Referat fra orienteringsaften afholdt den 2. oktober 2018 på Klitten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra orienteringsaften afholdt den 2. oktober 2018 på Klitten"

Transkript

1 Referat fra orienteringsaften afholdt den 2. oktober 2018 på Klitten Til mødet var inviteret bestyrelser fra de 4 omkringliggende grundejerforeninger (Klittens, Nørklit, Sønderklit og Fred og Ro), samt protestgruppen mod opførsel af en ny Klitten. Der var desværre afbud fra protestgruppen. Formålet med mødet er, at give en status på det projekt som bestyrelsen for Lejrcenter Klitten arbejder med samt at få belyst fakta omkring projektet og byggeriet. Der ud over er det meningen, at der blev mulighed for at stille spørgsmål og kommenterer projektet og processen vedr. lokalplansansøgning. Velkomst ved Jens Højer, formand for Lejrcenter Klitten. Tak for et rigtig flot fremmøde, dejligt at så mange har lyst til at deltage i informationsmødet. Kort præsentationsrunde af de fremmødte. FDF Lejrcenter Klitten gennemgik projektforslag til nyt lejrcenter. Billedpræsentation som tidligere vist på åbent informationsmøde den 30. marts Vi ønsker, at etablerer et nyt og moderne lejrcenter, som bygges efter nyeste standarder og normer. Vi ønsker, at bygge miljørigtigt og med fokus på energioptimering. Derfor er solceller, jordenergi og isoleringsevne naturligvis tænkt ind i byggeriet. Vi ønsker at etablerer en 0- energi bygning. Lokalplansforslag Baggrunden for at ansøge om en ny lokalplan for området ved Lejrcenter Klitten, er udelukkende fordi der i den gamle lokalplan fra 1960 erne, er at der fremgår en max. byggehøjde på 2,40 meter. Den byggehøjde er ikke tilstrækkelig for, at bygge et nyt og moderne lejrcenter som opfylder nutidens krav og ønsker til isolering, loftshøjde, og til højvandssikring.

2 Med ønsket om en åben dialog blev ordet frit. Der kunne spørges ind til de forskellige ting, som man som bestyrelsesmedlem og grundejer ønskede mere viden om. Herunder forsøgt gengivet i spørgsmål/svar: Er det korrekt som rygterne siger, at det nye lejrcenter bliver med væsentligt flere (op mod det dobbelte) antal senge pladser? Nej, der opføres et lejrcenter med plads til nogenlunde samme antal overnatningspladser (Kan varierer lidt for at få rumfordelingen til at gå op). Pt. er der plads til 86 personer, men det er oftest lejet ud til grupper på mellem personer. Hvorfra kommer historien om vandreklitter? Det kan vi også undres over. Vi er ikke bekendt med problemer omkring en stor vandreklit. Kommentar fra salen: kan berette om, at der både ses heste og mountainbikes i klitterne langs kysten, så mener nok det kan være dem, der menes. Lejrcenter Klitten er selvfølgelig interesseret i at hjælpe med at vedligeholde klitterne på lige fod med andre grundejere, hvis vi modtager henvendelse derom. Hvor stor en del udlejes til private? Vi arbejder på at fremvise fordelingen af de forskellige typer udlejninger. Hvis vi umiddelbart ser 2 år tilbage, så udlejer vi op mod 12 % til private, og størstedelen af dem, er personer med tilknytning til FDF, til ejerkredsene, eller til personer med tilknytning til lokalområdet og de omkringliggende grundejere. Vi forventer, at kunne fremvise mere uddybende udlejningsstatistik i forbindelse med afholdelse af offentligt møde. Hvad er det for nogle tyske specialinstitutioner, som I udlejer til? Gennem rigtig mange år har vi udlejet lejren ud til nogle helt almindelige kirkelige foreninger i Tyskland, som blot er betaget af Kattegat, stranden, og som hvert år skaber ture til området i Nordjylland. De kommer med en flok børn og unge som nyder sommeren og deres sommerlejr ved Lyngså.

3 Er det korrekt, at I fremadrettet forventer en anden type og væsentlig flere udlejninger? Vi forventer samme type udlejninger som i dag. Den nye Klitten er stadig et lejrcenter, så vi forventer ikke et nyt eller andet segment af udlejninger. Både Klitten og Hvide Klit er i dag rigtig godt udlejet, så det er ikke muligt at udleje den ny Klitten væsentligt mere end i dag. Hvad vil I gøre for at dæmpe støjen? Vi vil gøre alt for at begrænse støjgener fra lejrcentret. Vi er bestemt også interesseret i at der støjes mindst muligt fra lejrcentret. Blandt andet derfor ser vi frem til at opføre en ny bygning som er isoleret efter nutidens krav og normer. Vi er overbevist om, at den nye bygning er betydelig mere støjdæmpet sammenlignet med nuværende gamle, meget dårligt isoleret barakbygning. Der foruden arbejder vi på, at gennemgå de ordensregler alle lejere får tilsendt sammen med lejekontrakten, for på den måde at appellerer til, at der tages mest muligt hensyn til naboer omkring lejrcentret. Hvad med udestøj? På dette punkt kan vi nok ikke ændret så meget. Vi indskærper dog reglerne overfor vores lejere, både ved indgåelse af lejekontrakt og ved skiltning på opslagstavler i bygningerne. Vi arbejder med at den nye bygning får nogle store såkaldte udearealer, men under tag. Derved flyttes nogle aktiviteter helt sikkert ind under tag, som vi forestiller os beklædt med bl.a. Troldtekt på loftet. Det vil helt sikkert være med til at dæmpe støj.

4 Udover de ovennævnte spørgsmål, var der en generel snak om det materiale der er sendt ud fra protestgruppen. Flere af dem der sad på mødet havde end ikke modtaget materialet fra gruppen. Flere gav udtryk for, at de var temmelig rystet over den argumentation der fremlægges i materialet, kunne simpelt hen ikke genkende de nævnte problemstillinger. I medierne har vi kunnet læse kritik af de mange campinggæster der hvert år besøger Lejrcentret. Sæby Avis skrev den 3. september 2018, at der i hele højsæsonen, når alle parkeringspladser er fyldt med biler, campingvogne og autocampere, er op mod 1000 mennesker samlet af gangen. Fakta er, at der i 2 uger om sommeren afholdes Ferie med Indhold og KFUM/K Familielejr på Lejrcenter klitten. I år var der samlet 370 deltagere på Ferie med Indhold. I øvrigt kunne Ferie med Indhold i år fejre sit 50 års jubilæum på Lejrcenter Klitten. Også modtagelse og håndhævelser af eventuelle klager fra naboer blev vendt på mødet. Hvis der opleves betydelige støjgener fra en konkret udlejning, var alle enige om, at det er naturligt at kontakte Nordjyllands Politi. Derudover vil Lejrcenter Klitten også gerne informeres hurtigst muligt, hvis sådanne tiltag opleves nødvendigt. Det bør dog også nævnes at Lejrcenter Klitten enkelte gange er blevet kontaktet om støjproblemer fra naboer, som faktisk viser sig at stamme fra sommerhuse og ikke fra Lejrcentret. Det næste der sker i processen vedr. ansøgning om ny lokalplansforslag er, at Frederikshavn Kommune sender lokalplansforslaget ud i en 8 ugers offentlig høringsperiode. Ca. midt i den periode indkalder Frederikshavn Kommune til åbent borgermøde, formegentlig på Hvide Klit, ellers på Rådhuset. Bestyrelsen for Lejrcenter Klitten adviserer grundejerforeninger om dato, tid og sted. Vi håber, at rigtig mange har tid og lyst til at deltage på mødet og give deres mening til kende. Vi håber på et godt og konstruktivt møde.

5 Opsummering: Den gamle Klitten Ny Klitten 86 sovepladser ca. 86 sovepladser(afhængig af værelses inddeling) Isoleringsevne: Isoleringsevne: Meget dårlig, både energi- og støjmæssig Kommer til at opfylde nyeste krav og normer, (Klitten blev indviet i 1949) både energi- og støjmæssigt. Areal: ca m2 Areal: ca m2 Lokalplan fra 1960 erne Lokalplansforslag fra 2018 Eneste ændring er byggehøjden. Primær målgruppe: Primær målgruppe: FDF og lign. spejderorganisationer. Vi forventer ikke ændringer i målgruppen. Børnehaver, fritidsordninger, skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Andre foreninger Udlejningsprocent: Både Klitten og Hvide Klit er rigtig godt udlejet. I sommerperioden er begge lejre fuldt udlejet. Ved støjproblemer fra Lejrcentret: Kontakt Nordjyllands Politi Udlejningsprocent: Da begge lejre allerede er udlejet i de fleste perioder i sæsonen, kan udlejningen derfor ikke stige væsentligt. Ved støjproblemer fra Lejrcentret: Kontakt Nordjyllands Politi Til sidst på mødet var det snakken om et godt samarbejde der blev snakket om. Alle var enige om at, med et godt samarbejde kommer vi alle længst. Vi ønsker alle at bidrage til et tættere samarbejde og en stærkere dialog overfor nye tiltag og fremtidige udfordringer. Der var forslag om at etablerer et samarbejde bestående af 2 bestyrelsesmedlemmer fra hver grundejerforening samt fra Lejrcenter Klitten. Det ønsker alle at deltage i og bidrage til. Lejrcenter Klitten tager initiativ til at indkalde til samarbejdsmøde. Fra Lejrcenter Klitten, TAK for et rigtig godt møde og TAK fordi I var så mange der tog sig tid til at deltage i mødet. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. 9. oktober 2018 Referent - Jan Gaarn Lejrcenter Klitten

6 Illustrationer over Ny Klitten

Referat fra orienteringsaften afholdt den 2. oktober 2018 på Klitten

Referat fra orienteringsaften afholdt den 2. oktober 2018 på Klitten Referat fra orienteringsaften afholdt den 2. oktober 2018 på Klitten Til mødet var inviteret bestyrelser fra de 4 omkringliggende grundejerforeninger (Klittens, Nørklit, Sønderklit og Fred og Ro), samt

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2003-9 Kildemoseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 6. september 2016 kl. 18.00 i fælleshuset, Kildemoseparken 1. Der deltog i alt 25 lejemål. 35,7 % af lejemålene

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag Referatet på de næste sider er fra mødet arrangeret af Egense Nord Fællesforening sammen med Landsforeningen af Fritidshusejere. Det var dette referat som der blev henvist til på generalforsamlingen i

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forskrift for udendørs musikarrangementer

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forskrift for udendørs musikarrangementer Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forskrift for udendørs musikarrangementer 1-3. Baggrundsfakta: Borgerpanelundersøgelsen har været udsendt elektronisk til de 5561 medlemmer af Indre By Lokaludvalgs

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt 83 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 2. juni 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 18.30 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Iver

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af bestyrelsesmøde 18/05-2016 Dagsorden: Referent: Poul 1. Økonomien/kassekladde. Kontingentopkrævning for 2016 m.m. 2. Lokalplanforslag og mødet med Vibe Weng fra

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Forældrerepræsentanter: Christina Sindt

Læs mere

Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15. Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø

Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15. Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15 Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø John Nielsen T ønder kommune har henvendt sig til undertegnede vedrørende 2 dispensationssager, og jeg vil samtidig med

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015 afholdt den 13. november på Hotel Comwell i Århus.

Referat af generalforsamling 2015 afholdt den 13. november på Hotel Comwell i Århus. Referat af generalforsamling 2015 afholdt den 13. november på Hotel Comwell i Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger:

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger: Grundejerforeningen Københavnergåiien Det blev anbefalet, at de berørte ejere også uden et ejerskifte tænker på at bringe forholdene i orden ved kommende ændringer i beplantningen på parcellen, ligesom

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018 Deltagere : Karsen T. Rasmussen, Sanne Nielsen, Gunnar Nielsen og Kim Thomsen Afbud : Niels Jørgen Jacobsen Referent : Sanne Nielsen Næste møde : 25. januar

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG Navnet er Sæby Bylaug. Foreningens hjemsted er Sæby, 4070 Kirke Hyllinge i Lejre kommune. Foreningen hæfter kun for sine forpligtelser med den af foreningen til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler

Læs mere

Forudgående høring angående vindmøller ved Søren Lolks Vej på Tåsinge

Forudgående høring angående vindmøller ved Søren Lolks Vej på Tåsinge Forudgående høring angående vindmøller ved Søren Lolks Vej på Tåsinge Notat fra borgermøde afholdt den 24. marts 2014 kl. 19.00 på Rådhuset i Svendborg Der var i alt ca. 30 fremmødte inklusiv 3 medarbejder

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

Referat. Løget By Afdeling 41. Bestyrelsen. Referatet af Bestyrelsesmødet den 11. februar Afdelingsbestyrelsen for AAB Afdeling 41 Løget By

Referat. Løget By Afdeling 41. Bestyrelsen. Referatet af Bestyrelsesmødet den 11. februar Afdelingsbestyrelsen for AAB Afdeling 41 Løget By Løget By Afdeling 41 Referatet af Bestyrelsesmødet den 11. februar 2016 Bestyrelsen Referat Mødedato: 11. februar 2016 Init.: RC Den: 11. februar 2016 Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 11. februar

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo

Referat af ekstraordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo Referat af ekstraordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo År 2009 den 28. september kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i E/F Strandbo II. Den ekstraordinære generalforsamling blev

Læs mere

Dialog, ansøgning og opfølgning - før, under og efter etablering af nyt biogasanlæg. NATURE ENERGY. Jens Heidelbach, Projektudviklingschef

Dialog, ansøgning og opfølgning - før, under og efter etablering af nyt biogasanlæg. NATURE ENERGY. Jens Heidelbach, Projektudviklingschef Dialog, ansøgning og opfølgning - før, under og efter etablering af nyt biogasanlæg. NATURE ENERGY Jens Heidelbach, Projektudviklingschef Agenda: ØHvem er Nature Energy ØProjektudvikling - opstart ØProcessen-ansøgninger

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40 post@nymindegab.dk www.nymindegab.dk Mere end 25 års erfaring Nymindegab Ferieudlejning

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Sagsnr Amager Øst Lokaludvalg Att.: Formand Ole Pedersen. Dokumentnr

Sagsnr Amager Øst Lokaludvalg Att.: Formand Ole Pedersen. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 23-07-2015 Amager Øst Lokaludvalg Att.: Formand Ole Pedersen Sagsnr. 2015-0145742 Dokumentnr. 2015-0145742-4 Svar til Lokaludvalget vedr.

Læs mere

NY RIFFELBANE I ANSAGER INDVIELSE OG ÅBENT HUS

NY RIFFELBANE I ANSAGER INDVIELSE OG ÅBENT HUS NY RIFFELBANE I ANSAGER INDVIELSE OG ÅBENT HUS 23 AUGUST KL.15.00-17.00 SØNDERBRO 39B, 6823 ANSAGER Snoren klippes af borgmester Erik Buhl Nielsen og formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen.

Læs mere

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping.

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Øgavl Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Vi ansøger ialt om udstykning af 22 grunde fordelt med 20 på en del af matr. nr. 21-ap

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Elsegårdevej 58, Ebeltoft - Ansøgning om landzonetilladelse i f. m. opførelse af multifunktionshus m.v.

Elsegårdevej 58, Ebeltoft - Ansøgning om landzonetilladelse i f. m. opførelse af multifunktionshus m.v. 1 of 5 Elsegårdevej 58, Ebeltoft - Ansøgning om landzonetilladelse i f. m. opførelse af multifunktionshus m.v. Sagsnr.: 08/40728 Åben sag Sagen afgøres i: Fraværende: Bilag: Udvalget for natur, teknik

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004

Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004 Rougsø Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Kirkestien 1 8961 Allingåbro att: Kirsten Bjerg Nielsen Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004 Tak for de tilsendte materialer

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Danske Naturisters Naturistkonference den 27. oktober 2012 Hotel Nyborg Strand Perspektiver for campismen i Danmark nej

Læs mere

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016 Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily Den 22. december 2016 Naboorientering vedr. nyt enfamiliehus i to etager, Hvidovre Strandvej 59 Tak for det tilsendte

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Ringsted, Til: Ringsted Kommune, Teknik og Miljøcenter. Bilag: 1. Billede af parkering 2. Velkomst til Haraldsted Sø

Ringsted, Til: Ringsted Kommune, Teknik og Miljøcenter. Bilag: 1. Billede af parkering 2. Velkomst til Haraldsted Sø Ringsted, 17-07-2014 Til: Ringsted Kommune, Teknik og Miljøcenter Bilag: 1. Billede af parkering 2. Velkomst til Haraldsted Sø Emne: Indsigelse i forbindelse med nabo-orientering omkring RIKA s ønske om

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Ifølge vedtægternes 12 er dagsordenen: a. Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45 Referat af bestyrelsesmøde nr. 45 Dato: Onsdag den 22. 08.2012, kl. 19 Sted: Susanne Thorkilsen, Ordrup Jagtvej 2, 2920 Charlottenlund Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Thorkilsen, ST Steen Dawids, SD Charlotte

Læs mere

Referat af møde om Fruerlundparken den 17. februar 2010 på rådhuset i Arden

Referat af møde om Fruerlundparken den 17. februar 2010 på rådhuset i Arden Notat Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-4-10 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf. 97 11 36 74

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Jan Jakobsen, Anders Krantz, Arne S. Hansen,

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 28. marts 2014 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 28. marts 2014 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Mødedeltagerne: Orla Spenner, og.spenner@talnet.dk Peter Steen Jensen, ps@jensen.mail.dk Hans Lund, hilund@privat.dk Lennart Jørgensen, lg@faaborgmidtfyn.dk Flemming Kehman, fpk@dsa-net.dk Egon Gaarde,

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Hold liv i sommerlandet året rundt Nu kan du tjene kr. skattefrit ved at leje dit sommerhus ud

Hold liv i sommerlandet året rundt Nu kan du tjene kr. skattefrit ved at leje dit sommerhus ud Hold liv i sommerlandet året rundt Nu kan du tjene 40.90 skattefrit ved at leje dit sommerhus ud Lej dit sommerhus ud via et udlejningsbureau, når du ikke bruger det selv, og nyd godt af den nye fradragsregel.

Læs mere

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde Dato & tid: 12. september 2005, kl. 16.30 17.45 Referent: Deltagere: Dennis Waldemar Tina (kaniner), Cecilie (natur- & klatring), Morten (musik), Marie-Louise (værksted),

Læs mere

Til politikerne på Københavns Rådhus Fra Grundejerforeningen Vanløse stationsby Den 14. november 2017 Som nærmeste nabo til Kronen i Vanløse, har vi siden november 2008 været udsat for byggestøj, støv,

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Kære medlem af Bratten Grundejerforening

Kære medlem af Bratten Grundejerforening Kære medlem af Bratten Grundejerforening Den 6 marts 2019 blev grundejerforeningens medlemmer via Facebook gruppen Bratten Strand Grundejerforening gjort opmærksom på, at vejen mellem Kandeborgvej og Klemmen/Kippen

Læs mere

Referat fra generalforsamling den i Stae Borgerhus. Stae Borgerforenings generalforsamling den i Borgerhuset forløb således:

Referat fra generalforsamling den i Stae Borgerhus. Stae Borgerforenings generalforsamling den i Borgerhuset forløb således: Referat fra generalforsamling den 22.01.2008 i Stae Borgerhus Stae Borgerforenings generalforsamling den 22.01.2008 i Borgerhuset forløb således: Generalforsamlingen blev indledt med at Jan Andersen serverede

Læs mere

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Miljø- og Fødevareudvalget 2016-17 MOF Alm.del Bilag 383 Offentligt Ferring, den 11.04.2017 Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Læs mere

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 SOLRØD KOMMUNE TEKNISK ADMINISTRATION MØDEREFERAT Emne: Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 11 borgere Mødedeltagere: ØU:

Læs mere

Startredegørelse Boliger, Kærholt, Gug

Startredegørelse Boliger, Kærholt, Gug Startredegørelse 4-3-110 Boliger, Kærholt, Gug 25.08.2017 Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Baggrund 2 Området 3 Eksisterende planforhold 4 Projektet 5 Til lokalplanforslaget 6 Anbefaling 7 Startredegørelse

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 11. januar 2017, kl Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum

Organisationsbestyrelsesmøde den 11. januar 2017, kl Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Møde den 11. januar 2017 den 11. januar 2017, kl. 16.00 Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Tilstede: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Thomas Jensen, Erik Moesby Nordstrøm, Annelise

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 29-10-2014 18.30 John, Kløckersvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (forman Anne With (næstforman John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref... : KIMPL

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref... : KIMPL LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref.... : KIMPL R E F E R A T af møde om Lokalplanforslag 256 Fortunbyen Mødedato : 22.06.2015 Mødenr...

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse. Sted: Grøndalsparken 16 Dato og tid: Den 11. juni 2019 kl. 18.00 Afdeling: Grøndalsparken 1133-0 Deltagere: Afbud: Referent: Steen Pedersen, Driftschef Morten Pedersen, Lokalinspektør Merete Bugge, GP

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser - til forslag til lokalplan 18-001, Sommerhusområde, Rødhus Klit

Notat vedrørende indsigelser - til forslag til lokalplan 18-001, Sommerhusområde, Rødhus Klit 27-08-2014 Malene Stentoft Sørensen Direkte: 7257 7365 Mail: mss@jammerbugt.dk Sagsnr.: 01.02.05-G00-2-13 Notat vedrørende indsigelser - til forslag til lokalplan 18-001, Sommerhusområde, Rødhus Klit Forslag

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret.

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret. GLADSAXE KOMMUNE HK-Klubben Referat af 2. Ekstraordinærer Generalforsamling 09.12.2014 REFERAT Dato: 9. december 2014 Af: Lizzi Cederskjold Dagsorden Velkomst Bemærkninger og bilag Fungerende FTR Anne-Marie

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 3. september 2004 via Magistraten J.nr. JTK/0402095 Ref.: Tlf.nr. fpb/ar

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

BØTØ SKOVEN. 14. februar 2018 MARIELYST GRUNDEJERFORENING. 16. februar 2018 Skrevet af: Eigil Petersen

BØTØ SKOVEN. 14. februar 2018 MARIELYST GRUNDEJERFORENING. 16. februar 2018 Skrevet af: Eigil Petersen BØTØ SKOVEN 14. februar 2018 MARIELYST GRUNDEJERFORENING 16. februar 2018 Skrevet af: Eigil Petersen BØTØ SKOVEN 14. februar 2018 Til Marielyst Grundejerforening Nu nærmer vi os foråret og arbejdet med

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Velkommen til OF Harrestrup

Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup. Vi er glade for, at I har valgt at købe hus i vores område, og håber, at i finder jer til rette. OF Harrestrup er tænkt som et åndehul fra storbyens

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl Referat fra generalforsamling 2019 Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 1. Indledning med andagt 2. Valg af dirigent/referent Heidi Empleo Broe Hansen er referent Egon Skødt er dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning for indretning af hotel, Bankvej 1, Skagen Ansøgning har 28/5 været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Bankvej 2, Havnevagtsvej 30, Kassevej 3, Østre Strandvej

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

onsdag d. 4. februar 2014

onsdag d. 4. februar 2014 A/B Lørups Ridehus Referat af Bestyrelsesmøde onsdag d. 4. februar 2014 Tilstede: Ole Sebbelov, Alice Fanøe, David Noack, Klaus Jacobsen,G. A., Nicolai Giødesen og Lone Pinnerup Frederiksen (ref.) Gæst:

Læs mere

I det forløbne år har vores arbejde i bestyrelsen primært drejet som om følgende ting:

I det forløbne år har vores arbejde i bestyrelsen primært drejet som om følgende ting: Søndervig Beboerforening Beretning for året 2013 Så er vi igen i gang med en festdag her ved starten af påskeugen. Påsken falder sent i år, så der burde være mulighed for dejligt vejr i påsken, selv om

Læs mere

Notat: Hovedtræk fra borgermøde ved Hou Nordstrand den 17. maj 2013 kl

Notat: Hovedtræk fra borgermøde ved Hou Nordstrand den 17. maj 2013 kl Notat: Hovedtræk fra borgermøde ved Hou Nordstrand den 17. maj 2013 kl. 14. 30 Der var indkaldt skriftligt til borgermødet jf. 3 i bekendtgørelse af lov om kystbeskyttelse. Fremmødet var som forventet

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Kommissionsmøde den 7/1 2011 Dato 7. januar 2011 Tid 16:00 Sted Brandstationen NB. 07/01 2011 Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars Møller (venstre) - Formand Erik

Læs mere

Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015

Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015 Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Sag nr. 04.18.00-P20-1-15 26-01-2015 Side 1. Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015 Borgmester bød alle velkommen til informationsmøde

Læs mere

Lokalplan 1070 Kildebjergs Agre og Tofter, Indsigelser

Lokalplan 1070 Kildebjergs Agre og Tofter, Indsigelser 1 2 ----Oprindelig meddelelse---- Fra: Bolig, byggeri og ejendom, Køge Kommune Sendt: 07-06-2017 Emne: Følgebrev Lokalplanforslag 1070 Vi har modtaget forslag til lokalplan nr. 1070, som er en revideret

Læs mere

Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen. - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle

Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen. - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle Forældre gør en forskel Sunde, stærke læringsfællesskaber for alle børn - skolen har brug for at alle voksne tager et

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 18. maj 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Sommerhusejere. Gennemført af YouGov på vegne af Bolius

Sommerhusejere. Gennemført af YouGov på vegne af Bolius Sommerhusejere Gennemført af YouGov på vegne af Bolius Metodebeskrivelse Interviewperiode & dataindsamlingsmetode Undersøgelsen er gennemført i perioden 23. februar - 5. marts 2018 via internettet med

Læs mere

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Jeckelsvej 11 og 20, Jens Rasmussens Vej 16, Jens Bergs

Læs mere

Følgende er en oversigt med resumé af de enkelte bemærkninger, suppleret med Forvaltningens kommentarer.

Følgende er en oversigt med resumé af de enkelte bemærkninger, suppleret med Forvaltningens kommentarer. NOTAT Allerød Kommune Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Høringsnotat Forslag til lokalplan 1-138 for Vindbygård i Blovstrød Notat indeholder

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge 17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge Referat fra ordinært møde 28. januar 2016 Torsdag 28.01.2016 kl. 18:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Placeringsmuligheder - Flygtningeboliger,

Læs mere

Bemærkninger og ændringsforslag til Forslag til Lokalplan Nr. Dato Fra Bemærkning Kommentarer Ændringer i lokalplan

Bemærkninger og ændringsforslag til Forslag til Lokalplan Nr. Dato Fra Bemærkning Kommentarer Ændringer i lokalplan Bemærkninger og ændringsforslag til Forslag til Lokalplan 19-014 Nr. Dato Fra Bemærkning Kommentarer Ændringer i lokalplan 1 3/7-18 Lise Lybæk og Michael Knudsen 1) Ønsker at deres ejendom ikke medtages

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere