Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj Referat af bestyrelsens møde den 8. marts Fra bestyrelsen deltog:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj Referat af bestyrelsens møde den 8. marts Fra bestyrelsen deltog:"

Transkript

1 BESTYRELSEN FOR OFFENTLIGE CHEFER I DJØF Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj 2019 af bestyrelsens møde den 8. marts 2019 Ref: HKP/- Sagsnr Fra bestyrelsen deltog: Hanne Fugl Eskjær Mikael Sjöberg Peter Lauritzen Bjarne Pedersen Anne Højer Simonsen (pkt. 5-8) Niels Ågesen Kristian Jacobsen Afbud: Helene Rasmussen Jeppe Søndergaard Pedersen Elisabeth Kjeldsen Gæster: Søren Koldbye Sørensen, adm. dir. JØP (pkt. 1) Linda Ankerstjerne, afdelingschef JØP (pkt. 1) Fra sekretariatet deltog: Tomas Therkildsen John Wæver Sigge Winther Nielsen Lene Hallenberg Jens Qvesel Hanne Petersen Dennins Christiansen (pkt. 4)

2 Ad dagsordenens pkt. 1. Fusion mellem JØP og DIP JØP havde tilbudt at fortælle om det arbejde, der for tiden pågår med at forberede en fusion mellem JØP og DIP herunder, hvilken betydning det har for nuværende og kommende medlemmer af kassen i form af regulativ og forsikringsbetingelser etc. Formanden bød velkommen til JØPs adm. direktør Søren Kolbye Sørensen og afdelingschef Linda Ankerstjerne. Formanden oplyste, at Djøfs bestyrelse den 13. marts 2019 skulle forhåndsgodkende forslag til vedtægtsændringer, der åbner mulighed for fusionen, og hun gav herefter ordet til Søren Kolbye Sørensen. Søren Kolbye Sørensen oplyste bl.a., at arbejdet med fusionen har pågået i to år, og forslag var udsendt til JØPs medlemmer dagen før med anbefaling fra JØPs bestyrelse om fusion, fordi JØPs bestyrelse mener, at det er det bedste for vores pensioner. Godkendelse af fusion kræver 2/3 flertal på JØPs generalforsamling den 24. april Søren Kolbye Sørensen oplyte endvidere, at JØP har medlemmer og DIP har medlemmer. JØP forvalter 80 mia. kr. mens DIP forvalter 40 mia.kr. Ved en fusion vil den fusionerede kasse være en af Danmarks 10 største pensionskasser. JØP vil formelt blive det fortsættende CVR-nummer. Søren Kolbye Sørensen oplyste at selvom JØP og DIP allerede har fælles administration vil en fusion spare 125 mio. kr. om året i omkostninger svarende til 500 kr. pr. medlem. Søren Kolbye Sørensen oplyste, at JØPs bestyrelse anbefalede en forenklet vedtægt efter fusionen, herunder en bestyrelse på syv medlemmer efter en overgangsbestyrelse. Endelig oplyste Søren Kolbye Sørensen, at fusionen tidligst vil være en realitet i september oktober Søren Kolbye Sørensen viste herefter en kort film om fusionen. Linda Ankerstjerne orienterede om nyt pensionsregulativ og forsikringsbetingelser, herunder større valgfrihed, fortsat effektivisering af administrationen, forenkelt struktur og bedre kommunikation til medlemmerne. Linda Ankerstjerne oplyste, at det nye regulativ og forsikringsbetingelser i første omgang gælder for nye medlemmer, senere vil det blive bredt ud som en mulighed for alle medlemmer. Endelig orienterede Linda Ankerstjerne, om udfordringer med harmonisering af midlertidig invalidepension, hvor de to kasser har forskellige regler og forskellig sammensætning af medlemsgrupperne. JØP er i dialog med Djøf Offentlig og arbejdsgiversiden om harmoniseringen. Efter en drøftelse i bestyrelsen med JØP takkede Formanden for JØPs præsentation og dialogen med bestyrelsen og oplyste, at Djøfs bestyrelse den 13. marts 2019 skulle tage stilling til fusion mellem JØP og DIP samt valg af formand, næstformand og et medlem af JØPs bestyrelse indtil en fusion med DIP.

3 Ad dagsordenens pkt. 2. Aktuelle temaer og dilemmaer Offentlige Chefers bestyrelse drøfter på hvert møde aktuelle problemstillinger. Drøftelsen kan eksempelvis resultere i nye podcasts, debatarrangementer eller indlæg i den offentlige debat. Bestyrelsen havde i drøftelsen særligt fokus på følgende to temaer: Implementering af regeringens ghettoreform, oplæg v/ Niels Ågesen og parlamentariske forundersøgelser v/tomas Therkildsen Niels Ågesen gav en udførlig redegørelse for de udfordringer Vejle Kommune står med ift. implementering af regeringens ghettoreform. I Vejle Kommune er Finlandsparken defineret som en af i alt 16 hårde ghettoer. Formålet med reformen er et Danmark uden parallelsamfund. Niels Ågesen oplyste, at der var to usædvanlige elementer i implementering af reformen: - Mulighed for dispensation fra kravene i reformen, er en tung politisk prces, der usædvanligt i sidste ende afgøres af forligskredsen. - Der er udpeget tre ghettorepræsentanter, som skal kontrollere at reformen implementeres, men det er bl.a. uklart, hvem der skal betale for implementeringen. Trods udfordringerne fandt Niels Ågesen, at det var en faglig spændende proces indenfor det socialpolitiske felt. Formanden takkede for Niels Ågesens indlæg. Tomas Therkildsen gav herefter en status for holdningerne til parlamentariske høringer, herunder at Djøfs formand var inviteret til møde med Folketingets Forretningsudvalg den 13. marts 2019 sammen med formændene for Dommerforeningen og Advokatrådet. Det er Djøfs opfattelse, at der er mange retssikkerhedsmæssige problemer ikke mindst, at et mindretal i Folketinget på 80 mandater kan starte en parlamentarisk høring og få adgang til alle dokumenter og afhøre embedsmænd, hvilket medfører, at der ikke længere vil være et politisk frirum for ministeren og hans nærmeste embedsmænd. Tomas Therkildsen kunne godt forstå, at Folketinget har behov for et hurtigere undersøgelsesinstrumet. Djøf havde derfor foreslået parlamentariske forundersøgelser på et skriftligt grundlag ved f.eks. tidligere dommere, og med mulighed for et folketingsudvalg som følgegruppe med adgang til dele af det skriftlige materiale. Dette var imidlertid ikke nok for Folketingets Forretningsudvalg, som dog havde været åbne overfor de retssikkerhedsmæssige udfordringer for embedsmændene.

4 Bestyrelsen drøftede herefter Djøfs position, idet der var enighed om, at den største udfordring var, at et mindretal kan iværksætte en undersøgelse, mens der i bestyrelsen i øvrigt var forskellige holdninger til parlamentariske forundersøgelser. Formanden konkluderede, at det er en vanskelig sag kommunikativt, men at der er opbakning til Djøfs formands linie i forhold til mødet med Folketingets Forretningsudvalg. Ad dagsordenens pkt. 3. Public Affairs i Djøf Sigge Winther Nielsen overtog i december måned 2018 ansvaret for Djøfs politiske interessevaretagelse efter Allan Andreasen. Formanden bød velkommen til Sigge Winther Nielsen og bad Sigge Winther Nielsen om at fortælle om sine første indtryk af Djøf samt muligheder og udfordringer i forbindelse med interessevaretagelsen for Djøf herunder udfordringer og muligheder i forbindelse med Offentlige Chefers 4 indsatsområder: Offentlige Chefers image En stemme i samfundsdebatten Ledelse i den offentlige sektor Ordentlige løn- og rammevilkår Sigge Winther Nielsen præsenterede sig selv og kom med sine umiddelbare reflektioner. Sigge Winther Nielsen fandt, at det er vigtigt, at Djøf i sit PA-arbejde går fra reaktion til aktion og lagde derfor vægt på skarpere og hurtigere analyser. Han kom herefter ind på nogle af de nye initiativer, der er ved at blive implementeret så som: - Tech.dk - Ligestillingsløftet - Tale faglighed (fra skurk til ekspert) - Skarpere analysekoncepter Og initiativer, som endnu ikke er implementeret, og som involverer Djøf-eksperter: - Det kommende folketingsvalg: Djøfometer Djøf faciliterer, og forskere leverer de mest præcise meningsmåliner under den kommende valgkamp. - Jurapanel - retsikkerhed - Det slidte råd differentieret pensionsalder.

5 Bestyrelsen fandt tilgangen til PA-arbejdet fra reaktion til aktion via analyser ser ud til at være et godt koncept. Formanden takkede Sigge Winther Nielsen for oplægget. Ad dagsordenens pkt. 4. Djøfbladet Dennis Christiansen overtog ansvaret for Djøfbladet i januar 2019 efter Linda Overgaard. Formanden bød velkommen til Dennis Christiansen, og bad Dennis Cristiansen om at fortælle om sine første indtryk af Djøf samt muligheder og udfordringer for Djøfbladet som månedsblad. Dennis Christianens kom med et oplæg om, hvad der er godt i Djøfbladet, og hvad dehan mente umiddelbart kan forbedres ud fra et medlemsperspektiv. Dennis Christiansen fandt, at Djøfbladet er journalistisk godt, men at der er plads til forbedringer navnlig på billedsiden bladet er for teksttungt. Dennis Christiansen kom med eksempler på godt layout. Bestyrelsen drøftede herefter Dennis Christiansens oplæg, og kom med input til det videre arbejde, herunder bl.a. forslag til: - Ledelsesportrætter - det hele menneske som leder - Djøfbladet som mit fagblad, som kæmper djøfernes sag f.eks. møjsagerne - Nye medlemsgrupper f.eks. uddannelsesledere, som kan have svært ved at se sig selv i bladet Dennis Christiansen kommenterede på og takkede for input. Vedrørende ledelsesportrætter det hele menneske som leder var Dennis Chrstiansen enig i, Djøfbladet skal turde vise den sårbarhed, som det kræver. Formanden takkede Dennis Christiansen for oplæg og lagde vægt på, at bladet favner alle medlemmer og går på tværs af offentlig / privat og leder / ikke chef. Ad dagsordenens pkt. 5. Forvaltningspolitik Som led i Djøfs generelle interessevaretagelse har Djøf fortsat fokus på opdatering og skærpelse af de overordnede politikområder, herunder forvaltningspolitikken. Offentlige Chefers bestyrelse drøftede på seminaret i januar det første udkast til forvaltningspolitikken og kom med en række input, der nu er indarbejdet.

6 Formanden tilkendegav indledningsvis, at hun syntes, at sekretariatet var kommet i mål med et godt grundpapir for Djøfs forvaltningspolitiske grundholdninger. Bestyrelsen drøftede papiret navnlig med fokus på afsnittene om 2% - besparelser, idet der var enighed om at 2% besparelser på uddannelsesområdet skal ophører. Formanden konkluderede, at bestyrelsen kunne tilslutte sig det reviderede udkast til ny forvaltningspolitik, der herefter overgår til behandling i Djøfs bestyrelse. Ad dagsordenens pkt. 6. Bestyrelsens rolle i Djøf På bestyrelsens seminar i januar 2019 var der en drøftelse af bestyrelsens rolle og opgaver som en delforening i Djøf herunder betydningen af at være en forening for ledere i en faglig organisation. Punktet blev udskudt til førstkommende bestyrelsesmøde. Ad dagsordenens pkt. 7. Repræsentantskabsmøde Det næste repræsentantskabsmøde i Offentlige Chefer afholdes den 26. april, kl i DGI byen. Formanden oplyste indledningsvis, at bestyrelsen på bestyrelsesseminaret havde godkendt dagsordenen for repræsentantskabsmødet den 26. april 2019 kl med mulighed for at få en sandwich inden mødet fra kl Formanden oplyste endvidere, at bestyrelsen skulle fastlægge proces for mødet og godkende indstilling af en vedtægtsændring. Bestyrelsen godkendte proces for mødet, der i år afholdes i et større lokale således, at der er mulighed for at sidde i grupper og afholde gruppedrøftelser, og hvor bestyrelsesmedlemmerne fordeler sig ved bordene. Bestyrelsen godkendte endvidere følgende forslag til vedtægtsændring: Bestyrelsen indstiller til repræsentantskabet, at 22 stk. 2 ændres fra:

7 Andre forslag til besættelse af bestyrelsesposter kan fremsættes skriftligt af mindst 50 medlemmer eller af 1 medlem af repræsentantskabet, der ikke også er medlem af bestyrelsen. Til følgende: Andre forslag til besættelse af bestyrelsesposter kan fremsættes skriftligt af mindst 25 medlemmer eller af 1 medlem af repræsentantskabet, der ikke også er medlem af bestyrelsen. Ad dagsordenens pkt. 8. Hvad kan bringes videre fra mødet - og hvordan? På seminaret i januar 2019 besluttede bestyrelsen, at hvert møde skal afsluttes med en overvejelse af, om der er særlige emner fra mødet, der skal arbejdes videre med, og om der er emner, der med fordel kan bringes videre til medlemmerne eller til repræsentantskabet. Formanden foreslog følgende emner til videre formidling: - Ligestillingsløftet - Fusion JØP DIP opfordring til deltagelse i generalforsamling den 24. april 2019 / anbefale at afgive fuldmagt til JØPs bestyrelse. Ad dagsordenens pkt. 9. Eventuelt Formanden foreslog, at bestyrelsens årlige seminar flyttes fra januar til november måned af hensyn til strategiprocessen i Djøf, hvilket bestyrelsen umiddelbart tilsluttede sig. Formanden oplyste, at Jeppe Søndergaard Pedersen grundet nyt job ville udtræde af bestyrelsen. Formanden opfordrede bestyrelsens medlemmer til at komme med forslag til indsupplering i bestyrelsen på statens område gerne med departementsbaggrund for at sikre bred repræsentation i bestyrelsen. Formanden oplyste, at Anne Højer Simonsen havde foreslået, at bestyrelsen fik en oversigt over udvalg m.v., hvor Djøf er repræsenteret, og at sekretariatet havde tilkendegivet, at bestyrelsen kan få en sådan liste, men at den er omfattende.

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent)

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent) DJØF PRIVAT BESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 Godkendt referat udsendt pr. mail den 2. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Djøf Privat den 6. marts 2019 Sagsnr: 2019-203 Ref. LOJ 2.04.2019 Til stede:

Læs mere

Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen Mikael Sjöberg Jeppe Søndergaard Pedersen Elisabeth Kjeldsen Kristian Jacobsen

Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen Mikael Sjöberg Jeppe Søndergaard Pedersen Elisabeth Kjeldsen Kristian Jacobsen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF SKRIFTLIG HØRING, AUGUST 2018 Godkendt referat via skriftlig høring august 2018 Ref. HAJ/- Til stede var: Hanne Fugl Eskjær Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli 2019 af bestyrelsens møde den 21. maj 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Henrik Funder (fra pkt. 3) Sara Gundelach Vergo Karsten

Læs mere

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESMØDE DEN 25. NOVEMBER 2016 Sagsnr. 2016-156 Ref. tmb/- Til stede var: Afbud fra: Fra sekretariatet deltog: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar Referat af bestyrelsens møde den 7. december Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar Referat af bestyrelsens møde den 7. december Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar 2017 af bestyrelsens møde den 7. december 2016 Ref: HKP/- Sagsnr. 2016-29 Fra bestyrelsen deltog: Lisa Herold Ferbing Camilla Rosengaard

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

Referat af Djøf Studerendes bestyrelsesmøde den 6. juni 2019, kl

Referat af Djøf Studerendes bestyrelsesmøde den 6. juni 2019, kl DJØF STUDERENDES BESTYRELSE DEN 6. JUNI 2019 Referat af Djøf Studerendes bestyrelsesmøde den 6. juni 2019, kl. 10.00-14.00 Sagsnr. 2019-10003 Ref. JQV /- Dagsorden 1. Drøftelse af uddannelsespolitisk status

Læs mere

John Wæver Henriette Rald Lene Hallenberg Allan Andreasen Jens Qvesel Hanne Jellesen Torben Groos (under pkt. 8) Tine M.

John Wæver Henriette Rald Lene Hallenberg Allan Andreasen Jens Qvesel Hanne Jellesen Torben Groos (under pkt. 8) Tine M. OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESSEMINAR DEN 19. 20. JANUAR 2017 Godkendt referat Til stede var: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Elisabeth Kjeldsen Niels Ågesen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Vedtægter for Djøf Studerende Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende godkendt af Hovedbestyrelsen den 1.

Læs mere

Vedtægt for Offentlige Chefer 2019

Vedtægt for Offentlige Chefer 2019 Vedtægt for Offentlige Chefer 2019 Indholdsfortegnelse Vedtægt... 3 Navn... 3 Forholdet til Djøf... 3 Formål... 3 Medlemmerne... 3 Foreningens ledelse 6... 4 Repræsentantskab... 4 Repræsentantskabsvalg...

Læs mere

Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar Referat af bestyrelsesseminar den februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø

Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar Referat af bestyrelsesseminar den februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar 2019 af bestyrelsesseminar den 1. 2. februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø Ref: HKP Sagsnr. 2018-12071 Fra bestyrelsen

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen

Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen Professionshøjskolen Absalon Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.14 Deltagere:

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet )

Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet ) Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet ) 1. Baggrund og formål 1.1 Udvalget er etableret af Selskabets bestyrelse med henblik på at bistå og rådgive Selskabets

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K DOK. NR. 19/00980-4 REF. LELI 1. Status på Danmarks arbejde i FN s Menneskerettighedsråd

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat Dato: 29. februar 2016 Initialer: kit Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 26. februar 2016 kl. 11.00 12.00 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer: Jesper

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde

Konstituerende bestyrelsesmøde Konstituerende bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. maj 2016 kl. 12.00-12.30 afholdes i salon 24 Dagsorden Deltagere: Per Påskesen (TEC), formand Søren Sørensen (Tradium), næstformand Bjarne Høpner (Next -

Læs mere

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september Fra bestyrelsen deltog:

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september Fra bestyrelsen deltog: DJØF STUDERENDES BESTYRELSE Sagsnr. 2016-8337 Ref. HKP/- 28.09.2016 Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september 2016 Fra bestyrelsen deltog: Ela Acar Christian Nør Larsen Rune Boysen Løn Charlotte

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Sagsnr. 2016-8340 Ref. KMA/- Vedtægter for Djøf Studerende 02.05.2017 Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde

Konstituerende bestyrelsesmøde Konstituerende bestyrelsesmøde Onsdag den 3. maj 2017 kl. 11.30-12.00 afholdes i Kræmmerstuen Deltagere: Lars Goldschmidt (Niels Brock), formand Per Påskesen (TEC), næstformand Referat Bjarne Høpner (Next

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Jeg har glædet mig rigtig meget til at møde jer alle i dag og jeg vil gerne lægge ud med en stor tak til netop jer:

Jeg har glædet mig rigtig meget til at møde jer alle i dag og jeg vil gerne lægge ud med en stor tak til netop jer: OFFENTLIGE CHEFER I DJØF DEN 26.04.2019 Formandens mundtlige beretning 2019 Kære repræsentanter, medlemmer og offentlige chefer, hjerteligt velkommen til dette års repræsentantskabsmøde. Jeg har glædet

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen. Referat 22. februar 2016 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 2. februar 2016, kl. 10.15-15.15 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen,

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 11. november 2015 kl Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede:

REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 11. november 2015 kl Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 11. november 2015 kl. 10 15. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov).

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov). REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Mandag d. 28. maj 2018 Tid: 10.15 15.45 Sted: Ældrecenter Rudbækshøj, Strib Landevej 58, Strib, 5500 Middelfart. Fra sekretariatet deltog Thomas Jensen

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Ordinært bestyrelsesmøde

Ordinært bestyrelsesmøde Referat 52. bestyrelsesmøde DE-B 10. februar 2016 Ny Vestergade 17, 2. sal Ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 10. februar 2016 kl. 10.00-12.00 Referat Deltagere: Per Påskesen (TEC), formand Søren Pagh

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden Referat fra udvalgsmøde i Udviklingsudvalg for Energi og Forsyning Onsdag den 14. december kl. 10.00 12.30 hos Industriens Uddannelser, Vesterbrogade 6D, 4. sal, 1780 København V Deltagere: Christine Bernt

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland Hjemmel, hjemsted og formål 1 Repræsentantskabet for det regionale TV2 Nord er nedsat og fungerer i henhold til den til enhver tid gældende Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. 2 Repræsentantskabet

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

01 Godkendelse af dagsorden. 04 Årsrapport 2015 Afgivelse til revision. Politisk dokument uden resume

01 Godkendelse af dagsorden. 04 Årsrapport 2015 Afgivelse til revision. Politisk dokument uden resume Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 25. februar 2016 Michael Skov Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 25. februar 2016 kl. 9.00-12.00 Til stede: Thomas Gyldal Petersen, Per Hovmand,

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter. Dansk Energi

Vedtægter. Dansk Energi Vedtægter for Dansk Energi Vedtægter for Dansk Energi, vedtaget på generalforsamlingen den 23. maj 2006. 05/401 Indholdsfortegnelse Vedtægter: 1. NAVN OG HJEMSTED... 3 2. FORMÅL OG VIRKEMIDLER... 3 3.

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 30. august 2017 Tid: Kl. 08.30 10.00 Sted: Deltagere: Afbud: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale 1-03, ligger på første sal, til højre for lokalet hvor

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik. Referat

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik. Referat Dato: 29. februar 2016 Initialer: kit Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 26. februar 2016 kl. 09.00 11.00 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer: Jesper Frost

Læs mere

Dagsorden til ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. februar 2017 i HMN Naturgas I/S, Søborg

Dagsorden til ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. februar 2017 i HMN Naturgas I/S, Søborg 10. februar 2017 Sagsnr.: EMN-2017-00187 sic/hrd Dagsorden til ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. februar 2017 i HMN Naturgas I/S, Søborg Der er afholdes gruppemøder fra kl. 9:30 til 10:30. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Sammen om den offentlige sektor

Sammen om den offentlige sektor Sammen om den offentlige sektor Djøf Offentligs fokusområder 2018-2020 Tænk længere Reformer af kommuner, domstole, politi og gymnasier. Nye uddannelsesinstitutioner, supersygehuse, sammenlægninger, opsplitninger,

Læs mere

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Håndværksrådets formand Niels Techen bød gæster og repræsentanter velkommen. Herefter præsenterede han

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 15.00 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard, Lars Seeberg,

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Landdistrikternes Fællesråd

Vedtægter. Vedtægter for Landdistrikternes Fællesråd Vedtægter Vedtægter for Landdistrikternes Fællesråd 1 1. Navn, stiftelse og hjemsted 1.1. Organisationens navn er Landdistrikternes Fællesråd (LDF). 1.2. LDF er stiftet d. 27. februar 1997 af Komité for

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforeninger Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Ringkøbing-Skjern kommune, i daglig tale Konservative Ringkøbing Fjord. Herefter benævnt

Læs mere

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler DJØF ADVOKAT BESTYRELSE DEN 15. JUNI 2016 Referat Djøf Advokats bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 Til stede fra bestyrelsen: Anna Cecilie Knudsen (Observatør) Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat Dato: 13. september 2016 Initialer: kit Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 9. september 2016 kl. 14.30 15.30 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer:

Læs mere

Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde (nye regler) UDKAST Retningslinier for Lokaludvalgenes opstillingsmøde

Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde (nye regler) UDKAST Retningslinier for Lokaludvalgenes opstillingsmøde NOTAT Til Økonomiudvalget Sammenligning mellem nye og gamle valgregler for lokaludvalg Sagsnr. 2010-152012 Dokumentnr. 2011-166317 Sagsbehandler Anne Christine Brøndum Forretningsorden for Repræsentantskab

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om Dansk Institut for Internationale Studier

Betænkning. Forslag til lov om Dansk Institut for Internationale Studier 2011/1 BTL 155 (Gældende) Udskriftsdato: 31. januar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Betænkning afgivet af Udenrigsudvalget den 16. maj 2012 Betænkning over Forslag til lov om Dansk Institut

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 12. møde, 7. april 2010 Dato: 07-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 07-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

Generalforsamling 11. maj 2015

Generalforsamling 11. maj 2015 1 of 7 Generalforsamling 11. maj 2015 Dagsorden / Referat 11. maj 2015, kl. 16.30 Sted: Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde. Medlemmer: Anders Peter Rasmussen Anette Quist Busk Christian Haubuf Claus Wistoft

Læs mere

R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten, som står i normal skrift

R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten, som står i normal skrift Bestyrelsens 4. møde Torsdag d. 22. oktober 2015 kl 18:00 21:00 Sted: Roskilde Museum Der blev serveret en let aften-anretning fra museets café Romus. R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten,

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød ABF s kreds Nordsjælland, den 9. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød Antal fremmødte foreninger: 11, som

Læs mere

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014)

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Side 1 af 5 Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Møde: EASJ konstituerende bestyrelsesmøde og bestyrelses møde nr.29. Indkaldt af: Formand Tim Christensen Tid og Sted: Erhvervsakademi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8 VEDTÆGTER for Mino Danmark 1 / 8 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL OG AKTIVITETER:... 3 3 MEDLEMSKREDS OG KONTINGENT... 3 4 EKSKLUSION... 4 5 GENERALFORSAMLING... 4 6 EKSTRAORDINÆR

Læs mere

Notat. Til: Kultur- of Fritidsudvalget og Byrådet Kopi til: Fra: Peter Nielsen. Forslag til justering af byrådets beslutning vedrørende Museum

Notat. Til: Kultur- of Fritidsudvalget og Byrådet Kopi til: Fra: Peter Nielsen. Forslag til justering af byrådets beslutning vedrørende Museum Notat Til: Kultur- of Fritidsudvalget og Byrådet Kopi til: Fra: Peter Nielsen Forslag til justering af byrådets beslutning vedrørende Museum Vestfyn Byrådet vedtog på mødet den 20. marts 2013, at Museum

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel.

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel. Vedtægter for SOCIALISTISK FOLKEPARTI HOLSTEBRO PARTIFORENING FORMÅL 1 Foreningens navn er Socialistisk Folkeparti Holstebro partiforening. Partiforeningen er hjemmehørende i og dækker geografisk Holstebro

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening VEDTÆGTER for Kolding Herreds Landbrugsforening LANDBRUGSFORENING Kolding Herreds Landbrugsforening Niels Bohrs Vej 2-6000 Kolding - Tlf. 76 34 17 00 - www.khl.dk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er:

Læs mere

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen Dagsorden for Videnudvalget Mødedato 5. februar 2014 Mødetid Kl. 16.00-18.00 Mødested Ved Fjorden 6, 6950 (Rådhuset) Mødelokale 1 Fraværende Bemærkninger R E F E R A T Deltagere: Bent Brodersen Tine Korsholm

Læs mere

DocuSign Envelope ID: 2D011BFD-69B7-4DA8-B94B-E32ABE540E7A. Stifters Vilje. Initiativet

DocuSign Envelope ID: 2D011BFD-69B7-4DA8-B94B-E32ABE540E7A. Stifters Vilje. Initiativet Stifters Vilje Initiativet 1. Organisering Initiativet er ikke et politisk parti i traditionel forstand, da partiet ikke optager medlemmer og ikke har et politisk program, og dermed heller ingen landsorganisation.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl. 19.00 i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup Til stede: Inge Støvring Petersen, Bent Gregersen, Bent Lund Andersen, Gert Melgaard, Hanne

Læs mere

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch Haderslev Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2016, kl. 19.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere