REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 8. OKTOBER 2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 8. OKTOBER 2006"

Transkript

1 REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 8. OKTOBER Valg af dirigent Claus Hilborg blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var lovligt indkaldt. 2. Formanden aflægger beretning Bestyrelsens beretning for sæson I fravær af en formand for kajakklubben, fremlægger jeg (Pia Gulstad) som næstformand bestyrelsens beretning. Alle foreninger har besvær med at finde frivillig arbejdskraft og kkes er desvære ikke et særtilfælde. Ved sidste års generalforsamling valgte jeg ikke at stille op som formand, i håbet om at nogle af vores mange medlemmer ville melde sig, efterhånden som det gik op for alle at Kasper ikke var der som formand mere. Man kan måske sige at vi desvære har for gode rutiner, så klubben trods alt stadig kører. Der er i alt fald ingen som har været tilstrækkelig generet af formandsmanglen til at de har meldt sig. Bestyrelsen, og tordenskjolds soldater andre steder i klubben, kunne ellers godt bruge flere engagerede frivillige måske skal vi lukke flere aktiviteter før manglen på arbejdskraft bliver tydelig. Imidlertid har vi valgt at gå den anden vej, og forsøger ihærdigt at bevise at eksemplets magt kan få engageret medlemmerne lad os ikke knokle forgæves, please. Administration Foreningspakken har været brugt som regnskabssystem og administrationssystem det seneste år. Det har givet mange kvaler, og vi har desvære måtte opgive at bruge systemet fremover. Det betyder at vi måtte have ekstern ekspert hjælp til at afslutte regnskabet. Heldigvis har Kasper meldt sig som ny kasserer og fremover vil regnskabet styres i dertil designet regneark. PBS har lovet stadig at virke, så kontingenterne skulle komme ud til tiden. Malene holder gudskelov stadig fast i medlemsadministrations posten, så alt skulle være i gode hænder. Eksterne relationer William er stadig KKES s repræsentant i HSI og i foråret blev Jørn også indvalgt i HSI, som erstatning for pladsen i DIF s amtsudvalg som nedlægges. Derudover er Jørn nu indvalgt i DKF s miljøudvalg. Nøglesystem Sidste vinter havde vi en del dårlige episoder med private fester i klubhuset. Et elektronisk nøglesystem har gennem flere år være til debat, og vi besluttede at starte projektet her i sommers. Systemet er nu oppe og køre og der er udleveret nøgler til 184 medlemmer, heraf 7 til sejlklubben. Anders bestyrer nøglesystemet, og systemet gør det nemt at lukke nøgler til folk som melder sig ud, eller hvis nøgler skulle blive

2 tabt. Der er lige nu 4 som har meldt sig ud, og fået lukket nøglerne heraf har kun 2 returneret nøglerne og fået depositum retur. I starten var der en indkodningsfejl, hvorfor en del nøgler skulle opdateres, 3 personer har ikke meldt sig for at få opdateret nøglerne og så virker de altså ikke længere. Med et elektronisk system kan der laves en masse sjov statistik, så vi ved f.eks at der er åbnet døre 2242 gange indtil nu (ultimo september), og det er muligt at se præcist hvilke personer der er gået ind af hvilke døre hvornår. For at gøre det ekstra elektronisk foregår bestilling via hjemmesiden, betaling gerne via netbank men så sendes nøglen altså med snailmail når den er betalt. Anlæg Der har været mange store anlægsopgaver i det forløbne år. Vinterbroen og landanlægget blev ødelagt af isen, så begge dele måtte bygges op fra grunden. Det nye bådehus har, som alle har kunnet følge med i, været en stor opgave. Heldigvis har der været mange frivillige om at løfte opgaven og det har ikke skortet på tilbud om hjælpende hænder. Vi mangler stadig at få porte, indmad, lys og fliser, men vi begynder at kunne se en ende på det. Arbejdsdagene har været virkelig effektive med mange fremmødte. Vi kan dog se frem til at de næste år byder på maling af hele klubhuset, så hænder og tid kan vi ikke få for meget af. Handicap Onsdage er der herlig meget aktivitet i klubben. Jytte og Bjarne har som sædvanlig været dem der fik handikap turneringen til at fungere. Vejret kan man altid brokke sig over, og i år var bølgeelskerne vist lidt utilfredse. Grill og kage er alle derimod ovenud tilfredse med. Konkurrencer Malene Hjort vandt dame udgaven af årets Sea Challenge Fyn igen. Gitte og Malene H kom hjem fra TdG med sølv i K2-dame og Kim M fik bronze på 120km. Ud af 12 deltagende roere på TdG er 3 medaljer da flot! Havkajak Havkajakgruppen er efterhånden veletableret med faste arrangementer. I foråret var der 9 personer på en tur til Issefjorden, en tur med 2 overnatninger denne gang ved Kongsøre. En anden traditionel tur er til Karlskrona skærgården når egetræerne lige er sprunget ud, denne gang med 11 deltagere. 3 ihærdige deltagere tog en tur til Kullen i sommer. Endelig har 6 personer roet en tur rundt om Bolmenø i søen Bolmen. Udover turene, så der været rullestue i svømmehallen i vinters (3 gange), og gruppen har haft en dag med redningsøvelser under ledelse af Thomas der er ved at uddanne sig til havkajakvejleder under idrætslinjen på Københavns Universitet.

3 KKES har to både der er egnede til disse ture, men ofte har deltagerne lånt havkajakker af hinanden, og gruppen har ikke fundet det nødvendigt at presse på over for klubben at anskaffe havkajakker til de trods alt få ture der arrangeres. Ungdom/polo Vintertræningen 05/06 foregik i Hillerød svømmehal hver fredag, og der var kun ca. 5 aktive per gang. Der er faldet et par stykker fra og det har ikke været muligt at tiltrække nye polo folk. Holdet deltog i vinterens stævner i Serie Øst med et enkelt senior hold. KKES var selv arrangør for et par stævner og endte med en placering midt i puljen. Forår og sommeren har træningen foregået ude. Danmarksturneringen, der består af 5 stævner, deltog vi kun i stævnet i furesøen. En journalist fra Hillerød posten lavede en artikel om holdet i sommer. Troels har trukket sig fra trænerposten, og Bastian vil overtage hvervet. Der er lavet et samarbejde med Rungsted polo afdeling, således at der trænes sammen i hillerød svømmehal, men holdene opstiller hver for sig til stævnerne. Begynderinstruktion August 2005 afholdtes ingen begynderkursus, da der ikke var frivillige instruktører. Der har været 2 begynderhold i maj/juni I år var der en del nye hjælpere og Frederik Roed var ny instruktør. Frederik havde heldigvis også tid til at varetage august 2006 holdet. Ialt var 38 begyndere indrulleret i kurser denne sommer. Instruktørgruppen fungerede virkelig godt i år og konceptet for instruktion er nu indarbejdet og velfungerende. Børn Gennem vintersæsonen har vi brugt svømmehallen hver anden fredag med en blanding af svømning, kajakøvelser og leg. De børn der skal begynde til foråret deltager også og får lidt rutine i entring og tømning af kajak. Vi havde planlagt en tur til Stevns Klint, men p.g.a. frisk vind måtte vi ændre turen til en Mølleå tur. Det var hyggeligt, men der er mange overbæringer. Første weekend af september var vi 12 børn og tre voksne på vores årlige tur til Lagen i Sverige. Selv om vi var ved at drukne i regn fredag aften, var børnene i godt humør og heldigvis havde vi en rigtig flot lørdag og en rimelig søndag. I juni havde vi besøg af ungdomsholdet fra Rungsted og i september var vi på genvisit med kajak-tovtrækning og kajak-ringridning. Senest har vi haft klubmesterskab. Igen med frisk vind fra øst og store flotte bølger. Vi gennemførte K1 200 m, K m og K2 500 m. Klubmester blev Anna Liv og Anton. Vi har et par gange været heldige at have Susanne Finsen på besøg, som har hjulpet med at forbedre vores rostil.

4 Vi har i år prøvet at starte kaproning om torsdagen med Mads som træner, men der har desværre ikke været interesse. Sidst, men trist, har Jimmy meddelt at dette var hans sidste sæson på børneholdet, hvor han ellers har været fast inventar gennem rigtig mange år. Han skal have tak for sin store indsats. Dette var så beretningen for 2006 sæsonen. Dirigenten spurgte herefter om beretningen kunne godkendes af forsamlingen. Ingen indvendinger. DEBAT. 1. Frivillig arbejdskraft Generalforsamlingen udtrykte ros til Pia, Jacob og Anders for den særlige indsats, de har ydet på arbejdsdagene og i forbindelse med bådehus-byggeriet, hvor især Poul skal fremhæves. Pia opfordrede i denne forbindelse alle til at bruge med ideer eller beskeder om, hvad der f. eks. kunne trænge til en reparation eller udskiftning. Derudover efterspurgtes flere som vil påtage sig opgaver. 2. Foreningspakken Kasper fortalte om de mange problemer med foreningspakken, bl.a. at man ikke kunne udsende rykkerskrivelser. Dette betød, at 30 medlemmer blev meldt ud sidste år p. gr. a. manglende betaling pr. 1/9. Sådanne ting har skabt en mængde merarbejde for Kasper og Malene, men de tidligere problemer var ved at blive løst, herunder ved brug af PBS. Jørn ville undersøge de andre klubbers brug af foreningspakken. 3. HSI m.v. William sidder i bestyrelsen perioden ud. Jørn er repræsenteret mange steder bl.a. i styregruppen for Nationalparker, Arresøbrugere samt flere andre foreninger. (Vigtigt at have indflydelse i foreningslivet og på kommunens beslutninger). Jørn kunne oplyse, at roforbuddet på Arresø menes ophævet om ca. 1 år. Dette kunne skabe mulighed for en ny klub. HSI agter at besøge samtlige klubber indenfor det næste halve år, hvor der så var mulighed for vor klub at fremføre vore ønsker. I øvrigt udløber ansøgningsfristen for tilskud til instruktøruddannelse den 1/12.

5 4. Nøglesystemet Der var ros til Anders for implementeringen af det nye nøglesystem, som var let at bruge. Anders kunne oplyse, at der ikke var indrapporteret misbrug af nøgler og at man med hensyn til installation af systemet i det nye bådehus lige ville afvente, hvordan systemet i øvrigt fungerede. 5. Stævner og ture Handicapturneringen havde vist stort fremmøde med god stemning. Der var et generelt ønske om at flere vil deltage i konkurrencer jf. det flotte resultat i TdG. Man var opmærksom på at havkajakker vinder frem, men at klubben ikke har egentlige regler om frigivelse til havkajak. Det kunne overvejes, at bruge mere instruktion herom fra klubbens side. 6. Svømmehal m.v. Jørn oplyste, at svømmehallen var meget overbelastet af andre idrætsklubbers brug. Vor klub råder over 2 bassiner hver fredag fra kl Vi bør være mere synlige nu da også poloaktiviteterne er reduceret. Uwe henledte opmærksomheden på aktiviteterne hos vort børnehold og ungdomshold. Klubben mangler nok en ungdomstræner, der kan samle de unge op, når de forlader børneholdet. Det kunne overvejes at sende nogle unge på grundkursus med henblik på senere træningsopgaver. Opfordring fra Pia til at flere vil være hjælpere på disse hold. 3. KASSEREREN FREMLÆGGER DET REVIDEREDE REGNSKAB TIL GODKENDELSE Pia indledte kort med at de regnskabsmæssige problemer, som bl.a. foreningspakken havde givet, hvorfor bestyrelsen ved regnskabsaflæggelsen havde valgt at inddrage en bogholder (ekstern). Christian bemærkede, at der var mange omposteringer, som gjorde det svært at få et samlet overblik, og foreningspakken havde ikke gjort det bedre. F. eks. var der på indtægtssiden nogen usikkerhed om flere indtægter, da samme beløb var konteret på flere forskellige konti, herunder at indtægter fra polterabendarrangementer fremstod som væsentligt mindre end tidligere. På udgiftssiden var der 4 Post Danmark opkrævninger vedr. forsendelse af klubbladet på ca. kr Dette skal undersøges nærmere, da dette beløb nok ikke skulle være betalt. Endvidere figurerede der en fejlbetaling på i alt kr til Kajakbutikken, hvor beløbet skulle have været ca. kr Efter henvendelse til Kajakbutikken er der nu oprettet en til gode konto på ca. kr Med hensyn til udgifter til anlæg (eks. dør til omklædning, plæneklipper) var der enighed om at tage dette op i Fællesudvalget om en fordeling.

6 Pia oplyste, at der i år havde været ekstraordinært store engangsudgifter til det nye nøglesystem og bådehuset. (depositum for udleverede nøgler figurerer som en passivpost). Men bortset herfra kommer regnskabet på plussiden i sidste ende. Kasper: Med ca. kr indestående i banken er der tale om en ekstrem solid klub, dog skal man være bedre til at kontere. Der var enighed om, at der på bestillinger til klubben skal fremgå, hvem bestilleren er, således at leverandøren kan sætte det pågældende navn på fakturaen. Bestyrelsen skal i det hele taget være i stand til at kunne orientere sig bedre. Regnskabet blev herefter godkendt. 4. INDKOMNE FORSLAG SAMT GODKENDELSE AF KONTINGENT Bestyrelsen fremlagde 2 forslag til vedtægtsændringer: sætning. Klubbens navn er KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ (forkortet KES) Ændres til Klubbens navn er KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ (forkortet KKES) afsnit 1. sætning Personer, der søger optagelse i klubben midt i en periode, betaler kontingent i forhold til den tid, der er tilbage af halvåret, dog kun for resterende hele måneder. Udgår. 1. forslag blev vedtaget, hvorefter klubbens navn svarer til hjemmesiden. 2. forslag blev ikke vedtaget, da flere mente, at den nuværende betalingsmåde fortsat var en mere fornuftig og forståelig ordning. Man skulle blot være opmærksom på, at fortælle nye medlemmer hvad det pågældende kontingent indebærer. Budgettet skal ikke godkendes, men er bestyrelsens forventninger til næste år. Administration og porto er store poster (ca. kr ) der skal sættes ned. Der budgetteres med indkøb af nye både på ca. kr , + de kr fra Kajakbutikken. Samlet års underskud estimeres til kr Generalforsamlingen vedtog uændret kontingent.

7 5. VALG TIL KLUBBENS TILLIDSPOSTER Bestyrelsen har i år bestået af Pia Gulstad (næstformand), Andres Barts, Carsten Skovsbøg, Henrik Børresen, Jacob Gulstad, Bastian Carlsen. Suppleant Birgitte Buch. Kasserer Lykke Børresen. Bastian er indtil generalforsamlingen blevet erstattet af Birgitte. I forbindelse med regnskabsårsskift er der blevet valgt ny kasserer: Kasper Østerbye. Følgende blev nyvalgt: Signe Friberg (bestyrelsesmedlem for 1 år) Jacob Dan Jensen (bestyrelsesmedlem for 2 år) Jacob Wieghorst (bestyrelsesmedlem for 2 år) Pia Gulstad blev valgt som formand (for 1 år) Carsten Skovsbøg blev valgt som næstformand (for 2 år) Birgitte Buch blev valgt som suppleant (for 1 år) Marianne Bjørn blev valgt som revisor (for 2 år) (Christian Madsen fortsætter 1 år endnu som revisor) Jørn Mathisen blev valgt som revisorsuppleant (for 1 år) Kristian Kaltoft blev valgt som medlem af fællesudvalget Poul Nymark blev valgt som medlem af fællesudvalget Pia Gulstad fortsætter som medlem af fællesudvalget 6. EVENTUELT Der udspandt sig afslutningsvis en diskussion om stavgængerklubben. Pia oplyste, at Ib fra Fællesudvalget havde givet stavgængerne lov til at benytte klubben én gang ugentligt (helst fredag). Forslag om at de skal med i Fællesudvalget. Der var nogen bekymring for om stavgængerne ville sætte sig for meget på klubhuset (Uwe, Christian, Marianne, Gitte), hvorfor de nok skulle gøres opmærksomme på, at klubhuset kun måtte bruges til egentlige klubaktiviteter. Dirigenten henviste til, at stavgængerne ud fra klubbens vedtægter og formålsparagraf ikke havde nogen offentlige rettigheder. Der var alene tale om gæstestatus. På den anden side var stavgængerne gennem kommunen formelt berettigede til at benytte klublokalerne. Der var dog generel betænkelighed omkring bad/sauna. Der er ikke kapacitet nok. Generalforsamlingen opfordrede bestyrelsen

8 til at arbejde hen imod at stavgængerne kun vil opnå gæstestatus og kun have adgang til selve klublokalet. Med hensyn til handikap bøjerne mente Gitte, at de var svære at se. Hun foreslog en anden farve, eks. hvid eller orange, og påtog sig at sy nogle bøjeflag. Jytte efterlyste som flere andre andre og nyere møbler fra kommunen og håbede på, at tæppet vil blive erstattet af flisegulv. Det aftaltes, at Fællesudvalget tog sig af sagen. Generalforsamlingen afsluttedes ved dirigentens tak for god ro og orden ved den lange generalforsamling, som man i fremtiden kunne overveje også skulle starte om søndagen kl (gerne med frokost).

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op.

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 7. OKTOBER 2007 1. Valg af dirigent Kasper Østerbye blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var lovligt indkaldt.

Læs mere

Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år.

Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år. Bestyrelsens beretning for sæson 2005 Fremlagt på generalforsamlingen d. 9. oktober 2005 Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år. Det er mig, som formand der oplæser

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 9. oktober 2005

Referat af generalforsamlingen d. 9. oktober 2005 Referat af generalforsamlingen d. 9. oktober 2005 22 personer Pia, Jacob, Henrik, Gitte, Malene, Kristian Kaltoft, Jørn, Jytte, Poul, Carsten, Christian, Gitte, Katja, Uwe, Anders, William, Henrik, Bastian,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kajakklubben Esrum Sø Afholdt søndag d. 3. oktober 2004 kl i klubhuset.

Referat af Generalforsamling i Kajakklubben Esrum Sø Afholdt søndag d. 3. oktober 2004 kl i klubhuset. Referat af Generalforsamling i Kajakklubben Esrum Sø Afholdt søndag d. 3. oktober 2004 kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden i flg. Vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kirsten Gamst-Nielsen

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Nr. 5 december Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Fra Børne-/ungdomsroernes Klubmesterskab

Nr. 5 december Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Fra Børne-/ungdomsroernes Klubmesterskab Nr. 5 december 2006 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Fra Børne-/ungdomsroernes Klubmesterskab Bestyrelsen: TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Formand, Pia Gulstad, Enghavevej 3, st. th., 3400

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år.

Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år. Bestyrelsens beretning for sæson 2004 Fremlagt på generalforsamlingen d. 3. oktober 2004 Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år. Det er mig, som formand der oplæser

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Nødebo Vikinger. Generalforsamling oktober 2018 Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg

Nødebo Vikinger. Generalforsamling oktober 2018 Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg Nødebo Vikinger Generalforsamling 2018 11. oktober 2018 Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg Referat 1. Valg af dirigent og referent Generalforsamlingen valgte hhv. Gerda Hempel og Stephen Wessels

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune.

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune. Love for Roskilde Fjords Kajakklub stiftet d. 6. november 1976 Tilsluttet: Sjælland-Lolland Falster Kajakkreds Dansk Kano- og Kajakforbund Dansk Idrætsforbund Roskilde Idrætsunion 1. Klubbens navn er Roskilde

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet Efterårsgeneralforsamling 2011 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning for sæsonen. 4) Kassereren

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter. Generalforsamling 26. April 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent Robert bød velkommen og foreslog Søren Schmidt som dirigent og Kirsten Gibson som referent. De modtog valget og blev begge valgt.

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

KANOJAK. Nr. 2 april 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø. Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL & Axapta) - www.wsj.

KANOJAK. Nr. 2 april 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø. Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL & Axapta) - www.wsj. Nr. 2 april 2005 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Klubhuset set lidt fra oven (Foto: Claus) Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL & Axapta) - www.wsj.dk Bestyrelsen: TILLIDSPOSTER

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Generalforsamling i Sundby Kajakklub, forår 2013

Generalforsamling i Sundby Kajakklub, forår 2013 Generalforsamling i Sundby Kajakklub, forår 2013 Tirsdag d. 26. marts 2013 30 medlemmer til stede, alle stemmeberettigede. Referent: Annette Elmue Formanden indledte med at byde velkommen til denne generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nr. 4 september 2006. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Kajak-polo. Foto: John Jessen Hansen (am2pm press)

Nr. 4 september 2006. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Kajak-polo. Foto: John Jessen Hansen (am2pm press) Nr. 4 september 2006 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Kajak-polo. Foto: John Jessen Hansen (am2pm press) Bestyrelsen: TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Formand: Ej besat Næstformand, stævneleder:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere