Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). DAGSORDEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). DAGSORDEN"

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 15. MAJ 2017 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur (LvdK), Jannie Hammershøi (JH) på skype, Jan S. Johansen (JSJ) på skype, og Even Magnussen (EM) på skype. Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). Afbud: Stig Person (SP). DAGSORDEN Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Sager til beslutning 2 Valg af ordstyrer 3 Godkendelse og underskrift af referater fra bestyrelsens møde d. 29. april Opfølgning på referat af bestyrelsens møder d. 14. marts og 29. april Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. 6 Kommende internationale møder/konferencer 7 Økonomi Sager til drøftelse 8 Repræsentantskabsmøde 2017 evaluering 9 PL i Rio evaluering 10 Strategiplan DIF 11 Opfølgning på dialogmøder 11a Samarbejde med DSISO Danmark. Sager til orientering 12 Nyt fra bestyrelsens medlemmer 13 Nyt fra ledelsen 14 Eventuelt Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af punkt 11a og lukket dagsorden udgik. s.: 1.

2 SAGER TIL BESLUTNING Ad 2 Valg af ordstyrer JP blev valgt, KVN overtog fra punkt 10. Ad 3 Godkendelse og underskrift af referat fra bestyrelsesmødet d. 29. april 2017 Referat eftersendes og underskrives på førstkommende bestyrelsesmøde. Ad 4 Opfølgning på referaterne fra bestyrelsens møder d. 14. marts og 29. april 2017 a) Samarbejde NOC og NPC omkring PL NC/MMN arbejder videre med de forskellige scenarier, og indleder oplægget med et afsnit omkring værdier. Oplægget er under udarbejdelse NC/MMN. Møde mellem Morten Mølholm, Morten Rodtwitt, MMN og NC er aftalt til 23. maj Møde mellem KVN, NC, Niels Nygaard og Morten Mølholm afholdes 26. juni Oplægget forelægges på bestyrelsesmødet efter sommerferien. (NC/MMN) b) Regulativ for nedsættelse af idrætsudvalg Anbefaling til bestyrelsen: Gennem en drøftelse at angive hvilke muligheder, der er for at formulere et (nyt) regulativ. Beslutning: Der sigtes mod at nedsætte et organisationsudvalg, som arbejder frem mod næste repræsentantskabsmøde med fokus på bl.a. idrætsudvalg/samarbejdsudvalg. JSJ/NC Behandles under pkt. 7 som opfølgning på Repræsentantskabsmødet. Oplæg forelægges på bestyrelsesmødet den 21. august 2017 (NC/JSJ) Ad 5 Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. Efterårets bestyrelsesmøder: Forslag til kommende møder: Onsdag d. 28. juni 2017 Mandag d. 21. august 2017 s.: 2.

3 Tirsdag d. 3. oktober 2017 Mandag d. 20. november 2017 Andre møder og arrangementer: Frivilligforsamling 30. sept. 1. okt Vejen Idrætscenter DIF Budgetmøde 7. oktober 2017 Idrættens Hus Parasport-Dag 23. september x dialogmøder i november 2017 fastsættes senere. Ad 6 Kommende internationale møder/konferencer EPC Conference and GA, juni 2017, Katowice, Poland (NC og JH som IBSA-repr.) IPC Conference and GA, sept. 2017, Abu Dhabi (KVN, JH som IBSA-repr., NC som observatør + evt. flere som kampagne-gruppe udpeges på mødet d. 28. juni) Strategi forelægges på mødet d. 28. juni (JP) IBSA GA, oktober 2017, Rumænien (JH, LvdK) IWAS GA 1-4. december 2017 i Portugal (KVN) Ad 7 Økonomi Intet til behandling. ØU-møde indkaldes snarest (SP). SAGER TIL DRØFTELSE Ad 8 PL i Rio - evaluering Evalueringen blev præsenteret og der fremkom følgende bemærkninger: Der bør være fokus på antallet af medlemmer i de forskellige arbejdsgrupper af hensyn til erfaringsopbygning og arbejdsfordeling. Det er ikke væsentligt/praktisk med en fælles reception i lufthavn ved hjemkomst. Hjemrejsetidspunkt skal afklares i forhold til individuel hjemrejse. Beslutning: Præsentationens anbefalinger anvendes fremadrettet med bemærkning om, at DIF-samarbejdet kan få indflydelse på anbefalingerne - MMN. Ad 9 Repræsentantskabsmøde 2017 evaluering Bestyrelsens bemærkninger og beslutninger: 1) Bestyrelsen var tilfredse med, at der under mødet kom mange gode indspark fra deltagerne. s.: 3.

4 2) Gennemskrivning af de tilrettede love - KVN 3) Navneændringen skal udmeldes, såvel eksternt som internt og der skal laves en implementeringsplan med manual omkring anvendelsen af nyt navn og logo. Det bør undersøges, hvilke erfaringer GymDanmark og Badminton Danmark har gjort. Implementeringsplanen skal godkendes i bestyrelsen. (NC) 4) Medicinsk Udvalg blev nedsat af bestyrelsen i henhold til de nye vedtægter. De opstillede på Repræsentantskabsmødet blev godkendt: Morten Blomgren Rikke Blomgren Ditte Vejrum Andersen Rene Fejer Tine Aagaard Udpegningen følger herefter repræsentantskabsforløbene - næste gang: 2018 og derefter hvert andet år. Udvalget informeres om udpegningen. (NC) 5) Budget 2018 forelægges af ØU til mødet i juni under beslutning. Input fra stående udvalg om ønsker til ændringer udbedes senest 15. juni. (ØU, KVN, NC) 6) Satser for kontingent til landsforeninger og associerede medlemmer uændrede i forhold til tidligere. (NC) 7) Idrætsudvalg kontra partnerskabsudvalg - oplæg til regulativ forelægges på bestyrelsesmødet i august. (JSJ, NC) 8) Periodisering af FM midler m.m. skal specificeres yderligere i referatet. (NC) 9) Tidsplanen skal tilrettes, så den følger tidligere års plan med ankomst og registrering kl , og mødestart kl. 13. (GO) Ad 10 Strategiplan DIF Udkastet til strategiplanen blev forelagt og gennemgået, og der faldt følgende bemærkninger: JBN og EM kvitterede for nu at have modtaget strategiplanen, som tidligere har været efterspurgt især på elite/rekruttering. s.: 4.

5 Det er vigtigt, at få alle til at tage et fælles ansvar omkring strategien klubber, idrætsudvalg, fællestrænere, trænere, holdledere, medarbejdere, politikere både på elite- og på breddeplan. Evt. yderligere input sendes til MMN, SJK, og NC for indarbejdning i den endelige strategiplan. Planen gennemarbejdes d. 22. maj incl. budget og eftersendes for kommentarer fra bestyrelsen. (NC) Ad 11 Opfølgning på dialogmøder Referater er udsendt tidligere. Punktet blev udsat til næste møde. Ad 11a Samarbejde med DSISO Danmark. KVN orienterede om drøftelserne med DSISO om overdragelse af medlemskab. Det er op til DSISO Danmark at træffe afgørelse omkring medlemskabet. KVN svarer (kort) på den seneste mail fra DSISO v. Arly Heide. SAGER TIL ORIENTERING Ad 12 Nyt fra bestyrelsens medlemmer KVN: Orienterede fra DIF s Årsmøde: Planerne om et Nationalt Elitesportscenter (NEC) med hovedbase i København og med tæt kontakt til forskningscentre i Odense, Århus og Aalborg. Genvalg på alle pladser til bestyrelsen. Orienterede om mødet hos kulturministeren: Ministeren vil følge op overfor DIF og DGI på den idrætspolitiske stemmeaftale. Ministeren vil udligne forskelsbehandlingen på medaljebonus. Ministerens pris til Sportsshow i Herning skal hedde Parasportsprisen. Ministeren vil gerne besøge en idrætsbegivenhed i vort regi. Skattefrihed til medaljebonus er på vej gennem Folketinget. Nye medlemmer af virksomhedsklubben. JBN: Evalueringen af HaVc er er endnu ikke igangsat. Besøg fra Nepal et partnerskabsarrangement med DHF. s.: 5.

6 Ad 13 Nyt fra administrationen Sekretariat Niels Strategispor DIFs bestyrelse har godkendt vores input til strategispor til brug ved fordeling af udlodningsmidler for perioden 2018 til og med Med input fra bla. fagdag med konsulenter arbejder vi nu frem mod en egentlig strategiplan frem til 2021.Vores spor er partnerskabsaftaler med de øvrige specialforbund, samarbejde med DGI og kommuner samt rekruttering med fokus på gruppen 4 24 år. Endvidere internationalt arbejde og specielle spor for Dansk Døveidræts Forbund. Der skal udarbejdes resultatmål og proces mål for alle spor samt skitseres økonomi i forhold til de næste års fordeling af udlodningsmidler. Første udkast til dette forelægges på bestyrelsesmødet 15/5 og skal afleveres endeligt til DIF senest 1. juni Visionsarbejdet Bevæg dig for livet Arbejdsgruppen omkring visionsarbejdet bestående af DIF, DGI, Arbejderidræt og Parasport Danmark har sat fokus på samarbejdet på konsulentniveau og fælles front mod kommunerne omkring kommunale idrætskonsulenter. Der er afleveret skitseforslag og budgetter til Bevæg dig for livet styregruppen og det videre arbejde afventer en tilbagemelding omkring økonomien, som er altafgørende for det videre forløb. Forventes afklaret i juni måned. Fitness for alle En gruppe af fonde samt DIF, DGI og Parasporten har færdiggjort et oplæg til foreningsfitness, hvor der er afgang for alle. Der er en pulje på ca. 12 mill. Kr. som der i første omgang skal findes 3 pilotprojekter til. Der er udsendt materiale til alle vores klubber. Ansøgningsfrist til pilotprojekt er i juni projekterne udvælges endeligt i september måned. Tøjaftale Vi håber, at vi en af de nærmeste dage kan lukke en sponsor og tøjaftale med Sport24. Aftalen er dels en sponsoraftale TeamParasport- og en egentlig samhandelsaftale med fornuftig rabat. Sport24 er interessant da de kan levere beklædning fra ca. 60 producenter og har samtidig en profiltøjslinie. Trykning er ligeledes inkluderet. Vi kan således få en totalleverandør med et meget stort sortiment, som kan dække vores behov næsten 100%. Toyota sponsorat Vi har nu fået og underskrevet den endelige sponsoraftale med Toyota Japan for perioden 2017 til Den samlede aftale udgør kr. 5,3 mill kr. fordelt over 8 år. Det er en sponsoraftale, der dækker de paralympiske idrætter. Toyota bliver derfor ikke hovedsponsor med paralympisk top sponsor. Når de sidste aftaler er på plads vil vores forpligtelser i henhold til aftalen blive meldt ud. En af Toyotas forpligtelser ud over sponsorbidraget er at stille biler til rådighed s.: 6.

7 primært til IPC sanktionerede stævner m.m. men ikke IPC stævner kan ansøge om biler. Der er dog den betingelse, at der skal være indgået en aftale senest 6 måneder før et stævne. Medaljebonus Skatteministeren har stillet forslag om skattefrihed for medaljebonus for OL og PL medaljetagere med bagudvirkende kraft fra PL i Rio. Vi har afgivet høringssvar selvfølgelig med opbakning med ros til ministeren for at have tænkt Elsass Fondens supplerende bonus ind, således at disse ligeledes er skattefri. Forslaget er i sidste uge førstebehandlet i folketinget og forventes endeligt vedtaget inden sommerferien. Vi har efterlyst en vejledning til vores atleter til håndtering af problemet, da de allerede er blevet skatteberegnet af bonussen for Konsulenttilskud fra kulturministeriet Vores tilskud til konsulentordningen på pt. 10. mill. kr. flyttes fra 2018 fra finansloven til udlodningsloven. Der vil bl.a. fremadrettet ske en pristalsregulering af tilskuddet (tilbage fra 2013 niveau). Der skal i den sammenhæng ske en afklaring af vores status som delvis offentlig virksomhed, som har betydning i forhold til vores mulighed for statsrefusion af løn til flexjob ordningen. Embedsmændene i kulturministeriet og DIFs jurister er på sagen, så vi ikke på den baggrund skyder os selv i foden. Team Øst og Elite Michael VM i bordtennis 2018 individuelt Sammen med Vejle Kommune, DBTU og Sport Event Denmark stod vi som arrangør af en såkaldt Site Visit, hvor repræsentanter fra ITTF var på besøg tirsdag den 25. og onsdag den 26. april for at se på idrætsfaciliteter, indkvartering og blive præsenteret for et oplæg, som skal kvalificere Danmark til at påtage sig et værtskab for VM. Det er et nyt VM koncept, hvor hold og individuelt bliver delt, således at VM for hold afvikles i nærmeste fremtid i Tyskland og individuelt næste år (2018). Fem ansøgere har søgt på VM 2018 og 2 ansøgere er i finalen : Slovenien og Danmark. Vi skulle få resultatet sidst i maj måned. World Series Swimming 2017 IPC gav udtryk for stor tilfredshed med at der var 19 lande repræsenteret og at niveauet på svømmerne var så højt. De havde samtidig stor respekt for, at vi formåede at afvikle et sådant stævne under de vilkår der var med den korte tidsfrist. Den formelle godkendelse af stævnet kom den første 1. december og stævnet blev afviklet medio marts Stævnerne afvikles lige nu rundt omkring i verden og den sidste udgave afvikles i Berlin, hvor repræsentanter for de forskellige stævner s.: 7.

8 mødes for at dele viden og planlægge 2018 udgave af World Series Swimming. Ny landstræner i paraskydning Der var to meget kompetente ansøgninger til vores stillingsopslag. Begge havde et godt kendskab til DGI skydning og Dansk Skytte Union (DSkyU). Vi valgte Jens Møllenberg, som tidligere har været ansat som udviklingskonsulent i DSkyU og nu er Frivillig sportschef i deres regionale talentcenter Øst som har til huse i Ballerup. Jens er uddannet psykolog og fysioterapeut og har stor erfaring på kommunikationsområdet samt fonds- og sponsorindsamling. Jens har selv været skytte i 30 år og været elitetræner i mere end 15 år. Ansættelsessamtalerne gav stærke indikationer på at DSkyU er klar til et tæt samarbejde. Et samarbejde der hurtigt vil kunne inddrage paraskytterne i DSkyU stævner og mulighed for tilknytning af vores landsholdsskytter til deres regionale talentcenter. Jens blev også valgt da han er villig til at indgå i det samarbejde som er på vej mellem Sverige, Norge, Finland og Danmark. Et samarbejde hvor der vil blive lavet fælles træningssamling mellem disse landes bedste paraskytter. Danmarksmesterskaberne i Paracykling, 2017 Parasport Danmark deltager i Danmarks Cykle Unions DM-ugen i Grindsted fredag d. 23. juni i såvel Enkeltstart som Linjeløb. Enkeltstarten er sat til at starte kl og Linjeløbet kl Det er første gang Parasport Danmark bliver en del af DM-ugen og dermed også første gang pararytterne deltager alene som gruppe på en lukket rute. Ruten er ca. 3,5 km og flad, så den passer fint til alle håndcykelryttere. Parasport Danmark tilbyder en gratis klassifikation fredag d. 23. juni i forbindelse med DM i Grindsted, hvor landstræner i Paracykling, Jesper Hvalsøe, også vil bistå med information og rådgivning. Se mere omkring DM-ugen her: Atletiklandsholdet forbereder sig på VM i London I øjeblikket er det meste af atletiklandsholdet i USA for at forberede sig til VM i London i juli måned. Der fornemmes stor intensitet blandt atleterne, som alle gerne vil udtages til det forestående VM. Det er ikke bare en walk in the park da der er mange af atleterne som har et meget højt niveau og derfor er konkurrencen om en plads til VM ret hård. I USA er det nye talent Noa Bak Pedersen en del af bruttogruppen, og skal gerne klassificeres som T36 eller T37. Se mere omkring stævnet i USA: Den Fælles Kommunale Idrætspulje Vild med Sport d.1. april i Vallensbæk Idrætscenter, som Den Fælles Kommunale Idrætspulje i samarbejde med Sport for Brains stod for, tiltrak ca. 65 børn og unge med forskellige funktionsnedsættelser. Idrætsdagen blev åbnet af Vallensbæk borgmester, Henrik Rasmussen hvorefter der var fælles opvarmning. s.: 8.

9 Idrætter som blev præsenteret på dagen og som kunne prøves var: Bordtennis (hvor Peter Rosenmeier var med), Trampolin, Boccia, Race Running, Fodbold og Kampsport for alle. Det er en god dag som vi helt sikkert gentager i Der er overvejelser omkring at lave egen Facebook side. U-land Fra maj får Parasport Danmark besøg af vores samarbejdspartner fra Nepal NSCISA (Nepal Spinal Cord Injurie Sports Association) i forbindelse med en partnerskabsaktivitet. De besøger Parasport Danmark d.17. maj om formiddagen sammen med deres søsterorganisation fra Uganda SIA som er inviteret herop af DHF på samme tidspunkt. Endvidere skal begge organisationer på besøg hos Parasport Frederiksberg, Hornbæk/Viborg, DH og Basket i Grøndalscentret. Lørdag d.20. maj er der møde i Parasport Danmark hvor medlemmer af U-landsudvalget gennemgår det nuværende Nepal projekt med NSCIA. Team Syd og Nord samt Bredde Søren Parasportens Dag I 2017 bliver Paralympic Day til Parasportens Dag. For at vise at parasportbegrebet inkluderer alle handicap, har vi besluttet at Parasportens Dag skal være for alle handicapgrupper og dermed også inkludere børn og unge med udviklingshandicap. Desuden har vi valgt, at Parasportens Dag skal afvikles tre steder i landet for at dække en bredere geografi end hidtil. Konceptet kommer til at bestå af tre overordnede elementer: Parasportens Stadion, Parasportens Marked og Parasportens Kontor. På Parasportens Stadion kan børn og unge kan komme og afprøve forskellige idrætter, som vi kender det fra Paralympic Day. På Parasportens Marked vil andre idrætter, samt relevante organisationer og virksomheder få mulighed for at gøre sig synlig overfor målgruppen. Markedet er åbent for alle interesserede i alle aldre. Og på Parasportens Kontor kan man gennem hele dagen møde Parasport Danmarks konsulenter. Her kan man fx få information om klassifikation, hjælp til at finde en klub i sit nærområde, eller høre om de idrætter der ikke er præsenteret andre steder. Vi er i fuld færd med at udvikle detaljerne i konceptet, booke faciliteter og lave aftaler med lokale klubber, som skal være medværter på dagen. Hvis de foreløbige aftaler falder på plads, afvikles Parasportens Dag i Aalborg, Vejle og Ballerup den 23. september i samarbejde med kommuner og lokale klubber. Parasportens Dag vil blive koblet til lanceringen af kampagnen Hvor Svært Kan Det Være. Special Olympics Idrætsfestival 2018 i Helsingør Forberedelserne til Special Olympics Idrætsfestival 2018 i Helsingør er i gang. 12 idrætsudvalg har takket ja til at deltage. Arbejdsgruppen omkring idrætter har inviteret repræsentanter for lokale foreninger og Parasport Danmarks idrætsudvalg til Informationsdag i Helsingør lørdag den 10. juni. Udover at mødedeltagerne skal besøg de s.: 9.

10 idrætsfaciliteter, som vi planlægger aktiviteterne skal afvikles i, skal deltagerne have relevante informationer om selve afviklingen af festivalen. Som et nyt tiltag planlægger fodboldudvalget at afvikle FM i forbindelse med festivalen. Et spændende nyt tiltag, der forhåbentlig vil bevirke, at der kommer mange fodboldspillere til SOIF Hjemmesiden handicapfritid.dk I 2012 var Ringkøbing-Skjern kommune medvært omkring Special Olympics Idrætsfestivalen. Efterfølgende opstod der en netværksgruppe bestående af foreningsfolk og professionelle personaler, der mødtes til dialog om temaet Samarbejde om og koordinering af fritidstilbud til mennesker med handicap i Ringkøbing-Skjern Kommune. I dette forum blev der efterlyst en løsning på, hvordan man som borger med funktionsnedsættelse, let og på en overskuelig måde kunne finde frem til mulige fritidstilbud i ens område. Efter mange møder og adskillige forsøg er det nu endt med en spritny kalender, der skal samle fritidsaktiviteter for handicappede i Ringkøbing-Skjern Kommune. Den nye hjemmeside giver mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser et overblik over, hvilke fritidstilbud, der findes til dem i kommunen. Samtidig er den en hjælp til arrangører, så de kan koordinere deres tilbud. Hjemmesiden er opbygget som en kalender, hvor man kan klikke af i fire forskellige kategorier, alt efter, hvad man leder efter: Motion, undervisning, fritid og ferie. FrivilligVest, der administrerer hjemmesiden, vil gerne åbne den for arrangører uden for kommunen. Kalenderen er til for brugernes skyld, og de skal gerne opleve, at er stedet at gå hen, hvad enten man leder efter et fodboldhold eller en festivaloplevelse. FrivilligVest har nu spurgt om Parasport Danmark vil være med til at udbrede hjemmesiden til andre dele af landet. Special Olympics Håndbold Afledt af den store interesse der er for IH Aalborg og Rikke Nielsens start af håndbold for udviklingshandicappede børn, ruller bolden nu i mange klubber rundt omkring. I samarbejde med Rikke og vores Idrætsudvalg for Håndbold prøver vi lige nu at få et overblik over hvilke klubber der er i gang, og hvor det er på tegnebrættet. Send gerne en mail til Anette Svejstrup, hvis du ved noget, så vi kan få kontaktet så mange som muligt, når vi lancerer initiativer på området. Special Olympics Idrætsfestival 2020 Jo, den er god nok. Midt i forberedelserne til festivalen i Helsingør d maj 2018 ser vi også frem mod Der er udarbejdet licitationsmateriale, og efterlysning af ny værtskommune er lagt på i sidste uge. De første henvendelser er kommet og vi forventer at der kommer flere i løbet af de næste måneder. Bliver du kontaktet sender du blot interesserede videre til Anette Svejstrup. Der er deadline for ansøgninger om værtskabet 1. oktober. s.: 10.

11 Nyt udviklingscenter for fodbold Syddansk Universitet har i samarbejde med bl.a. DBU og med input fra Parasport Danmark udarbejdet et projekt for et udviklingscenter for fodbold på SDU. Projektet har et budget på 200 mio. kr., som SDU nu skal forsøge at få finansieret. Hvor Svært Kan Det Være Arbejdet med planlægning af kampagnen HSKDV skrider frem. Lige nu arbejdes der bl.a. på at få fundet de ca. 5 atleter, som skal præge de 5 fotos, være kampagnens ansigter. Et større puslespil idet vi samlet i de fem fotos gerne vil vise Parasportens mangfoldighed ift. bl.a. handicap, alder, køn, elite/bredde og idrætter. En dialog med yderligere 2 kommercielle sponsorer forventes afsluttet i løbet af de næste par uger. Ad 14 Eventuelt Intet til behandling. Ref.: NC/go s.: 11.

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN).

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. JANUAR 2017 TEMAMØDE Mødet blev holdt i mødelokale Preben Elkjær. Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Tine Rindum Teilmann

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Onsdag, d. 28. februar 2018 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 13.00 18.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 25. marts 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Special Olympics Idrætsfestival 2018 Special Olympics Idrætsfestival 2018 Helsingør Kommune som værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2018 21-10-2014 Idræts- og Fritidskoordinator Jens Højberg Baggrund: Helsingør Kommune har gennem

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP Parasport i Danmark Parasport Danmark arbejder for at fremme motionsog konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013 Brøndby den 14. oktober 2013 Journal nr.2123-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr.3 2013-2014 Mandag d. 7. oktober 2013, kl. 17.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Dansk Handicap Idræts-Forbund Dansk Handicap Idræts-Forbund DHIF s historie Dansk Handicap Idræts-Forbund Etableret 1971 Specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) Ca. 18.000 medlemmer 446 klubber Aktiviteter og idrætter DHIF

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar Referat fra: Forbundsbestyrelsesmøde 2 / 2013-2014 Tilstede: FKN, JST, HAJE, MAK, LRA, AML, MEM, UBL, HHE (øk), SHO (fordelingsnøglen) Fraværende: LMA, UCH, AJA Lørdag den 1. februar 2014 De bemærkes at

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

BESLUTNING: Orientering taget til efterretning.

BESLUTNING: Orientering taget til efterretning. BREDDEUDVALGSMØDE Mandag d. 25. september 2017 Sted: Skype Tid: kl. 18.45 21.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK)

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). DAGSORDEN

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). DAGSORDEN REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. JUNI 2017 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur (LvdK), Jan S. Johansen (JSJ), og Even

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Bestyrelsesmøde Tid og sted: Tirsdag den 23. maj 2017 kl. 17.30 i FIU s administration Dato 7. juni 2017 Administrationen Jens Jessens Vej 16 2000 Frederiksberg

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF

Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF Kommissorium for Styregruppen Formand: Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF DHIF s Breddekonsulent Opgaver: - Det praktiske ansvar for planlægning og afvikling - Koordinere

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. MARTS 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), og via Skype Jan S.

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Afbud: Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje REFERAT DEN 9. NOVEMBER2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 8 BESTYRELSEN Mødedato: Den 6. oktober 2017 Mødestart: Kl. 15 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september 2017 Ledelsesresumé NEC Ricky Raaholt er tiltrådt som projektdirektør for NEC 18. september. Han har bred erfaring med større byggeprojekter med

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG DEN 12. JUNI 2013 Sted: Brøndby Tid: kl. 14.30 18.30 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

-idræt for mennesker med udviklingshandicap

-idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics -idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics er en verdensomspændende organisation, som organiserer og udvikler idræt for mennesker med udviklingshandicap og via idrætten

Læs mere

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1601025 Dok. nr.: 365099 Dato: 11-05-2017 Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS. Værtsby søges! IDRÆTSFESTIVAL 2022 SPECIAL OLYMPICS IDRÆTSFESTIVAL

SPECIAL OLYMPICS. Værtsby søges! IDRÆTSFESTIVAL 2022 SPECIAL OLYMPICS IDRÆTSFESTIVAL 2022 Værtsby søges! 2 2022 Parasport Danmark afholder i forsommeren 2022 den traditionsrige Special Olympics Idrætsfestival. HVAD ER Special Olympics Idrætsfestival er et idrætsstævne rettet mod mennesker

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 05-09-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:00 Tilstede:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart

Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart BREDDEUDVALGSMØDE TORSDAG D. 12. JUNI 2014 Sted: Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart Tid: kl. 14.00 19.00 Deltagere: Anne Marie Malling Eriksen (AME) Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR)

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde 4/ 2013-2014 Fredag den 13. Juni 2014 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 Ingen bemærkninger. 3. Gennemgang af

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015 Mødested SKYPE Mødedato Onsdag 19. august 2015 kl. 19.30-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM) Torben Seir, næstformand (TS) Kate

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH).

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 24. JANUAR 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). René Budde Gade (RBG),

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har haft dialog med udvalgte landstrænere i forhold til indhold og tidsperspektiv for igangsættelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler

Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler Elite- og Talentrådet Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2673786 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler 01.december 2017 Roskilde Kommunes

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere