Referat af skolebestyrelsesmøde d. 21. september

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af skolebestyrelsesmøde d. 21. september"

Transkript

1 Referat af skolebestyrelsesmøde d. 21. september Dato: Torsdag d. 21. september 2017 kl Sted: Stort mødelokale, Strandboulevarden 47, stuen i administrationen Tilstede: Nikolaj Vagner, Alfonsus Molenbroek, Eva Søvndahl Kok, Mads Christensen, Natascha Dayan, Brian Hansen, Julie Kordovsky, Nina Garst Jensen, Niels Jensen, Lars Aaberg og Mette Lund Thomsen Ikke til stede: Saloumed Melat-Oxfeldt, Sandra Ernstsen, Jeppe Terp, Maria Viggoson, Claes Mørkberg, Jacob Jabali og Lars Christensen Julie Kordovsky er ny repræsentant som forældrerepræsentant fra specialklasserækken. 1. Valg af mødedirigent (2 min ) Alfonsus blev valgt. 2. Ændringer til referatet fra sidste møde? (3 min ) Referatet blev godkendt. 3. Orientering fra (25 min ) (O) a. Skoleleder: Skolen har modtaget en invitation til arrangement om Røgfri skole d. 10. oktober kl på Københavns Rådhus. Hvis nogen har lyst til at deltage, skal det skrives til Lars. Orientering om, at der er tre personalegrupper på skolen, som ikke er under skolens ledelse: Rengøringen, gårdmandskorpset og Lomholt. Disse personalegrupper kan skolens ledelse ikke diktere røgfri arbejdstid over, men røgfri matrikel bliver håndhævet og rygerne er blevet bedt om at rykke væk fra området omkring skolen. Indvielse d kl i atriumgården. Alle bestyrelsesmedlemmer er velkomne. Der har været afholdt byggemøde i dag. Aflevering af hallen er d. 20. november. Det store legeområde i skolegården afleveres d. 25. november. Dog vil et lille areal ud mod Rosenvængets Hovedvej over mod Hafnia-afdelingen ikke blive færdigt. Her bliver senere etableret et lille grønt haveområde, som er projekteret. Vi husker hele tiden at glæde os over alt det gode, der er i skolens nye bygninger og ikke kun se fejl og mangler, som stadig findes. Alle elever får en t-shirt med skolens logo til motionsdagen.

2 b. Personale: Der har været afholdt møde i de fleste klasser. Der er blevet stillet mange spørgsmål, som personalet ikke helt kan svare på, da det var mere overordnede spørgsmål. Personalet laver LP-cases i øjeblikket om at skabe et roligt miljø i kantinen. Der har været lavet interview med elever om, hvad de synes om at være i kantinen. Det viser sig, at eleverne godt kan lide at være i kantinen. Personalet har taget fat i at skabe ro i omgivelserne. Sundhedsugen i uge 41 bliver afholdt på årgangene. Nogle årgange har meldt sig til Aktiv rundt i DK. Der kommer mere information om ugen fra personalet. Motionsdag holdes i Classens Have igen i år. Måske er det sidste år, vi kan være der alle sammen i almenskolen. Specialklasserækken holder Motionsdag ugen før. Vi holder Bogens dag i november. Planlægning er i gang. På familiekurserne er der rigtig mange elever til tilbuddet. Personalet er optaget af spørgsmålet diagnose/opdragelse. Det har betydning for, om eleverne skal skærmes eller skubbes. c. Skolebestyrelsesformanden: Invitation til dialogmøde i KK d Hvis nogen er interesserede, kan I melde det til Nikolaj eller Lars. d. Fra udvalgene, hvis der er nyt (byggeri, trafik, ansættelse, værdi og digital kultur) Ikke noget yderligere. e. Feedback fra forældremøderne Bekymring fra forældre ang. uro i kantinen. Skolen arbejder på at skabe en god ro i kantinen. Vi har bl.a. valgt at benytte kantinen for at komme bort fra, at eleverne sidder og ser film på skærmen i klassen. Vi aftalte, at ledelsen laver en kort afrapportering i nyhedsbrevet, når LP-arbejdet er gennemført. Vi skal være mere skarpe omkring kontaktforældrenes rolle. Punktet tages op på kontaktforældremøde. 4. Vinduessikring (D) (15 min ) Lars orienterede om svar fra forvaltningen om vinduessikring; bilag var udsendt forud for mødet. Vinduessikring er ikke med i en byggesag, og det er ikke påkrævet kommunalt. Således skal det være en lokal beslutning, hvis der skal indsættes vinduessikringer. De fleste vinduer er flugtveje, så de må ikke kunne lukkes helt af. Forældrekommentarer: Nogle forældre føler sig utrygge ved, at nogle vinduer kan åbnes helt op i klasselokalerne og toiletterne.

3 Hvordan er det med indeklimaet? Er der ikke sat cirkulation i gang? Jo, det er der, men når vinduer åbnes er det også for at køle undervisningslokalerne ned. Hvis der kommer børnesikringer på vinduerne, vil der komme mere varme i klasserne. Skolens ledelse går videre til byggeledelsen for at få tilbud om at få sat sikringer i de store vinduer, som kan lukkes helt op. Der kommer et oplæg til næste bestyrelsesmøde. Personalet vil gerne have, at der kommer sikringer på de store vinduer. 5. At være byggeskole set fra medarbejderperspektiv (O+D) (15 min ) Nina og Niels orienterede om, hvordan det er at være medarbejder på en byggeskole: Medarbejderne oplever, at der er mange håndværkere i huset. Således sker der rigtig meget håndværksmæssigt, men der er en oplevelse af at dele arbejdsplads med mange andre. Der er en del støj fra håndværkerne, hvilket godt kan påvirke noget af undervisningen. Især har specialklasserækken Hafnia lidt under støj fra den udendørs byggeplads. Eleverne og personalet har her været påvirket af høj varme pga., at vinduerne måtte lukkes for at minimere støjen. Det er endnu ikke besluttet, om Hafnias bygning skal renoveres. Eleverne fra almenskolen har ikke virket så påvirkede af håndværkerne. Forældrene spurgte til, om der er gjort noget for at sikre området i skolegården, hvor en elev faldt og kom til skade i forrige uge. Der er lagt nogle midlertidige plader i bedene. Det er aftalt, at der skal asfalt op over kanten og der skal sættes et træ i midten af bedet. Lars rykker byggeriet for at høre, hvornår løsningen med asfaltering laves. Forældrene tilbød at være aktive for at få arbejdet til at ske hurtigt. 6. Planlægning af nabobesøg (B) (10 min ) Vi vil gerne indbyde skolens naboer til en rundvisning på skolen for at dyrke det gode naboskab. Bestyrelsen drøftede under dette punkt nabobesøget samt at der er ønsker i forældregruppen om at lave en stor markering af, at vi nu er rykket til den nye skole. Følgende blev aftalt ang. kommende arrangementer: kl : Officiel indvielse af skolen v. besøg af borgmestre og andre eksterne samarbejdspartnere, skolebestyrelsen samt personale. Nabobesøg. Her tilbyder Nikolaj, Mads, Alfonsus og Eva assistance til Lars og Mette i rundvisning af naboer. Arrangementet slås op i Østerbro Avisen og ved ophængning af indbydelser i opgange rundt om skolen. Vi skal være opmærksomme på, at et sådan åbent hus bliver styret godt, da det kan tiltrække mere ubudne gæster med andre intentioner. Dato aftales hurtigst muligt.

4 kl : Skolens Lygtefest for elever, forældre og personale omdannes til et festligt arrangement, hvor eleverne fremviser deres opfindelser, de har arbejdet med i entreprenørskabsuge 46, ved en messe rundt på skolen. Herefter er der spisning i klasserne. Herudover fremkom et forslag om, at vi holder et forældreoplæg (fx om digital dannelse og netetik) efter jul, når vi har taget idrætshallen i brug. 7. Oversigt over de samlede principper mm. for hele skolen (10 min ) Mette præsenterer kort oversigt over de samlede, nuværende principper samt de principper, som folkeskoleloven lægger op til, at bestyrelsen får lavet. Det tidligere Hafniaskolen har en antimobbestrategi, der ligner meget strategien fra det tidligere SPS og bestyrelsen besluttede at få samkørt disse til et dokument. Det tidligere SPS har et værdigrundlag, som kommer til at danne grundlag for det samlede SPS. Bestyrelsen besluttede at lave en glidende proces, hvor følgende strategier, politikket og principper tages op i dette skoleår til behandling. Samkørt antimobbepolitik Skoledagens længde skal vi have et nyt princip på dette område? Vedtagelse af digital strategi Ny trafikpolitik Evt. andre nye principper, efterhånden som behovet opstår. Bestyrelsen drøftede, om vi skal etablere lejrskoleophold. Lejrskoler kan koste en del både i løn og tid for personalet. Ledelsen laver en beregning til næste møde for, hvad det vil koste at etablere lejrskole. Et alternativ kunne i stedet være, at personalet og elever tager af sted fredag morgen, hvorefter forældre overtager senere på dagen. Vi skal have opmærksomhed på, at sundhedsprofilen bør udfoldes mere tydeligt. Årshjul for skolebestyrelsen med opdaterede temaer udsendes med dette referat. 8. Værdi-planer (15 min ) (D) Mette præsenterede udkast til værdiplaner ud fra udsendt bilag. Personalet kan godt genkende sig i selv om den daglige praksis i værdiplanerne. Bestyrelsen tog værdiplanerne til efterretning.

5 9. Planlægning af kontaktforældremøde d kl (D+B) (10 min ) Bestyrelsen drøftede, hvilket indhold og form kontaktforældremødet skal have. Følgende dagsorden blev aftalt: 1. Tanker om kontaktforældreopgaven: Roller og opgaver Arrangementsudvalg Kobling til skolebestyrelsen 2. Hvad der rører sig i vores nye skole? Feedback fra kontaktforældre Dialog 3. Rundvisning i den nye skole Nikolaj, Brian, Alfonsus, Lars og Mette deltager i kontaktforældremødet. Ledelsen udsender dagsorden til kontaktforældrene i uge Eventuelt (5 min ) Spørgsmål: Bliver nyankomne lærere tilbudt samarbejde med Ældresagen? Ja, og ledelsen vil følge op på tilbuddet igen. Mødet sluttede kl referent: Mette

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten brød: Kokken Referent: CØ Dato: mandag d. 15/8 2016 Tid: 18.30-21.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Dagsorden 20. juni 2017

Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D.. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 12 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage Bestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: torsdag d. 19. september Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Heidi Nonbo, Camilla Nerup, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Boris

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 10 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Indskrivningsmøde til 0. klasse Lars Aaberg, Laila Strøm, Rune Madsen og Mette Lund Thomsen

Indskrivningsmøde til 0. klasse Lars Aaberg, Laila Strøm, Rune Madsen og Mette Lund Thomsen Indskrivningsmøde til 0. klasse 18-19 Lars Aaberg, Laila Strøm, Rune Madsen og Mette Lund Thomsen Programmet for i dag kl. 17-19 17.00 Velkomst og koret synger Præsentation v. Lars Aaberg, Laila Strøm

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Skovvejens Skole. Før Dagsorden

Skovvejens Skole. Før Dagsorden Skovvejens Skole Skolebestyrelse Møde nr. 3 Torsdag d. 3. november 2016 Kl. 18.00 18.30 Økonomi KL. 18.30 21.00 Ordinært møde Møder: Tirsdag d. 13/12 (Kildebjerg) tirsdag d. 31/1 (Jyderup) Onsdag d. 1/3

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat mødet d. 29. november 2016 kl

Referat mødet d. 29. november 2016 kl Punkt Fremlægger Referat Heidi står for Ud over kanten Godt i gang med bestyrelsesarbejdet Facebook som kommunikationsplatform - Hvor er vi, og hvor vil vi hen? Vi gik en runde på dele af skolen. Der vil

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015

Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015 Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015 Dato : Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 17.00 19.00 Sted : Stort mødelokale, B, 1. Sal Deltagere: Eva, Lars Aaberg, Annette, Nikolaj, Mads, Susanne, Stella Karina,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 5. januar 2017 kl. 17.00-19.00 på Kalvøen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Camilla Cordius Brian Jakobsen Charlotte

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs(Afbud), Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder(Afbud), Thomas Berlin

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 25-09-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mads, Kristian, Jack, Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 22.01.2018 på afd. Boesagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Allan

Læs mere

Referat 22. august 2018

Referat 22. august 2018 Referat 22. august 2018 Dagsorden og referat Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN:

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN: MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden for Bestyrelsesmøde ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL. 17.00-19.30 på Mariager Skole DAGSORDEN: 1. Meddelelser fra Elevrepræsentanterne 2. Høring: Regler for valg

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 04.09.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Pia Markersen, Finn Due

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012 kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012 kl Grønnemose Skole Skolesvinget 10 º 2860 Søborg º Telefon: 3957 3220 º Telefax: 3957 3230 º groennemoseskole@gladsaxe.dk º www.gladsaxe.dk Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Dagsorden 16. januar 2019

Dagsorden 16. januar 2019 Dagsorden 16. januar 2019 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Referat 25. april 2017

Referat 25. april 2017 Referat 25. april 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær Kornmarkskolen respekt tillid nærvær 27. september 2014 Referat fra skolebestyrelsesmøde Torsdag den 21.08.14 kl. 19-21.30 I, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen, Susanne Witzke, Jeppe Aare Bøttiger,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: onsdag 7/12 2016 Tid: 17.30-21.00 Husk der er julefrokost Julefrikost afholdes efter dagsorden Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017 Dato: Torsdag d. 17. august 2017 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Personalerummet, Gl. Rye Skole Deltagere: Afbud: Lene, Michael Fraværende: Carsten Dagsorden

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Kontaktforældre på Hornbæk Skole. Tips, ideer og retningslinjer

Kontaktforældre på Hornbæk Skole. Tips, ideer og retningslinjer Kontaktforældre på Hornbæk Skole Tips, ideer og retningslinjer Forord En god skole skabes ikke kun af søde elever og dygtige lærere. Det er heller ikke nok med spændende bøger, flotte klasselokaler og

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich

Læs mere

For møde nr. 12 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 14. december Kl Herefter julefrokost

For møde nr. 12 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 14. december Kl Herefter julefrokost Dagsorden For møde nr. 12 SKOLEBESTYRELSEN Torsdag den 14. december 2017 Kl. 17.00 19.00 Herefter julefrokost Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole SAGER TIL EFTERRETNING:... 56 74. Orientering.... 56

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Ilbjerg Allé Søborg 26. februar Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Søborg 26. februar Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Søborg 26. februar 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 2 torsdag den 26. februar 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Referat skolebestyrelsesmøde d. 22.10.2015 17.30-19.30 1. Meddelelser. (30 min.) a. Skolebestyrelsesformanden Gitte træder ud af skolebestyrelsesmedlem. Suppleant Vibeke Damkier overtager posten. Jan takkede

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 26. marts 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Jacob G. Sand afbud Merete Hviid

Læs mere

Sølvgades Skole. 29. maj 2018

Sølvgades Skole. 29. maj 2018 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 26. maj 2018 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen og en kreativ sang og optræden af 5. Klasses piger, hvor de reklamerede

Læs mere

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik Hvem Organisering Hvad kan de? Hvordan deltager jeg? Skolebestyrelsen Bestyrelsesmøder (10 årlige) Arbejdsgrupper & udvalg Sætte mål, lave principper,

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 17.00-20.00

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 17.00-20.00 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 20 Tilstede: Lars Jeppesen ved pkt. 1 Fraværende: Mødeleder: Jan-Christian Haxthausen Thomas Grønlund ORIENTERING

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Den Røde tråd Med følgende Røde tråd ønsker vi at beskrive skolens struktur og nogle af de elementer som går igen fra hjemområde til hjemområde. Værdier Læringsgrundlag

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat Skolebestyrelsesmøde d. 07.03.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Møde nr.:6/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

Skolebestyrelse REFERAT. Mandag den 18. september 2017 kl Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale

Skolebestyrelse REFERAT. Mandag den 18. september 2017 kl Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale Mandag den 18. september 2017 kl. 18-21 Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale Deltagere: Annemette Ottesen, Per Koch Jensen, Charlotte Schrøder, Anne Katrine von Staffeldt, Thomas Skou Hansen, Maria

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 24-10-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Tlf. 4477 3960 www.skovlundeskole.dk 28. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/9-2017 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Referat 16. januar 2019

Referat 16. januar 2019 Referat 16. januar 2019 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme 1. Godkendelse

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Afbud: Jan Hestetræet

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Afbud: Jan Hestetræet Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 18. april 2018 Dragør Skole Syd Biologilokalet Kl. 18.30 til 21.00 (Workshop om principper fra 16.30-18.30) Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 30-09-2019 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Helle, Lise-Lotte, Mads Inviterede: Suppleant er indkaldt, men har desværre ikke mulighed for at deltage Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 17:00 20:00

Referat af skolebestyrelsens møde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 17:00 20:00 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 17:00 20:00 Deltagere: Baungaard Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine Vinten-Johansen

Læs mere

Referat 27. september 2017

Referat 27. september 2017 Referat 27. september 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:0019:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT OG STED: Onsdag den 20. august 2014 kl. 19.00 med fotografering først!!! i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 14.06 2018 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 3 tirsdag den 9. oktober 2012

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 3 tirsdag den 9. oktober 2012 Grønnemose Skole Skolesvinget 10 º 2860 Søborg º Telefon: 3957 3220 º Telefa: 3957 3230 º groennemoseskole@gladsae.dk º www.gladsae.dk Referat: Anne Thorsager Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 3 tirsdag

Læs mere

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest.

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 27.3.2014 kha@aabenraa.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 24.3.2014 kl. 19.00 (efter årsberetningen) kl. 21.00 1.

Læs mere

Der er endnu ikke valgt elever til skolebestyrelsen forventes på plads til næste skolebestyrelsesmøde. Ikke noget nyt at berette

Der er endnu ikke valgt elever til skolebestyrelsen forventes på plads til næste skolebestyrelsesmøde. Ikke noget nyt at berette Østervangsskolen Mødetype: Skolebestyrelsesmøde Tid: 26-08-2019 kl. 17.00-19.00 Mødeleder: Thomas Winther. Referent: Claus Kannegaard-Krogsholt Afbud fra: Keen Frisk Mette Vinther deltog som suppleant.

Læs mere

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen REFERAT Emne: Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Konferencelokalet Mødetidspunkt kl. 19:00 Forventet

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde + Referat skolebestyrelsesmøde onsdag den 2. november 2011 kl. 17.15 på mediateket Forældrerepræsentanter: Jane Vanting Dannesøe, Birgitte Lindsten, Anders Zorn, Charlotte Mallow, Jesper Ernest Andersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder, Thomas Berlin Hovmand,

Læs mere

Dagsorden 17. januar 2017

Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere