ORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE onsdag den 28. februar 2018 kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE onsdag den 28. februar 2018 kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby."

Transkript

1 Til samtlige medlemmer af organisationsbestyrelsen i Lejerbo, Køge Bugt Efter aftale med formanden fremsendes hermed dagsorden for ORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE onsdag den 28. februar 2018 kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby. Endelig dagsorden: Beslutningspunkter 1. Godkendelse af regnskab, revisionsprotokol samt budget 2. Vederlag og tabt arbejdsfortjeneste 3. Dækning af lejetab og tab ved fraflytning i dispositionsfonden 4. Udpegning af 3 landsrepræsentantskabsmedlemmer og 3 suppleanter 5. Tilskud til forundersøgelse af afdeling altaner. 6. Opdeling af afdeling Orienteringspunkter 7. Meddelelser fra formanden v/ Johnny Jensen Gennemgang af dagsordenen for repræsentantskabsmødet 8. Meddelelser fra administrationen v/ Esben Nielsen Udvikling i Forvaltning Storkøbenhavn Budgetopfølgning alle afdelinger Udlejningssituationen Nybyggeri/renovering Opdatering igangværende rets- og beboerklagenævnssager 9. Eventuelt Efter mødet serveres en frokost. Af indkaldelsen til organisationsbestyrelsesmødet udsendt den fremgik det, at afbud skulle være meddelt til Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn på tlf eller pr. stkbh@lejerbo.dk senest den 21. februar Samtidig skulle man sørge for, at ens personlige suppleant blev indkaldt til mødet i stedet (jf. vedtægternes 11 stk. 6). Det samme gjaldt ved forhindring i at deltage i den efterfølgende frokost. Med venlig hilsen Jeannette M. Larsen Souschef 21. februar 2018 Lejerbo Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn Gl. Køge Landevej Valby Tlf: stkbh@lejerbo.dk Åbningstid: man-fre kl Telefontid: man-tors kl fre kl..9-12

2 Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af regnskab, revisionsprotokol samt budget Forud for mødet modtager bestyrelsen regnskab, årsberetning og revisionsprotokol for perioden 1/ /9 2017, forvaltningsrevision for regnskabsåret 2016 for administrationsorganisationen samt budget for boligorganisationen for perioden 1/ / Administrationen har forud for mødet forhandlet afdelingernes forhold, herunder de økonomiske, og der foreligger godkendelse af såvel regnskab som budgetforslag fra alle afdelinger. Dog skal organisationsbestyrelsen tage stilling til regnskabet afd , da afdelingsbestyrelsen ikke har godkendt regnskabet. Afdeling holder først afdelingsmøde efter afholdelsen af det ordinære organisationsbestyrelsesmøde, hvorfor organisationsbestyrelsen anmodes om at godkende regnskab og budget for afdelingen, under forudsætning af afdelingsmødets godkendelse. I den udsendte årsberetning er redegjort for årets resultat og balance i hovedtal samt status og udvikling i boligorganisationens egenkapital. Egenkapitalen beskrives som organisationens disponible midler i arbejdskapital og dispositionsfond. Årsberetningen beskriver efterfølgende afdelingernes drift for det forgangne år i forhold til underskud/overskud. Endvidere beskriver årsberetningen en vurdering af afdelinger i forhold til vedligeholdelses-, udlejnings-, og boligsocial status. I henhold til reglerne skal bestyrelsen forholde sig til revisionens fremhævede forhold i revisionsprotokollat. Afdeling 134-0, Østre Sandmarksvej Revisionen gør opmærksom på, at afdelingen ifølge langtidsbudgettet for planlagt vedligeholdelse og fornyelser i 2017/2018 ikke vil have tilstrækkelige henlæggelser til at dække de planlagte vedligeholdelsesarbejder m.v. Afdeling 277-0, Mølleparken Revisionen henleder opmærksomheden på konto 116 i regnskabet, hvor det fremgår, at afdelingen ikke havde tilstrækkelige henlagte midler til dækning af de i regnskabsåret afholdte udgifter til planlagt og periodisk vedligeholdelse og fornyelser. Driftspåvirkningen udgør kr. Afdeling 957-0, Fasanvangen Revisionen gør opmærksom på, at afdelingen ifølge langtidsbudgettet for planlagt vedligeholdelse og fornyelser i 2017/2018 ikke vil have tilstrækkelige henlæggelser til at dække de planlagte vedligeholdelsesarbejder m.v.

3 Afdelingsbudgetter Nedenstående oversigt er et uddrag af de udsendte afdelingsbudgetter, og viser lejereguleringer i de enkelte afdelinger for den kommende periode. Gældende Kommende Ændring Afd. Nr. Afd. Navn Boligtype leje leje pr m² Ændring i % Østre Sandmarksvej Familiebolig 842,84 970,68 127,84 15,17% Søparken Familiebolig 874,77 874,77 0,00 0,00% Østre Sandmarksvej Familiebolig 1091, ,56 0,00 0,00% Mølleparken Familiebolig 948,47 981,20 32,73 3,45% Nørre Boulevard Ungdomsbolig 1024, ,79 0,00 0,00% Ringen Familiebolig 934, ,58 146,08 15,63% Ringen Ungdomsbolig 916, ,65 145,43 15,87% Ølby Ungdomsbolig 1526, ,28 0,00 0,00% Smedegården Ungdomsbolig 1273, ,09 0,00 0,00% Humlekærgård Familiebolig 1177, ,40 17,63 1,50% Cirkelhuset Familiebolig 1050, ,38 19,43 1,85% Fasanparken Familiebolig 1097, ,45 19,40 1,77% Fasanvangen Familiebolig 1083, ,86 0,00 0,00% Nedenstående oversigt viser henlæggelser til planlagt vedligeholdelse i alle afdelinger målt i forhold til budgetstrategien for Lejerbo Køge Bugts målsætninger. Afdeling Målsætning konto 120 Konto 120 jf. vedtaget budget Difference 134-0* *Afdelingsmøde ej afholdt endnu.

4 Bestyrelsen bedes på baggrund af dette vurdere, om man kan godkende afdelingernes og organisationens budgetter samt indstille til repræsentantskabsmødets godkendelse af organisationens regnskab, revisionsprotokol og årsberetning. 2. Vederlag og tabt arbejdsfortjeneste Bestyrelsen bedes tage stilling til om vederlaget skal udbetales som tidligere besluttet, således at beløbet deles i 8 dele, hvoraf formanden får 2 andele og de øvrige bestyrelsesmedlemmer hver får 1 andel. I henhold til reglerne om vederlag til organisationsbestyrelser er der for indeværende regnskabsperiode 2017/18) kr (afrundet i hele tusinder) til rådighed til fordeling i bestyrelsen i Lejerbo, Køge Bugt. Desuden bedes bestyrelsen tage stilling til, om tabt arbejdsfortjeneste skal dækkes. I givet fald vil dette gå forud for udbetaling af vederlaget. 3. Dækning af lejetab og tab ved fraflytning i dispositionsfonden Ifølge lovgivningen skal boligorganisationen dække lejetab og tab ved fraflytning, som overstiger 326 kr. pr. lejemål (2017 priser). Der har ikke tidligere været ansøgt om dispensation. Organisationen skal tage stilling til, hvorvidt lejetab og tab ved fraflytning skal dækkes af dispositionsfonden, eller om der skal søges dispensation herfor hos kommunen, således at tabet skal dækkes af afdelingen selv. 4. Udpegning af 3 landsrepræsentantskabsmedlemmer og 3 suppleanter Bestyrelsen bedes udpege 3 landsrepræsentantskabsmedlemmer og suppleanter herfor. Det næste landsrepræsentantskabsmøde er den maj i Århus. Tidligere valgte/udpegede er Robert Kaufmann, Johnny Jensen og Kaj Hansen. 5. Tilskud til forundersøgelse af afdeling altaner. I afdeling Smedegården er der konstateret en række fugtproblemer ved altanerne. Det umiddelbare indtryk er, at der trænger vand ind i altandækket og derfra løber vandet ind mod bygningens facade, hvor det bliver stående. Uden destruktive undersøgelser og ekstern rådgivning vil vi ikke kunne fastslå problemets omfang og få afklaret eventuelle løsningsforslag og eventuelle muligheder for at gøre ansvar gældende overfor byggeriets rådgiver eller entreprenør i samarbejde med afdelingens forsikringsselskab. Da afdelingens økonomi er meget anstrengt og der er en begrundet mistanke om, at problemet kan henføres til afdelingens opførelse, indstiller vi at organisationen af sin dispositionsfond afholder op til kr til at foretage yderligere undersøgelser.

5 6. Opdeling af afdeling I 2017 behandlede afdelingsmødet i afdeling en mulig opdeling af afdelingen til to selvstændige afdelinger. Der forelå på daværende tidspunkt ikke en økonomisk konsekvensberegning for en opdeling. Denne er nu udarbejdet og vil blive forelagt næstkommende afdelingsmøde til godkendelse. Der er rettidigt indsendt forslag til repræsentantskabsmødet om, at afdeling skilles i to selvstændige afdelinger. Beslutningskompetencen er på repræsentantskabsmøde den 15. marts 2017 delegeret til organisationsbestyrelsen. Det vil være korrekt, at organisationen tager stilling til forslaget, men det bør ske på baggrund af et afdelingsmødes beslutning. Da afdelingsmødet endnu ikke har taget stilling til spørgsmålet, indstilles det at forslaget behandles af organisationen til godkendelse. Godkendelse skal være betinget af afdelingsmødets godkendelse af opdelingen. Orienteringspunkter: 7. Meddelelser fra formanden v/ Johnny Jensen Gennemgang af dagsordenen for repræsentantskabsmødet 8. Meddelelser fra administrationen v/ Esben Nielsen Udviklingen i Forvaltning Storkøbenhavn I december 2017 afholdtes møde mellem ledelsen i Forvaltning Storkøbenhavn og formændene for de organisationer, som betjenes herfra. På mødet skitseredes en ændring af organisationen i Forvaltning Storkøbenhavn, som skal styrke kvaliteten af den assistance, som ydes til afdelings- og organisationsbestyrelser. Organisationsændringen består i, at antallet af driftschefer reduceres fra fire til tre, men til gengæld lettes driftscheferne for en række arbejdsopgaver. Løsningen af disse opgaver vil fremover blive varetaget af en ny funktion i Forvaltning Storkøbenhavn, nemlig forvaltningskonsulenter og en styrkelse af den funktion, som varetages af driftsassistenterne. Umiddelbart medfører ændringen, at vi i første omgang styrker rådgivning til afdelings- og organisationsbestyrelser for så vidt angår rådgivning om organisatoriske og økonomiske forhold (budgetopfølgning), samt forbedringen af kvaliteten af bistanden til varmemestrene. Det betyder, at der kommer til at ske nogle ændringer i bemandingen i gruppen. Og vi regner med at have alle disse ændringer på plads i løbet af foråret, men indtil det er sket og den nødvendige oplæring har fundet sted, så vil vi have behov for Jeres forståelse. Det er aftalt med formændene, at der skal ske en opfølgning på ændringerne i løbet af sommeren Budgetopfølgning alle afdelinger oversigt omdeles på mødet.

6 Udlejningssituationen - Generelt er udlejningssituationen god. Der sendes ca. 30 tilbud ud i 1-2 omgange. Der betales generelt ikke husleje i hele opsigelsesperioden. Tomgang. Der har været 4 boliger på tomgang med i alt 60 dage, som følge af udlejningsvanskeligheder. Ventelisten til familiebolig i hele organisationen pr fordeler sig således for de ansøgere: Venteliste I bero 1 rum 2 rum 3 rum 4 rum 5 rum Ønsker i alt Ansøgninger i alt Ekstern Ekstern X Intern Intern X Ansøgernes ønsker pr. afdeling fremgår af bilag A. Fraflytningsprocenten i familieboligerne i hele organisationen: År Hele organisationen Hele Lejerbo ,15 % 10,61 % ,01 % 10,66 % ,18 % 10,92 % Fraflytningsprocenten i de enkelte afdelinger fremgår af bilag B. I 2017 har der: I afd er 1 lejer udsat pga. husorden. I afd er 1 lejer pga. husorden fraflyttet.. I afd er 1 lejer udsat pga. lejerestance. I afd er 1 lejer udsat pga. lejerestance. Ungdomsboligerne Der sendes i gennemsnit 45 boligtilbud ud i afd. 285 og hovedsageligt i en omgang for at opnå genudlejning. I afd. 687 og 686 sendes i gennemsnit 65 boligtilbud ud i 1-2 omgange for at opnå genudlejning. Der er en del fraflyttere, der betaler husleje i hele opsigelsesperioden. Tomgang. Der har i 2017 været 7,5 måneder tomgang på 8 boliger som følge af udlejningsvanskelighed. I afd er en lejer udsat pga. husorden. I afd. 687 er 3 lejere udsat pga. husorden.

7 Nybyggeri/renovering Nybyggeri: Afd Cirkelhuset: MGO vindspærresagen er anerkendt af Byggeskadefonden i Byggeskadefonden har hyret Friis Andersen Arkitekter som rådgiver til at lave udbedringsprojekt og udbud. Udbedringsprojekt forventes færdig i løbet af februar 2018 og udbud forventes gennemført i marts Hvis udbuddet går godt og man bliver enige med en entreprenør, forventes der opstart for udbedring inden sommerferien i år. Byggetid forventes at være ca. 12 måneder. Her i byg vil der blive sat projektleder på sagen. Der er ikke sat navn på projektlederen endnu. Derudover er der 5 års dato Der vil blive udført 5-års eftersyn i løbet af foråret års gennemgang skal være afholdt retmæssigt senest medio oktober. Renovering: Afd Ringen: Der er efter Landsbyggefondens opfattelse, punkter i helhedsplanen som ikke er belyst nok, så derfor har Landsbyggefonden anmodet om yderligere undersøgelser på nogle punkter. Disse undersøgelser har organisationen bevilget økonomien til og undersøgelsen udføres af KHS. Nedstående plan er aftalt med KHS. Dette notat er en opsummering af, hvilke forundersøgelser der skal udføres samt en forventet tidsplan. Bemærk, at tidsplanen er foreløbig, da det endelige forløb skal aftales med bestyrelsen på det møde, som er sat i kalenderen til d Forundersøgelser Revner i badeværelsesvægge undersøgelse af, om det er byggeskade. Tilstandsvurdering af kvist taget skal i denne forbindelse åbnes. Dræn/sokkel Det undersøges om der er indtrængende vand i ydervægskonstruktionen pga. sammenfaldet dræn eller manglende papadskillelse i konstruktionen. Skimmelsvamp Eksisterende info fra 3 tidligere undersøgelser samles i et notat. 2. Forventet tidsplan : Møde med bestyrelsen og driftspersonale for opsamling af byggetekniske udfordringer siden 2012 samt aftale det videre forløb. Marts 2018: Indsamling af eksisterende teknisk materiale. April 2018: Hultagning i klimaskærmen for kvist/tag og ydervæg/dræn samt og undersøgelser og efterfølgende notat. Pga. af risiko for vandindtrængen i konstruktionen kan dette tidligst udføres første i april. April/Maj 2018: Samling af materiale.

8 Opdatering igangværende rets- og beboerklagenævnssager oversigt omdeles på mødet. 9. Eventuelt

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 26. februar 2018 kl

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 26. februar 2018 kl Til samtlige medlemmer af organisationsbestyrelsen i Lejerbo, Brøndby Efter aftale med formanden fremsendes hermed den endelige dagsorden for Lejerbo Brøndbys ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag

Læs mere

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 27. februar 2018, kl

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 27. februar 2018, kl Til organisationsbestyrelsen for Lejerbo, Gentofte Hermed fremsendes den endelige dagsorden for Lejerbo Gentoftes ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 27. februar 2018, kl. 10.00 hos Lejerbo,

Læs mere

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE torsdag den 22. marts 2018, kl

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE torsdag den 22. marts 2018, kl Til organisationsbestyrelsen for Lejerbo, Glostrup Hermed fremsendes den endelige dagsorden for Lejerbo Glostrups ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE torsdag den 22. marts 2018, kl. 10.00 hos Lejerbo,

Læs mere

343 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Rødovre onsdag den 28. juni 2017 kl hos Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby

343 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Rødovre onsdag den 28. juni 2017 kl hos Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby LEJERBO REFERAT 343 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Rødovre onsdag den 28. juni 2017 kl. 10.00 hos Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby Deltagere: Bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Knudsen,

Læs mere

Årsberetning Lejerbo, Køge Bugt. 1. oktober september 2016

Årsberetning Lejerbo, Køge Bugt. 1. oktober september 2016 Årsberetning 1. oktober 2015-30. september 2016 ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2015/2016 Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 2 Arbejdskapitalens udvikling

Læs mere

Status på samarbejdet mellem de bornholmske boligselskaber og Bornholms Kommune efter BL s temadag den 10. juni 2017

Status på samarbejdet mellem de bornholmske boligselskaber og Bornholms Kommune efter BL s temadag den 10. juni 2017 Til samtlige medlemmer af organisationsbestyrelsen i Lejerbo, Bornholm: Efter aftale med formanden fremsendes hermed den endelige dagsorden for ORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 12. december

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE 25. FEBRUAR 2019

REFERAT AF ORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE 25. FEBRUAR 2019 603 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmerne Johnny Jensen, Matthias Hansen, Kaj Hansen, Gitte Nielsen, Henrik Nielsen og Alex Andreasen. Fra Administrationen deltog Jeannette M. Larsen, Rikke Daugstrup og Jeanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Gunnar Sørensen, Mogens W. Gertz og Anders Petersen. Fra administrationen deltog

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Herning den 11. februar 2011 kl. 10.00 på Pejsegården i Brædstrup

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Herning den 11. februar 2011 kl. 10.00 på Pejsegården i Brædstrup Referat organisationsmøde 11. februar 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Herning den 11. februar 2011 kl. 10.00 på Pejsegården i Brædstrup Deltagere: Formand Lilian Mortensen, Knud-Erik Hansen, Leif Bønding,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Norddjurs den 30. august 2011 kl i Ørsted

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Norddjurs den 30. august 2011 kl i Ørsted Referat af organisationsmøde 30. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Norddjurs den 30. august 2011 kl. 14.00 i Ørsted Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Ivan Hammer Sørensen, Lars Bak, Eigil Meineche,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby.

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby. Til organisationsbestyrelsen for Lejerbo, Frederiksberg Efter aftale med formanden indkaldes hermed til ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl. 16.30 i Lejerbo, Gl. Køge Landevej

Læs mere

Endvidere deltog følgende repræsentantskabsmedlemmer uden stemmeret: Lene Bock Sørensen, Poul Hvas og Else R. H. Kanstruup.

Endvidere deltog følgende repræsentantskabsmedlemmer uden stemmeret: Lene Bock Sørensen, Poul Hvas og Else R. H. Kanstruup. Referat organisationsmøde 23. august 2010 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2010 kl. 17.00 i Struer Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 16. april 2018 kl

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 16. april 2018 kl Til samtlige medlemmer af organisationsbestyrelsen i Lejerbo, Køge Bugt Efter aftale med formanden indkaldes hermed til ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 16. april 2018 kl. 17.00 i det Cirkelhusets

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 16.574, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 3. juni 213

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. 215/216 216/217 217/218 218/219 219/22 22/221 221/222 222/223 223/224 224/225 Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 5.536, som er overført til arbejdskapitalen.

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015 Årsberetning 1. oktober 2014 30. september ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2014/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Årsberetning Lejerbo, Hadsund

Årsberetning Lejerbo, Hadsund Årsberetning 1. januar 2012 31. december 2012 ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2012 Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. august blev

Læs mere

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011 #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde tirsdag den 31. maj 2011, kl. 17.00 i Avedøre Stationsby Syds Selskabslokaler, Trædrejerporten 4, Hvidovre Repræsentantskab: Der var 27 repræsentantskabsmedlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Frederiksværk den 21. februar 2011 kl på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Frederiksværk den 21. februar 2011 kl på Lejerbos kontor Referat af organisationsmøde 21. ferbaur 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Frederiksværk den 21. februar 2011 kl. 10.30 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Inge Larsen (formand), Inge

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Gunnar Sørensen Leo Kristensen Arne Olesen Henny Rasmussen Hans

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014 Årsberetning 1. maj 2013 30. april ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2013/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side 1 Dispositionsfondens

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 2. december 2015 kl i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 2. december 2015 kl i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 2. december 2015 kl. 13.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden: Observatør Søren Larsen. Observatør Anne Marie Pedersen. Ejendomsmester Egon Sørensen. Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen.

Dagsorden: Observatør Søren Larsen. Observatør Anne Marie Pedersen. Ejendomsmester Egon Sørensen. Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen. Morsø Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 7. juni 2012 kl. 10.00, i stillestuen, Refshammersvej 1, 7900 Nykøbing Mors. Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23. september blev

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Til stede: Karen Christensen, Anders Brandt, Anni Damsgaard Pagh, Basile A. Sokalis, Jacob

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Hadsund den 17. juni 2010 kl på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Hadsund den 17. juni 2010 kl på Lejerbos kontor Referat organisationsmøde 17. juni 2010 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Hadsund den 17. juni 2010 kl. 9.30 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Rita Jensen, Jette Elisabeth Nielsen, Ronny

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et overskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et overskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et overskud på kr. 21.269, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 31. marts 215

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Til stede: Karen Christensen, Anders Brandt, Anni Damsgaard Pagh, Basile A. Sokalis, Gry Marie

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen.

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. august 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Boligselskabet BSB Glamsbjerg

Boligselskabet BSB Glamsbjerg Boligselskabet BSB Glamsbjerg af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.00 på Glamsbjerg Hotel, Søndergade 3, 5620 Glamsbjerg. Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Glamsbjerg... 2 1.1

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. august, kl. 17.30. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Fredensborg den 25. oktober 2010 kl i Fredensborg

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Fredensborg den 25. oktober 2010 kl i Fredensborg Referat organisationsmøde 25. oktober 2010 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Fredensborg den 25. oktober 2010 kl. 17.00 i Fredensborg Tilstede var bestyrelsesmedlemmerne Finn Elmeskov, Charlott Skogøy, Jørgen

Læs mere

BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 636

BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 636 BESTYRELSE FREDERIKSBORG REFERAT 636 Møde den 6. marts 2018 i Hillerød Dagsorden: 1. Godkendelse af referater fra møder, den 6/12-2017 og 14/2-2018 2. Godkendelse af dagsorden 3. Siden sidst fra formanden

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke) Boligselskabet BSB Lunderskov Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 20. september 2011 kl. 16.00 Mødet holdes på Boligcenter Haderslev, Naffet 2, 6100 Haderslev. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm Boligorganisationen Domea Stevns Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 31. august 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød, Lindholmen 6, 2680 Solrød Strand Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Randers den 23. maj 2011 kl i Aalborg

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Randers den 23. maj 2011 kl i Aalborg Referat organisationsmøde 23. maj 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Randers den 23. maj 2011 kl. 12.00 i Aalborg Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Lars Bak, Frantz Thaning, Carsten Gylling, Boye Sørensen

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Boligselskabet BSB Egebjerg

Boligselskabet BSB Egebjerg Boligselskabet BSB Egebjerg Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 3. juni 2013 kl. 16.00 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Egebjerg... 2 1.1 Orientering

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Glostrup den 10. februar 2011 kl på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Glostrup den 10. februar 2011 kl på Lejerbos kontor Referat organisationsmøde februar 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Glostrup den 10. februar 2011 kl. 12.00 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Leif Schwartz, Jørgen Brangstrup og Henning

Læs mere

Rønnede Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. marts 2012, kl på Hotel Bregnen, Vordingborg 425, Dalby

Rønnede Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. marts 2012, kl på Hotel Bregnen, Vordingborg 425, Dalby Rønnede Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. marts 2012, kl. 16.00 på Hotel Bregnen, Vordingborg 425, Dalby Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl. 18.00 i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal Til stede: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Allan Laumann, Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Møldrup den 28. september 2010 kl i Aalborg

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Møldrup den 28. september 2010 kl i Aalborg Referat organisationsmøde 28. september 2010 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Møldrup den 28. september 2010 kl. 9.00 i Aalborg Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anette Andersen (formand), Georg Mogensen,

Læs mere

Boligselskabet BSB Nordfyn

Boligselskabet BSB Nordfyn Boligselskabet BSB Nordfyn af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 17. september 2013 kl. 16.00 på Bogense Hotel, Adelgade 56, 5400 Bogense Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Nordfyn... 2 1.1 Orientering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Mette Nyrup (afbud) Ole Meier (afbud) Øvrige deltagere: Michael H. Jørgensen, Domea.dk

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Mette Nyrup (afbud) Ole Meier (afbud) Øvrige deltagere: Michael H. Jørgensen, Domea.dk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. maj 2016 kl. 15.00 Mødet blev afholdt i Servicecenter Humlebæk, Baunebjergvej 283, 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. 7. maj 2014 Deltagere: Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Ulrik Steffensen, Anni Rasmussen, Frank Polauke, Olaf

Læs mere

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Lejerbo Formand Inge Køster Forretningsfører Pia Hesselvig Resumé Tilstede fra Aarhus Kommune

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013 Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941 Regnskabstal for 2013 LBF-nr. 117 Navn: Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted Antal lejemål i alt:c54 Fordelt på typer: Almene boliger Almene

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Lyngby den 10. maj 2011 kl på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Lyngby den 10. maj 2011 kl på Lejerbos kontor Referat af organisationsmøde 10. maj 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Lyngby den 10. maj 2011 kl. 12.00 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Annie Smith, Bent Hansen, Stig Svensson, Morten

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Boligselskabet BSB Glamsbjerg

Boligselskabet BSB Glamsbjerg Boligselskabet BSB Glamsbjerg Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 21. marts 2013 kl. 17.00 på Glamsbjerg Hotel, Søndergade 3, 5620 Glamsbjerg. Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Glamsbjerg...

Læs mere

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Tirsdag den 16. december 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Vedrørende: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874, styringsdialog 2017 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Mødedato: 06-06-2017 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Vedtægter for CVR 3517 8953 Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Navn, hjemsted og formål 1. Den selvejende almene ungdomsboliginstitutions navn er: Startbo Stk. 2. Ungdomsboliginstitutionen

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter

VEDTÆGTER. Vedtægter Vedtægter 1 Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Tårnbyhuse Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Tårnby Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Eli Kølleskov Hans-Jørgen Nielsen

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Eli Kølleskov Hans-Jørgen Nielsen Tønder Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 31. august 2011 kl. 16.00, med efterfølgende repræsentantskabsmøde. Mødet blev afholdt på Hostrup Hotel, Søndergade 30, 6270 Tønder.

Læs mere

Boligselskabet BSB Årslev

Boligselskabet BSB Årslev Boligselskabet BSB Årslev af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 17. december 2013 kl. 17.00 i Nøddevængets fælleshus, 5792 Årslev. Dagsorden: Boligselskabet BSB Årslev... 2 1.1 Orientering fra formanden...

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen Ballerup Boligselskab Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 18. august 2011, kl. 18.00 i bestyrelseslokalet i Bispevangen 12, st.th. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Sager til orientering... 4

Sager til orientering... 4 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 3-2014 Langelandsvej 32 Køge kl. 19.00 Torsdag den 25. september 2014 Sager til orientering... 4 Pkt. 27. Udlejningen 4 Pkt. 28. Budgetkontrol

Læs mere

Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 9. september 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen

Læs mere

Regnskabserklæring som afgives i forbindelse med Revisionsinstituttets revision af Årsregnskabet 2014 er underskrevet af ledelsen den 6. februar 2015.

Regnskabserklæring som afgives i forbindelse med Revisionsinstituttets revision af Årsregnskabet 2014 er underskrevet af ledelsen den 6. februar 2015. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 18. marts 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18.

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 1. b. Valg af referent 2.a Kort opfølgning på mødet fra d.23 maj 2.b Gennemgang af projektet for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud John Sørensen Tid Onsdag den 16. maj 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Brande den 23. november 2010 kl i Skjern

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Brande den 23. november 2010 kl i Skjern Referat organisationsmøde 23. november 2010 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Brande den 23. november 2010 kl. 13.00 i Skjern Tilstede var formand Carl Ejler Holm, Kirsten Pedersen-Grarup, Hugo Lund, Knud-Erik

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Boligselskabet BSB Ørbæk

Boligselskabet BSB Ørbæk Boligselskabet BSB Ørbæk Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013 kl. 16.30 i Ørbæk Midtpunkt (hallerne), Langemosevej 5, 5853 Ørbæk Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Ørbæk... 2

Læs mere

Holbæk Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl i Elmelunden

Holbæk Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl i Elmelunden Holbæk Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat... 2 3 Holbæk

Læs mere