Referat fra Flora Dania Generalforsamling d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Flora Dania Generalforsamling d"

Transkript

1 Referat fra Flora Dania Generalforsamling d Velkomst Direktør Peter Larsen Ledet startede med at byde medlemmerne velkommen til generalforsamlingen (GF). Herefter fulgte en gennemgang af de tilmeldte stemmeberettigede ved opråb: Resultatet blev at der var 23 stemmeberettigede plus 3 fuldmagter = 26 stemmer (plus en mulig stemme, der dog først skulle verificeres af revisor. Det blev den ikke inden afstemningen og udgik derfor) Bestyrelsesformand Thomas Offer bød herefter officielt velkommen til GF. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Niels Borum blev enstemmigt valgt til dirigent på GF. Niels Borum startede med at konstatere, at GF var rettidigt indkaldt Jens Peter Licht blev enstemmigt valgt til referent. Som stemmetællere blev følgende udpeget: Lene Berendsen fra Gartneriet Rosborg, Keld Stig Kristiansen fra Gartneriet Trekanten og Pia Bøg Madsen fora Gartneriet Multigreen. Alle var registreret på GF 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. Thomas Offer startede med at orientere om IPM 2018, der var atypisk derved, at man på grund af, at hal 6 ikke var færdiggjort blev henvist til en alternativ hal 14. Ikke desto mindre havde det været en god og velbesøgt messe. Herefter blev følgende emner vendt: - Der har været fokus på IPM og handelspladsen i foreningen. - Handelspladsen har været på samme lokation i mange år, men skal i fremtiden afholdes i Alex Andersens nye domicil. - Der var store forventninger til 2018 med vækst, men det endte ikke helt som man ønskede. Man så kun få gartnerier med tilbagegang, og heldigvis overordnet set en positiv udvikling hos de enkelte gartnerier. - Nye tal fra PK Revision Gartneriernes Regnskabsanalyse, der viser tendenserne i branchen, viste en lille tilbagegang, men generelt i en god gænge. - Der er behov for konstant nytænkning inden for markedsføring verden forandrer sig: nye indkøbsmønstre, nye forbrugere. - Vi skal sælge levende og smukke planter med en god historie for et bedre miljø. - Der er en stigende interessere for bæredygtighed. - De nye forbrugsparametre med bæredygtighed skal formidles bedre. - Kigge på at udnytte mulighederne for at nå forbrugerne med markedsføring via nye kommunikative platforme, som er næsten gratis at anvende. - Der har været store forandringer i forholdet mellem producent og forbruger det seneste år muligheder for at udvide forretningen herigennem, men det kræver tillid.

2 - Positivt med de mange nye investeringer GASA GROUP og Alex Andersen - Logistik alle bliver mere og mere udfordrede med tiden. - Stort fokus på logistikudfordringerne i branchen fra foreningen sætter derfor et nyt trackingsystem i gang for at tracke varen det skal bl.a. være adfærdsregulerende i branchen. - Man skal være lette at handle med vigtigt at have fokus herpå. Dette skal styrke konkurrenceevnen i branchen i DK. - I DK er det helt unik, at vi ejer vores egen handelsplatform det giver gode muligheder (Danpot). - Adgang til Danpot-paralleller tilbudt til Holland eller Tyskland, men måske skal man være mere aktiv i forhold til de nordiske naboer i stedet. - Danpot har fået skiftet motoren siden sidst har nu en database til udvikling af nye værktøjer. - Flora Dania og Flora Dania Marketing placeres ind under Dansk Gartneri (DG) - det skal der stemmes om i dag det skaber synergier, skal styrke foreningen og udnytte ressourcerne endnu bedre. Claus Riber sagde lidt om salgsselskaberne: - I 2018 var det først koldt, så blev det varmt og meget varmt. Men alt i alt, er det landet ok for branchen. - Der er blevet produceret mere efter ordre end sidste år, hvilket er nødvendigt. - Det er mere interessant at kigge frem mod 2019 der skal fokus på logistik i kæden med fokus på intrans, og det skal udnyttes, at branchen bliver samlet i Højme. - Der skal arbejdes mere med kunderne, hvor rettidig levering er et krav, og der skal være en klar definition af rollerne i kæden. Herefter var beretningen åben for kommentarer og debat: Steffan Lund; Hawaii Gartneriet: Hvorfor samarbejder Danpot ikke med Flora Day? Det er ærgerligt! Thomas Offer: Vi haft møde med FloraHolland, der ejer Floriday, og de var kun interesseret i, at Danpots omsætning skulle ind i deres system, så de kunne tage betaling. Var således ikke interesseret i et samarbejde - og det er vi heller ikke på de betingelser. Det er dog aftalt i bestyrelsen, at der skal arbejdes på, at gartnerne automatisk kan overføre deres Danpot-udbud til FloraXchange, såfremt gartnerne selv forestår udviklingsomkostningerne til dette. Jan Knudsen, Gartneriet Vesterdal: Lidt ideer til handelspladsen i august og messen i Sverige. Handelspladsen kunne i august flytte ind til Odense Blomsterfestival og skabe en hel ny oplevelse for de besøgende. Og hvorfor deltager Floradania Marketing ikke på messer i Sverige, der er det største eksportmarked. Thomas Offer: Vedrørende handelspladser; her er man bange for trafikale problemer og omkostninger (det er dog ikke en nagelfast holdning). Vedrørende Sverige: Elmia Garden har af flere omgange været vendt i bestyrelsen og her vurderes, at den ikke er optimalt. Ligger i efteråret og henvender sig mest til grossister men hvis opbakning, da vil vi gerne forsøge at den vej. Møllerhøj: Track&Trace hvad ender det ud i?

3 Thomas Offer: Der er en kæmpe udfordring med leveringerne vi havde et spændende seminar herom i sidste uge og havde besøg af logistikparterne fra NL, der viste at track-and-trace giver rigtig mange gode muligheder. Det skal dog helst ikke være for omkostningstungt for at kunne fungere. Vi er således i gang med at sætte rammerne, men er endnu ikke nået til detaljerne endnu. Ernst Mittag, Gartneriet Rosborg: Det er godt med et nyt kraftcenter godt med samarbejde. NL har ikke villet DK derfor er det et godt middel mod dem. Men er det noget, der øger konkurrencekraften, nu hvor flere ting er samlet hvor meget giver det? Thomas Offer: Vi forventer en virkning af det allerede i år men hele logistikstrukturen i Danmark skal opgraderes, da der ligger mange penge at spare. Jens Hermansen, GASA Group: Vi har ikke glemt Sverige både vi og Danblumen udstiller med stand. Peter Larsen-Ledet, Flora Dania: Fællesstande på messer er et prioriteringsspørgsmål, idet økonomien ikke tillader alverden - Elmia Garden har som nævnt flere gange været drøftet af bestyrelsen og i Udstillingsudvalget, men den nødvendige forespørgsel fra et tilstrækkeligt antal gartnere til en fællesstand har vi endnu ikke fået. Beretningen blev herefter godkendt. 3. Aflæggelse af årsrapport med årsberetning samt forelæggelse af budget, herunder fastsættelse af næste års kontingent Dirigenten konstaterede, at Flora Danias årsrapport 2018 var udsendt rettidigt. Årsrapporten blev præsenteret af foreningens direktør Peter Larsen-Ledet (PLL): år han havde fornøjelsen af at præsentere regnskabet - Største underskud i foreningen i de ti år, men havde en forklaring - Ingen anmærkninger fra uafhængig revisor - DKK i minus i primær drift afvigelse fra budgettet på DKK Færre medlemmer var lig færre indtægter, ligesom flere omkostninger i at være partnerland på IPM Essen end budgetteret. - Ekstra omkostninger til IPM (ca. DKK ), men fik til gengæld tilskud til udstillerne fra Eksportrådet på DKK Minus DKK 1.6 mio. fra datterselskaber, hvor Floradania Marketing A/S bidrog med lille overskud, mens Danpot Data A/S bidrog med underskud på DKK 1,6 mio. Dette skyldes investering i den nye Danpot-motor, der fuldt ud var udgiftsført i Princip for Danpot Data i stedet for aktivering. - Kommer en prisregulering i 2019 i Danpot Data A/S for at genopbygge egenkapitalen, der her er nede på DKK 1,6 mio. - Foreningen har fortsat DKK 6,3 mio. kr. i egenkapital trods underskuddet i år Regnskabet blev godkendt. Herefter oplyste dirigenten, at der var tid til gennemgang af revideret budget 2019 og budget 2020, hvorunder generalforsamlingen også skulle stemme om Kontingent og fastsættelse af promillen til Produktionsafgiftsfonden.

4 Budgetfremlæggelse foregik ligeledes ved Peter Larsen Ledet: - Der er tale om et revideret budget for 2019, idet det blev godkendt på generalforsamlingen sidste år og et budget for 2020 til godkendelse. - I 2019 budgettet var der alene tale om mindre justeringer, bl.a. størrelsen af tilskuddet fra Fondene, som nu er rettet til for 2019-budgettet. - I 2019 desværre ikke tilskud fra Eksportrådet, idet der er kamp om midlerne blandt mange ansøgere fra andre brancher. - Slutteligt var der en justering af resultaterne for datterselskaberne i 2019, som bestyrelsen havde et ønske om, skulle ende på DKK for Danpot Data - Resultatet af den primære drift forventedes således at ende på minus DKK i stedet for minus DKK Herefter Flora Dania budget 2020, der skulle til afstemning. - Flora Dania håbede på at kunne opnå tilskud fra fondene til næste år også. - Man vil søge Eksportrådet om tilskud til IPM Essen 2020, men nødvendigt med deltagelse af offentlig person, som fx minister eller royal. Meget usikkert, hvorfor ikke medtaget i budget Akkumuleret forventer man i 2020 et lidt lavere aktivitetsniveau i forhold til 2019, baseret på indtægter forventedes at falde med DKK til DKK 9,1 mio. - Aktiviteter med brugerbetaling og tilskud forventes reduceret med tilsvarende, dvs. DKK , således udgifter på DKK 9,1 mio. og budgetteret resultat på minus DKK Kontingentet foreslås derfor holdt uændret, dvs. udelukkende med pristalsregulering for at opveje for medlemstilbagegangen og promillen til Produktionsafgiftsfonden på uændrede 1,6 promille. - For god ordens skyld kunne det oplyses, at budgetterne ville være stort set uændrede, uanset om det indkomne forslag under det kommende punkt 4 ville blive stemt igennem eller ej. Budget med kontingentforhøjelse blev godkendt ved håndsoprækning. 4. Indkomne forslag Dirigenten konstaterede, at der var indkommet ét forslag, og at forslaget, der kom fra bestyrelsen, var rettidigt udsendt til GF. Der var tale om forslag til ændringer i foreningens vedtægter fra foreningen selv, hvorfor forslaget for at kunne gennemføres, skulle godkendes med 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede jævnfør vedtægternes 7. Thomas Offer: Formanden orienterede om baggrunden for forslaget, der er et led i processen med fusionen med DG; sammenlægningen med DG afspejler strukturændringen i erhvervet og samler det. - Unikt for Flora Dania med egen marketingsenhed. Dens kompetencer vil man gerne tilbyde de øvrige sektorer også. - Foreningen vil blive lagt ind under DG som en branchesektor og Floradania Marketing som en afdeling, men de respektive formuer følger henholdsvis sektor og afdeling. - Der vil ske en koordinering af bestyrelsesmøderne foreningerne imellem.

5 - Dog ikke valgt at nedlægge Foreningen Flora Dania, der stadig skal eje Danpot. - Samlet set det samme aktivitetsniveau og budget, men kommer ind under DG. - Lidt om baggrunden for forslagene til ændringer i strukturen, der overordnet set handler om at opnå et tættere samarbejde med DG. Dirigenten: Efter motivationen for forslaget fra foreningens formand gav dirigenten ordet til generalforsamlingen. Ove Lundager, Gartneriet Lundager: Hvad hvis man kun ønsker at være medlem af Flora Dania og ikke ønsker at være medlem af DG, som man bliver pga. denne fusion? Thomas Offer: Bestyrelsen indstiller til, at det er et krav, at man skal være medlem af DG fremadrettet man får fordele af et dobbeltmedlemsskab. Hvis man ikke ønsker det, vil det medføre eksklusion fremadrettet! Dirigenten anmodede herefter om afstemning via håndsoprækning. Ingen modsagde sig dette. Forslag til vedtægtsændringer med tilhørende konsekvenser blev vedtaget med 25 stemmer for og 1 imod. Forslaget var hermed godkendt af generalforsamlingen. 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen Der var ikke indkommet forslag til nye kandidater fra foreningens medlemmer, hvorfor bestyrelsen havde ansvaret for at indstille de nødvendige kandidater. På valg var fra salgsselskaberne: - Claes Riber, GASA Group - Martin Estad Fra producenterne var følgende på valg: - Nicolai Abildgaard, ByGrowers Eftersom der ikke var modkandidater, og alle indvilligede i at genopstille, blev der genvalg til alle tre. 6. Valg af suppleanter til bestyrelsen Bestyrelsen indstillede til genvalg til suppleanterne, d.v.s.: - Fra producentgruppen: Jacob Kristensen, Gartneriet Fashion Flowers - Flemming Juul, Greemex Begge blev genvalgt til bestyrelsen som suppleanter 7. Valg af revisor Bestyrelsen indstillede til at Deloitte fremadrettet skulle stå for revisionen af Foreningen, idet samme revisor som man anvender i DG. Dette skulle således ikke ses som utilfredshed med den nuværende, men udelukkende ud fra et praktisk synspunkt.

6 Generalforsamlingen bifaldt indstillingen af Deloitte, der blev valgt som revisor for foreningen. 8. Eventuelt Afslutning Uidentificeret fra salen: Skal salgsselskaberne fremadrettet være medlem af DG? Thomas Offer: Ja! Og det er de allerede, idet de indbetaler kontingent til DG via deres kontingent til Flora Dania. Flora Dania opgør således kontingent, der er baseret på købet af danske planter, kvartalsvis til Dansk Gartneri Torben Lippert, DG: Orienterede lidt om historikken omkring kontingentstrukturen og -indbetalingerne forhold til salgsselskaberne. Thomas Offer: Sammenlægning betyder, at der fremadrettet vil være en opkrævning, men af to separate kontingenter. Thomas Kjær Larsen. Gartneriet Møllerhøj: Vi gartnerier kæmper mod kommunerne omkring miljøet; kunne det ikke bruges positivt rent markedsføringsmæssigt, da vi efterhånden bliver pænt miljørigtige. Thomas Offer: Formanden var helt enig heri, og ser det som en af sine kæpheste danske gartnerier kan med fordel promovere sig meget mere på vores miljørigtige produktion i forhold til udenlandske sydeuropæiske konkurrenter. Både enkeltvis og som branche. Dirigenten: Dirigenten takkede for god ro og orden og nedlagde herefter sit hverv. Thomas Offer: Formanden takkede dirigenten for god styring og afsluttede generalforsamlingen. Lykønskede Gartnerierne Tvillingegården og Gartneriet Rosa med deres priser fra henholdsvis AIPH og IPM Essen. Herefter takkede han Ulla Hogan for mange års godt samarbejde. Som dirigent: Niels Borum (det underskrevne referat ligger i Flora Danias sekretariat)

Referat af Ekstraordinær generalforsamling i Flora Dania Tirsdag den 16. august 2016 kl. 15:00. hos GASA Group på Lavsenvænget 1, 5200 Odense V

Referat af Ekstraordinær generalforsamling i Flora Dania Tirsdag den 16. august 2016 kl. 15:00. hos GASA Group på Lavsenvænget 1, 5200 Odense V Referat af Ekstraordinær generalforsamling i Flora Dania Tirsdag den 16. august 2016 kl. 15:00 hos GASA Group på Lavsenvænget 1, 5200 Odense V Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere

Læs mere

Referat ved Flora Danias Generalforsamling onsdag d. 22. februar 2017 på Hotel Nyborg Strand

Referat ved Flora Danias Generalforsamling onsdag d. 22. februar 2017 på Hotel Nyborg Strand Referat ved Flora Danias Generalforsamling onsdag d. 22. februar 2017 på Hotel Nyborg Strand Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat ved Flora Danias Generalforsamling onsdag d. 01. marts 2018 kl på Hotel Nyborg Strand

Referat ved Flora Danias Generalforsamling onsdag d. 01. marts 2018 kl på Hotel Nyborg Strand Referat ved Flora Danias Generalforsamling onsdag d. 01. marts 2018 kl. 13.00 på Hotel Nyborg Strand Dagsorden jævnfør foreningens vedtægter 9: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat ved Flora Danias Generalforsamling Onsdag den 25. februar 2015 på Hotel Nyborg Strand

Referat ved Flora Danias Generalforsamling Onsdag den 25. februar 2015 på Hotel Nyborg Strand Referat ved Flora Danias Generalforsamling Onsdag den 25. februar 2015 på Hotel Nyborg Strand Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Stormøde: Evaluering af messer. Onsdag den 27. november. Kl

Stormøde: Evaluering af messer. Onsdag den 27. november. Kl Stormøde: Evaluering af messer Onsdag den 27. november Kl. 14.00-16.00 Agenda: 1. Velkomst Ved formanden for Udstillingsudvalget og Floradania Marketing 2. Opsamling fra Evalueringsmøder messer a. IPM

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Gå-hjem-møde om Danske Prydplanters Strategi 2015-2017. Energipolitisk indspark ved VIP-speaker Lars Christian Lilleholt

Gå-hjem-møde om Danske Prydplanters Strategi 2015-2017. Energipolitisk indspark ved VIP-speaker Lars Christian Lilleholt Gå-hjem-møde om Danske Prydplanters Strategi 2015-2017 & Energipolitisk indspark ved VIP-speaker Lars Christian Lilleholt Torsdag d. 23. oktober 2014 Brancheforeningen for produktion og salg af prydplanter

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING. Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING. Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S Torsdag den 8. maj 2014 Bestyrelsesformand Søren Lynggaard, Ole Lynggaard

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Navn 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1. januar

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Referat af generalforsamling d

Referat af generalforsamling d Referat af generalforsamling d. 21.5.2012 Birkerød d. 20. juni 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning for perioden 1. maj 2011

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål 1.1 Foreningens navn er Periamma. Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1.2 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Periamma er en uafhængig non-profit forening. 2.2 Periammas formål

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Referat Dato: 19-03-2013 Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af det udsendte regnskab for 2012 til godkendelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen 1 Navn Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen. Formål 2 Foreningens formål er at fremme medlemmernes erhvervsinteresser,

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud VEDTÆGTER LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud. 1 Foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Referat. 31. oktober Hotel Arnbjerg. Søren Kold. Peer Søndergaard Larsen

Referat. 31. oktober Hotel Arnbjerg. Søren Kold. Peer Søndergaard Larsen Returadresse: Varde Antenneforening, c/o Dansk Kabel TV, Skjoldsgade 49, 6700 Esbjerg 31. oktober 2016 Referat Mødedato og tid 31. oktober 2016, kl. 19.30 Sted Mødeleder Referent Hotel Arnbjerg Søren Kold

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere