Bliv markedsleder med en Digital Experience Platform

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bliv markedsleder med en Digital Experience Platform"

Transkript

1 Bliv markedsleder med en Digital Experience Platform Data omkring brugeradfærd og unikke interaktioner er det nye våben i kampen om at gøre mere for sine kunder - fra det digitale til endda det fysiske. Her er det, du skal vide.

2 INDHOLD Hvad er en Digital Experience Platform, og hvad får jeg ud af en? Hvad betyder en Digital Experience Platform i praksis? Fordele ved en Digital Experience Platform Hvad er den rigtige Digital Experience Platform for mig? Derfor bør du investere i en Digital Experience Platform Fremtidens webløsninger kommer til at omfatte meget mere end bare en ny hjemmeside - de bliver det digitale centrum i virksomheden, med grene, der rækker ud i alle dele af virksomheden og binder dem sammen i en tæt knyttet værdikæde. Målet med disse løsninger er at levere personlige og meningsfyldte brugeroplevelser, der skaber tættere forhold mellem kunderne og virksomheden. Det er denne dynamik, der skaber loyalitet for kunder, og som forvandler fremadtænkende virksomheder til markedsledere. Men faktisk så er fremtiden her allerede for nogen. Organisationer som Adobe, Microsoft, IBM, Oracle, etc., udbyder specialiserede løsninger med fokus på at bevæge sig væk fra et web-centrisk udgangspunkt, hvor man kun engagerer sine brugere gennem etvejskommunikation, til et altomfattende udgangspunkt, hvor oplevelsen for både brugere og virksomhedens ansatte går hånd i hånd for at optimere den for begge. Fordi meningen med disse fremadtænkende løsninger er, at de kan styrke alle dele af virksomheden, samt den udadvendte brugeroplevelse, er de enormt svære at kategorisere og definere. For kan man virkelig tackle alle de udfordringer, som virksomheder står overfor i den digitale verden, med blot ét enkelt produkt? Ja, det kan man. Verdens største konsulentvirksomhed, Gartner, har givet disse løsninger navnet: Digital Experience Platforms

3 Hvad er en Digital Experience Platform, og hvad får jeg ud af en? Gartner definerer en Digital Experience Platform som: Et integreret sæt af teknologier baseret på en fælles platform, der giver en bred vifte af målgrupper en ensartet, sikker, og personaliseret adgang til information og applikationer på tværs af mange digitale touchpoints. Kilde: Gartner Dette kan på enkel vis opsummeres med udtrykket: Brugerens oplevelse er i centrum I praksis betyder det, at du får en digital løsning, der kan håndtere: Fuld opbygning af hjemmeside - både ift. udvikling og design og generel content management Marketing værktøjer - deriblandt optimering af indhold, SEO, annoncering og sociale medier Forbedring af brugerrejser - tracking af brugernes præferencer og adfærdsbaseret tilpasning af indhold Omnichannel - det vil sige at forbinde alle aspekter af værdikæden, fra hjemmeside til apps til mobiloplevelser til interne portaler til endda den fysiske butik Optimering af interne workflows - så interne arbejdsgange bliver mere effektive og skaber bedre samarbejde mellem afdelinger Indbyggede statistikker og analytics - der giver mere indsigt i de korrekte målgrupper, både kendte og ukendte I bund og grund omhandler Digital Experience Platforms det, som navnet hentyder til - digitale oplevelser. Det at kunne levere relevant information, engagerende interaktioner og værdiskabende viden til kunder, ansatte, partnere, borgere, studerende, alle slags målgrupper - på det rette tidspunkt. I bund og grund omhandler Digital Experience Platforms det, som navnet hentyder til - digitale oplevelser. Det at kunne levere relevant information, engagerende interaktioner og værdiskabende viden til kunder, ansatte, partnere, borgere, studerende, alle slags målgrupper - på det rette tidspunkt. Dette gøres gennem brugercentriske metoder og teknologi, der benytter konkret information omkring ens målgrupper til at udforme mere nøjagtige strategiske modeller, kortlægge mulige brugerrejser, og benytte data-drevet design, der taler direkte til kundernes krav og ønsker.

4 En forbundet værdikæde af digitale redskaber En Digital Experience Platform fungerer som et centralt kontrolcenter, der samler unik adfærdsdata og derefter bruger det til at berige hver del af virksomhedens processer - med et samlet mål om at forbedre måden, man kommunikerer med sine brugere på. Samtidig fungerer platformen som en optimering af virksomhedens systemer - f.eks. ved integration af eksterne værktøjer som bogføring, e-handel, PIM, DAM og ERP. Selv hvis du ikke bruger et af redskaberne, er de måske allerede indbygget i platformen. Hvad betyder en Digital Experience Platform i praksis? I essensen består en Digital Experience Platform af to dimensioner: 1. Integrerede systemer, der kan samle, måle, og definere de kontaktpunkter, der opstår, når en bruger besøger din hjemmeside, bruger din app eller køber et produkt. 2. En central platform, der sørger for, at alle virksomhedens systemer arbejder sammen og forbinder dem med de interne arbejdsgange, så du rent faktisk kan benytte denne data på en praktisk måde. Lige nu er der ingen standard for, hvad en Digital Experience Platform skal kunne, og hvordan du bruger den til at skabe konkret værdi - det kommer helt an på løsningen og selvfølgelig også din virksomheds størrelse og målsætning. Derfor er det ikke sikkert, at de fleste løsninger passer til din virksomhed - du har måske ikke behov for at bruge alle de forskellige funktioner på én gang, eller måske tager det for lang tid at indtjene investeringen i forhold til din virksomheds størrelse. Derfor fremlægger vi her de vigtigste funktioner og forbehold, du skal tænke over i forhold til en Digital Experience Platform for din virksomhed.

5 Fordele ved en Digital Experience Platform Bemærk at disse ikke er universelle funktioner, men efter vores vurdering er det disse ting, der virkelig gør, at en Digital Experience Platform skaber værdi for virksomheden. Skalerbarhed Uanset hvad størrelse din virksomhed er, bør det ikke begrænse din adgang til værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe vækst og udvikling og komme foran dine konkurrenter. Personaliserede brugeroplevelser gavner dit brand og dit produkt betydeligt, uanset om du har eller besøgende på dit website om dagen, og bedre viden omkring ens målgrupper er en universel fordel. Derfor er det vigtigt, at den rette løsning passer til din virksomheds størrelse og samtidig kan skalere i takt med den vækst, som den skaber for dig. Fleksibilitet Lidt i kombination med skalerbarhed er det også vigtigt, at din løsning kan tilpasses til dine specifikke behov. Det gør f.eks. ingen nytte at betale i dyre domme for en samlet platform, der inkluderer e-handel, hvis du ikke har tænkt dig at bruge en webshop. Derfor er muligheden for udvidelse af din løsning enormt vigtig, både for at imødekomme din egen vækst, men også for at imødekomme skiftende trends og nye funktioner, som kunder og brugere forventer, at du kan levere i fremtiden.

6 Integration Fordi en stor del af formålet med en Digital Experience Platform er at forbinde dine forskellige systemer og samle dem på et sted, skal dette selvfølgelig kunne lade sig gøre fra et teknisk synspunkt. Idéelt set ville det være at foretrække, at du kan integrere dit nuværende ERP-system eller f.eks. E-conomic, hvis det er det, du bruger - frem for leverandørens egne systemer, hvis altså du ikke har behov for dem. Dette er ofte en teknisk hurdle, selv for de store etablerede platforme, da de selvfølgelig hellere vil have, at du bruger deres produkter. Derfor kan det sagtens betale sig at lede efter en løsning, der kan skræddersys til din virksomhed. Brugervenlighed Måske den allervigtigste del af en god Digital Experience Platform, da du ikke vil få det fulde udbytte fra din løsning, hvis den er for svær at bruge. En af grundstenene bag en Digital Experience Platform er også, at den skal kunne bruges langt ud i fremtiden, og derfor skal det ikke være et problem for dine ansatte at bruge systemerne og få det meste ud af dem. Nye medarbejdere skal ligeledes kunne onboardes relativt hurtigt. Idéen er, at styrke måden, som virksomheden arbejder på, samt fjerne de forhindringer, der holder jer fra at eksekvere på det, som brugerne leder efter.

7 Hastighed I takt med, at din virksomhed vokser, er det desuden vigtigt, at ydeevnen på din hjemmeside og andre kanaler forbliver stabil. Samtidig skal din forretning kunne udvides nemt og hurtigt, så internationale sites og systemer kan udrulles så hurtigt som muligt. Når din virksomhed opererer på et internationalt niveau, er det uhyre vigtigt, at dit brand er konsekvent, og at alle afdelinger arbejder med den samme overordnede brand filosofi, ellers kan det svække din internationale tilstedeværelse. Den rigtige Digital Experience Platform kan styre al information, der flyder igennem din virksomhed, og f.eks. sende opdateringer i produktbeskrivelser eller priser ud til alle internationale sites på en gang, så du sikrer, at der ikke er uoverensstemmelse mellem lande eller afdelinger. Ulemper ved en Digital Experience Platform Det handler igen om at vælge en platform, der passer til din virksomhed - investering i en forkert løsning kan være knusende. Her er nogle overvejelser, du bør gøre. Kompleksitet Den forkerte løsning gør det sværere for dig at styre din forretning. Det siger sig selv, men i mange tilfælde kan en god løsning med for mange unødige funktioner faktisk være mere vanskelig at arbejde med. Nogle løsninger kræver også ekstra udviklingsressourcer, som mange virksomheder måske ikke har rådighed for. Det skal siges, at fleste Digital Experience Platforms er målrettet til større virksomheder, hvor man måske har et dedikeret teknisk team, der kan håndtere disse opgaver. Hvis ikke dette er på plads i virksomheden, kan det føre til stejle indlæringskurver, samt gøre udrulningen til dine forskellige kanaler, f.eks. hjemmeside eller apps, langsommere. Svær at bruge i praksis Det er under alle omstændigheder en god ting at vide mere om dine målgrupper. Men hvis den information, du får ind i butikken, ikke kan bruges til noget i praksis, står du på bar bund, når det kommer til at optimere dit indhold og skabe flere konverteringer. Det er lidt det samme princip som med brugen af standardiserede værktøjer, f.eks. Google Analytics. De fleste logger måske ind en gang om måneden og tjekker, om kurven går op eller ned, og det skal selvfølgelig ikke være tilfældet, når man investerer i en dyr løsning. Derfor vil en god Digital Experience Platform også kunne give dig det, du skal bruge, for at kunne optimere dit indhold, på en letforståelig og brugbar måde.

8 Pris Dette vil selvfølgelig være barrieren for mange virksomheder. Da Digital Experience Platforms typisk er forbundet med større virksomheder, ligger prisniveauet også generelt i den højere ende. Adobe har sidenhen introduceret basis versioner af dele af deres overordnede platform, men der mangler fleksibilitet i de funktioner, man kan vælge mellem, og løsningen vil stadig være utilgængelig for små eller mellemstore virksomheder, og ressourcekrævende for de større. Derfor vil det ikke nødvendigvis være en fordel at vælge de største og mest kendte platforms til din virksomhed. I stedet kan det betale sig at gå efter noget mere skræddersyet. Forkerte funktioner Fordi mange Digital Experience Platforms er byggede på lukkede systemer, der udbydes af massive teknologi-giganter, er det ikke sikkert, at deres løsninger kan anvendes lige præcist til din virksomhed. Grundfunktionerne vil være dækket i de flest løsninger af denne størrelse, men derfor er det ikke sikkert, at du lige vil kunne integrere dit eget ERP-system nemt og hurtigt eller bare lige overføre al din nuværende data til et nyt system. Det kan igen betale sig at søge en mere skræddersyet løsning her, hvor du har større rådighed over de funktioner, som præcis du har brug for. Support Flere af de største leverandører som Microsoft og Adobe har afdelinger i hele verden, men når man samarbejder med organisationer af denne størrelse, kan det være vanskeligt at få et godt ord igennem og rent faktisk have noget indflydelse over din egen løsning. Det kan også være vanskeligt at få den rette support i visse markeder, hvor infrastrukturen måske ikke er fuldt etableret endnu. Hvis du er baseret i Danmark, begrænser det dig desuden, da flere Digital Experience Platforms slet ikke er tilgængelige endnu, da ingen udbyder dem lokalt. Her kan vi heldigvis hjælpe. Hvad er den rigtige Digital Experience Platform for mig? Hvis du har læst denne artikel og kan se fordelene ved en Digital Experience Platform, men stadig ikke ved hvad der vil passe til din virksomhed, så kan vi hjælpe dig. Der er ingen tvivl om, at Digital Experience Platforms som Adobe Experience Cloud, IBM Digital Experience Manager eller Oracle CX Cloud Suite er fremragende værktøjer med brede funktionaliteter. Men fakta er

9 lige nu, at disse enten ikke er tilgængelige eller passende for mange virksomheder, der er klare til at tage det ekstra skridt og transformere den kundeoplevelse, der er tilknyttet til deres brand. Markedet for Digital Experience Platforms er opstået fordi, at udviklingen af de digitale processer i virksomheder er gået så stærkt, at det kan være svært at følge med. De fleste virksomheder, der gerne vil skabe succes på nettet, har oplevet voksende frustrationer med et forvirrende antal af uforenelige systemer og komplicerede mekanismer, der indgår i planlægningen og udførelsen af deres digital strategi. Det er disse udfordringer, vi har observeret over de seneste år i samarbejdet med vores kunder. Ganske enkelt er det umuligt at levere en enkelt løsning, der passer til alle slags virksomheder, og derfor har vi inkorporeret disse idéer og teknikker i vores egne løsninger med fokus på fleksibilitet. Resultatet er Aesir Context Marketing

10 Aesir Context Marketing er en egenudviklet Digital Experience Platform, der allerede har transformeret måden, som flere virksomheder arbejder på, bl.a. KOMPAN og Maersk Training. Vi har designet Aesir specifikt til at adressere de fordele og ulemper, der findes i de største Digital Experience Platforms, specifikt skræddersyet til vores kunders behov. Vi leverer Aesir løsninger til både små og større virksomheder og skaber mærkbare resultater for begge. Fordele ved Aesir Skalerbar Vi arbejder med kunder, der har skabt enorm vækst i deres omsætning over de sidste 2-3 år. Dette har resulteret i nye behov, der skal dækkes af nye funktioner og nye teknikker. Aesir giver dig indsigt i dine målgruppers adfærd og kan måle individuelle brugerrejser ned til de mindste bevægelser. Dette giver dig muligheden for at levere personaliserede og meningsfyldte oplevelser for et ubegrænset antal brugere, så du kan skalere i takt med, at du vækster. Fleksibel Aesir er ikke opbygget som en lukket platform. De forskellige udvidelser i Aesir er fuldstændigt modulære, så hvis ikke du har brug for PIM eller e-handel, så bliver de ikke en del af din løsning. Vi arbejder desuden for at integrere alle slags systemer i Aesir, uanset om de er understøttet på forhånd eller ej. Fordi Aesir er en åben Digital Experience Platform, kan vi integrere stort set hvad som helst og skabe de fordele, som reducerede processer har for dine arbejdsgange. Nem at bruge i praksis Formålet med Aesir er at kunne underbygge fleksibiliteten med brugervenlighed. Fordi den digitale verden er i konstant forandring, skal virksomheder også have muligheden for at kunne tilpasse sig hurtigt. Aesir er nemt at bruge, både for udviklere og for de ansatte, der arbejder med det på en daglig basis. Styring af workflows er indbygget i systemet for at gøre det lettere at uddelegere opgaver og derefter løse dem. Med en modulær opbygning er desuden det enkelt og hurtigt at udskifte individuelle elementer på dit website eller shop uden behov for ekstra udvikling. Og så er Aesir altid opgraderet til nyeste version uden ekstra omkostninger, så du kan få adgang til nye funktioner og tiltag baseret på den kontinuerlige udvikling, der foregår i samarbejde med vores kunder.

11 Tilgængelig Ifølge Gartner, så vil virksomheder, der har investeret i alle typer personalisering, sælge 20% mere end de, der ikke har, i Personalisering på stor skala er dog ikke tilgængelig for de fleste, og derfor er Aesir bygget til også at understøtte de virksomhedssegmenter, der befinder sig under de helt store enterprise løsninger - som måske har brug for en Digital Experience Platform til at tage det ekstra skridt og blive markedsleder. Skræddersyet Det er som sagt umuligt at levere en enkelt løsning, der passer til alle. Derfor sørger vi for, at din platform passer til din virksomhed. Hvis du benytter specifikke arbejdsmetoder eller særprægede systemer, som du har behov for i lige din situation, så kan vi forbinde dem med Aesir og sørge for, at du også kan maksimere udbyttet af din forretning. Digital Experience Platforms kan som sagt bruges til alle slags brancher, om det så er digitale bureauer, kursusudbydere, bilforhandlere, fitnesscentre, etc. - men det skal også give mening for dem.

12 Kundeorienteret Aesir udvikler sig løbende baseret på feedback og ønsker fra vores individuelle kunder. Og så kan vi yde international support og hjælp til udrulning via vores partner netværk. Vi vælger vores Aesir leverandører baseret på stærke kompetencer og delte filosofier omkring at sætte kunden i centrum. Dermed kan vi sikre os dækkelse af problemstillinger, som alle vore kunder står overfor - både herhjemme og internationalt. Derfor bør du investere i en Digital Experience Platform En virksomhed, der kan tilpasse sig til alle de forandringer, der opstår i forhold til brugernes krav og forventninger, vil altid være foran. Udfordringen ligger i at at omfavne en fleksibel og nytænkende kultur, der er underbygget af de relevante rammer, infrastrukturer og systemer. Det er her, at Digital Experience Platforms kommer ind i billedet. Gennem et data-baseret fundament, der identificerer adfærdsmønstre og de ændringer, der opstår løbende, kan du imødekomme nye markedstendenser og reagere direkte på konkret information om dine målgrupper. Brug denne data til at sammensætte de rette teams på tværs af virksomheden og nedbryd de siloer, der forårsager varierende perspektiver omkring, hvem du skal tale til. Med den rigtige Digital Experience Platform kan du dermed altid være sikker på at 1. levere de rigtige produkter, det rigtige indhold eller de rigtige budskaber 2. til de rigtige brugere eller de rigtige kunder 3. på det rette tidspunkt, sted og igennem den rette kanal Dermed placerer du dine målgruppers behov ligeså højt eller endda højere end dine egne, og det er det, der skaber vedvarende loyalitet og succes i alle brancher. Det er denne filsofi, vi benytter i alle vores løsninger, og det er derfor, vi har bygget Aesir.

13 Fortæl os, hvad du har brug for! Vi oplever altid, at vores kunder har vidt forskellige krav til deres løsninger. Derfor er vi allerede parate til at levere en Digital Experience Platform, der passer til dine behov. Ronni K. Gothard Christiansen CEO +(45) linkedin.com/in/ronnikc/

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

Product Information Management

Product Information Management Product Information Management Få værdi af at styre din produktdata Seminar, forår 2019 Speaker Jacob Johnsen Partnerkonsulent Dynamicweb jaj@dynamicweb.dk Agenda Introduktion til Dynamicweb Hvad er PIM?

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Hvornår er dit ERP-system dødt? Hvornår er dit ERP-system dødt? Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på, hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide. Hvornår er dit ERP-system dødt? At

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj

Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj Maksimer effekten og/eller reducer omkostningerne til online marketing Direktør Per Rasmussen ecapacity Sæt dig i førersædet for online marketing Brug

Læs mere

Fire overordnede webprincipper GODKENDT Web i Københavns Kommune. 3. oktober 2017

Fire overordnede webprincipper GODKENDT Web i Københavns Kommune. 3. oktober 2017 Fire overordnede webprincipper GODKENDT Web i Københavns Kommune 3. oktober 2017 Indstilling De koordinerende redaktører i BIF, BUF SOF, KFF, TMF og ØKF indstiller til styregruppen at tilslutte sig nærværende

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer TAbazinemedia dit magasin på tablets PublisHer 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til dine læsere Det hurtigst voksende medie Fra analog til rich-media Dit publiceringsværktøj Nye indtægter

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

NNIT PLAYMAKER. PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer.

NNIT PLAYMAKER. PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer. NNIT PLAYMAKER PLAYMAKER Et redskab til aktiv refleksion over din holdsætning, din placering på banen og dine målchancer. FORMÅL NYE PERSPEKTIVER OG MULIGHEDER It-rollen er under stærk forandring, påvirket

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012 January 2012 3. årgang, nummer 1 Harmoni Med SAP PI Når tingene går op i en højere enhed Godt nytår! Vi er kommet ind i 2012 med fuld fart, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med kunder og

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

PostNord Strålfors vi gør det muligt

PostNord Strålfors vi gør det muligt PostNord Strålfors vi gør det muligt Sæt strøm til dine papirer og få øget salg og gladere kunder postnordstralfors.dk 2 Kort om PostNord Strålfors PostNord Strålfors Nettoomsætning: 2.335 MSEK Antal medarbejdere

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum 2018 Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Thomas Grane 1990-1992: IT konsulent 1992-1997: System administrator, Matas A/S 1997-2008:

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Kundecase Region Syddanmark. Ivan Bergendorff Søborg, 7. november 2013

Kundecase Region Syddanmark. Ivan Bergendorff Søborg, 7. november 2013 Kundecase Region Syddanmark Ivan Bergendorff Søborg, 7. november 2013 DUBEX SECURITY & RISK MANAGEMENT SUMMIT 2013 Agenda Hvorfor mobility hos Region Syddanmark Behov og forventede gevinster Udvælgelsesprocessen

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Vækst på top og bund

Vækst på top og bund Vækst på top og bund Vi er E-handelsbureauet Wølund & Wraae Etableret i 2006 Full-service e-handelsbureau, der løser opgaver for kunder i hele Norden 12 e-handelseksperter placeret i 2 afdelinger i København

Læs mere

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise?

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på. Cloud vs. on-premise Et af de helt store spørgsmål

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

VISIONSOPLÆG FOR DET SAMMENHÆNGENDE BIBLIOTEK

VISIONSOPLÆG FOR DET SAMMENHÆNGENDE BIBLIOTEK VISIONSOPLÆG FOR DET SAMMENHÆNGENDE BIBLIOTEK HVORFOR? HVORFOR? http://www.fremtidensbiblioteker.dk/uploads/website/pdf-filer11/rappportsamlefinal1.pdf HVAD KAN DDB GØRE? Skabe en vision som.. bygger videre

Læs mere

Making digital life simple on this small planet

Making digital life simple on this small planet Making digital life simple on this small planet The Mission Verden er som altid i bevægelse, Onscope ser det som sin mission at skabe eller integrere det digitale workflow med den fysiske verden. Digitalisering

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

Quinn og Hilmer Strategic Outsourcing 1994

Quinn og Hilmer Strategic Outsourcing 1994 Quinn og Hilmer Strategic Outsourcing 1994 To nye tilgange, til balancering af evner og ressourcer: - Koncentrere firmaets egne ressourcer om et sæt kernekompetencer. - Strategisk outsource andre aktiviteter.

Læs mere

1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne. Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn

1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne. Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn 1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn Om foredragsholderen 2 (Peter Bjerg Olesen) Email: pbo@celog.dk

Læs mere

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Væsentlige iagttagelser: Hvad driver moderne virksomheder til at gennemgå en digital transformation? Hvordan kan BPM-værktøjer hjælpe digitale

Læs mere

KOMPETENCELØFT IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update

KOMPETENCELØFT IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update KOMPETENCELØFT IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update udbydes i samarbejde med: IBG CERTIFICERING Formål Vi ser det som vores vigtigste opgave at sikre, at vores brugere får det fulde udbytte

Læs mere

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER F-Secure Radar 48% flere sikkerhedshændelser 1 22,000,000 42,000,000 TRUSLEN ER VIRKELIG Hackerne giver ikke op. Truslen mod jeres virksomheds it-sikkerhed

Læs mere

TEST DIN VIRKSOMHED: OMNICHANNEL ANVENDT I PRAKSIS: VÆRKTØJSKASSEN: OMNICHANNEL MARKETING I DANSK ERHVERVSLIV UDGIVET I SAMARBEJDE MED

TEST DIN VIRKSOMHED: OMNICHANNEL ANVENDT I PRAKSIS: VÆRKTØJSKASSEN: OMNICHANNEL MARKETING I DANSK ERHVERVSLIV UDGIVET I SAMARBEJDE MED OMNICHANNEL MARKETING I DANSK ERHVERVSLIV UDGIVET I SAMARBEJDE MED TEST DIN VIRKSOMHED: - HVOR OMNICHANNEL-MODEN OG PARAT ER DU? OMNICHANNEL ANVENDT I PRAKSIS: - CASES FRA MAGASIN, FLÜGGER OG TOP-TOY VÆRKTØJSKASSEN:

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Møde med Holger Christiansen 06/10/14

Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Hvem er jeg? Lidt statistik Konkrete B2B data fra undersøgelse Dansk industri, 2013 Fremtidens salg og E-business En undersøgelse af mere end 400 handels virksomheder

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback Through loyal and certified partners we deliver products for sales and online marketing - fast, inexpensive and ready to use. Our products help businesses make and save money. make and save money Agenda

Læs mere

Er der stadig behov for brugeruddannelse?

Er der stadig behov for brugeruddannelse? Er der stadig behov for brugeruddannelse? Bjarne Herskin, teach to teach, 2013 ER DET NØDVENDIGT MED BRUGERUDDANNELSE ANNO 2013? Er det virkelig stadig relevant at afholde it-brugerkurser. Er vi ikke nået

Læs mere

Maj 2012. Jaipurrealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com

Maj 2012. Jaipurrealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com Hvordan E-Intelligence Opnåede Højere Online Synlighed og Drev Trafik til Jaipurrealty.com Maj 2012 Jaipurrealty.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com +1

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

Større loyalitet og kundeoplevelse ved brugen af analyser og digitalisering

Større loyalitet og kundeoplevelse ved brugen af analyser og digitalisering Større loyalitet og kundeoplevelse ved brugen af analyser og digitalisering 21. Oktober 2015 Lars Monrad-Jensen Head of Lead & Campaign Management TDC Group 1 TDC Group Stor spiller på udfordret marked

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Den eneste platform, som samler CMS, PIM, Webshop og Marketing

Den eneste platform, som samler CMS, PIM, Webshop og Marketing Den eneste platform, som samler CMS, PIM, Webshop og Marketing Levér effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler med en integreret platformsløsning. Én samlet platform til hele din digitale

Læs mere

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan?

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Hvad er det der Employee Advocacy egentlig? Vi begyndte først rigtigt at høre om Employee Advocacy i løbet af 2016. Men faktisk er arbejdet med ambassadører

Læs mere

Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men...

Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men... Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men... Foto: Colourbox LEDELSE & ORGANISATION Af Jesper K. Jørgensen 7. sep. 2018 Kl. 9:45...de este har alt for få, konkrete, effektive indsatser!

Læs mere

KENDSKAB TIL MARKETING AUTOMATION RAPPORT MARTS 2017

KENDSKAB TIL MARKETING AUTOMATION RAPPORT MARTS 2017 KENDSKAB TIL MARKETING AUTOMATION RAPPORT MARTS 2017 HOVEDRESULTATER Selvom marketing automation er et fokusområde blandt 33% af de deltagende virksomheder, er det kun en lille gruppe der siger deres virksomhed

Læs mere

Nyt tryg.dk 8 ting vi har løftet med det nye site 6 initiativer vi kommer til at løfte i næste fase af projektet 5 regler for hvordan vi arbejder med

Nyt tryg.dk 8 ting vi har løftet med det nye site 6 initiativer vi kommer til at løfte i næste fase af projektet 5 regler for hvordan vi arbejder med Nyt tryg.dk 8 ting vi har løftet med det nye site 6 initiativer vi kommer til at løfte i næste fase af projektet 5 regler for hvordan vi arbejder med vores site fremover 1 8ting vi løfter med det nye site

Læs mere

Danmarks nye yndlingsværksted. også plads til dig

Danmarks nye yndlingsværksted. også plads til dig Danmarks nye yndlingsværksted har også plads til dig Vi er ikke bare mekanikere CarPeople er godt i gang med at udvide kæden i form af flere værksteder over hele landet. Derfor har vi brug for dig, så

Læs mere

DIGITALISERING I DANSKE VIRKSOMHEDER. STATUS 2017.

DIGITALISERING I DANSKE VIRKSOMHEDER. STATUS 2017. DIGITALISERING I DANSKE VIRKSOMHEDER. STATUS 2017. Telia Erhverv har sammen med Dansk Industri spurgt 500 virksomheder i forskellige brancher om, hvordan det går med at bruge nye, digitale værktøjer til

Læs mere

Det kommunale intranet. Præsentation Onsdag den 26. marts

Det kommunale intranet. Præsentation Onsdag den 26. marts Det kommunale intranet Præsentation Onsdag den 26. marts Hvem er ham den skaldede? Hvad er et Intranet Kære Wikipedia? Hvad er et Intranet? Wikipedia DK:! Et intranet er et datanet som er internt i en

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact More than 3500 projects In control of 55 petabyte data 450 certified consultants More than 1.5M euro in training per year 55 PB,

Læs mere

MINIUDGAVE AF DIGITALISERINGS- POLITIKKEN

MINIUDGAVE AF DIGITALISERINGS- POLITIKKEN MINIUDGAVE AF DIGITALISERINGS- POLITIKKEN 2014-17 Visionen Visionen for politikken er: DETTE ER EN KORT GENNEMGANG AF DIGITALISERINGSPOLITIKKENS FORMÅL, OPBYGNING OG INDHOLD, SOM SKAL ANSES SOM ET SUPPLEMENT

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT MOBIL E-HANDEL MOBIL E-HANDEL INTRO MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT At mobilen i dag er et vigtigt fundament for e-handel er efterhånden et faktum. Siden mobilen blev en lille computer med internet, er udviklingen

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

Omnichannel Optimiser

Omnichannel Optimiser Whitepaper Omnichannel Optimiser EG Omnichannel Optimiser kan hjælpe din virksomhed på rejsen mod at skabe sammenhængende kundeoplevelser på tværs af kanaler. Det er en abonnementsbaseret cloudservice,

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

Fordele og ulemper ved ERP-systemer Fordele og ulemper ved ERP-systemer Vi har sammenlignet tre af de mest populære ERPsystemer herhjemme, så du kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed. Fordele og ulemper ved ERP-systemer At udvælge

Læs mere

Kom i gang med E-handel

Kom i gang med E-handel Vertica 2015 DI Handels e-handelsworkshop Kom i gang med E-handel Indledning Et e-handelsprojekt er for mange virksomheder et stort skridt, som kan medføre store positive ændringer i kundeadfærd, oplevelsen

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA ORGANISATION FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med knap 200.000 medlemmer. "Cohaesio - en del af Sentia Denmark er blevet valgt på grund

Læs mere

De 7 bedste tips til din ERPimplementering

De 7 bedste tips til din ERPimplementering De 7 bedste tips til din ERPimplementering En korrekt implementering af din nye ERP-løsning, er afgørende for din forretning. Derfor har vi lavet en step by step guide til den optimale implementering.

Læs mere

KOMPETENCELØFT. IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update. udbydes i samarbejde med:

KOMPETENCELØFT. IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update. udbydes i samarbejde med: KOMPETENCELØFT IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update udbydes i samarbejde med: IBG CERTIFICERING Formål Vi ser det som vores vigtigste opgave at sikre, at vores brugere får det fulde udbytte

Læs mere

FREMTIDENS DIGITALE FAGFORENING LOYALE MEDLEMMER MED DIGITALE OPLEVELSER

FREMTIDENS DIGITALE FAGFORENING LOYALE MEDLEMMER MED DIGITALE OPLEVELSER FREMTIDENS DIGITALE FAGFORENING LOYALE MEDLEMMER MED DIGITALE OPLEVELSER UDGANGSPUNKTET 2012 FORRETNINGSUDFORDRINGEN FOR HK SIDE: 3 27. JANUAR 2016 EN MARKANT BRÆNDENDE PLATFORM / Medlemstilbagegang de

Læs mere

DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION. v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S

DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION. v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S NIKLAS LAUGESEN Partner, Napp A/S København Cand.jur. Årets iværksætter 2014 + 2015 Referencer OM NAPP A/S Softwarehus fra 2009 Specialister

Læs mere

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK INDHOLD 01 Om dokumentet 3 02 Sundhed.dk s forretning 4 02.1 Mission og vision 4 02.2 Sundhed.dk s position og marked 4 02.3 Sundhed.dk s fundament og leverancer 5 02.4 Målgrupper

Læs mere

LICENSMODELLER ÆNDRINGER OG RETLIGE UDFORDRINGER ÆNDREDE LICENSMODELLER - RETLIGE UDFORDRINGER 29. FEBRUAR 2015

LICENSMODELLER ÆNDRINGER OG RETLIGE UDFORDRINGER ÆNDREDE LICENSMODELLER - RETLIGE UDFORDRINGER 29. FEBRUAR 2015 LICENSMODELLER ÆNDRINGER OG RETLIGE UDFORDRINGER DAGSORDEN 1. Markedsudviklingen 2. Licensmodellernes udvikling i hovedtræk 3. SaaS det økonomiske fundament 4. SaaS - udvalgte eksempler på udfordringer

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemer 2016 24. november 2016 Torben Storgaard og Søren B. Sørensen Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel

Læs mere

GENEREL INFO OM WEBSHOP

GENEREL INFO OM WEBSHOP GENEREL INFO OM WEBSHOP 1 Generel info om webshop Har du en webshop, eller går du med overvejelser om at købe eller etablere én, så er der flere ting, som du skal være opmærksom på. En webshop er en god

Læs mere

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver En miniguide til nyhedsbreve skab intern afklaring af behov, setup og mål Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver 2 Intro! E-mailmarketing er ikke død.! Har man indblik i marketingkanaler på tværs, ved man,

Læs mere

Identity Access Management

Identity Access Management Identity Access Management Traditionel tilgang til Identity & Access Governance-projekter, udfordringer og muligheder Alex Sinvani ais@dubex.dk Dubex A/S Formålet Opbygge en god konceptuel baggrund for

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Episerver Digital Experience Cloud

Episerver Digital Experience Cloud Episerver Digital Experience Cloud January 2017 Lars Lytton Kejser Country Manager Episerver by the Numbers 8,800 30,000 280,000 $2.8B Customers served in 30 countries Web experiences powered globally

Læs mere

Kom godt i gang med din webs. Dato: 14. marts 2013 Jan Overgaard, Sektionsleder i IBIZ-Center, ved Teknologisk Institut

Kom godt i gang med din webs. Dato: 14. marts 2013 Jan Overgaard, Sektionsleder i IBIZ-Center, ved Teknologisk Institut Kom godt i gang med din webs Dato: 14. marts 2013 Jan Overgaard, Sektionsleder i IBIZ-Center, ved Teknologisk Institut Program Kl. 14.00-14.10 Velkommen v/dansk Erhverv Kl. 14.10-14.30 Rammer og tendenser

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere