DET FALSTERSKE DIGELAG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET FALSTERSKE DIGELAG"

Transkript

1 DET FALSTERSKE DIGELAG Referat fra årsmøde d afholdt på Hotel Nørrevang. Følgende fra bestyrelsen var fremmødt: Søren Bjerregaard, Søren Krighaar, Sven Andersen, Flemming Juul Mortensen, Jens Corneliussen, Henrik Larsen, Per Kamper Hansen og Finn Nonbo. Afbud fra Flemming Janzen. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent Ellen Bredal Nielsen blev valgt og kontrollerede lovligheden af indkaldelsen til generalforsamling. Pkt. 2 Valg af stemmetæller Ebbe Edvardsen og Højgård blev valgt. Pkt. 3 Bestyrelsens beretning Søren Bjerregaard oplæste beretningen. Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2014 Bestyrelsen har i lighed med sidste år skrevet en ledelsesberetning i årsrapporten. Ledelsesberetningen beskriver de økonomiske forhold, som har gjort sig gældende i året På digelagets hjemmeside oplyses der om de aktiviteter som vil foregå på digelagets område. Derudover lægger bestyrelsen med mellemrum referater fra bestyrelsesmøder på hjemmesiden. Digets tilstand Tirsdag den 29. april 2014 afholdtes digesyn med deltagelse af bestyrelsen, opsynsmanden og Holger Toxvig, Kystdirektoratet. Diget blev besigtiget i sin helhed fra syd mod nord. Ved den sydligste nedgang var høfden mere synlig end normalt. Nettomaterialtransporten altså den gennemsnitlige sandtransport langs kysten over lang tid - går mod syd. Derfor er det naturligt, at der fanges sand på høfdens nordside (luvsiden). Dette sand mangler så på sydsiden (læsiden) med kystlinjeindrykning til følge. Syd for sommerhusområdet ved Gedesby blev sporet på digekronen diskuteret. En graveprøve viste, at materialet er meget sandet. Digelaget vil ikke umiddelbart gøre noget ved sporet på denne strækning.

2 Grundlaget for handicaprampen ved Dillet vil laget udføre inden Skt. Hans. Det er kommunen, der står for belægningen. Laget overvejer, om man vil have asfalt eller plastickassetter. Fra Sortevej og ca. 350 m nordpå er belægningen på kronen meget tynd. Laget besluttede, at lerlaget fornyes som en del af den almindelige vedligeholdelse. Fra Bøtøskoven til fribadestranden er diget på en strækning på 300 m blevet forhøjet, så kronekoten er over den vedtægtsmæssige kote. Materialet stammer fra pumpelagets udvidelse af afvandingskanalen. Nord for fribadestranden er der på en kort strækning udlagt lergrus på digekronen på grund af skader efter jordkørslen. Ved Dansk Folkeferie har laget lagt ler i tre stier ned til stranden. Der er enighed om, at det har holdt godt. Ved Marielyst har der været henvendelse om etablering af to salgsboder. Der blev under digesynet indgået aftale med den ene, der havde henvendt sig, om placeringen af en 2*3 m bod i hjørnet af P-pladsen ved opgangen til diget. Der er som tidligere nævnt stort slid på klitten ved Marielyst. Det blev oplyst, at etablering af en turistpier er under overvejelse. Det er sådan, at arkitekten, der står bag projektet vedrørende byens torv, også skal udarbejde et projekt for passagen over diget til stranden. Det kan imidlertid tage lang tid, inden der er en endelig løsning. Derfor vil digelaget af hensyn til digesikkerheden gennemføre en midlertidig løsning, der begrænser sliddet på klitten. Hegning med pæle og tråd eller placering af bigbags, der er store sække med grus og sten, er under overvejelse. Ved Stovby Strandvej er der anvendt knust beton i overgangen til stranden. Der udlægges slotsgrus i stedet. Der er kørt ler på Sildestrup-overgangen. Det ser godt ud. Der vil blive sat bigballer i kanten af stien. Grundejerforeningen ønsker en badebro her. Digelaget er positivt indstillet, men det er en forudsætning, at broen bliver taget ind om vinteren. Der skal søges tilladelse til badebroen hos Kystdirektoratet. Lige nord for Sildestrup-overgangen er diget blevet forhøjet til den vedtægtsmæssige kronekote. Det er også tilfældet for en lang strækning på nordenden af diget. Det nysåede græs i den udlagte jord er ved at komme op. Det kunne ved besigtigelsen konstateres, at såvel digeskråninger som klitter generelt var intakte og i god vedligeholdelsesstand. Digesynet gav ikke anledning til yderligere bemærkninger.

3 Tirsdag den 7. oktober 2014 afholdtes digesyn med deltagelse af bestyrelsen, opsynsmanden og Holger Toxvig, Kystdirektoratet. Diget blev besigtiget i sin helhed fra syd mod nord. Digelaget har ved sydenden af diget udført forsøg med bekæmpelse af hybenroser. I den forbindelse orienterede Holger Toxvig fra et fælles digesyn med tyskerne på Det Fremskudte Dige. I Slesvig-Holsten må man ikke sprøjte. Roserne bekæmpes ved slåning tre gange om året første gang i maj. Man slår så tæt ved jorden som muligt. Roserne forsvinder normalt ikke, men de holdes i ave. St. 16,2: Her er afstanden mellem digekrone og skræntkant mindst. Af den tyske styrkevurdering fremgår det, at strækningen er blandt de svageste på hele digestrækningen. Derfor skal strækningen holdes under observation. Der er på en stor del af strækningen meget store træer umiddelbart bag diget. Under en vestenstorm kan man risikere, at enkelte træer vælter ud på diget og spærrer vedligeholdelsesvejen. De bør fjernes hurtigt, så vejen er fri, når vandet eventuelt kommer tilbage fra Den Botniske Bugt og giver højvande langs diget. På strækningen mellem Birkemose og Gedesby vil digelaget forny lerlaget på digekronen som en del af den almindelige vedligeholdelse. Ved st. 16 ud for Holmevej blev et nyt privat bådespil samt en bænk besigtiget. På grund af slid på klitten bør spil og bænk fjernes. St. 15,6: Her står en privat bænk i klitten, og stien forbi er dyb og bred. Digelaget vil udlægge ler på stien og etablere en ny bænk oven på det eksisterende understel. St. 15,1 ved Dillet: Digelaget har etableret bærelaget for handicaprampen. Det ser godt ud, og måske bliver det ikke nødvendigt for kommunen at lægge asfalt ovenpå. Digelaget vil se tiden an. På et stykke af kronen er der udlagt lergrus, og der er sået græs. Græsset kommer fint. Der sås hestespor, så laget vil sætte yderligere et skilt op. St. 13 ved Bøtøgård: Lige nordfor er der fældet en del træer. Det har bevirket småskader på digebagskråning og krone. Skaderne udbedres, og digelaget vil påtale skaderne over for skovfogeden. På fribadestranden har strandgæsterne nogle steder i klitterne samlet paller og brædder. Digelaget vil fjerne dette. I en del af de mindre nedgange er der i september udlagt ler, og der er sået græs. St. 7,3: En privat bænk blev besigtiget. Digelaget vil sætte skilt på, så ejeren bliver gjort opmærksom på, at han skal fjerne bænken.

4 St. 5,6: En trappe, der ikke bruges så meget, er opbygget af pæle, brædder og plastkassetter på trinene. Trappen har fungeret et år og er stadig i god stand. Hvis der skal laves flere tilsvarende trapper, vil laget erstatte træpæle og brædder med tilsvarende af plast. Ved Marielyst har en mand haft ca. 20 såkaldte strandkurve opsat på stranden. Strandkurvene er små overdækkede sofaer i flet, der kan lejes for en dag. Da aftalen var, at de skulle fjernes inden den 1. oktober, vil laget sende ham en påmindelse. Et bestyrelsesmedlem har foreslået, at trælågen, der spærrer for kørsel ned på stranden, erstattes med en aftagelig stolpe. Et monteret eksemplar blev besigtiget på Marielyst torv. Indtil videre vil digelaget beholde trælågen. Digelaget vil placere bigballer i hullerne i klitterne langs nedgangen ved Marielyst. Derefter plantes hjælme, og der hegnes på begge sider af nedgangen. Et bestyrelsesmedlem har foreslået, at der udlægges træplanker i nedgangen, svarende til løsningen på Marielyst torv. Arealet er på ca. 300 m2. Med en pris på kr./m2 bliver den samlede pris kr. Digelaget synes, at andre bør bekoste en ny belægning med træplanker, idet plankerne ikke vil forbedre digets styrke. Plankebelægning kan også give problemer med renholdelse for sand. St. 1,2: Ejeren af et nyt hus har ryddet en udsigtspassage gennem buskadset i klitten. Endvidere er der opsat en bænk. Da en sådan handling ikke kan accepteres, vil digelaget følge det mundtlige påbud op med et skriftligt. St. 1,1: En husejer har for at få lys til sine solceller fældet eller topstynet flere træer på digelagets grund. Laget vil tage en dialog med manden, så han ikke gør det igen. De stynede træer skal fældes. Helt mod nord ligger det græs, der er slået på bagskråningen, i klumper. For at få klumperne spredt og undgå at græsset går ud, vil strækningen blive slået en gang mere. Det kunne ved besigtigelsen konstateres, at såvel digeskråninger som klitter generelt var intakte og i god vedligeholdelsesstand. Digesynet gav ikke anledning til yderligere bemærkninger. Genskabelse af den vedtægtsbestemte kronehøjde I forbindelse med digestyrkevurderingen som blev offentliggjort den 13. oktober 2012, kunne bestyrelsen på de indkøbte højdedata konstatere, at digets faktiske kronekote, i 5 områder, ikke opnåede den vedtægtsbestemte kronekote på 3,77 meter. Tilfældet var, at Afvandingslaget Bøtø Nor i sommeren 2013 fik tilladelse til at udvide Nordkanalen i netop de områder, hvor digets kronekote ikke overholdt den vedtægtsbestemte kronekote. Digelaget var opmærksomt på Bøtø Nors ansøgning om en udvidelse af Nordkanalen og havde derfor også forespurgt om muligheden for at få

5 jord fra opgravningen, men udvidelsen af kanalen var usikker med en lang sagsbehandlingstid. Digelaget havde forberedt sig ved at få tilladelse til at foretage prøveboringer langs afvandingskanalen af lodsejerne og havde også fået tilladelse til at bortkøre jorden fra afvandingskanalen og ikke mindst til at køre på landmændenes jord, da der ikke er en offentlig vej langs afvandingskanalen. Bestyrelsen havde også indledt et samarbejde med digeingeniør Sv. Aage Sørensen fra Maribo. Da jordkørslen var tilendebragt og jorden efterfølgende planeret, var det for sent at så græs. Vi besluttede derfor at vente til foråret 2014 med harvningen og såningen af digegræsblandingen. I dag er græsset sået og det er også kommet fint op. De økonomiske mellemværender med rådgivere og entreprenør Troels Jørgensen er i dag afsluttet og vi kan se tilbage på en succesrig genskabelse af digets vedtægtsbestemte kronehøjde. Diget og klitten Som en del af den almindelige vedligeholdelse af diget, er digelaget påbegyndt en fornyelse af lerlaget på strækningen mellem Gedesby og Birkemose i den sydlige ende af diget. Flere steder var lerlaget slidt væk pga. den almindelige færdsel i området. Nord for Sortevej i Gedesby er fornyelsen af lerlaget på en 350 meter lang strækning afsluttet. Som noget nyt er diget begyndt at lægge lergrus fra digekronen og ud mod klitten de steder hvor der er meget færdsel til vandet. Det ser ud til at styrke diget. I den nordlige ende af diget, er der blevet fældet noget bevoksning i klitten uden tilladelse og efterladt i en rodet tilstand med fare for erosion af klitten. Det kan ikke accepteres og de skyldige måtte derfor betale for oprydningen af området. Katastrofevejen Digelaget ejer et 7,5 meter bredt areal mellem digets fod og sommerhusene, i daglig tale kaldet katastrofevejen. Digelaget erhvervede området i 1943 til brug for arbejdskørsel. Da digelaget af arbejdsmæssige årsager skal kunne køre på katastrofevejen, er det nødvendigt at beplantningen og hegnene holdes, så vejen er farbar uden at beskadige digelagets maskiner. Digelaget beskærer jævnligt bevoksningen langs katastrofevejen ind mod sommerhusene. Nord for Elkenøre Strand er katastrofevejen for år tilbage, gjort cykelegnet og digelaget indkøber løbende grus, som bliver udlagt med midler fra almenfonden for at kunne bevare muligheden for cykling langs diget. Vejen er flittigt benyttet.

6 Stranden Guldborgsund Kommune rensede igen i 2014 stranden med en Beach Cleaner og stranden fremstod også ren og pæn de steder, hvor renseren kørte. Digelaget vil fortsat bekæmpe Sodaurt og Strandmelde efter behov med en Lemkenharve, som efterlader stranden uden spor. Det vil ske med midler fra almenkontoen. Der var igen i 2014 en del aktiviteter på stranden. Tryg er involveret i livreddertårnet for enden af Marielyst Strandvej og derudover har Tryg også bekostet redningskranse, som er opsat på stativerne til strandnummerskiltene. Der blev igen afviklet et DMstrandhåndboldstævne på stranden ud for Marielyst Strandvej uden for skolernes sommerferie. Digelaget har sammen med STEF kæmpet for at bevare strandrengøringen ved hovednedgangene og for at bevare oprydningen efter Sankt Hans bålene på stranden, som i dag er betalt af kommunen. Indtil videre fortsætter oprydningen som hidtil. Digets inventar Digelaget udskifter løbende træet i de gamle bænke med nyt og der opsættes nye bænke oppe i klitten, hvor der er et ønske om dette og hvor det ikke skader klitten. Cementrørene til cigaretskodderne bliver fjernet fra diget, idet de også blev brugt til papiraffald og hundeposer. Som et forsøg er bommen ved Marielyst Strandvej udskiftet med en lodret pæl, som kan lægges ned og overkøres med et køretøj. Det vil give en nemmere passage til stranden for gående og kørestole. Digelaget driftsmateriel og bygninger En oliering i traktorens gearkasse var defekt og derfor skulle traktoren skilles ad på midten for at udskifte O-ringen. Det kostede ca ,- kr. Ellers er alt ved det gamle i maskinhuset. Digelagets administration Bestyrelsen har et driftsudvalg, som tager sig af den daglige drift og udvalget består af formanden, kassereren og opsynsmanden. Søren Krighaar er kasserer i digelaget. Sven Andersen og Søren Bjerregaard deltager i følgegruppen for Helhedsplan Marielyst. Sven Andersen deltager i følgegruppen for Borger og Branding og som observatør til STEF-møder. Sven Andersen står for registrering af bænke og inventar på diget. Sven Andersen behandler ansøgninger på digelagets arealer efter retningslinjer, som er udarbejdet af bestyrelsen. Finn Nonbo er referent til møder.

7 Digelagets ansatte Det var med stor sorg vi i digelaget hørte om Villy Vinders død den 23. oktober. Villy havde i mange år været en vellidt medarbejder i digelaget. Digelagets fastansatte opsynsmand gennem 15 år, Lars Kromann Nielsen valgte den 30. december at opsige sin stilling per 31. marts 2015 og havde som Villy sat sit positive præg på diget. Nu stod digelaget så helt uden ansatte. Bestyrelsen annoncerede efter en ny opsynsmand i de lokale medier og vi fik ca. 150 henvendelser på annoncen. Der var mange velkvalificerede ansøgere og efter mange personlige samtaler, besluttede vi så at ansætte Bjarne Toft Nielsen med en prøvetid på 3 måneder. Bjarne er et behageligt menneske med en masse praktisk erfaring fra entreprenør- og landbrugsbranchen. Bjarne har også arbejdet med vedligeholdelse af bygninger og er uddannet smed. Selvom vi søgte en opsynsmand på fuldtid, fik vi også forespørgelser på jobbet som løsarbejder og bestyrelsen har derfor ansat Henning Gammel som medhjælper for Bjarne. Henning er tidligere gårdejer, som har overdraget gården til sin søn og som derfor har nogle ledige timer til rådighed for digelaget. Vi synes, at vi har fået et godt team med ansættelsen af Bjarne og Henning, så tag godt imod Bjarne og Henning på diget! Digelagets økonomi Digelaget kom ud med et overskud i resultatet på DKK , hvilket er bedre end året før. Det skyldes, at jordarbejdet på diget næsten var afsluttet ved indgangen til 2014 og derved ikke belaster økonomien i samme udstrækning som året før. Der er overført DKK til Katastrofefonden, hvilket svarer til en pristalsregulering på 3 procent. Overskuddet henlægges til udvidelse af det eksisterende maskinhus og til opbygning af en større egenkapital. Almenkontoen har betalt DKK til formål, som kommer almenheden til gavn bl.a. bænke og trapper. I budgettet for 2016 fastholdes et partsbeløb på 40 øre, hvilket svarer til DKK 152 for et sommerhus, hvortil der skal lægges moms. Gebyr ved afholdelse af erhversaktiviteter Bestyrelsen har som noget nyt og med virkning fra 2015 besluttet at opkræve et gebyr for afholdelse af erhvervsaktiviteter på digelagets ejendom i lighed med Guldborgsund Kommune. Digelaget ønsker at harmonisere priserne på udlejning stadepladser for området og har derfor lagt sig op af kommunens takster. Da det er første år, hvor der opkræves et beløb for leje af et areal, vil der altid opstå situationer, som måske skal håndteres anderledes og digelaget vil formentlig skulle tilrette i retningslinjerne for behandlingen af ansøgningerne. Bestyrelsens arbejde og fremtiden På strækningen mellem Gedesby og Birkemose skal lerlaget på digekronen udskiftes på en 700 meter lang strækning. Området for enden af Marielyst Strandvej skal

8 forstærkes, da det er det svageste område på hele digeanlægget. Følgegruppen for helhedsplan Marielyst arbejder på at færdiggøre visionsplanen for torvet og resten af Marielyst Strandvej til vandet, så området fremtræder som en helhed. I det samarbejde indgår digelaget og planen er, at diget i fremtiden skal kunne holde til påvirkningen fra et øget antal turister med flere aktiviteter ud for det nye strandstrøg. Måske skal diget forhøjes på en 200 meter lang strækning, så diget ikke behøver klittens beskyttelse. Indtil den færdige plan foreligger, har digelaget foretaget foranstaltninger med nedgravning af halmballer og storsække med sten, som hurtigt kan placeres ved klitten i overgangen til stranden ved en stormflodsvarsling. Slut. Der efter drøftelse, Arne Nyman spurgte til belægningen på diget ved Elkenøre og Sildestrup, da den ikke er så god. Søren Bjerregaard svarede: at det var det første vi lavede og har herefter erfaret og valgt et bedre materiale. Det vil blive forbedret senere. Poul Keller spurgte til samarbejdspartner med hensyn til vedligeholdelse. Ejvind Stoner synes det var et godt initiativ at vi i samarbejde med Kystinspektoratet havde brugt forslaget fra Tyskland (Braunsvig). Lennart fra Elkenøre ville gerne have renset noget mere af stranden. Stig V. Jensen var også tilfreds med det arbejde vi havde udført En beboer fra Gedesby, beskrev belægningen ved handicaprampen som være tilfredsstillende med lergrus/stenmel, men hellere asfalt end plastrammer, hvis det skal ende der. Peter Nielsen, Elkenøre, roste området og gjorde opmærksom på pæle, som stod i klitterne, som blev fjernet, han blev opfordret til ansøgning om placering. Ebbe Edvardsen, roste for fjernelse af bom ved Marielyst Strandvej. Herefter blev beretningen godkendt. Pkt. 4 Regnskab og budget Søren Krighaar gennemgik regnskabet i hovedpunkter, ligeledes balance og noter. Budget blev gennemgået, bidraget er uændret. Herefter sættes regnskabet til debat. Stig V. Jensen spurgte til ejerforholdet af diget/området Arne Nyman spurgte til partsfordeling.

9 Søren Krighaar svarede at det var alle bidragsydere som stod for ejerskabet, samt at man holdt nøje øje med partsfordelinger, men vi har endnu ikke fundet bedre løsning. Pkt. 5 Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer Henrik Larsen er på valg og ønsker ikke genvalg Per Kamper Hansen var villig til genvalg. Hans Christian Mortensen blev nyvalgt og Per Kamper Hansen genvalgt. Pkt. 6 Valg af revisor På valg er Preben T. Møller, han var villig til genvalg Erik Østerholm ønskede ikke at fortsætte, i stedet blev valgt Kaj Jørgensen. Pkt. 7 Emner til drøftelse. Ellen Bredal gennemgik forslaget og bemærkede at det ikke var noget man kunne pålægge bestyrelsen, men emnet blev sat til debat: Ingrid henviste til at der var masser af parkeringspladser i området, man manglede bare at skilte med det, desuden blev Sven Andersen rost for sin holdning til at man ikke måtte cykle på diget. Ejvind takkede bestyrelsen for deres arbejde og foreslog at der kunne laves en cykelsti fra Gedesby til Marrebæk. En talte for cykling nord for sommerhusområdet og mod nord. Ebbe Edvardsen foreslog cykling fra Elkenøre mod nord og fra Bøtøskoven (ud for) til Gedesby. Palle Hansen Bøtø ville ikke have cykling på diget. Per Kamper Hansen talte på egne vegne om cyklingens fordele og ulemper (foreslog at man mødes herom). Jens Andersen siger at man måske kan blive pålagt at cykle på diget. Flemming Juul Mortensen efterlyser snak om digets sikkerhed, som skulle være 1.prioritet. Ejvind Stoner mener at man vil ødelægge alle aktiviteter ved cykling. Arne Nyman påpeger at han har hørt om cykling hvert eneste år. Herefter sluttede debatten. Pkt. 8 Eventuelt En foreslog at man fik navneskilte ved bestyrelsesbordet. En fortalte at vi skulle være opmærksomme på plastiktrapper (skarpe kanter).

10 Formanden afsluttede mødet med at takke Henrik Larsen for den tid han havde været med og bød det nye medlem velkommen. Til slut blev alle takket for fremmøde. Referent Finn Nonbo

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011 Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011 Bestyrelsen har i lighed med sidste år, valgt at skrive en ledelsesberetning på side 6 i årsrapporten. Ledelsesberetningen beskriver de økonomiske forhold,

Læs mere

Referat fra årsmøde 15.juni 2014 afholdt på Højskolen Marielyst.

Referat fra årsmøde 15.juni 2014 afholdt på Højskolen Marielyst. Referat fra årsmøde 15.juni 2014 afholdt på Højskolen Marielyst. Hele bestyrelsen deltog, dog ikke Flemming Janzen. Der deltog i alt 48 stemmeberettigede. Pkt. 1 Valg af dirigent Ellen Bredal Nielsen blev

Læs mere

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2012

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2012 Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2012 Bestyrelsen har i lighed med sidste år, valgt at skrive en ledelsesberetning på side 6 i årsrapporten. Ledelsesberetningen beskriver de økonomiske forhold,

Læs mere

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2017

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2017 1 Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2017 Bestyrelsen har i lighed med tidligere år skrevet en ledelsesberetning i årsrapporten. Ledelsesberetningen beskriver de økonomiske forhold, som har gjort

Læs mere

Simon Mortensen blev valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt.

Simon Mortensen blev valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt. Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde d. 17. juni 2018 i Idestrup forsamlingshus. Fra bestyrelsen deltog : Søren Piil, Jens Corneliussen, Per Kamper Hansen, Flemming Juul Mortensen, H.C. Mortensen,

Læs mere

Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 16. juni 2019 i Idestrup Forsamlingshus

Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 16. juni 2019 i Idestrup Forsamlingshus Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 16. juni 2019 i Idestrup Forsamlingshus Fra bestyrelsen deltog Søren Bjerregaard, Søren Krighaar, Flemming Juul Mortensen, Sven Andersen, Per Kamper Hansen,

Læs mere

Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 18. juni 2017 i Restaurant Oldfruen, Marielyst

Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 18. juni 2017 i Restaurant Oldfruen, Marielyst Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 18. juni 2017 i Restaurant Oldfruen, Marielyst Fra bestyrelsen deltog Søren Bjerregaard, Søren Krighaar, Flemming Juul Mortensen, Sven Andersen, Jens Corneliussen

Læs mere

Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 19. juni 2016 på Marielyst Badehotel

Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 19. juni 2016 på Marielyst Badehotel Det Falsterske Digelag Referat fra årsmøde den 19. juni 2016 på Marielyst Badehotel Fra bestyrelsen deltog Søren Bjerregaard, Søren Krighaar, Finn Nonbo, Flemming Juul Mortensen, Sven Andersen, Per Kamper

Læs mere

Det Falsterske digelag

Det Falsterske digelag Det Falsterske digelag Referat fra valgmøde d. 18.juni 2010 på Hotel Nørrevang. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens redegørelse 4. Regnskab og budget 5. Valg af 2

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Det Falsterske Dige Årsmøde 2008 Fredag den 20. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst

Det Falsterske Dige Årsmøde 2008 Fredag den 20. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst Det Falsterske Dige Årsmøde 2008 Fredag den 20. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst Referat Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens redegørelse 4. Regnskab 5.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Årsmøde 2007. Fredag den 15. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst. Referat. Kommunen har opstillet Henning Kamper

Årsmøde 2007. Fredag den 15. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst. Referat. Kommunen har opstillet Henning Kamper DET FALSTERSKE DIGE Årsmøde 2007 Fredag den 15. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst Referat Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens redegørelse 4. Regnskab 5.

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Vendsyssel J.nr. NST-4129-000-00001 Ref. ckjae 10. juli 2015 Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Mårup Kirke, d. 12. maj kl. 9.00 (Lokalnr. 350024) Repræsentant fra grundejerforeningen Strandgården Repræsentant

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Grundejerforeningen Bøtø Formand Thomas Skov Jensen

Grundejerforeningen Bøtø  Formand Thomas Skov Jensen Grundejerforeningen Bøtø www.bøtø.dk Formand Thomas Skov Jensen E-mail: jensen1001@hotmail.com Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 24. august 2014 kl. 10.00 på Restaurant Lupinen, Bøtøvej

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873

Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873 1 Lagets navn er Det falsterske Digelag Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873 Digelaget omfatter alle ejendomme som efter 2 i ovennævnte lov

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Det Falsterske Digelag

Det Falsterske Digelag ADVOKATFIRMAET BANG / BRORSEN & FOGTDAL Torvet 9, 4800 Nykøbing Falster Tlf. 8877 8877 - Fax 8877 8878 info@bbfadvokater.dk sagsnr.: JP-03851922 /lpa Det Falsterske Digelag Referat fra valgmøde (årsmøde)

Læs mere

Referat af årsmøde på Hotel Nørrevang fredag den 16-06-2006 kl. 20.00.

Referat af årsmøde på Hotel Nørrevang fredag den 16-06-2006 kl. 20.00. DET FALSTERSKE DIGE Referat af årsmøde på Hotel Nørrevang fredag den 16-06-2006 kl. 20.00. Forud for mødets ordinære dagsorden bød formanden Søren Bjerregaard velkommen til de fremmødte ca. 25 deltagere

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2019

Referat af generalforsamlingen 2019 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Den 18. april 2019 Referat af generalforsamlingen 2019 Generalforsamlingen blev afholdt skærtorsdag den 18. april 2019 kl. 10 i Nexø Boldklubs lokale, Stadionvej 20.

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

www.sildestrupstrand.dk Indkaldelse til den årlige generalforsamling 2018 SILDESTRUP STRAND GRUNDEJERFORENING Der indkaldes hermed til den årlige generalforsamling i 2018 Lørdag den 14. juli 2018 kl. 10.00

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Kobæk - 4230 - Skælskø r

Kobæk - 4230 - Skælskø r Grundejerforeningen østre Strand Kobæk - 4230 - Skælskø r 3. april 2002 ). Indkaldelse til 19. ordinære generalforsamling I h.t. foreningens vedtægter indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Søgården den 3. juni 2017 kl. 10

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Søgården den 3. juni 2017 kl. 10 Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Søgården den 3. juni 2017 kl. 10 Antal stemmeberettigede deltagere: 22 Dagsorden: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Godkendelse

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Solbakkens Generalforsamling den 30. marts Mødet blev afholdt på Hotel Hvide Klit, Hvideklitvej 15, 9982 Ålbæk

Referat af Grundejerforeningen Solbakkens Generalforsamling den 30. marts Mødet blev afholdt på Hotel Hvide Klit, Hvideklitvej 15, 9982 Ålbæk Referat af Grundejerforeningen Solbakkens Generalforsamling den 30. marts 2018. Mødet blev afholdt på Hotel Hvide Klit, Hvideklitvej 15, 9982 Ålbæk med deltagelse fra 36 husstande. Dagsorden: Punkt 1.

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Generalforsamling Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Lørdag den 30. marts kl. 14.00 på Enjoy Resorts Rømø, Havneby Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse.

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse. E 25. maj 2018. Generalforsamling torsdag den 24-5-2018, kl. 1900 På Kramnitsevej 21D, Kramnitse Referat. Dagsorden: Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling Dagsorden ifølge

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Der var fremmødt 20 medlemmer. Der var ikke medbragt generalfuldmagter fra ikke deltagende medlemmer.

Der var fremmødt 20 medlemmer. Der var ikke medbragt generalfuldmagter fra ikke deltagende medlemmer. Grundejerforeningen Granborg Referat fra generalforsamling afholdt søndag den 26. maj 2019 kl. 10.00 på Als Kro og Badehotel 1. Valg af dirigent Flemming Kampff blev valgt og konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

ad a) Bent Petersen valgt, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

ad a) Bent Petersen valgt, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamlingen, den 18. juni 2010. Der var 41 tilmeldte. Dagsorden: a) valg af dirigent ad a) Bent Petersen valgt, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. b) formanden

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015

Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015 Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015 Vi var ialt 21 deltagere. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Hanne Olsen blev valgt som dirigent og hun bekræftede, at generalforsamlingen var

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00

Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00 Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00 Dato. 14. april 2012 Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling, og foreslog,

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10 Årsrapport 1. januar - 31. december 2009 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Ledelsesberetning Oplysninger

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10 Årsrapport 2011 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Ledelsesberetning Oplysninger om Digelaget 4 De folkevalgte

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Grundejerforeningen Krudthuset

Grundejerforeningen Krudthuset Grundejerforeningen Krudthuset 19. marts 2013 Ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Charlotte Simonÿ som dirigent. Charlotte Simonÿ (nr. 14) blev

Læs mere

Generalforsamling fredag den 24.04.2015. Referat.

Generalforsamling fredag den 24.04.2015. Referat. Generalforsamling fredag den 24.04.2015 Referat. 1.Valg af dirigent Keld Lorentsen valgt Dirigenten fastslog at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig, og gav herefter ordet til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden:

G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden: 20. Maj 2010 Referat fra generalforsamlingen, søndag den 9. maj 2010. G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden:

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Referat fra generalforsamling den 27/5 2018 i Hevring forsamlingshus. Der var 35 stemmeberettigede fremmødt. 1. Einar Andersen blev foreslået og valgt til dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården. Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården. Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården Fremmøde: Der var fremmøde af 28 personer fra 26 husstande svarende til 30 stemmer, inkl. 3 fra bestyrelsen. Der blev ikke uddelt stemmesedler

Læs mere

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Bakkebølle Strand, lørdag den 9. juni 2018 på Johannebjerg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere