Ejendomsgennemgang Nørregade 87, tidligere Storebjergskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ejendomsgennemgang Nørregade 87, tidligere Storebjergskole"

Transkript

1 Ejendomsgennemgang Nørregade 87, tidligere Storebjergskole April 2019 Oplev det rå og autentiske Halsnæs

2 Ejendomsgennemgang af kommunale ejendomme i Halsnæs Kommune OBS: Denne gennemgang er den første ejendom, der er gennemgået i projekt Kloge Kvadratmeter i Halsnæs Kommune. Det betyder, at definitioner for de enkelte registreringer stadig pågår, og der kan derfor gennem projekt Kloge Kvadratmeter opstå justerede definitioner for kategorierne og dermed justerede tal og økonomi for Nørregade 87, Storebjergskole. Samlet viser tallene dog et korrekt billede af, at der et større efterslæb på ejendommen. Baggrund Bygningen Nørregade 87, tidligere Storebjergskole ligger på adressen Nørregade 87 i Hundested. Den såkaldte 1919-bygning er ikke en del af gennemgangen for Nørregade 87 til trods for at denne ejendom oprindeligt var skolebygning, da gennemgangen for Storebjergskole er valgt på baggrund af bl.a. ønske om ændret anvendelse, fra bl.a. Paraplyen i Hundested, af lokalerne på Storebjergskole. Ejendommen Nørregade 87 er oprindelig opført som skole og den består af flere sammenhængende bygningsfløje, hvor den ældste fløj er tilbage fra 1955 (område B), undtaget herfra er Spejlsalen, der er endnu ældre. Større tilbygninger er sket i henholdsvis 1965 (område D), 1983 (område C) og seneste i 2005 (område A). Dertil er der gennem årene løbende foretaget større og mindre tilpasninger alt efter behov. I 2015 besluttede Byrådet at samle Hundested Skole under en matrikel, nemlig Lerbjerg Skole. Beslutningen blev truffet af flere årsager, men bl.a. fordi bygningerne på Storebjerg matriklen generelt trængte til vedligehold og på grund af begrænset tilkørsel- og parkeringsforhold. I august 2017 flyttede alle skoleaktiviteter til Lerbjerg Skole og bygningerne overgik herefter til tomgangsdrift. Dog fortsætter aktiviteterne i de to gymnastiksale og idrætshallen.

3 I november 2017 flyttede Genoptræning under Træning og Aktivitet midlertidig ind på Storebjergskolen, da der blev konstateret skimmelsvamp i den bygning, de ellers arbejdede i, nemlig Sundhedshuset, Torvegade 10 i Frederiksværk. Samtidig hermed besluttede Byrådet i maj 2018 at sælge Sundhedshuset til Staten som følge af deres udflytning af statslige arbejdspladser. I samme beslutning blev det vedtaget, at flere aktiviteter under Træning og Aktivitet skulle flytte med ind på Storebjergskolen, hvor de i dag bruger hele 2005-bygningen. Undervejs i udflytningsprocessen blev det fundet hensigtsmæssigt, at dele af Træning og Aktivitet byttede lokaler med Hjemmeplejen i Hundested, der således i marts 2019 flyttede ind i størstedelen af 1980-bygningerne. Enkelte lokaler hér står tomme bygningen bruges primært af stedets tekniske servicemedarbejdere samt Træning og Aktivitet. Paraplyen i Hundested er interesseret i at bruge 1965-bygningen til sine aktivitet og med Byrådsbeslutningen i marts 2019 undersøges denne mulighed på nuværende tidspunkt nærmere. Fakta om ejendommen: Bygningens bruttoareal Bygningens nettoareal Matrikelareal inkl. bygninger Skønnet antal total brugere inkl. ansatte i m m m2 ca

4 Anvendelse Træning og Aktivitet bruger stueetagen og 1. sal af 2005-bygningen, i alt m2. Træning og Aktivitet forventer i 2019 at hjælpe borgere, med op til 100 borgere pr. dag. 55 ansatte betjener disse brugere. I disse tal indgår ikke eventuelle lokaler i kælderen. Hjemmeplejen bruger de fleste lokaler i stueetagen af 1980-bygningen, i alt 925 m2. Hjemmeplejen forventer i 2019 at hjælpe borgere, med op til 55 borgere i klinikken pr. uge. 51 ansatte betjener disse brugere. Halsnæs Kommune anvender DaluxFM som Computer-Aided Facility Management System. I DaluxFM er det muligt at indlægge mere detaljerede oplysninger om de enkelte lokaler i en given ejendom. Bl.a. er det muligt at angive type af areal og lokale samt hvem, der bruger et givent lokale hvornår. For den enkelte ejendom vil det være muligt at vise (se bilag): Type af lokale, f.eks. klasseværelse, toilet, køkken, kontor m.m. Område- eller afsnitsinddeling af en ejendom Brugeren af et lokale Inden for hvilket tidsinterval brugeren disponerer over et lokale Om et lokale eventuelt indgår i et bookingsystem, f.eks. Hallernes bookingsystem Når samtlige data er indlagt for alle kommunens ejendomme, er det forventningen, at det vil være muligt at lave søgninger på tværs af de kommunale ejendomme, der bl.a. vil kunne vise: Hvor der er ledige lokaler samt type af lokale Tidspunkter, hvor lokaler er ledige Hvem, der bruger hvilke lokaler og hvornår Typer af lokaler, f.eks. hvor mange toiletter er der samlet i de kommunale ejendomme Endeligt er det muligt at gemme mere generelle oplysning på ejendommen eller grunden, f.eks. særskilt indgåede aftaler, herunder brugsrets- og forpagtningsaftaler. Af hensyn til GDPR reglerne arbejdes der p.t. på muligheden for at oprette link fra DaluxFM til SBSYS.

5 Storebjergskolens tilstand og vedligeholdelsesbehov De enkelte bygningsområders tilstand på Storebjergskolen På baggrund af ejendomsgennemgangen kan Storebjergskolens forskellige bygningsområder tilstandsvurderes efter kvalitetsinddelingen 4-0. Tilstands- og kvalitetsniveau beskrives nærmere i bilag. I skemaet herunder er Storebjergskolens bygningsområder indsat i kvalitetsvurderingen. Samlet set vurderes Storebjergskole at have en karakter på mellem 2-2, hal 2005-bygning 1955-hal Spejlsalen 1955-bygning 1980-bygning 1965-bygning Bemærkninger til de enkelte bygningsområder: Spejlsalen: Der er vedligeholdsefterslæb, som blandt andet består i, at vinduer mangler maling, understrygning af tegl, genopretning af udvendige fuger, vedligehold af sokkel samt reparationer på indvendige vægge pga. fugtudtræk bygningen: Der er vedligeholdelsesefterslæb, som bl.a. består i, at bygningens flugtvejsdøre ikke er funktionelle. Derudover er der mindre vedligeholdelse på tag, indvendig trappe og fuger ved ventilationsafkast bygningen: Der er vedligeholdelsesefterslæb, som består i understrygning af tegl, purbehandling af linoleumsgulve, sokkelreparation og udvendig maling af træflader. Der er et mindre vedligeholdelsesefterslæb på hallen, der er i bedre stand end hele 1955-bygningen hallen: Der er mindre vedligeholdelsesefterslæb på bygningen som fugtudtræk på indvendig væg bygningen: Denne bygning har et gennemgribende vedligeholdelsesefterslæb. Bygningen har blandt andet flere sætningskæder, udskiftningsmodne vinduer mv bygningen: Denne bygning har et højt vedligeholdelsesefterslæb. For nærmere gennemgang af de enkelte bygningsområders vedligeholdelsesbehov, se herunder: Generelt om vedligeholdelsesbehov Vedligehold opdeles i disse kategorier: 1) Efterslæb 2) Akut vedligehold 3) Forebyggende vedligehold (planlagt vedligehold) 4) Oprettende vedligehold (levetidsudløb)

6 I kategori 1 er vedligehold og vedligeholdelsesefterslæb blevet vurderet på baggrund af bygningseftersyn og der er oprettet opgaver i indeværende eller kommende år. I kategori 2 er den årlige akutte vedligehold vurderet for indvendig, udvendig og tekniske installationer vurderet på baggrund af nøgletal fra Molio. I kategori 3 er den løbende vedligehold for indvendig, udvendig og tekniske installationer vurderet på baggrund af nøgletal fra Molio for planlagt vedligehold sammenlagt med erfaringstal for løbende vedligehold for udvendige arealer. Molio oplyser at nøgletallene kan svinge med 50 % og der arbejdes derfor på at kvalificere denne kategori af vedligehold. I kategori 4 er bygningsdele blevet levetidsvurderet og på den baggrund er genanskaffelsesprisen for bygningsdelen eller anlægget vurderet. Grafen herunder viser, at der for ejendommen Nørregade 87, Storebjergskole de samlede vedligeholdelsesudgifter. Samlet set har ejendommen et markant efterslæb i 2019 og 2020, et årligt akut og planlagt vedligehold på ca. 1,25 mio. kr. samt et oprettende vedligehold over de næste 30 år. 12,000,000 10,000,000 8,000,000 6,000,000 4,000,000 2,000, Efterslæb (opg. Dalux) Akut vedligehold (Molio) Vedligeholdelsesudgifter Planlagt (forebyggende vedligehold) (Molio+erfaring) Oprettende vedligehold (levetid dalux) Samlede vedligeholdelsesudgifter 30 år Årstal Efterslæb (opg. Dalux) Akut vedligehold (Molio) Planlagt (forebyggende vedligehold) (Molio+erfaring) Oprettende vedligehold (levetid Dalux) Samlet sum 30 år Sum OBS: Det forebyggende og akutte vedligehold er pt. baseret på nøgle- og erfaringstal pr. m2. Molio oplyser at deres nøgletal for forebyggende vedligehold kan svinge med op til 50 % og der arbejdes på at kvalificere denne kategori af vedligehold. Omkostninger til efterslæb, forebyggende og akut vedligehold vurderes at være nødvendige, hvis ejendommens nuværende tilstand skal fastholdes. Herunder er bygningsområderne opgjort ift. efterslæb og oprettende vedligehold pr. m2. Af tabellen ses, at specielt og 1965-bygningerne har et markant efterslæb, samt oprettende vedligehold ud i årene. Hertil skal ligges det årlige akutte og planlagte vedligehold, hvilket for hele ejendommen opgøres til Storebjergskole.

7 Kr. pr. m2 pr. bygningsområde 6,000 5,000 4,000 3,000 2,000 1, bygning 1965 bygning 1980 bygning 1993 hal 2005 bygning Spejlsal Udearealer Efterslæb (kr. pr. netto m2) Oprettende vedligehold 30 år (kr. pr. netto m2) Netto m2* Efterslæb total (kr.) Oprettende vedligehold 30 år (kr.) Efterslæb (kr. pr. netto m2) Oprettende vedligehold 30 år (kr. pr. netto m2) Sum efterslæb og oprettende vedligehold (kr. pr. netto m2) 1955 bygning bygning bygning hal bygning Spejlsal Udearealer I alt * Pt. kan brutto m2 ikke opgøres pr. bygningsområde, men det vil fremover være bruttotal, der anvendes i denne type opgørelser. Udearealer Idet Storebjergskolen har været nedlukket i en periode har driften af udearealet også været nedskaleret. Der er derfor et behov for at afsætte ressourcer til efslæb før arealerne kan indgå i almindelig løbende drift (akut og forebyggende vedligehold). På parkeringsarealet (foran 1919-bygningen, der er den oprindelige kommuneskole) skal der nyt asfaltslidlag. Der er desuden en geoteknisk undersøgelse i gang med henblik på at kunne etablere parkeringsplads på den gamle boldbane, da der efterspørges parkeringsareal til den nye brug af skolen. OBS: Generelt skal økonomien for udearealerne eftertjekkes. Det forventes at det er underestimeret. Tekniske anlæg De tekniske installationer på bygningerne følger generelt tilstanden i de enkelte bygningsområder. Det betyder, at tilstanden i de nyere bygningsområder er i bedre stand end i de ældre bygningsområder. Generelt er tilstanden af de tekniske installationer i store dele 1965-bygningen i meget dårlig stand. De tekniske installationer er indregnet i vedligeholdelsesudgifterne.

8 Der er serviceaftaler for de enkelte anlæg og de serviceres efter gældende lov- og forsikringskrav på ejendommen. Udgifter til de enkelte serviceaftaler er indeholdt i tallet for nøgletallet for det årlige forebyggende vedligehold. Sikringsanlæg Ift. sikringsanlæg er Storebjergskolen inddelt i uafhængige bygningsområder og der er installeret et nyt alamanlæg, som dækker hele ejendommen. Anlægget fungerer også som dørsystem. På skolen i øvrigt er der i 2005-bygningen installeret ABA anlæg (Automatisk Brand Alarmerings anlæg). ABA anlæg findes kun i denne del af bygningen, da der på opførselstidspunktet var et krav herom. I 1955-bygningen og i 1980-bygningen er der opsat brandtryk, som er forbundet til ABA-anlæg, men ikke med automatisk brand detektering kun som manuelle tryk. Storebjergskolen er ift. sikringsforhold fuldt fungerende, men der er løbende behov for justeringer i forbindelse med ombygning. Senest i forbindelse med ombygning af 2005-bygningen, hvor nye vægge medfører en anden rumfordeling. Bygningen lever således op til gældende lovkrav, hvilket dog kræver, at det tekniske servicepersonale tilknyttet bygningen opretholder egenkontrol af ABA og AIA anlæg. Der er serviceaftaler for de enkelte anlæg og de serviceres efter gældende lov- og forsikringskrav på ejendommen. Udgifter til de enkelte serviceaftaler er indeholdt i tallet for nøgletallet for det årlige forebyggende vedligehold. Forsynings- og rengøringsudgifter Aktivitet Driftsudgifter (kr. 2018) for Driftsudgifter (kr. pr. brutto m2) bygningen for bygningen Renovation ,22 Vand ,25 Varme ,12 El ,21 Rengøring ,88 I alt Tallene er baseret på 2018-forbrugspriser og pga. fraflytning fra ejendommen i 2017, må det forventes, at forbrugsudgifterne til vand, varme og el for 2019 vil stige som følge af øget brug fra hhv. Træning og Aktivitet, Hjemmeplejen og evt. indflytning af Paraplyen i Hundested. For de kommunale ejendomme vil det fremover være muligt at vise forbrugsudgifter pr. m2 og pr. bruger for det enkelte bygningsafsnit samt at sammenstille disse nøgletal med sammenlignelige ejendomme. Det vil kunne give et billede af, om driftsomkostningerne til den enkelte ejendom er under eller over det gennemsnitlige niveau i kommunen og med andre sammenlignelige kommuner.

9 Bilag: Generelt i forhold til ejendomsgennemgang Bygningsvedligehold: Vedligeholdelsesudgifter inkluderer håndværker udgifter inkl. materialer, men ikke udgifter til planlægning og ledelse. Vedligehold opdeles i tre definitioner (jf. DFM håndbog). Dertil kommer efterslæbet, så vi reelt arbejder med fire kategorier: 1) Efterslæb: Opgaver registreret til udførsel i indeværende eller kommende år for at sikre at ejendommmen kan vedligeholdes løbende og fastholde nuværende tilstandsniveau. 2) Afhjælpende (akut) vedligehold: Er vedligehold som udføres for at afhjælpe akut skade eller svigt. Denne form for vedligehold omfatter reparation eller udskiftning af defekte komponenter o.l. 3) Forebyggende (planlagt) vedligehold: er vedligehold som udføres inden ejendommens ydeevne er på et brugsmæssigt utilfredsstillende niveau eller for at forhindre følgeskader. Denne form for vedligehold omfatter typisk lovpligtige eftersyn og arbejder, der udføres med faste intervaller for at forebygge nedslidning eller minimere risikoen for driftsstop eller ulykker. 4) Oprettende vedligehold: er vedligehold som medfører et kvalitetsspring, der helt eller delvist bringer ejendommen (eller dele heraf) på kvalitetsniveau som bygget. Denne form for vedligehold omfatter typisk samlet renovering og/eller udskiftning af bygningsdele, f.eks. hele tagbelægningen, hele facaden, alle vinduer, hele installationssystemer eller væsentlige dele heraf. Tilstands- og kvalitetsvurdering: Tilstandsvurderingen er udarbejdet på grundlag af et eftersyn af bygningens synlige og alment tilgængelige bygningsdele. Eftersynet er foretaget uden destruktive indgreb i bygningen. Tilstandsvurderingen indeholder oplysninger om restlevetider for bygningselementer på bygningens klimaskærme, indvendige overflader, tekniske anlæg og sikringsanlæg samt økonomisk skøn ift. en udbedring. Tilstandsvurderingen indeholder ikke oplysninger om forhold af bagatelagtig karakter, der kan henføres til normalt brug og forholder sig desuden ikke til bygningens lovlighed efter offentlige forskrifter, bortset fra åbenlyse overtrædelser af bygningslovgivningen. Tilstandsvurderingen er ikke en garanti mod skjulte fejl og mangler og der vil fortsat kunne opstå akut vedligehold, der ikke er omfattet af tilstandsvurderingen for ejendommen. Bygningerne tilstandsvurderes på baggrund af nedenstående bedømmelsesskala:

10 Generelle nøgletal for Halsnæs: Indbyggere 2018: m 2 nettoareal m 2 nettoareal pr. indbygger 5,7 (benchmark i hele Danmark 5,3 jf. FM3) Anvendelse og brugere Anvendelse af den enkelte ejendom og det enkelte lokale registreres i DaluxFM, hvorfra man bl.a. kan udtrække informationer som visuelt kan fremstilles som herunder. Herunder er vist primæere brugere af bygningen: Halsnæs Kommune

Svendborg Kommune Strategi for bygningsvedligeholdelse

Svendborg Kommune Strategi for bygningsvedligeholdelse Svendborg Kommune Strategi for bygningsvedligeholdelse Dato: 9. marts 2016 Rev.: Side 1 af 10 Sagsid: 15/29801 Svendborg Kommune - Strategi for bygningsvedligeholdelse 1. Indledning... 3 1.1. Formål med

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 5 // Overdragelse af aktivet

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 5 // Overdragelse af aktivet Bilag 5 // Overdragelse af aktivet Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning 2 2 Aktivets tilstand ved ophør 2 3 Løbende tilstandsvurdering 2 4 Gennemgang af Aktivet 3 5 Levetid 4 1 Indledning Nærværende dokument

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Mågevej 16, 4700 Næstved 19. januar 2015 H-15-02034-0007 370-018082 Benny Lillelund Som sælger eller

Læs mere

Strategisk ejendomsdrift i en ejendomsadministration. Bygherreforeningen Workshop om Ejendomsstrategier og porteføljestyring

Strategisk ejendomsdrift i en ejendomsadministration. Bygherreforeningen Workshop om Ejendomsstrategier og porteføljestyring Strategisk ejendomsdrift i en ejendomsadministration Bygherreforeningen Workshop om Ejendomsstrategier og porteføljestyring Drifts og vedligeholdelsesprocessen Identificering Scenarier Organisering Udførsel

Læs mere

ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME. Oktober 2014

ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME. Oktober 2014 ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Oktober 2014 VEDLIGEHOLDELSESPLAN 2015 1. Indledning Vedligeholdelsesplanen specificerer kriterierne for udvælgelse af de udvendige vedligeholdelsesopgaver, der

Læs mere

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Esbjerg Kommune Sundhed & Omsorg - Den kommunale Boligforsyning Torvegade 74 6700 Esbjerg Tlf.: 76 16 16 16 Esbjerg Kommune Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Gl. Vardevej Gl. Vardevej 57-71 6700

Læs mere

Estate mæglerne. KvalitetsMærke

Estate mæglerne. KvalitetsMærke Estate mæglerne KvalitetsMærke For ejendommen : Kløvervej 6, Kulhuse, 3630 Jægerspris Indhold i Estate mæglerne KvalitetsMærke 1. Estate mæglerne KvalitetsMærke og den offentlige Tilstandsrapport 2. Konklusion

Læs mere

Notat Efterslæb på vedligeholdelse af kommunale bygninger i Egedal Kommune

Notat Efterslæb på vedligeholdelse af kommunale bygninger i Egedal Kommune Notat Vedrørende: Efterslæb på vedligeholdelse af kommunale bygninger i Egedal Kommune Baggrund og formål for notatet: Der er i Egedal Kommune konstateret et vedligeholdelsesmæssigt efterslæb på de kommunale

Læs mere

Budget 2014. Anlægsudvidelse. Socialudvalget. 1.000 kr. Kval. Lån 2014 2015 2016 2017

Budget 2014. Anlægsudvidelse. Socialudvalget. 1.000 kr. Kval. Lån 2014 2015 2016 2017 Sekretariatet: 1.000 kr. Kval. Lån 2014 2015 2016 2017 1 Grønnemoseværkstederne nyt tag 2.100 - - 1.200 2 Ådalen nye tag mm 2.829 3 Fornyelse og opgradering af brand- og kaldeanlæg på plejecentrene 4.149

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 14. juni 2012

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 14. juni 2012 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 14. juni 2012 NOTAT OM PRIORITERINGSPRINCIPPPER 2013 1. Indledning Nærværende notat specificerer kriterierne for udvælgelse af de vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Kirkevænget 10, 4684 Holmegaard 12. februar 2015 H-15-02034-0034 370-007178 Benny Lillelund Som sælger

Læs mere

Udflytning fra Sundhedshuset

Udflytning fra Sundhedshuset Udflytning fra Sundhedshuset I forbindelse med salget af Torvegade 10 til Bygningsstyrelsen skal medarbejderne, der tidligere har haft til huse i bygningen flyttes til andre ejendomme i kommunen. Overblik

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. Oktober 2013

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. Oktober 2013 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 Oktober 2013 VEDLIGEHOLDELSESPLAN 2014 1. Indledning Vedligeholdelsesplanen specificerer kriterierne for udvælgelse af de udvendige vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

Notat vedr. udvendig bygningsvedligeholdelse i 2009 og Indledning.

Notat vedr. udvendig bygningsvedligeholdelse i 2009 og Indledning. Regionshuset Viborg Koncernøkonomi Bygningskontoret Notat vedr. udvendig bygningsvedligeholdelse i 2009 og 2010. Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 www.regionmidtjylland.dk 1.

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang Ø.Hornum Børnehave IIIn Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang, Øster, Hornum Børnehave Indhold INDLEDNING... 3 EJENDOMMENS DATA... 3 DOKUMENTER... 3 KONKLUSION...

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

Udflytning fra Sundhedshuset

Udflytning fra Sundhedshuset Udflytning fra Sundhedshuset I forbindelse med salget af Torvegade 10 til Bygningsstyrelsen skal medarbejderne, der tidligere har haft til huse i bygningen flyttes til andre ejendomme i kommunen. Udflytning

Læs mere

NY: Skoleforlig 2017 Ekstra kapacitet Skolen på Grundtvigsvej

NY: Skoleforlig 2017 Ekstra kapacitet Skolen på Grundtvigsvej Projekt nr.: Fagudvalg: UU Funktion: 03.22.01 NY: Skoleforlig 2017 Ekstra kapacitet Skolen på Grundtvigsvej Adresse: Grundtvigsvej 9-11, 1864 Frederiksberg C Afholdt før 2018 2019 2020 2021 Anlægsudgifter

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Birkemosevej 10, 4293 Dianalund 26. maj 2015 H-15-02034-0172 370-002240 Benny Lillelund Som sælger

Læs mere

OVERSLAGSØKONOMI BILAG BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL FAABORG SYGEHUS. Bolig A 1. sal / 2. sal. Eksisterende. trappe til 1.

OVERSLAGSØKONOMI BILAG BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL FAABORG SYGEHUS. Bolig A 1. sal / 2. sal. Eksisterende. trappe til 1. BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL Bolig A 1. sal / 2. sal Eksisterende trappe til 1. sal Eksisterende korridor på 1. sal Bolig B Stue / 1. sal? BILAG OVERSLAGSØKONOMI 1 OVERSLAGSØKONOMI prisniveau

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Skælskørvej 55, 4250 Fuglebjerg 7. juli 2015 H-15-02833-0149 370/1690 Anders Bruun Madsen Som sælger

Læs mere

Kommunale Ejendomme Budget Budgetbeskrivelse Kommunale ejendomme

Kommunale Ejendomme Budget Budgetbeskrivelse Kommunale ejendomme Budget 2019-2022 Budgetbeskrivelse Kommunale ejendomme Side 1 af 5 1. Det overordnede budget Politikområdet Kommunale Ejendomme hører under Udvalget for Miljø og Plan, og har et oprindeligt samlet budget

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Abildhøj 10, Næstved 3. juni 2015 H-15-01490-0112 370-10978 Jesper Elin Som sælger eller køber af

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 25. september 2012

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 25. september 2012 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 25. september 2012 VEDLIGEHOLDELSESPLAN 2013 1. Indledning Vedligeholdelsesplanen specificerer kriterierne for udvælgelse af de vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 Besigtigelsesdato: 08.05.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Jordbærsvinget 4, 4684 Holmegaard 28. september 2014 H-14-02678-0411 370/33580 Claus Phillip Christensen

Læs mere

Strategisk ejendomsdrift i en ejendomsadministration. Bygherreforeningen Workshop om Ejendomsstrategier og porteføljestyring

Strategisk ejendomsdrift i en ejendomsadministration. Bygherreforeningen Workshop om Ejendomsstrategier og porteføljestyring Strategisk ejendomsdrift i en ejendomsadministration Bygherreforeningen Workshop om Ejendomsstrategier og porteføljestyring Drifts og vedligeholdelsesprocessen Identificering Scenarier Organisering Udførsel

Læs mere

OBHI-TILLÆG. Thomas Bach Sørensen. Konklusion... 1 Bygningsdelenes tilstand... 1 Prissætning... 2 Skønnede restlevetider... 3

OBHI-TILLÆG. Thomas Bach Sørensen. Konklusion... 1 Bygningsdelenes tilstand... 1 Prissætning... 2 Skønnede restlevetider... 3 Adresse: Søvangen 8 Postnr./ By: 8830 Tjele Dato: 28. oktober 2013 Sagnr.: 1084507 HE-nr.: 2698 Konsulent: Thomas Bach Sørensen OBH Ingeniørservice A/S Videncenter Tlf. 7021 7240 obh@obh-gruppen.dk www.obh-gruppen.dk

Læs mere

Renovering af administrationsbygningerne i Terndrup og Nørager. Temamøde for byrådet, 27. januar 2014, Lars Schou

Renovering af administrationsbygningerne i Terndrup og Nørager. Temamøde for byrådet, 27. januar 2014, Lars Schou Renovering af administrationsbygningerne i Terndrup og Nørager Temamøde for byrådet, 27. januar 2014, Lars Schou Plan for den næste time Formål: At give indblik i historik og nyt beslutningsgrundlag for

Læs mere

ØKONOMISK RÅDS MINI-SEMINAR OM BOLIGER 22. MARTS 2014

ØKONOMISK RÅDS MINI-SEMINAR OM BOLIGER 22. MARTS 2014 ØKONOMISK RÅDS MINI-SEMINAR OM BOLIGER 22. MARTS 2014 RENOVERING OG VEDLIGEHOLD www.byggeteknik.com 1 BYGGE- OG MILJØTEKNIK A/S Carsten Pietras Direktør Bygge- og Miljøteknik A/S Mobil telefon 0045 3070

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Benchmark Greve HTK Facility Management

Benchmark Greve HTK Facility Management Benchmark Greve HTK Facility Management 2012 Hvad har vi undersøgt? Teknisk service Organisering Opgavefelt Økonomi Drift og vedligeholdelse af ejendomme Opgaveportefølje Organisering Pris per kvadratmeter

Læs mere

Bygningsregistrering - Tilstand

Bygningsregistrering - Tilstand Bygningsregistrering - Tilstand E-NR. Ejendom 1028 Knabergården - Knabergården 1-5 - 9620 Aalestrup Nr. Bygningsdel Tilstand Genopretning Genopretning Genopretning Genopretning år 0-2 år 3-5 år 6-10 år

Læs mere

Tilstandsrapport 2010

Tilstandsrapport 2010 Org.nr. 211, Halsnæs. Afd. 025-0, "Kregme" 2010 Afdeling 025-0, "Kregme", Frederiksværk Nærværende tilstandsrapport er et tillæg til den 10-årige vedligeholdelsesplan og er en opsummering af de ting, der

Læs mere

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Notat Kunde E/F VIRUM STATIONSVEJ 141-149 Projektnr. 1022350-001 Projekt Bygningssyn & udarbejdelse af vedligeholdsplan Dato 2016-08-01 Emne Bygningernes

Læs mere

Udlåns- og driftsaftale

Udlåns- og driftsaftale Udlåns- og driftsaftale Farimagsvej 16, 4700 Næstved Frivilligcenter Næstved flytter i juli 2017 ind i den kommunale ejendom på Farimagsvej 16, 4700 Næstved. Ejendommen skal endvidere danne rammen om De

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Hammervænget 12, Lov, Næstved 13. august 2015 H-15-01490-0152 370-5940 Jesper Elin Som sælger eller

Læs mere

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast)

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B FORMAND LARS SONNE KRISTIANSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, 3.TV., 2500 VALBY - TLF. 36 30 35 03 6. marts 2006 Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) Indhold Indledning... 2 1.

Læs mere

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT Bygherre : Ejendommen Sags nr. : 15.061 Dato: 19052016 Note: Angiver aktivitet uden økonomi afsat A Tagværk 152.600 18.100 37.100 3.100 14.600 13.100 4.600 7.100 8.600 22.100 A1 Tage: A1.1 A1.1.2 Tag mod

Læs mere

HVORDAN HAR VIRKSOMHEDEN DET?

HVORDAN HAR VIRKSOMHEDEN DET? HVORDAN HAR VIRKSOMHEDEN DET? Tag en tur rundt om virksomheden i regnvejr og snestorm. KÆRE VIRKSOMHED. Undgå store økonomiske overraskelser. Bygninger er lige som biler de skal serviceres og Vedligeholdes,

Læs mere

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Sønderkærskolen Adresse Placering Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Sønderkærskolen er bygget i etaper, bygningen mod gaden er fra 1926, i 1949

Læs mere

Budget 2014. Anlægsudvidelse. Socialudvalget. 1.000 kr. Kval. Lån 2014 2015 2016 2017

Budget 2014. Anlægsudvidelse. Socialudvalget. 1.000 kr. Kval. Lån 2014 2015 2016 2017 Sekretariatet: 1.000 kr. Kval. Lån 2014 2015 2016 2017 1 Grønnemoseværkstederne nyt tag 2.100 - - 1.200 2 Ådalen nye tag mm 2.829 3 Fornyelse og opgradering af brand- og kaldeanlæg på plejecentrene 4.149

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, 1. sal 7000 Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, 1. sal 7000 Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, 1. sal 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Plovmarksvej 16, 2605 Brøndby 17. september 2015 H-15-0366-0124 153-10943 0366 Steen Robert Olsen

Læs mere

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent.

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent. Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af referent. 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på helhedsplanen for. Kort opridsning

Læs mere

Anlægsforslag budget 2015-2018 for Økonomiudvalgets budgetområder

Anlægsforslag budget 2015-2018 for Økonomiudvalgets budgetområder 1 Anlægsforslag budget 2015-2018 for Økonomiudvalgets budgetområder Center for Ejendomme har i januar marts 2014 holdt møder med fagcentrene med henblik på at indsamle forslag til nye anlægsopgaver samt

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT nders Dahl Mogensen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Havrevej 3 2765 Smørum Dato: 16-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 240-733 Matr. nr./ejerlav 4fæ, SMØRUMNEDRE BY, SMØRUM EBS sagsnr. 59621

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Steen Nelander 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Solbakkevej 11 3630 Jægerspris Dato: 26-4-2016 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 250-12766 Matr. nr./ejerlav 1g EBAS sagsnr. 68708 Rådgiver: Steen

Læs mere

Der kan iflg. sælger forekomme mindre vandindtrægninig/utætheder. særlige vejrforhold (sne/fygesne) er påkrævet, så risiko for

Der kan iflg. sælger forekomme mindre vandindtrægninig/utætheder. særlige vejrforhold (sne/fygesne) er påkrævet, så risiko for dresse: Gavlbakken 21 Post nr.: 2730 Herlev Reference: HM Skønnede udbedringspriser for reparationer nævnt i tilstandsrapporten: 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten 1.3 Skotrender/ inddækninger Der

Læs mere

Idrætshalanlæg i Danmark Tilstand og behov for økonomi til renovering Resultatet af spørgeskemaundersøgelse blandt halinspektører i Danmark September

Idrætshalanlæg i Danmark Tilstand og behov for økonomi til renovering Resultatet af spørgeskemaundersøgelse blandt halinspektører i Danmark September Idrætshalanlæg i Danmark Tilstand og behov for økonomi til renovering Resultatet af spørgeskemaundersøgelse blandt halinspektører i Danmark September 28 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 BAGGRUND 3 2 MATERIALE

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bo Halm ndersen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Norgesmindevej 27 2900 Hellerup Dato: 17-11-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 101-399176 Matr. nr./ejerlav 4199 - UDENBYS KLÆDEBO KVRTER, KØBENHVN

Læs mere

Hvor langt er vi? Byggeri og Anlæg i Holbæk 2013+ Den 5. februar 2013

Hvor langt er vi? Byggeri og Anlæg i Holbæk 2013+ Den 5. februar 2013 Hvor langt er vi? Byggeri og Anlæg i Holbæk 2013+ Den 5. februar 2013 Erhvervsområdet Niveauet valgfrit Vi vælger et højt! Situationen 2013 Siden sidst Erhvervs- og turismepolitikken Snuden i sporet Nyt

Læs mere

Sagen blev henvist til behandling i Teknisk Udvalg på byrådsmødet 26. april 2017, hvor sagen var punkt 1 på dagsordenen.

Sagen blev henvist til behandling i Teknisk Udvalg på byrådsmødet 26. april 2017, hvor sagen var punkt 1 på dagsordenen. Byrådsindstilling om genopretning og vedligeholdelse af Aarhus Kommunes bygninger Side 1 af 6 Sagen blev henvist til behandling i Teknisk Udvalg på byrådsmødet 26. april 2017, hvor sagen var punkt 1 på

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Akaciehaven 2, Fensmark 10. juni 2015 H-15-01490-0115 370-8738 Jesper Elin Som sælger eller køber

Læs mere

Langeland Kommune. Ny skole som OPP. Bilag 5 - Krav til Skolen og Grunden ved Aftalens ordin re udlłb

Langeland Kommune. Ny skole som OPP. Bilag 5 - Krav til Skolen og Grunden ved Aftalens ordin re udlłb Langeland Kommune Ny skole som OPP Bilag 5 - Krav til Skolen og Grunden ved Aftalens ordin re udlłb September2008 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Aktivets tilstand ved ophłr...3 3. Lłbende tilstandsvurdering...3

Læs mere

Hvide Sande Skole - læring med udsyn. Til. Tanker om fremtidens Hvide Sande Skole

Hvide Sande Skole - læring med udsyn. Til. Tanker om fremtidens Hvide Sande Skole Hvide Sande Skole - læring med udsyn Til Skolevej 2 6960 Hvide Sande Telefon: 99 74 26 60 Tanker om fremtidens Hvide Sande Skole www.hvidesandeskole.dk hvidesandeskole@rksk.dk Dato: 09. april 2015 To matrikler

Læs mere

Tilstandsvurdering. Hornum Skole VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Tilstandsvurdering. Hornum Skole VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Tilstandsvurdering Hornum Skole VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 4. SEPTEMBER 2017 Indhold 1 Generel information 3 2 Kapacitet i forhold til elevtal/børnetal aktuelt og i forhold til befolkningsprognosen 3 3 Læring

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved Region Sjælland Region Sjælland Skitseforslag 1:100 Eksist. tegninger Depot for havemøbler mm Cykler mm Depot for havemøbler mm Ny indgang Reng. Entré Depot Bad 1 Værelse 1 Bad 1 Værelse 1 Kontor Hall

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Ludvig Holsteins Alle 47 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Kim Hansen Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel:

Læs mere

Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge

Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge Hjørring Kommune Notat Økonomistaben, Økonomisk Forvaltning 3.juni 2016 Side 1. Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge Nærværende notat vil gennemgå beregninger af

Læs mere

NOTAT Børne- og Kulturforvaltningen Modeller for nye placeringer af kommunale faciliteter

NOTAT Børne- og Kulturforvaltningen Modeller for nye placeringer af kommunale faciliteter NOTAT Børne- og Kulturforvaltningen Modeller for nye placeringer af kommunale faciliteter Scenarie 1A: Amtsstuegården Sct. Bentsgade 18 Historiens Hus Amtsstuegården, Sct. Bentsgade 18 består af tre længer

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Bolbrovej 63, 4700 Næstved 19. maj 2015 H-15-02034-0161 370-011833 Benny Lillelund Som sælger eller

Læs mere

Genopretning og vedligehold af Aarhus Kommunes bygninger

Genopretning og vedligehold af Aarhus Kommunes bygninger Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 19. april 2017 Genopretning og vedligehold af Aarhus Kommunes bygninger Fremlæggelse af Bygningsrapport 2016 og godkendelse af principper

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (syd) 7000 Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (syd) 7000 Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (syd) 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og

Læs mere

SAMMENFATNING. Sommerstedgade 25-27 1718 København V. Sag nr. 2006-0039 1-ÅRS EFTERSYN

SAMMENFATNING. Sommerstedgade 25-27 1718 København V. Sag nr. 2006-0039 1-ÅRS EFTERSYN SAMMENFATNING Sommerstedgade 25-27 1718 København V Sag nr. 2006-0039 1-ÅRS EFTERSYN 17. august 2011 Indhold Dine opgaver og ansvar som ejer 3 Bygningsdele uden observerede byggetekniske problemer 5 Bygningsdele,

Læs mere

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn:

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn: Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelsesreglement B Boligafdelingens navn: Gillesager/ Lindeager Afdelingsmødet har vedtaget reglerne for standard for vedligehold på afdelingsmødet den: 31/ 3 2016

Læs mere

Bygningsscreening af haller i Randers Kommune. Opdrag:

Bygningsscreening af haller i Randers Kommune. Opdrag: Vedr: Opdrag: Bygningsscreening af haller i Randers Kommune Vi har for Randers Kommune Kultur og Fritid udført en screening af nedenstående hallers generelle tilstand. Herefter har vi vurderet og prioriteret,

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for Åhaven. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 22. oktober 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE- konsulent Jacob Bulls Alle 120, 2860 Søborg 01-12- 2014 H- 14-02517- 0329 159-62988 Morten Aagesen Som sælger

Læs mere

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002.

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002. Tilstandsrapport 2002. Arealoversigt. Areal- og funktionsoversigt. Arealer er netto og i henhold til BUPL - reqler. Rum nr.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 0.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. _ Betegnelse. Børnetoilet. Garderobe.

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand Tilstandsrapport Engdalsvej 71-73 8220 Brabrand Den 20.03.2007 Indhold 1.0 Formål side 3 2.0 Omfang 3 3.0 Vurderingsprincip 4 4.0 Kælder / fundament 5 5.0 Facade / sokkel 5 6.0 Etageadskillelse 8 7.0 Tag

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Strynøvej 7, 4700 Næstved 18. maj 2015 H-15-02034-0160 370-020870 Benny Lillelund Som sælger eller

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Rosenvej 12, 2950 Vedbæk 9. november 2014 H-14-01393-0167 230-5472 Rune Andersen Som sælger eller

Læs mere

Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde

Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde 1. Historie Værkstedet er oprindeligt en del af en ældre ringremise opført i forbindelse med anlægget af Varde - Grindsted jernbane. Den sydøstlige del af remisen

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Svend Skude FT 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Hagesvej 18 4970 Rødby Dato: 12-8-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 360-24635 Matr. nr./ejerlav 1aa Rødby Markjorder EBAS sagsnr. 57588 Rådgiver:

Læs mere

Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur Årskonference oktober 2018

Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur Årskonference oktober 2018 Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur Årskonference 22.-24. oktober 2018 Fælles foredrag 80-20 procent v/ markedsdirektør Michael Jensen, NIRAS 2018.10.24 Agenda 1. Intro -Nu er vi nået til den svære

Læs mere

Ejendomsrapport. Bistrupskolen. Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Ejendomsrapport. Bistrupskolen. Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Ejendomsrapport Bistrupskolen Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Genereret d. 23 Januar 2019 Stamdata Bistrupskolen Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Udvalg RK Ejendomme Afdeling Skole- og SFO Anvendelse

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Hyldebakken 8, 3630 Jægerspris 23. februar 2016 H-16-00294-0031 250-9864 Find Madsen Som sælger eller

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Ringstedvej 22, 2. th., 4000 Roskilde

Lejeopstilling for lejemålet Ringstedvej 22, 2. th., 4000 Roskilde Lejeopstilling for lejemålet Ringstedvej 22, 2. th., 4000 Roskilde Lejemålet Ringstedvej 22, 2. th. 4000 Roskilde Sagsnr. 7-21.109 406 m 2 lyst lejemål i nyere ejendom Attraktiv placering nær motorvejsnettet

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere

renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold

renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 TOFTEN VIBO (AFD. 137) S. 3-4 VESTERGÅRDSVEJ 3B (AFD. 6067) S. 5-6 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD vestergårdsvej, 3b afd.

Læs mere

Indhold Ny bus til busbørnehaven Frit

Indhold Ny bus til busbørnehaven Frit Anlægsblokke for Indhold Ny bus til busbørnehaven Frit 16... 2 Pulje til APV problemer og indeklima... 3 Sikring af pladsgarantien... 4 Forbedring af legepladser... 5 Pulje til forbedring af de fysisk

Læs mere

Tilstandsvurdering. Vester Hornum Skole og LBO Hulen VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Tilstandsvurdering. Vester Hornum Skole og LBO Hulen VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Tilstandsvurdering Vester Hornum Skole og LBO Hulen VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 6. SEPTEMBER 2017 Indhold 1 Generel information 3 2 Kapacitet i forhold til elevtal/børnetal aktuelt og i forhold til befolkningsprognosen

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 Torvegade 1, 6650 Brørup Velbeliggende forretningsejendom på Torvet i Brørup Pris kontant: Kr. 1.495.000 Areal stueplan 147 m 2 Areal i alt: 310 m 2 Jernbanegade

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

GRØNNEGÅRDEN - PROJEKTBESKRIVELSE

GRØNNEGÅRDEN - PROJEKTBESKRIVELSE 11-03-2015 GRØNNEGÅRDEN - PROJEKTBESKRIVSE HASSERIS BOLIGSSKAB HHEDSPLAN kort sammenfatning af fysisk indsats Side 2 Bebyggelsen Opført i 3 etaper i perioden 1973-76 med 492 boliger. Bebyggelsen fremtræder

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Østerkildevej 14, 2820 Gentofte 16. september 2015 H-15-02543-0350 157-231588 Laust Hällberg Som sælger

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Færøvej 20, 4293 Dianalund 29. april 2015 H-15-02833-0085 Kommunenr./ Ejendomsnr. 340/1956 HE-konsulent Anders Bruun Madsen Som sælger

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Michael Nørnberg Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Gl Røsnæsvej 37 4400 Kalunborg Dato: 25-5-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-24133 Matr. nr./ejerlav 76my KLUNDBORG MRKJORDER EBS sagsnr.

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013

Vedligeholdelsesplan 2013 Vedligeholdelsesplan 2013 Med udgangspunkt i bygningsgennemgangen fra 2008 suppleret med vores egne observationer siden da.. Samt de projekter der ikke blev vedtaget i 2012 har forårsaget at vi har lavet

Læs mere

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag til overdragelsesaftale mellem Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag 1. Fortegnelse over verserende retssager og klagesager Ingen. Bilag 2. Ejendomme med tilknytning til det kommunale

Læs mere

Skolecenter Jetsmark Analyse af bygningsmæssige muligheder. Helle Bundgaard 13. OKTOBER 2017

Skolecenter Jetsmark Analyse af bygningsmæssige muligheder. Helle Bundgaard 13. OKTOBER 2017 Skolecenter Jetsmark Analyse af bygningsmæssige muligheder Helle Bundgaard 13. OKTOBER 2017 Opgaven Analyse af mulighederne for renovering, opdatering, nybyggeri og modernisering af Skolecenter Jetsmark

Læs mere