Lokalplan nr Administrationsbygningen. 2. etape. Gennemgangsmuligheder. Parkeringsanlaeg legeplads. Lokalplan 108 og dele af byplan 16 aflyses

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr Administrationsbygningen. 2. etape. Gennemgangsmuligheder. Parkeringsanlaeg legeplads. Lokalplan 108 og dele af byplan 16 aflyses"

Transkript

1 Lokalplan nr Administrationsbygning 2. etape EN KORTFATTET BESKRIVELSE Administrationsbygningen 2. etape Eksisterende bygninger Gennemgangsmuligheder Parkeringsanlaeg legeplads og Lokalplan 108 og dele af byplan 16 aflyses Lokalplan nr. 134 omhandler 1. og. 2. etape af kommunens administrationsbygning, en del regulerende bestemmelser for eksisterende og nye bygninger inden for området samt disposition af friarealer og parkeringsarealer ved administrationsbygningen og på Klosterengen. 2. etape falger i store trzek udformningen fra arkitektkonkurrencen i 1976 og vi1 blive udformet som en 2-etagers bygning apfort i rode mursten og med rodt tegltag som etape 1. De zeldre pakhuse og beboelsesbygninger i området bliver, som vedtaget med lokalplan 108, ti1 dels bevaret, idet dog yderligere 5 bygninger fjernes for at skaffe mulighed for placering af administrationsbygningens sidste etape. Eksisterende skure, plankevzrker m.v. fjernes og erstattes delvis af nye for at sikre gennemgangsmuligheder fra gård ti1 gård og ti1 områdets ovrige friarealer. Arealet mellem Torvebryggen og de bevarede bygninger udlazgges ti1 parkeringsplads for ca. 120 biler og ti1 gt-ont område med en legeplads. Klosterengen udlazgges ti1 parkering med plads ti1 max. 500 biler. Lokalplanen forudsztter, at lokalplan nr. 108 samt dele af byplan nr. 16 aflyses.

2 2 Lokalplanen grundejerne Lokalplan Kommuneplan Regionplan binder HVADERENLOKALPLAN? En lokalplan er en plan, som byrådet kan anvende ti1 at fastsatte bindende bestemmelser for grundejere, lejere og brugere om anvendelsen og udformningen af arealer og bygninger. En lokalplan skal vaxe i overensstemmelse med en sammenfattende plan for hele kommunen - kommuneplanen. Kommuneplanen kan forst laves når der foreligger en godkendt regionplan for amtet. Indtil da erstattes kommuneplanen af de midlertidige rammer for lokalplanlzegningen, $ 15-rammerne (efter 4 15 i kommuneplanloven). Lokalplanens indhold - kommuneplanlovens 9 18 Alt hvad der kan tneffes bestemmelser om i en lokalplan er beskrevet i kommuneplanlovens en lokalplan kan der for eksempel tneffes bestemmelse om udformning og placeringen af bygninger, ubebyggede arealer, veje, stier, ledningsanlazg, beplantning og lignende. 1 en lokalplan kan også trazffes bestemmelse om, hvad et areal eller en bygning må anvendes til. Nuvaerende anvendelse lovlige En lokalplan kan ikke indfore forbud mod den hidtidige lovlige anvendelse af ejendom. Lokalplanen kan dog i visse tilfzlde medfore, at byrådet må ekspropriere en ejendom eller omvendt, at ejeren kan stille krav om, at kommunen overtager ejendommen. Lokalplan Betingelser siger hvordan En lokalplan medforer heller ikke handlepligt for grundejere, lejere og brugere, der er omfattet af planen. Lokalplanen siger med andre ord kun, hvordan fremtidige axrdringer skal ske, hvis de skal ske. Der kan derimod - i en lokalplan - stilles betingelser for ibrugtagen af ny bebyggelse, for eksempel om tilslutning ti1 et fjernvarmeanlzeg eller om, at der skal laves et beplantningsbselte. Hvis byrådet onsker at amdre eller uddybe de almindelige bebyggelsesregulerende bestemmelser må det ske i form af en lokalplan. Byrådet har desuden pligt ti1 at udarbejde en lokalplan inden et storre bygge- eller anlazgsarbejde smettes i gang. Meningen med en lokalplan er at sikre en storre sammenhzeng i byplanhegningen samtidig med, at borgerne får mulighed for at påvirke planhegningens indhold. Byrådet skal derfor hegge alle lokalplanforslag frem for offentligheden i mindst 2 måneder, inden planen endeligt vedtages.

3 3 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggorelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifolge kommuneplanlovens kun udstykkes, bebygges eller iovrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsaztte som hidtil. Lokalplanen medforer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anheg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation ti1 mindre vaxentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsaztning af, at det ikke amdrer den saxlige karakter af det område, der soges skabt ved lokalplanen. Mere vzsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemfores ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Det område, der omfattes af lokalplanen, udlazgges ti1 offentlige formål. Det betyder, at ejeren efter kommuneplanlovens 0 32 under visse forudsztninger kan kraeve ejendommen overtaget af kommunen, mod erstatning. 1 henhold ti i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriation vi1 vaxe af wsentlig betydning for virkeliggorelsen af lokalplanen. LOKALPLANEN OG DEN 0VRIGE PLANIJEGNING Centerplanen 9 1 Wammerne og byplanvedtagt nr. 16 Lokalplanen omfatter 2 områder. Det ostlige, omkring administrationsbygningen er i centerplanen for 1973 tznkt anvendt ti1 centerformål og parkering. Det vestlige, (Klosterengen), er i centerplanen taxrkt anvendt ti1 parkering. Lokalplanforslaget er således i overensstemmelse med centerplanen. Den ostlige del af lokalplanområdet er ikke omfattet af 0 15-rammeme, og den vestlige del er udlagt ti1 rekreative formål i $ 15-rammeme og i byplanvedtzgt nr. 16. Derfor er $ 15-rammeme axrdret ved tillzeg nr. 16. Offentlig idekonkurrence udskrev Randers kommune en idékonkurrence om en ny kommunal administrationsbygning.

4 Det vindende projekt blev indstillet ti1 udforelse, og 1. etape er primo marts 1980 taget i brug. Lokalplanen folger i store trzek udformningen af konkurrenceprojektet og omfatter såvel 1. som 2. etape af projektet, de ti1 1. og 2. etape horende parkerings- og friarealer samt den naxliggende eksisterende pakhus- og boligbebyggelse. 4 Eventuel af Søndre forlasgning Boulevard 1 overensstemmelse med det vindende konkurrenceprojekt og centerplanen arbejder kommunens vejteknikere med planer for en eventuel udvidelse og forlzgning af Sondre Boulevard. Hverken forlzegning eller udvidelse er imidlertid nodvendig for gennemforelse af 2. etape af administrationsbygningen. Område I og II Eksisterende bygninger Nye bygninger Etagemeter Bebyggelsesprocent Den del af lokalplanområdet, hvori administrationsbygningen ligger, delområdeme 1 og II har et samlet grundareal på ca m2. Den del af den eksisterende bygningsmasse, der skal bevares, samt administrationsbygningens 1. etape rummer i alt ca. 11.OOO etagemeter. 2. etape af administrationsbygningen rummer i alt ca etagemeter. Bebyggelsesprocenten for område 1 og II som helhed bliver herefter 84. De fremtidige planer På hengere sigt vi1 der blive udarbejdet en lokalplan for 3. etape af administrationsbygningen og for den eventuelle omhegning af Sondre Boulevard. Denne lokalplan vi1 også i fornodent omfang indeholde regulerende bestemmelser for be.byggelsesforhold og trafikafvikling i tilstodende områder. Kortbilaget på meste side giver et indtryk af, hvorledes man taxrker sig den forelobige udformning af administrationsbygningen og arealeme ned mod Gudenåen. LOKALPLANENS FORMÅL Lokalplanens formål er at gennemfore og sikre byrådets intensioner med lokalplanområdet således, som de kommer ti1 udtryk i indbydelsen ti1 konkurrenten om den nye kommunale administrationsbygning: Gennem konkurrenten onskes belyst, hvorledes administrationsbygningen kan placeres i konkurrenceområdet, således at der /.../ vises storst muligt hensyn ti1 den hi-

5

6 storiske bykemes arkitektoniske specielle placering i Randers by. vaxdier og områdets Lokalplanen må derfor dels sikre, at det eksisterende miljo bevares i storst mulig udstrazkning, dels sikre at de nye bygninger gennem materialevalg og proportioner undgår at spnenge dette miljo. Specielt hvad angår den del af lokalplanens område, der ligger vest for DSB s hovedspor, er det lokalplanens opgave at sikre, at parkeringsankeggene udformes med storst mulig hensyntagen ti1 den naxe beliggenhed ved Gudenåen. 5 LOKALPLAN NR. 134 ADMINISTRATIONSBYGNING 2. ETAPE 1 medfor af kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsazttes hermed folgende bestemmelser for det i 0 1 mevnte område i Randers kommune LOKALPLANENS OMRÅDE Stk. 1. Området er angivet på vedhazftede kortbilag 1. Stk. 2. Området omfatter pr. 1. august 1980 folgende matr. nr.: 197 b, 198,200,201,202,203,204,205,211a, 21 lb, 215,219,220, 189, Randers Bygrunde, 3a og 21m, del af 2 1 ai,randers Markjorder, samt alle parceller, som efter 1. august 1980 udstykkes fra de naxnte ejendomme. Stk. 3. Lokalplanens område opdels i områdeme 1, II og III som angivet på kortbilag 3 og Administrationsbygning Centerformål Beboelse og erhverv Restaurant med sasrlig tilladelse 5 2 OMRÅDERNES ANVENDELSE Delområde 1. Stk. 1. Området må kun anvendes ti1 offentlige formål (kommunal administration, parkering, grant område og legeplads). Delområde II. Stk. 2. Området må kun anvendes ti1 bolig- og centerformål. Inden for området må kun opfores eller indrettes bebyggelse ti1 beboelse, butikker, kontorer, klinikker, udstillinger og lignende publikumsorienterede erhverv samt ti1 offentlige formål. Med byrådets saxlige tilladelse i hvert enkelt tilfælde, kan der indrettes restauranter og lignende såfremt virksomheden ved sin art eller beliggenhed ikke - efter byrådets skon - fremkalder unodige gener for de omboende.

7 Ikke fremstillingsvirksomhed eller engroshandel Inden for området må ikke opfores eller indrettes bebyggelse ti1 eller udoves erhverv som folgende: vaxksteds-, fabrikations- eller vognmandsvirksomhed, engroshandel eller engroslignende detailhandel.. Mindre vaerlisteder Dog kan der efter byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfelde indrettes mindre vaxkstedsvirksomhed, såfremt den har tilknytning ti1 en butik. Min 50% beboelse Langs Vestergrave skal bebyggelsen i Vestergrave nr. 32 og 38 indrettes således at boligetagearealets andel af det samlede etageareal udgor mindst 50 %. Min 25% beboelse Langs Vestergrave skal bebyggelsen i Vestergrave nr. 34, 36, 40, indrettes således, at boligetagearealets andel af det samlede etageareal udgor mindst 25 %. Delområde III. Parkering på Klosterengen Stk. 3. Området må kun anvendes ti1 offentlige formål (parkering og park) Udstykningsplan 9 3 UDSTYKNINGER Stk. 1. Udstykninger må kun foretages i overensstemmelse med den på kortbilag 3 viste retningsgivende udstykningsplan VEJ-, STIFORHOLD OG PARKERING Der udkegges areal ti1 folgende veje og stier som angivet på kortbilag 3 og 4. Stier Sive-gader St. Rosengård ensrettes Fri adgang gennem gårde og porte Delområde 1 og II. Stk. 1. Strzkningen A-B, C-D og F-G. Udhegges som gangområde uden adgang for motordrevne koretojer. Stk. 2. Straekningerne B-C, D-E, H-1 (St. Rosengård) og 1-K (P-pladserne). Udlazgges som gangområde med mulighed for sivetrafik for motordrevne koretojer. Strzkningen skal tjene som tilkorselsmulighed ti1 gårdarealeme under de enkelte ejendomme. Lokalplanen forudsztter, at strazkningen H-1 (St. Rosengård) skal vaxe ensrettet fra Vestergrave mod parkeringspladserne. Stk. 3. Inden for område 1 og II skal der vaxe fri adgang for gående og cyklende faxdsel gennem garde og porte i princippet som vist med pile på kortbilag 3. Delområde III. Stk. 5. Der udhegges areal ti1 adgangsvejen L-M og stien 0-P, således som vist på kortbilag 4.

8 7 Parkering Fzllesbestemmelser, delområde 1, II og III. Stk. 6. Der skal indrettes parkeringspladser svarende ti1 mindst en bilplads for hver 100 m2 boligetageareal og en bilplads for hver 50 m2 etageareal ti1 offentlige formål og erhvervsformål. Stk. 7. Der anlzegges 120 parkeringspladser inden for delområde 1 og maksimalt 500 parkeringspladser inden for delområde III i princippet som vist på kortbilag nr. 3 og 4. Stk. 8. De ti1 ejendommen inden for delområde II horende parkeringspladser forudszttes helt eller delvist anlagt og placeret efter overenskomst med Randers kommune LEDNINGSANLIEG Jord ka bler Stk. 1. El-ledninger, herunder ti1 vej- og parkeringspladsbelysning, må alene fremfores som jordkabler BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Administrationsbygningen Stk. 1. Administrationsbygningen må kun opfores med en placering som vist på kortbilag nr. 2 og må ikke gives en storre hojde end 13 meter over ternen. Bygningerne må kun opfores i 2 /z etage med kzelder. Skrå tage Nogle gamle bevares Opholdsarealer bygninger Tagenes vinkel med det vandrette plan skal vaxe 28 og 50. Stk. 2. De på kortbilag nr. 2 med prikraster angivne bygninger må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde zndres (herunder zndringer i facadeudformningen) med mindre byrådet giver tilladelse hertil. Stk. 3. Nye bygninger må kun opfores ti1 erstatning for de bygninger, som lokalplanen tilsigter at bevare, og da kun i samme omfang og med samme placering eller inden for det på kortbilag nr. 2 viste byggefelt. Stk. 4. Der skal indrettes udendors opholdsarealer for virksomhedernes ansatte og for områdets beboere. Opholdsarealemes storrelse skal svare ti1 mindst 10 % af erhvervsetagearealet og mindst 25 % af boligetagearealet. 57 Q 7 BEBYGGELSENS YDRE FREMTWDEN Skiltning Stk. 1. Skiltning og reklamering må kun finde sted med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfzlde.

9 Rmrde mursten Rarde teglsten eller puds Stk. 2. Yderwgge må kun fremstå som blank mur af wde mursten, som bindingsvaxk eller som pudset mur i farver, som i hvert enkelt tilfzelde skal godkendes af byrådet. Stk. 3. Tagene skal dzkkes med r0de tegltagsten UBEBYGGEDE AREALER Delområde 1 og II. Plan for parkering og beplantning Hsjst halvdelen asfalteres Stk. 1. Beplantning og befestelse af de ubebyggede arealer udfcxes i overensstemmelse med den på kortbilag 3 og 4 viste retningsgivende plan. Stk. 2. BefEstelse af korebanearealer og parkeringspladser inden for delområde III må maksimalt inddrage halvdelen af det samlede grundareal inden for området. Stk. 3. Den på vedhzftede kortbilag nr. 4 med priksignatur viste beplantning skal vedligeholdes i sit nuwrende omfang og udseende, og beplantningen må således ikke fjernes. Delområde II. Samlet plan for friarealerne Stk. 3. Belysning og befzestelse af gårdarealer samt anleg af hegn, skure og beplantning på de enkelte ejendomme skal etableres og vedligeholdes af de enkelte ejere ) efter byrådets naxmere anvisninger FORUDSIEl-NINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Fjernvarme 10 Samtlige nye bygninger i området skal tilsluttes ljemvarmeanhzgget ved de kommunale vaxker. Ny bebyggelse må ikke tages i brug, for denne tilslutning har fundet sted OPHIEIIELSE AF BYPLANVEDTIEGT OG LOKALPLAN Den under 11. juni 1970 af Boligministeriet godkendte byplanvedtazgt nr. 16, samt den under 27. april 1978 af Planstyrelsen godkendte lokalplan nr. 108 ophaxes for de områder, der er omfattet af merwrende lokalplan. 1) 1 forbindelse med et eventuelt salg af ejendomme i området vi1 byrådet tinglyse deklarationer til opnåelse af en samordning af etablering og vedligeholdelse af de omtalte anlag.

10 9 ll 9 11 VEDTAGELSESPÅTEGNING Således vedtaget af Randers byråd. Randers, den 30. april Keld Hüttel borgmester f. g. 1 henhold ti i lov om kommuneplanlazgning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Randers, den 20. august På byrådets vegne Kr. Gjs;trup borgmester

11

12

13 B DELOMRADEGRRNSE MIN. 25% BOLIGETAGEAREAL - MIN. 50% BOLIGETAGEAREAL t FREMTIDIGE MATRSKEL p@jq STI / SIVEGADE L, OFF ADGANG GENNEM PORTE OG GARDE

14 RANDERS KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING APR.1980 BILAG 4 FREMTIDIGE FORHOLD LOKALPLANGRANSE EKS. BEPlANTNING, DER q EVARES

Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup

Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup 1 Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter en del af undervisningsområdet i Paderup, beliggende ost for Minervavej, nabo ti1 amtsgymnasiet. Arealet har en

Læs mere

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej 1 111111 I I I I I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets Ny lokalplan beliggenhed Lokalplanen omfatter et område på ca. 10.750 m*, beliggende i den sydlige del af Neder Hornbzek,

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening LOKALPLAN NR. 120 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Butikshus. Beplantning. Lokalplanområdet omfatter matrnr. 174a, Randers markjorder, beliggende Udbyhojvej

Læs mere

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc ILokaldan 208 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et område afgraznset af Yrsavej mod ost, Hobrovej mod vest og den kommende Ringboulevard

Læs mere

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 1 LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Ifolge kommuneplanen for Randers skal der etableres et nyt offentligt skov- og naturområde på arealerne mellem Clausholmvej, Hammelvej

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggende ved Lokalplanen omfatter et område omkring Set. Clemens Parkboulevarden Kirke ved Parkboulevarden. Der anskes opfnrrt en tilbygning

Læs mere

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse 1 Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger 1 Lokalplan 211 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Nuvaerende anvendelse Lokalplanen omfatter et område beliggende mellem Tinghojvej og

Læs mere

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej«

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej« 1 Lokalplan 222 DDTritonvej«[Lokalplan 222 Lokalplanens område er beliggende vest for Minervavej i Paderup og syd for Tritonvej og omfatter et areal på ca. 48.000 m*. Inden for lokalplanens omrade kan

Læs mere

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter dele af matr.nr. 12k, 13x, 13~ og del af 14m, Vorup By, Vorup. Arealet er beliggende nord for H/ S Skovlund i Vorup,

Læs mere

Lokalplan nr. 122 rblossepladsen«

Lokalplan nr. 122 rblossepladsen« Lokalplan nr. 122 rblossepladsen«lossepladsen fyldt OP om ca. 3 år. Bakketoppen - hajde ca. 17 m. LOKALPLAN 122 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Den kommunale losseplads ved Tronholmen er ved at wre fyldt op.

Læs mere

LOKALPLAN 119 VANGDALEN

LOKALPLAN 119 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 119 VANGDALEN ( - LOKALPLAN 119 : 1 / Nuvaerende Fremtidige forhold forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er omfattet af partiel byplanvedtzgt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt

Læs mere

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen udhegger fire eksisterende ejendomme i Neder Hornbazk ti1 boligformål og ti1 lokal butiks- og serviceforsyning, som en del

Læs mere

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg twetek&k anhg / 11 Dyrskuqlad: EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter matr.nr. 61k Randers Markjorder, beliggende nord for Jomfrulokken.

Læs mere

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec(

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec( 1 Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec( EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Udvidelse af hotel b#kongens Egecc Udvidelse af offentlig parkeringsplads Udvidelse af adgangsvej og anlaeg af sti Lokalplanen

Læs mere

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen 1 Lokalplan nr. 205 Winthersvang uokalplan // EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanområdet er beliggende syd for Husarvej mellem Garnisonsvej og Hadsundvej, nord for plejehjemmet Nsrrewenget. Lokalplanområdet,

Læs mere

Lokalplan 243 \ LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke. Lokalplanen omfatter et areal på m* beliggende nord for Gl. Hobrovej.

Lokalplan 243 \ LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke. Lokalplanen omfatter et areal på m* beliggende nord for Gl. Hobrovej. 1 LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke Lokalplan 243 \ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område Lokalplanen omfatter et areal på 24.200 m* beliggende nord for Gl. Hobrovej. Området er ubebygget og henligger

Læs mere

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE #

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplan nr. 236 Flyvervej 1 1 Lokalplan 236 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplanens område er beliggende i Jennumparken på hjcxnet af Garnisonsvej og Flyvervej og udg0r een ejendom, nemlig matr.nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 171 Dalumvej

Lokalplan nr. 171 Dalumvej 1 Lokalplan nr. 171 Dalumvej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter et ca. 17000 m2 stort areal beliggende syd for og med adgang ti1 Mariendalsvej i Vorup. Storstedelen af arealet er en nedlagt

Læs mere

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang 1 LokalplaR 217 -, EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed og zonestatus Lokalplanen omfatter et trekantomrade i Vorup. Området er afgreenset af gaderne Kaxgade

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej Lokalplan nr. 162 Kertemindevej 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende for enden af Kertemindevej i Vorup. Arealet er på ca. 14000 mz og er beliggende i landzone. Lokalplanen åbner

Læs mere

Lokalplan nr Flyvepladsen ved Mjslet. Lokalplan 194

Lokalplan nr Flyvepladsen ved Mjslet. Lokalplan 194 Lokalplan nr. 194 - Flyvepladsen ved Mjslet Lokalplan 194 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og stmrrrelse Lokalplanen omfatter et område på ca. 52,5 ha. beliggende nord for Hojsletvej mellem Mariagervej

Læs mere

Lokalplan nr. 151 St. Rosengård

Lokalplan nr. 151 St. Rosengård Lokalplan nr. 151 St. Rosengård EN KORTFATTET BESKRIVELSE Tidligere lokalplan Forslag ti1 lokalplan nr. 151 omhandler den ostlige del af karréen Laksetorvet-Odinsgade, Vestergrave, Sondergade og Torvebryggen-Sdr.

Læs mere

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm 1 Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm [Lokalplan l 227 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende ost for det eksisterende kajanlreg på sydsiden af Gudenå-lobet. Området har

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 238 Kertemindevej II

LOKALPLAN NR. 238 Kertemindevej II 1 LOKALPLAN NR. 238 Kertemindevej II EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende mellem Kertemindevej og Bogensevej i Vorup. Arealet er på ca. 21000 m2 og er beliggende med ca. 7000 m2

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro.

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro. Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget(

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget( 1 Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget( EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Udvidelse af hotel )#Kongens Ege(# Udvidelse af offentlig parkeringsplads Udvidelse af adgangsvej og anlæg af sti Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard

Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard 1 Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard LOKALPLAN 128 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Institutions-område indeholdende bwnehave/vuggestue eller lignende. Beliggende ved Romalt Boulevard.

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik« Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanforslaget omfatter det nuvaxende fabriksankeg samt arealet mellem fabrikken og adgangsvejen ti1 Dronningborg Idnetscenter,

Læs mere

Lokalplan nr. 132 Garnisonsvej (Plejehjem)

Lokalplan nr. 132 Garnisonsvej (Plejehjem) Lokalplan nr. 132 Garnisonsvej (Plejehjem) EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanforslaget omfatter et område i den nordlige del af Randers by, beliggende mellem Garnisonsvej og Hadsundvej, nord for den planlagte

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område ved Idrættens Hus. Indhoidsfortegnelse:

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø Lokalplan nr. 18 Boligområdet Brydetoften i Strø 29.11.1989 SKÆVINGE KOMMUNE 11 Strøgåc - Hyllegard LOKALPLAN NR. 18 STRØ JUNI 1989 /, 7 / s~ SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 18 HILLERØD KUN GYLDIGT MED

Læs mere

Lokalplan nr. 206 Mariagervej Dagligvarecenter

Lokalplan nr. 206 Mariagervej Dagligvarecenter Lokalplan nr. 206 Mariagervej 175 - Dagligvarecenter 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Lokalplanen omfatter matr.nr. 534c, Randers Markjorder, beliggende Mariagervej 175, Randers, og har et areal

Læs mere

Lokalplan nr. 199 Spulefelt langs Randers fjord

Lokalplan nr. 199 Spulefelt langs Randers fjord 1 Lokalplan nr. 199 Spulefelt langs Randers fjord EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og stwrelse Lokalplanen omfatter et område - T15 - ti1 spulefelt på ca. 33 ha. Området er beliggende mellem Randers

Læs mere

Lokalplan nr. 150 Teknisk Skole på Blommevej

Lokalplan nr. 150 Teknisk Skole på Blommevej 1 Lokalplan nr. 150 Teknisk Skole på Blommevej II Lokalplan II NORD T EN KORTFATTET BESKRNELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et område omkring Blommevej nord for Jomfrulokken, i vest grzensende

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan 114. Områderne er omfattet af de godkendte 9 ISrammer for de centrale bydele. 0 l i-rammerne fastszetter områdernes

Lokalplan 114. Områderne er omfattet af de godkendte 9 ISrammer for de centrale bydele. 0 l i-rammerne fastszetter områdernes 1 Lokalplan 114 Apotekersbwde (Jordsmonnet) BAGGRUNDEN FOR LOKALPLANENS TILVEJEBRINGELSE Adgang til administrationsbygningen Gågader. Fredelige gader Apotekerstrede Provstegyde Mindre tung trafik Bedre

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan nr Lokalplanen omfatter centralrenseanlagget på Kristrup Engvej samt et tilhorende område.

Lokalplan nr Lokalplanen omfatter centralrenseanlagget på Kristrup Engvej samt et tilhorende område. Lokalplan nr. 179 Centralrenseanlaegget på Kristrup Engvej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter centralrenseanlagget på Kristrup Engvej samt et tilhorende område. Lokalplanen fastwtter bebyggelsesregulerende

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

Lokalplan nr. 106 Stakhaven

Lokalplan nr. 106 Stakhaven Lokalplan nr. 106 Stakhaven LOKALPLAN NR. 106 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Lokalplanen omfatter et areal (ca. 3700 m2) mellem Hobrovej, Vangdalen og Stakhaven. F arcelhuse. 1 13. partielle byplanvedtagt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej 1 LOKALPLAN II 5 LOKALPLAN 115 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Matr. nr. 6b, Kristrup. Lokalplanen omfatter ejendommen matr. nr. 6b, Kristrup by og sogn, beliggende vest for

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co CD DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE % _,- --- BELLEVUES 1 ^VESTERGADE i^la^v pweysegangen \ * r -= «/ *r~ SCHMELTZ 0 PLADS co [ERNBANiGADE C/> LOKALPLAN NR. 107 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 1O7 for et område ved

Læs mere

Matr.nr. 13o i^, 13o m og 13o n Ringkøbing markjorder

Matr.nr. 13o i^, 13o m og 13o n Ringkøbing markjorder Anmelder: ADVOKAT H. THORNINGER HERNINGVEJ 1. 6950 RINGKØBING TELEFON 07-32 38 11 Matr.nr. 13o i^, 13o m og 13o n Ringkøbing markjorder RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.027 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED MØLLEVEJ

Læs mere

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 ,~- V, ( A 83 ) GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 / 57? GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 51 Lokalplan nr. 51 for et område til centerformål. Lokalplanen er udarbejdet i februar 1984.

Læs mere

Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole.

Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole. Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole. EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Område Taet, lav boligbebyggelse Lokalplanen omfatter matr. nr. 7el og del af matr. nr. 7em Vorup By, Vorup, beliggende på Hjarringvej.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone.

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone. 1 Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og sterrelse Nuvarande anvendelse Blandet bolig og erhverv Fremtidig anvendelse 14 boliger Lokalplanen omfatter

Læs mere

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 for et centerområde ved Hostrupsvej HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 FOR ET CENTEROMaDE VED HOSTRUPSVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE: S S 20-RedegØrelse 21-Beskrivelse Side

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 6-02.4 ANDELSBOLIGER PÅ GARTNERJORDEN I LELLINGE INDHOLDSFORTEGNELSE: side Lokalplanens formål og indhold 5 Lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade.

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade. Holstebro kommune Matr. nr. 65 a m.fl., Holstebro bygrunde. Stempel: 25,OO kr. g- i733 LOKALPLAN NR. 115. Anmelder: STEMPELMÆRKE Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Lokalplan 215.1. Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn. Lokalplanområde

Lokalplan 215.1. Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn. Lokalplanområde Lokalplan 215.1 Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn Havnegade K H Kofoedsvej Færgevej Lokalplanområde Skolegade Jernbanegade Nordre Kaj 19. december 2005 Indholdsfortegnelse Lokalplanens formål...2

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.237

LOKALPLAN NR. 004.237 LOKALPLAN NR. 004.237 For et område ved Fruerstuevej SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokalpian En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 3 For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

Lokalplan nr Område. Taet-lav boligbebyggelse. Vejtilslutning. Beplantning

Lokalplan nr Område. Taet-lav boligbebyggelse. Vejtilslutning. Beplantning Lokalplan nr. 152 Herredsfogedvej Tranekaer EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område Nuvaerende anvendelse Lokalplanforslaget omfatter et område i den nordlige del af Randers, beliggende mellem Frederiksborg Allé,

Læs mere

... BROVST KOMMUNE Lokalplan nr. 50 for ejendommen matr. n r. laq Nr. B ratbjerg. Indledning... side 3.

... BROVST KOMMUNE Lokalplan nr. 50 for ejendommen matr. n r. laq Nr. B ratbjerg. Indledning... side 3. BROVST KOMMUNE Lokalplan nr. 50 for ejendommen matr. n r. laq Nr. B ratbjerg. Indledning... side 3. Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning... side 3.... Lokalplanens indhold side 3 Lokalplanens

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10 Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart November 1992 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsomrhie Middelfart. ost for

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29 FREDERIKSSUND KOMMUNE Lokalplan for et område ved Kirkegade Vedtaget af byrådet den 3. juli 1984 LOKALPLAN nr.29 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE A Indledning B B 1 B 2 B 3 B 4 C D Forholdet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 140 Koglevaenget

Lokalplan nr. 140 Koglevaenget 1 Lokalplan nr. 140 Koglevaenget Beliggenhed Byzone 15 boliger Hvis forandring er snsket, skal de falge planen Ikke handlepligt Evt. dispensation Væsentlige aendringer -.ny lokalplan EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34 Område øst for Søndermarken August 2002 Lokal D lån. 1.34 For et boligområde øst for S ø rider marken.i Tølløse LOKALPLAN 1.34 FOR ET BOLIGOMRÅDE OST FOR SONDERMARKEN l TOLLOSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere