Bestyrelsesmedlemmerne aflægger beretning til godkendelse om den del af foreningsarbejdet, der hører under vedkommende.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmedlemmerne aflægger beretning til godkendelse om den del af foreningsarbejdet, der hører under vedkommende."

Transkript

1 Referat: Generalforsamling Odense Kajakklub 2017 Tidspunkt: Onsdag, den 8. februar 2017 kl Sted: Odense Kajakklub - Klubhuset, Østre Kanalvej 14, Odense Dagsorden Generelt: Dagsordenen følger punkterne i klubbens vedtægter. Punkt1: Valg af ordstyrer og referent Valg af ordstyrer Per Crüger og referent Mette Eis-Hansen. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt ifølge vedtægterne. Punkt 2: Årsberetninger fra bestyrelsen Bestyrelsesmedlemmerne aflægger beretning til godkendelse om den del af foreningsarbejdet, der hører under vedkommende. Alle beretninger blev godkendt på generalforsamlingen. Hovedpunkter i formandens beretning ved Jens Lauritsen: I det forgangne år har der været stor roaktivitet i klubben på mange forskellige områder ift. ture og konkurrencer. Klubben råder over mange forskellige typer kajakker, og i løbet af perioden er der blevet udskiftet en hel del af dem. Der har været mange frivillige, der har lagt arbejde i klubben. Samarbejdet med Odense Kommune fungerer godt. Generelt er administrationen af klubben blevet mere enkel og mindre bureaukratisk. Initiativer som anvendelse af kontaktpersoner og frironingsaktivitet er med til at hjælpe nye medlemmer ind i klubbens fællesskab. Samarbejdet mellem selve klubben og kajakpoloafdelingen fungerer klart bedre sammenlignet med tidligere. Odense Kommune har ydet økonomisk støtte i forbindelse med renovering af regattabygningen. Friluftsrådet har ydet økonomisk tilskud til ny flydebro. Der er generelt blevet bedre forståelse i klubben for medlemmernes forskellige ønsker til roaktiviteter. Jens Lauritsen takker af som formand efter 4 år på posten. Jens Lauritsen lægger den fulde formandsberetning ud på klubbens hjemmeside.

2 Hovedpunkter i kasserens beretning ved Ulla Jacobsen: Regnskabet for 2016 viser generelt en god og solid økonomi for klubben. Udgifter til indkøb af nye kajakker har været større end forventet, hvorfor denne post er betydeligt større end budgetteret. En del af udgiften er blevet dækket af sponsorater. Kommentar efterfølgende af tilføjet Åsa Fex Svenningsen: Udgiften til nye kajakker var ikke større end ventet - men bare større end sædvanligt pga. beslutning taget på sidste års generalforsamling. Enkelte Coast-Runnere er blevet solgt i forbindelse med udskiftning af kajakker. Et medlem rejser spørgsmålet om, hvordan procedurerne er for udskiftning og salg af klubkajakker, der udgår af klubbens samling. Bestyrelsen fortæller, at det er kajakudvalget, der beslutter, hvilke kajakker, der skal udskiftes. Kriterierne omhandler, hvor vidt kajakkerne er egnede eller uegnede til fortsat anvendelse i klubben. Eksempelvis udskiftes en kajak, hvis denne kontinuerligt skal repareres. Fremadrettet er det besluttet, at udgåede kajakker skal sælges på auktioner i klubben f.eks. i forbindelse med arbejdsdage. Bestyrelsen har indført mulighed for at betale kontingent via hjemmesiden med dankort, hvilket sparer klubben for en del administration og gebyrer. Regnskabet er godkendt af statsautoriseret revisor. Hovedpunkter i sportsudvalgets beretning ved Floor Dijkstra Zegers: Der har gennem året været mange forskellige stævner og arrangementer. I forbindelse hermed har flere af deltagerne vundet i konkurrencer. Afhængigt af sæsonen foregår træningen ude eller inde. Der trænes generelt 1-2 gange ugentligt. Hovedpunkter i kajakpoloafdelingens beretning ved Andreas Juhl: Kajakpoloafdelingen har været kraftigt udfordret af forholdene på havnen i relation anlægning af havnebadet, idet polobanen blev inddraget i forbindelse hermed. Trætribunen er blevet flyttet væk fra havnebadet og længere ud af havneområdet, så der igen bliver mulighed for etablering af polobane. Der kan muligvis etableres en ekstra polobane i området, så der kan arrangeres stævner. Afdelingen har deltaget i en hel del stævner, hvori flere konkurrencer er blevet vundet. Medlemstallet er gennem året blevet forøget med 8 medlemmer. Der er generelt kommet mere system i de økonomiske og administrative forhold mellem selve klubben og kajakpoloafdelingen. Hovedpunkter i juniorudvalgets / børneholdets beretning ved Lars Madsen: Gennem året har der været en større udskiftning blandt medlemmerne på holdet, men antallet har ligget meget stabilt på 7-8 børn. Der er stadig plads til flere nye roere.

3 Hovedpunkter i skurbestyrerens og udlejningsansvarliges beretning ved Finn Reifling: Der er mulighed for at opsætte en ny hylderække i kajakskuret, så der kan blive plads til ca. 20 ekstra kajakker. Opsætningen heraf kræver, at der er nogen, som vil påtage sig arbejdet i forbindelse hermed. Der er flere frivillige, der gør et stort arbejde i forhold til at passe klubben med hensyn til rengøring og vedligeholdelse. Punkt 3: Indkomne forslag fra bestyrelse og medlemmer Emne nr. 1: Sikring af bestyrelsens mulighed for at fungere: Motivation: Der har tidligere været tvivl om, hvad der skal ske, hvis der ikke er nogen, som stiller op til formands- eller kasserervalg. Desuden er det vigtigt at sikre både formand og kasserer opbakning i arbejdet. Bestyrelsen foreslår derfor denne ændring ift. 11 i vedtægterne. Forslag til rettelser er fremhævet med fed skrift. 11 : Foreningens bestyrelse består af hovedbestyrelsen, sportsudvalgsformand, poloudvalgsformand og 2 ordinære bestyrelsesmedlemmer. Den samlede bestyrelse fordeler internt alle opgaver der relaterer til klubbens drift. Hovedbestyrelsen består af formand, næstformand og kasserer, der fælles repræsenterer foreningen udadtil. Den samlede bestyrelse fordeler internt alle opgaver der relaterer til klubbens drift. Ansvarsområder skal fremgå af klubbens hjemmeside og opslag i klubben. Til bestyrelsen kan kun vælges medlemmer, der er fyldt 18 år. På generalforsamlingen vælges: 1. formand for 2 år i ulige år 2. kasserer for 2 år i lige år 3. øvrige bestyrelsesmedlemmer hvert år Formand og kasserer skal vælges med tilslutning fra mindst 15 fremmødte medlemmer. Opnås dette ikke fortsætter generalforsamlingen med de resterende valg, og den nyvalgte bestyrelse indkalder til ekstraordinær generalforsamling senest 6 uger senere for at få valgt kasserer (lige år) eller formand (ulige år). Andre ubesatte poster kan også indgå. Hvis et bestyrelsesmedlem udtræder efter generalforsamlingen eller formand/kasserer ikke vælges på den ekstraordinære generalforsamling skal bestyrelsen supplere og konstituere sig selv indtil den næste generalforsamling. Bestyrelsen står til ansvar for generalforsamlingen. Vedtægterne er senest revideret efter vedtagelse på ordinær generalforsamling den 8. februar 2017.

4 Bestyrelsens forslag blev vedtaget. Emne nr. 2: Revidering af klubbens regnskab og valg af revisor: Forslag 1 fra Preben Apager: Generalforsamlingen vælger revisor. Motivation: Det skal være generalforsamlingen, som beslutter, hvilken revisor, det skal være og ikke bestyrelsen. Forslag 2 fra bestyrelsen: Bestyrelsen vælger ekstern revisor, der opfylder kommunens krav til frivillige foreninger. Motivation: Bestyrelsen kan sikre, at valg af revisor tilgodeser en forenkling af det administrative arbejde, og kombineres med hjælp til bogføring, hvis dette ønskes. I øvrigt er den nuværende revisor PK Revision udpeget på generalforsamlingen i 2012, dog sådan, at bestyrelsen dengang fik mandat til at finde en anden. Det har bestyrelserne siden ikke ønsket. Bestyrelsens forslag blev vedtaget. Punkt 4: Fastsættelse af kontingent. Forslag 1 fra Preben Apager: Kontingentet nedsættes til 1.200,-kr. om året. Motivation: Der er penge nok, og der er brugt penge uden om generalforsamlingens hensigt. Forslag 2 fra bestyrelsen: Kontingent er fortsat 1.500,-kr. om året. Motivation: Med dette kontingent kan vi fastholde det nuværende aktivitetsniveau og sikre løbende fornyelse af klubhus, varmesystem, nøglesystem, bådskur, kajakker og andet udstyr, uden at der bliver behov for pludselige ændringer i kontingentet. Bestyrelsens forslag blev vedtaget. Kontingentet er fortsat uændret 1.500,-kr. om året for almindelige aktive medlemmer. Derudover er der fortsat forskellige kontingentsatser for andre typer medlemsskaber, hvilke fremgår af klubbens hjemmeside. Kasseren opfordrer til betaling via dankort, idet administrationen er mere enkel, og klubben sparer omkostninger til gebyrer. Den årlige kontingentindbetaling via dankort på hjemmesiden fungerer som engangsbetaling, hvorfor man ikke skal rette kortoplysninger ved fornyelse af betalingskort. Ordningen fungerer for nuværende medlemmer, idet nye medlemmer også skal indbetale indmeldelsesgebyr. Punkt 5: Valg af bestyrelsen. Formand: Jens Lauritsen ønskede ikke genvalg. På generalforsamlingen blev det besluttet, at valg af formand blev udskudt til efter valg af de øvrige bestyrelsesmedlemmer, idet ingen af de foreslåede kandidater ønskede at modtage valg til posten. Desuden var der ingen andre i forsamlingen, der ønskede at stille op. Bestyrelsens sammensætning efter valget:

5 Kasser: Ulla Jacobsen forsætter (ikke på valg i år) Næstformand: Jakob Tue Christensen (genvalgt) Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Søren Svensson, Andreas Juhl, Floor Dijkstra Zegers, Åsa Fex Svenningsen (alle genvalgt) Formand: Ingen blev valgt, hvorfor der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling for valg af formand. Punkt 6: Budget Fremlæggelse af den afgående bestyrelses forslag til budget for indeværende år. Den budgetterede udgift til kajakker, materiel og værksted for 2017 er nedsat til oprindeligt niveau, idet man ikke forventer ekstraordinære udgifter til anskaffelse af kajakker. Eksempelvis har der været anskaffet 1 stk. firekajak i 2016, der har været forholdsvis dyr i anskaffelse. Punkt 7: Eventuelt Finn Reifling fortæller, at der er mulighed for at få udleveret bog af SOK, der omhandler klubbens historie. Finn udleverer eksemparer af bøgerne ved henvendelse herom. Finn Reifling opfordrer til deltagelse i formiddagsmøderne hos SOK om mandagen, hvis man har mulighed for det. Anders Østergaard opfordrer til, at klubben arrangerer en aktivitet ligesom Tour de Thurø. Floor Dijkstra Zegers fortæller, at der er mulighed for at lave statistikker over roede distancer og anvendelse af klubbens kajakker ved hjælp af det elektroniske rokort. Det elektroniske rokort koster klubben ca ,- kr. årligt. Der har været mulighed for at anvende rokortet siden midt på sommeren 2016 via Rokort.dk og appen Rokort. Jens Lauritsen meddeler, at Dansk Kano- og Kajakforbund gerne vil anvende regattabygningen i forbindelse med etablering af rostævner, hvorfor der skal findes en kontaktperson fra klubben. Jakob Tue Christensen fortæller, at regattabygningen har været booket til 3 arrangementer i I 2017 er der foreløbig 6 reserveringer. I bestyrelsen udarbejdes nyt udlejningsreglement med priser. Inge Marie Holland har justeret medlemslisterne i Coventus med Dansk Kano- og Kajakforbund i forhold til justering af antal aktive og passive medlemmer. Inge Marie Holland meddeler, at nøglesystemet fortsat er under udskiftning. Nye hængelåse opsættes i portene puljevis, idet udgiften pr. lås er ca ,-kr. Inge Marie udleverer nye nøgler til kajakportene ved henvendelse.

6 Inge Marie Holland opfordrer til, at man jævnfør generalforsamlingsbeslutning opslår ture og andre arrangementer på opslagstavlen i klubben og ikke kun på Facebook. Opfordringen skal også ses i lyset af, at det ellers kan være vanskeligt at danne sig overblik over, hvornår de 3 bådtrailere er ledige. Per Crüger har udarbejdet foldere om klubben, som kan udleveres til omdeling. Eksemplarer til udlevering kan fås ved henvendelse til Per. Medlem opfordrer til, at klubben deltager i affaldsdagen arrangeret af Danmarks Naturfredning den 2. april Forslaget omhandler indsamling af affald i områderne omkring åen og kanalen. Jens Lauritsen opfordrer til, at klubture indskrives i klubbens kalender på hjemmesiden, så alle medlemmer har mulighed for at se dem. Medlem ytrer ønske om, at det ikke skal være muligt at have mere end 2 kajakker liggende i kajakportene pr. medlem for at skabe ekstra plads. Finn Reifling meddeler, at det kun er enkelte medlemmer, der har mere end to kajakker liggende, hvorfor problemet er af begrænset omfang. Jens Lauritsen fortæller, at Søsportens Sikkerhedsråd har indledt en sikkerhedskampagne, der omhandler småbåde, hvorfor plakater herom er opsat i klubben. Jens opfordrer til at bruge appen SejlSikkert. Odense, den 10. februar 2017 Mette Eis-Hansen Jakob Tue Christensen Per Crüger Referent Næstformand Ordstyrer

Onsdag, den 10. februar 2016 kl i klubhuset, Østre Kanalvej 14, 5000 Odense C

Onsdag, den 10. februar 2016 kl i klubhuset, Østre Kanalvej 14, 5000 Odense C Referat af ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub 2016 Onsdag, den 10. februar 2016 kl. 19.00 i klubhuset, Østre Kanalvej 14, 5000 Odense C Generalforsamlingen åbnes af formanden. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Referat fra Odense Kajakklubs ordinære generalforsamling d. 27. februar 2019

Referat fra Odense Kajakklubs ordinære generalforsamling d. 27. februar 2019 Referat fra Odense Kajakklubs ordinære generalforsamling d. 27. februar 2019 Formanden indleder med 1 min stilhed for Lars Madsen som døde i november 2018.Lars var et afholdt medlem af klubben. 1. Valg

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012

Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012 Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012 Love for Hvidovre kajakklub 1. Klubbens navn er Hvidovre Kajakklub - HvK. Dens hjemsted er Hvidovre. Klubben er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund,

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Foreningens navn er Lindknud Motocross Klub (LMCK) og dens hjemsted er i Vejen Kommune.

Foreningens navn er Lindknud Motocross Klub (LMCK) og dens hjemsted er i Vejen Kommune. VEDTÆGTER FOR LMCK 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED: Foreningens navn er Lindknud Motocross Klub (LMCK) og dens hjemsted er i Vejen Kommune. 2. FORENINGENS FORMÅL: Foreningens formål er drive motocross-klubben

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV Februar 2008 s. 2 af 7 sider s. 3 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF Paragraf 1. Klubbens navn er ORIENTERINGSKLUBBEN HTF,

Læs mere

Vedtægter. For. Daydreamers

Vedtægter. For. Daydreamers Vedtægter For Daydreamers Hjemmehørende: Hjortholmvej 21, 4340 Tølløse, Holbæk kommune Vedtægter: Vedtægter for Daydreamers Tølløse. Stiftet den 18. oktober 1992. 1 Navn og adresse: Stk. 1. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl. 18-20:30 Til stede: Pia, Ulla, Mette, Søren, Anders, Ida Referent: Ida Meddelelser: Jeg har sendt en mail med tidsplan og fordeling af lokaliteter

Læs mere

Korsør Roklub er medlem af: Ø Danmarks idrætsforbund (DIF) Ø Dansk Forening for Rosport (DFfR) Ø Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) Klubbens stander.

Korsør Roklub er medlem af: Ø Danmarks idrætsforbund (DIF) Ø Dansk Forening for Rosport (DFfR) Ø Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) Klubbens stander. Vedtægter 1 Navn og formål. Klubbens navn er: 'Korsør Roklub". Klubben har hjemsted i Korsør by, Slagelse Kommune. Dens formål er at give de aktive medlemmer lejlighed til sund motion og legemlig udvikling,

Læs mere

Vedtægter for Cellebiologisk Forening Odense (CFO)

Vedtægter for Cellebiologisk Forening Odense (CFO) Vedtægter for Cellebiologisk Forening Odense (CFO) Senest opdateret (14-12-2016) 1 Navn Foreningens navn er Cellebiologisk Forening Odense (CFO). Foreningen er CVR registreret som en frivillig forening

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub Forslag til vedtægtsændringer: Ændringer er markeret med rødt. Nuværende formulering, som ønskes ændret, er markeret med blåt. Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er:

Læs mere

Vedtægter for Kano- & Kajakklubben Vejle Å

Vedtægter for Kano- & Kajakklubben Vejle Å Vedtægter for Kano- & Kajakklubben Vejle Å 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Kano og Kajakklubben Vejle Å (KKVÅ). Hjemsted er Vejle Kommune. Klubben er stiftet den 5. september 2011 Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter.

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter. Vedtægter for Modeljernbane klubben Limfjorden, stiftet den 13.maj 2006 1. Navn og formål. Stk. 1. Klubbens navn er Modeljernbane klubben Limfjorden. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Aalborg kommune Stk. 3.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune.

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune. Love for Roskilde Fjords Kajakklub stiftet d. 6. november 1976 Tilsluttet: Sjælland-Lolland Falster Kajakkreds Dansk Kano- og Kajakforbund Dansk Idrætsforbund Roskilde Idrætsunion 1. Klubbens navn er Roskilde

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

Vedtægter for Frederiksværk Ro- og Kajakklub

Vedtægter for Frederiksværk Ro- og Kajakklub Vedtægter for Frederiksværk Ro- og Kajakklub 1 Klubbens navn er Frederiksværk Ro- og Kajakklub. Klubben har hjemsted i Halsnæs kommune. Klubbens stander er hvid med blå kant. Inden for den blå kant er

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening 1. Foreningens navn og formål. Stk. 1. Foreningens navn er Nørrebro Musicalteater Teaterforening. Stk. 2. Foreningens formål er på amatørbasis

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Vedtægter for FK Odsherred

Vedtægter for FK Odsherred Vedtægter for FK Odsherred Fælles Klub Odsherred Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FK Odsherred. Foreningen er hjemmehørende i Odsherred Kommune. Fodboldafdelingen registrerer deres hold under navnet

Læs mere

Vedtægter for Multiatleterne

Vedtægter for Multiatleterne Vedtægter for Multiatleterne 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Multiatleterne. Foreningen er stiftet den 16. november 2008. Foreningen har hjemsted i Esbjerg Kommune, og foreningens adresse er formandens.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen Borgerhuset i Dianalund

VEDTÆGTER for Foreningen Borgerhuset i Dianalund Sorø Kommune VEDTÆGTER for Foreningen Borgerhuset i Dianalund 1 NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningen Borgerhuset i Dianalund blev etableret den 1. november 2012, og har hjemsted i Dianalund, Sorø Kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Oplæg til lokale vedtægter

Oplæg til lokale vedtægter Dette oplæg har til hensigt at komme med forslag til et sæt lokale vedtægter. De lokale vedtægter skal præcisere de lokale regler og forhold, som ikke er omfattet af eller nærmere beskrevet i Den Grønne

Læs mere

Funktionsbeskrivelser Juli 2015

Funktionsbeskrivelser Juli 2015 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsen i Kajakklubben Neptun 2015 1 INDLEDNING... 3 2 BESTYRELSE... 4 2.1 FORMAND... 5 2.1.1 ARBEJDSOPGAVER... 5 2.1.2 MØDEDELTAGELSE... 5 2.2 NÆSTFORMAND... 6 2.2.1 ARBEJDSOPGAVER...

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskreds Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub Stk. 1: Klubbens navn er Eskilstrup Håndboldklub. Klubben er stiftet 25. april 1988, og har hjemsted i Eskilstrup i Guldborgsund

Læs mere

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune.

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 2 Klubbens formål er at skabe en platform hvor triatlon interesserede på alle niveauer, kan finde

Læs mere

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Maribo Svømmeforening indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 27. september 2017 kl. 16.00 i foreningens

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset

Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Ændring af nuværende vedtægter 3. Eventuelt Der var til generalforsamlingen

Læs mere

Ringsted Ro- og Kajakklub

Ringsted Ro- og Kajakklub 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Ringsted Ro- og, og dens hjemsted er Ringsted Kommune. Klubbens formål er roning og kajakroning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008

Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008 Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er kajakklubben Nova, og dens hjemsted er Gentofte. 2. FORMÅL Klubbens formål er at dyrke kajaksporten under betryggende

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE

VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE 1 Instituttets grundlag Instituttets navn er Københavns Moske med binavnet Imam Malik Instituttet. Instituttet er et islamisk og sunni muslimsk trossamfund. Instituttets hjemsted

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Indholdsfortegnelse 1 Organisationens navn... 2 2 Organisationens formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Medlemmets pligter... 2 5 Kommunikation... 3 6 Generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. marts 2016 Tilstede: Afbud fra Andreas ellers deltog alle (Søren, Jakob, Ulla, Floor, Åsa, Jens).

Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. marts 2016 Tilstede: Afbud fra Andreas ellers deltog alle (Søren, Jakob, Ulla, Floor, Åsa, Jens). Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. marts 2016 Tilstede: Afbud fra Andreas ellers deltog alle (Søren, Jakob, Ulla, Floor, Åsa, Jens). Referent Jens Meddelelser: Næste møde afholdes: mandag 4. april a. Referater

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SVENDBORG ROKLUB. Medlemmerne. Klubbens navn er Svendborg Roklub. Dens hjemsted og daglige virke er i Svendborg.

VEDTÆGTER FOR SVENDBORG ROKLUB. Medlemmerne. Klubbens navn er Svendborg Roklub. Dens hjemsted og daglige virke er i Svendborg. VEDTÆGTER FOR SVENDBORG ROKLUB Medlemmerne Klubbens navn er Svendborg Roklub. Dens hjemsted og daglige virke er i Svendborg. 1 Svendborg Roklub er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Danmarks

Læs mere

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget Forslag 1 Jeg foreslår ændring af vedtægternes 8, stk. 5, idet der ikke er overensstemmelse mellem bestemmelsens ordlyd og den administrerede praksis. Den nuværende ordlyd er følgende: Stk. 5. Forslag

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere