Frederikssund Kommune

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederikssund Kommune"

Transkript

1 Frederikssund Kommune Forslag af 30. november 2010 til Vurdering af lokalplanområde ved Hillerødvej For Grontmij Carl Bro: Hanne Rungø Hilligsøe KS: Bjarke Korsager By: Slangerup

2 Frederikssund Kommune Forslag af 2. marts 2009 til Vurdering af gældende byzone For Grontmij Carlbro: Bjarke Korsager KS: Jacob Steffensen Revideret d. 05. marts 2013 Plan og Miljø, Frederikssund kommune By: Slangerup Oversigtskort Slangerup med delområder Figur 1: Oversigtskort over Slangerup by, Grøn = undtaget fra områdeklassificeringen Lys rød= områdeklassificeret.

3 Hi-01 Område Hi-01 Beskrivelse Hi-01 er undtaget fra områdeklassificeringen. Alder Området er ubebygget. Anvendelseshistorie Området er tidligere landbrugsjord, der udstykkes til boliger i starten af 2010 erne. Forureningsoplysninger Der er ikke registreret virksomheder, der erfaringsmæssigt giver anledning til diffus forurening i delområdet. Der er ingen forureningskortlagte arealer i delområdet. Der er ikke kendskab til arealer i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer Trafikanlæg Der er ikke større veje eller trafikanlæg i delområdet. Samlet vurdering Aktiviteter i forbindelse med arealanvendelsen vurderes ikke at være tilstrækkelig diffust forurenende til at forårsage en generel lettere forurening af området. Delområdet undtages fra områdeklassificeringen.

4 Sl-01 Område Sl-01 Beskrivelse Sl-01 er områdeklassificeret. Alder Størstedelen af delområdet er en ældre bykerne fra før 1940 og den resterende bebyggelse er opført løbende siden 1950'erne. Anvendelseshistorie Delområdet anvendes til boliger samt blandet bolig og erhverv. En gennemgang af planer, topografiske kort og luftfotos viser, at anvendelseshistorien har været ensartet. Forureningsoplysninger Der er i delområdet registreret fire virksomheder som vurderes at være potentielt diffust forurenende. Der er registreret et større antal forureningskortlagte arealer i delområdet. Der er kendskab til et areal i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer Trafikanlæg En nedlagt jernbanestrækning gennemskærer området.

5 Samlet vurdering Bebyggelsen i området er af ældre dato, hvilket kan give anledning til diffus forurening. Delområdet forbliver områdeklassificeret.

6 Sl-02 Område Sl-02 Beskrivelse Sl-02 er undtaget fra områdeklassificeringen. Alder Delområdet er løbende bebygget siden 1960'erne. Anvendelseshistorie Delområdet anvendes overvejende til boliger samt i nogen grad til offentlige formål. En gennemgang af planer, topografiske kort og luftfotos viser, at anvendelseshistorien har været ensartet. Forureningsoplysninger Der er ikke registreret virksomheder, der erfaringsmæssigt giver anledning til diffus forurening i delområdet. Der er ingen forureningskortlagte arealer i delområdet. Der er ikke kendskab til arealer i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer Trafikanlæg Der er ikke større veje eller trafikanlæg i delområdet.

7 Samlet vurdering Aktiviteter i forbindelse med arealanvendelsen vurderes ikke at være tilstrækkelig diffust forurenende til at forårsage en generel lettere forurening af området. Delområdet undtages fra områdeklassificeringen.

8 Sl-03 Område Sl-03 Beskrivelse Sl-03 er undtaget fra områdeklassificeringen. Alder Delområdet er udbygget siden 1990'erne. Anvendelseshistorie Delområdet anvendes til boliger. En gennemgang af planer, topografiske kort og luftfotos viser, at anvendelseshistorien har været ensartet. Forureningsoplysninger Der er ikke registreret virksomheder, der erfaringsmæssigt giver anledning til diffus forurening i delområdet. Der er ingen forureningskortlagte arealer i delområdet. Der er ikke kendskab til arealer i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer

9 Trafikanlæg Der er ikke større veje eller trafikanlæg i delområdet. Samlet vurdering Aktiviteter i forbindelse med arealanvendelsen vurderes ikke at være tilstrækkelig diffust forurenende til at forårsage en generel lettere forurening af området. Delområdet undtages fra områdeklassificeringen.

10 Sl-04 Område Sl-04 Beskrivelse Sl-04 er undtaget fra områdeklassificeringen. Alder Delområdet er løbende bebygget siden 1960'erne. Anvendelseshistorie Delområdet anvendes til boliger, blandet bolig og erhverv samt i nogen grad til offentlige formål. En gennemgang af planer, topografiske kort og luftfotos viser, at anvendelseshistorien har været ensartet. Forureningsoplysninger Der er ikke registreret virksomheder, der erfaringsmæssigt giver anledning til diffus forurening i delområdet. Der er et enkelt V1-kortlagt og to V2-kortlagte arealer i delområdet. Der er ikke kendskab til arealer i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer Trafikanlæg Der er ikke større veje eller trafikanlæg i delområdet.

11 Samlet vurdering Aktiviteter i forbindelse med arealanvendelsen vurderes ikke at være tilstrækkelig diffust forurenende til at forårsage en generel lettere forurening af området. Delområdet undtages fra områdeklassificeringen.

12 Sl-05 Område Sl-05 Beskrivelse Sl-05 er undtaget fra områdeklassificeringen. Alder Delområdet er løbende bebygget siden 1960'erne. Anvendelseshistorie Delområdet anvendes til boliger. En gennemgang af planer, topografiske kort og luftfotos viser, at anvendelseshistorien har været ensartet. Forureningsoplysninger Der er ikke registreret virksomheder, der erfaringsmæssigt giver anledning til diffus forurening i delområdet. Der er et enkelt V1-kortlagt areal i delområdet. Der er ikke kendskab til arealer i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer Trafikanlæg Der er ikke større veje eller trafikanlæg i delområdet.

13 Samlet vurdering Aktiviteter i forbindelse med arealanvendelsen vurderes ikke at være tilstrækkelig diffust forurenende til at forårsage en generel lettere forurening af området. Delområdet undtages fra områdeklassificeringen.

14 Sl-06 Område Sl-06 Beskrivelse Sl-06 er områdeklassificeret. Alder Delområdet er løbende bebygget siden 1960'erne. Anvendelseshistorie Delområdet anvendes til lettere industri, lager og værksteder, m.m. samt i nogen grad til boliger. En gennemgang af topografiske kort og luftfotos viser, at anvendelseshistorien har været ensartet. Forureningsoplysninger Der er i delområdet registreret 9 virksomheder som vurderes at være potentielt diffust forurenende. Der er 4 V1-kortlagte og 3 V2-kortlagte arealer i delområdet. Der er kendskab til et areal i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer Trafikanlæg Der er ikke større veje eller trafikanlæg i delområdet. Samlet vurdering Området er et erhvervsområde med potentielt diffust forurenede

15 virksomheder. Delområdet forbliver områdeklassificeret. Et område udenfor byzonen, som grænser op til delområde Sl-06 er inddraget i områdeklassificeringen. Beskrivelsen af delområde Sl- 06 er også dækkende for det inddragne område.

16 Sl-07 Område Beskrivelse

17 Sl-07 Sl-07 er områdeklassificeret. Alder Deområdet er udbygget siden 1980'erne og er delvist ubebygget. Anvendelseshistorie Delområdet anvendes til lettere industri og værksteder. En gennemgang af topografiske kort og luftfotos viser, at anvendelseshistorien har været ensartet. Forureningsoplysninger Der er i delområdet registreret 9 virksomheder som vurderes at være potentielt diffust forurenende. Der er et V1-kortlagt og et V2-kortlagt areal i delområdet. Der er ikke kendskab til arealer i delområdet, hvor forureningsundersøgelser har vist, at jorden er lettere forurenet. Opfyldning Der foreligger ikke oplysninger om nogen større udbredelse af opfyldningsmaterialer Trafikanlæg Der er ikke større veje eller trafikanlæg i delområdet. Samlet vurdering Området er et erhvervsområde med potentielt diffust forurenede virksomheder. Delområdet forbliver områdeklassificeret.

Frederikssund Kommune. Oversigtskort Skibby med delområder. Forslag af 6. november 2008 til. Vurdering af gældende byzone. KS: Jacob Steffensen

Frederikssund Kommune. Oversigtskort Skibby med delområder. Forslag af 6. november 2008 til. Vurdering af gældende byzone. KS: Jacob Steffensen Frederikssund Kommune Forslag af 6. november 2008 til Vurdering af gældende byzone For Grontmij Carlbro: Bjarke Korsager KS: Jacob Steffensen By: Skibby Oversigtskort Skibby med delområder Figur 1: Oversigtskort

Læs mere

Allerød Kommune. Forslag af 4. december 2008 til. Vurdering af gældende byzone. KS: Jacob Steffensen. Lynge. By: KMS

Allerød Kommune. Forslag af 4. december 2008 til. Vurdering af gældende byzone. KS: Jacob Steffensen. Lynge. By: KMS Allerød Kommune Forslag af 4. december 2008 til Vurdering af gældende byzone For Grontmij Carlbro: Bjarke Korsager KS: Jacob Steffensen By: Lynge Figur 1: Oversigtskort over Lynge-området i Allerød Kommune.

Læs mere

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune Frederikssund Kommune Forslag af 6. november 2008 til Vurdering af gældende byzone For Grontmij Carlbro: Bjarke Korsager KS: Jacob Steffensen By: Frederikssund Oversigtskort Frederikssund med delområder

Læs mere

Ørum Oversigtskort over Ørum Rød Lys blå Gul Mørk blå

Ørum Oversigtskort over Ørum Rød Lys blå Gul Mørk blå Ørum Oversigtskort over Ørum Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificering. Øru-01 Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificeringen. Område Øru-01 Beskrivelse

Læs mere

Karup Oversigtskort over Karup Rød Lys blå Gul Mørk blå

Karup Oversigtskort over Karup Rød Lys blå Gul Mørk blå Karup Oversigtskort over Karup Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificering. Gul = inddraget i områdeklassificeringen. Mørk blå = byzone. Kar-01 Rød = områdeklassificeret. Lys

Læs mere

Ravnstrup Oversigtskort over Ravnstrup Rød Lys blå Gul Mørk blå

Ravnstrup Oversigtskort over Ravnstrup Rød Lys blå Gul Mørk blå Ravnstrup Oversigtskort over Ravnstrup Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificering. Gul = inddraget i områdeklassificeringen. Mørk blå = byzone. 1 Rav-01 Rød = områdeklassificeret.

Læs mere

Løgstrup. Oversigtskort over Løgstrup Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificering. Mørk blå = byzone.

Løgstrup. Oversigtskort over Løgstrup Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificering. Mørk blå = byzone. Løgstrup Oversigtskort over Løgstrup Løg-01 Område Løg-01 Beskrivelse Løg-01 er områdeklassificeret. Alder En stor del af området blev bebygget inden 1954. Størrelse Området er 20,6 ha. Anvendelseshistorie

Læs mere

Skals Oversigtskort over Skals Rød Lys blå Gul Mørk blå

Skals Oversigtskort over Skals Rød Lys blå Gul Mørk blå Skals Oversigtskort over Skals Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificering. Gul = inddraget i områdeklassificeringen. Mørk blå = byzone. 1 Ska-01 Rød = områdeklassificeret. Lys

Læs mere

Mønsted Oversigtskort over Mønsted Rød Lys blå Gul Mørk blå

Mønsted Oversigtskort over Mønsted Rød Lys blå Gul Mørk blå Mønsted Oversigtskort over Mønsted Rød = områdeklassificeret. Lys blå = undtaget fra områdeklassificering. Gul = inddraget i områdeklassificeringen. Mørk blå = byzone. 1 Møn-01 Rød = områdeklassificeret.

Læs mere

Bjerregrav. Oversigtskort over Bjerregrav Rød = områdeklassificeret. Gul = inddraget i områdeklassificeringen. Mørk blå = byzone.

Bjerregrav. Oversigtskort over Bjerregrav Rød = områdeklassificeret. Gul = inddraget i områdeklassificeringen. Mørk blå = byzone. Bjerregrav Oversigtskort over Bjerregrav 1 Bjg-01 Område Bjg-01 Beskrivelse Bjg-01 er områdeklassificeret. Alder En stor del af området er bebygget før 1954. Størrelse Området er 12,1 ha. Anvendelseshistorie

Læs mere

Regulativ for områdeklassificering i Odsherred Kommune

Regulativ for områdeklassificering i Odsherred Kommune Regulativ for områdeklassificering i Odsherred Kommune 2 Regulativ for områdeklassificering i Odsherred Kommune Baggrund for regulativet: Alle områder i byzone betragtes som lettere forurenet. Pr. 1. januar

Læs mere

Områder med lettere forurenet jord

Områder med lettere forurenet jord Teknik og Miljø Områder med lettere forurenet jord Forureningen skyldes bl.a. at skorstensrøg fra tidligere industri, røg fra kakkelovne, bilos, bålpladser, fyrværkeri og havegødskning har forurenet overfladejorden.

Læs mere

Område B15: Sydligt boligområde (18 ha) Område B16: Sydvestligt boligområde (101 ha) Område B17: Østligt boligområde (66 ha)

Område B15: Sydligt boligområde (18 ha) Område B16: Sydvestligt boligområde (101 ha) Område B17: Østligt boligområde (66 ha) Aalestrup Der er i Aalestrup identificeret 3 større sammenhængende områder, som kan udtages af områdeklassificeringen. Områderne er hovedsageligt afgrænset af lokalplaner og zonegrænser: Område B15: Sydligt

Læs mere

Område B12: Nordøstligt område v Seminariet (26 ha). Område B13: Sydøstligt boligområde (17 ha) Område B14: Vestligt boligområde (32 ha)

Område B12: Nordøstligt område v Seminariet (26 ha). Område B13: Sydøstligt boligområde (17 ha) Område B14: Vestligt boligområde (32 ha) Ranum Centrale dele af Ranum er aktuelt beliggende uden for byzone. Det er i forbindelse med områdeklassificeringen vurderet, at dette område ville kunne udtages, hvis det var beliggende i byzone. Området

Læs mere

Løgstør. Område B10: Sydvestligt boligområde (165 ha) Område B11: Centralt boligområde (76 ha)

Løgstør. Område B10: Sydvestligt boligområde (165 ha) Område B11: Centralt boligområde (76 ha) Løgstør Der er i Løgstør identificeret 2større sammenhængende områder, som kan udtages af områdeklassificeringen. Områderne er hovedsageligt afgrænset af lokalplaner og zonegrænser: Område B10: Sydvestligt

Læs mere

Aars. Område B18: Nordligt boligområde (163 ha) Område B19: Sydligt boligområde (237 ha)

Aars. Område B18: Nordligt boligområde (163 ha) Område B19: Sydligt boligområde (237 ha) Aars Der er i Aars identificeret 2 større sammenhængende områder, som kan udtages af områdeklassificeringen. Områderne er hovedsageligt afgrænset af lokalplaner og zonegrænser: Område B18: Nordligt boligområde

Læs mere

Kriterierne fremgår af Grontmij Carl Bros notat vedr. Områdeklassificering i Frederikssund Kommune af 19. november 2007.

Kriterierne fremgår af Grontmij Carl Bros notat vedr. Områdeklassificering i Frederikssund Kommune af 19. november 2007. Nupark 51 7500 Holstebro Danmark T +45 9612 7575 F +45 9612 7576 www.grontmij-carlbro.dk Til: Frederikssund Kommune Sektionen for Natur og Miljø Att.: Camilla Blankholm Lophaven CVR-nr. 48233511 12. marts

Læs mere

Sydvestligt boligområde (24,6 ha) Sydøst boligområde (11,6 ha)

Sydvestligt boligområde (24,6 ha) Sydøst boligområde (11,6 ha) Gedsted Der er i Gedsted identificeret 3 større sammenhængende områder, som kan udtages af områdeklassificeringen. Områderne er hovedsageligt afgrænset af lokalplaner og zonegrænser: Område B5: Område

Læs mere

Nordligt boligområde (44 ha) Østligt boligområde (34 ha)

Nordligt boligområde (44 ha) Østligt boligområde (34 ha) Farsø Der er i Farsø identificeret 4 større sammenhængende områder, som kan udtages af områdeklassificeringen. Områderne er hovedsageligt afgrænset af lokalplaner og zonegrænser: Område B1: Område B2:

Læs mere

Kriteriedokument. Kriterier for inddragelse og undtagelse fra områdeklassificeringen. Godkendt : 1 GENERELT OM OMRÅDEKLASSIFICERING

Kriteriedokument. Kriterier for inddragelse og undtagelse fra områdeklassificeringen. Godkendt : 1 GENERELT OM OMRÅDEKLASSIFICERING Kriteriedokument Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 8228 1400 F +45 8228 1401 www.grontmij-carlbro.dk CVR-nr. 48233511 Kriterier for inddragelse og undtagelse fra områdeklassificeringen i Guldborgsund

Læs mere

Forslag om udtagning af områder fra områdeklassificeringen

Forslag om udtagning af områder fra områdeklassificeringen 04-06-2018 Sags id.: 07/14694 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen Forslag om udtagning af områder fra områdeklassificeringen Jord beliggende i byzone er efter reglerne i jordforureningsloven som udgangspunkt

Læs mere

Teknik og Miljø. skorstensrøg. fyrværkeri. havegødskning bålpladser udstødningsgas fra. Regulativ. Lettere forurenet jord

Teknik og Miljø. skorstensrøg. fyrværkeri. havegødskning bålpladser udstødningsgas fra. Regulativ. Lettere forurenet jord Teknik og Miljø røg fra kakkelovne skorstensrøg fyrværkeri havegødskning bålpladser udstødningsgas fra biler Regulativ Lettere forurenet jord Forureningen skyldes bl.a. at skorstensrøg fra tidligere industri,

Læs mere

Undtagelse af 3 områder fra områdeklassificering i Greve Kommune

Undtagelse af 3 områder fra områdeklassificering i Greve Kommune Bilag 2 til Regulativ for jord: Undtagelse af 3 områder fra områdeklassificering i Greve Kommune De 3 områder beskrevet i dette udkast, Tune Nordøst, Tværhøjgård og Langagergård, ønskes alle undtages fra

Læs mere

Teknisk notat. : Camilla Bjerg Pedersen 1 OMRÅDEKLASSIFICERING

Teknisk notat. : Camilla Bjerg Pedersen 1 OMRÅDEKLASSIFICERING Teknisk notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F www.grontmij-carlbro.dk Områdeklassificering i Frederikssund Kommune. Kriterier for inddragelse og undtagelse fra områdeklassificeringen

Læs mere

Kriteriedokument. Kriterier for inddragelse og undtagelse fra områdeklassificeringen. : Susanne Andrup Kristensen 1 GENERELT OM OMRÅDEKLASSIFICERING

Kriteriedokument. Kriterier for inddragelse og undtagelse fra områdeklassificeringen. : Susanne Andrup Kristensen 1 GENERELT OM OMRÅDEKLASSIFICERING Kriteriedokument Nupark 51 7500 Holstebro Danmark T +45 9612 7575 F +45 9612 7576 www.grontmij-carlbro.dk CVR-nr. 48233511 Kriterier for inddragelse og undtagelse fra områdeklassificeringen i Holstebro

Læs mere

Dokumentationsrapport for områdeklassificering i Hillerød Kommune. Rekvirent. Rådgiver. Hillerød Kommune Teknik Trollesmindealle 27 3400 Hillerød

Dokumentationsrapport for områdeklassificering i Hillerød Kommune. Rekvirent. Rådgiver. Hillerød Kommune Teknik Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Rekvirent Hillerød Kommune Teknik Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Stine Røtzler Møller Telefon 7232 2162 E-mail srm@hillerod.dk Rådgiver Orbicon A/S Ringstedvej 20 4000 Roskilde Telefon 46 30 03 10 E-mail

Læs mere

Nyborg Kommune. Regulativ for jordflytning i Nyborg

Nyborg Kommune. Regulativ for jordflytning i Nyborg Nyborg Kommune Regulativ for jordflytning i Nyborg Kommune Februar 2008 Nyborg Kommune Regulativ for jordflytning i Nyborg Kommune Februar 2008 Ref 07727085 J00004-4-KATN(4) Version 4 Dato 2008-01-21 Udarbejdet

Læs mere

Regulativ for områdeklassificering og jordflytning i Norddjurs Kommune

Regulativ for områdeklassificering og jordflytning i Norddjurs Kommune Regulativ for områdeklassificering og jordflytning i Norddjurs Kommune Maj? 2010 Indholdsfortegnelse 1. Formål 1 2. Lovgrundlag 1 3. Gyldigheds- og anvendelsesområde 1 4. Anmeldelse af jordflytninger 1

Læs mere

BAGGRUNDSNOTAT FOR OMRÅDEKLASSIFICERING I SYDDJURS KOMMUNE

BAGGRUNDSNOTAT FOR OMRÅDEKLASSIFICERING I SYDDJURS KOMMUNE 1 of 25 BAGGRUNDSNOTAT FOR OMRÅDEKLASSIFICERING I SYDDJURS KOMMUNE 1. Baggrund...2 2. Metodebeskrivelse...3 2.1. Udpegning af byzonen...3 2.2. Baggrundsmateriale...3 2.3. Områdeklassificering af byzoner...4

Læs mere

Dokumentationsrapport for områdeklassificering i Lejre Kommune. Rekvirent. Rådgiver. Lejre Kommune Center for Byg og Miljø Lejrevej 15 4320 Lejre

Dokumentationsrapport for områdeklassificering i Lejre Kommune. Rekvirent. Rådgiver. Lejre Kommune Center for Byg og Miljø Lejrevej 15 4320 Lejre Rekvirent Lejre Kommune Center for Byg og Miljø Lejrevej 15 4320 Lejre Michael Wurm Pedersen Telefon 46 46 46 46 E-mail mwpe@lejre.dk Rådgiver Orbicon A/S Ringstedvej 20 4000 Roskilde Telefon 46 30 03

Læs mere

1 of 10. Regulativ for jordstyring

1 of 10. Regulativ for jordstyring 1 of 10 Regulativ for jordstyring Marts 2014 2 of 10 Indholdsfortegnelse 1. Formål 2 2. Lovgrundlag 2 3. Definitioner 2 4. Gyldigheds- og anvendelsesområde 2 5. Anmeldelse af jordflytninger 2 5.1 Anmeldelse

Læs mere

OMRÅDEKLASSIFICERING ANNO 1 STATUS OG ERFARINGER

OMRÅDEKLASSIFICERING ANNO 1 STATUS OG ERFARINGER OMRÅDEKLASSIFICERING ANNO 1 STATUS OG ERFARINGER Geolog Bjarke Korsager Geolog Jacob Steffensen Grontmij Carl Bro A/S Vintermøde om jord- og grundvandsforurening Vingstedcentret 10. 11. marts 2009 RESUMÉ

Læs mere

Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Afdeling: Byg og Miljø Dato: MÅNED ÅÅÅÅ TEKNIK OG MILJØ Regulativ for områdeklassificering og jordstyring i Norddjurs Kommune Ændringer skrevet med rødt. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89

Læs mere

Regulativ for jordflytning

Regulativ for jordflytning Regulativ for jordflytning Februar 2011 Indholdsfortegnelse 1. Formål 2 2. Lovgrundlag 2 3. Gyldigheds- og anvendelsesområde 2 4. Anmeldelse af jordflytninger 2 4.1 Anmeldelse af jord 3 4.2 4.3 Iværksættelse

Læs mere

Regulativ for områdeklassificering og analysefri områder. Godkendt af Randers Byråd den 22. september 2008

Regulativ for områdeklassificering og analysefri områder. Godkendt af Randers Byråd den 22. september 2008 Regulativ for områdeklassificering og analysefri områder Godkendt af Randers Byråd den 22. september 2008 Regulativ for områdeklassificering og analysefri områder Regulativ for områdeklassificering og

Læs mere

Regulativ for jord. Læs om: Regler for jord, som er affald herunder områdeklassificering og flytning af jord. Oktober

Regulativ for jord. Læs om: Regler for jord, som er affald herunder områdeklassificering og flytning af jord. Oktober Regulativ for jord Læs om: Regler for jord, som er affald herunder områdeklassificering og flytning af jord Oktober 2016 1 1 Formål 1.1 Affaldshåndtering Formålet med dette regulativ er at fastsætte regler

Læs mere

, -' ' *. # 0 % 0.&2,

, -' ' *. # 0 % 0.&2, Regulativ for jord Roskilde Kommune Gældende fra 1. januar 2012 ! "!##$ %!$&'& (!&& ) *&+&, -' ' *. # /# 01$,...5 0 % 0.&2, 1 Regulativet har til formål at: - Inddrage og undtage områder fra områdeklassificeringen

Læs mere

Regulativ for jord Roskilde Kommune Udkast

Regulativ for jord Roskilde Kommune Udkast Regulativ for jord Roskilde Kommune Udkast Indhold 1. Formål... 2 2. Gyldigheds- og anvendelsesområde... 2 3. Lovgrundlag og definitioner... 2 4. Områdeklassificering... 2 5. Analysefrie delområder...

Læs mere

Gennemgang og klassificering af byzoner og kommuneplanlagte områder i Randers Kommune

Gennemgang og klassificering af byzoner og kommuneplanlagte områder i Randers Kommune Bilag 1 Gennemgang og klassificering af byzoner og kommuneplanlagte områder i Randers Kommune Områder fra den tidligere Randers Kommune Byzone Randers, Dronningborg, Vorup og Kristrup Randers byzone er

Læs mere

1. Baggrund for og formål med områdeklassificeringen og udpegning af analysefrizoner

1. Baggrund for og formål med områdeklassificeringen og udpegning af analysefrizoner NOTAT 12. november 2007 Journal nr. 029799-421201 Bilag 1: Baggrundsnotat om områdeklassificering af lettere forurenede arealer, udpegning af analysefri zoner og anmeldelse og dokumentation i forbindelse

Læs mere

NOTAT Dato

NOTAT Dato NOTAT Dato 10.04.2008 Regulativ om jordstyring i Nordfyns Kommune Sagens problematik hvad drejer det sig om (faktum) Ny lovgivning Den 1. januar 2008 trådte 50 a i Jordforureningsloven i kraft, hvorefter

Læs mere

Notat. Værløse Kommune FLYVESTATION VÆRLØSE. Forureningsforhold på Flyvestation Værløse. 21. august 2006

Notat. Værløse Kommune FLYVESTATION VÆRLØSE. Forureningsforhold på Flyvestation Værløse. 21. august 2006 Notat Rådgivende ingeniører og planlæggere A/S NIRAS Sortemosevej 2 DK-450 Allerød Værløse Kommune FLYVESTATION VÆRLØSE Telefon 4810 4200 Fax 4810 400 E-mail niras@niras.dk CVR-nr. 7295728 Tilsluttet F.R.I

Læs mere

Helsingør Kommune. Regulativ for jordstyring. inklusive områdeklassificering. Januar 2008 Opdateret juni 2013

Helsingør Kommune. Regulativ for jordstyring. inklusive områdeklassificering. Januar 2008 Opdateret juni 2013 Regulativ for erhvervsaffald Helsingør Kommune - 2013 Helsingør Kommune Regulativ for jordstyring inklusive områdeklassificering Januar 2008 Opdateret juni 2013 Udarbejdet af: Helsingør Kommune Center

Læs mere

Lovbekendtgørelse om forurenet jord nr. 282 af 22. marts 2007.

Lovbekendtgørelse om forurenet jord nr. 282 af 22. marts 2007. Regulativ for Jordstyring I Halsnæs Kommune Januar 2008 Natur og Udvikling Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Lovgrundlag 3. Gyldigheds- og anvendelsesområde 4. Anmeldelser af jordflytninger/anmeldepligt

Læs mere

UDKAST TIL NYT JORDSTYRINGSREGULATIV - JORDREGULATIV FOR GRIBSKOV KOMMUNE PR

UDKAST TIL NYT JORDSTYRINGSREGULATIV - JORDREGULATIV FOR GRIBSKOV KOMMUNE PR Side 1 af 5 Tilbage Frem UDKAST TIL NYT JORDSTYRINGSREGULATIV - JORDREGULATIV FOR GRIBSKOV KOMMUNE PR. 01.01.11 Fristen for bemærkninger er d. 9. november 2010, til plan-byg@gribskov.dk Al jord der skal

Læs mere

Forslag til Ændring 2010.10 i Kommuneplan 2010-2022. Jordforurening. Marts 2012. Esbjerg Kommune

Forslag til Ændring 2010.10 i Kommuneplan 2010-2022. Jordforurening. Marts 2012. Esbjerg Kommune i Kommuneplan 2010-2022 Jordforurening Marts 2012 Esbjerg Kommune Kommuneplan 2010-2022 Baggrund Esbjerg Byråd vedtog den 05-03-2012 at offentliggøre Forslag til Ændring 2010.10 i Kommuneplan 2010-2022,

Læs mere

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER V/NIELS J. KØBKE

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER   V/NIELS J. KØBKE Blushøjvej (15), 2450 København SV. Beliggenhed: Grunden er beliggende i erhvervsområde ved Gammel Køge Landevej og Ellebjergvej. Ejendommen har jernbane som nabo og på den anden side af jernbanen ligger

Læs mere

Byudvikling på forurenede grunde - Byudvikling i København, Nordhavn ATV-møde 1. november 2017 Pia Thomsen

Byudvikling på forurenede grunde - Byudvikling i København, Nordhavn ATV-møde 1. november 2017 Pia Thomsen Byudvikling på forurenede grunde - Byudvikling i København, Nordhavn ATV-møde 1. november 2017 Pia Thomsen Grønttorvet >

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 8. Anmeldepligtige ejendomme udenfor områdeklassificeringen

Indholdsfortegnelse. 8. Anmeldepligtige ejendomme udenfor områdeklassificeringen Regulativ for jordflytning og områdeklassificering. Februar 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Formål 3. Lovgrundlag 4. Gyldigheds- og anvendelsesområde 5. Jordflytninger 6. Områdeklassificering

Læs mere

OMRÅDEKLASSIFICERING I FAXE KOMMUNE

OMRÅDEKLASSIFICERING I FAXE KOMMUNE OMRÅDEKLASSIFICERING I FAXE KOMMUNE 1. Indledning Fra 1. januar 2008 er alle arealer inden for byzone klassificeret som lettere forurenede også kaldet områdeklassificeret. Faxe Kommune har bedt NIRAS A/S

Læs mere

Regulativ for jordstyring

Regulativ for jordstyring Regulativ for jordstyring Februar 2012 Regulativ for jordstyring i Nyborg Kommune Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Lovgrundlag 3. Gyldigheds- og anvendelsesområde 4. Områder omfattet af områdeklassificeringen

Læs mere

Jordforureningsattest

Jordforureningsattest Jordforureningsattest Denne jordforureningsattest er baseret på de informationer, der er registreret i den fællesoffentlige landsdækkende database på jordforureningsområdet, DKjord. Attesten er baseret

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 861. Boligområde ved Øster Kringelvej i Gl. Egå. Tillæg nr. 154 til Kommuneplan 2001

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 861. Boligområde ved Øster Kringelvej i Gl. Egå. Tillæg nr. 154 til Kommuneplan 2001 Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 11. maj 2009 Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 861. Boligområde ved Øster Kringelvej i Gl. Egå. Tillæg nr. 154 til Kommuneplan

Læs mere

Kortlægning, Værditabsordningen og 1/2 meter-reglen

Kortlægning, Værditabsordningen og 1/2 meter-reglen Miljøjura for enhver ATV-møde tirsdag den 17. juni 2008 Kortlægning, Værditabsordningen og 1/2 meter-reglen nogle praktiske aspekter af betydningen for boligejere, sagsbehandlere og andre Kortlægning,

Læs mere

OMRÅDEKLASSIFICERING AF DIFFUST FORURENET JORD

OMRÅDEKLASSIFICERING AF DIFFUST FORURENET JORD OMRÅDEKLASSIFICERING AF DIFFUST FORURENET JORD Cand.techn.soc. Helle Møller Jensen Cand.techn.soc. Line Skovrider Institut for Miljø, Samfund og Rumlig Forandring Roskilde Universitetscenter ATV JORD OG

Læs mere

LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED

LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED REDEGØRELSE Udarbejdet i henhold til Lov om Planlægning 16. LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED Lokalplanområdet er beliggende i den vestlige del af Fakse by. Området afgrænses mod nord af Rønnedevej, mod øst

Læs mere

INFORMATION TIL BORGERE I ROSKILDE VEST

INFORMATION TIL BORGERE I ROSKILDE VEST INFORMATION TIL BORGERE I ROSKILDE VEST Civilingeniør Tommy Koefoed Roskilde Amt ATV MØDE SUNDHED OG RISIKOOPFATTELSE RADISSON, SAS - H.C. ANDERSEN HOTEL 16. maj 2002 1. RESUMÉ I den vestlige del af Roskilde

Læs mere

På baggrund af de indkomne høringssvar og forvaltningens ændringsforslag foreslås nedenstående ændringer:

På baggrund af de indkomne høringssvar og forvaltningens ændringsforslag foreslås nedenstående ændringer: Bilag 4 Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 318 for et boligområde ved Vordevej og Villumhøj i Løgstrup samt Kommuneplan 2006 - Rammebestemmelser for Viborg Kommune

Læs mere

Udtagning og inddragelse af områder i områdeklassificeringen.

Udtagning og inddragelse af områder i områdeklassificeringen. Notat NIRAS A/S Åboulevarden 80 DK-8000 Århus C Silkeborg Kommune SILKEBORG KOMMUNES OMRÅDEKLASSIFICERING JF. JORDFORURENINGSLOVENS 50 A Telefon 8732 3232 Fax 8732 3200 E-mail CVR-nr. 37295728 Tilsluttet

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Kommuneplan Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Erhvervsområde ved Jordemodervej, Ringsted Nord April 2016 KOMMUNEPLANTTILÆG NR. 4 3 TILLÆG NR. 4 TIL RINGSTED KOMMUNES KOMMUNEPLAN 2013-2025 Baggrund og intentioner

Læs mere

Lejre Kommunes samling af regulativer vedrørende anmeldelse af jordflytning (jordflytningsregulativet)

Lejre Kommunes samling af regulativer vedrørende anmeldelse af jordflytning (jordflytningsregulativet) Lejre Kommunes samling af regulativer vedrørende anmeldelse af jordflytning (jordflytningsregulativet) 0. Indledning Dette regulativ er en samling af bestemmelser fastsat i medfør af lov om forurenet jord

Læs mere

Udtagning og inddragelse af områder i områdeklassificeringen.

Udtagning og inddragelse af områder i områdeklassificeringen. Notat NIRAS A/S Åboulevarden 80 DK-8000 Århus C Vejle Kommune VEJLE KOMMUNES OMRÅDEKLASSIFICERING JF. JORDFORURENINGSLOVENS 50 A Telefon 8732 3232 Fax 8732 3200 E-mail CVR-nr. 37295728 Tilsluttet F.R.I

Læs mere

Foldagervej 6, 4623 Lille Skensved

Foldagervej 6, 4623 Lille Skensved SALGSPROSPEKT Lagerhal på indhegnet grund og med god oplagsplads Mulighed for yderligere bebyggelse Foldagervej 6, 4623 Lille Skensved Sag 12015011 . Mægler: Regitze Lund Dato: 13. april 2015 EJENDOMMEN

Læs mere

Bjørnbaksvej 25, 2770 Kastrup

Bjørnbaksvej 25, 2770 Kastrup SALGSOPSTILLING Bjørnbaksvej 25, 2770 Kastrup Sag 956TL000040 Erhvervsejendom i godt erhvervskvarter Pris: kr. 2.950.000 Erhvervsareal: 224 m² . Mægler: Torben Lund Dato: 17. august 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

Udført/kontrol: MGT/FOE Nr.: 01 Dato: Rev.: 01

Udført/kontrol: MGT/FOE Nr.: 01 Dato: Rev.: 01 NOTAT Sagsnavn: Byudvikling, Skousbo-kvarteret i Viby Sag nr.: 19-0068 Emne: Afrapportering Udført/kontrol: MGT/FOE Nr.: 01 Dato: 2019-03-05 Rev.: 01 Baggrund I forbindelse med en mulig ejendomshandel

Læs mere

Regulativ for jordstyring og områdeklassificering

Regulativ for jordstyring og områdeklassificering Regulativ for jordstyring og områdeklassificering Faxe Kommune Natur & Miljø 2013 1/28 Udarbejdet af: Faxe Kommune Natur & Miljø Frederiksgade 9 4690 Haslev Telefon: 5620 3000 www.faxekommune.dk Forord

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg - Ærø Kommune

Forslag til Kommuneplantillæg - Ærø Kommune Forslag til Kommuneplantillæg - Ærø Kommune Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplanramme Ma. Bl3 2015 Offentlighedsperiode Forslag til Kommuneplantillæg nr. 8 var sammen med forslag til lokalplan 101-4 fremlagt

Læs mere

Jordregulativ 2013 PLAN OG MILJØ Ikrafttrædelse 13. august 2013

Jordregulativ 2013 PLAN OG MILJØ Ikrafttrædelse 13. august 2013 Jordregulativ 2013 PLAN OG MILJØ Ikrafttrædelse 13. august 2013 Indholdsfortegnelse Generel del... 2 1 Formål... 2 1.1 Affaldshåndtering... 2 1.2 Jordflytning og områdeklassificering... 2 2 Lovgrundlag...

Læs mere

INTENTIONER OG PRINCIPPER MED JORDFLYTNINGSBEKENDTGØRELSEN

INTENTIONER OG PRINCIPPER MED JORDFLYTNINGSBEKENDTGØRELSEN INTENTIONER OG PRINCIPPER MED JORDFLYTNINGSBEKENDTGØRELSEN Funktionsleder, cand.pharm. Irene Edelgaard Miljøstyrelsen ATV JORD OG GRUNDVAND VINTERMØDE OM JORD- OG GRUNDVANDSFORURENING VINGSTEDCENTRET 4.

Læs mere

Forslag til byudlæg og ændret rækkefølge i Kommuneplan 2017

Forslag til byudlæg og ændret rækkefølge i Kommuneplan 2017 Forslag til byudlæg og ændret rækkefølge i Kommuneplan 2017 Oversigt over ønsker til nye byudlæg Ønsker og forespørgsler om nye byudlæg I tilknytning til byzonebyer Erhvervsområde Skibby Nord Hanghøjgård,

Læs mere

SALGSPROSPEKT Industrivej 20, Grønnemose, 5560 Aarup

SALGSPROSPEKT Industrivej 20, Grønnemose, 5560 Aarup ½- SALGSPROSPEKT Arealer Grundareal 23.234 m 2 Pris Kontantpris kr. 2.900.000,- excl. moms ERHVERVSGRUND MED UNIK FACADEBELIGGENHED MIDT I DANMARK TIL 125 KR. PR. M² Beliggende ved afkørsel 55 (Aarup)

Læs mere

JORDSTYRING - UDKAST TIL NYE REGLER

JORDSTYRING - UDKAST TIL NYE REGLER JORDSTYRING - UDKAST TIL NYE REGLER Cand.scient. Ulla Højsholt Miljøstyrelsen, Jord & Affald ATV MØDE JORDFORURENING 2007 SCHÆFFERGÅRDEN 14. Juni 2007 RESUMÉ Gennem jordstyringen kan myndighederne og

Læs mere

Indstilling. Godkendelse af Jordflytningsregulativ herunder udstrækning af områdeklassificering af let forurenet jord. 1. Resume

Indstilling. Godkendelse af Jordflytningsregulativ herunder udstrækning af områdeklassificering af let forurenet jord. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten iljø Den 28. maj 2008 Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune Godkendelse af Jordflytningsregulativ herunder udstrækning af områdeklassificering af let

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig. Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig.

Salgsprospekt. for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig. Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig. Salgsprospekt for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig Salgspris kontant: Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig. 850.000,- kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 160 m² Tinglyst areal:

Læs mere

Regulativ for jordstyring. Struer Kommune

Regulativ for jordstyring. Struer Kommune Regulativ for jordstyring Struer Kommune April 2008 Struer Kommune Regulativ for jordstyring Indholdsfortegnelse 1. Formål...1 2. Lovgrundlag...1 3. Gyldigheds- og anvendelsesområde...1 4. Anmeldelse af

Læs mere

Delvis ophævelse af lokalplan 289 Boliger ved Sønderskovvej. August 2016

Delvis ophævelse af lokalplan 289 Boliger ved Sønderskovvej. August 2016 Delvis ophævelse af lokalplan 289 Boliger ved Sønderskovvej August 2016 1 Indholdsfortegnelse Hvad er ophævelse af en lokalplan? 3 Formål og baggrund 4 Retlige og faktiske konsekvenser 5 Miljøvurdering

Læs mere

Jordregulativ for Brønderslev Kommune

Jordregulativ for Brønderslev Kommune Jordregulativ for Brønderslev Kommune Gældende fra den 16. oktober 2018 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 99 45 45 45 raadhus@99454545.dk www.bronderslev.dk 0 Indholdsfortegnelse Baggrund... 2

Læs mere

SALGSOPSTILLING INVESTERINGSEJENDOM I NORDBYEN BOLIG / VÆRKSTED / LAGER. A.Andersens Vej 6, 8600 Silkeborg. Sag 1083

SALGSOPSTILLING INVESTERINGSEJENDOM I NORDBYEN BOLIG / VÆRKSTED / LAGER. A.Andersens Vej 6, 8600 Silkeborg. Sag 1083 SALGSOPSTILLING INVESTERINGSEJENDOM I NORDBYEN BOLIG / VÆRKSTED / LAGER A.Andersens Vej 6, 8600 Silkeborg Sag 1083 FULDT UDLEJET EJENDOM - ET BOLIGLEJEMÅL OG TO ERHVERVSLEJEMÅL GOD BYGNINGSMÆSSIG OG SOLID

Læs mere

Salgsprospekt. for grundene. Teglvænget 13 og 17, 7400 Herning. To ubebyggede grunde i et fuldt udbygget erhvervsområde i Hernings vestlige bydel

Salgsprospekt. for grundene. Teglvænget 13 og 17, 7400 Herning. To ubebyggede grunde i et fuldt udbygget erhvervsområde i Hernings vestlige bydel Salgsprospekt for grundene Teglvænget 13 og 17, 7400 Herning To ubebyggede grunde i et fuldt udbygget erhvervsområde i Hernings vestlige bydel Salgspris kontant, ekskl. moms: 2.000.000,- kr. Grundareal

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan

Forslag til Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan Forslag til Kommuneplantillæg nr. 02-630 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Område til teknisk anlæg Industri Syd, Tønder 630.81.4 630.31.2 630.81.2 TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø April 2013 Kommuneplantillæg

Læs mere

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag JA1838S. Stationsvej 9-11A, 3550 Slangerup

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag JA1838S. Stationsvej 9-11A, 3550 Slangerup Salgsopstilling Investeringsejendom Sag JA1838S Stationsvej 9-11A, 3550 Slangerup Stabile lejere Parkeringsforhold ved bygningerne Central beliggenhed i Slangerup Kontantpris kr. 14.500.000 / Startforrentning

Læs mere

Tilsynskampagne 2014 Virksomheder

Tilsynskampagne 2014 Virksomheder Tilsynskampagne 2014 Virksomheder Tilsynskampagne for opbevaring af miljøfarlige produkter og miljøfarligt affald 2014 Beskyttelse af jord og grundvand via fokus på håndtering og opbevaring af farligt

Læs mere

Regulativ for jordstyring og områdeklassificering

Regulativ for jordstyring og områdeklassificering Regulativ for jordstyring og områdeklassificering Faxe Kommune Center for Teknik & Miljø 2013 1/28 Udarbejdet af: Faxe Kommune Center for Teknik & Miljø Frederiksgade 9 4690 Haslev Telefon: 5620 3000 www.faxekommune.dk

Læs mere

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Teglvænget 135 A-B, 7400 Herning. Lager ejendom med store indhegnede og befæstede arealer.

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Teglvænget 135 A-B, 7400 Herning. Lager ejendom med store indhegnede og befæstede arealer. Salgsprospekt for lager- og produktionsejendommen Teglvænget 135 A-B, 7400 Herning 10 Salgspris kontant: Lager ejendom med store indhegnede og befæstede arealer. 1.900.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR:

Læs mere

Lejemål i flot og præsentabel ejendom

Lejemål i flot og præsentabel ejendom Lejemål i flot og præsentabel ejendom Til kontor eller showroom - SKAL SES! Sag 20R14050 TIL LEJE Roskilde - Lykkegårdsvej 17 50% LEJERABAT I 3 MÅNEDER! Attraktiv m²-leje! Gode m² i præsentabel ejendom

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

INSTRUKTION UNDERSØGELSE AF FORURENET JORD PÅ VEJAREALER

INSTRUKTION UNDERSØGELSE AF FORURENET JORD PÅ VEJAREALER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON December 2013 13/19372-1 Agnete Jørgensen agjo@vd.dk 72442411 INSTRUKTION UNDERSØGELSE AF FORURENET JORD PÅ VEJAREALER 1. FORMÅL Denne instruktion anvendes for

Læs mere

Brug af 3D geologiske modeller i urbane forureningssager

Brug af 3D geologiske modeller i urbane forureningssager Gør tanke til handling VIA University College Brug af 3D geologiske modeller i urbane forureningssager Af Theis R. Andersen*og Søren Erbs Poulsen* * VIA University College konceptuelle modeller til 3D

Læs mere

Vejledning om områdeklassificering

Vejledning om områdeklassificering Vejledning om områdeklassificering Vejledning fra Miljøstyrelsen Nr. 3 2007 Indhold 1 INDLEDNING 5 1.1 BAGGRUND 5 1.2 FORMÅL OG MÅLGRUPPE 7 1.3 ØVRIGE VEJLEDNINGER 8 2 LETTERE FORURENET JORD 9 2.1 KILDER

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 15, 7441 Bording. Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 15, 7441 Bording. Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 15, 7441 Bording Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed Salgspris kontant: 5.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 3.424 m² Grundareal

Læs mere

Regulativ for jordstyring i Lemvig Kommune

Regulativ for jordstyring i Lemvig Kommune Regulativ for jordstyring i Lemvig Kommune den 27.08.2008 Indholdsfortegnelse 1. Formål...1 2. Lovgrundlag...1 3. Gyldigheds- og anvendelsesområde...1 4. Anmeldelse af jordflytninger...1 4.1 Anmeldelse

Læs mere

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro.

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro. Svend Døssing Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE, CVR nr. 11992994 Formand Jon Pugholm Den Selvejende Institution Klejtrup Friplejehjem Fuglevænget 48 Klejtrup 9500 Hobro Viborg, den 24-01-2013

Læs mere

Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan

Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan Kommuneplantillæg nr. 69-510 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Bymidten og Gesingvej området Skærbæk TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø august 2018 2 Indhold VEJLEDNING HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?... 4 INDSIGELSER,

Læs mere

OMRÅDEKLASSIFICERING AF JORD I BYZONER

OMRÅDEKLASSIFICERING AF JORD I BYZONER OMRÅDEKLASSIFICERING AF JORD I BYZONER Teknik & Miljø 2009 OMRÅDEKLASSIFICERING AF BYZONER Pr. 1. januar 2008 trådte Jordforureningslovens (JFL) 50a i kraft. Bestemmelsen betyder, at jord i byzoneområde,

Læs mere

Ø. Tørslev. 14. Rammer, Ø. Tørslev. Ø. Tørslev set fra sydøst. Ø. Tørslev set fra nordvest med fjorden i baggrunden.

Ø. Tørslev. 14. Rammer, Ø. Tørslev. Ø. Tørslev set fra sydøst. Ø. Tørslev set fra nordvest med fjorden i baggrunden. 14. Rammer, set fra sydøst. set fra nordvest med fjorden i baggrunden. 93 14. Rammer, N Blandet bolig og erhverv Boligområde Butiksområde Erhvervsområde Landområde Rekreation /fritidsformål Sommerhusområde

Læs mere

Miljøvurdering af Kommuneplantillæg nr. 3 og lokalplan 1.75

Miljøvurdering af Kommuneplantillæg nr. 3 og lokalplan 1.75 APRIL 2016 ISHØJ KOMMUNE Miljøvurdering af Kommuneplantillæg nr. 3 og lokalplan 1.75 MILJØVURDERINGSRAPPORT ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

Kommuneplantillæg - Ærø Kommune

Kommuneplantillæg - Ærø Kommune Kommuneplantillæg - Ærø Kommune Kommuneplantillæg nr. 9 Kommuneplanramme Ma. E6 2015 Offentlighedsperiode Kommuneplantillæg nr. 9 var sammen med lokalplan 123-5 fremlagt i offentlig høring 8 uger fra 28.

Læs mere

Miljøvurdering. Miljørapport. Lokalplan 1.62. Boliger og bydelscenter ved Ishøj Strandvej. Ishøj Kommune

Miljøvurdering. Miljørapport. Lokalplan 1.62. Boliger og bydelscenter ved Ishøj Strandvej. Ishøj Kommune Miljøvurdering Lokalplan 1.62 Boliger og bydelscenter ved Ishøj Strandvej Miljørapport 2011 Ishøj Kommune Miljøvurderingen er udarbejdet af MOE & BRØDSGAARD i samarbejde med Ishøj Kommune Miljøvurdering

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 50 Erhvervsområde ved Lumbyvej Næsby Næsbyhoved-Broby - Allesø Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 Kirkestie n Kirke stien Spangåvej Ve ær K d et år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere