Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross"

Transkript

1 Repræsentantskabsmøde 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Martin Skov Jensen gennemgik listen over de fremmødte 31 klubber. Punkt 2 Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt som dirigent. Svend Panse konstaterede repræsentantskabsmødets lovlige indkaldelse og gennemgik dagsordenens punkter. Niels Rasmussen og Anders Møjbæk blev valgt som stemmetællere Punkt 3 Formandens beretning Sport i fremgang Atter kan vi se tilbage på et succesrigt år for dansk Motocross, vi nåede nøjagtigt det runde tal indløste kørerlicenser i 2007, set i forhold til udgangen af 2006 er dette en fremgang på 350 kørerlicenser, altså en stigning på 10 % på bare et år. Vi kan konstatere, at interessen aldrig har været større for at køre motocross. Det er meget positivt, men det stiller også krav til os alle om gode baneforhold, træningstider, klasseinddelinger og løbstilbud mv. I SD vil vi på det kommende møde diskutere nærmere, hvordan vi kan støtte op omkring og udnytte denne interesse for sporten bedst muligt. Der skal mange menneskelige ressourcer til at drive en motocrossklub og ikke mindst gennemførsel af et motorløb. Derfor vil jeg igen i år opfordre klubberne til at forøge antallet af officialslicenser og bemærk, at det er omkostningsfrit for klubberne. Dette er ikke kun til gavn for den enkelte klub, men også for sportsdivisionen, da et øget antal officialslicenser også øger sportsdivisionens indtægter. I løbet af vinteren er blevet startet en ny officiallicensuddannelse. I første omgang kun med D- og S-licenser, men det er tanken at de øvrige t-licenser kommer med i anden fase. Målet er at forenkle uddannelsen, så det bliver muligt at få flere folk i gennem systemet på kortere tid. At søsætte en sådan ændring i vores uddannelse af de ledende officials kræver selvfølgelig mange resurser. De fremførte kritikpunkter af den nye uddannelse bliver taget til efterretning og vil indgå i det kommende arbejde.

2 Internettet Den elektroniske løbskalender og den tilhørende betaling kører upåklagelig og giver klubberne en stor arbejdsbesparelse ved udarbejdelse af deltagerlisterne. Også licensbetaling foregår via Internettet. Dette er med til at lette klubbernes administration. Licenserne sendes dog direkte til klubberne, som kan tilbageholde et licens, hvis det skønnes nødvendigt. Bestilling af transpondere foregår også elektronisk. Jens Steffensen sørger for forsendelsen og eventuel leveringstid skyldes ikke ham men leverandøren i Holland. Vi kan med glæde konstatere at flere klubber bestiller anlæg til elektronisk tidtagning. Aktiviteter I 2007 har der været arrangeret træning for udvalgte mini/maxikørere i 3 kraftcentre og for micro med Flemming Vad som træner. Det er vores oplevelse at kørerne er meget tilfredse med disse træninger. Kraftcentrene er et vigtigt fundament for at kunne skabe fremtidige elitekørere, og det er sportsdivisionens holdning, at kraftcentrene skal udbygges og forøges i de kommende år. I starten af november blev der afholdt klublederseminar. Et glimrende seminar, som nu bliver en tradition. Desværre var SD grundet forskellige personlige forhold for dårligt repræsenteret. På baggrund af tilbagemeldingerne har SD brugt meget tid på at evaluere, hvilket afspejles i de seneste mødereferater og i et udsendt notat fra Jørgen Bitsch til alle klubber. På seneste SD møde var der således enighed om, at samarbejdet medlemmerne imellem er blevet kraftigt forbedret. Støj Vi er som bekendt en sport som har problemer med miljøet. Jeg vil opfordre klubberne til at være meget OBS på dette. Nogle klubber sænker den tilladelige støj på deres baner. Jeg mener vi alle skal arbejde på at få sænket det tilladte støjtal på lige fod med det man har i FIM, hvor støjgrænsen er sænket fra 98Dba til 93 Dba inden for de sidste år. FIM er begyndt med en anden måling som efter mine oplysninger matcher vores forbikørselsmåling. Der er jo ikke kun er problemer med støj i Danmark, men overalt i verden. Derfor tror jeg at FIMs tiltag vil få industrien til at køre med på vognen og fremstille MXcykler, som afgiver væsentligt mindre larm. Ny landstræner Bjarne Sjøholm har valgt at fratræde stillingen som landstræner efter en periode på 7 år. Der skal herfra lyde en stor tak til Bjarne for den entusiasme og energi, han har lagt i dette arbejde.

3 Den nye landstræner er Brian Kjær Jørgensen, som har valgt at stoppe sin aktive karriere. Han vil fremover beskæftige sig med vores unge kørere og første prioritet er selvfølgelig de 8 kørere i elitetruppen. Løbsarrangementer Igen i 2007 startede sæsonen med fyldte tilskuerpladser ved Supercross i Herning. Arrangementet er yderligere blevet forøget med Super Moto. I påsken havde vi i samarbejde mellem Herning Motocross og Sportsdivisionen træningslejr på Uhrebanen med udsolgte pladser. De yngste af vores kørere var samlet til træningslejr på Amager i maj måned og i Outrup i juni måned. Det er nødvendigt at vi, både klubberne og SD, har fokus de små. Det er stjernerne af i morgen. Micro afdelingen holdt et møde med klubberne på Højbjerg banen i november måned, hvor der mødte klubber. Dette er en succes, når man sammenligner med tidligere tiltag. Vi kan desværre konstatere, at der i mesterskabs løbene er forholdsvis mange deltagere i første afdeling og til den sidste er antallet formindsket. I A klassen er det 30% og i B klassen ser dette endnu værre ud med 47 % Bortset fra DM Mini + OB, hvor deltagerantallet steg i løbet af året, er billedet det samme, og det må få os til at tænke på om vi skal have disse mesterskaber ændret. Antallet af DM-A afdelinger er til den nye sæson udvidet fra 5 til 6. Det bliver derfor spændende at se om det samlede antal kørere (535) totalt set bliver større. Herning Motocross afholdt i juni en EM afdeling for 65- og 85cc klasserne. Hems havde lagt alle kræfterne i dette arrangement, og der skal herfra lyde en stor ros for dette. Morsø Motocross Klub afholdt i samme måned Nordisk Mesterskab for Super Moto, et flot arrangement hvor klubben havde sat alle sejl for at få dette arrangement op at stå. Sportsligt var der ikke noget at pege fingre af, men det var ikke fair overfor klubben med det utroligt ringe fremmøde af danske kørere. Det animerer da heller ikke til at gentage et sådant arrangement på dansk grund Det største arrangement i dansk motocross inden for nyere tid, nemlig VM MX 3 blev afholdt på Brusgårdbanen den 25. og 26. august. Med utrolig energi har Jan Hvam og hele hans team fra Randers fået dette flotte arrangement op at stå, og at det var en succes kan vel ikke betvivles. På den sportslige side klarede de danske farver sig utroligt flot, og på arrangørsiden kan vi jo heller ikke være i tvivl. Det er ikke kun et flot arrangement i målt med dansk målestok, men klubben blev udnævnt til årets arrangør af Youthstream. Jeg ser en sidegevinst i, at der er hjælp at hente hos naboklubberne, hvilket er et must ved så store events.

4 I September måned kørte Midtsjællands Sports Motorklub EM for hold i sidevogne, hvilket er et løb som rangerer på højde med Motocross of Nations. Klubben havde lagt et utroligt stort stykke arbejde i arrangementet og fik også stor ros af alle. Internationale løb Også i 2007 havde vi en del kørere som deltog i forskellige løb i udlandet. Her skal nævnes MasterKids i Belgien for de yngste kørere under ledelse af Børge Ebbesen. Youth International (scoolboys cross) blev kørt i Kristianstad og her kunne vi notere en flot anden plads til de danske farver. EM for hold blev afholdt i den sydtyske by Gaildorf hvor vi kunne notere det danske hold på en syvendeplads. VM for juniorer blev kørt i Sevlievo i Bulgarien, og her kunne fire af de fem danske deltagere kvale ind med en henholdsvis en 11. og en 15. plads som de bedste resultater. Hjem igen Så kom det langt om længe en indendørs Crossbane. I Breum i det Nordvestjyske har et par entusiaster anlagt en bane, der kan køres på gennem hele vinteren. Et stort plus for de danske kørere som her har muligheden for at dyrke deres sport også under dårlige vejrforhold. Et stort tillykke til ildsjælene bag projektet. Fremtiden Jeg ser positivt på fremtiden for Dansk Motocross. Stigningen i antallet af kørerlicenser er helt klart til at få øje på. Nye klubber dukker op og banerne moderniseres. Det er ikke længere bare er et spor i en nedlagt grusgrav men moderne Motocrossbaner med tilhørende faciliteter, såsom moderne klubhus, toilet- og badefaciliteter og vaskepladser. Positivt er det også, at flere klubber ønsker at køre internationale løb, selvom det ofte langt fra er en økonomisk rentabel forretning. Til den kommende sæson arrangerer DMU 4 internationale løb EM cc på Dallbanen VM sidevogne på Slotsbjergby VM MX 3 på Brusgårdbanen EM finalen i Open cc Sportsdivisionen Vi har i SD måttet konstatere, at arbejdsopgaverne efterhånden er vokset så meget, at vi har problemer med at nå tingene indenfor et acceptabelt tidsrum. Der vil derfor udliciteret noget af arbejdet til underudvalg. I den forbindelse vil vi i den nærmeste fremtid bede nogle af jer om eventuelt at afse lidt tid til at løse enkelte opgaver for sporten.

5 En af dem, der løser MANGE opgaver, ikke kun for SD MX men for DMU som helhed, er Jann Rûnitz. Jeg vil hermed benytte lejligheden til at takke Jann for hans utrættelige indsats for sporten og håber på, at vi kan bevare samarbejdet i mange år endnu. Der er indenfor de sidste par måneder sket en del ændringer i ledelsen af DMU, og der skal da herfra ikke mangle en stor tak til Henrik Nørgård for hans indsats i DMU igennem mange år. Det er ikke mindst hans fortjeneste at vi i dag alle kan være stolte af DMU. Vi har samtidig måttet tage afsked med Jan Rodtwitt. Han har ligeledes været en fast del af DMU og styret administrationen i siloen gennem mange år, der skal lyde en stor tak til Jan for samarbejdet. Til sidst vil jeg takke mine kollegaer i sportsdivisionen, i hovedbestyrelsen, klublederne, dommerne og ikke mindst administrationen som ind imellem får nogle opgaver, der ikke altid er tid nok til at løse. Årets motorklub I tilslutning til formandens beretning fik MSM tilkendt titlen som årets motorklub. Klubben har i løbet af kort ændret banen fra at være et spor i en grusgrav til at være et topmoderne baneanlæg med alle faciliteter til rådighed. Sportsdivisionen har ikke været i tvivl om, at klubben fortjener den tildelte hæder. Bemærkninger til formandens beretning Hans Jørgen Bech udtalte, at det ville have klædt formanden at omtale de små sportsgrene også. Mogens Voigt konstaterede, at det går skidt for microsporten, hvilket er et problem. Hvorfor har man ikke brugt de penge, der er afsat til mini micro? Manglede også omtale af resultaterne i mini 65, hvor Jeppe Steen fik bronze i EM. Hvorfor var der ikke en tak til web-masteren Martin? Konstaterede med glæde, at der nu er 3 mx-folk i hovedbestyrelsen. Forespurgte om der kan forventes bevilling af flere penge til IT. Formanden: Til Hans Jørgen Bech: Det var en forglemmelse, men I fortjener en tak for indsatsen. Til Mogens Voigt: Kunne godt have nævnt flere resultater, men der er en grænse. En tak til Martin kommer senere. Med hensyn til repræsentation i hovedbestyrelsen, så kan der faktisk tælles til 4. Formandens beretning blev herefter enstemmigt godkendt. Punkt 4 Behandling af revideret regnskab for 2007 Formanden gennemgik regnskabet i en anden form end hidtil og havde følgende supplerende bemærkninger:

6 Tilskuddet på kr. udgør 43 % af de samlede tilskud under DMU. Bødeindtægt: Godt for økonomien men skidt for administrationen i forbindelse med løb. Samlet kr. mere i indtægt end budgetteret Kraftcentertrænere: besparelse som dog handler om et tilskud fra anlægsfonden på kr. Beklædning: Her mangler en regning, som vil komme senere Underskudsdækning til MSM i forbindelse med EM sidevogn Samlet merforbrug på kr. Vi skylder nu hovedkassen omkring kr., hvilket beløb forventes at kunne afvikles i løbet af det kommende regnskabsår. Henrik Klitgaard: Spørgsmål til DMA resultatet med kr. i indtægter og det samme i udgifter. Hvordan hænger disse ting sammen med oplysninger om, at der er underskud i DMAforeningen på kr.? Mogens Voigt: Hvordan hænger regnskabet sammen i forhold til visionen om, at der skal være en egenkapital på halvdelen af omsætningen?. Formanden: Beløbet på kr. er udtaget som en mellemregning med DMA-foreningen. Mogens Voigts spørgsmål kan ikke besvares. Børge Ebbesen: Vi får alt for lidt i tilskud fra hovedkassen. Vi betaler gildet. Vi skal gennemarbejde et forslag, så vi kan få et større tilskud. Vi er langt de fleste og vi har en lang række undergrupper. Hans Winther: Jeg får DMA underskuddet til kr. Formanden: Fakta er, at der er et opsummeret underskud på kr., som skal korrigeres med kr. i forventet overskud i Den forventede saldo udlignes enten ved fortsat udlæg fra hovedkassen eller ved indbetaling. Henrik Klitgaard: Kan ikke helt forstå, hvordan tingene hænger sammen. Kunne revisoren evt. give en forklaring. Formanden: Der er forskel i regnskabet og hovedregnskabet Regnskabet blev godkendt Punkt 5 Behandling af indkomne forslag Forslag 1 fremsat af Møldrup Motor Klub Forslagets handler om, at ledelsen frigøres for tilknytning til bestyrelsesmedlemmer under DMU

7 Kommenter fra Børge Ebbesen: forslaget er udarbejdet på opfordring af flere nordjyske klubber. Det er forkert at formanden bevilger penge til sig selv (underforstået SMC) Formanden: Kan godt følge forslagsstillerne. Ønskes en ændring er det velkomment. Forstår dog Børge Ebbesens kritik. Sådan foregår det ikke. Forslaget blev godkendt Forslag 2 fremsat af Fyns Motor Sport Forslaget handler om godtgørelse til kørerrepræsentanten. Afholdes af MX-fonden. Kommenter fra Lars Bo Rasmussen: Ønsker at være uafhængig af SD bestyrelsen Ole Poetzsch: Ønsker ikke forslaget vedtaget, da der er tale om en blanco check. Børge Ebbesen: Det her hører helt og holdent under SD. Henrik Klitgaard: Sådanne udgifter hører hjemme i SD og ikke i MX-fonden Lars Bo Rasmussen: Forslaget trækkes tilbage. Forslag 3 fremsat af Hadsund Motorklub Forslaget handler om fremlæggelse af regnskab og bilag for MX-fonden for 2006 og Kommentar fra Hans Winther: Vi var stillet i udsigt, at regnskabet ville blive udsendt sammen med indkaldelsen. Formanden: Beklager at MX-fondens regnskabet ikke er fremsendt sammen med indkaldelsen til repræsentantskabsmødet. De udestående fordringer vedrører Holstebro og Børkop. Gitte Albrechtsen: Egenkapitalen stemmer ikke med DMU regnskabet. Henrik Klitgaard: Stiller spørgsmål ved, om de ydede tilskud stemmer med vedtægterne. Formanden: Arrangementet i Outrup var en satsning på at bringe MX ind i medierne. I Sønderborg er der lavet en minibane. Repræsentantskabet besluttede, at det pålægges bestyrelsen, at der fremover skal foreligge et revideret regnskab for MX-fonden. Punkt 6 Behandling og godkendelse af budgetforslag for 2008

8 Formanden gennemgik budgetforslaget for Der er tale om en stigning i tilskuddet, som er beregnet på basis af medlemsantallet, antallet af official-licenser og underliggende sportsgrene. Henrik Klitgaard: Kan vi ikke få indbetaling fra DMA-foreningen ind i regnskabet som en indtægt? Formanden: Det kan vi ikke, da mellemværendet med DMA foreningen er overgået til DMU Event. Repræsentantskabet godkendte budgettet. Punkt 7 Valg til Sportsdivisionsbestyrelsen Punkt 7a) Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år Opstillet:: Børge Ebbesen Klaus Hansen Anders Johansen Finn Rasmussen Børge Ebbesen: Vil gerne med i SD igen. Vil gerne arbejde blandt andet med mini og micro. Vil også gerne arbejde med et forslag til, hvordan SD MX kan få andel i flere penge. Klaus Hansen: Har været med nu i 2 år. Det har været hårdt. Har bidraget i forbindelse med DMA, mini/micro udvalg og markedsføring. Samarbejdet har været kritisabelt, men har bedret sig indenfor det sidste halve år. Vil gerne være med endnu 2 år. Anders Johansen: Bestyrelsesarbejde i Svendborg. Har været med i DMA sammenhæng, og vil kunne komme med indspark fra ryttergården. Finn Rasmussen: Er blevet opfordret af de sjællandske klubber. Vil arbejde på en bedre fordeling af løbene mellem øst og vest, som har udviklet sig skævt. Peter Rasmussen: Mener det er forkert, at man kan sidde som formand i en klub og samtidig være i SD. Resultat af valget: Finn Rasmussen 8 Børge Ebbesen 13 Klaus Hansen 18 Anders Johansen 23 Dette betyder, at Klaus Hansen og Anders Johansen er valgt for 2 år.

9 Punkt 7b) Valg af 1 suppleant for bestyrelsesmedlem for 1 år Opstillet: Peter Guldberg Johansen Charly Lund Petersen Finn Rasmussen Børge Ebbesen Peter Johansen: Vil gerne igen gøre en indsat i SD arbejdet. Har tidligere været medlem i en årrække. Resultatet af afstemningen blev: Finn Rasmussen 11 Børge Ebbesen 13 Charly Lund Petersen 0 Peter Guldberg Johansen 8 I anden valgrunde blev stemmefordelingen: Børge Ebbesen 17. Finn Rasmussen 14 Dette betyder, at Børge Ebbesen er valgt for 1 år. Punkt 7c) Valg af 1 bestyrelsesmedlem til Motocrossfonden for 2 år Eneste opstillet: Ole Poetzsch Ole Poetzsch er valgt. Punkt 8 Eventuelt Der udspandt sig en diskussion om tildeling af løb. Jens Steffensen redegjorde for fremgangsmåden for tildeling. Formanden opfordrede dommerne til at indsende deres ønskeseddel. Mogens Voigt opfordrede til at SD holder en ordentlig tone indbyrdes. Formanden opfordrede klubberne til at bruge hjemmesiden noget mere. Vi har en rigtig god hjemmeside, men den kan blive endnu bedre. Formanden takkede Martin for en kæmpe indsats. Formanden takkede afslutningsvis Svend Panse for god ledelse af repræsentantskabsmødet. Referent: Poul Hjorth

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Sportsdivision Motocross R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anna Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anne Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T 13. marts 2007 Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Listen med mødte

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Lars Bo Rasmussen gennemgik listen over de fremmødte 33 klubber.

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro SD Motocross 05-08 Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken 18.00 på Hejse Kro Til Stede: Peter Hansen, Jens Steffensen, Anders Johansen, Martin Skov Jensen, Klaus Hansen, Brian

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 MX Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 05.03.16 Referent: Lea Kahlke Hansen Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal 33 klubber var fremmødt med

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 31. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 MX Møde: Rep.møde Mødedato: 07.03.15 Referent: Kasper Darfelt Dato: 12.03.15 1. Konstatering af møderet og stemmetal 28 klubber var fremmødt med stemmeret. 2.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen.

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Fremmødte klubber: - - Smc - Omc - Mmck - Hems - Vmcc - - - - Aamc - - Fmck - Nms. Formanden for SD MX Peter Hansen bød velkommen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. SD Motocross 06/06 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. Til stede den 7. november på Hejse Kro: Peter Hansen (PH), Jens Steffensen(JS), Klaus Hansen(KH), Peter Vestergaard(PV),

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. MX 01/05 Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. Til stede: Peter Hansen (PH), Anna Marie Ebbesen (AME), Peter Guldberg Johansen(PGJ), Børge Møller Ebbesen (BE), Claus Larsen(CL),

Læs mere

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross

Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 27. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway 24-03-2017 Mødedato: 4. marts 2017 Fremmødte klubber: Brovst, Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Herning, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo,

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro.

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. SD Motocross 07-08 Til stede: Peter Hansen(PH), Jens Steffensen(JS), Martin Skov Jensen(MSJ), Anders Johansen(AJ), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu Licenser i MX Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu - 1632 Synlighed Sportens synlighed, attraktivitet, - sponsor PR arrangementer,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Til Stede: (PH), Finn Rasmussen(FR), (JS), Jette Andersen(JA), (BE), Claus Larsen(CL), Claus Menne Nielsen(CMN),

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet.

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet. Referat - SK-møde, Fysisk møde den 12. december 2018 i Fjelsted Deltagere: Leif Petersen, Rudi Steen Hansen, Hanne Thomsen, Brian Berthelsen, Søren Andersen, Sisse Pedersen (praktikant) og Camilla Friberg

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund Torsdag d. 11. marts 2015 kl Fyrtårn Tommerup

Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund Torsdag d. 11. marts 2015 kl Fyrtårn Tommerup Odense d. 11. marts 2015 Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund Torsdag d. 11. marts 2015 kl. 18.00 Fyrtårn Tommerup Dagsorden ifølge vedtægterne. Næstformand Ib Ketelsen indledte med

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand SD Motocross 05-09 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand Til stede: Peter Hansen(PH), Anders Johansen(AJ), Klaus Hansen(KH), Kim Hilkjær(KH), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012 1. Konstatering af mødetal og stemmetal Der var fremmødt repræsentanter fra 32 klubber. 2. Valg af dirigent og stemmetællere Svend Panse blev

Læs mere