Tirsdag d. 18. august 2015 kl. 17 i Mødestedet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tirsdag d. 18. august 2015 kl. 17 i Mødestedet"

Transkript

1 19. august 2015 Kære styregruppe, Referat af møde i Styregruppen Tirsdag d. 18. august 2015 kl. 17 i Mødestedet Til stede var: Ernst Overgaard, Benjamin Jensen, Poul Pedersen, Henning Poulsen, Nina Andersen, Finn Olesen, Ole Rasmussen, Chresten Søndergaard, Jørgen Jørgensen og Poul Erik Olsen. Henning Rasmussen har meddelt, at han udtræder af styregruppen, hvorfor Redsted Beboerforening anmodes om at udpege en ny repræsentant. Henning fortsætter som webmaster heldigvis og tak. Kresten Heltborg deltog i mødet under behandling af pkt. 10 vedr. Redsted. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat af møde d. 24. juni Godkendt 2. Status på arbejdet vedr. bevilling til skiltning m.v. Finansiering og indkøb af storprinter Smedet prototype blev fremvist. Det besluttedes at fastholde skilte i størrelse A 2. Nina Andersen påtog sig at indhente to tilbud på levering af skiltestandere i vejrbestandig aluminium. Når der ikke skiltes med arrangementer viser skiltet samme billede på begge sider, med markering af Landsbyen de 7 Sogne og Nina og Benjamin Jensen danner en arbejdsgruppe til videreførsel af opgaven. Opgaven var budgetteret til kr, hvoraf LDR har bevilget kr. Kulturhus Sydvestmors har bevilget kr og TORF borgerforening besluttede at søge LDR driftsmidler (max kr) og bevilge disse til opgaven. Hvidbjerg, Redsted og Karby anmodes om at overveje tilsvarende medfinansiering 3. Status på Grøn Ordning Status på første fordeling. Ansøgning om restmidler (omkring kr).som på sidste møde aftaltes fordelt som tidligere med 1/6 hver til Vils og Frøslev og de sidste 4/6 til Landsbyen de 7 Sogne til intern fordeling i overensstemmelse med styregruppens arbejdsplan. Der er lidt usikkerhed om, hvorvidt kommunen har tiltrådt denne fordeling ligesom der er usikkerhed om ansøgningsfrist for 2. runde ( 1. september eller 1. oktober). Chresten undersøger.

2 Alle de konkrete ansøgninger til 1. runde er færdiggjort og indsendt, bortset fra ansøgning fra Frøslev. Der er rejst tvivl om grundlaget for at søge til ventilation i Kernehuset, da bygningen er kommunal. Der er desuden stillet myndighedsspørgsmål til en anden ansøgning. Om ansøgning til 2. runde: Chresten orienterer Frøslev og Vils om den påtænkte fordeling, så de kan indsende ansøgninger til omkring kr.hver. Beboerforeningerne i Landsbyen de 7 Sogne anmodes om at foranledige ansøgninger til de i alt kr som vi råder over snarest muligt og fremsende forslagene til Chresten, som på grund af tidsfristen foretager prioritering af forslagene til indsendelse til kommunen. 4. Natur- og Miljø s sensommertur. Planlægning af vores del af programmet (program medsendes) d. 17. september. Chresten Søndergaard sammenkalder de aktuelle aktører til planlægning af vores bidrag til arrangementet. 5. Planlægning af studiebesøg fra Holland d. 8. oktober Program vedhæftet Arrangørerne har nu etableret en hjemmeside, som kun omtaler dette arrangement. Det kan således se ud som om arrangementet i virkeligheden er privat foretagsomhed (forretning). Ved fremtidige henvendelser bør vi således vurdere om vi vil tage betaling for vores medvirken. De er hos os fra kl Vi giver det engelske standardforedrag/powerpoint med spørgsmål og debat, samt overordnet problemformulering v/ Ann-Sophie Øberg og derefter bustur i området: Tæbring (landsbyfornyelse ved nedrivningspulje og strategisk tilpasning), Karby Kuber, færgelejet, Kringsholmområdet (natur) og Kernehuset. Chresten og Poul Erik færdiggør programmet. 6. Planlægning af møde om Strategisk Tilpasning d. 16. september Sted og bespisning: Det foreslås, at arrangementet gennemføres i Karby Kuber (gerne i det nyetablerede samlingsrum). Jfr. Punkt 10. opfordres Redsted og Tæbring til at færdiggøre nogle samlede overvejelser gerne med priser, på de projekter som ønskes gennemført. De to emner har høj prioritet for Styregruppen, da der er projekter i gang i Hvidbjerg og Karby. Tilmelding til mødet sker til kommunen og Finn Olesen vil foranledige, at Karbyfolkene står for det praktiske ved mødet i samarbejde med kommunen (Helle Thorning Bertelsen).

3 7. Status på Stedet Tæller projekterne. Aktuelt: Kærstien Ann-Sophie Øberg oplyser pr. mail: Henning Jespersen og jeg har aftalt at mødes med lodsejeren i næste uge, hvis det kan lade sig gøre. Han vil gerne høre mere om projektets form og detaljer, og jeg vil lægge vægt på, at vi kan tilpasse stiens forløb, hvis det er det han har betænkeligheder ved. I øvrigt vil vi meget gerne forsøge at indhente Karby Kuber projektets tidsplan, da vi ser det som en fordel, hvis alle ude-anlæg kan udbydes som en samlet pakke. Men det kræver, at vi får aftalerne vedr. stien på plads meget snart. Mødet har været afholdt og lodsejer tog orienteringen til efterretning og udbad sig betænkningstid for sine egne overvejelser. Der skal som tidligere angivet indsendes revideret Projektplan til Realdania. Kommunen laver forslag til revideret projektplan, som bl.a. forudsætter, at der foreligger lodsejertilsagn. 8. Status på arbejdet omkring Karby Kuber. Ann-Sophie Øberg oplyser pr. mail: Vi har haft møde med arkitekten og der findes nu et tegningssæt, som behandles af Lokale og Anlægsfondens ingeniør ift. om projektet er bæredygtigt. Vi overtager det formelle ansvar efter fondens bestyrelsesmøde 26. august. Vi arbejder på en samarbejdsaftale, som skal sikre samarbejdet mellem de frivillige og Morsø Kommune. Derudover arbejdes der også på køb af skolen og en efterfølgende lejeaftale, der er stadig nogle småting, der skal afklares, men som udgangspunkt er der ingen hindringer for at indgå handlen. Det oplyses i øvrigt på mødet at arbejdet med 1. etape (vandrerhjemsdelen er afsluttet, og at der lige nu pågår indflytning og montering i området. 9. Reaktioner over for TV-Midtvest. Indslaget d. 17. ds. var klip fra en længere udsendelse på en ½ times varighed, som sendes på Mokka. Udsendelsen er lavet af de to journaliststuderende som har besøgt os og deltaget i vore møder. Der var alm tilfredshed med indslaget. 10. Arbejdsplan for det/de kommende år. På baggrund af borgermødet d. 3. juni besluttede styregruppen på sidste møde, at følgende punkter skal have prioritet i styregruppens videre arbejde:

4 a) Redsted: Sognegården, anvendelse af ældreboliger, bytorv, andelsbutikken. (Det besluttedes at indbyde repræsentanter fra Sognegårdens bestyrelse til næste styregruppemøde) b) Næssund Færgeleje c) Stiforløb i hele området (naturstier) d) Kærstien e) Landsbyfornyelse i Hvidbjerg (der indtil andet oplyses, kører i egne rammer som kommunalt projekt) f) Synliggørelse af naturen, som indtil andet aftales videreføres i regi af Karby Kuber. Under et andet punkt drøftedes den konkrete iværksættelse af projekter med følgende referat: A. Fjordpunkt Næssund. Chresten er tovholder på kontakt til Karby folkene om etablering af en arbejdsgruppe (Det er efterfølgende oplyst, at man selv er i gang med at overveje arbejdsgruppe. B. Hvidbjerg torv afventer bevilling af midler til landsbyfornyelse og gennemføres efter den procedure, der er for disse opgaver, med skyldig hensyn til det allerede gennemførte høringsarbejde under Stedet Tæller. C. Redsted Torv afventer afklaring af, hvem i Redsted, der er interessenter. D. Tæbring Torv en lokal initiativgruppe er under etablering. Chresten deltager i startmøde for at informere om Landsbyen de 7 Sognes rolle. Det foreslås at styregruppen udarbejder en overordnet tids- og handlingsplan for de ovenstående projekter, herunder fordeling af arbejdsopgaver. Vedr. Redsted: Der er færdiggjort specificeret ansøgning til Grøn Ordning på kr til ventilation, udskiftning af vinduer i hele Sognegården samt udskiftning af belysning. Vedr. børnehaven har man tilkendegivet over for kommunen, at hele bygningen bliver stående i mindst et år, m.h.p. vurdering af anvendelsesmulighederne. Sognegården vil varetage den praktiske drift og udlejning m.v. Hvis der ikke kan sikres aktiviteter til børnehavedelen, foreslås den nedrevet. Redsted har samtidig anmodet kommunen om at søge ældreboligerne frigjort til lokale formål som tidl. Beskrevet (ferieboliger, boliger for midlertidig arbejdskraft i området, prøv at bo på landet m.v.). Der er ønsker om et torveområde omkring andelsbutikken samt indretning af indgangsområde med mødested/cafe. Redsted folkene anmodes om at klargøre og gerne prissætte sine overvejelser til brug for mødet d. 16. september.

5 Vedr. Fjordpunkt Næssund. Der er ikke nogen i området der p.t. ønsker at tage initiativer i sagen, førend det vides, hvad kommunen agter at gøre med færgelejet. Det oplyses, at vandskiaktiviteterne ved færgelejet er genoptaget. Sagen afventer kommunens beslutning. Vedr. Stiforløb. Der satses i første omgang på de stiforløb, der etableres i relation til Karby Kuber, Spørgsmålet om yderligere stiforløb udsættes. Landsbyfornyelse Hvidbjerg Afventer fortsat statslig bevilling, der angiveligt er forsinket p.g.a. regeringsskiftet. Synliggørelse af naturen. I første omgang knyttes dette emne til udvikling af aktivitetsmulighederne med udgangspunkt i Karby Kuber og efter aftale med Morsø Kommune.. Tæbring torv Der er lokalt etableret en arbejdsgruppe, som udarbejder forslag til lege- og fællesareal/aktivitetsområde. Projektet søges gennemført som en del af Strategisk Tilpasning, hvorfor det anbefales, at overvejelserne klargøres og prissættes så meget som muligt til mødet d. 16. september, herunder angivelse af omfang af eget arbejde. 11. Eventuelt og fastsættelse af næste møde Siden sidst: Div. Byfester- traktortræk Morsø Festival. Otto Ølgaard har trukket sig fra Landdistriktsrådet. Thomas Dahlgaard er stedfortræder. Hvis han ikke ønsker at indtræde kan vi skulle overveje en anden repræsentant. Børnehaven har nu 72 børn 13 nye børn i 0. klasse på friskolen Udsendelse i DR om unge på Mors Initiativ i Hvidbjerg til introduktion af herboende udlændinge fritidslivet, må af hensyn til haludgifter tilsyneladende etableres som en ny selvstændig forening, da VIF åbenbart ikke ønsker at stå for aktiviteten. Fonden Morsø Samvirke har bevilget kr til startudgifter. Foreningsevent hvem har bolden??? Næste møde: Tirsdag d. 22. september 2015 kl. 17 i Mødestedet. Send gerne punkter til Chresten eller Poul Erik. Poul Erik Olsen

Der var dermed velkommen til 2 nye medlemmer: Ernst Overgaard (TORF/Tæbring) og Benjamin Jensen (Hvidbjerg Beboerforening).

Der var dermed velkommen til 2 nye medlemmer: Ernst Overgaard (TORF/Tæbring) og Benjamin Jensen (Hvidbjerg Beboerforening). LANDSBYEN DE 7 SOGNE Kære styregruppe Referat af møde i Styregruppen Onsdag d. 20. maj 2015 kl. 17 på Mødestedet. Til stede var: Nina Andersen, Ernst Overgaard, Benjamin Jensen, Poul Pedersen, Ole Rasmussen,

Læs mere

Torsdag d. 8. september 2016 kl. 17 i Mødestedet. Fraværende: Ole Rasmussen, Kresten Heltborg og Henning Poulsen

Torsdag d. 8. september 2016 kl. 17 i Mødestedet. Fraværende: Ole Rasmussen, Kresten Heltborg og Henning Poulsen Styregruppen for Landsbyen de 7 Sogne 4.september 2016 Referat styregruppemøde Torsdag d. 8. september 2016 kl. 17 i Mødestedet. Fraværende: Ole Rasmussen, Kresten Heltborg og Henning Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17 i Mødestedet.

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17 i Mødestedet. Kære Styregruppe Mors d. 8.januar 2018 Hermed Referat.af møde i styregruppen Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17 i Mødestedet. Deltagere: Der var afbud fra Ole Rasmussen og velkomst til Anny Krogh som ny

Læs mere

Onsdag d. 4. maj 2016 kl 17 i Mødestedet. Fraværende: Krsten Heltborg. Nina Andersen ankom til behandlingen af pkt. 6

Onsdag d. 4. maj 2016 kl 17 i Mødestedet. Fraværende: Krsten Heltborg. Nina Andersen ankom til behandlingen af pkt. 6 Mors d. 27. april 2016 Kære styregruppe Hermed Referat af møde i Styregruppen Onsdag d. 4. maj 2016 kl 17 i Mødestedet. Fraværende: Krsten Heltborg. Nina Andersen ankom til behandlingen af pkt. 6 Dagsorden:

Læs mere

Onsdag d. 7. november 2018 kl Mødestedet. Fraværende: Nina, Kresten Heltborg og Ole Rasmussen

Onsdag d. 7. november 2018 kl Mødestedet. Fraværende: Nina, Kresten Heltborg og Ole Rasmussen Mors d. 31. oktober 2018 Kære styregruppe Hermed Referat af styregruppemøde Onsdag d. 7. november 2018 kl 17 19.30 Mødestedet. Fraværende: Nina, Kresten Heltborg og Ole Rasmussen Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

LANDSBYEN DE 7 SOGNE. Referat af møde i styregruppen. Mors d. 23. februar Styregruppen.

LANDSBYEN DE 7 SOGNE. Referat af møde i styregruppen. Mors d. 23. februar Styregruppen. Styregruppen. Mors d. 23. februar 2016 Referat af møde i styregruppen Onsdag d. 22. februar 2017 kl 17 i Mødestedet. Hele styregruppen var til stede. Endvidere deltog: Helle Thorning Bertelsen og Poul

Læs mere

Onsdag d. 2. marts 2016 kl. 17 i Mødestedet.

Onsdag d. 2. marts 2016 kl. 17 i Mødestedet. 23. februar 2016 Kære styregruppe hermed Referat af møde i Styregruppen Onsdag d. 2. marts 2016 kl. 17 i Mødestedet. Deltagere: styregruppen minus Finn Olsen Endvidere deltog Inger Nielsen, Karby Under

Læs mere

Strategisk tilpasning LANDSBYEN DE 7 SOGNE, MORSØ KOMMUNE

Strategisk tilpasning LANDSBYEN DE 7 SOGNE, MORSØ KOMMUNE Strategisk tilpasning LANDSBYEN DE 7 SOGNE, MORSØ KOMMUNE Udfordringsbilledet Serviceplan Mors 2020 / Faldende befolkningstal / Befolkningssammensætning ændrer sig markant Resultat / Udviklingsdagsorden

Læs mere

BORGERMØDE TIRSDAG D. 10. JUNI 2014 LANDSBYEN DE 7 SOGNE ANSØGNING TIL STEDET TÆLLER - REALDANIA

BORGERMØDE TIRSDAG D. 10. JUNI 2014 LANDSBYEN DE 7 SOGNE ANSØGNING TIL STEDET TÆLLER - REALDANIA BORGERMØDE TIRSDAG D. 10. JUNI 2014 LANDSBYEN DE 7 SOGNE ANSØGNING TIL STEDET TÆLLER - REALDANIA INPUT FRA SIDSTE BORGERMØDE LANDSBYEN DE 7 SOGNE Fjallerslev Tæbring Outrup Rakkeby Karby Hvidbjerg Redsted

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Møde slut: 16:45 REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Opfølgning på temadag for Byrådet den 11. juni 2009 2 2. Ændret anvendelse af Torvet

Læs mere

KULTURREGION STORSTRØM

KULTURREGION STORSTRØM Referat- møde i Den Politiske Styregruppe 16. januar 2013 kl. 16.00-18.00 Faxe Kommune, mødelokale 2, Frederiksgade 9, 4690 Haslev Deltagere: Den Politiske Styregruppe Birthe Helth, Anne Grethe Kamilles,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

Projekt: Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti

Projekt: Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti Sabro, den 8. maj 2012 Projekt: Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti Referat møde nr. 4 i sparringsgruppen for projektet torsdag den 26. april 2012 Deltagere Anni Markussen Kirsten

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl. 9.00 11.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. adm. direktør

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. 1 jsc Nørreby, d. 12. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. Deltagere Torben Nielsen, Jens Haubro, Martha Joensen, Jan Schlegel, Jette Kølle, Lars Christoffersen,

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. juni 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. juni 2013, kl. 16,30. Side 101/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. juni 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Bestyrelsesmøde klokken på FOF.

Bestyrelsesreferat for Bestyrelsesmøde klokken på FOF. Bestyrelsesreferat for Bestyrelsesmøde 05.03.2013 klokken 19.00-22.00 på FOF. Til stede: Mie, Finn, Ole, Tine, Dorte, Henrik S., Henrik G., Bjarne (pkt. 2-3), Linda (pkt. 2-3), Lisa (pkt. 2-3), Torben

Læs mere

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv)

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) Dagsorden: 1) godkendelse af referat fra mødet d. 13/12 2017. Godkendt uden kommentarer. 2) meddelelser - mundtlig orientering

Læs mere

Udvalget for Diakoni: Dagsorden med referat af mødet

Udvalget for Diakoni: Dagsorden med referat af mødet 1 Udvalget for Diakoni: Dagsorden med referat af mødet 26.2.2015 Til det aftalte og tidligere indkaldte møde i udvalget d. 26.2.'15/Adventskirken fremsendes hermed forslag til dagsorden: (Red. opl: EMA

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 7. april 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 21. september 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 21. september 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 24. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 21. september blev

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

Sekretariatsledelsen. Tirsdag 10. februar 2015. Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors

Sekretariatsledelsen. Tirsdag 10. februar 2015. Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors Sekretariatsledelsen Tirsdag 10. februar 2015 Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Opsamling fra seneste møder: bestyrelsen og erhvervsforum 23.1

Læs mere

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd MØDE Bestyrelsesmøde DFL STED Mødelokale 5, Hedensted Rådhus STARTTIDSPUNKT 11-06-2015 19:00:00 SLUTTIDSPUNKT 11-06-2015 21:00:00 PUNKTER 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

KULTURREGION STORSTRØM

KULTURREGION STORSTRØM Dagsorden- møde i Den Politiske Styregruppe 16. januar 2013 kl. 16.00-18.00 Faxe Kommune, mødelokale 2, Frederiksgade 9, 4690 Haslev Deltagere: Den Politiske Styregruppe Birthe Helth, Anne Grethe Kamilles,

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Præsentation af logomateriale

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat af beredskabskommissionens møde Mandag d. 18. september kl Afbud: Holger Schou Rasmussen, Poul Erik Ibsen og Niels Henriksen

Referat af beredskabskommissionens møde Mandag d. 18. september kl Afbud: Holger Schou Rasmussen, Poul Erik Ibsen og Niels Henriksen Referat af beredskabskommissionens møde Mandag d. 18. september kl. 16.00 Afbud: Holger Schou Rasmussen, Poul Erik Ibsen og Niels Henriksen Politiets repræsentant, Steen Nørskov, deltog ikke i behandlingen

Læs mere

1. Tidsplan og deadlines... 1

1. Tidsplan og deadlines... 1 November 2015 Vejledning Processen fra invitation til kontraktforhandling til kontraktindgåelse Projekter som i starten af november 2015 har fået invitation til kontraktforhandlinger om en investering

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg

Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg 1 Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg Provstiudvalgsmøde tirsdag, den 24. april 2012 kl. 9.00 Pkt. Sag Beslutning Beslutningssager 1. Godkendelse af referat fra 6/3-12 2. Godkendelse af dagsorden. 3. 677/

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog: 1 Referat fra møde i torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Alle medlemmer deltog: David Rehling, formand Birgitte Rinhart Hanne Stockbridge Kenneth Gøtterup Axel Bendtsen Martin

Læs mere

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1706179 Dok. nr.: 595566 Dato: 23-04-2018 Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Læs mere

Titel Nr. Udgave dato. Udarb. af Godkendt af Gyldighed Erstatter nr. Udgave dato

Titel Nr. Udgave dato. Udarb. af Godkendt af Gyldighed Erstatter nr. Udgave dato Kvalitetsstyringshåndbog for Natur og Miljøområdet Titel Nr. Udgave dato Skabelon til analyserapport til T-3 ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet og forebyggende handlinger til sikring af

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. 9. jan. 2011. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Sten Emborg (SE), Jan Bredde Andersen (JBA), Henrik Sieling (HSI), Jens Rosengaard

Læs mere

Teatersalen Farum kulturhus Stavnsholtvej 3, 3520 Farum

Teatersalen Farum kulturhus Stavnsholtvej 3, 3520 Farum Seniorbofællesskabet HJORTEPARKEN 21.8.2018 Referat fra fællesmøde nr.42 Onsdag, den 15. august 2018 kl. 15-17 Teatersalen Farum kulturhus Stavnsholtvej 3, 3520 Farum Dagsorden: O. Valg af referent Arne

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD XxxxREBILD KOMMUNES ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD Dagsorden tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Business Park Nord Praktiske oplysninger: Kl. 8.30-10.30 Mødets tema Temamøde vedr. etableringslyst og iværksætteri

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. oktober 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 20:55. Referat

Bestyrelsesmøde 10. oktober 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 20:55. Referat Bestyrelsesmøde 10. oktober 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 20:55 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Ditte O Neill Anne-Marie Hundebøl Jerry Freund Randi

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl. 9.00 12.00 hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Udviklingschef Anna Maria Sønderholm, afdelingschef/konsulentchef Peter

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 17. februar 2004 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 17. februar 2004 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 17. februar 2004, kl. 18:00 Åben sag: 152. Efterretning Åben sag: 153. Aftalestyring Åben sag: 154. Midtpunktet

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30 Referat Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober 2006 - Kl. 08:30 Sted: Mødelokale 1, Regionshuset, Vejle Deltagere: Jørgen Bundsgaard (formand) Sarah Nørris Christensen Bent Bechmann

Læs mere

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7, Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl.

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. Referat Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17:30 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen Poul Aksel

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 22. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 24 husstande Joan Nielsen Anders

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 28. april 2016

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 28. april 2016 Blad nr. 3136 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 28. april 2016 Dagsorden Beslutning Afbud: Annie Larsen, Kirsten Christiansen, Rasmus Dreyer og Ulla Thorbjørn Hansen 1. Godkendelse af mødets dagsorden

Læs mere

2) Godkendelse af resume Godkendt med den tilføjelse at Torben Andresen Lindhardt ikke var nævnt som deltager

2) Godkendelse af resume Godkendt med den tilføjelse at Torben Andresen Lindhardt ikke var nævnt som deltager Medlemmer af P16 København den 25. februar 2014 Resume af møde i P16 Certificeringsudvalget for stålsvejsning afholdt den 24. februar 2014. 10.00 hos Industriens Uddannelser, Vesterbrogade 6D, lilla mødelokale

Læs mere

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen.

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen. Referat Styregruppen for DDB Ordinært møde den 15. juni 2016, kl. 9.00-11.30 i Slots- og Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Morten Lautrup-Larsen (Slotsog Kulturstyrelsen), Lone Gladbo

Læs mere

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Jeg kan meddele at Lokalrådet som udgangspunkt kan støtte projektet, idet det vil kunne indpasses i den udviklingsplan som vi har under udarbejdelse.

Jeg kan meddele at Lokalrådet som udgangspunkt kan støtte projektet, idet det vil kunne indpasses i den udviklingsplan som vi har under udarbejdelse. From:Søren Kraneled To:'christian@residensmoen.dk';Claus Lyngby Petersen;SOGI Subject:SV: SV: VS: Stege Badeanstalt Kære Christian Tak for din mail med bilag der har været rundsendt til lokalrådets bestyrelse.

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne.

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. 1 Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. Deltagere: Dan Nielsen + Uffe Hansen + Paul Ridings + Bjarne Klinkby. Fraværende: Ingen. 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014 Forretningsorden Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering September 2014 1 2 Indhold 1: Baggrund... 4 2: Partnerskabets sammensætning... 4 3: Koordineringsgruppe... 5 4: Sekretariat...

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Initialer: BKo Dato: 11. september 2015 Pressemeddelelse fra konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, torsdag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør tirsdag den 1. oktober 2013 kl.17.15 14. oktober 2013 Til stede: Kim Carlsen Knud Erik Andersen Liss Porsborg ( afbud ) Jørgen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl 700.292 mkp/kj/ah M Ø D E R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Gildesalen på Nordstrand Sune

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat for: Ringkøbing Provstiudvalg. PU møde 9. september Kl Mødested: Enghavevej 48, 6950 Ringkøbing

Referat for: Ringkøbing Provstiudvalg. PU møde 9. september Kl Mødested: Enghavevej 48, 6950 Ringkøbing Referat for: Ringkøbing Provstiudvalg PU møde 9. september 2015. Kl. 15.30 Mødested: Enghavevej 48, 6950 Ringkøbing Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden PU godkender dagsorden. 2 Vedtagelse af ordensregelment

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 1. september 2005 Kl. 16.00 Hals Kommune på administrationsbygningen. (Mødelokalet mellem kommunaldirektør

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Allerød Bordtennisklub Mødereferat

Allerød Bordtennisklub Mødereferat Allerød Bordtennisklub Mødereferat Bestyrelsesmøde d. 4. november 2010 kl. 19.00 i Lillerød hallerne MØDEDELTAGERE Johnny Christensen JC Ole Rasmussen OR William Dræger WD Henning Rasmussen HR Afbud fra

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Boligselskabet BSB Svendborg

Boligselskabet BSB Svendborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 13. juni 2013, kl. 14.00 ved,,. Dagsorden 1. Velkomst - orientering v/formanden 2. Råderet - generelt 3. Råderet Fruerlunden 3a. Råderet Hjerteparken

Læs mere

REFERAT Udvalget for Børn og Unge den 02. august 2007 kl i lokale 188

REFERAT Udvalget for Børn og Unge den 02. august 2007 kl i lokale 188 REFERAT Udvalget for Børn og Unge kl. 12.00 i lokale 188 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Skolestrukturdebat 3. Udtræden af skolebestyrelsen Ellebækskolen 4. Vakant skolelederstilling 5. Vakant skolelederstilling

Læs mere

Vilh. Kiers Kollegium

Vilh. Kiers Kollegium KOLLEGIEKONTORET 17. marts 2016 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vilh. Kiers Kollegium Møde nr. 37 tirsdag den 15. marts 2016 Referat af møde nr. 37 i Vilh. Kiers Kollegiums

Læs mere

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde 1 1 Parter, bagrund og formål Nærværende aftale er indgået mellem Amager Øst

Læs mere

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Ungdommens Uddannelsesvejledning Nørreport-centret Nørregade 58, 2. sal 7500 Holstebro Tlf. 9664 3040 Fax 9664 3042 www.uu-nordvestjylland.dk REFERAT Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Tid: Fredag den

Læs mere

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere