Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar Referat af bestyrelsesseminar den februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar Referat af bestyrelsesseminar den februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø"

Transkript

1 BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar 2019 af bestyrelsesseminar den februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø Ref: HKP Sagsnr Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo Henrik Funder Camilla Rosengaard Villumsen Karsten Boye Rasmussen Hanne Fugl Eskjær Katrine Bjerre Milling Eriksen (pkt. 2 11) Mathias Krarup (pkt. 3A 11) Lea Backes Pui Ling Lau Gæster Sara Louise Muhr (pkt. 3A) Fra sekretariatet deltog: Tomas Therkildsen John Wæver Britta Borch Egevang Anders Engelbredt Hanne Petersen Mette Fritze (pkt. 1-2) Joel Haviv (pkt 1 2) Edith Jacobsen (pkt. 3A)

2 af seminarets første dag den 1. februar 2019 Formanden bød velkommen til seminaret. Ad dagsordenens pkt. 1. Eftersyn af Djøfs strategi 2020 og arbejdet med mål Bestyrelsen skulle foretage et midtvejseftersyn af Djøfs strategi 2020 med henblik på, at strategien inklusiv eventuelle justeringer kan godkendes på repræsentantskabsmødet den 26. april Endvidere skulle bestyrelsen drøfte afviklingen af strategipunktet på repræsentantskabsmødet. Derudover skulle bestyrelsen drøfte, hvordan arbejdet med strategiske mål fremover skal foregå. Tomas Therkildsen gav en status på implementering af strategi 2020 og oplyste, at mange af initiativerne endnu ikke er nået ud til medlemmerne. Vedrørende medlemsudviklingen oplyste Tomas Therkildsen, at udmeldelsesprocenten desværre var stigende, og at det navnlig var i segmentet -2+5-målgruppen. Bestyrelsen efterlyste datagrundlag, hvilket tages op på bestyrelsesmødet den 13. marts Bestyrelsen besluttede herefter, at Djøf frem til 2020 skal have et særligt fokus på at øge fastholdelsen af -2+5-målgruppen, og at dette indskrives i Djøfs strategi Det særlige fokus på målgruppen skal komme til udtryk i eksisterende og nye udviklingsindsatser og i den løbende drift. Sara Gundelach Vergo fandt, at det var nødvendigt med strategiske drøftelser af fremtidens Djøf, idet bestyrelsen bør genopfinde Djøf Classic og passe på med ikke at blive en forbrugsforening. Sara Gundelach Vergo mener, at bestyrelsen bør være mere nysgerrige på, hvorfor medlemmerne egentlig er medlemmer og opdyrke fællesskaberne i højere grad frem for i stigende grad at tale til individet, dels lave en øvelse omkring fremtidens faglige organisation: Hvis bestyrelsen skulle starte på et blankt stykke papir, hvordan skulle den så se ud? Altså en disruptionsøvelse. Sara Gundelach Vergo fandt, at bestyrelsen bør drøfte dette frem mod arbejdet med Djøfs næste strategi. Bestyrelsen drøftede herefter yderligere justeringer af strategien og besluttede, at der ikke var behov for at foretage andre overordnede justeringer af Djøfs strategi Bestyrelsen gav herefter input til den proces, som skal finde sted under strategipunktet på repræsentantskabsmødet den 26. april 2019, hvor der var enighed om, at bestyrelsens medlemmer skal have en rolle, og at der skal laves bordplan således, at medlemmerne fra de forskellige grupperinger bliver blandet.

3 Endelig drøftede bestyrelsen arbejdet med opstilling af strategiske mål fremover, og besluttede, at der skal tages afsæt i analyser og uddybende forklaringer, som skaber bedre forudsætninger for at vurdere, om målene er relevante, ambitiøse og realistiske, endvidere var der enighed om, at der ikke var behov for yderligere politisk fastsatte mål. Ad dagsordenens pkt. 2. Strategi 2020 Strategiretning i 2020 Sekretariatet ville give en status på hvilke initiativer, aktiviteter og indsatser, der bidrager til at tilsikre øget hvervning og vækst, med det konkrete formål at udvide Djøfs antal af medlemmer til i 2020 samt konkretisere tiltag, så Djøf leverer på målet om medlemmer i Britta Borch Egevang præsenterede overordnet den strategiske retning i 2020, hvor sekretariatet har fokus på medlemstilfredshed. Joel Haviv præsenterede herefter status på sekretariatets hvervestrategiske overvejelser, studieliv, herunder det strategiske partnerskab med saxo.com, kontante fordele, herunder Codan-aftalen og indsatsen for målgruppen Sara Gundelach Vergo foreslog, at bestyrelsen i arbejdet med hvervning og kontante fordele også indtænker Djøfs purpose således, at samfundsansvaret også præger kontante fordele gennem valget af samarbejdspartnere, fx humanitære organisationer, klima mv. Hun nævnte som eksempler: Hvis du hverver et medlem, giver vi xx kr. til humanitær organisation, med et medlemskab af Djøf støtter du uddannelse af børn i 3. verdenslande, køb en andel i Djøfs vindmølle og få rabat på din el-regning. Bestyrelsen drøftede herefter den strategiske retning i 2020 og tog status til efterretning Ad dagsordenens pkt. 3A. Politikrevision: Arbejdsmarkedspolitik Djøfs arbejdsmarkedspolitik har til formål at sikre et arbejdsmarked i Danmark i udvikling og balance til gavn for arbejdstager, arbejdsgiver og samfundet i øvrigt. For at understøtte dette udmøntes arbejdsmarkedspolitikken i fire fokusområder, som kan danne afsæt for politiske udmeldinger og konkrete policy-forslag. Djøfs delforeninger har drøftet de arbejdsmarkedspolitiske temaer og bestyrelsen blev inddraget på seminaret i denne proces forud for bestyrelsens endelige vedtagelse af Djøfs arbejdsmarkedspolitik den 13. marts 2019.

4 Formanden bød velkommen til professor, MSO Sara Louise Muhr, CBS, som kom med et oplæg om kvinder i ledelse med anbefalinger til bestyrelsen om mulige positioner for Djøf. Bestyrelsen drøftede herefter arbejdsmarkedspolitikken og herunder særligt Kvinder i ledelse med fokus på fordele og ulemper ved at Djøf kunne gå fra den nuværende position, hvor Djøf principielt er for regulatoriske tiltag der kan accelerere kvinders andel i ledelse (herunder kvoter) men accepterer den nuværende lov om måltal for det underrepræsenterede køn. Til fremadrettet mere eksplicit at sige, at loven ikke har rykket tilstrækkeligt ved den manglende repræsentation og regulatoriske tiltag som egentlige kvoter i en eller anden form er nødvendig. Evt. i en tidsafgrænset periode efterfulgt af evaluering og under alle omstændigheder gældende for det underrepræsenterede køn altså både gælde for kvinder og mænd. Spørgsmålet om kvoter behandles på ny i bestyrelsen den 13. marts Formanden konkluderede, at sekretariatet gennemskriver den reviderede arbejdsmarkedspolitik og supplerer med relevant fakta med henblik på, at bestyrelsen træffer beslutning om arbejdsmarkedspolitikken den 13. marts Ad dagsordenens pkt. 3B. Undersøgelse om Work Life Integration/Balance Resume Djøfs delforeninger er alle optaget af djøfernes arbejdsliv på et arbejdsmarked i forandring. Som led i arbejdet er der i december 2018/ januar 2019 gennemført en survey blandt erhvervsaktive medlemmer. Bestyrelsen skulle på mødet orienteres om undersøgelsens hovedresultater. : Punktet blev udskudt til førstkommende bestyrelsesmøde den 13. marts Ad dagsordenens pkt. 4. Nyt fra delforeningerne Lea Backes orienterede om Djøf Studerendes arbejde med at forenkle aftalerne med samarbejdsforeningerne på universiteterne. Lea Backes orienterede endvidere om, at der i perioden spares 20 milliarder kr. på uddannelsesområdet. Sara Gundelach Vergo orienterede om Djøf Offentligs bestyrelse med udgangspunkt i Djøfs strategi havde besluttet fire indsatsområder under hovedoverskriften Sammen om den offentlige sektor. Den første indsats er Danmark i balance, hvorunder bestyrelsen vil afholde lokale arrangementer, hvor der vil være mulighed for at tage en ven med. Henrik Funder orienterede om, at Djøf Privat skal afholde en konference sammen med HK og DM for ledelsespersoner i NGO-sektoren om, hvordan man kan skabe et bedre arbejdsmiljø i sektoren.

5 Hanne Fugl Eskjær orienterede om Offentlige Chefers arbejde med fokus på et for højt reformtempo og på brobygning samt om bestyrelsens arbejde med at valgregler til repræsentantskabet, der skal skabe mere transparens og demokrati i delforeningen. Hanne Fugl Eskjær lagde op til, at delforeningernes bestyrelser overvejer nogle fælles udadvendte arrangementer. Mathias Dahlerup Krarup orienterede om Djøf Advokats bestyrelsesseminar den januar 2019, hvor bestyrelsen bl.a. havde drøftet status for Djøf Advokats ledelsesprojet, hvor 1. fase afsluttes med en konference den 28. maj 2019, som bestyrelsen vil blive inviteret til at deltage i. Endvidere vil Djøf Advokats bestyrelse arbejde for at blive mere synlig og skarp i synspunkter, hvilket allerede var begyndt at vise sig via Mathias Dahlerup Krarups blog i K.News. Endelig har Djøf Advokat søgt om fondsmidler til faglige netværk. Formanden lagde herefter op til en drøftelse af Djøfs positioner i debatten om differentieret persionsalder. Formanden konkluderede efter drøftelsen, at bestyrelsen kunne støtte de positioner, som sekretariatet havde lagt op til, idet han bemærkede, at det var vanskeligt at se, hvorledes en model kunne administreres retfærdigt. Positionspapiret er efterfølgende sendt til bestyrelsens medlemmer. Sara Gundelach Vergo orienterede herefter om status i Akademikernes A-kasse. af seminarets anden dag den 2. februar 2019 Ad dagsordenens pkt. 5. Opsamling fra i går Formanden foretog en kort opsummering. Ad dagsordenens pkt. 6. Orientering om forecast 2018/19 og forslag til rammebudget 2019/20 Bestyrelsen skulle orienteres om forecast for 2018/19, der udviser et underskud på 814 t.kr. mod et budgetteret underskud på 957 t.kr. Bestyrelsen skulle endvidere drøfte forslag til rammebudget for 2019/20. Budgettet skal endeligt godkendes af repræsentantskabet den 26. april Tomas Therkildsen oplyste, at Forecast for 2018/19 går nogenlunde som forventet Der har været såvel stigende indtægter som udgifter, og resultatet forventes at bliver tæt på nul. Tomas Therkildsen oplyste endvidere, at sekretariatet foreslog et rammebudget for 2019/20, der udviser et underskud på Djøfs drift på godt 3.2 mio. kr., idet der i budgettet er afsat 13,5 mio. kr. til realisering af strategi 2020 mod 10 mio. kr. i 2018/19. Tomas Therkildsen oplyste endvidere, at Djøf i 2017/18 havde haft et overskud på 6 mio. kr, og at Djøfs regnskaber set over en 5-årig periode bør balancere. Budget-

6 tet forelægges for bestyrelsen til endelig godkendelse den 13. marts 2019 med henblik på forelæggelse for repræsentantskabet til godkendelse. Tomas Therkildsen oplyste endvidere, at en budgetforudsætning er, at Djøf har medlemmer den 1. juli 2020, hvilket kræver en medlemsvækst på ca 4% mod ca 3% i dag. Såfremt væksten fortsætter uændret, kan Djøf komme ud med et underskud for 2019/20 på i alt 6 7 mio. kr. inkl. det forventede underskud på 3,2 mio. kr. Såfremt Djøf måtte komme ud med et underskud på 6 7 mio kr. anbefalede Tomas Therkildsen, at underskud ud over det budgetterede underskud på 3,2 mio. kr. blev finansieret ved et fondstræk begrundet i ekstraordinære investeringsformål til nyudvikling, men ikke til drift. Tomas Therkildsen oplyste, at et fondstræk krævede ændring af Djøfs fonds vedtægter og henviste til dagsordenens pkt. 8 om vedtægtsændringer. Efter en grundig drøftelse af forecast og budget tog bestyrelsen orienteringen om forecastet for 2018/19 til efterretning, idet budget for 2019/20 forelægges for bestyrelsen på ny den 13 marts Ad dagsordenens pkt. 7. Forslag til justeringer af God foreningsledelse Djøfs repræsentantskab godkendte den 24. april 2012 kodeks for God foreningsledelse i Djøf. Siden 2012 har Djøf ændret mission, vision og strategi, og senest har repræsentantskabet den 22. marts 2018 godkendt Djøfs purpose. Sekretariatet har derfor gennemgået kodeks mhp. ajourføring af kodeks. Bestyrelsen godkendte ajourført udkast til kodeks for God foreningsledelse i Djøf i overensstemmelse med Djøfs purpose. Ad dagsordenens pkt. 8. Forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsen skulle godkende forslag til vedtægtsændringer med henblik på forelæggelse for repræsentntskabet til godkendelse den 26. april Bestyrelsen besluttede at indstille til repræsentantskabet, at følgende forslag til vedtægtsændringer for Djøf og for Djøfs fond godkendes af repræsentantskabet, og at vedtægtsændringerne træder i kraft straks: 1 Ændring af 7, stk. 2 således, at bestyrelsen under særlige omstændigheder kan nedsætte kontingentet.

7 2 Ændring 19, stk. 1. vedrørende ledelsen af møderne i Djøfs arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesudvalg (DABU). 3 Forslag til ny 11 vedrørende ekstraordinære investeringsformål således, at bestyrelsen kan anvende en del af midlerne i fonden, dog maksimalt gennemsnittet af de seneste tre års kapitalafkast til ekstraordinære investeringsformål. Ad dagsordenens pkt. 9. Forberedelse af repræsentantskabsmødet den 26. april 2019 Bestyrelsen skulle godkende den foreløbige dagsorden for Djøfs repræsentantskabsmøde den 26. april Bestyrelsen gennemgik dagsordenen for repræsentantskabsmødet den 26. april 2019 med henblik på at forberede mødeforløbet, herunder en særlig proces for afvikling af dagsordenens pkt. 5 Justering af Djøfs strategi Camilla Rosengaard Villumsen orienterede om at hun efter mange år som bestyrelsesmedlem havde besluttet, at hun ville trække sig fra posten på repræsentantskabsmødet Formanden konstaterede herefter, at dagsordenen var godkendt. Ad dagsordenens pkt. 10. Evaluering af bestyrelsesarbejdet og evaluering af sekretariatet Djøfs syv bestyrelser skal en gang om året evaluere deres eget bestyrelsesarbejde. I Djøfs bestyrelse finder evalueringen sted på bestyrelsens seminar den februar Bestyrelsen evaluerede bestyrelsesarbejdet og besluttede følgende: - For at lette dagsordenen for bestyrelsesmøderne således, at der bliver mere tid til de politiske og strategiske drøftelser, skal flere beslutninger træffes ved skriftlige høringer. - Slides udsendes så vidt muligt inden møderne.

8 - Yderligere begrundelser i sagsfremstillingerne for de anbefalede nedslag til drøftelser. - Pressemøderne flyttes fra kl til kl med uændret kadance - Sekretariatet udarbejder oplæg til forberedelse og forløb af pressemøderne Bestyrelsen drøftede endvidere, om der skulle afholdes yderligere et årligt møde, i givet fald skulle dette være begrundet i behov for at drøfte et særligt politisk eller strategisk emne. Ligeledes overvejes det, om der skal afholdes et ekstraordinært seminar i maj 2020, når en ny bestyrelse er tiltrådt. Formanden oplyste, at han fortsat vil følge Djøfs politiske reviosrs anbefalinger om interviews/samtaler i det kommede år. Endvidere var der enighed om, at følge op med kvantitative spørgsmål næste år vedrørende fokusområder, pressemøder og politikudvikling. Endelig drøftede bestyrelsen en eventuel whistleblowerordning som tages op på et senere bestyrelsesmøde. Herefter foretog bestyrelsen en fortrolig evaluering af sekretariatet. Ad dagsordenens pkt. 11. Afrunding af seminaret Formanden rundede seminaret af og takkede for stort engagement fra bestyrelsens medlemmer og så frem til det videre arbejde med bl.a. strategiimplementering og politikoplæg.

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli 2019 af bestyrelsens møde den 21. maj 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Henrik Funder (fra pkt. 3) Sara Gundelach Vergo Karsten

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent)

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent) DJØF PRIVAT BESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 Godkendt referat udsendt pr. mail den 2. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Djøf Privat den 6. marts 2019 Sagsnr: 2019-203 Ref. LOJ 2.04.2019 Til stede:

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar Referat af bestyrelsens møde den 7. december Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar Referat af bestyrelsens møde den 7. december Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar 2017 af bestyrelsens møde den 7. december 2016 Ref: HKP/- Sagsnr. 2016-29 Fra bestyrelsen deltog: Lisa Herold Ferbing Camilla Rosengaard

Læs mere

Nedenfor vil jeg kort gennemgå de væsentligste emner, der har været behandlet.

Nedenfor vil jeg kort gennemgå de væsentligste emner, der har været behandlet. DJØFS REPRÆSENTANTSKAB DEN 27. APRIL 2017 Den politiske revisors beretning for 2016/17 Indledning Siden repræsentantskabsmødet den 28. april 2016 har jeg afholdt to møder med Djøfs administrative ledelse

Læs mere

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESMØDE DEN 25. NOVEMBER 2016 Sagsnr. 2016-156 Ref. tmb/- Til stede var: Afbud fra: Fra sekretariatet deltog: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen

Læs mere

Djøfs mission er at optimere arbejdslivet for dem, der optimerer vilkårene for resten af Danmark.

Djøfs mission er at optimere arbejdslivet for dem, der optimerer vilkårene for resten af Danmark. Opdateret 17. maj 2017 God foreningsledelse i Djøf tænk længere 1. Indledning Djøf er en forening dannet af medlemmerne, og mere end 90.000 højtuddannede og kompetente mennesker har valgt at være medlemmer

Læs mere

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler DJØF ADVOKAT BESTYRELSE DEN 15. JUNI 2016 Referat Djøf Advokats bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 Til stede fra bestyrelsen: Anna Cecilie Knudsen (Observatør) Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard

Læs mere

Djøf præsenterer sig selv som den stærke partner og det stærke netværk for medlemmerne.

Djøf præsenterer sig selv som den stærke partner og det stærke netværk for medlemmerne. God foreningsledelse i Djøf stiller os stærkere 1. Indledning Djøf præsenterer sig selv som den stærke partner og det stærke netværk for medlemmerne. Da Djøf er en medlemsejet organisation har medlemmerne

Læs mere

Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj Referat af bestyrelsens møde den 8. marts Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj Referat af bestyrelsens møde den 8. marts Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR OFFENTLIGE CHEFER I DJØF Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj 2019 af bestyrelsens møde den 8. marts 2019 Ref: HKP/- Sagsnr. 2019-3402 Fra bestyrelsen deltog: Hanne Fugl

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 Tilstede: Formand Karsten Dybvad, Næstformand Michael Rasmussen, Ida Boe, Arvid Hallén, Alfred Josefsen, David Lando, Mette Morsing, Thomas Skinnerup Phillipsen,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Vedtægter for Djøf Studerende Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende godkendt af Hovedbestyrelsen den 1.

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Sagsnr. 2016-8340 Ref. KMA/- Vedtægter for Djøf Studerende 02.05.2017 Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen Mikael Sjöberg Jeppe Søndergaard Pedersen Elisabeth Kjeldsen Kristian Jacobsen

Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen Mikael Sjöberg Jeppe Søndergaard Pedersen Elisabeth Kjeldsen Kristian Jacobsen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF SKRIFTLIG HØRING, AUGUST 2018 Godkendt referat via skriftlig høring august 2018 Ref. HAJ/- Til stede var: Hanne Fugl Eskjær Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen

Læs mere

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september Fra bestyrelsen deltog:

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september Fra bestyrelsen deltog: DJØF STUDERENDES BESTYRELSE Sagsnr. 2016-8337 Ref. HKP/- 28.09.2016 Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september 2016 Fra bestyrelsen deltog: Ela Acar Christian Nør Larsen Rune Boysen Løn Charlotte

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

John Wæver Henriette Rald Lene Hallenberg Allan Andreasen Jens Qvesel Hanne Jellesen Torben Groos (under pkt. 8) Tine M.

John Wæver Henriette Rald Lene Hallenberg Allan Andreasen Jens Qvesel Hanne Jellesen Torben Groos (under pkt. 8) Tine M. OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESSEMINAR DEN 19. 20. JANUAR 2017 Godkendt referat Til stede var: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Elisabeth Kjeldsen Niels Ågesen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark

Vedtægter for Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark Vedtægter for Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark 1 Sammenslutningens navn og hjemsted. Stk.1 Sammenslutningen navn er: Sammenslutningen af Boformer for hjemløse i Danmark, herefter kaldet

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø INGENIØRFORENINGEN I DANMARK 1. Navn og område Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA Arbejdsmiljø. IDA Arbejdsmiljø er et landsdækkende, fagteknisk selskab oprettet

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014)

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Side 1 af 5 Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Møde: EASJ konstituerende bestyrelsesmøde og bestyrelses møde nr.29. Indkaldt af: Formand Tim Christensen Tid og Sted: Erhvervsakademi

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 22. juni 2017 kl

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 22. juni 2017 kl Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 22. juni 2017 Michael Skov Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 22. juni 2017 kl. 9.30-12.30 Til stede: Formand Thomas Gyldal Petersen, Per Hovmand,

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 1. februar 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 Sinatur Sixtus Hotel, Middelart Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Sønderborg Iværksætter Service og Sønderborg Konference og Event

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00.

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Gribvand A/S Bestyrelse 17. april 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. april 2019 Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland.

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. marts 2015 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1709 Mobil 3035 9491 Dato 18. marts 2015 Deltagere: Per

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Vedtægter. for. 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service.

Vedtægter. for. 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service. Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service. 1.2 Hjemstedet

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 17. december 2014, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 6-2014) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet.

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet. Referat Styregruppen for DDB Møde den 26. marts 2014, kl. 15.00-17.00 og d. 27. marts 2014, kl. 17.00 18.00. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Lone Gladbo (Kulturdirektør

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Godt bestyrelsesarbejde i KAB

Godt bestyrelsesarbejde i KAB Direktionen 1. april 2004 jny/cat/has / 20040401EndeligUdgaveGodtBestyArb.wpd Godt bestyrelsesarbejde i KAB 1. Indledning Dette dokument indeholder en række tilkendegivelser, som KAB s bestyrelse både

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet 2014.

Vedtægter for Ældrerådet 2014. Punkt 5. Vedtægter for Ældrerådet 2014. 2014-913. Det tidligere Ældreråd har udarbejdet forslag til reviderede vedtægter for Ældrerådet i Aalborg Kommune. Forslaget har været til 1. behandling i Ældrerådet

Læs mere

Vedtægter for Danske HF & VUC

Vedtægter for Danske HF & VUC Vedtægter for Danske HF & VUC 1 Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danske HF & VUC. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Stk. 1. Danske HF & VUC har til formål at skabe

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 4. APRIL 2017 Forum Møde afholdt Sted Referent Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde)

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Sted : First Hotel Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense C. Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet

Sted : First Hotel Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense C. Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 2015 INDKALDELSE Den 25. januar 2015 Tidspunkt : 16. 17. januar 2015 kl. 12-12 Sted : First Hotel Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense C Tilstede : Repræsentantskabet,

Læs mere

Situationen på det offentlige arbejdsmarked ovenpå overenskomstforhandlingerne OK15 v/professor emeritus Flemming Ibsen, Aalborg Universitet

Situationen på det offentlige arbejdsmarked ovenpå overenskomstforhandlingerne OK15 v/professor emeritus Flemming Ibsen, Aalborg Universitet Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Torsdag den 7. maj 2015 kl. 14.00-18.00 Notat 4. juni 2015 TEMADRØFTELSER: Situationen på det offentlige arbejdsmarked ovenpå de offentlige overenskomstforhandlinger

Læs mere

Referat af Djøf Studerendes bestyrelsesmøde den 6. juni 2019, kl

Referat af Djøf Studerendes bestyrelsesmøde den 6. juni 2019, kl DJØF STUDERENDES BESTYRELSE DEN 6. JUNI 2019 Referat af Djøf Studerendes bestyrelsesmøde den 6. juni 2019, kl. 10.00-14.00 Sagsnr. 2019-10003 Ref. JQV /- Dagsorden 1. Drøftelse af uddannelsespolitisk status

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

John Wæver Mads Carstensen Ann Louise Steengaard Maja Kure Kristensen (punkt 1 og 2) Edith Jakobsen (punkt 5) Emma Helbo

John Wæver Mads Carstensen Ann Louise Steengaard Maja Kure Kristensen (punkt 1 og 2) Edith Jakobsen (punkt 5) Emma Helbo DJØF OFFENTLIG Referat af Djøf Offentligs bestyrelsesmøde den 28. januar 2019 Tilstede var: Fra sekretariatet deltog: Der var afbud fra: Sara Vergo Mads Bielefeldt Stjernø Mads Fløe Holm Lene Johansen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl 21. november 2017 J.nr. 17/1721 NIHA REFERAT Emne: Møde i Universitetsrådet Dato og tidspunkt: Tirsdag den 21. november 2017 kl. 14.00-16.00 Sted: SDU Odense, lokale O 77 Referent: Nisrin Adel Hamad Dagsorden:

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo:

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo: Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl. 16-18 Afbud sendes til Hugo: centerleder@fcgreve.dk Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat 9. februar 2017

Referat 9. februar 2017 Referat 9. februar 2017 Hovedbestyrelsens ordinære møde 10. februar 2017 Tid 9.30 16.00: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Fortrolig Information er markeret med gråt og er til bestyrelsens eget brug. Det gælder ligeledes bilag, som er anført med gråt.

Fortrolig Information er markeret med gråt og er til bestyrelsens eget brug. Det gælder ligeledes bilag, som er anført med gråt. Til medlemmerne af IT- Universitetets bestyrelse Direktionen Direkte tlf.: 7218 5072 E-mail: gigr@itu.dk Journalnr.: - 15. september 2008 Fortrolig Information er markeret med gråt og er til bestyrelsens

Læs mere

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk.

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk. REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 2014 REFERAT Den 17. juni 2014 Tidspunkt : 17. juni Kl. 11-16.30. Sted : Peter Bangs Vej 30 Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet Fraværende/Afbud : Afbud meldes

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat Den 13. april 2016

Referat Den 13. april 2016 Glostrup, den 14. april 2016 Referat Den 13. april 2016 Mødeart: FA09 Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen formand PAB og FA09

Læs mere