Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016"

Transkript

1 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 MX Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: Referent: Lea Kahlke Hansen Dato: Konstatering af møderet og stemmetal 33 klubber var fremmødt med stemmeret. 2. Valg af dirigent og stemmetællere Repræsentantskabet valgte Christian Foghsgaard til dirigent. Jesper Rasmussen og Anders Johansen blev valgt til stemmetællere. 3. Sportskommissionens beretning til godkendelse Asger fremlagde SK s beretning ved hjælp af slides som er vedhæftet som bilag 1. Som det også fremgår af Årsrapporten, har MX fastholdt den positive udvikling i licenser, som har fundet sted igennem de senere år. Pr. 29/ har 1506 personer løst licens. En forudsætning for denne positive fremgang er synlighed. Det gælder også ifht. sponsorer. Vi kan gøre meget i SK og SU erne, men det er jer som klubber, der viser sporten frem, og derfor ligger meget af arbejdet ude hos jer. Dette arbejde vil vi gerne støtte op om, og derfor har vi fokus på synlighed på en række forskellige punkter: Til DM-A arrangeres prøvekørsel for børn og unge med hjælp fra Rasmus Kjeldsen og DMU s sekretariat, som vil hjælpe med den efterfølgende opfølgning og forhåbentlig medlemsrekruttering. Vi skal være endnu mere synlige på de sociale medier og gerne også via TV-dækning. Der er et godt samspil mellem Martin Wigh og klubberne, og Martin arbejder på muligheden for yderligere TV-dækning af DM-A. Mht. både publikum og sponsorer har udviklingen været positiv. Med hensyn til det rent sportslige, så har det været svært at færdiggøre løbskalenderen. Der er mange hensyn at tage, så stort cadeau til dem, der har gjort arbejdet. Der afholdes Nordisk mesterskab i Norge i august, hvilket selvfølgelig også har givet lidt udfordringer mht. løbskalenderen. I Classic er konkurrencen vigtig, men det sociale fylder også meget, og det fungerer rigtig godt. Der har været kørt flere løb, og internationalt gør vores erfarne kørere det godt. Randers Motor Sport og Classic, har en kæmpe opgave foran sig med Des Nations i Randers i 2017, hvilket bliver spændende. I sidevogn er der kun få licenser, og dem der har licens, bliver naturligt ældre, så hvis ikke der kommer ny tilgang, ser det desværre negativt ud for sportens udvikling. Quad fik afviklet 7 DM-afdelinger i 2015, dog med lidt vigende deltagerantal. Quad har mange dygtige kørere, hvilket også viser sig med flotte placeringer til internationale løb. Den store udfordring for Quad er adgang til baner, hvor de kan få lov at afvikle deres træninger og løb. Der er i 2015 afviklet rigtig mange gode løb og arrangementer, så stor ros til klubberne.

2 Det ville være positivt, hvis der var flere Old Boys kørere dog er det svært at se, hvem det skulle være. Det gamle A og B 85 er i 2016 slået sammen til Mini 85 Open. SK har et ønske om, at dommernes rapporter gerne må være mere kritiske på en konstruktiv måde. Information om godt vejr og gode pølser er godt nok, men ikke formålet med dommerrapporterne. Dommerrapporterne er et aktivt værktøj for klubberne, men anvendes også når løbskalenderen sammensættes. SK vil gerne opfordre klubberne til at arbejde for, at de små får en god oplevelse med Kids Cup. Om private baner må vi sige, at de er kommet for at blive. Private baner kan godkendes af DMU, hvis de lever op til kravene, men hvis ikke de kan godkendes, gælder forsikringsdækningen ikke. Pt. drøftes muligheden for, at klubber kan leje en bane og komme med egen officials til et lukket arrangement, og i den forbindelse søge DMU om at få godkendt banen. Men det er endnu ikke på plads og ikke vedtaget endnu. Hvad angår træning, så ser SK gerne, at der i 2020 er uddannede klubtrænere i samtlige klubber. Dette er ikke mindst et spørgsmål om sikkerhed. Mange klubber gør det godt med at arrangere træningsskoler, hvilket er positivt og også bidrager til at løfte sporten. SK opfordrer til, at klubberne bakker op om rammerne for god træning og talentudvikling og er med til at skabe nogle gode rammer for trænerne. Uddannelse af officials, klubbestyrelser m.v. er også noget, SK opfordrer klubberne til at bakke op om, og som klubberne har en vigtig opgave i. Der er store muligheder i e-learning, både rettet mod kørere, officials og andre målgrupper. Status på DMCU-sagen er pt, at vi afventer en afklaring fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Indtil videre kan vi ikke gøre andet end at forholde os afventende og håbe på en positiv afgørelse. Afsluttende kan siges, at SK igennem året har haft stor mødeaktivitet, og der er blandt andet blevet afholdt møder med deltagelse fra Sportsudvalgene, hvilket har fungeret godt og vil fortsætte i En stor tak til klubberne, SU erne, Jann Rünitz, Kim Hilkjær, Mogens Voigt, Kristian Lang og alle andre, som yder en frivillig indsats for sporten, for et godt samarbejde i Kommentarer til beretningen: Peter Guldberg, Randers Motor Sport: Hvad er reglerne for lydtryk for pitbike ændret til? Svar fra SK: Der er ingen ændringer for andre end pitbike. Peter Guldberg, Randers Motor Sport: Hvad angår private baner, så er vi vel ikke ude i at syne baner, som ikke har en miljøgodkendelse? Det er undergravende for de klubber, der sidder her i dag. Svar fra SK: HB er blevet enige om at skære et sted, og SK har forsøgt at tænke klubbernes og kørernes interesser ind i de vedtagne regler. Der er taget udgangspunkt i det sikkerhedsmæssige, og i forhold til tidligere er der sket en opstramning. Men godkendelsen af private baner må aldrig blive undergravende for vores klubber, og hvis det bliver det, må vi tage hånd om problemet. Lars-Bo Rasmussen, Fyens Motor Sport:

3 Jeg har oplevet først at få godkendt en dommerrapport efter 26 dage, er det SK s holdning, at det er acceptabelt? Svar fra SK: SK beklager evt. lang svartid på nogle dommerrapporter. Det skal ikke tage 26 dage, selvom det er frivillige hænder, der skal klare opgaven. Lars-Bo Rasmussen, Fyens Motor Sport: Kan vi stadig foretage banesyn på dagen? Svar fra SK: Ja, der kan stadig synes på dagen. Lars-Bo Rasmussen, Fyens Motor Sport: Hvem er godkendt til ambulancekørsel, og er det klubben eller dommeren, der hænger på ansvaret, hvis en ikke-autoriseret ambulancemand har skrevet under og er blevet brugt ved et løb? Svar fra SK: Der skal være klare regler for dette, og det er noget, vi skal arbejde videre med, også efter i dag. Martin Skov Jensen, Hedelands Motorklub: Hedelands Motorklub og Herning Motocross har afviklet træningsskoler for alle i mange år, men i år har Hedeland været nødt til at aflyse det, fordi dagene var booket op med løb. Hvis SK ønsker, at klubberne skal bruge kræfter på træningsskoler o.lign., må SK fra 2017 have det med på tegnebrættet, når sæsonen planlægges. Svar fra SK: Det er svært for SK at have øje for alle traditioner m.v., når der laves løbskalender. Klubberne kan evt. gøre opmærksom på det i forbindelse med løbsansøgningen. SK ser gerne, at træningsskolerne fortsætter, men også at det kan konflikte med løbskalenderen, og opfordrer derfor klubberne til at komme med input til løsningsforslag i den henseende. Henrik Jørgensen, FAM Micro: Nedskæringerne på regionsmesterskaber og DM i micro har hos os medført, at en del medlemmer har valgt at køre mini frem for micro. Det medfører, at der kun er nybegyndere tilbage til at køre i micro. Svar fra SK: Der har været en lang debat om, hvorvidt man skulle køre mesterskaber i de små klasser. Det gør man for eksempel ikke i vores søsterlande, fordi de små børn får en hård start ved at skulle køre DM m.v. Henrik Jørgensen, FAM Micro: problemet er, at det er et enten-eller-valg. Svar fra SK: SK opfordrer til at give det en chance og få det bedste ud af det. Klubben kan med fordel arrangere nogle pr-arrangementer for at få fyldt op med nye medlemmer. Jørn Haahr, Vestjysk Motocross Club: Hvad angår vores baner, så er sikkerhed vigtigt, men miljøpolitikken må være langt vigtigere. Derfor synes jeg ikke, at man skal godkende privatbaner. Hvis vores kørere kører på private baner, må det være på egen risiko. Ole Poetzsch, Sønderborg Motor Club: Det er undergravende for vores klubber, når vi skal bruge mange penge på at få godkendt vores baner, og private ikke skal bruge det samme.

4 Tove Øllgård, Herning Motocross: Mht. private baner, så er det positivt, at kørernes muligheder er jeres udgangspunkt. Jeg mangler en tjekliste for, hvad kørerne skal være opmærksomme på, når de kommer et nyt sted hen og skal køre. Svar fra SK: Ovenstående tre spørgsmål er lidt i samme boldgade. Hvis klubberne oplever det som undergravende virksomhed, må vi kigge på problemstillingen igen. Vi kan ikke gøre det om nu og her, da det er en HB-beslutning, men SK lover at tage jeres bemærkninger med til næste HB-møde med henblik på at finde ud af, hvordan vi så skal forholde os. Med hensyn til spørgsmålet om en tjekliste, så skal vores forsikringsdækning gælde, og derfor er det fuldstændig de samme krav som til jeres egne baner, der gælder for de private baner. Repræsentantskabet godkendte Sportskommissionens beretning. 4. Behandling af revideret regnskab for det sidste afsluttede regnskabsår til efterretning Asger gennemgik regnskabet for MX se bilag 2. DMU s regnskab, herunder MX, kan desuden læses i Årsrapporten 2015, som kan findes på dmusport.dk. Gennemgangen gav anledning til en enkelt kommentar fra Jørn Haahr, Vestjysk Motocross Club, om banesyn. Jørn Haahr opfordrede til at fjerne/reducere gebyret på banesyn så området regnskabsmæssigt ville gå i 0. Svar fra SK: Hvis vi reducerede prisen på banegodkendelse og regnskabsmæssigt lod det gå i 0, ville vi enten mangle disse indtægter, og dermed vi have færre penge at arbejde med, eller også skulle der skrues andre steder på indtægterne. Vi opfordrer til, at I i stedet beder om nogle penge, som I kan bruge aktivt derude, ved at ansøge om udviklingsprojekter. Det bliver dermed det samme svar, som blev givet på spørgsmålet sidste år. Regnskabet blev godkendt. 5. Behandling af indkomne forslag Der var ikke ankommet rettidige forslag til behandling. 6. Fremlæggelse af sportskommissionens strategi og primære aktiviteter for de kommende 3 år til godkendelse Asger gennemgik oplægget Vision MX 2020 (se bilag 3) og opfordrede til, at visionen udbygges og udføres i samarbejde med klubberne på klubmøderne i løbet af året og efterfølgende præsenteres på klublederseminaret. Klubberne bakkede op om oplægget og godkendte strategioplægget, som der altså vil blive arbejdet videre med i Fremlæggelse af budget for det indeværende år Budgettet for 2016 blev godkendt i december Se Årsrapporten 2015 for budgettal. Asger spurgte til kommentarer til budgettet.

5 Martin Skov Jensen, Hedelands Motorklub: Det er en god ting, at Nordisk Mesterskab er kommet på banen igen. Kan der sættes nogle kræfter og nogle ressourcer af til det? Fx de trøjer, der er i overskud? Svar fra SK: Udmærket forslag. 8. Fremlæggelse af MX-fondens regnskab Ole Poetzsch fremlagde MX-fondens regnskab (se bilag 4). Vi har fået en del færre kørere ud at køre, hvilket betyder færre indtægter til fonden. Regnskabet ender med et overskud på kr. for I fondens regnskab kan ses, hvilke projekter der er givet tilskud til. Der er blevet afvist et enkelt projekt, som lå uden for DMU-regi. Kommentarer: Christian Foghsgaard, Hjørring Motor Sport: Hvad er formålet med MX-fonden? Næsten halvdelen af de udbetalte penge går til underskud på VM- og EM-løb er det fair? Svar fra Ole Poetzsch: Fondens formål står beskrevet på DMU s hjemmeside; vi skal støtte bredden, og det mener jeg også, at vi gør, når vi udbetaler penge til fx VM- eller EM-løb. Børge Ebbesen, Møldrup Motor Klub: Ifølge fondens Fonden giver også penge til andre formål. Hvad er mulighederne ifht. ansøgninger til udsendelser til løb i udlandet - disse er jo dyre? Svar fra Asger: Vi afventer, at der kommer noget information fra Oslo vedr. NM. Når vi får det, vil det blive lagt frem, så du og I kan få svar på jeres spørgsmål. Regnskabet blev taget til efterretning. 9. Regnskabsoversigt for MX Event Asger præsenterede regnskabsoversigten for MX Event til orientering. MX Event indgår ikke i DMU s regnskab, men er drift af DMA, indtil andet besluttes. 10. Valg til sportskommissionen samt suppleant a) valg af SK-medlem for tre år Opstillede: Lasse Oxbøll, Herning Motocross Peter Guldberg, Randers Motor Sport

6 Lasse Oxbøll blev valgt med 25 stemmer mod 8. b) valg af suppleant Opstillede: Peter Guldberg, Randers Motor Sport Martin Skov Jensen, Hedelands Motorklub Martin Skov Jensen blev valgt med 26 stemmer mod 5 (2 blanke). 11. Valg af 1 bestyrelsesmedlem til motocrossfonden for 2 år Opstillede: Jesper Rasmussen (ønsker genvalg) Jesper Rasmussen blev valgt uden modkandidater. 12. Eventuelt Peter Guldberg, Randers Motor Sport: Det fremgår af seneste SK-referat, at SU erne mangler folk. Er der nogen ny struktur mht. SU erne, og kan vi høre lidt om det? Svar fra SK: SU erne bliver udpeget efter Repræsentantskabsmødet. Den nuværende struktur har vi prøvet at få til at fungere siden 2010, hvilket har været en stor udfordring. Nu tager vi konsekvensen og laver et micro/mini/maxiudvalg, som også omfatter sidevogn. Åbent Hus materiale Der er lavet PR-materiale til brug ved Åbent Hus i MX, som klubberne kan bestille gratis hos DMU (se bilag 5). Asger gennemgik materialet (plakater, gavekort, diplomer, postkort og klistermærker) og opfordrede klubberne til at benytte sig af det. Materialet blev godt modtaget fra klubberne, som vil modtage information om bestilling af materialet i løbet af marts måned. Enkelte klubber kan have behov for materiale, som ikke reklamerer med gratis prøvekørsel. Lea aftaler med disse klubber, at de kan bestille separat materiale, som trykkes i et mindre oplag. Martin Skov Jensen, Hedelands Motorklub: Det er vigtigt for sporten, at vi løfter i flok og er fælles om udfordringerne. Derfor bør SK tage fat i de klubber, der ikke er til stede på Repræsentantskabsmødet, og spørge dem om grunden til deres fravær.

7 Heidi Jensen, Børkop Motor Sport: På klublederseminaret lovede SK at følge op på klubformænds adgang til Intranettet og dommerrapporter. Hvad er status på dette? Svar fra SK: Pt. er det ikke muligt, da det kræver nogle IT løsninger, der ikke er på plads endnu. Men kontoret er klar over ønsket og arbejder videre med det. Michael Hansen, Nordals Motor Sport: For at Repræsentantskabsmødet kan gøres til et bedre arrangement, kræver det en bedre struktur og en anden type dagsorden - mindre tidsforbrug, flere diskussioner og stillingtagen til emner, evt. workshops, i stedet for at få fremlagt ting, som man har haft muligheden for at have læst hjemmefra. Frivillighed er et emne, som vi har talt om længe, og det er altid den samme udfordring. I Nordals har vi gjort frivilligheden obligatorisk, og dem der ikke vil være med, kan skifte klub, hvilket nogle så også har gjort. Vi skal belønne dem, der vil noget, og dem der ikke vil, må betale. Svar fra SK: Dagens dagsorden er vedtægtsbestemt, og det har vi fulgt. Dette er et repræsentantskabsmøde, hvor der er plads til, at I kan komme med jeres holdninger, og hvor vi i SK får en masse med hjem. Workshops og lignende hører nok nærmere hjemme på Klublederseminarerne. Med hensyn til frivilligheden, så er det vigtigt, at vi får vendt sådan nogle emner en gang imellem. Jesper Rasmussen, Slagelse Motocross: Til orientering, så har Svebølle Motocross Klub og Slagelse Motocross pga. medlemsflugt i år valgt at hæve træningsgebyret med 50 kr. for dem, der kommer fra en ikke-banedrivende klub. Asger rundede repræsentantskabsmødet af med at ønske Lasse Oxbøll og Martin Skov Jensen tillykke med valget til hhv. SK-medlem og SK-suppleant, og med at takke afgående SK-medlem Lene Skovsgaard og afgående SU-formænd Anders Johansen og Niels Frode Sølvsteen for deres store arbejdsindsats i hhv. SK og SU erne.

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 MX Møde: Rep.møde Mødedato: 07.03.15 Referent: Kasper Darfelt Dato: 12.03.15 1. Konstatering af møderet og stemmetal 28 klubber var fremmødt med stemmeret. 2.

Læs mere

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro Referat af SK MX møde 06-17 samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro SK-møde Til stede: Asger Pedersen, Martin Skov Jensen, Lea Kahlke Hansen. Ikke til stede: Lasse Oxbøll. Vedr. håndtering

Læs mere

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu Licenser i MX Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu - 1632 Synlighed Sportens synlighed, attraktivitet, - sponsor PR arrangementer,

Læs mere

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Det er mig en stor glæde på kommissionens vegne at byde velkommen til så mange fremmødte klubber til repræsentantskabsmøde her i Horsens.

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2019

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2019 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2019 Mødedato: 02.03.2019. 1) Konstatering af møderet og stemmetal Det blev konstateret, at 28 ud af 42 MX-klubber var mødt frem til årets Repræsentantskabsmøde. 2)

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway 24-03-2017 Mødedato: 4. marts 2017 Fremmødte klubber: Brovst, Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Herning, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Sportsdivision Motocross R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anna Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Lars Bo Rasmussen gennemgik listen over de fremmødte 33 klubber.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anne Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2017

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2017 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2017 Mødedato: 04.03.2017 Referent: Lea Kahlke Hansen 1) Konstatering af møderet og stemmetal Asger bød velkommen til mødet og konstaterede, at 33 stemmeberettigede

Læs mere

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Kommissionens visioner SK - motocross Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt mesterskabsløb

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross

Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 27. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret.

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 9-2015 Mødedato: den 12. november 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO) og Johnny Winther (JOW) Ikke til stede: Lotte Filsø (LF) Referent: LO Dato:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T 13. marts 2007 Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Listen med mødte

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012 1. Konstatering af mødetal og stemmetal Der var fremmødt repræsentanter fra 32 klubber. 2. Valg af dirigent og stemmetællere Svend Panse blev

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

Referat fra Klublederseminar 2014 MX.

Referat fra Klublederseminar 2014 MX. Referat fra Klublederseminar 2014 MX. MX Møde: Klublederseminar 2014 Mødedato: 01.11.14 Til stede: MX-klubberne Referent: Niels Frode Sølvsten Dato: 13.11.14 1. DMU 2014 Status for året DMU formand Jørgen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

2. Konstatering af møderet og stemmetal Camilla gennemgik deltagere og noterede de fremmødte klubber.

2. Konstatering af møderet og stemmetal Camilla gennemgik deltagere og noterede de fremmødte klubber. Referat Repræsentantskabsmøde 2018 Deltagere: Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo, Skærbæk, Slangerup, Vissenbjerg, Vojens, Hanne Thomsen,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

VISION MX Udarbejdet med udgangspunkt i klubbernes input fra klubmøderne maj / 64

VISION MX Udarbejdet med udgangspunkt i klubbernes input fra klubmøderne maj / 64 VISION MX 2020 Udarbejdet med udgangspunkt i klubbernes input fra klubmøderne maj 2016 1 / 64 KÆRE MX-KLUBBER SK har siden DMU s repræsentantskabsmøde i marts 2016 arbejdet med visioner/strategi for MotoCross

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 31. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet.

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet. Referat fra BMX Repræsentantskabsmøde Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 1. marts 2014 Til stede: Billum, Bjerringbro, Dragon, Falcon, Feldborg, Haderslev, Ikast, Kalundborg, København, Køge, Roskilde,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro SD Motocross 05-08 Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken 18.00 på Hejse Kro Til Stede: Peter Hansen, Jens Steffensen, Anders Johansen, Martin Skov Jensen, Klaus Hansen, Brian

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 12. marts 2016 kl. 16.00 Møde 01-16 Sted: Skype møde Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint. Afbud fra Kasper Darfelt

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens

Repræsentantskabsmøde. Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens 1 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens 1) Konstatering af møderet og stemmetal. Det blev konstateret at 4 stemmeberettigede

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 28. marts 2017 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens VELKOMMEN til DMU s Klublederseminar 2012 2. og 3. november 2012, Horsens 1 DMU Klublederseminar, November 2012 Formål Status for den forgangne sæson og sikre at DMU fokuserer på de rigtige områder og

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat fra SK BMX samt skypemøde

Referat fra SK BMX samt skypemøde Referat fra SK BMX samt skypemøde SK BMX & Skypemøde: 5/12 Mødedato: 24/10-2012, Fjelsted Skov Kro samt skypemøde den 8/11-2012 Til stede: Lars Ostenfeldt (LO), Hans Storm (HS), Johnny Winther (JOW), Amanda

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Generalforsamling den 27. november 2008 kl. 19.00 i Grindsted Gokart Klub. Edvard Madsen bød velkommen til 28 fremmødte medlemmer. Edvard delte

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2018

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2018 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2018 Mødedato: 03.03.2018. 1) Konstatering af møderet og stemmetal Det blev konstateret, at 33 klubber var mødt frem til årets Repræsentantskabsmøde. Det er et flot

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere