Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006."

Transkript

1 SD Motocross 06/06 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november Til stede den 7. november på Hejse Kro: Peter Hansen (PH), Jens Steffensen(JS), Klaus Hansen(KH), Peter Vestergaard(PV), Lars-Bo Rasmussen(LBR), Børge Møller Ebbesen(BME), Bjarne Sjøholm(BS), og Søren Andersen (SA), referent. Til stede den 26. november på Fjelsted Skovkro: Peter Hansen (PH), Jens Steffensen(JS), Peter Vestergaard(PV), Lars-Bo Rasmussen(LBR), Børge Møller Ebbesen(BME) og Søren Andersen (SA), referent. Dagsorden: 1) Velkomst PH startede med at byde velkommen til mødet. 2) Besøg af Peer Skytte og Cai Larsen fra Classic. Der er foretaget underskriftindsamling blandt classickørerne imod, at der nedlægges Old Boys klasser. Kørerne ønsker, at de nuværende 3 klasser bevares. Kørerne er af den holding, at klasserne skal være aldersbestemt. Følgende klasser blev besluttet: - 33 år 45 år (DM Klasse) (DM Klasse) - En pokalklasse for C kørere, fra 33 år og opefter. Der køres med oprykningpoints. De kørere, der deltager i de to DM klasser skal have A eller B licens. Diverse referater Referaterne fra sommermøder: På begge møder blev betalingen af strøm i Hold DM i Svebølle debatteret. Det blev fastslået, at det ikke umiddelbart er et anliggende for SD. Dog vil man henstille til, at det er de kørere, der benytter faciliteterne, der betaler for benyttelsen. Nordisk møde (Deltagere: Jann Rünitz og Klaus Hansen) Umiddelbart god weekend. Man vil arrangere et Nordisk Mesterskab i MX-solo, som er åbent for A-, B- og elitekørere. Det skal køres i Sverige, og derefter gå på skift landene i mellem. Der skal udarbejdes et Nordisk reglement for løbene. Denne opgave blev overtaget af DMU, og Jann Rünitz og Klaus Hansen tager sig af det praktiske. Der køres et nordisk mesterskab i supermoto i DK. Der er ønske om at nedsætte maksimumalderen i 85 cc til 15 år.

2 De danske piger vil blive indbudt til en træningslejr for de nordiske piger i Sverige. HB 5/06 Jens har svaret Hjørring Sygehus vedrørende DMA afdelingen på Sønderskov. Der var intet mønster i uheldene. Uheldene er ikke sket på samme sted på banen. Banen er, som den altid har været. AG/U: Per O. Nielsen fra HEMS er trådt ind i Arbejdsgruppen for Uddannelse. De øvrige medlemmer af SD udtrykte et ønske om, at de var blevet hørt/informeret inden Per var blevet udpeget. Det var ikke et spørgsmål om Pers person men mere, at tingene var sket uden at det resterende SD blev hørt. FIM kongres i Brasilien Honda stopper med produktionen af 150 cc, 2-takt fra En del tyder på, at de andre fabrikanter følger med. I VM MX2 køres der kun på 4-takt 250 cc maskiner. På den igangværende Klubtræneruddannelse skal element 4 holdes, så kursisterne kan blive færdige med uddannelsen. Møde i DM A foreningen Af referatet fremgår det, at DM for hold 2007 skal køres i Hjørring. Løbstildelingen er ikke sket endnu. Dette sker først medio december. Sidste DM A løb i Jylland skal køres i Jylland i 2007, fordi det sidste løb var på Sjælland i Møde i Arbejdsgruppen for Bredde Klaus Hansen har deltaget i mødet som substitut for Peter Hansen. Der skal findes et permanent medlem til arbejdsgruppen. Møde med Microklubberne Peter Vestergaard refererede fra et meget positivt møde med microrepræsentanterne fra 10 klubber. Der er bred opbakning fra klubberne til indførelse af elektronisk tidtagning i Microklasserne. SD vil som en overgangsordning stille en kuffert med transpondere til rådighed ved mesterskabsløbene i den kommende sæson. Der vil blive fremsat et forslag om brug af elektronisk tidtagning i micro til det kommende repræsentantskabsmøde. Der vil blive afholdt en DMU dag i august Der er håndslag fra de sjællandske klubber på, at de vil søge mesterskaber i micro. Der vil blive afholdt et tilsvarende (og tilbagevendende) møde til næste år. Møde i Arbejdsgruppen for Uddannelse Peter Hansen ønskede at kommentere, at det er centertrænerne, der deltager i psykologikursus for talenter.

3 3) Møde vedr. Elektronisk tidtagning 14 mand deltog. Der var enighed om, at der kommer til at stå det samme på skærmene ved løbene. Klubberne er glade for systemet. Jens udfærdiger et referat. Notat fra møde med kraftcentertræner Ralf Leth bliver tilknyttet som kontaktperson mellem kraftecenter og klubben på centeret i Kolding. Peter Skovbjerg er centertræner. 4) 5) Sammensætning af løbsdage. Jens havde udarbejdet et nyt forslag til sammensætning af løbsdage. Dette blev diskueret og bliver udsendt med løbsansøgningerne. Diverse referater Klaus Hansen spurgte til problematikken omkring udpegningen af elitekoordinator i Hovedbestyrelsen. Peter Hansen orienterede herom. Peter Hansen har den 15. august haft møde med LUX. Kørerne fra LUX skal ved deltagelse i DMU-træninger fremover have et forsikringsbevis. Beviset skal være forsynet med billede. LUX-træningslederen skal ligeledes have et bevis med billede. SD besluttede, at der bliver en B 125, 2 takt klasse for de årige fra Det har været på tale, at den skulle indføres fra 2007, men på baggrund af reaktioner fra kørere og forhandlere og det sene udmeldingstidspunkt i år indføres den først fra Indførelsen af den nye 144cc maskine, som er blevet godkendt i FIM samt UEM blev debatteret. Der kunne dog ikke opnås enighed, om at indføre denne i DMU på nuværende tidspunkt. Der har efter mødet dog været en del kritik af denne afgørelse, og SD har ved en mailudveksling ændret beslutningen sådan, at der må køres på denne 144cc maskine til DMU løb fra den 1. januar Peter har i lang tid forsøgt at få arrangeret et møde mellem DMCU og SD MX, for at få fornyet samarbejdsaftalen dette har indtil videre ikke kunnet lade sig gøre, og der er derfor sendt en mail til DMCU, at hvis ikke der blev afholdt et møde inden den 1. december 2006 var der ingen aftale fremover. Der blev indkaldt til et møde parterne imellem med kort varsel den 30. november, og samarbejdsaftalen blev fornyet. 6) Økonomi/budget Peter Hansen kan ikke få kontoen af transpondersalg til at stemme. Der kigges nærmere på dette. Ellers er der ikke de store kommentarer. Peter fremlagde budgetudkast for Ansøgning om underskudsdækning til EM for Sidevogne hos MSM. Det ansøgte beløb er kr , som skal deles mellem SDs og hovedkassen. Dækningen blev bevilliget. 7) Dommerrapporter Ved DM B på Brusgård var der problemer med pointberegnen. SD afventer dommerrapporten. Peter oplyste om, at der til sommer vil køres semestercross efter dansk reglement, med PSE

4 parts som sponsor. Løbet vil kørt i tre afdelinger og være åbent for nordiske kørere. Løbet afholdes efter danske regler. 8) Kørerrepræsentant Der er fremkommet ønske fra Mogens Voigt om, at etablere et lukket debatforum med login på DMUs hjemmeside. Dette er dog noget som bliver behandlet i HB Der er stor utilfredshed fra kørerne om, at klubberne bøjer reglementet i stedet for at følge dets ordlyd. Fx åbne og lukketider i ventezonen og specifikt omkring træning og tidskval DM B om lørdagen, hvor reglementet ikke blev brugt, men arrangøren brugte reglementet om søndagen. Lars-Bo har meddelt at han stopper som kørerrepræsentant, når hans valgperiode udløber. Kørerrepræsentant skal vælges for en 1-årig periode. Annonce i decembernummeret. Lars-Bo bragte problematik en op omkring skjulte reklamer på motocrossiden DMUs hjemmeside. Peter tager en snak med webmasteren. 9) Landstræner Landstræner Bjarne Sjøholm gjorde status over en 2006 sæson, som har været meget plaget af skader hos kørerne. Ved EM for hold, blev holdet nummer 4 og ved VM for hold blev holdet noget skuffende nummer 21. Allan Scheel Hansen blev en samlet nummer 7 i EM 250. Stefan Kjær Olsen kørte sig til en 8. plads ved VM. Meget flot med 72 startende kørere. Til den kommende sæson bliver der satset på følgende kørere: Kasper Jensen Allan Scheel Hansen Kenneth Thurm Nielsen Nicolaj Larsen Nicolai M. Hansen Rasmus Krogh Jørgensen En del kørere er blevet testet på Team Danmarks testcenter i Odense med tilfredsstillende resultat. Kørerne har været meget positive over deltagelsen i Psykologikurset for talenter. Det havde været udbytterigt. Sidst i november er der samling for 17 kørere på Sønderborg Idrætshøjskole. Mellem Jul og Nytår holdes der samling i Italien for de bedste kørere. I uge 7 og 8 holdes der som tidligere træningslejr i Spanien. 10) Supermoto Martin har udarbejdet et udkast til reglement. Der er skelet til de svenske og norske regler. Man ønsker at etablere en solo intro-klasse med standard motocrosscykler på landevejsdæk og en maskinstørrelse på max. 650 ccm. På cyklen skal der være monteret en opsamlingsbeholder til kølervæske, olie m.v. og lås på bundprop. Hensigten med indførelsen af denne klasse er at tiltrække flere nye kørere, specielt crosskørere.

5 Til kommende år vil der blive kørt i følgende klasser: SM B/C - introklassen SM A SM B B/C mini intro Super Quad Open kr. 350,- til 20 dage før Kr. 420 ved efteranmeldelse indtil 7 dage før Kr. 500,- på dagen Det besluttet, at der det kommende år køres med en midlertidlig Supermoto-nummerserie. Fra og med næste år kommer nummerserien til at indgå i cross-nummerserien, så alle kører efter det samme nummersystem. 11) Reglement Forslag om tre nummerplader. En foran og en på hver side. Jævnfør paragraf i Reglementet. 12) Dommerseminar Den 28. januar holdes der Dommerseminar på Skipperkroen Mullerup, nord for Slagelse, stævneledere er velkomne Dette referat er udsendt den 20. december 2007.

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Til Stede: (PH), Finn Rasmussen(FR), (JS), Jette Andersen(JA), (BE), Claus Larsen(CL), Claus Menne Nielsen(CMN),

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro SD Motocross 05-08 Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken 18.00 på Hejse Kro Til Stede: Peter Hansen, Jens Steffensen, Anders Johansen, Martin Skov Jensen, Klaus Hansen, Brian

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro.

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. SD Motocross 07-08 Til stede: Peter Hansen(PH), Jens Steffensen(JS), Martin Skov Jensen(MSJ), Anders Johansen(AJ), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. MX 01/05 Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. Til stede: Peter Hansen (PH), Anna Marie Ebbesen (AME), Peter Guldberg Johansen(PGJ), Børge Møller Ebbesen (BE), Claus Larsen(CL),

Læs mere

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu Licenser i MX Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu - 1632 Synlighed Sportens synlighed, attraktivitet, - sponsor PR arrangementer,

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand SD Motocross 05-09 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand Til stede: Peter Hansen(PH), Anders Johansen(AJ), Klaus Hansen(KH), Kim Hilkjær(KH), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Kommissionens visioner SK - motocross Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt mesterskabsløb

Læs mere

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer.

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Referat fra SU møde d. 28-10-2015 på Fjelsted Kro. Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Afbud: Eva Kofoed. Evaluering på sæsonen 2015 Dommerrapporter blev gennemgået.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Sportsdivision Motocross R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anna Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen.

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Fremmødte klubber: - - Smc - Omc - Mmck - Hems - Vmcc - - - - Aamc - - Fmck - Nms. Formanden for SD MX Peter Hansen bød velkommen

Læs mere

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan 10.00-18.00 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 onsdag 04-jan 10.00-20.00 torsdag 05-jan 10.00-18.00 lørdag 07-jan 09.00-14.00 tirsdag

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Lars Bo Rasmussen gennemgik listen over de fremmødte 33 klubber.

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SU RR og Admin møde 20. oktober 2011, kl. 17.00 Sted: DMU Kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Jesper Holm (SK formand),

Læs mere

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro Referat af SK MX møde 06-17 samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro SK-møde Til stede: Asger Pedersen, Martin Skov Jensen, Lea Kahlke Hansen. Ikke til stede: Lasse Oxbøll. Vedr. håndtering

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anne Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Quad tillægsreglement

Quad tillægsreglement Quad tillægsreglement Side - 1 - 2011 Formålsparagraf for Dansk Moto Cross Union Unionens formål er at samle motocross interesserede personer, så de får mulighed for at dyrke deres fælles interesse under

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Quad tillægsreglement

Quad tillægsreglement Quad tillægsreglement Side - 1 - 2010 Formålsparagraf for Dansk Moto Cross Union Unionens formål er at samle motocross interesserede personer, så de får mulighed for at dyrke deres fælles interesse under

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Quad Racer Bilag TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007

Quad Racer Bilag TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007 22.00. TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007 22.00.1 Startnumre. Fast Startnummer tildeles centralt af SD motocross og offentliggøres på hjemmesiden Kørernes nummerplader

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Det er mig en stor glæde på kommissionens vegne at byde velkommen til så mange fremmødte klubber til repræsentantskabsmøde her i Horsens.

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Dagsorden og referat fra møde mellem SK og Sportsudvalg Road Racing/Admin og Sportsudvalg Mini 28. august 2012, kl. 17.00 22.00. Møde 05-12 Sted: Fjelsted Skov

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway 24-03-2017 Mødedato: 4. marts 2017 Fremmødte klubber: Brovst, Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Herning, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Martin Skov Jensen gennemgik listen over de fremmødte 31 klubber.

Læs mere

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet.

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet. Referat - SK-møde, Fysisk møde den 12. december 2018 i Fjelsted Deltagere: Leif Petersen, Rudi Steen Hansen, Hanne Thomsen, Brian Berthelsen, Søren Andersen, Sisse Pedersen (praktikant) og Camilla Friberg

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 MX Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 05.03.16 Referent: Lea Kahlke Hansen Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal 33 klubber var fremmødt med

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

BMX Sportskommission marts 2012

BMX Sportskommission marts 2012 BMX Sportskommission 2012 31. marts 2012 1 BMX SK 2012, Organisation International koordinator BMX Sportskommission Kørerrepræsentant BMX Sportsudvalg BMX Reglementsudvalg BMX Baneudvalg Sammensætning

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb.

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14 Old boys B: 125 ccm?, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Der er fri tuning. Deltagernes alder fra det fyldte 36. år. Den bedste

Læs mere

Henrik Nørgaard, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Dennis Lybech, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Niels Munk Nielsen og Jan Rodtwitt

Henrik Nørgaard, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Dennis Lybech, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Niels Munk Nielsen og Jan Rodtwitt Hovedbestyrelsen Referat fra HB-møde 1/05 d. 12. februar i København Deltagere: Henrik Nørgaard, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Dennis Lybech, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Niels Munk

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse

SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse... Fakta om Danmarks Motor Union... 1 Reglement... 1 Kort om SuperMoto... 1 1 Definition... 2 1.1 SuperMoto... 2 2

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Referat fra møde i Sportskommissionen

Referat fra møde i Sportskommissionen Referat fra møde i Sportskommissionen SK Møde: 06-2014 Mødedato: Sammenskrivning af møder fra 24. september og 6.oktober 2014 Til stede: Stefan Kristjansson(SKR), Ole Nørskov-Nielsen(ONN), Hanne og Jonas

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde Tid: 4. april 2011, kl. 16.00 Sted: DMU kontor, Idrættens Hus Deltagere: Jesper Holm (formand), Henrik Berendt og Palle Lind samt Søren Andersen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret.

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 9-2015 Mødedato: den 12. november 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO) og Johnny Winther (JOW) Ikke til stede: Lotte Filsø (LF) Referent: LO Dato:

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra Klubkonference 218, grenmøde for RR, CV og Mini RR: 3. november 218 kl. 9.45 Sted: Scandic Bygholm Park, Horsens Deltagere: SK: Jesper Holm (formand),

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Køb et træningskort der giver fri træning til alle alm. træningsdage på Hedeland. Gælder kun medlemmer af Hedelands Motorklub.

Køb et træningskort der giver fri træning til alle alm. træningsdage på Hedeland. Gælder kun medlemmer af Hedelands Motorklub. Træningskort 2017 Køb et træningskort der giver fri træning til alle alm. træningsdage på Hedeland. Gælder kun medlemmer af Hedelands Motorklub. Udfyld formularen her under og overfører pengene til klubben

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i arbejdsgruppe under DMU Tid: 7 marts 2010 Sted: Bygholm Parkhotel, Horsens Deltagere: Jesper Holm (ansvarlig overfor HB), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist,

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Sportsudvalget består af: 1. Curt Andersen (CA) 2. Lars Christoffersen (LC) 3. Kristoffer Kjøller (KK) 4. Søren Nissen (SN) Med hjælp

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 14. april 2013, kl. 12.00 14.30. Møde 02-13 Sted: Skype møde Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid. Kasper Darfelt

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 12. marts 2016 kl. 16.00 Møde 01-16 Sted: Skype møde Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint. Afbud fra Kasper Darfelt

Læs mere

DM A foreningens møde den 27. november Et positivt og konstruktivt møde, hvor rammerne for næste års DM-A serie blev fastlagt.

DM A foreningens møde den 27. november Et positivt og konstruktivt møde, hvor rammerne for næste års DM-A serie blev fastlagt. Udsendt den 23.januar 2004. Motocross 1/04 Referat fra Sportsdivisionsmøde, onsdag den 8. januar 2004 i Fredericia Til stede: Peter Hansen (PH), Finn Rasmussen (FR), Peter Vestergaard (PV), Nels Juel Rasmussen(NJR),

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Ny BMX-organisation: Efter at det nye SK er etableret, vil SK på det første møde sammensætte en ny organisation. Der er følgende poster at besætte:

Ny BMX-organisation: Efter at det nye SK er etableret, vil SK på det første møde sammensætte en ny organisation. Der er følgende poster at besætte: Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: Nr. 02 2013 på Rustik Café og Restaurant i Fredericia Mødedato: 12.02-2013 Til stede: Lars Ostenfeldt (LO), Hans Storm (HS), Johnny Winther (JOW), Amanda Sørensen (AS)

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat fra HB-møde 6 / 07 d. 14. august i Middelfart

Referat fra HB-møde 6 / 07 d. 14. august i Middelfart Referat fra HB-møde 6 / 07 d. 14. august i Middelfart Deltagere: Henrik Nørgaard, Jørgen Bitsch, Steen Fredsøe Sørensen, Erling Christiansen, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Henrik Berendt, Niels Munk

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

1) Referater a) HB 6/07: Referatet godkendt. b) FU 3/07: Referatets indhold blev debatteret under de respektive efterfølgende dagsordenspunkter.

1) Referater a) HB 6/07: Referatet godkendt. b) FU 3/07: Referatets indhold blev debatteret under de respektive efterfølgende dagsordenspunkter. Referat fra HB-møde 7 / 07 d. 3. oktober i Middelfart Deltagere: Henrik Nørgaard, Jørgen Bitsch, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Henrik Berendt, Niels Munk

Læs mere

Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK:

Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK: Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK: Dato og sted: 04.11.2018 på Nysumbanen Referent: Deltagere: Helle Nielsen Bestyrelsen samt 10 deltagere, hvoraf de 9 deltagere var stemmeberettigede.

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

SuperMoto Reglement 2014 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse

SuperMoto Reglement 2014 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse SuperMoto Reglement 2014 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse... Fakta om Danmarks Motor Union... 1 Reglement... 1 Kort om SuperMoto... 1 1 Definition... 2 1.1 SuperMoto & Quad...

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 31. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 4. juni 2019 Referat af møde nr. 5 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Referat fra Klublederseminar 2014 MX.

Referat fra Klublederseminar 2014 MX. Referat fra Klublederseminar 2014 MX. MX Møde: Klublederseminar 2014 Mødedato: 01.11.14 Til stede: MX-klubberne Referent: Niels Frode Sølvsten Dato: 13.11.14 1. DMU 2014 Status for året DMU formand Jørgen

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro.

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Mødt: Lars Otte Koefoed, Kasper Knudsen, Anne Gitte Bang

Læs mere

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen:

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen: Referat fra Road Racing og Drag Racing Klublederseminar 2017 Møde: Klublederseminar Mødedato: den 4. november 2017 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind og John Klint (SK). Arne Christiansen (FMS). Erik Bo

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde HB Møde: 03-12 Mødedato: 03-04-2012 Til stede: Jørgen Bitsch (), Ole Hansen (OH), Niels Munk Nielsen (NMN), Jesper Holm (JH), Hans Jørn Beck (H), Palle Lind (PL), Asger

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013. Lydmålermanual. Retningslinjer for lydmålere i DMU. Miljø-koordinatorgruppen 2013

DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013. Lydmålermanual. Retningslinjer for lydmålere i DMU. Miljø-koordinatorgruppen 2013 DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013 Lydmålermanual Retningslinjer for lydmålere i DMU Miljø-koordinatorgruppen 2013 FRA ALMENT REGLEMENT 01.111.1. Lydmåling af motorcykler Enhver motorcykel, der

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh.

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Referat HB 01 Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november 1 Dagsorden Lørdag den 6. november 2010 08.30 09.00 Opsamling og kort præsentation af workshop 1 09.00 10.15 Workshop 2 Med udgangspunkt i resultatet fra Workshop

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T 13. marts 2007 Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Listen med mødte

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission og Referat SK fra møde: 12. september kl. 14.30 Møde 04-18 Sted: DMU kontor Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint og Camilla Friberg (delvis). Dagsorden 1. Banegodkendelser

Læs mere