København, Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "København, 24.07.10. Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo"

Transkript

1 København, Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo Sæsonen 2010/11 står for døren! Dette brev indeholder en række relevant information om den kommende sæson. Bemærk at den information, du finder i dette brev, nu også kan findes på hjemmesiden Reducerede hold I svømmeafdelingen har vi i nogle år ud fra et pointsystem baseret bla. på fremmøde reguleret vores procentdel af studerende ved at bede nogen af medlemmerne komme på et hold med reduceret træningstid. Men på grund af ustabil fremmøderegistrering i den forgående sæson og fordelingen af træningstider i denne, har vi valgt i første omgang ikke at lave reducerede hold i denne sæson. Såfremt det måtte være nødvendigt, vil bestyrelsen genoverveje reducerede hold til januar og derfor beholder vi også pointsystement. Bassinprøve Det er ikke altid, vi har træner på kanten, men i flere af de haller vi træner, skal vi have mindst én kvaliviseret person på kanten hele tiden. Det plejer vi at skiftes om. Hvis man ønsker at træne, når der ikke lige er træner på, bør man også tage sin del af tiden på kanten, og til det skal man have en bassinprøve. Klubben arrangerer at alle får mulighed for at tage en gratis bassinprøve. Vi forventer, at alle så vidt muligt tager prøven, når den bliver arrangeret. Aktivt klubliv Igen i den kommende sæson vil bestyrelsen opfordre medlemmerne såvel studerende som ikke-studerende til at deltage aktivt i klubben. Dette gælder fx i forhold i at være behjælpelig med at være official, være stævne- og festansvarlig og i det hele taget tage initiaver til klubarrangementer. Som medlem har du et medansvar for et aktivt klubliv. For at støtte et aktivt klubliv har klubben et sæt tilskudsregler, der har til hensigt at fremme og støtte visse aktiviteter. Disse tilskudsregler kan findes på klubbens hjemmeside, Med venlig hilsen, Bestyrelsen for USG Svømning og Vandpolo, Bo Stenhuus (formand), Marianne Voigt (næstformand), Ann Fugl-Mayer (kasserer), Jakob Clement (svømmeleder), Søren Folke (pololeder), Christian Bundgaard (sekretær), Ebbe Rasmussen (idrætsinspektør).

2 USG Svømning og Vandpolo 2010/2011 Hold og kontingentsatser Svømning (inkl. styrketræning) Kl-SvA Studerende/ikke-studerende Kl-SvA1(*) Ikke-studerende. Træning tirsdag, torsdag, fredag, søndag (*) SvA1 er reserveret til ikke-studerende med lavt fremmøde i sæsonen 08/09. Du kan kun tilmelde dig dette hold, hvis du får særlig besked om det. Vandpolo (inkl. styrketræning) Kl-SvP1 1. divisionshold Kl-SvP2 Begynderhold Kontingenter ( til ) Kl-SvA, Kl-SvP1, KL-SvP2 (studerende) 900 kr KL-SvA, Kl-SvP1, KL-SvP2 (ikke-studerende og Ph.D.-studerende) 2200 kr KL-SvA1 (ikke-studerende) 1700 kr Passivt medlemskab 200 kr Den eneste undtagelse fra satserne er studerende, som kan dokumentere et udlandsstudieophold på minimum et semesters varighed. Disse kan få refunderet en del af kontingentet. Pr. 1. januar nedsættes kontingenterne for resten af sæsonen. Studerende Studerende er, i følge USGs definition, aktive fuldtidsstuderende på SU-berettigede uddannelser. USG kontrollerer i nogen grad studiestatus ved tilmelding, og vi kan bede om dokumentation i løbet af sæsonen. Snyd med studenterstatus vil medføre eksklusion jfr. USGs vedtægter. Det er studiestatus ved sæsonstart, der tæller. Passivt medlemsskab Kun mulighed for at deltage i de sociale arrangementer Tilmeldingsfrist Mulighed for overgang til aktivt medlemskab muligt fra Passive, ikke-studerende medlemmer, der over en femårig periode har været passiv i fire sæsoner, kan ikke optages som aktive medlemmer Træningstider Svømning Holdkode Bellahøj IFI Vesterbro Gebyr kr. Stud./Ej. stud kl-sva man bane /2.020 tirs bane1+2 ons bane1-4/+5-6 tors bane fre baner lør baner søn baner

3 Trænere: Vandpolo Holdkode Niveau Dag Tid Sted Træner Gebyr kr. Stud./Ej. stud sv35 begynder fre IFI - Svømmehal Ebbe Rasmussen 620 tirs Hillerødgade Svømmehal sam.træn m/mermates kl-svp1 øvet-elite tirs IFI - Svømmehal Thomas Schauby 720/2.020 tors Bellahøj Svømmest. sam.træn m/mermates Styrketræning Klubben tilbyder i år styrketræning til alle medlemmer på følgende tider Alle Tirs Tor s Lør Kong Frederik d. 9 s Hal, Nørre Allé 57 Kong Frederik d. 9 s Hal, Nørre Allé 57 Kong Frederik d. 9 s Hal, Nørre Allé 57 Se flere tider på under programmet Det er fritræning sammen med de andre klubber i USG. Børnesvømning Klubben tilbyder i år medlemmerne, at de kan tage ægtefælle eller kæreste samt børn med i det lille bassin på Nørre Allé lørdag fra , uanset hvilket hold man er tilmeldt. Der skal vises hensyn til små børn, og ryddes op efter brug af bassinet og børnene skal hele tiden være under opsyn af en voksen. Det koster 200 kr./barn for en sæson, og man tilmelder sig ved henvendelse til kassereren. Aflysninger/ændringer Afvigelser fra træningstiderne annonceres på og for svømnings vedkommende oftest også via unisvoem-mailinglisten (groupcare). Procentdel studerende Medlemsskab af USG som ikke-studerende bør betragtes som et privilegium i mange andre lande er studenterklubber kun for studerende. Universitetet kræver, at der højst må være 35 % ikke-studerende i klubben pr. 1. februar. Dette løses forskelligt i svømme- og poloafdelingen. Ikke-studerende svømmere kan læse nærmere længere nede, polospillere bedes kontakte pololeder, hvis der er spørgsmål.

4 Fremmøderegistrering Klubben skal aflevere fremmødelister til USG. Det er derfor vigtigt, at alle træningsdeltagere, studerende såvel som ikke-studerende, sørger for at blive krydset af på fremmødelisterne. Medlemmerne opfordres til selv at checke, at de bliver krydset af, specielt hvis de kommer for sent, eller er ingen træner er. Point system (gælder kun ikke-studerende i svømmeafdelingen) Universitetet kræver, at der højst må være 35% ikke-studerende i klubben. Med en endelig holdstørrelse og medlemmer, der hvert år færdiggør deres studie, skaber dette et pres på antallet af ikke-studerende, der kan være i klubben. Presset på antallet af pladser opleves ubehageligt af mange ikke-studerende medlemmer, og for at kunne retfærdiggøre dit fortsatte medlemskab over for kommende ikke-studerende, forventer vi, at du bidrager aktivt til klublivet. Det forventes dog, at også studerende biddrager aktivt til klublivet. Dit bidrag opgøres konkret vha. et pointsystem, hvori forskellige aktiviteter giver forskelligt antal point: Træning 1 point pr. træningsgang Stævnedeltagelse 5 point pr. stævnedag Stævneansvarlig 8 point pr. stævne Official (tidtager) 8 point pr. stævneafsnit Dommer 10 point pr. stævneafsnit Festansvarlig Fremmøde i svømmeudvalg eller bestyrelse Revision af klubbens regnskab Webmaster 8 point pr. fest 5 point pr. møde 16 point 40 point Pointene tælles løbende sammen i perioden 1. september-30. april (begge dage inklusiv). De optjente point kommer i brug to gange i løbet af sæsonen: 1. februar tilpasses medlemssammensætningen til USGs krav. Hvis det er nødvendigt at udmelde et vist antal ikke-studerende, bliver det dem med færrest point. Vi bestræber os på at rekruttere nok studerende i løbet af efteråret, så det ikke bliver nødvendigt, men vi kan ikke give garantier. 31. juli udmeldes alle, der ikke har optjent 30 point, da vi vurderer at de ikke viser tilstrækkelig interesse for klubben. Hold med reduceret træning Et antal ikke-studerende medlemmer med færrest træningspoint i den forgående sæson kan kun tilmelde sig holdet med lille træningsmængde (SvA1). Til gengæld tæller disse ikke med fuld vægt i opgørelsen af studenterandelen, og den nedsatte træningsfleksibilitet er den pris, vi betaler, for at kunne have flere ikke-studerende i klubben. Medlemmer på dette hold vurderes i pointopgørelser på lige fod med andre medlemmer. Der er altså ingen kompensation for det reducerede træningsudbud, da der tilbydes flere træningsgange end medlemmer, der tilbydes dette hold, typisk har benyttet i forgående sæson.

5 Da modellen med reducerede hold bygger meget på tillid fra foreningens side, vil der blive skredet hårdt ind, hvis nogen mod forventning forsøger at deltage i en træning, de ikke er berettiget til. Uberettiget deltagelse i træning vil medføre en indstilling til eksklusion af klubben. Efter sæsonen vil en ny gruppe til det reducerede hold blive udvalgt blandt alle medlemmerne, der var ikke-studerende i sæsonen, og som har trænet mindst. Længerevarende sygdom Bliver du eller en i din allernærmeste familie ramt af længerevarende sygdom, der gør, at du ikke kan deltage i klubbens aktiviteter, kan det give anledning til hel eller delvis dispensation fra aktivitetskravet. Det vil blive vurderet af bestyrelsen fra gang til gang, og du kan blive bedt om at fremvise en lægeerklæring. Passivt medlemskab Kan du se, at du i en periode ikke vil kunne deltage i klublivet, kan du melde dig passiv inden sæsonstart. Som passivt medlem må du ikke træne eller deltage i stævner, men der stilles heller ikke krav til din aktivitet, så længe du er passiv. Du har så mulighed for at melde dig ind i klubben igen, når du kan deltage aktivt. Melder du dig ind i løbet af en sæson, optjener du point som alle andre, og din indsats vurderes ved sæsonafslutning på lige fod med alle andres, uanset at du har haft kortere tid til at optjene point. Melder du dig ind ved sommertilmeldingen har du mulighed for frit at melde dig på den holdtype, du var tilmeldt, da du meldte dig passiv. Du kan højst være passivt medlem i 4 år. Tilmeldingsprocedure Tilmelding til aktivt medlemsskab sker via USG s hjemmeside, Du skal her gå til tilmelding og herfra vil du blive guidet igennem din tilmelding. Var du medlem i sidste sæson, skal du logge ind med dit gamle brugernavn og kodeord. Efter indtastning af dine oplysninger vil du blive overført til en speciel betalingsside, hvor du skal betale med dankort. Når du har betalt, vil du modtage en som bekræftelse på, at du er tilmeldt. Du vil efter et par dage også modtage et medlemskort, som du skal vise som adgangskort til træning andre steder end Nr. Allé. som adgangskort. 13. august Tilmeldingen til passivt medlemskab lukker 17. august Tilmeldingen åbner for tidligere medlemmer(*) 26. august Tilmeldingen lukker for ikke-studerende 26. august Tilmeldingen åbner for alle studerende (*) for at kunne tilmelde sig som ikke-studerende, skal man have været medlem som studerende i mere end en hel sæson, altså have betalt kontingent mere end én gang som studerende. Pladserne til ikke-studerende fordeles efter først-til-mølle princippet fra tilmeldingen åbner. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der i BASK også er mulighed for at svømme som ikke studerende. Se mere på BASK s egen hjemmeside. Tilmelding til passivt medlemskab sker via senest Husk at opdatere adresse, telefonnumre og adresse mm. i din USG-profil ved ændringer og for svømmernes vedkommende også gerne at rette det på groupcare. Elektronisk kommunikation På de fleste områder kommunikerer vi elektronisk med vores medlemmer, så hold din

6 adresse opdateret i din USG-profil og på mailing-lister, du måtte være medlem af. Klubbens hjemmeside findes på Her finder du bl.a. informationer om Træningstider Adresser på svømmehaller Telefonnumre Klubrekorder Billeder fra diverse begivenheder Bestyrelsens kontaktinformationer Aktivitetskalender Tilskudsregler På USG s hjemmeside findes ændringer i træningstider aflysninger mm. Information herfra vil oftest blive overført til men det kan ikke garanteres. Generalforsamling Den årlige generalforsamling finder sted mandag d kl i Store Auditorium på Nørre Allé 53. Dagsordenen vil senere kunne læses på klubbens hjemmeside, men indeholder bl.a. valg til bestyrelsen mød op og gør din indflydelse gældende! Der vil blive serveret en forfriskning og en bid brød. Ønsker du at stille op til bestyrelsen, er du velkommen til at kontakte os og høre om arbejdet. Svømmeudvalg/poloudvalg Svømmeudvalget tager sig af de sportslige aktiviteter i svømning. Udvalget ledes af Ja som repræsenterer udvalget i bestyrelsen. Svømmeudvalget består af følgende medlemmer: Svømmeudvalget Svømmeleder Jacob Clement Anders Berg Jørgensen Maria Fjällstein Astrid Eliasen Toke S. Pedersen Signe Cederstrøm De sportslige dispositioner i vandpoloafdelingen træffes af pololeder og bestyrelsesmedlem Søren Folke Larsen, ,

7 Svømning Mailing-lister Der findes to Groupcare fora (mailing-lister) for svømmerne, er reserveret til seriøse indspark fra medlemmerne, invitatitioner til stævner, klubarrangementer og træningslejre samt annonceringer fra bestyrelsen og svømmeudvalg. Derudover må mailing-listen anvendes til annoncering af private fester. Til tider ret useriøst, men ofte humoristisk spam. Alt er tilladt her! Respekter venligst opdelingen, så alvorlige indlæg ikke drukner i spas. For at tilmelde dig mailing-listerne bedes du kontakte svømmeudvalgsmedlem Anders Berg Jørgensen, Official-uddannelse Det er de færreste af os, der har vores forældre til at hjælpe med til stævner, så derfor er klubbens stævnedeltagelse afhængig af, at medlemmerne uddanner sig til officials. Et tidtagerkursus som minimum bør betragtes som obligatorisk for alle medlemmer. Kontakt Signe Cederstrøm fra svømmeudvalget for yderligere information.

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16 Helt færdig! Regler Annexhallen Se midtersiderne! Infohæfte sæson 2015-16 Helt færdig! Ja, projektet med at renovere vores dejlige hal er lykkedes. Det har vi kæmpet for i mere end 10 år! Så glæd dig til

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer!

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Medlemsblad for HVIDOVRE BADMINTON 2000 Årgang 47 Marts 2013 Nr. 1 Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Læs Formanden har ordet og vejledningen på side 13 Blomsterne her er JULEROSER.

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

Kano- og Kajakklubben Gudenaa

Kano- og Kajakklubben Gudenaa Kano- og Kajakklubben Gudenaa Information til nye medlemmer 2015 1 Velkommen i Gudenaa I dette hæfte vil vi give dig en introduktion til begynderkurset samt klubbens love og regler. På side 4 finder du

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

Håndbog for Værløse Håndboldklub

Håndbog for Værløse Håndboldklub Håndbog for Værløse Håndboldklub Juli 2015 Indhold Introduktion... 4 Nyttige numre... 4 Nyttige adresser... 4 Organisationen... 4 Funktioner og roller... 5 Aktivitetskoordinatorer... 5 Holdledere... 5

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

BK YDUN KLUB HÅNDBOG

BK YDUN KLUB HÅNDBOG BK YDUN KLUB HÅNDBOG INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Om klubben... 4 2. Bestyrelsen... 5 2.1. Bestyrelsesmøder... 5 3. Klubbens organisering... 6 3.1. Afdelinger... 6 3.2. Elite... 6 3.3. Bredde... 6 4. Træner

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Varde Tennisklub. KLUBbladet. Aktiviteter 2013. Vekommen. Bagsiden. Side 2

Varde Tennisklub. KLUBbladet. Aktiviteter 2013. Vekommen. Bagsiden. Side 2 Varde Tennisklub KLUBbladet 2013 Vekommen Aktiviteter 2013 Side 2 Bagsiden Velkommen i Varde Tennisklub 2013 Så er vi tæt på at skulle i gang med endnu en spændende udendørssæson.vi vil gerne følge op

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14

BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14 BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14 1 Velkommen til Håndbold i BRÆDSTRUP HK Vi er glade for, at du har valgt Brædstrup Håndboldklub som stedet, hvor du eller dit barn vil dyrke håndbold.

Læs mere

FORENINGS- HÅNDBOGEN

FORENINGS- HÅNDBOGEN HÅNDBOG FOR LOKALFORENINGER OG KREDSE FORENINGS- HÅNDBOGEN En praktisk hjælp til alle områder indenfor foreningsopbygning af lokalforeningen samt opbygningen af kredsen SIDE 01 FORORD Velkommen som lokalforening

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Indholdsfortegnelse Hvem er vi?... 3 Hvordan starter jeg til Badminton i Badminton Roskilde?... 4 Træningsfaciliteter... 5 Vores værdier... 5 Praktiske

Læs mere

Årgang 2 Nr. 8 August 1999

Årgang 2 Nr. 8 August 1999 Årgang 2 Nr. 8 August 1999 POSTEN Månedsblad for ArbejdsPladsRepræsentanter i Hvorfor? Mandag d. 14/6-99 lød startskuddet til s APR-undersøgelse. Den skulle afdække årsager til valg af fagforening blandt

Læs mere

Generalforsamling Hundige BK

Generalforsamling Hundige BK Generalforsamling Hundige BK Torsdag 26-02-15 kl 19:00 (22 medlemmer fremmødt.) 1. Valg dirigent : Youssef Lharraki blev valgt som dirigent, uden indvindinger. 2. Josef indleder med at finde en Referent

Læs mere

Velkommen i Odder Garden

Velkommen i Odder Garden Velkommen i Odder Garden Indhold Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som nyt medlem af Odder Garden, og håber, at du i denne folder kan finde svar på de fleste spørgsmål. For yderligere information

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet Årgang 2011 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Læs mere inde i bladet Nummer 2 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Generalforsamling Referat fra generalforsamlingen...

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2015/2016 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2015-16. Vi bestræber os hele

Læs mere

Guide til medlemskartoteket

Guide til medlemskartoteket Guide til medlemskartoteket Bliv klogere på Í Redigerer af foreningens medlemmer Í Oprettelse af nye medlemmer Í Udtræk af medlemslister Í Registrering af ansvarsområder Í Indberetning Í Kontingentsatser

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Vinterindtag 2011. Vi glæder os til at møde dig. Hilsen DSR og Pædagoguddannelsen JYDSK

Vinterindtag 2011. Vi glæder os til at møde dig. Hilsen DSR og Pædagoguddannelsen JYDSK Forord Vinterindtag 2011 Denne introbog er udarbejdet i samarbejde mellem DSR (De Studerendes Råd) og Pædagoguddannelsen JYDSK. Bogen skal give dig en række nyttige oplysninger om forhold på uddannelsen.

Læs mere

Forord. Opdatering af håndbogen

Forord. Opdatering af håndbogen Forord Denne håndbog er tænkt som en hjælp til de spørgsmål, som foreningens medlemmer måtte have. Den skal derfor afspejle SSF1896. Det er først og fremmest medlemmernes håndbog. Bestyrelsen opfordrer

Læs mere

AaB Ishockey. Kontingentcirkulære 2015/2016. Ver. 20150617 Vedtaget af bestyrelsen 18. juni 2015. 520150617 Kontingentcirkulære 2012-2016 Side 1 af 14

AaB Ishockey. Kontingentcirkulære 2015/2016. Ver. 20150617 Vedtaget af bestyrelsen 18. juni 2015. 520150617 Kontingentcirkulære 2012-2016 Side 1 af 14 Kontingentcirkulære 2015/2016 Ver. 20150617 Vedtaget af bestyrelsen 18. juni 2015 520150617 Kontingentcirkulære 2012-2016 Side 1 af 14 Kontingentcirkulære for AaB Ishockey Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere