Udbygningsaftale Dyrehavegårds Jorder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbygningsaftale Dyrehavegårds Jorder"

Transkript

1 Udbygningsaftale Dyrehavegårds Jorder

2 Side 2 Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby Torv Kgs. Lyngby CVR-nr (herefter betegnet "Kommunen") og Novozymes A/S Krogshøjvej Bagsværd CVR-nr (herefter betegnet "Selskabet") hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne" er der i dag indgået følgende aftale vedrørende Selskabets anlæg af infrastruktur i forbindelse med etablering af forbindelsesvej fra nord til Ejendommen, stiforbindelser samt beplantning og bevaring af det grønne område ( Udbygningsaftalen ). 1 Baggrund 1.1 Selskabet er betinget ejer af de i købsaftale af 3. juni 2015 nævnte matr. nr.: - 9ao, 9ap, 9lk alle Kgs. Lyngby By, Kgs. Lyngby beliggende Rævehøjvej 17D, 2800 Kgs. Lyngby, - 12aa, 12p, 12pq alle Kgs. Lyngby By, Lundtofte beliggende Rævehøjvej 17A, 2800 Kgs. Lyngby (delvist), - 13c, Kgs. Lyngby By, Kgs. Lyngby beliggende Rævehøjvej 17B, 2800 Kgs. Lyngby, - 15cf, Kgs. Lyngby By, Kgs. Lyngby beliggende Rævehøjvej 17C, 2800 Kgs. Lyngby, samt - 15a, Kgs. Lyngby By, Lundtofte beliggende Trongårdsvej 12A, 2800 Kgs. Lyngby som er omfattet af forslag til lokalplan nr.264 af 21. januar 2016, der har titlen Et erhvervsområde på Dyrehavegårds Jorder (herefter betegnet Lokalplanforslaget ), omfattede ejendomme (herefter betegnet Ejendommen ). Ejendommen er ikke omfattet af andre lokalplaner. 1.2 Lokalplanforslaget giver mulighed for at realisere byggeprojekter på Ejendommen (herefter betegnet Byggeprojektet ). 1.3 Med henblik på sikre gennemførsel af Byggeprojektet har Selskabet under henvisning til planlovens 21b rettet henvendelse til Kommunen med ønske om at indgå en frivillig udbygningsaftale med Kommunen.

3 Side Grundlaget for aftalen er planlovens bestemmelser i kapitel 5a om udbygningsaftaler om infrastruktur jævnfør planlovens 21b, stk. 2 og 3, der giver Kommunen adgang til at indgå nærværende udbygningsaftale blandt andet om infrastrukturanlæg m.v. 1.5 Kommuneplan 2013 for Kommunen fastlægger dels hovedstrukturen for hele kommunen, dels retningslinjerne og rammerne for indholdet i de fremtidige lokalplaner for de enkelte bydele og områder i Kommunen. Ejendommen er omfattet af kommuneplanramme , hvorefter området er udlagt til videnserhverv (herunder kontor), offentlige formål (offentlig service og offentlig administration), boliger, P-hus og tekniske anlæg. Det til Ejendommen tilstødende areal, hvorpå de i nærværende aftale nævnte anlæg skal etableres, er omfattet af kommuneplanramme , hvilket er udlagt til en blanding af åbne arealer med mulighed for landbrug og hestehold samt områder til rekreativ anvendelse og tekniske anlæg til bl.a. regnvandsopsamling/klimatilpasning. 1.6 De i pkt. 2.1 udtømmende beskrevne anlæg udgør det samlede projekt, som er omfattet af Udbygningsaftalen. 1.7 Byggeprojektet og de i nærværende aftale nævnte anlæg kan alene gennemføres, hvis Kommunen vedtager en lokalplan, der muliggør Byggeprojektet. 2 Projektering og etablering 2.1 Selskabet forpligter sig til i forbindelse med Byggeprojektets gennemførelse i henhold til Lokalplanforslaget at etablere følgende anlæg på de i nærværende aftale anførte vilkår: - anlæg af forbindelsesvej mod nord fra Ejendommen frem til en af Lyngby-Taarbæk Kommune planlagt trafikregulerende foranstaltning (rundkørsel, lyskryds eller lignede) på Rævehøjvej samt anlæg af gennemgående cykel- og gangsti både nord og syd fra Ejendommen, jf. bilag 1, - natursti-forbindelse fra Rævehøjvej i nord og mod Trongårdskvarteret i syd, jf. bilag 2, og - beplantning af bl.a. træer, stianlæg i og evt. hestehegn/foldanlæg m.v. i grønne områder, bevaring og etablering af grønne områder, og evt. vådområder samt evt. landbrugsrelateret investeringer i overensstemmelse med efterfølgende nærmere aftale mellem Parterne. 2.2 Selskabet forpligter sig til at udføre arbejderne i god, håndværksmæssig kvalitet og i overensstemmelse med gældende forskrifter, normer og god byggeskik. Der skal endvidere udarbejdes Særlige betingelser (SB) og Almindelige arbejdsbeskrivelser (AAB) for udførelse af de fysiske infrastrukturanlæg, som skal godkendes af Kommunen.

4 Side De aftalte anlæg skal etableres i overensstemmelse med Kommunens godkendelser og i øvrigt efter nærmere aftale med Kommunen og Nordsjællands Politi. Trafikken i området skal kunne afvikles hensigtsmæssigt i anlægsperioden. For så vidt angår de anlæg, Kommunen skal overtage, skal Kommunen godkende projektet, og herunder have mulighed for at stille krav til udførelse og materialer, for at sikre udførelse i henhold til Kommunens standarder. Kommunens krav vil dog ikke være mere vidtgående end de i bilagene hertil fastsatte krav og retningslinjer. 2.4 Vejdirektoratets eventuelle bemærkninger indhentes af Parterne forud for igangsætningen af de aftalte infrastrukturanlæg, og disse skal følges, medmindre Parterne lovligt aftaler noget andet. 2.5 De etablerede anlæg skal være offentligt tilgængelige. 3 Tidsplan 3.1 Der er aftalt følgende overordnede tidsplan for udførelsen af de i pkt. 2 nævnte anlæg: Ca. 2-4 år efter endelig vedtagelse af lokalplanen: Anlæg af adgangsvejen, gennemgående cykel- og gangsti samt naturstien i henhold til særskilt beskrivelse heraf i bilag 1 og 2. Ca. 4-7 år efter endelig vedtagelse af lokalplanen: Etablering af yderligere anlæg indenfor området, herunder evt. landbrugs- og hesteholdsrelaterede investeringer for i alt 3 mio. kr. Ca år efter endelig vedtagelse af lokalplanen: Yderligere beplantning, aktiviteter m.v. for i alt 4 mio. kr. Såfremt Selskabet i perioden ca. 4-7 år efter endelig vedtagelse af lokalplanen har anvendt et større beløb end de forventede 3 mio. kr., er Selskabet berettiget til i den efterfølgende periode at anvende et mindre beløb end forudsat, idet Selskabet alene forpligter sig til en samlet investering i de i pkt. 2.1, sidste pind nævnte anlæg på 7 mio. kr. 3.2 Selskabet udarbejder en mere detaljeret tidsplan for projekteringen og udførelsen af de i pkt. 2.1 nævnte arbejder, der skal godkendes af Kommunen. 3.3 På baggrund af et af Selskabet udarbejdet oplæg, baseret på bilag 1-2, fastlægger Parterne i fællesskab, hvorledes de i pkt. 2 nævnte anlæg skal udføres. Selskabet forestår og bekoster udarbejdelsen af projektmateriale, hvilket skal godkendes af Kommunen inden igangsættelse af etableringen af de nævnte anlæg. 4 Udførelse 4.1 Selskabet indgår entreprisekontrakt om anlæggets udførelse med en entreprenør på sædvanlige vilkår, herunder med sædvanlige entreprenørgarantier. Entreprisekontrakterne skal give mulighed for, at rettigheder kan tiltransporteres Kommunen efter aflevering.

5 Side Selskabet er endvidere forpligtet til at sikre, at de entreprenører, der etablerer anlæggene for Selskabet, er forpligtede til at deltage i aflevering samt 1 og 5 års eftersyn i henhold til AB 92 og/eller ABT 93 og foretage udbedring af de fejl og mangler, entreprenøren i henhold til AB 92 og/eller ABT 93 kan gøres ansvarlig for. 5 Omkostninger 5.1 Parterne er enige om, at Selskabet skal projektere, udføre og afholde samtlige omkostninger til de i pkt. 2.1 nævnte anlæg. 5.2 En eventuel omprojektering skal ske efter nærmere aftale med Kommunen, og må ikke medføre, at anlæggene som beskrevet i denne aftale væsentlig ændrer karakter eller bliver af ringere kvalitet. En evt. omprojektering må ikke medføre merudgifter for Kommunen eller fordyre den fremtidige drift. 5.3 Det er Kommunen uvedkommende såfremt faktiske omkostninger til udførelse af anlæggene som beskrevet i det af Parterne godkendte projektmateriale jf. pkt. 3.3, overstiger de i pkt. 3.1 nævnte beløb. Selskabet er dog berettiget til at ændre omfanget af de i pkt. 2.1 sidste pind nævnte anlæg, således at omkostningerne til etablering kan rummes indenfor de i pkt. 3.1 nævnte 7 mio. kr. 6 Udbud 6.1 Såfremt Kommunen mod forventning vurderer, at arbejderne nævnt i pkt. 2.1 er omfattet af de udbudsretlige regler, som er gældende for kommuner, underretter Kommunen Selskabet herom. Selskabet er herefter ved indgåelse af kontrakter med tredjemand om etablering af anlæggene forpligtet til at overholde disse. I så fald udarbejder Selskabet udbudsmateriale, der vil blive forelagt Kommunen til udtalelse. 7 Kommunens overtagelse af anlæg 7.1 Kommunen overtager vederlagsfrit etablerede anlæg, når disse er færdigopført, samt tiltransporteres Selskabets rettigheder til at rejse mangelskrav m.v. over for den eller de udførende entreprenører og eventuelle leverandører og stillede garantier. 7.2 Når anlæggene er udført, gennemføres der en afleveringsforretning, hvor entreprenøren overdrager anlæggene til Selskabet. Når afleveringsforretningen er gennemført, og entreprenørerne har afhjulpet evt. fejl og mangler, overdrager Selskabet anlæggene til Kommunen. Herefter overtager Kommunen ansvaret for drift og vedligeholdelse i det omfang, det ikke henhører under entreprenørenes garantier. 7.3 Selskabet forestår og indkalder til afleveringsforretning samt 1 og 5 års eftersyn i henhold til entreprenørerne og fører tilsyn med, at evt. mangler udbedres. 7.4 I forbindelse med afleveringsforretningen og 1 og 5 års eftersynene, gennemgår Selskabet og Kommunen anlæggene for at blive enige om de krav, der skal rejses mod entreprenørerne. Selskabet fører i denne forbindelse tilsyn med, at entreprenørerne udbedrer de påpegede mangler.

6 Side For så vidt angår beplantning af, stianlæg i og evt. hestehegn/foldanlæg m.v. i grønne områder, bevaring og etablering af grønne områder, vådområder samt evt. landbrugsrelateret investeringer på Kommunens ejendomme omfattet af kommuneplanramme herunder hele eller dele af matr.nr. 11ch, 11q, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, 15dp Kgs. Lyngby By, Lundtofte (og senere udstykninger heraf) og hele eller dele af matr. nr. 8ø, 9ao, 9ap, 9lk, 10a, 10au, 10s, 15a Kgs. Lyngby By, Lyngby (og senere udstykninger heraf) - i overensstemmelse med efterfølgende nærmere aftale mellem Parterne, er Parterne enige om, at der underskrives og tinglyses en deklaration, jf. bilag 3. Indholdet af deklarationen udgør en integreret del af Udbygningsaftalen. 8 Udarbejdelse af lokalplan 8.1 Byggeprojektet kan alene realiseres, hvis Kommunalbestyrelsen vedtager Lokalplanforslaget, der gør det muligt at gennemføre Byggeprojektet. 8.2 Kommunen foranlediger, at de nødvendige tilladelser til Byggeprojektets udførelse fremkommer i muligt og lovligt omfang og fremmer behandlingen af disse nødvendige tilladelser mest muligt. 8.3 Selskabet er i forbindelse med planprocessen forpligtet til at bidrage med oplysninger, kortbilag mv., i det omfang Kommunen finder det nødvendigt. 9 Offentliggørelse 9.1 Kommunen foranlediger, at Udbygningsaftalen offentliggøres i overensstemmelse med planlovens bestemmelser. 9.2 Kommunen vil give aktindsigt i overensstemmelse med offentlighedsloven og forvaltningslovens regler. 10 Øvrige omkostninger 10.1 Hver Part afholder egne omkostninger til rådgivere i forbindelse med indgåelsen af Udbygningsaftalen. 11 Betingelser 11.1 Udbygningsaftalen er fra begge Parters side betinget af, at Udbygningsaftalen vedtages af Kommunalbestyrelsen samtidig med Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse af det tilhørende lokalplanforslag - begge uden væsentlige ændringer. 12 Overdragelse af rettigheder i henhold til Udbygningsaftalen 12.1 Såfremt Selskabet overdrager hele eller dele af Ejendommen til tredjepart, er Selskabet efter forudgående koordinering med Kommunen forpligtet til at sikre, at den fremtidige erhverver af hele eller dele af Ejendommen i fornødent omgang tiltræder nærværende aftale. 13 Klage/Søgsmål fra tredjeparter 13.1 Såfremt tredjeparter påklager den af Kommunalbestyrelsen endeligt vedtagne lokalplan, og klageinstansen/domstolene træffer afgørelse om ophævelse af lokalplanen, annulleres Udbygningsaftalen med den følge, at ingen af parterne har krav mod hinanden.

7 Side Såfremt klageinstansen/domstolene træffer afgørelse om delvis ophævelse af lokalplanen, kan hver Part kræve en genforhandling af Udbygningsaftalen med henblik på, at Parterne i videst mulige omfang opnår den retsstilling, som ville være gældende, såfremt lokalplanen ikke delvist var blevet ophævet Kan der ikke opnås enighed herom indenfor en periode på tre måneder fra det tidspunkt, hvor genforhandlingen er påbegyndt, kan hver af Parterne vælge at træde tilbage fra Udbygningsaftalen, som dermed bortfalder. 14 Bilag 14.1 Der er følgende bilag til Udbygningsaftalen: Bilag 1. Beskrivelse af forbindelsesveje og gennemgående cykel- og gangsti Bilag 2. Beskrivelse af natursti Bilag 3. Deklaration, der tinglyses på ejendommene beliggende på hele eller dele af matr.nr. 11ch, 11q, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, 15dp Kgs. Lyngby By, Lundtofte (og senere udstykninger heraf) og hele eller dele af matr. nr. 8ø, 9ao, 9ap, 9lk, 10a, 10au, 10s, 15a Kgs. Lyngby By, Lyngby (og senere udstykninger heraf). 15 Underskrivelse 15.1 Udbygningsaftalen udarbejdes i to eksemplarer, der underskrives af Parterne, og hvoraf hver Part opbevarer et eksemplar. den / 2016 den / 2016 For Kommunen: For Selskabet:

8 Side 8 Bilag 1. Beskrivelse af forbindelsesveje og gennemgående cykel- og gangsti Forbindelsesveje Forbindelsesveje fra Ejendommen frem til en af Lyngby-Taarbæk Kommune planlagt trafikregulerende foranstaltning (rundkørsel, lyskryds eller lignede) på Rævehøjvej etableres af Selskabet. Den principielle placering af vejudlæg til forbindelsesvejene på 18 m er vist nedenfor. Inden for udlægget på 18 meter etableres også cykel- og gangstier. Hvis den gennemgående cykel- og gangsti skal have en anden placering end som vist nedenfor, skal ansøgning om nyt vejudlæg indgives og evt. forelægges Teknik- og Miljøudvalget. Forbindelsesvejene skal give adgang til følgende ejendomme: matr.nr. 11ch, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, Kgs. Lyngby By, Lundtofte, og hele eller dele af 8æ, 9ao, 9ap, 9lk, 10au, 10s, 13c, 15a, 15on, Kgs. Lyngby By, Lyngby samt udstykninger heraf. På den forbindelsesvej, som ender blindt, anlægges en vendeplads som sikrer, at minimum 10 m lange lastbiler kan vende på pladsen (markeret som punkt F på kortet nedenfor under bilag 1). Forbindelsesvejene anlægges med en minimumsbredde på 6 m. Forbindelsesvejene får status af private fællesveje med asfalt og belysning mv. Der kan inden for udlægget på 18 meter etableres cykel- og gangstier. Dimensioneringen skal overholde Dimensionering af befæstelser og forstrækningsbelægninger

9 Side 9 Forbindelsesvejen skal dimensioneres efter trafikklasse T2 (op til 75 Lastbiler på vejen pr. døgn i begge retninger tilsammen) og aktuelle undersøgelser af underbundens elastiske egenskaber (Emodul). Der skal anvendes støjreducerende slidlag, svarende til 25 mm asfaltbeton (60 kg/m2 AB 6t SRS). I henhold til Dimensionering af befæstelser og forstrækningsbelægninger er vejopbygningen for vej dimensioneret efter T2 og med frosttvivlsom underbund (40 MPa) og forventes at bestå af følgende: 25 mm AB 80 mm GAB0 150 mm SG 255 mm BL Etablerede veje og stier skal opfylde den til enhver tid gældende lovgivning, idet ovennævnte opbygninger alene er retningsgivende, og de endelige opbygninger fastlægges i forbindelse med den endelige projektering. Gennemgående cykel- og gangsti På kortet nedenfor er illustreret cykel- og gangstiens principielle linjeføring med et stiudlæg på 3,5 m (markeret med grå mellem punkt I og B). Cykel- og gangstien skal anlægges som en gennemgående asfalteret dobbeltrettet cykel- og gangsti i eget tracé. Stien får status af delt privat fællessti, ligesom stien mellem B og C. Stien anlægges med en bredde på mindst 3 m samt med belysning og skilte. Etableringen af cykel- og gangsti mellem nedenstående korts pkt. A og I og fra stiens udløb indenfor selskabets område og frem til pkt. B er omfattet af udbygningsaftalen og udføres af Selskabet. Cykel- og gangstien fra stiens udløb indenfor selskabets område og frem til punkt B skal etableres som cykel- og gangstien indenfor selskabets område.

10 Side 10

11 Side 11 Mellem H og G, jf. kortet ovenfor, må der etableres en cykel- og gangsti. Stien får status af privat fællessti mellem H og E. Stien udlægges med en bredde på 6 m og kan anlægges med en mindre bredde, dog mindst 3,5 m. Stiens principielle forløb fremgår af kortet ovenfor. Dimensioneringen skal overholde Dimensionering af befæstelser og forstrækningsbelægninger. Ved etablering af cykelsti og fortov langs forbindelsesvejene skal: - Cykelsti og fortov og vej adskilles med belægning af høj kvalitet, f.eks. kantsten af granit. Cykelstien have samme opbygning som den gennemgående cykel- og gangsti. - Fortovet anlægges som københavnerfortov eller noget tilsvarende, fx med betonbelægningssten som opfylder tilgængelighedskravene. Opbygning under fortov, som muliggør brug af mindre maskine til fejning og snerydning, skal opfylde den til enhver til gældende lovgivning, idet følgende opbygninger er retningsgivende, og de endelige opbygninger fastlægges i forbindelse med den endelige projektering: 60 mm BBS 30 mm AG 120 mm SG 190 mm BL Tykkelsen af BL kan variere alt afhængig af de aktuelle undersøgelser af underbundens elastiske egenskaber. For cykel- og gangstier, som ligger i tilknytning til eller delvist parallelt med forbindelsesvejene er følgende stiopbygning, som muliggør brug af mindre maskine til fejning og snerydning, retningsgivende: 20 mm AB 50 mm GAB0 150 mm SG 180 mm BL Tykkelsen af BL kan variere alt afhængig af de aktuelle undersøgelser af underbundens elastiske egenskaber. De endelige opbygninger fastlægges i forbindelse med den endelige projektering. Stien skal være farbar året rundt.

12 Side 12 Bilag 2. Beskrivelse af natursti I henhold til Lokalplanforslaget anlægges en naturstiforbindelse fra Rævehøjvej i nord og mod Trongårdskvarteret i syd (punkt B på kortet i bilag 1). Anlæg af naturstien og tilhørende aktiviteter og beplantning udenfor Ejendommen er omfattet af udbygningsaftalen og anlægges af Selskabet. Naturstien får status af privat fællessti. Naturstiens principielle linjeføring fremgår af bilag 1 (markeret med gul). Naturstien har et udlæg på 4 meters bredde. Inden for stiudlægget må naturstien udføres med varierende bredde dog mindst 1,5 m. Undtaget heraf er stiforløb igennem fredskoven, som maksimalt må være 1,5 m bredt. Anlæg af aktiviteter og beplantning langs naturstien sker efter nærmere aftale med kommunen. Udgifterne til disse aktiviteter og beplantninger fragår ikke i beløbene hensat til udførelse af beplantning, anlæg mv. i de grønne områder nævnt i de 2 sidste pinde i udbygningsaftalens pkt. 3.1, idet udgifterne til aktiviteter og beplantning langs naturstien udføres som et led i udførelsen af denne natursti og derfor er en del af arbejderne nævnt i udbygningsaftalens pkt. 3.1, 1. pind. Opbygningen af stien varierer alt efter jordbundsforholdene (frostsikker bund, sand uden silt, frosttvivlsom bund, leret jord uden ret meget silt, frostfarlig bund, siltholdig eller kridtholdig jord med vandtilførelse). Opbygning af naturstien er bestemt efter Dimensionering af befæstelser og forstrækningsbelægninger trafikklasse T1. I henhold til de udførte geotekniske boringer og jordartskort funderes naturstien forventeligt på frosttvivlsom jord eller bedre (moræneler og sand, smeltevandssand- og grus). Med en trafikklasse på T1 skal naturstien derfor etableres med en koblingshøjde på minimum 400 mm, som består af 150 mm slotgrus og minimum 250 mm bundsikringssand. Efter udført muldafrømning og/eller udgravning af råjord på 400 mm af inspiceres udgravningsbund af det geotekniske tilsyn. Udgravningsbund skal bestå af frosttvivlsom jord eller bedre. Såfremt udgravningsbund ikke består af frosttvivlsom jord eller bedre, kan der enten udgraves til ovenstående er opnået eller installeres geonet, hvilket aftales med det geotekniske tilsyn og byggeledelsen. Indbygning af bundsikringssand og slotgrus følger herefter. Indbygning af slotgrus kan først påbegyndes, når indbygning af bundsikringssand er blevet accepteret af byggelederen. Bundsikringssand Bundsikringsmaterialer skal leveres som kvalitet II (BL II), kontrolleres, udlægges, indbygges og komprimeres som angivet i:

13 Side 13 Vejdirektoratet, Almindelig arbejdsbeskrivelse (AAB) for bundsikring af sand og grus (AAB) November Slotsgrus Slotgrus kontrolleres, udlægges, indbygges og komprimeres som angivet i: Vejdirektoratet, Almindelig arbejdsbeskrivelse (AAB) for bundsikring af sand og grus (AAB) November Slotgrus skal leveres iht. følgende materiale specifikationer: Maksimal kornstørrelse: 11,2 mm Fillerindhold (63 μm): 8-12 % Lerindhold: Forholdet mellem gennemfald på 0,002 mm og 0,063 mm skal ligge mellem 10 og 30 %. Kornkurvekrav: 11,2 mm: 100 % (vægt) gennemfald 8 mm: % gennemfald 4 mm: % gennemfald 2 mm: % gennemfald 1 mm: % gennemfald 0,5 mm: % gennemfald 0,25 mm: % gennemfald 0,125 mm: % gennemfald 0,063 mm: 8 12 % gennemfald Sandækvivalent: Mindst 30 % Plasticitet: Ikke-plastisk Los Angeles: Højst 35 % Andel af runde korn, Cr: Maksimalt 20 %. Kontrol og dokumentation Der afleveres sigteanalyse- og vibrationsindstampnings-forsøgresultater for bundsikringssand og slotgrus som angivet i: Vejdirektoratet, Almindelig arbejdsbeskrivelse (AAB) for bundsikring af sand og grus (AAB) November Dokumentation afleveres til byggeledelsen for accept, inden materiale leveres og indbygges på byggepladsen. Der afleveres Isotopsonde resultater for bundsikringssand og slotgrus som angivet i: Vejdirektoratet, Almindelig arbejdsbeskrivelse (AAB) for bundsikring af sand og grus (AAB) November Dokumentation afleveres samme dag som arbejdet er udført til byggeledelsen.

14 Side 14 Ovennævnte opbygninger er retningsgivende, og de endelige opbygninger fastlægges i forbindelse med den endelige projektering. Stiens belægning og udformning skal være tilgængelig for fodgængere, cyklister og mennesker med funktionsnedsættelse.

15 Side 15 Bilag 3. Deklaration om de grønne områder (udkast opdateres, når de matrikulære forhold er berigtigede) Undertegnede ejer af ejendommene matr.nr. 11ch, 11q, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, 15dp Kgs. Lyngby By, Lundtofte og matr. nr. 8ø, 9ao, 9ap, 9lk, 10a, 10au, 10s, 15a Kgs. Lyngby By, Lyngby pålægger herved for sig og efterfølgende ejere følgende deklaration: 1 Det omhandlede areal og baggrund 1.1 Denne deklaration omhandler de arealer, der er markeret på vedlagte deklarationsrids, dateret den [dato], udarbejdet af [], hele eller dele af matr. nr. 11ch, 11q, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, 15dp Kgs. Lyngby By, Lundtofte, og hele eller dele af matr. nr. 8ø, 9ao, 9ap, 9lk, 10a, 10au, 10s, 15a Kgs. Lyngby By, Lyngby. 1.2 Deklaration tinglyses i forlængelse af indgåelsen af udbygningsaftale med ejeren af naboejendommen, matr. nr. [ ], vedrørende dennes investering i de grønne områder med etableringen af bl.a., stianlæg, beplantning og aktiviteter på de grønne områder samt evt. landbrugs- og hesteholdsrelaterede investeringer over en nærmere årrække. Deklarationen har til formål at beskytte de foretagne investeringer mod ændringer i den tilladte anvendelse af de grønne områder. 2 Anvendelse af de grønne områder 2.1 De grønne områder kan i henhold til Kommuneplan 2013 anvendes til en blanding af åbne arealer med mulighed for landbrug og hestehold samt områder til rekreativ anvendelse og tekniske anlæg til bl.a. regnvandsopsamling/klimatilpasning. 2.2 Ejeren af matr.nr. 11ch, 11q, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, 15dp Kgs. Lyngby By, Lundtofte, og matr. nr. 8ø, 9ao, 9ap, 9lk, 10a, 10au, 10s, 15a Kgs. Lyngby By, Lyngby forpligter sig ved nærværende deklaration til ikke at søge at ændre ovennævnte anvendelsesmuligheder for de grønne områder i 10 år fra færdiggørelsen af den sidste investering. 3 Tinglysning 3.1 Denne deklaration tinglyses som byrde på hele eller dele af matr. nr. 11ch, 11q, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, 15dp Kgs. Lyngby By, Lundtofte og hele eller dele af matr. nr. 8ø, 9ao, 9ap, 9lk, 10a, 10au, 10s, 15a Kgs. Lyngby By, Lyngby. Deklarationen respekterer hæftelser og byrder tinglyst på tidspunktet for deklarationens underskrivelse. 3.2 Påtaleberettiget i henhold til nærværende deklaration er Lyngby-Taarbæk Kommune som ejer af matr.nr. 11ch, 11q, 11r, 11ø, 12aa, 12p, 12pq, 15cf, 15dp Kgs. Lyngby By, Lundtofte og matr. nr. 8ø, 9ao, 9ap, 9lk, 10a, 10au, 10s, 15a Kgs. Lyngby By, Lyngby, og ejeren af naboejendommen hertil, matr. [ ]. 3.3 I henhold til planlovens 42 giver Lyngby-Taarbæk Kommune hermed sit samtykke til ovenstående deklaration og erklærer, at tilvejebringelse af lokalplan ikke er påkrævet.

Udkast til udbygningsaftale

Udkast til udbygningsaftale Udkast til udbygningsaftale Mellem Lejre Kommune CVR-nr: 29 18 85 48 Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø ( Lejre Kommune eller Kommunen ) Og B.B Byg A/S CVR-nr: 30589998 Københavnsvej 5 4000 Roskilde ( Selskabet

Læs mere

hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne"

hver for sig betegnet Part og sammen betegnet Parterne UDBYGNINGSAFTALE Mellem Slagelse Kommune CVR-nr.: 29 18 85 05 Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse ( Slagelse Kommune eller Kommunen ) og Salling Group Ejendomme A/S CVR-nr.: 21 50 38 94 Rosbjergvej 33 8220

Læs mere

hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne"

hver for sig betegnet Part og sammen betegnet Parterne Den 26. oktober 2018 J.nr. 47318-114 UDBYGNINGSAFTALE Mellem Slagelse Kommune CVR-nr.: 29 18 85 05 Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse ( Slagelse Kommune eller Kommunen ) og Rema Butiksudvikling A/S CVR-nr.:

Læs mere

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget.

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget. mellem CVR.nr. 64 50 20 18 Stengade 59 3000 Helsingør ( eller Kommunen ) og ALDI KARLSLUNDE K/S CVR.nr. 59260715 Rørgangen 1-5 2690 Karlslunde ( Selskabet ) hver for sig betegnet Part og sammen betegnet

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) København Maj 2015 Sagsnr. 028156-0082 ham/liz Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem parterne og Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød HHM a/s Bragesvej 4 3400 Hillerød Cvr. 67 29 48 15 er indgået følgende Vedr. HHM`s anlæg af infrastruktur.

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom Danmark A/S CVR-nr.: 20 86 16 06 Hundige Strandvej

Læs mere

UDKAST - Udbygningsaftale

UDKAST - Udbygningsaftale Viborg Kommune UDKAST - Udbygningsaftale Mellem Grundejer, Britta Hedegaard Egeskovvej 1 8800 Viborg ( Grundejer ) Geopartner Landinspektører A/S Asmildklostervej 11 8800 Viborg Tlf. 8668 2504 CVR-nr.

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 mellem K/S Buddingevej 272 c/o Sophienberg Ejendomsudvikling A/S Kongevejen 495C 2840 Holte Cvr. Nr. 31 17 98 74 (herefter benævnt KS) og Gladsaxe Kommune Rådhus Alle 1 2860

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og IKEA A/S Mårkjærvej 15 2630 Taastrup Cvr. Nr. 50574911 (herefter benævnt IKEA) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) IKEA og

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Dato 20. december 2016 Sagsnr. 16/11305 Løbenr. 226523/16

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej)

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) Bilag 8. UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) mellem Skanska Danmark A/S Baltorpvej 158 2750 Ballerup Cvr. Nr. 24257150 (herefter benævnt Skanska) og Københavns Kommune

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN BTINGT UDBYGNINGSAFTAL for TRÆLASTHOLMN mellem og Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Ballerup Kommune og Køber PROJEKT: Ballerup, Malmparken BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem undertegnede Ballerup Kommune Rådhuset 2750 Ballerup (herefter benævnt Kommunen)

Læs mere

Udbygningsaftale. NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale. Mellem

Udbygningsaftale. NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale. Mellem Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 288667 Brevid. 2601552 Ref. LAHN Dir. tlf. 46313596 larshn@roskilde.dk NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale 31. august 2017 Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune

Læs mere

Udkast til Betinget udbygningsaftale

Udkast til Betinget udbygningsaftale BALLERUP KOMMUNE Dato: 13. marts 2019 Udkast til Betinget udbygningsaftale Mellem Ballerup Kommune CVR nr. 58271713 Hold-An Vej 7 2750 Ballerup (i det følgende kaldet Ballerup Kommune ) og Ejer af ejendommene

Læs mere

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge,

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge, København November 2017 Sagsnr. 028156-0125 ham/lhe/lsb Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Lind

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk CPR: Dato 22. november

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet. Baggrund

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet. Baggrund 15. maj 2017 BILAG 5 UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet mellem Ny Valby Udvikling A/S c/o FB Gruppen A/S Grønttorvet 6, 1. sal. 2500 Valby Cvr. Nr. 37438979 (herefter benævnt

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Carl Peter Pedersen og Eva Skovgaard Pedersen Sønder Tranders Vej Gistrup

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Carl Peter Pedersen og Eva Skovgaard Pedersen Sønder Tranders Vej Gistrup Mellem undertegnede og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr.

Læs mere

Betinget Udbygningsaftale

Betinget Udbygningsaftale Dato: 09.05.2018 Sagsb.: majml Sagsnr.: 17/19382 Dir.tlf.: 72 36 55 26 E-mail: majml@holb.dk Betinget Udbygningsaftale Mellem HusCompagniet Kalundborgvej 6A 4300 Holbæk CVR nr.: 26 63 88 44 (herefter Selskabet

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Carlsberg Byen Ejendomme 1 p/s CVR nr.: 35248552 Olivia Hansens Gade 2 1799 København V som ejer af Rahbeks Allé 15-17 af matr.nr. 66b, 66c og 66i, Frederiksberg, og Frederiksberg

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden mellem og Danica Ejendomsselskab ApS Holmens Kanal 2-12 1060 København K Cvr. Nr. 24919714 (herefter benævnt DE) Københavns

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND UDKAST II 5. juli 2018 Søren Stenderupd Jensen partner, advokat (H) Frederiksberggade 11 1459 København K Sag 22541 ssj/jbz 5. juli 2018 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune Udbygningsaftale Mellem Landbrug & Fødevarer og Århus Kommune Mellem Landbrug og Fødevarer Axeltorv, Axeltorv 3 1609 København V Cvr. nr. 25529529 (herefter benævnt Ejeren ) og Aarhus Kommune Rådhuset

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr.

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Korsdalskvarteret ApS CVR-nr. 14 34 47 24 Strandvejen 70, 2. sal 2900 Hellerup og Rødovre Kommune Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre (betegnet: Kommunen ) Baggrund Nærværende

Læs mere

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby UDBYGNINGSAFTALE mellem DADES A/S (DADES) CVR nr. 10432928 Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby og Gladsaxe Kommune CVR nr. 62761113 Rådhuset Rådhus Allé 7 2860 Søborg Vedr. etablering af infrastrukturanlæg

Læs mere

UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket

UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket mellem og Poppelstykket 8 ApS Frem 56 st. th. 2800 Kgs. Lyngby Cvr. Nr. 32669433 (herefter benævnt Poppelstykket 8) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. NC og FK hver for sig benævnes også Part, samlet Parterne. Baggrund

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. NC og FK hver for sig benævnes også Part, samlet Parterne. Baggrund UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Og NC Byg ApS Lyngsø Allé 3, opgang C 2970 Hørsholm (herefter benævnt NC) Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 (herefter benævnt FK) NC og FK hver for sig benævnes

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade mellem Tivoli A/S Vesterbrogade 3 630 København V Cvr. Nr. 040496 (herefter benævnt Tivoli) og Københavns Kommune Rådhuset 599

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Lodsejeren for så vidt angår ejendommene : 1529a, 1531a og 1535d, alle Århus Bygrunde (herefter benævnt Ejendommen ) Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S ("FEAS") CVR-nr.:

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

Hyllegården Forslag til Lokalplan LK 34. Vejadgang via Åsen til del af udstykningen

Hyllegården Forslag til Lokalplan LK 34. Vejadgang via Åsen til del af udstykningen Hyllegården Forslag til Lokalplan LK 34 Vejadgang via Åsen til del af udstykningen 2015 Fotos er fra Google, Forslag til Lokalplan LK 34 for Hyllegården, Lejre.dk eller taget af MOE A/S. Udarbejdet af:

Læs mere

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 1 BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 2 BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede sælger Lyngby-Taarbæk Kommune Torvet 17 2800 Kgs. Lyngby CVR-nr. 11 71 53

Læs mere

Aftale om infrastrukturanlæg i forbindelse med opførelse af Nyt Hospital Nordsjælland

Aftale om infrastrukturanlæg i forbindelse med opførelse af Nyt Hospital Nordsjælland Aftale om infrastrukturanlæg i forbindelse med opførelse af Nyt Hospital Nordsjælland Mellem Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød CVR.nr. 29190623 (Regionen) og Hillerød Kommune Trollesmindesalle

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem

Udbygningsaftale. Mellem Udbygningsaftale Mellem HCØ 65-69 ApS c/o I.B-L Holding A/S. Islevdalvej 96, 2610 Rødovre som ejer af H.C. Ørsteds Vej 65-69 af matr.nr. 18bh, 18bi og 18bk, Frederiksberg, samt den kommende ejer af de

Læs mere

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag.

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag. Foreløbig udgave Udbygningsaftale mellem K/S Laurentsvej 14-16, Bagsværd Kongevejen 495 C 2840 Holte Ejendomsselskabet Firskovvej 29 ApS Firskovvej 19 2800 Kgs. Lyngby Spellerberg Ejendomme ApS Vedbæk

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Mellem Og UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Cathrine Riegels Gudbergsen Broksø Hovedgård Broksøvej 60 4160 Herlufmagle (herefter benævnt CRG) Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690

Læs mere

Spørgsmål og svar af 1. april 2015 samt af 6. maj 2015.

Spørgsmål og svar af 1. april 2015 samt af 6. maj 2015. Spørgsmål og svar af 1. april 2015 samt af 6. maj 2015. Lyngby-Taarbæk Kommune har den 27. marts 2015 modtaget nedenstående spørgsmål til udbudsvilkårene: Spørgsmål Til brug for nærmere afklaring af udbudsmaterialet

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendom: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 04.12.2012-1004117603 TINGLYSNINGSDATO: 04.12.2012 08:44:30 EJENDOM: Adresse: Katkærvej 1 0320b 0320bb Adresse: Skovmærkevej 3 0320c Adresse: Katkærvej

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune )

Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune ) Undertegnede og medundertegnede Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune ) Aalborg Havn A/S Langerak 19 9220 Aalborg Øst

Læs mere

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie mellem og Og HARBOUR P/S c/o ATP Ejendomme A/S Gothersgade 49 1123 København K Cvr. Nr. 34 09 09 63 (herefter benævnt HARBOUR) Københavns

Læs mere

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Den 23. april 2012 TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Mellem Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) og Københavns Kommune

Læs mere

Freja ejendomme A/S, DSB Ejendomsudvikling A/S og Hillerød Kommune benævnes samlet Parterne.

Freja ejendomme A/S, DSB Ejendomsudvikling A/S og Hillerød Kommune benævnes samlet Parterne. Udbygningsaftale xx. xxx 2017 mellem og og Freja ejendomme A/S Nørregade 40, 2.sal 1010 København K DSB Ejendomsudvikling A/S Kalvebod Brygge 32, 3.sal 15610 København V Hillerød Kommune Trollesmindealle

Læs mere

BETINGET AFTALE. overdragelse af udearealer

BETINGET AFTALE. overdragelse af udearealer BETINGET AFTALE om overdragelse af udearealer Mellem Tk Bygge-Holding A/S eller ordre Vestre Havnepromenade 7 9000 Aalborg CVR-nr. 12 14 15 99 (herefter TKB), Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge CVR-nr. 29

Læs mere

Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune)

Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Mellem undertegnede og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Matr. nr.

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81 04-10-2018 Aftalens Parter: KAB s.m.b.a. og Københavns Kommune Aftalens formål (herunder

Læs mere

Dette notat omhandler forudsætninger for beregning af anlægsbudget i forbindelse med etablering af boligområde i Taulov Nord efter lokalplan 261.

Dette notat omhandler forudsætninger for beregning af anlægsbudget i forbindelse med etablering af boligområde i Taulov Nord efter lokalplan 261. FORUDSÆTNINGSNOTAT Projekt Byggemodning af LP 261 Kunde Fredericia Kommune Notat nr. 01 rev 02 Dato 28/02/2018 Til Jens Ole Andersen Fra Mads Linnet Kopi til - 1. Indledning Dette notat omhandler forudsætninger

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE AXELTORV OG VESTERBROGADE (SCALA) mellem og Ejendomsselskabet Norden v Invest P/S Store Strandgade 20 1255 København K Cvr. Nr. 33649843 (herefter benævnt

Læs mere

Grundlaget for aftalen er planlovens 21b, stk. 2, nr. 1.

Grundlaget for aftalen er planlovens 21b, stk. 2, nr. 1. Oktober 2017 Udbygningsaftale Mellem Aarhus Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 2 8000 Aarhus C CVR-nr.: 55133018 ("Aarhus Kommune" eller "Kommunen") og Bygningsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 39 2500 Valby CVR-nr.:

Læs mere

Principaftale ( Aftalen ) mellem Fredericia Kommune og FredericiaC om infrastruktur

Principaftale ( Aftalen ) mellem Fredericia Kommune og FredericiaC om infrastruktur Principaftale ( Aftalen ) mellem Fredericia Kommune og FredericiaC om infrastruktur 1. Baggrund I forbindelse med udviklingen af FredericiaC-området ændrer FredericiaC P/S ("FredericiaC") infrastrukturen

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE Udkast AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 11. april 2018 Bilag 2: Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Udbudsskort fra Bøgh & Krabbe landinspektør af 20. februar

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

Endelig afgørelse ang. klage over afslag på anmodning om optagelse af privat fællessti

Endelig afgørelse ang. klage over afslag på anmodning om optagelse af privat fællessti Dato 26. juni 2018 Sagsbehandler Julie Flagsø Mail juf@vd.dk Telefon +45 7244 3013 Dokument 18/03783-15 Side 1/5 Endelig afgørelse ang. klage over afslag på anmodning om optagelse af privat fællessti Vejdirektoratet

Læs mere

KONTRAKT LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR. Mellem. Region Sjælland. Alleen Sorø. Tlf.: CVR nr.

KONTRAKT LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR. Mellem. Region Sjælland. Alleen Sorø. Tlf.: CVR nr. KONTRAKT OM LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR Mellem Region Sjælland Alleen 15 4180 Sorø Tlf.: 70 15 50 00 CVR nr. 29190658 (I det følgende kaldet kunden ) Og [ ] (I det følgende kaldet leverandøren

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og Batteriet K/S Fabrikvej 12, 1 8800 Viborg Cvr. Nr. 30569725 (herefter benævnt BK) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) BK og

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber)

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber) Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale - sydligt byggefelt 12042013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk DATO 12 april 2013 SIDE 1/6 REF

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst CVR. nr. 29190941 (herefter benævnt Regionen) og Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg

Læs mere

Udbygningsaftale. vejarbejder i forbindelse med udbygning af den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj med

Udbygningsaftale. vejarbejder i forbindelse med udbygning af den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj med 11.11.2016 -/rs Østre Stationsvej 43 DK 5000 Odense C Tlf. +45 66 12 03 03 Sag nr. 3 26618 Advokat: Iben Lindhardt Olsson Ansvarlig advokat: Erik Ellebye Sagsbehandler: Advokat Regitse Stampe rs@atlas-ellebye.dk

Læs mere

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder.

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder. UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder. Lyngby-Taarbæk Kommune har vedtaget, at ovennævnte areal skal udbydes offentligt til salg med henblik på

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendom: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

KØBERETSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER]

KØBERETSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] KØBERETSAFTALE Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. KØBERETTEN 1 3. BYDELSPLAN 2 4. VEDERLAG OG BRUGSRET 3 5. UDNYTTELSE AF KØBERETTEN

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPLANTILLÆG OG LOKALPLANEN 3 INFRASTRUKTURANLÆGGENE 4 OVERTAGELSE AF INFRASTRUKTURANLÆGGENE OG KRAV

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPLANTILLÆG OG LOKALPLANEN 3 INFRASTRUKTURANLÆGGENE 4 OVERTAGELSE AF INFRASTRUKTURANLÆGGENE OG KRAV UDKAST FOR UDBYGNINGSAFTAE Vers. 16. maj 2018 Mellem Frederiksberg Kommune Smallegade 1 2000 Frederiksberg og MT Højgaard A/S Knud Højgaards Vej 7 2860 Søborg INDHODSFORTEGNESE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPANTIÆG

Læs mere

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Sådan læses lokalplanen Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser tinglyses på de ejendomme, som planen omfatter, og bestemmelserne

Læs mere

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således:

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således: Afsnit I Regulativet omfatter vintervedligeholdelse og renholdelse af veje og stier, der i henhold til Trafikministeriets lovbekendtgørelse nr. 432 af 31. maj 1991 administreres af Ballerup Kommune, samt

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Amager Strandvej og krydset ved Prags Boulevard Mellem Grundejerne: De Forenede Ejendomsselskaber A/S Vestagervej 5 2100 København Ø Cvr. Nr. 37511455 K/S GG 12 Østergade

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig Indledning Formålet med nærværende Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 19 er at muliggøre

Læs mere

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning 2018-2020 Vedrørende entreprise for udførelse af kørebaneafmærkning 2018-2020 i Ikast-Brande Kommune. På nedenstående vilkår, er der den XX.XX 2018 indgået kontrakt

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede:

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: Postnr. og by: Telefon

Læs mere

Partnerskabsaftale om vejanlæg og krydsombygninger mm. Gartnerbyen

Partnerskabsaftale om vejanlæg og krydsombygninger mm. Gartnerbyen Partnerskabsaftale om vejanlæg og krydsombygninger mm. Gartnerbyen 1 Parterne Gartnerbyen P/S eller ordre Lavsenvænget 1 5200 Odense V (herefter betegnet Grundejer ) og Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

1. Baggrund for aftale om projektering og udførelse af fælles byggemodning.

1. Baggrund for aftale om projektering og udførelse af fælles byggemodning. Aftale om projektering og udførelse af fælles byggemodning mv. af arealer omfattet af lokalplan 3-3-106 Boliger og offentlige formål, Ferskenvej, Hasseris Mellem underskrevne Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Krav til anlægget af Forlængelsen

Krav til anlægget af Forlængelsen København November 2017 Sagsnr. 028156-0125 ham/lhe/lsb Krav til anlægget af Forlængelsen 1. Baggrund Roskilde Kommune har udover hvad der fremgår af lokalplanen og eventuelle krav i forbindelse med myndighedsgodkendelsen,

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

AFGRAVNINGSMATERIALERS ANVENDELIGHED

AFGRAVNINGSMATERIALERS ANVENDELIGHED VD Standard bilag nr. 5 Skanderborg, den 18-10-2012 AFGRAVNINGSMATERIALERS ANVENDELIGHED I nærværende bilag er jordarternes egenskaber beskrevet generelt med henblik på deres anvendelse til følgende formål:

Læs mere

MATERIALERNES ANVENDELIGHED

MATERIALERNES ANVENDELIGHED VD Standard bilag nr 5 Skanderborg, den 14-06-2012 MATERIALERNES ANVENDELIGHED ANVENDELIGHED I nærværende bilag er jordarternes egenskaber beskrevet generelt med henblik på deres anvendelse til følgende

Læs mere

Deklaration om beplantningsbælte, vedligeholdelse mm.

Deklaration om beplantningsbælte, vedligeholdelse mm. ANMELDER: Birk Centerpark 24-7400 Herning Tlf.: 97 12 58 11 - Fax: 70 12 10 14 E-mail: herning@geopartner.dk Web: www.geopartner.dk J.nr.: 13649 Vor ref.: BPA/bpa Deklaration om beplantningsbælte, vedligeholdelse

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan 0552-12 Ved Eltangvej et erhvervsområde Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.:

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej 03-04-2018 Aftalens Parter: Lidl Danmark K/S og Københavns Kommune Aftalens formål

Læs mere

PARADIGME STABILT GRUS - SAB-P UDBUD DECEMBER 2016

PARADIGME STABILT GRUS - SAB-P UDBUD DECEMBER 2016 PARADIGME UDBUD DECEMBER 2016 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE Særlig arbejdsbeskrivelse for Stabilt grus er supplerende, særlig beskrivelse til "Almindelig arbejdsbeskrivelse (AAB) for Stabilt grus 1 ALMENT

Læs mere

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne )

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Kontrakt mellem [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] og [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Opdateres løbende efterhånden som Naturstyrelsen modtager bemærkninger

Læs mere

Hovedentreprisekontrakt

Hovedentreprisekontrakt Hovedentreprisekontrakt om levering og opsætning af speedgates Side 1 af 8 Indhold 1. Kontraktens genstand og parter... 4 2. Generelle betingelser... 4 3. Aftalegrundlag... 4 4. Vederlag... 5 5. Betaling...

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud SØNDERSØ KOMMUNE for SØNDERSØ KOMMUNE område B.2.9, B.2.10 og C.2.1 Boligområde ved Frugthaven i Morud Januar 2004 Side 1 af 14 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse for lokalplanforslaget

Læs mere

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Flade Engvej 7 Landsejerlav: Flade, Frederikshavn Jorder Matrikelnummer: 0014a EJER: Frederikshavn kommune Rådhus Alle 100 CVR: 29189498 PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution

Læs mere