fredag den 26. oktober 2018 kl. 15.30 på Skanderborg Park, Skovsvinget 10 Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Program 11.00 Møde i Uddannelsesfonden

Læs mere

Krisen påvirker praktikpladssituationen

Krisen påvirker praktikpladssituationen 22. marts 2010 Krisen påvirker praktikpladssituationen Praktikpladssituationen. Mulighederne for at finde beskæftigelse i regionen til lærlinge og elever er påvirket negativt af finanskrisen. 34 procent

Læs mere

Efter- og videreuddannelse

Efter- og videreuddannelse Uddannelseskonsulent Vicki Frederiksen Efter- og videreuddannelse - Eftervidereuddannelse ved UCNact2learn - EU projekt: Værdiskabelse via videreuddannelse - Byggeteknologi - Automation & Drift - Innovation,

Læs mere

Efter- og videreuddannelse indenfor bæredygtigt byggeri

Efter- og videreuddannelse indenfor bæredygtigt byggeri Efter- og videreuddannelse indenfor bæredygtigt byggeri Tine Steen Larsen, PhD Konsulent Energi, Indeklima & bæredygtigt byggeri UCN act2learn TEKNOLOGI Hvem er jeg? Uddannelse DGNB konsulent, Green Building

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Valgmøder i Træ- og Murersektionen, møde i lokalforeningernes Udannelelsesfond, temamøde om urbanisering, ledsagerarrangement og fest Fredag den 30. oktober

Læs mere

Kort om BYGNINGSKONSTRUKTØRUDDANNELSEN. v/ studieleder Bruno Larsen

Kort om BYGNINGSKONSTRUKTØRUDDANNELSEN. v/ studieleder Bruno Larsen 1 Kort om BYGNINGSKONSTRUKTØRUDDANNELSEN v/ studieleder Bruno Larsen Baggrund: Teknologiuddannelserne på UCN Bygningskonstruktøruddannelsen (+engelsk udbud) ATCM i Vietnam forventet opstart sep. 2018 Blandt

Læs mere

NAVN MODUL 1 + 2 MODUL 4 MODUL 7 MODUL 9 MODUL 12

NAVN MODUL 1 + 2 MODUL 4 MODUL 7 MODUL 9 MODUL 12 NAVN MODUL 1 + 2 MODUL 4 MODUL 7 MODUL 9 MODUL 12 Kate Buch Andersen Benefit Sæby Træningscenter Sæby Louise Kragelund Andersen Niclas Guillamore Andersen Mariagerfjord Kommune Nanna Manøe Bjerregaard

Læs mere

Udbud af arbejdskraft Den demografiske udfordring

Udbud af arbejdskraft Den demografiske udfordring Udbud af arbejdskraft Den demografiske udfordring Indholdsfortegnelse Resume... 3 Arbejdsstyrken og den demografiske udfordring... 4 Figur 1 Fremskrivning af arbejdsstyrken i Nordjylland... 4 Figur 2 Fremskrivning

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 23 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 16. december 2014 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen (deltog i punkterne 2-11) Ole Frederiksen (Afbud)

Læs mere

DANSK BYGGERIS årsdag 2015. Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København. Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice

DANSK BYGGERIS årsdag 2015. Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København. Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice DANSK BYGGERIS årsdag 2015 Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 PROGRAM FREMTIDENS ARBEJDSMARKED Ordstyrer: Cecilie

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere

Behovet for højtuddannede og faglærte og fremtidens kompetencer

Behovet for højtuddannede og faglærte og fremtidens kompetencer Vækstkonference i Thisted 21. november 2016 Behovet for højtuddannede og faglærte og fremtidens kompetencer Nanna Skovrup, Kontorchef Regional Udvikling, Region Nordjylland FremKom 3 FremKom-samarbejdet

Læs mere

Orientering om Byg i Nord.

Orientering om Byg i Nord. Punkt 5. Orientering om Byg i Nord. 2014-39861. Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til Beskæftigelsesudvalgets orientering om Byg i Nord Sagsbeskrivelse I en rapport udarbejdet af COWI

Læs mere

Passivhus Nordvest. Generalforsamling 15 maj 2013

Passivhus Nordvest. Generalforsamling 15 maj 2013 Passivhus Nordvest Generalforsamling 15 maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3. Bestyrelsen fremlægger aktivitetsplan og budget for

Læs mere

Resultater af Forum for Offentlig Topledelses E-survey 5. - Topledernes egen kompetenceudvikling

Resultater af Forum for Offentlig Topledelses E-survey 5. - Topledernes egen kompetenceudvikling Resultater af Forum for Offentlig Topledelses E-survey 5 - Topledernes egen kompetenceudvikling Resultater af Forums e-survey 5 Forum for Offentlig Topledelse 1. udgave, april 2009 Forums bestyrelse: Departementschef

Læs mere

THORUP GRUPPEN ÅBOULEVARDEN 28-6880 TARM - TLF. 97371800 - POST@THORUPGRUPPEN.DK - WWW.THORUPGRUPPEN.DK Side 1

THORUP GRUPPEN ÅBOULEVARDEN 28-6880 TARM - TLF. 97371800 - POST@THORUPGRUPPEN.DK - WWW.THORUPGRUPPEN.DK Side 1 Tillægspris 1: Asfalt s tilbudsoplysning er BT Tüchsen Byg, Sdr Omme ah@t-byg.dk 875.000,- 101.700,- Benno Gosvig keld@bennogosvig.dk 680.450,- 144.340,- Jacobsen & Winding A/S, Tarm tom@jacobsen-winding.dk

Læs mere

Generelt er der stor og positiv interesse for at Erhvervsakademi Sjælland udbyder en akademiuddannelse i EL installation.

Generelt er der stor og positiv interesse for at Erhvervsakademi Sjælland udbyder en akademiuddannelse i EL installation. DOKUMENTATION TIL ANSØGNING OM PRÆKVALIFICERING AF AKADEMIUDDANNELSE I EL-INSTALLATION Erhvervsakademi Sjælland udbyder i dag erhvervsakademiuddannelsen til EL installatør på Campus Nykøbing Falster. Der

Læs mere

Gælder statslige og kommunale målgrupper

Gælder statslige og kommunale målgrupper Beskæftigelsesregion Nordjylland. Senest opdateret 31.12.2006 Liste over aktiviteter, hvortil jobcentrene kan søge midler fra den særlige statslige bevilling til at forebygge og afhjælpe mangel på arbejdskraft.

Læs mere

Uddannelsesudvalg, mødereferat

Uddannelsesudvalg, mødereferat Uddannelsesudvalg, mødereferat Dato: Den 3. september 2018 Deltagere: Pernille Østergaard Buhl HORESTA/Arp-Hansen, Michael Jørgensen 3F, Kristi Marie Ramno HK, Anders Wittenborg ISS, Maria-Dahl Petersen

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

AMU sikrer et fleksibelt arbejdsmarked

AMU sikrer et fleksibelt arbejdsmarked AMU sikrer et fleksibelt arbejdsmarked Når der skal efteruddannes i bygge- og anlægsbranchen, er fokus rettet imod medarbejdere, der kommer fra andre brancher - og jo yngre de er, jo mere uddannelse modtager

Læs mere

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S LINDHOLM ENTREPRISE A/S er fusionen mellem Lindhom s Tømrer- & Snedker v/ Henrik Knudsen og bygningskonstruktør Mikael W. Klinke. Tilsammen har vi mange års erfaring fra byggebranchen,

Læs mere

Hvordan understøtter Vækstforum erhvervslivets behov for at blive klar til Industri 4.0 (digital omstilling)?

Hvordan understøtter Vækstforum erhvervslivets behov for at blive klar til Industri 4.0 (digital omstilling)? Erhvervs Camp 2017 Hobro Idrætscenter, 7.-8. september 2017 Hvordan understøtter Vækstforum erhvervslivets behov for at blive klar til Industri 4.0 (digital omstilling)? Henning Christensen, Regional Udviklingsdirektør,

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 9. november 2017, kl. 8.00-12.30 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Analyse af de 40 største entreprenørvirksomheder i den danske bygge- og anlægsbranche. August 2016, udarbejdet af Thomas Frommelt

Analyse af de 40 største entreprenørvirksomheder i den danske bygge- og anlægsbranche. August 2016, udarbejdet af Thomas Frommelt Analyse af de 40 største entreprenørvirksomheder i den danske bygge- og anlægsbranche August 2016, udarbejdet af Thomas Frommelt Analysen er udarbejdet af Thomas Frommelt Partner, statsautoriseret revisor

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2019 VELKOMMEN 2019 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Oplæg ved Krone Vinduer 16.55 Cirkulær økonomi i Plastic Change v/henrik

Læs mere

Igangværende projekter i regi af Regionsrådets Uddannelsespulje

Igangværende projekter i regi af Regionsrådets Uddannelsespulje Igangværende projekter i regi af Regionsrådets Uddannelsespulje Projektnavn Projektholder Tildelt støtte Erhvervsuddannelser Læring og elevinddragelse (2014) SOSU STV 643.000,00 STORM (2014) Frederikshavn

Læs mere

Blonde. Præmieliste Kødkvæg Hjørring Dyrskue Hold 13 Blonde Tyr. Hold 22 Blonde Køer. Hold 42 Blonde Kvier. Hold 43 Blonde Kvier

Blonde. Præmieliste Kødkvæg Hjørring Dyrskue Hold 13 Blonde Tyr. Hold 22 Blonde Køer. Hold 42 Blonde Kvier. Hold 43 Blonde Kvier Blonde Hold 13 Blonde Tyr 370 Jonas Aagreen Larsen Østervrå 22 Hold 22 Blonde Køer 371 Dahl Blonde d'aquitaine Sulsted 23 372 Jens Christian Jensen Brønderslev 22 Hold 23 Blonde Ko 373 Jonas Aagreen Larsen

Læs mere

Chef i teknik og miljø

Chef i teknik og miljø Deltagerliste Chef i teknik og miljø /SKS TCH080305-DKH 95 deltagere Onsdag den 05.03. - torsdag den 06.03.2008 Navn og stilling Jens Dicksen Jensen Chef for Teknik & Miljø Anna Sofie Poulsen Chef for

Læs mere

Edo-design for the construktion industry

Edo-design for the construktion industry Edo-design for the construktion industry En offentlig bygherres krav om bæredygtighedscertificering Kontorchef Niels Sloth 2 Overskrifter Region Nordjylland som virksomhed Region Nordjylland som KlimaRegion

Læs mere

Referat fra mødet om fremtiden for Norddjurs Kommunes kommunale vandværker.

Referat fra mødet om fremtiden for Norddjurs Kommunes kommunale vandværker. Referat fra mødet om fremtiden for s kommunale Den 8. januar 2008, kl. 19.00 på Auning Kro Deltagere: Udby Vandværk Auning Vandværk Holbæk vandværk Ole Carstensen Ib Rasmussen Inger Pedersen Bruno Severinsen

Læs mere

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1 DELTAGERLISTE HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. 1. HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. GRUPPE A Aarøsund 2 stemme Stemmeberettiget Tildelt ekstra Antal v/fuldmagt Assens Bestyrelsesformand

Læs mere

DGI Midt - og Vestsjælland Krocket Enkeltmandsturnering kamp 2. kamp 3. kamp oversidder 2 oversidder 1 oversidder

DGI Midt - og Vestsjælland Krocket Enkeltmandsturnering kamp 2. kamp 3. kamp oversidder 2 oversidder 1 oversidder Række : M Pulje. runde Bane. runde Bane. runde. runde Taastrup Erik Daugaard AIG John Andersen Tune Finn Kolbe 0 5 6-6 0 0 7-50 0 0 0 0 4 80 4 76. kamp. kamp. kamp - - - oversidder oversidder oversidder

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Byrådet. Mødet den 24.02.2014, kl. 16:00. Medborgerhuset

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Byrådet. Mødet den 24.02.2014, kl. 16:00. Medborgerhuset AALBORG BYRÅD Mødet den 24.02.2014, kl. 16:00 Medborgerhuset 11. Ansættelse af direktør til Miljø- og Energiforvaltningen.... 35 12. Ansættelse af direktør til Skoleforvaltningen.... 38 AALBORG BYRÅD Tid

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn

Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Torsdag den 3. november 2016, kl. 16.45 på Restaurant Skovbakken Bestyrelsen håber at se dig til temamøde, medlemstræf og generalforsamling. Torsdag den 3. november

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Beskæftigelsesmæssige konsekvenser af infrastrukturinvesteringer i Østdanmark

Beskæftigelsesmæssige konsekvenser af infrastrukturinvesteringer i Østdanmark Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Beskæftigelsesmæssige konsekvenser af infrastrukturinvesteringer i Østdanmark April 2011 1 Sammenfatning I dette notat sammenfattes analysens overordnede resultater

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 7. december 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 6. december 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service. Når FM skaber værdi Ledelseskommunikation i praksis illustreret gennem DTU cases

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service. Når FM skaber værdi Ledelseskommunikation i praksis illustreret gennem DTU cases Danmarks Tekniske Universitet Campus Service Når FM skaber værdi Ledelseskommunikation i praksis illustreret gennem DTU cases Ballerup 12. maj 2014 v. Økonomi- og administrationschef Uffe Gebauer Thomsen

Læs mere

REFERAT Uddannelseudvalgsmøde Energi & Miljø. Dagsorden. Mødet starter med frokost i kantinen. Side

REFERAT Uddannelseudvalgsmøde Energi & Miljø. Dagsorden. Mødet starter med frokost i kantinen. Side REFERAT Uddannelseudvalgsmøde Energi & Miljø Mødetidspunkt: Onsdag 25. april 2018 kl. 11:45-14:45 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV Mødelokale 1 Lene

Læs mere

DU HAR BRUG FOR. Dansk Træ

DU HAR BRUG FOR. Dansk Træ DU HAR BRUG FOR Dansk Træ Et forum af danske virksomheder Landsforeningen Dansk Træ udspringer af Danske Entreprenørers Træsektion og er i dag en del af Dansk Byggeri. Foreningen består af ca. 60 virksomheder

Læs mere

Sundhedsprofil for Nordjylland 2017

Sundhedsprofil for Nordjylland 2017 Sundhedsprofil for Nordjylland 2017 Forord Denne pjece er et sammendrag af udvalgte resultater fra undersøgelsen Hvordan har du det? 2017. Pjecen har til formål at give et kort indblik i nogle af de udfordringer

Læs mere

NAVN MODUL 1 + 2 MODUL 4 MODUL 7 MODUL 9 Studieafsnit MODUL 12

NAVN MODUL 1 + 2 MODUL 4 MODUL 7 MODUL 9 Studieafsnit MODUL 12 NAVN MODUL 1 + 2 MODUL 4 MODUL 7 MODUL 9 Studieafsnit MODUL 12 Kate Buch Andersen Træningscenter Sæby Louise Kragelund Andersen Niclas Guillamore Andersen, Aalborg Mariagerfjord Aalborg Sygehus Syd 1 Nørager

Læs mere

Kompetenceudvikling. Medlemmernes deltagelse i, erfaring med og ønsker til kompetenceudvikling, 2017

Kompetenceudvikling. Medlemmernes deltagelse i, erfaring med og ønsker til kompetenceudvikling, 2017 Kompetenceudvikling Medlemmernes deltagelse i, erfaring med og ønsker til kompetenceudvikling, 2017 Maj 2017 Kompetenceudvikling Resume 91 pct. af medlemmerne har deltaget i en eller anden form for kompetenceudvikling

Læs mere