Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN)."

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. JANUAR 2017 TEMAMØDE Mødet blev holdt i mødelokale Preben Elkjær. Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Tine Rindum Teilmann (TRT) indtil kl. ca (pkt. 1-5), Jens Boe Nielsen (JBN) fra kl. ca (pkt. 5-11), Lene van der Keur (LvdK), Jannie Hammershøi (JH) indtil pkt. 8, Jan S. Johansen (JSJ), og Even Magnussen (EM) indtil kl (pkt. 1-6). Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). I tidsrummet kl. 11:00 til ca. 13:00 deltog Hans Natorp (kontaktperson i DIF s bestyrelse) med henblik på drøftelse af punkterne 4, 5 og evt. 6. DAGSORDEN Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Følgende dagsorden blev godkendt 2 Valg af ordstyrer 3 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde d. 1. dec Sigtelinjer for det kommende politiske arbejde 5 Vision-arbejdsgruppen vedr. Idræt, inklusion og handicap hvor langt er vi? 6 Strategispor udbygning af overskrifterne 7 Bestyrelsens beretning til repræsentantskabet 8 Vedtægtsændringer 9 Medlemskab af DSISO 10 Genopstilling af TRT til DIFs bestyrelse 11 Eventuelt Ad 2 Valg af ordstyrer JP blev valgt. Ad 3 Godkendelse af referater fra bestyrelsens møde 1. december 2016 s.: 1.

2 Referaterne blev godkendt uden kommentarer og underskrevet af de tilstedeværende. Ad 4 Sigtelinjer for det kommende politiske arbejde DHIF er i en brydningstid, hvor både vi selv og andre appellerer til et samarbejde om vor idræt. For at få en mere klar og ikke mindst en fælles retning på vore argumenter, lægges op til nogle pejlemærker. Hvis vi ikke har nogle mål, så bliver det svært at sætte kurs og navigere. Forsøge at finde pejlemærker for det fremtidige politiske arbejde. Kan vi f.eks. finde et svar på følgende? 1. Skal DHIF finde en rolle, hvor vi fjerner os fra at være et specialforbund og blive til et kompetenceforbund (rådgivningsenhed) og kun bevare opgaven som SPF i særlige idrætter? Diskussion/beslutning: Der ønskes primært en fortsættelse som specialforbund, men med særlige kompetencer, f.eks. i samarbejde med Handicap Idrættens Videnscenter. Vi skal sikre og styrke samarbejdsaftalerne med de øvrige specialforbund, især i forhold til større, f.eks. fodbold, håndbold og svømning, som er nødvendig for at bidrage til, at idrætten udvikles. Vi kan f.eks. hente inspiration fra Sverige. 2. Skal vor relation til DGI udvikle sig således, at det er DGI også servicerer lokalt på konsulentplan? Diskussion/beslutning: Relationen til DGI skal udbygges i et tættere samarbejde om handicapidræt/parasport. Det er en interessant mulighed, som skal udvikles i et tættere samarbejde med klubber og kommuner 3. Skal elite, som opnår TD-støtte, umiddelbart overgå til det relevante SPF (måske med begrænset/ingen økonomisk støtte fra DHIF)? 4. Skal elite, som ikke opnår TD-støtte, alene udvikles via økonomisk støtte fra DHIF? s.: 2.

3 5. Skal talent-udvikling ske i DHIF- eller SPF-regi eller er det tilfældigt, hvor det skal ske og hvem der betaler for det? Diskussion/beslutning (3, 4 og 5): Der er ikke entydig enighed i bestyrelsen omkring Team DK og talentudvikling. Det vil være forskelligt fra forbund til forbund, afhængigt af specialforbundets holdning til parasport. Der er behov for at DHIF formulerer sig skarpere og følger op på samarbejdsaftalerne med SPF - have skarpere målsætninger med relation til, hvad er bedst for vore klubber og atleter. 6. Skal breddeidræt med en turneringsstruktur drives og udvikles i samarbejde med et SPF evt. via en samarbejdsaftale eller skal det ske ved SPF, hvor DHIF bidrager med klassifikation og divisionering mv? 7. Skal breddeidræt uden en turneringsstruktur fortsætte i DHIF-regi i et samarbejde med klubberne? 8. Og er der andre løsninger afhængig af om, det er en idræt med mange eller få aktive? 9. Er der andre løsninger afhængig af om, det er en ny idræt eller en i DHIF-etableret idræt? 10. Skal rekruttering beholdes i DHIF uanset om det er en generel eller specifik i forhold til idrætter generel er f.eks. i forhold til Paralympic Day, SO-Almenidræt m.fl.? Diskussion/beslutning (6-10): Det er oplagt at lade de SPF, der selv byder ind, stå for afvikling af stævner og turneringer. Det kan være hensigtsmæssigt at lade flere aktører bidrage/overtage, når de er gode til at levere det kan også styrke rekrutteringen. Men det skal i givet fald klappes af internt. Der skal tages hensyn til de idrætsudvalg, der selv ønsker at stå for afviklingen, hvis det sker på et kvalitativt fornuftigt niveau. I nye idrætter vil det være meget forskelligt mht. stævneafvikling, afhængig af idrættens omfang. Rekruttering vil være et både/og vi afholder f.eks. Paralympic Day, samarbejder med rehabilitering, osv. Mange tiltag kan sagtens foregå i specialforbundene. s.: 3.

4 11. Skal PL-deltagelse ske via et samarbejde med DIF/DOK evt. 100 % finansieret af DIF/DOK? Diskussion/beslutning (11): Bestyrelsen stiller sig positiv i forhold til samarbejde men mange elementer er i spil. 12. Skal DHIF forblive som medlem af IPC eller bør medlemskabet overgå til DIF/DOK? Diskussion/beslutning (12): Ikke afgive IPC medlemskab på den korte bane. Det er vigtigt at tage et lille skridt ad gangen. Ad 5 Vision-arbejdsgruppen vedr. Idræt, inklusion og handicap Hvor langt er vi? Vedlagte oplæg fra konsulentgruppen blev forelagt og drøftet på seneste møde i visionsgruppen hvor vi (DHIF) afviste, at den model var interessant. Oplægget var efter vor opfattelse alt for tungt administrativt med en del konsulent-indsats uden aktiviteter/projekter. Umiddelbart efter mødet producerede vi til internt brug et andet notat, som senere er videregivet til DIF. Efterfølgende er vi blevet orienteret om, at den skitserede model var/er et forsøg på at få DGI til at levere nogle ressourcer til det fælles projekt. Hvor vi bevæger os hen er vanskeligt at vide på nuværende tidspunkt. Orientering om hvor langt arbejdsgruppen er kommet. KVN orienterede om gruppens arbejde indtil nu. Vores fokus på klubbernes behov og andre samarbejdsforhold vil derefter danne baggrund for etablering af en administration (en styregruppe) for indsatsen. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. s.: 4.

5 Ad 6 Strategispor udbygning af overskrifterne DIF s fordelingsnøgle erstattes af indgåelse af fælles strategispor, som værdiansættes for de næste 4 år. Vi har tidligere modtaget ca. 1,7 mill. på aktivitetsbestemte indsatser. Disse skal fremadrettet erstattes af strategispor. På sidste bestyrelsesmøde foreslog vi følgende strategispor: Samarbejde med specialforbund Visionsaftalen mellem DIF/DGI og DAI Talent og elite International politisk indflydelse DIF har godkendt, at vi laver et særligt spor for Dansk Døveidræt som associeret forbund. Vi skal på mødet kvalificere vores strategiske valg set i forhold til vores input fra miniseminar og DIF s politiske program. Valgte strategispor: Partnerskaber Rekruttering (De 2 store områder) Internationalt arbejde DDI Ad 7 Bestyrelsens beretning til Repræsentantskabet Fordeling af emner og fastsættelse af tidsplan. Bilag: Oversigt over emner fra sidst (til inspiration) Under Sponsor beskrives også PL. Deadlines fastholdes som sidste år dvs. aflevering fra de valgte forfattere til Gitte Olesen inden den 12. februar kl. 12:00. Ad 8 Vedtægtsændringer Det har længe været røster om, at lovene trængte til en opdatering og der har især været fokus på etablering af idrætsudvalg. Det viser sig dog, at dette spørgsmål ikke beskrives i lovene, men i et regulativ, som det har vist sig vanskeligt at finde. Det skal måske nyskrives! s.: 5.

6 En gennemgang af de gældende love afdækker nogle andre emner, som kunne trænge til en opdatering f.eks. følgende: Forbundets navn Suppleanter til bestyrelsen 2 næstformænd (M/K) Kritiske revisorer virker det? Disse emner er lagt ind i vedlagte oplæg i en spalte 2 og er markeret med rødt eller en tekstboble. Desuden er der forslag om nogle redaktionelle justeringer også markeret med rødt eller en tekstboble At vedlagte oplæg drøftes som udgangspunkt for den videre proces KVN tilretter efter bestyrelsens input og det tilrettede rundsendes til bestyrelsen for yderligere bemærkninger. Ad 9 Medlemskab af DSISO Bestyrelsen har tidligere truffet den beslutning, at forbundet ikke ville være medlem af DSISO (internationalt). Begrundelsen var for det første, at vi ville satse på at påvirke INAS til at omfatte atleter med downs syndrom. For det andet ønskede vi ikke at forpligte os til at betale flere kontingenter til internationale organisationer. Den beslutning fik Arly Heide til at danne DSISO-Danmark og blive det danske medlem af DSISO og også selv til at blive medlem af dennes bestyrelse. Det nye svømmeudvalg anmoder nu se vedlagte brev om at DHIF overtager medlemskabet af DSISO. Vi må erkende, at INAS ikke har flyttet sig markant på dette felt uagtet at DHIF har presset på. Vi må også erkende, at Arly Heide gennem DSISO-Danmark har fået en platform, som giver støj også i svømmeudvalget. Derfor anbefales, at DHIF overtager medlemskabet i DSISO snarest muligt. At principgodkende, at DHIF forsøger at overtage det danske medlemskab af DSISO i stedet for Arly Heide s DSISO-Danmark. Der lægges op til, at DHIF overtager medlemskabet af DSISO KVN. s.: 6.

7 Ad 10 Opstilling af TRT til DIF s bestyrelse Der var fuld enighed om opbakning til genopstillingen - KVN. Ad 11 Eventuelt Intet til dette punkt. Ref.: NC/go s.: 7.

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 26. MAJ 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG) via Skype, Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der

Læs mere

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH).

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 24. JANUAR 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). René Budde Gade (RBG),

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). DAGSORDEN

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). DAGSORDEN REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 15. MAJ 2017 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur (LvdK), Jannie Hammershøi

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. MARTS 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), og via Skype Jan S.

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG DEN 12. JUNI 2013 Sted: Brøndby Tid: kl. 14.30 18.30 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM)

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM) Referat bestyrelsesmøde den 3. februar 2016 klokken 17:30-20:00 Sted: DSkiFs mødelokale samt virtuelt via SKYPE Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ),

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014

REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 06.06.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Jørgen Kock (JK), Nathalie Ahl (NA), DFF. # Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Klageproces. JAN CW

Jørgen Kock (JK), Nathalie Ahl (NA), DFF. # Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Klageproces. JAN CW Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 6.12.2016 Deltagere Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg. (CW), Thibaut Gilbert (TG),, Gre Stensgaard(GS) Fraværende Kopi sendt til (cc) Jørgen Kock

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Dato: Lørdag den 18. november 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Danske Døves Landsforbund, Brohusgade 17, 2200 København N Hovedbestyrelsen:

Læs mere

FORBUNDSNALYSE DANMARKS BRYDEFORBUND. Kære Danmarks Brydeforbund

FORBUNDSNALYSE DANMARKS BRYDEFORBUND. Kære Danmarks Brydeforbund FORBUNDSNALYSE DANMARKS BRYDEFORBUND Kære Danmarks Brydeforbund Hermed sendes forbundsanalysen som er de data som vi kan trække i DIF om Danmarks Brydeforbund. Forbundsanalysen skal bruges som udgangspunkt

Læs mere

4. Resultatet af spørgeskema undersøgelse vedr. personalets ønske om en aftale for etablering af en sundhedsforsikring.

4. Resultatet af spørgeskema undersøgelse vedr. personalets ønske om en aftale for etablering af en sundhedsforsikring. Valdemar Haumand, Referat nr.32, side 1, d.2.februar 2015 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Dagsorden bestyrelsesmøde d.2.2.2015, kl.14.00. Formøde for formand TJ og næstformand PBH kl.13.00

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), og Søren Jul Kristensen (SJK). Afbud: Tine Rindum Teilmann (TRT), Michael Møllgaard Nielsen (MMN).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), og Søren Jul Kristensen (SJK). Afbud: Tine Rindum Teilmann (TRT), Michael Møllgaard Nielsen (MMN). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 14. MARTS 2017 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur (LvdK), Jannie Hammershøi (JH), Jan

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag d. 28. januar 2013 kl. 19.00 21.00 hos Janne, Klosterengen 3 i Roskilde.

Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag d. 28. januar 2013 kl. 19.00 21.00 hos Janne, Klosterengen 3 i Roskilde. Ros Efterskole Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag d. 28. januar 2013 kl. 19.00 21.00 hos Janne, Klosterengen 3 i Roskilde. Tilstede: Torkil, Lotte, Janne, Lærke, Christian Fraværende: Mads, Randi, Stina,

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2. Foreningens vision, målsætning og værdigrundlag. Vision: At bibeholde sin position i Svømme Danmark som førende både hvad angår bredden

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 9. DECEMBER 2015 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur (LvdK),

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 9. oktober 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016

REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016 REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6. Mødedato: Den 2./3. september Mødestart: Fredag: Kl. 15. Lørdag: Kl. 9. Mødested: Preben Elkjær (fredag) og Morten Frost

Læs mere

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Lars Peder Haar valgt enstemming Dirigenten konstaterede at der var indkaldt til Generalforsamlingen iht. Vedtægter.

Læs mere

Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund REFERAT Budgetmøde Tid: lørdag d. 28/10 2017. Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Deltagere: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn, Sonja Ekstrøm,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar Referat fra: Forbundsbestyrelsesmøde 2 / 2013-2014 Tilstede: FKN, JST, HAJE, MAK, LRA, AML, MEM, UBL, HHE (øk), SHO (fordelingsnøglen) Fraværende: LMA, UCH, AJA Lørdag den 1. februar 2014 De bemærkes at

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Til brugere af DGI Huset Aabybro 12. oktober 2018 I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Dagsorden: 1. Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN) og Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN) og Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 16. AUGUST 2012 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur (LvdK), Jannie Hammershøi

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr. 9,

Referat for bestyrelsesmøde nr. 9, Referat for bestyrelsesmøde nr. 9, Tirsdag den 15. februar 2011 kl. 15.00-18.00 på Hilton, København Deltagere: Brian Krog Christensen, Randi Brinckmann, Nils O. Andersen, Wenche Erlien. Lene Beck Mikkelsen

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD Region Sjælland Den 30. marts 2016 DAGSORDEN Kl. 17.00 Velkommen ved DIF-bestyrelsesmedlem Tine Teilmann Kl. 17.05 Siden sidst ved Jørn C. Nielsen Kl. 17.30 Siden sidst ved Tine

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Parasportens hovedstad Vejle Kommune.

Parasportens hovedstad Vejle Kommune. Parasportens hovedstad Vejle Kommune. Præsentation: Tage Schmidt: Formand for Parasportsrådet i Vejle Kommune. 48 år i Danske Bank - de seneste 30 år med ledelsesopgaver og servicering af mellemstore virksomheder,

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 31-01-2017 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:15 Tilstede:

Læs mere

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Dansk Handicap Idræts-Forbund Dansk Handicap Idræts-Forbund DHIF s historie Dansk Handicap Idræts-Forbund Etableret 1971 Specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) Ca. 18.000 medlemmer 446 klubber Aktiviteter og idrætter DHIF

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Verdensmester i talentudvikling. Strategi for talentudviklingen i [X] forbund for perioden 2014-2016 (2017-2020)

Verdensmester i talentudvikling. Strategi for talentudviklingen i [X] forbund for perioden 2014-2016 (2017-2020) Verdensmester i talentudvikling Strategi for talentudviklingen i [X] forbund for perioden 2014-2016 (2017-2020) 1 Indledning Team Danmark har udarbejdet en vejledende skabelon, der skal hjælpe forbundene

Læs mere

Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså

Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Regnskab til godkendelse 4. Godkendelse af nye medlemsforeninger

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 26. april kl Referat. UngSlagelses bestyrelse

UngSlagelses bestyrelse den 26. april kl Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 26. april kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Anders Kofoed, Peter Jensen, Anne Knudsen og

Læs mere

Patientinddragelsesudvalget

Patientinddragelsesudvalget Referat Mødedato: Mandag den 29. september 2014 Mødetidspunkt: 13:00-15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Vejle Center Hotel, Vejle Kit Winther, Peter Skov Jørgensen, Hanne Grønborg, Merete Helgens, Annelise

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT DEN 8. FEBRUAR 2018

REFERAT DEN 8. FEBRUAR 2018 REFERAT DEN 8. FEBRUAR 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 1 Mødedato: BESTYRELSEN Den 23. januar Mødestart: Kl. 15.30 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen. Formand

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag d. 19. januar 2016 i klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1601025 Dok. nr.: 365099 Dato: 11-05-2017 Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. juni 2016, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Leif Meitilberg (LM), Karsten Jørgensen (KJ), Alf Jakobsen (AJ), og Louise (LP) Michael Sølling (MRS),

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

REFERAT DEN 16. MARTS 2017

REFERAT DEN 16. MARTS 2017 REFERAT DEN 16. MARTS 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 2 Mødedato: Den 28. februar 2017 Mødestart: Kl. 14.00 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI. Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet. Vingsted, den 19. september 2014

Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet. Vingsted, den 19. september 2014 Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet til orientering med bilag for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Søren Riiskjær, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR & Organisation

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 25. januar 2015 kl. 15.00 21.00. Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Christian Hangel, Line Markert, Hans Natorp,

Læs mere

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Torsdag den 20. april kl. 19.00-22.00 på Asylvej 61, Hornslet Ordstyrer: Louise H. Brok (DGI) Referent: Louise H. Brok og Christian Christensen

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland.

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. marts 2015 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1709 Mobil 3035 9491 Dato 18. marts 2015 Deltagere: Per

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke 1 NAVN OG HJEMSTED Sammenslutningen af idrætsforeninger i Svendborg Kommune hedder Svendborg Idræts- Samvirke (SIS). Svendborg Idræts- Samvirkes hjemsted er Svendborg

Læs mere

Vedtægter for Godkendt på generalforsamlingen den 28. september 2011

Vedtægter for Godkendt på generalforsamlingen den 28. september 2011 Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Foreningen Tarp Bold Klub er stiftet den 12. juni 1936 og har hjemsted i Esbjerg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Boldspil-Union (DBU), Jysk Boldspil-Union (JBU)

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

REFERAT DEN 21. JUNI 2018

REFERAT DEN 21. JUNI 2018 REFERAT DEN 21. JUNI 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 12. juni Mødestart: Kl. 17 Mødested: Aarhus International Sailing Center, Ester Aggebos Gade, 8000 Aarhus Referent:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE. Sammen skaber vi liv og læring

SKOLEBESTYRELSESMØDE. Sammen skaber vi liv og læring SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 08-12-2015 Tid: kl. 17.30-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Bente Lyngsøe Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere